139
  • wiIlcox
    Álmodozz csak! Sok mindenről álmodozhatsz, ha csóró vagy. De legfőképpen a szellemi képességed szegény.

A tengervíz hőmérsékletét elsősorban a nejem miatt mérem meg, mert nem nagyon szereti a hideg vizet. Bár ez is kicsit relatív, mert ha a levegő hőmérséklete 40 fok körüli (árnyékban), napon meg ennél is több, akkor a 29-30 fokos vizet is először hidegnek érzed.

Természetesen neked nincs szükséged hőmérőre, mert neked biológiai hőmérőd van, meg tudod állapítani, hogy valami hideg, vagy meleg. De egyeseknek ez kevés. A nejem több olyan fedőt is használ főzésnél, amin van hőmérő, de pl. a sütőt is hőmérséklet alapján állítja be attól függően, hogy mit süt. Ez persze nálad nem jelentene gondot, mert elég beraknod a kezedet a sütőbe, és a biológiai hőmérőd egyből mutatja, hogy okés-e a hőmérséklet. Ugyanez a fazékra is igaz nálad.
    Elárulnám, hogy a lázmérő is hőmérő, persze neked arra sincs szükséged, mert tizedre pontosan meg tudod mondani, hogy kinek mennyi a láza. És még folytathatnám.
    Javaslom, hogy hordjál valami masszívabb fejvédőt, nehogy a sok "tudástól" szétpattanjon a fejed.
  • tomboy013
  • wiIlcox
    Személyeskedésből ötös voltál a kisegítőben, igaz?
  • wiIlcox
    A nagy mekegő-brekegő gépeken lehetetlen ékezeteket előcsikarni? Ez egyből utal a képességeidre is.

A tiedből rengeteg hasznos dolgot lehetett kiszűrni.
  • Papichulo
    "Keptelen vagy gondolkodni."

De szerencsere itt vagy te, akibol csak ugy zaporoznak a praktikus lehetosegek, hasznos felhasznalasok ;)
  • zlatzky #94
    "Aztan ragozd azokat szituaciokat, amikor 1 homero jol jon 1 mobiltelefonban/karoraban."... Pontosan errol beszeltem, hulye. Keptelen vagy gondolkodni.
  • cateran
    Te meg nezz utana a szarkazmusnak szerencsetlen hulye...Aztan ragozd azokat szituaciokat, amikor 1 homero jol jon 1 mobiltelefonban/karoraban.
  • zlatzky #92
    Pontosan errol beszeltem. A szulklatokoruseg tokeletes mintapeldaja vagy, mar elnezest a szemelyeskedesert. Te a sajat csoro eletedben nem tehetsz meg bizonyos dolgokat, de emberek millioi megtehetik, te husz eve nem lattal homerot, nincs szukseged ra, milliok meg hasznalnak, szukseguk van ra. Annyira mulatsagos ez az enkozpontu gondolkodas.
  • cateran
    Allatira:D Vilagletemben olyan karorarol almodoztam amiben van homero, de sajnos a nehez gazdasagi helyzet es az en sajat csoro eletem nem tette lehetove, hogy ilyen ultra high-tech kutyut vehessek( Pedig mennyi mindenre lehetne hasznalni azt a homerot...(itt sajnos most megakadtam, vagy 20 eve nem lattam homerot -hutokon kivul-, mert kurvara semmi szukseg ra, igy fogalmam sincs mi a turora lehetne hasznalni..viz homerseklet ellenorzesre a boromet szoktam hasznalni: kellemes-tul hideg/meleg)
  • zlatzky #90
    Egykori iPhone, majd Note I, jelenleg Note II tulajdonoskent engedtessek meg, hogy hozzaszoljak a temahoz. Eloszor is, bar a formaterv nem csunya, bar magam is valami mast vartam, kisse unalmas mar ez a stilus, meg akkor is, ha egyebkent rendben van. A funkciokrol. Latom, megint itt vannak az "ez meg minek" hozzaszolasok. Miert ne? Ebbol a keszulekbol milliokat fognak eladni vilagszerte, es mas-mas felhasznaloknak mas-mas igenyeik vannak. Egyebkent meg, valamilyen iranyba fejlodni kell, nem? Szoftveresen, hardveresen egyarant. A processzorok szamanak, a RAM meretenek novelese egy ut, de nem az egyetlen. Szenzorok beepitese, multifunkcios keszulekek letrehozasa, ez a jovo.
  • Papichulo
    "Én csak helyreteszem az elvakult szektadumádat."

Idezz ebbol a threadbol "elvakult szektadumat"! Na ugye?!
  • wiIlcox
    A nagy mekegő-brekegő gépeken lehetetlen ékezeteket előcsikarni? Ez egyből utal a képességeidre is.

Én csak helyreteszem az elvakult szektadumádat.

Nem férne bele egy hozzászólásba. De minek is idéznék? Elég csak elolvasni a beböfögéseidet.

Szövegértelmezési problémád van. Nem állítottam semmit. Röhejes, ahogy erőlködsz. Amúgy meg kinek képzeled magad? Nyomozónak? Azt tanácsoltam (mert ennyire segítőkész vagyok), hogy kérdezz meg egy illetékest, ne engem szekálj ilyen számomra érdektelen dologgal. A további próbálkozásaidra nem fogok reagálni, mert semmit sem vagy képes felfogni, csak szajkózod a marhaságaidat.
  • Papichulo
    "Azt a céget mindig te kevered be a képbe, ha nagy ritkán nem"

...akkor megteszed te! :)

"akkor is érződik a szektahűséged"

"Oh paranoia, willcox a neved!"... de amugy mibol erzodik? Idezz!

"Nem ismertem el semmit, csupán megnéztem a linkedet, és az alapján írtam."

Magyarul azt allitod, hogy a linkjeimben levo "willcox"-hoz semmi kozod sincs? Az egy teljesen mas ember, osztalytarsad? Esetleg azt, hogy azt a nicket nem tiltottak ki? Vicces egy srac vagy... :)
  • wiIlcox
    A nagy mekegő-brekegő gépeken lehetetlen ékezeteket előcsikarni?

Azt a céget mindig te kevered be a képbe, ha nagy ritkán nem, akkor is érződik a szektahűséged.

Neked szövegértelmezési problémád van. Nem ismertem el semmit, csupán megnéztem a linkedet, és az alapján írtam.
  • wiIlcox
    Irigykedsz?
  • wiIlcox
    Így ismered a sznobokat? Te is az vagy? A seggedbe mit szoktak dugni, ha már erre hajazol?
  • Papichulo
    Az Apple-t kizarolag te keverted a kepbe, en egy szoval sem emlitettem... mindenkeppen szukseged van egy ellensegkepre?

"Szerintem ilyesmiről kérdezz meg egy moderátort. Te láttál ott indoklást?"

Ezek szerint elismered, hogy kivagtak, haladunk. Gondolom valami sejtesed csak van, hogy miert... vagy csak az alpari stilusu trollkodasod miatt tortent?
  • cateran
    " Persze ez mind felesleges szerinted, mert neked nincs olyan órád. "
    Igen pont azert erzem feleslegesnek....nem is masert :DD
    "Azért azt megsúgom, hogy ez csak egy az óráim közül, mert van pár minőségi órám még ezen kívül is. Mindig az alkalomhoz illőt veszem elő, ha egyáltalán viszek magammal órát."
    Te egy igazi istencsaszar vagy :D Amolyan total HMCS ...szoktal rajkodni is?:P Szamurajkard, meteres aranylanc?

"Én nem istenítem a samut, mint te a tudod, hogy mit."
    Ugyan mar...ha le lehetne szopni a "legendas" Note 2-esedet, tuti rajta "lognal" ejjel-nappal:D
  • M2 #81
    "Szeretem tudni, hogy hány fok van a napon."

Csak ennyi? Fura. Mint a gondolatmeneted is:
    "Persze ez mind felesleges szerinted, mert neked nincs olyan órád."

Totál úgy hangzol, mint egy sznob, aki kapott egy drága órát, amiben van hőmérő is. Azóta még a seggébe is feldugja óránként, mert 'szereti tudni' hány fok van odabent... :-)
  • wiIlcox
    Én nem istenítem a samut, mint te a tudod, hogy mit.
    Az S4-et se ajnározom, meg nekem nem is kéne, mert van egy számomra sokkal jobb.
  • wiIlcox

A volt szektafőnököd (melópityu) kiváló megtérített barma vagy. Tőle tudjuk, hogy ami az ő aktuális termékükben nincs benne, az felesleges, arra a felhasználónak nincs szüksége. Aztán amikor nagy sokára náluk is megjelent, akkor az világraszóló újítás, hihetetlen innováció volt. Rajta röhögött a világ meg nem vezetett, még épelméjű része, meg azokon, akik ezt mind beszopták, sőt, mint hirdetni való igét, tovább szajkózták.
  • wiIlcox
    Szeretem tudni, hogy hány fok van a napon. Meg a víz hőmérsékletét is szoktam mérni. Persze ez mind felesleges szerinted, mert neked nincs olyan órád. Csak az lehet a jó, ami neked van, minden egyéb felesleges. De ezzel itt nem vagy egyedül. Amid nincs, azt leszarozod, itt ez a divat a magadfajták között.
    Azért azt megsúgom, hogy ez csak egy az óráim közül, mert van pár minőségi órám még ezen kívül is. Mindig az alkalomhoz illőt veszem elő, ha egyáltalán viszek magammal órát.
  • narumon
    Hát ha belegondolsz pedig tényleg vicces, hogy "változnak" az emberek...
  • wiIlcox

Szerintem ilyesmiről kérdezz meg egy moderátort. Te láttál ott indoklást?

Az apukám soha nem volt boxoló, és már rég nem él. A tied biztos az.
  • NEXUS6
    Nekem meg azt jó látni, hogy ez neked örömöt okoz!
    Nagyobb sose legyen!
  • M2 #74
    Bele se merek gondolni, hogy mi van ha elromlik... :-)
  • Papichulo
    "minek a hőmérő? És miért pont a tengerparton jön olyan nagyon jól?"

Nehogy odakozmaljon az egeto nap melegen! :)
  • M2 #72
    "olyan óra van rajtam, amiben eleve van hőmérő is"

Nem kötözködésből kérdezem, hanem mert tényleg érdekel: minek a hőmérő? És miért pont a tengerparton jön olyan nagyon jól? Az alapján izzadsz vagy mi?

Esetleg még érdekes lenne, ha minden facebook ismerősnél jelezné, hogy kinél hány fok van, lássam ki az aki fázik. Mert annyira érdekel... :-)
  • narumon
    Azért jó látni, hogy akik eddig ezért fikázták az applet meg az iphonet azok most ugyanazért istenítik a Samsungot...
  • NEXUS6
    Végigpörgettem a bemutató videóját, hát ez iszonyatosan fájdalmas volt. A múltkor a Sony a PS4 bemutatójával nálam már határeseten volt, de ott legalább voltak újdonságok, meg komoly dolgok.

Ha itt is lenne ilyen, nem csak olyan, mait már előre tudtunk, akkor megbocsájtanám a cégnek hogy ilyen agyzsibbasztást csinál.
    De a dizájnba nem nyúltak, a specifickó kb ugyan az, amit már hónapok óta rebesgetnek, és amihez hasonlóval már egy csomó más cég kijött, akár kínai csingcsang márkák is.

Van bene extra hőmérő!? Hú!
    Na akinek ez számít, az szerintem gondolkodjon a világegyetemhez fűződő viszonyán.

Nem azt mondom, hogy rossz teló az S4, csak épp pontosan ugyan olyan jó, mint a legújabb Xperia, LG, vagy akármi. Ezért ezt a médiafelhajtást csinálni és pláne beszopni, na az kb ciki.
  • Papichulo
    Persze, velem van a gond... de azert eszrevehetned, hogy olyan vagy rosszabb samsung fanboy lettel, mint amivel masokat vadolsz egyeb markak eseteben ;)

"A kérdésedet rossz helyre címezted."

Ennek most mi ertelme?
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1349823759&no=31
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1202370073

Szoval, miert vagtak ki a forumrol a multkor?

ps: "az én Note2-m minimum dupla üzemidővel bír, mint a te hulladék N900-ad. És nem mellesleg teszi ezt úgy, hogy hw/sw tekintetében is szarrá alázza az N900-adat."

Es gondolom a te apukad amugy is boxolo es majd jol leboxolja dyra apukajat. Grow up! :)
  • wiIlcox
    Az S4-et semmire sem használom, mert nincs olyanom (még senkinek nincs), és nekem nem is lesz, mert nekem Note2-m van, az meg mellesleg 5.5".

"nemrégiben vettem egy 7" tablát. Még az is lepkefing netezére. Mindenbe bele kell nagyítani a kezemmel kilométereket tekerek. Akkor ez az 5" fing ugyan mi az istennel jobb mint a 3,5"? (mikor még a 7" is egy szar)" - látom, előszeretettel szeretsz szart vásárolni. És nem mellesleg régi szart dicsőíteni. Furcsa felfogásod van.

A hőmérőről: én nem verem a mellemet, mert nem is lesz S4-em, tengerparton meg olyan óra van rajtam, amiben eleve van hőmérő is. Az olyan "idiótáknak", mint te, leírtam pár olyan dolgot, amiről a cikkben nem volt szó, illetve amit a korábbi hozzászólásokban tévesen írtak.

Az üzemidőről egyelőre nem tudni semmit (az S4 esetében), de pl. az én Note2-m minimum dupla üzemidővel bír, mint a te hulladék N900-ad. És nem mellesleg teszi ezt úgy, hogy hw/sw tekintetében is szarrá alázza az N900-adat.
  • wiIlcox
    Szövegértelmezési gondjaid vannak.

A kérdésedet rossz helyre címezted.
  • dyra
    ááá, de tudod mit vedd meg. Bánom is én. További jó fórumozást :)
  • dyra
    Áruld már el mire használod? Történetesen nemrégiben vettem egy 7" tablát. Még az is lepkefing netezére. Mindenbe bele kell nagyítani a kezemmel kilométereket tekerek. Akkor ez az 5" fing ugyan mi az istennel jobb mint a 3,5"? (mikor még a 7" is egy szar)

A hőmérséklet baromsággal meg ne fárasszál pont az ilyen idiótáknak való mint te, hogy a fórumokon bőszen verd a melled, hogy van benne hómérsékletmerő amivel a tengerparton megtudod mérni a hőmérsékletet :D

Mivel használod ezt többre mint egy n900-ast? :D Etess már másokat a baromságaiddal. Semmi ugyanazon funkciók évek óta az ilyen pistáknak mint te még nagyobb kijelzővel még rövidebb üzemidővel sem újdonság nulla valódi fejlesztés. De most is itt vergődsz a hőmérőre. Kemény. Jó szar jövő vár az emberiségre.

• didgeridoo
    Sok szájtépés. Én pl. magasról teszek rá, hogy min pörögnek az ályfonosok, meg a többi finnyogó. Nekem az sokkal többet számít, hogy egy általam kedvelt közegbe integrálnak olyan dolgokat, amik eddig nem voltak benne az adott konstrukció korábbi változataiban. Engem az sem érdekel, hogy pl. mi volt az s3-ban, mert nem volt olyanom és nem is lesz (az a készülék egyszerűen nem érdekelt, mert elvoltam az s2-vel). S2-t JB-vel nyomom, és biztos vagyok benne, hogy ez a készülék MÉG jobb lesz, mint ami most nekem van. Az infra cucc eddig is foglalkoztatott, de a legutóbbi infrás készülékem még kvarcképernyős "butatelefon" volt, itt viszont most végre értelmesen használják, arra, amire akkoriban is szívesen használtam volna. (Csak hogy kiemeljek valamit az egyéb, számomra szintén érdekes dologból)
  • Papichulo
    "Egyébként én egy szóval sem állítottam, hogy csak a samu támogatna ilyesmit."

De ugy allitottad be a #31-ben, mintha ez valami kulonlegesen uj funkcio lenne, holott rengeteg telefon tudja mar regota... ahogy szinte az osszes "forradalmi" ujdonsagot.

Na mindegy, nem akarok ezen porogni, de azt elarulhatnad, hogy miert vagtak ki a forumrol a multkor... arrol sajnos lemaradtam.
  • didgeridoo
    http://andro-id.info/2013/03/16/kiegeszitok-a-galaxy-s4-hez/
  • wiIlcox
    "Ki mondta, hogy nincs???" - ismét mellébeszélsz, terelsz. A samuban lévő hőmérőre adtál ifosos app linkeket, amikkel mindent lehet, csak hőmérsékletet mérni nem.
    "Hogyan jon ide az iOS?" - mert te eleve csak abban tudsz gondolkodni. Másrészt az abban lévő BT lehetőségei rendesen le vannak korlátozva. Te hoztad fel a BT-ot példának, nem én!
    "De rendben... mutass olyan "egészségügyi kiegészítő szenzorokat" melyeket csak az SGS4 tamogat - ha mar ezen a feature-on porogtel annyira." - linkhuszár létedre ez már meghaladja a képességeidet? Egyébként én egy szóval sem állítottam, hogy csak a samu támogatna ilyesmit. De ugyebár könnyen belátható, hogy ha egy szenzort úgy készítenek el, hogy csak egy bizonyos készülékkel menjen (nézz csak körül az ifos kiegészítők körül), akkor értelmetlen a kérdésed.
  • Papichulo
    "Időjárás app meg androidra is van számtalan!"

Ki mondta, hogy nincs???

"mert az ifos ezt csak korlátozottan támogatja."

Hogyan jon ide az iOS? Tulparanoizaltad magad? :)

De rendben... mutass olyan "egészségügyi kiegészítő szenzorokat" melyeket csak az SGS4 tamogat - ha mar ezen a feature-on porogtel annyira.

Apropo! Elarulhatnad, hogy miert vagtak ki a forumrol a multkor... arrol sajnos lemaradtam.