Bemutatkozott a Samsung Galaxy S 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idezz ebbol a threadbol "elvakult szektadumat"! Na ugye?!
Én csak helyreteszem az elvakult szektadumádat.
Nem férne bele egy hozzászólásba. De minek is idéznék? Elég csak elolvasni a beböfögéseidet.
Szövegértelmezési problémád van. Nem állítottam semmit. Röhejes, ahogy erõlködsz. Amúgy meg kinek képzeled magad? Nyomozónak? Azt tanácsoltam (mert ennyire segítõkész vagyok), hogy kérdezz meg egy illetékest, ne engem szekálj ilyen számomra érdektelen dologgal. A további próbálkozásaidra nem fogok reagálni, mert semmit sem vagy képes felfogni, csak szajkózod a marhaságaidat.
...akkor megteszed te! 😊
"akkor is érzõdik a szektahûséged"
"Oh paranoia, willcox a neved!"... de amugy mibol erzodik? Idezz!
"Nem ismertem el semmit, csupán megnéztem a linkedet, és az alapján írtam."
Magyarul azt allitod, hogy a linkjeimben levo "willcox"-hoz semmi kozod sincs? Az egy teljesen mas ember, osztalytarsad? Esetleg azt, hogy azt a nicket nem tiltottak ki? Vicces egy srac vagy... 😊
Azt a céget mindig te kevered be a képbe, ha nagy ritkán nem, akkor is érzõdik a szektahûséged.
Neked szövegértelmezési problémád van. Nem ismertem el semmit, csupán megnéztem a linkedet, és az alapján írtam.
"Szerintem ilyesmirõl kérdezz meg egy moderátort. Te láttál ott indoklást?"
Ezek szerint elismered, hogy kivagtak, haladunk. Gondolom valami sejtesed csak van, hogy miert... vagy csak az alpari stilusu trollkodasod miatt tortent?
Igen pont azert erzem feleslegesnek....nem is masert 😄D <#falbav>#falbav>
"Azért azt megsúgom, hogy ez csak egy az óráim közül, mert van pár minõségi órám még ezen kívül is. Mindig az alkalomhoz illõt veszem elõ, ha egyáltalán viszek magammal órát."
Te egy igazi istencsaszar vagy 😄 Amolyan total HMCS ...szoktal rajkodni is?😛 Szamurajkard, meteres aranylanc?
"Én nem istenítem a samut, mint te a tudod, hogy mit."
Ugyan mar...ha le lehetne szopni a "legendas" Note 2-esedet, tuti rajta "lognal" ejjel-nappal😄
Csak ennyi? Fura. Mint a gondolatmeneted is:
"Persze ez mind felesleges szerinted, mert neked nincs olyan órád."
Totál úgy hangzol, mint egy sznob, aki kapott egy drága órát, amiben van hõmérõ is. Azóta még a seggébe is feldugja óránként, mert 'szereti tudni' hány fok van odabent... :-)
Az S4-et se ajnározom, meg nekem nem is kéne, mert van egy számomra sokkal jobb.
A volt szektafõnököd (melópityu) kiváló megtérített barma vagy. Tõle tudjuk, hogy ami az õ aktuális termékükben nincs benne, az felesleges, arra a felhasználónak nincs szüksége. Aztán amikor nagy sokára náluk is megjelent, akkor az világraszóló újítás, hihetetlen innováció volt. Rajta röhögött a világ meg nem vezetett, még épelméjû része, meg azokon, akik ezt mind beszopták, sõt, mint hirdetni való igét, tovább szajkózták.
Azért azt megsúgom, hogy ez csak egy az óráim közül, mert van pár minõségi órám még ezen kívül is. Mindig az alkalomhoz illõt veszem elõ, ha egyáltalán viszek magammal órát.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Szerintem ilyesmirõl kérdezz meg egy moderátort. Te láttál ott indoklást?
Az apukám soha nem volt boxoló, és már rég nem él. A tied biztos az.
Nagyobb sose legyen!
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nehogy odakozmaljon az egeto nap melegen! 😊
Nem kötözködésbõl kérdezem, hanem mert tényleg érdekel: minek a hõmérõ? És miért pont a tengerparton jön olyan nagyon jól? Az alapján izzadsz vagy mi?
Esetleg még érdekes lenne, ha minden facebook ismerõsnél jelezné, hogy kinél hány fok van, lássam ki az aki fázik. Mert annyira érdekel... :-)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ha itt is lenne ilyen, nem csak olyan, mait már elõre tudtunk, akkor megbocsájtanám a cégnek hogy ilyen agyzsibbasztást csinál.
De a dizájnba nem nyúltak, a specifickó kb ugyan az, amit már hónapok óta rebesgetnek, és amihez hasonlóval már egy csomó más cég kijött, akár kínai csingcsang márkák is.
Van bene extra hõmérõ!? Hú!
Na akinek ez számít, az szerintem gondolkodjon a világegyetemhez fûzõdõ viszonyán.
Nem azt mondom, hogy rossz teló az S4, csak épp pontosan ugyan olyan jó, mint a legújabb Xperia, LG, vagy akármi. Ezért ezt a médiafelhajtást csinálni és pláne beszopni, na az kb ciki.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"A kérdésedet rossz helyre címezted."
Ennek most mi ertelme?
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1349823759&no=31
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1202370073
Szoval, miert vagtak ki a forumrol a multkor?
ps: "az én Note2-m minimum dupla üzemidõvel bír, mint a te hulladék N900-ad. És nem mellesleg teszi ezt úgy, hogy hw/sw tekintetében is szarrá alázza az N900-adat."
Es gondolom a te apukad amugy is boxolo es majd jol leboxolja dyra apukajat. Grow up! 😊
"nemrégiben vettem egy 7" tablát. Még az is lepkefing netezére. Mindenbe bele kell nagyítani a kezemmel kilométereket tekerek. Akkor ez az 5" fing ugyan mi az istennel jobb mint a 3,5"? (mikor még a 7" is egy szar)" - látom, elõszeretettel szeretsz szart vásárolni. És nem mellesleg régi szart dicsõíteni. Furcsa felfogásod van.
A hõmérõrõl: én nem verem a mellemet, mert nem is lesz S4-em, tengerparton meg olyan óra van rajtam, amiben eleve van hõmérõ is. Az olyan "idiótáknak", mint te, leírtam pár olyan dolgot, amirõl a cikkben nem volt szó, illetve amit a korábbi hozzászólásokban tévesen írtak.
Az üzemidõrõl egyelõre nem tudni semmit (az S4 esetében), de pl. az én Note2-m minimum dupla üzemidõvel bír, mint a te hulladék N900-ad. És nem mellesleg teszi ezt úgy, hogy hw/sw tekintetében is szarrá alázza az N900-adat.
A kérdésedet rossz helyre címezted.
A hõmérséklet baromsággal meg ne fárasszál pont az ilyen idiótáknak való mint te, hogy a fórumokon bõszen verd a melled, hogy van benne hómérsékletmerõ amivel a tengerparton megtudod mérni a hõmérsékletet 😄
Mivel használod ezt többre mint egy n900-ast? 😄 Etess már másokat a baromságaiddal. Semmi ugyanazon funkciók évek óta az ilyen pistáknak mint te még nagyobb kijelzõvel még rövidebb üzemidõvel sem újdonság nulla valódi fejlesztés. De most is itt vergõdsz a hõmérõre. Kemény. Jó szar jövõ vár az emberiségre.
De ugy allitottad be a #31-ben, mintha ez valami kulonlegesen uj funkcio lenne, holott rengeteg telefon tudja mar regota... ahogy szinte az osszes "forradalmi" ujdonsagot.
Na mindegy, nem akarok ezen porogni, de azt elarulhatnad, hogy miert vagtak ki a forumrol a multkor... arrol sajnos lemaradtam.
"Hogyan jon ide az iOS?" - mert te eleve csak abban tudsz gondolkodni. Másrészt az abban lévõ BT lehetõségei rendesen le vannak korlátozva. Te hoztad fel a BT-ot példának, nem én!
"De rendben... mutass olyan "egészségügyi kiegészítõ szenzorokat" melyeket csak az SGS4 tamogat - ha mar ezen a feature-on porogtel annyira." - linkhuszár létedre ez már meghaladja a képességeidet? Egyébként én egy szóval sem állítottam, hogy csak a samu támogatna ilyesmit. De ugyebár könnyen belátható, hogy ha egy szenzort úgy készítenek el, hogy csak egy bizonyos készülékkel menjen (nézz csak körül az ifos kiegészítõk körül), akkor értelmetlen a kérdésed.
Ki mondta, hogy nincs???
"mert az ifos ezt csak korlátozottan támogatja."
Hogyan jon ide az iOS? Tulparanoizaltad magad? 😊
De rendben... mutass olyan "egészségügyi kiegészítõ szenzorokat" melyeket csak az SGS4 tamogat - ha mar ezen a feature-on porogtel annyira.
Apropo! Elarulhatnad, hogy miert vagtak ki a forumrol a multkor... arrol sajnos lemaradtam.
"Nagy nehezen esetleg tudnal olyat talalni, amin nincs mondjuk bluetooth?" - a helyedben pont ezt nem hoznám fel példának, mert az ifos ezt csak korlátozottan támogatja.
"Nem unod meg? Style over substance fallacy" - a nagy mekegõ-brekegõ gépeken lehetetlen ékezeteket elõcsikarni?
"Semmivel sem használod többre mint azt." - fingod sincs, hogy én mit mire használok. Így a kijelentésed meglehetõsen blõd.
"A marketing ellenben beleadagolja a fejedbe, hogy a tengerparton a telefonon a hõfokot bámuljad a csajok helyett." - te szerencsétlen! Neked órákig tart, hogy egy hõmérsékleti értéket leolvass? Meg egyébként is, a hõmérséklet nem pillanatok alatt változik, hogy azt állandóan nézni kelljen!
"Van olyan ismerõsöm aki a moziból is facebookol" - a szellemi képességed pont ezen a szinten mozog.
"Ezek a telefonok semmire nem jó játékszerek a szegény embereknek." - bezzeg az N900! Az a csúcs, igaz?
In Lak\'ech Ala K\'in
De szórakoztató, amikor a trollok egymásnak esnek, és balta helyett õsrégi Nokia tégláikkal csépelik egymást.
S3 és ez is jó készülék.
App Store > Weather
"az összes nem."
Nagy nehezen esetleg tudnal olyat talalni, amin nincs mondjuk bluetooth?
"A kifejezetten samus programokat? És honnan töltöd le?"
http://forum.xda-developers.com/sitesearch.php?q=s%20voice
Ez Android! Itt mindent konnyen ra lehet hackelni barmire 😉
"Te miért lebzselsz itt? Szeretsz "trollkodni"? "
Apropo! Elarulhatnad, hogy miert vagtak ki a forumrol a multkor... arrol sajnos lemaradtam.
"PS: a nagy mekegõ-brekegõ gépeken lehetetlen ékezeteket elõcsikarni?"
Nem unod meg? Style over substance fallacy
A Full HD kijelzõ is nagyon kellet. Manapság jobb szeretek egérmozit nézni 5" - 7" kijelzõ Full HD filmet nézni mint a bazni nagy TV-n. Lehet azt el is adom. Azzal még telefonálni sem lehet. Az orvosi dolgok is elképesztõen jók, igaz ekkora telefonnal nem olyan jó dolog futni de gondolom valami bitang drága kiegészítõvel ez is meg lesz oldva. Igaz ezerszer jobb céleszközök vannak de azok nem egy trendi okostelefonba. Mit is mondhatok a végére zseniális cucc 😄 (a sok idiótának)
LZ forever
Kíváncsiság kedvéért miért az az év vicce amit írtam? Amiket eddig láttunk fénykép összehasonlításokat abban a One a jobb(keress rá google-be), anyaghasználatot nem kell részleteznem, kijelzõben az amoled alul marad mert ott ugye csak a fekete szép a többi szín abszolút nem reális, a fehér meg kékes árnyalatú(tudom mert nekem is amoledes samsungom van), a külsõ az szubjektív azt elfogadom. Nah de inkább nem kezdek el veled vitatkozni mert úgysem tudsz objektívan gondolkodni ez már múltkor is kiderült... további szép napot <#nevetes1>#nevetes1>
"most hogy látom milyen már biztos, hogy a HTC One mellett teszem le a voksom" - hanyadszor? Eddig is arra recskáztál!
"Számomra kamerában, külsõben, anyaghasználatban, kijelzõben veri az S4-et" - ez az év vicce. De mint tudjuk, neked a hátlap számít, mert te azt nézed, a kijelzõ tartalma már túl bonyolult lenne neked.
Note 2-re vagy S3-ra hasonlít? Még ezen a marhaságon is vitatkozni... Szinte ugyanolyan az a 2 telefon is <#nevetes1>#nevetes1>
Hõmérsékletmérõnek mi értelme van? Egy idõjárás alkalmazást letöltesz és nagyjából tudod hány fok van... Egészségére aki erre veri magát <#taps>#taps>
Vártam ezt a telefont, de most hogy látom milyen már biztos, hogy a HTC One mellett teszem le a voksom. Számomra kamerában, külsõben, anyaghasználatban, kijelzõben veri az S4-et. Nem tudom mondjuk egy OIS-t is miért olyan nehéz beletenni egy ilyen kategóriájú telefonba, mert anélkül a videózás tök gáz. Nekem már ott bukott a dolog mert elég fontos hogy ha visszanézek egy videót, azért ne hányjak már be a rázkódástól. Ennek lenne értelme nem a hõmérsékletmérõnek...
"Ahogy az osszes tobbi smartphone is" - az összes nem.
"Melyeket barmelyik masik androidos telefonra fel lehetne rakni" - tényleg? A kifejezetten samus programokat? És honnan töltöd le?
Te miért lebzselsz itt? Szeretsz "trollkodni"? Itt nem az imádott céged termékérõl van szó! Savanyú a szõlõ, igaz?
PS: a nagy mekegõ-brekegõ gépeken lehetetlen ékezeteket elõcsikarni? Vagy csak te vagy ennyire béna?