139
  • wiIlcox
    "App Store > Weather" - te szerencsétlen! A hőmérséklet szenzort nem tudod egy appal kiváltani! Időjárás app meg androidra is van számtalan!
    "Nagy nehezen esetleg tudnal olyat talalni, amin nincs mondjuk bluetooth?" - a helyedben pont ezt nem hoznám fel példának, mert az ifos ezt csak korlátozottan támogatja.
    "Nem unod meg? Style over substance fallacy" - a nagy mekegő-brekegő gépeken lehetetlen ékezeteket előcsikarni?
  • wiIlcox
    "Ez nem jobb telefon mint egy N900-as." - ehhez nem kicsit kell szemellenzősnek lenni.
    "Semmivel sem használod többre mint azt." - fingod sincs, hogy én mit mire használok. Így a kijelentésed meglehetősen blőd.
    "A marketing ellenben beleadagolja a fejedbe, hogy a tengerparton a telefonon a hőfokot bámuljad a csajok helyett." - te szerencsétlen! Neked órákig tart, hogy egy hőmérsékleti értéket leolvass? Meg egyébként is, a hőmérséklet nem pillanatok alatt változik, hogy azt állandóan nézni kelljen!
    "Van olyan ismerősöm aki a moziból is facebookol" - a szellemi képességed pont ezen a szinten mozog.
    "Ezek a telefonok semmire nem jó játékszerek a szegény embereknek." - bezzeg az N900! Az a csúcs, igaz?
  • Wescone
    Ezt a telefont is olyan idióták fogják megvásárolni mint a videón a kiscsaj jobb oldalt 2.15-nél, amelyik kamerával a kezében tapsol - remélhetőleg nem ebéd közben fogja a család megtekinteni a felvételt, mert úgy tuti visszapakolják majd az asztalra az addig betermelt anyagot.
  • Zombee
    A folyamatos, fejlődés nélküli órajelemelgetést innovációnak beállítani szánalmas, de annál már csak a két tábor elmebeteg egymásra köpködése szánalmasabb. Vakon ragaszkodni ahhoz, hogy a függetlenül 200k fölé kúszó, SD kártyával sem bővíthető készülék mindennél jobb, miközben a hardver ugyanaz pepitában, ugyanolyan faszság, minthogy az S3 többet tud.
    De szórakoztató, amikor a trollok egymásnak esnek, és balta helyett ősrégi Nokia tégláikkal csépelik egymást.
  • G22
    Nem szóltam le, azért írtam, ha kilehetne azt kapcsolni, akkor nem gáz, mert tesztvideót néztem róla ott mindig a tesztelő ujjára akadt görgetés közben :)
    S3 és ez is jó készülék.
  • Papichulo
    "Ilyenje persze az ifosnak nincs, tehát ez egy szükségtelen dolog, igaz?"

App Store > Weather

"az összes nem."

Nagy nehezen esetleg tudnal olyat talalni, amin nincs mondjuk bluetooth?

"A kifejezetten samus programokat? És honnan töltöd le?"

http://forum.xda-developers.com/sitesearch.php?q=s%20voice
    Ez Android! Itt mindent konnyen ra lehet hackelni barmire ;)

"Te miért lebzselsz itt? Szeretsz "trollkodni"? "

Apropo! Elarulhatnad, hogy miert vagtak ki a forumrol a multkor... arrol sajnos lemaradtam.

"PS: a nagy mekegő-brekegő gépeken lehetetlen ékezeteket előcsikarni?"

Nem unod meg? Style over substance fallacy
  • dyra
    Amúgy meg nincs igazam. Akinek tetszik vegye meg. :D
  • dyra
    Ez nem jobb telefon mint egy N900-as. Semmivel sem használod többre mint azt. A marketing ellenben beleadagolja a fejedbe, hogy a tengerparton a telefonon a hőfokot bámuljad a csajok helyett. Manapság az esküvőkön nagy közösségi rendezvényeken az emberek egy jó része végig a telefont bámulja ahelyett, hogy részt venne a közösségben. Van olyan ismerősöm aki a moziból is facebookol és panaszkodik, hogy a légkondiból a lábára megy a hideg. Ezek a telefonok semmire nem jó játékszerek a szegény embereknek. Mert aki lelkileg rendben van nem vesz egy ilyen szart, mert nagyon jól tudja, hogy nincs rá szüksége. (illetve töredékáron vesz olyan telefont ami a samlangot leszámítva ugyanazt tudja mint ez)
  • wiIlcox
    Világos. Akinek nem N900 van, az mind idióta. Szerintem meg aki köpködi az övénél jobb telefonokat, az egy egy pitiáner irigy .
  • NEXUS6
  • dyra
    Nagyon örülök neki, hogy ezentúl ha teszem azt kint vagyok a tengerparton is meg tudom nézni hány fok van illetve mennyi a levegő páratartalma. Elképesztő módon megfogja ez könnyíteni az életem. Infra port is nagyon kellet. Eddig az N900 telefonommal a haveri körben csak én tudtam a kocsmában kapcsolgatni a TV-t. Mostantól már az S4 tulajok is. Elképesztő magas-labda volt ez csodálkozom, hogy a többieknek nem jutott az eszébe.
    A Full HD kijelző is nagyon kellet. Manapság jobb szeretek egérmozit nézni 5" - 7" kijelző Full HD filmet nézni mint a bazni nagy TV-n. Lehet azt el is adom. Azzal még telefonálni sem lehet. Az orvosi dolgok is elképesztően jók, igaz ekkora telefonnal nem olyan jó dolog futni de gondolom valami bitang drága kiegészítővel ez is meg lesz oldva. Igaz ezerszer jobb céleszközök vannak de azok nem egy trendi okostelefonba. Mit is mondhatok a végére zseniális cucc :D (a sok idiótának)
  • wiIlcox
    Téged már az iskolából is kitiltottak. Inkább menjél bodzát szedni, mint itt rontod a levegőt, te 13 éves (sem) értelmi szintű.
  • culas25hc
    Szerintem az S3 lett elég ronda, nagyon "molett" alakja van. Az S4 ellenben rettentően szép lett. Nyilván nem egy Sony-hoz képest, de szerintem a legszebb Samsung telefon az S4. És végre megfelelő kijelző méret került megfelelő házba. Nekem pl Iphone-al nem is az a bajom, hogy kicsi a kijelző, mert 4" is elég lehet sok mindenre, de mellette feleslegesen nagy az egész készülék. De ez szubjektív, nem akarok háborút, elhiszem, hogy valakinek az kell, písz. Viszont itt végre elhagyták a felesleges felületeket. Szerintem gyönyörű. S3-tól nem voltam oda, de ez kéne...
  • culas25hc
    Véletlenül felcserélted a két telefon nevét a hozzászólásban. Csak gondoltam szólok ;)
  • Ferrer
    Akkor inkább már veszek egy iPhone-t részletre, azzal úgy is több mindent lehet kezdeni, meg nem is néz ki ilyen hülyén :D Ez az S4 meg jó lesz majd a sznoboknak.
  • tomboy013
    Már meg akartam kérdezni hogy neked nincs iskola? =D De aztán rájöttem, hogy hétvége van. Vigyázz mert megint kidobnak az oldalról, ha sokat kötekedsz =D
    Kíváncsiság kedvéért miért az az év vicce amit írtam? Amiket eddig láttunk fénykép összehasonlításokat abban a One a jobb(keress rá google-be), anyaghasználatot nem kell részleteznem, kijelzőben az amoled alul marad mert ott ugye csak a fekete szép a többi szín abszolút nem reális, a fehér meg kékes árnyalatú(tudom mert nekem is amoledes samsungom van), a külső az szubjektív azt elfogadom. Nah de inkább nem kezdek el veled vitatkozni mert úgysem tudsz objektívan gondolkodni ez már múltkor is kiderült... további szép napot
  • wiIlcox
    "Egy időjárás alkalmazást letöltesz és nagyjából tudod hány fok van" - aztán vagy annyi van, vagy nem. Általában nem annyi van.
    "most hogy látom milyen már biztos, hogy a HTC One mellett teszem le a voksom" - hanyadszor? Eddig is arra recskáztál!
    "Számomra kamerában, külsőben, anyaghasználatban, kijelzőben veri az S4-et" - ez az év vicce. De mint tudjuk, neked a hátlap számít, mert te azt nézed, a kijelző tartalma már túl bonyolult lenne neked.
  • tomboy013
    Samsungék felvehetnének már valami "dizájnert" is, nem tudnak egy szép telefont összehozni =D
    Note 2-re vagy S3-ra hasonlít? Még ezen a marhaságon is vitatkozni... Szinte ugyanolyan az a 2 telefon is
    Hőmérsékletmérőnek mi értelme van? Egy időjárás alkalmazást letöltesz és nagyjából tudod hány fok van... Egészségére aki erre veri magát
    Vártam ezt a telefont, de most hogy látom milyen már biztos, hogy a HTC One mellett teszem le a voksom. Számomra kamerában, külsőben, anyaghasználatban, kijelzőben veri az S4-et. Nem tudom mondjuk egy OIS-t is miért olyan nehéz beletenni egy ilyen kategóriájú telefonba, mert anélkül a videózás tök gáz. Nekem már ott bukott a dolog mert elég fontos hogy ha visszanézek egy videót, azért ne hányjak már be a rázkódástól. Ennek lenne értelme nem a hőmérsékletmérőnek...
  • wiIlcox
    Te miről ugafonozol? Itt van a video
  • wiIlcox
    "Mar latom, ahogy az emberek ezt rakjak ki az ablakba a higanyos homero helyett, hogy egy pillantassal lassak a kulso homersekletet" - ez nem valószínű. Viszont a higanyos hőmérőt nem hurcolja magával az ember, és ha pl. a tengerparton kíváncsi vagy, hogy hány fok van, akkor megnézheted. Ilyenje persze az ifosnak nincs, tehát ez egy szükségtelen dolog, igaz?

"Ahogy az osszes tobbi smartphone is" - az összes nem.

"Melyeket barmelyik masik androidos telefonra fel lehetne rakni" - tényleg? A kifejezetten samus programokat? És honnan töltöd le?

Te miért lebzselsz itt? Szeretsz "trollkodni"? Itt nem az imádott céged termékéről van szó! Savanyú a szőlő, igaz?

PS: a nagy mekegő-brekegő gépeken lehetetlen ékezeteket előcsikarni? Vagy csak te vagy ennyire béna?
  • wiIlcox
    1. az S4 jobban hasonlít a Note2-re, mint az S3-ra.
    2. egy hőmérőt sem a zsebedben tartasz. Ha kíváncsi vagy, akkor előveszed.
    3. nekem sem, de vannak, akiknek viszont hasznos.
    4. pl. az AirView-t hiába telepíted az S3-ra, nem fog működni.
  • DrFantastikus
    mi a frasz ? annyira leegtek ezzel a bemutatoval hogy le kellet szedni a videot ? ? ?
  • Papichulo
    ''Bekerültek új szenzorok: hőmérséklet és páratartalom."

Nagyon hasznos! Mar latom, ahogy az emberek ezt rakjak ki az ablakba a higanyos homero helyett, hogy egy pillantassal lassak a kulso homersekletet :)

" A telefon már támogatja az opcionálisan megvásárolható egészségügyi kiegészítő szenzorokat "

Ahogy az osszes tobbi smartphone is...

"Pár új sw-es funkció megjelent ebben is, ami eddig a Note2 sajátja volt."

Melyeket barmelyik masik androidos telefonra fel lehetne rakni...
  • DrFantastikus
    NEM MEGY A VIDEO !! (( THIS VIDEO IS PRIVATE... )))
  • NEXUS6
    1. A N2 viszont hasonlít az S3-ra! ;)
    2. Ez igen! Ha érdekel, hogy milyen az időjárás már is megtudom, hogy milyen a szobámban, vagy a zsebemben.
    3. Amikre szerencssére egyelőre nincs szükségem.
    4. És amiket, ha sw-ről van szó, akár az S3-ra is lehetne telepíteni, ha nem ellenkezne persze a cég érdekével.
  • shaddam
    Galaxy s3s
  • Krisztiam #33
    Samsung galaxy s 4 miniről nincs hír?
  • wiIlcox
    Inkább kérdezned kellett volna, mint csuklóból leszarozni. Tartsd hosszabban lenyomva a vissza gombot, akkor eltünik.
  • wiIlcox
    Tisztázzunk pár félreértést.
    1. Az S4 külsőleg nem az S3-ra hasonlít, hanem a Note2-re.
    2. Bekerültek új szenzorok: hőmérséklet és páratartalom.
    3. A telefon már támogatja az opcionálisan megvásárolható egészségügyi kiegészítő szenzorokat (pulzus, vérnyomás, vércukor, stb).
    4. Pár új sw-es funkció megjelent ebben is, ami eddig a Note2 sajátja volt.
  • passatgt
    Az elején a fenti képen lévő ember elkezdett beszélni és mondatonként megállt, hogy várja a tapsot ami nagy nehezen megérkezett... Meg a felkonferálónak a bugyuta poénjai, nagyon gáz volt az egész

Azon is röhögtem, hogy nem elég annyi, hogy fekete és fehér verzió van, nem, kell még egy jelző rá, hogy fekete köd(ennek mi az értelme?:D) meg fehér dér:D
  • passatgt
    én csak az elejét néztem, amikor elkezdték demonstrálni mindenféle "színésszel", hogy milyen új funkciók vannak, ott kapcsoltam ki, mert már nekem volt kellemetlen:D
  • NEXUS6
    Azt bírom a Samuban, hogy sikerült egy az Apple bejelentéseihez hasonló médiaeseményt generálniuk.

Azonban az is hasonló az Apple bejelentéseihez, hogy ez a teló egyáltalán nem forradalmi, inkább csak az evolúció következő logikus lépését jelenti. Ez a dizájnban is megmutatkozik. Ha nincs ott a másik mellette, akkor első blikkre talán el se lehet dönteni, hogy ez egy SGS3, vagy 4!?

Az bizti, hogy eszembe sem jut 4-est venni miután pár hónapja vettem 3-ast.

Igen ez a mobil nem olcsó, annyiba kerül kb, mint egy azonos kategóriájú HTC, vagy Sony mobil, a tudása is kb az. Viszont ha a drágaságról van szó, csak nézzük meg az Apple terméleit, nos ahogy a hívei mondják, az egy más kategória, még ehhez képest is!
  • asysoft
    Szerintem tavaly voltak azért nagy újdonságok, főleg Nokia részéről, csak ott ugye az alkalmazott OS-ek nem túl népszerűek. Év elején jött a "valódi" PureView 808 (a 41 megapixeles, és mobilos tekintetben páratlan kamerájával - félreértések elkerülése végett, nem a képpontok számával vágott oda), Lumia 920-ban a kesztyűs képernyőkezelés (bár ezt pl Xperia Sola is tudja, és most már floating touch-ból ítélve GS4 is - szerintem ez az egyetlen értelmes újdonsága), valamint OIS-es "PureView" (rossz fényviszonyok között kiemelkedő, egyébként normál körülmények között átlagos képminőséggel). Tehát igen is lehet újítani, bár egyelőre ipar nagy része pusztán a specifikáció feljebb srófolásával szórakozik - de pl HTC a One-nal elindult más irányba, legalábbis kamera tekintetében mindenképp.

GS4-ben semmi meglepő nincs, Samsung hozta a formáját, mindenhol javított a specifikáción. Igazából, eddigi eszközeit is viszik mint a cukrot, nem kellett annyira megerőltetnie magát, mint anno. Az amúgy meglepett, hogy a design-hoz nem igazán nyúltak hozzá, GS3-mal kapcsolatban még nem olvastam olyan véleményt, akinek kifejezetten tetszett volna, erre megtartják kb ugyanazt, ráadásul már egész termékpaletta szinte ugyanúgy néz ki...
  • fergusonpapa
    Ugyanazt tudja? :D jólvan ülj le egyes :D
  • Wescone
    Nekem S2-m van és megtehetném, hogy lecserélem, de nem fogom - nem tetszik a design.
  • Nos
    nekem sima galaxy s-em van, de feldobom rá a 4.2.2-t és majdnem azt tudja, mint ez

mondjuk attól nem kell feltétlenül fikázni, akinek tetszik és megteheti vegye, de tényleg nem nagy durranás

de mire számított az aki fikázza??????

galaxy, iphon, htc, nem mindegy??? 99 százalékban ugyanazt tudják
  • Dynamic
    Mindig ugyanaz a szöveg és én nem értem. Miért vártok el kötelezően "igazán nagy újítást"? Úgy értem mikor volt "igazán nagy újítás" (és egyáltalán mit nevezünk annak). Utoljára az iPhone megjelenése, ami költői túlzással egy kicsit "forradalmi" volt és megbolygatta a mobilpiacot, de mindig is kis léptékű volt a fejlődés.
  • dyra
    Kifújtak az ötletekből. Mi lesz így a gyártókkal mivel fogják nekünk eladni az új telefonjaikat? :) Istenem de sajnálom őket.
  • Sith
    Évek óta az egyik gyártó sem tud semmi igazán nagy újítással előrukkolni(igaz az alma se), marad a még 2 mag még 500 mega RAM...
  • hungi
    Még jó hogy a kinai 4 magos, fullhd kijelzős telefonok is jönnek fél/harmad áron...