Bemutatkozott a Samsung Galaxy S 4

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1. az S4 jobban hasonlít a Note2-re, mint az S3-ra.
2. egy hõmérõt sem a zsebedben tartasz. Ha kíváncsi vagy, akkor elõveszed.
3. nekem sem, de vannak, akiknek viszont hasznos.
4. pl. az AirView-t hiába telepíted az S3-ra, nem fog mûködni.

DrFantastikus
mi a frasz ? annyira leegtek ezzel a bemutatoval hogy le kellet szedni a videot ? ? ?
<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#kocsog>

INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.

''Bekerültek új szenzorok: hõmérséklet és páratartalom."

Nagyon hasznos! Mar latom, ahogy az emberek ezt rakjak ki az ablakba a higanyos homero helyett, hogy egy pillantassal lassak a kulso homersekletet 😊

" A telefon már támogatja az opcionálisan megvásárolható egészségügyi kiegészítõ szenzorokat "

Ahogy az osszes tobbi smartphone is...

"Pár új sw-es funkció megjelent ebben is, ami eddig a Note2 sajátja volt."

Melyeket barmelyik masik androidos telefonra fel lehetne rakni...

DrFantastikus
NEM MEGY A VIDEO !! (( THIS VIDEO IS PRIVATE... )))<#gunyos1><#violent><#nezze>

INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.

NEXUS6
1. A N2 viszont hasonlít az S3-ra! 😉
2. Ez igen! Ha érdekel, hogy milyen az idõjárás már is megtudom, hogy milyen a szobámban, vagy a zsebemben.
3. Amikre szerencssére egyelõre nincs szükségem.
4. És amiket, ha sw-rõl van szó, akár az S3-ra is lehetne telepíteni, ha nem ellenkezne persze a cég érdekével.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

shaddam
Galaxy s3s

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Krisztiam
Samsung galaxy s 4 minirõl nincs hír?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Inkább kérdezned kellett volna, mint csuklóból leszarozni. Tartsd hosszabban lenyomva a vissza gombot, akkor eltünik.

Tisztázzunk pár félreértést.
1. Az S4 külsõleg nem az S3-ra hasonlít, hanem a Note2-re.
2. Bekerültek új szenzorok: hõmérséklet és páratartalom.
3. A telefon már támogatja az opcionálisan megvásárolható egészségügyi kiegészítõ szenzorokat (pulzus, vérnyomás, vércukor, stb).
4. Pár új sw-es funkció megjelent ebben is, ami eddig a Note2 sajátja volt.

passatgt
Az elején a fenti képen lévõ ember elkezdett beszélni és mondatonként megállt, hogy várja a tapsot ami nagy nehezen megérkezett... Meg a felkonferálónak a bugyuta poénjai, nagyon gáz volt az egész

Azon is röhögtem, hogy nem elég annyi, hogy fekete és fehér verzió van, nem, kell még egy jelzõ rá, hogy fekete köd(ennek mi az értelme?😄) meg fehér dér😄

passatgt
én csak az elejét néztem, amikor elkezdték demonstrálni mindenféle "színésszel", hogy milyen új funkciók vannak, ott kapcsoltam ki, mert már nekem volt kellemetlen😄

NEXUS6
Azt bírom a Samuban, hogy sikerült egy az Apple bejelentéseihez hasonló médiaeseményt generálniuk.

Azonban az is hasonló az Apple bejelentéseihez, hogy ez a teló egyáltalán nem forradalmi, inkább csak az evolúció következõ logikus lépését jelenti. Ez a dizájnban is megmutatkozik. Ha nincs ott a másik mellette, akkor elsõ blikkre talán el se lehet dönteni, hogy ez egy SGS3, vagy 4!?

Az bizti, hogy eszembe sem jut 4-est venni miután pár hónapja vettem 3-ast.

Igen ez a mobil nem olcsó, annyiba kerül kb, mint egy azonos kategóriájú HTC, vagy Sony mobil, a tudása is kb az. Viszont ha a drágaságról van szó, csak nézzük meg az Apple terméleit, nos ahogy a hívei mondják, az egy más kategória, még ehhez képest is!
<#papakacsint>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

asysoft
Szerintem tavaly voltak azért nagy újdonságok, fõleg Nokia részérõl, csak ott ugye az alkalmazott OS-ek nem túl népszerûek. Év elején jött a "valódi" PureView 808 (a 41 megapixeles, és mobilos tekintetben páratlan kamerájával - félreértések elkerülése végett, nem a képpontok számával vágott oda), Lumia 920-ban a kesztyûs képernyõkezelés (bár ezt pl Xperia Sola is tudja, és most már floating touch-ból ítélve GS4 is - szerintem ez az egyetlen értelmes újdonsága), valamint OIS-es "PureView" (rossz fényviszonyok között kiemelkedõ, egyébként normál körülmények között átlagos képminõséggel). Tehát igen is lehet újítani, bár egyelõre ipar nagy része pusztán a specifikáció feljebb srófolásával szórakozik - de pl HTC a One-nal elindult más irányba, legalábbis kamera tekintetében mindenképp.

GS4-ben semmi meglepõ nincs, Samsung hozta a formáját, mindenhol javított a specifikáción. Igazából, eddigi eszközeit is viszik mint a cukrot, nem kellett annyira megerõltetnie magát, mint anno. Az amúgy meglepett, hogy a design-hoz nem igazán nyúltak hozzá, GS3-mal kapcsolatban még nem olvastam olyan véleményt, akinek kifejezetten tetszett volna, erre megtartják kb ugyanazt, ráadásul már egész termékpaletta szinte ugyanúgy néz ki...

/*WTF?!*/

fergusonpapa
Ugyanazt tudja? 😄 jólvan ülj le egyes 😄

www.icewebhu

Wescone
Nekem S2-m van és megtehetném, hogy lecserélem, de nem fogom - nem tetszik a design.

In Lak\'ech Ala K\'in

nekem sima galaxy s-em van, de feldobom rá a 4.2.2-t és majdnem azt tudja, mint ez

mondjuk attól nem kell feltétlenül fikázni, akinek tetszik és megteheti vegye, de tényleg nem nagy durranás

de mire számított az aki fikázza??????

galaxy, iphon, htc, nem mindegy??? 99 százalékban ugyanazt tudják
Dynamic
Mindig ugyanaz a szöveg és én nem értem. Miért vártok el kötelezõen "igazán nagy újítást"? Úgy értem mikor volt "igazán nagy újítás" (és egyáltalán mit nevezünk annak). Utoljára az iPhone megjelenése, ami költõi túlzással egy kicsit "forradalmi" volt és megbolygatta a mobilpiacot, de mindig is kis léptékû volt a fejlõdés.
Kifújtak az ötletekbõl. Mi lesz így a gyártókkal mivel fogják nekünk eladni az új telefonjaikat? 😊 Istenem de sajnálom õket.

Évek óta az egyik gyártó sem tud semmi igazán nagy újítással elõrukkolni(igaz az alma se), marad a még 2 mag még 500 mega RAM...

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Még jó hogy a kinai 4 magos, fullhd kijelzõs telefonok is jönnek fél/harmad áron...
Szerintem határozottan jobb lett a külsõ. Jó telefon lett ez!
Jó, csak egy valami nem tetszik, hogy nem lehet normálisan görgetni az ablakokat,mert bal oldalt középen ott van egy kis ikon, ha hozzáérsz bejön egy minimenü az oldalsávban, aztán hányszor görgetnéd az ablakot, mindig bejön, mert akaratlanul is hozzáérsz.De ha kilehetne kapcsolni, akkor nem gáz.
Guren
az infra tudtommal azért van benne, hogy lehessen távirányítóként használni

A design kifejezetten szar.

https://twitter.com/foodlfg

Nemtudom mit csodálkoztok - a iPhone 4S-hez képest az 5 sem nagy változás.... nem kell évente telefont lecserélni, felesleges! A Samsung sem tud évente olyan hatalmasat ugrani... Barátaim, akiknek S3 van, nem fognak váltani, mert nincs értelme - csak felesleges pénzkidobás.

Akinek S2 van, és megteheti, annak megéri - vagy aki esetleg iPhone-rol vált annak lehet.... Új vásárlók más tészta...

Itt is az van, hogy sok apróság változott, de az nem innováció - pedig valahol az... Megnéztem a youtube-n streamelt rendezvényüket - jópofa színházi elõadás volt, az csillagos 5. leszámítva a visongóhangú picsákat.... inkább a sokak által semmire használt funkciókat emelték ki...

Összességében kiváló cucc - a karbonos hátlap miatt talán már nem olyan hitvány az anyaga....

Arra leszek kíváncsi, hogy mit hoz ki az Apple idén - és lesz e Note méretû nekik, arra vevõ lennék i4S után...
Egy csoda amit a designerek mûveltek.És ez még csak a külsõ, lesz ám benne infraport is, utoljára a 10 éve volt olyan telefonom, amiben volt.Nem is tudtam mennyire hiányzik ez nekem, mostantól a bluetooth mehet a szemétbe.
tröll

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ki van a pénz. Nekem egy zsák krumplira nincs pénzem, nem hogy okos-telefonra. <#zavart1>

Jacek
Magyarország elég kis piac😄 Vannak olyan országok ahol van pénze az embereknek, plusz hûséggel nem 5% olcsóbb a telefon kb mint itthon.....

http://s3.amazonaws.com/rapgenius/1352690442_gif-popcorn-thriller-2664d86.gif

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

pont azért, hogy a II/III ára lejebb tudjon menni😊 Tényleg kitalálhatnának vmi faszább dizájnt már ezeknek a galaxyknak, annyira casual...

Sippie
aszittem azt az apple csinálja 😮 😄
Így kell a szart szépen eladni.
narumon
Miért csinálják két féle CPU-val? Annak mi értelme van? Gondolom teljesítményben sem egyforma.?! A többi "újdonság" leginkább szoftveres ahogy nézem tehát elérhetõ lesz a többi android telefonra is.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Megfizethetetlen az S3? =D T-nél 120 ezer elõfizuval és részletre is meg lehet venni. Egyszerûen nem a ti pénztárcátoknak való, de a világon azért van rá igény.
Egyébként meg szerintem ronda ez a forma. Az S3 sem tetszett külsõre. Most már tuti hogy HTC One lesz a vétel, ott normális az anyaghasználat is meg sokkal szebb számomra a külseje és ilyen értékû telefonnál már az sem mellékes. De belsõt tekintve nem egy rossz telefon, csak felhagyhatnának ezzel a külsõvel, az s2 még normálisan nézett ki a szögletes formája miatt.De ezek a lekerekített élek a a szögletes kijelzõvel elég bután néz ki.

Nézd, ez nem a már kisemmizetteknek készült. Aki össze tudja lopni az árát, annak meg hetente is jöhet egy csúcsmodell.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Pont úgy néz ki, mint az S3-om. A kis szenzorok is kb majdnem ugyan ott vannak, mint az S3 elõlapján. 100% u.a. a design. Ez a telefon nem Galaxy S4, inkább S3 2.0. <#zavart2>
MI a francnak?? Még az SII-re gyûjt javába ismerõseim nagy része, mert még az is drága, a SIII csúcskészülék és még megfizethetetlen alig van pár embernek, erre már itt van az S4, DE MINEK???????????
Nah, kíváncsi leszek arra a DAC-ra... :o

C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64

← ElőzőOldal 3 / 3