194
  • wiIlcox
    +1, és a többi hozzászólásodhoz is.
    Egyébként ne csodálkozz, a belterjesen szaporodók minden jellegzetessége megtalálható benne.
  • Papichulo
    "A személyeskedésről még annyit..."

Majd folytatod ugyanugy tovabb... en pedig meg mindig ezt gondolom: "ez a buta emberek menedeke"

"Szakbarbárságba, hitelekbe, ostobaságba és megfélemlítésbe, ezáltal jól kezelhetőségbe kényszerített embertömegekről beszélek."

Mikor kenyszerit ezekbe barki is barkit? Mi kotelezo ezek kozul? Mekkorak ezek a tomegek? Bizonyitsd be ezen kijelenteseidet pontrol pontra!

ps: Hanyagold a butan kioktato stilust! Ugysem fog senki sem bedolni a felsobbrenduseged illuziojanak... legfokeppen meg en ;)
  • levente68
    "Amugy meg az utolso harom hozzaszolasod kizarolag szemelyeskedesre epul... ez a buta emberek menedeke. Probalj ervelni az en kijelentesem ellen: "Errol a hulye USA kopkodesrol meg az a velemenyem, hogy az a "buta, primitiv, tanulatlan" orszag a vilag egyik vezeto gazdasagi es katonai hatalma, amelynek az eletszinvonalarol csak almodozik a legtobb magyar es hordak hagynak ott a sajat orszagukat, hogy ott elhessenek..." "

USA köpködés nincs is igazán, ami van, az az ilyen ajnározók észre térítésének kísérlete.

Amiről szó van, az az, hogy globálisan megy az ostobaságba taszítás és ennek valóban USA a kiinduló pontja, így legjobban ott is vehető észre.

Sok egyéb is onnan indul, de aki nem akar, nem lát át a dolgokon és köpködőknek, meg irigyeknek titulálja a hülyeséget meg nem kajálókat.

Önmagát meg realistának... Háháháááá

A személyeskedésről még annyit, hogy ahhoz, hogy érdemben vitázhassunk, először TÉGED kell kirángatni az idiotizmus mocsarából és szépen végighaladunk a lehetőségeken, amelyek persze egytől egyig eleve kudarcra ítéltettek, de ha a szép szó hatástalan, valóban jön a csúnya, érted ezt? Hidd el, ez a te érdeked, kicsikém!

Na, visszatérve, hogy azt hidd, komolyan veszlek, még egy utolsó kísérlet:

Nem ""buta, primitiv, tanulatlan" orszag", ilyet én sose mondtam. Szakbarbárságba, hitelekbe, ostobaságba és megfélemlítésbe, ezáltal jól kezelhetőségbe kényszerített embertömegekről beszélek.

Amint felfogod a különbséget, feljebb léphetsz egy kategóriát.
    Akár a "Reménytelen123" helyett a "Reménytelen113" is elérhető számodra...
    Bár ahhoz nagyon össze kellene szedned magad, mert ez nem máson múlik ám, nagy arcú barátom...

Következő anyagunk az USA,

"amelynek az eletszinvonalarol csak almodozik a legtobb magyar es hordak hagynak ott a sajat orszagukat, hogy ott elhessenek"

című szösszeneted lesz, amikor megnézzük, valóban tejjel-mézzel folyó Kánaán az, amit te annak hiszel...

Addig egy kicsit még pihennem kell, mert a hülyeséged két lépcsőben is fárasztó, agyilag és rekeszizomra is...

Házi feladat: azt már ugye tudjuk, mennyire szinte a mennyország USA szerinted, de hozz pár negatívumot is, hogy kvázi szintfelmérésként szolgáljon, hátha nem kell az alapoknál kezdeni majd a következő órát...

• levente68
    Bizony, sajna a legrosszabb kombináció: ostoba, de szorgalmas...
  • Jakuza1
    Neki aztan magyarazhatod ezt, a butuska egy usa cegnel dolgozik es attol mar azt hiszi, hogy o az amerikaiakhoz tartozik. :P
    Ha ez nem a buta es korlatolt kategoria, akkor mi ? :D
  • levente68
    A te felvetésed? Melyik? Az, hogy már az USA hadsereg ajnározásánál tartasz, mikor a téma az, hogy ne legyen már annyira sült hülye a user, hogy a telefonján semmit nem ért?

Ezzel teszed magad végképp nevetségessé, meg a forrás követelésével állandóan.
    De elvárnád, hogy értelmesen kezeljenek. Hiába, látod!
  • Papichulo
    @levente68:

Ez most irrelevans, de mondtam mar neked parszor:

"A fórum nem IRC, nem MSN, nem ICQ és nem egyéb ilyesmi. A fórum egy olyan webes felület, ahol bár a tagok beszélgetnek egymással de a gondolataikat nem soronként írják be és nyomják az ENTER-t mint hülyegyerek a tamtam dobot. A rendes fórumozók összeszedik gondolataikat és egy kerek, egész, megfogalmazott hozzászólásként írják azt be.
    Magyarán ha neked még nem esett le hogy miről is van szó: ne írj be 2 percenként 1-1 újabb hozzászólást csak azért, hogy kiegészítsd az előzőleg már meggondolatlanul (és sietősen) elküldött hozzászólásodat, inkább fogalmazgasd a hozzászólásodat fél óráig és írd bele egy txt-be a gépeden, majd ha úgy érzed hogy “OK, ez most aztán kerek egész és megérett a küldésre!”, küldd el." - http://www.tutorial.hu/forum-etikett/

Amugy meg az utolso harom hozzaszolasod kizarolag szemelyeskedesre epul... ez a buta emberek menedeke. Probalj ervelni az en kijelentesem ellen: "Errol a hulye USA kopkodesrol meg az a velemenyem, hogy az a "buta, primitiv, tanulatlan" orszag a vilag egyik vezeto gazdasagi es katonai hatalma, amelynek az eletszinvonalarol csak almodozik a legtobb magyar es hordak hagynak ott a sajat orszagukat, hogy ott elhessenek..."
  • levente68
    Straw man, háhá, te mondod, aki félrebeszél folyton?

Ja, a kórlapodon olvastad?
  • levente68
    Koma, nálunk a szar emberre azt mondják, hogy szar ember, ez nem személyeskedés, tényközlés.

Amúgy, van ott emészteni és megválaszolni való, annak gyűrkőzz neki, ne menekülj megint.
  • levente68
    "Persze, aki realisan latja a vilagot es elismeri, hogy az USA-hoz kepest MO vilagszinten egy nagyon kis pont, az mar magyarellenes... ertem."

"Errol a hulye USA kopkodesrol meg az a velemenyem, hogy az a "buta, primitiv, tanulatlan" orszag a vilag egyik vezeto gazdasagi es katonai hatalma, amelynek az eletszinvonalarol csak almodozik a legtobb magyar es hordak hagynak ott a sajat orszagukat, hogy ott elhessenek... ezzel szemben a tizmillio zseni orszagarol milyen hasonlot tudsz elmondani?"

Te vagy a két lábon járó orvosi szótár, jellemezd szépen magadat ennek kapcsán!

Én csak úgy mondom, hogy kifacsarod a szavakat, hogy igazad legyen, illetve, hogy magadnak keltsd annak az illúzióját, hogy igazad van.

Minden pontja a világnak tele van az értelmi szintek képviselőivel.
    Teljesen más viszont az, hogy valaki született retard és képtelen is az ostobaságból kiszabadulni, vagy pedig erre tenyésztés eredményeképpen az.
    Márpedig jó okokból ez megy és ha te ennek tapsolsz, akkor két eset lehetséges:
    - tagja vagy annak az "elit"-nek, akik ezt irányítják
    - valamelyik módon kialakulva ostoba vagy, az "elit" örömére.

Valamiért én nagy összegben fogadok az utóbbira....
  • Papichulo
    Te ezzel a gusztustalan szemelyeskedessel ertel mar el valaha is valamit az eletben???

Amugy a hozzaszolasod tele van ellentmondasokkal es straw man-ekkel... mindossze az en felvetesemre nem regaltal semmilyen formaban es forrassal. Sebaj! ;)
  • levente68
    Miért kellene nekem bármilyen érvrendszert felsorakoztatnom?

Ha te hülye akarsz maradni, az is maradsz, bárki bármit is csinál.

Mivel szépen láthatóan ez a helyzet, kár a mögé bújnod, hogy én nem érvelek.
    Nem az a te sötétséged oka és ne is takarózz vele.

Olyan 20 évvel ezelőtt valami hasonló USA-buzi voltam én is, majd kinövöd te is talán.

"az itt kopkodok legnagyobb resze az eleteben nem volt ott es csak a kuruc.info-rol tajekozodik vagy pedig azert teszi mert mostanaban divat az USA-t szidni. Persze azzal mar nem tudnak mit kezdeni, hogy megis az USA a vilag egyik vezeto gazdasagi hatalmas es a bolygo legpotensebb hadseregevel rendelkezik. Valahol vicces ezzel MO-ot szembeallitani."

Amíg leírod (továbbra is ékezetek nélkül, persze egy magyargyűlölő amerikafaszátszopkodó szartól mit is várjunk...) ezeket a szép nagy szavakat USA-ról, egy kicsit be is vizelsz, mesélj?

"mostanaban divat az USA-t szidni"

Igen? És hol a legnagyobb divat? Mert nem itt, az biztos, hanem éppen USA-ban, ha figyelnél. Csak amennyire ostoba a nép (ott is), leszarnak mindent, csak a kis pénzük meglegyen aznapra és ne bántsák őket. Minden hülyeséget megetetnek velük és a kongresszussal is, akik aztán szépen megszavazzák a jó kis pénzeket a te kedves hadseregednek, te buta. Előre szólok, nemigen olvasok kuruc.info-t, de én nem azért nem, amiért te, aki fél a kicsit talán túl markánsan előadott IGAZSÁG-tól...
    És nem is magyar filmek mutatják be sokszor a várható "szép új világ" rémképét, hogy avval szép lassan meg is alapozzák azt, csak hát, aki a popcorn majszolása mellett a szemébe szökő igazat se képes látni, annak ez a világ elsőként fog eljönni. Nem muris ez, koma? Sorolj fel erről szóló Hollywood-i filmeket, van jó pár. Ugyanúgy nem zavarja a hígagyú jenkit, ahogyan a Youtube-os video-k, amik aztán kurvára nem Magyarországról kerülnek feltöltésre és fel kellene ébreszteni az embereket. Vagy Michael Moore is magyar? Őt is leszarják, pedig aztán elég komolyan igaza van és be is bizonyítja. Van érvrendszere, ami neked kell annyira. Nos, ő is kuruc.info olvasó és sosem volt Usákiában?

A magyarellenességedre pedig semmilyen magyarázatod nem lehet, elkönyveltem, hogy az vagy és kész. Nem örömmel, de lassan elárulhatnád, milyen nemzetiségű anyukád, hátha megvilágosodik a dolog végre...

Okosodással pedig csakis önmagadnak tartozol, itt hiába hazudod le az eget és játszod az értetlent, csakis te szenvedsz miatta.

Az USA-beli fegyvertartás egy érdekes dolog amúgy. Sajna, semmi köze a bűnözés visszaszorításához, ahogyan azt remélné az ember, hogy visszatartja a bűnözőt az, hogy a jelenlévő emberek talán legális fegyvert hordanak maguknál.

Egyszerűen az USA alap jogainak egyike volt és két lobbi is van, egyik ellene, másik mellette. Sajnos, tök mindegy az eredmény, de azért az látható, hogy a visszaszorítására vannak lépések ott is.

Semmi több az, mint a nagy amerikai álom egy része. Na most, a nagy amerikai álom már annyi sebből vérzik, hogy ez csak egy tényező és nem is a legfontosabb.

Amúgy, süttyőkém, az alkalmazásboltot te hogyan reformálnád tökéletesre, hogy a cikkre is kitérjünk? Mert az biztos, hogy te tudod a tutit, mint mindenben, háhá...
  • Papichulo
    "Na, mondtam én mindig, hogy magyarellenes és hülye vagy."

Persze, aki realisan latja a vilagot es elismeri, hogy az USA-hoz kepest MO vilagszinten egy nagyon kis pont, az mar magyarellenes... ertem.

Amugy ismet fantasztikusan tudod vedeni az allaspontodat es meggyozo ervrendszert sorakoztatsz fel a sajat magad igazolasara... legalabbis amennyiben az ad-hominem annak szamit ;)
  • Papichulo
    "hogy mennyire odáig van attól, hogy nekik ott mennyire tökéletes kormányuk, bankrendszerük, oktatásuk, mindenük van"

Oh, en kozel sem mondom ezt es biztos en is sokat vitaznek az oreggel. Nem kell egy ember alapjan egy egesz orszagrol velemenyt alkotni! Szerintem is vannak amik rosszul vannak megoldva az USA-ban, boven van ott kritizalni valo, de az itt kopkodok legnagyobb resze az eleteben nem volt ott es csak a kuruc.info-rol tajekozodik vagy pedig azert teszi mert mostanaban divat az USA-t szidni. Persze azzal mar nem tudnak mit kezdeni, hogy megis az USA a vilag egyik vezeto gazdasagi hatalmas es a bolygo legpotensebb hadseregevel rendelkezik. Valahol vicces ezzel MO-ot szembeallitani.

*offense
  • nextman
    Nekem magyar baratom is van, aki igy gondolja, hogy jo nekik ez a fegyvertartas:)
    Megvedi oket a diktaturatol:)
    En ezzel mondjuk nem tudok egyeterteni.
    Amugy a korlatoltsag hatartalan es nemzetkozi.
  • maxy182
    Van egy rokonom, aki 1956-ban ment ki az USÁ-ba, most már nyugdijjas, azóta ott él, de minden nyarat itt tölt Magyarországon.

Egyszeróen elmondani nem lehet, hogy mennyire korlátolt. Néha már fájó hallgatni, hogy mennyire odáig van attól, hogy nekik ott mennyire tökéletes kormányuk, bankrendszerük, oktatásuk, mindenük van. Minden, ami ott van, az szent és sérthetetlen, minden ami itt, Magyarországon, vagy bárhol máshol a világon, az egy szar, és kész! Bármit mondasz neki (hogy pl talán szigorítani kéne a fegyvertartást, hogy ne lőjjék le egymást minden héten az iskolában a gyerekek), az hülyeség,és az úgy jó, ahogy van...

No offens... Ez csak egy észrevétel.
  • levente68
    Csak azt nem értem, miért itt trollkodsz és miért nem őket szopkodod?
  • levente68
    Na, mondtam én mindig, hogy magyarellenes és hülye vagy.

Magad bizonyítod is.

Egy köpet alak vagy, régóta nem kérdés.
  • Papichulo
    "Vagy csak valami mesekönyvet olvastam bedrogozva?"

Valoszinuleg...

"Na, a témához szólj, ha tudsz, de inkább ne kezdd a flame-et megint."

Akkor ne jelents ki meggyozodessel orbitalis baromsagokat, vagy tamaszd ala azokat valami ertelmes forrassal.

Errol a hulye USA kopkodesrol meg az a velemenyem, hogy az a "buta, primitiv, tanulatlan" orszag a vilag egyik vezeto gazdasagi es katonai hatalma, amelynek az eletszinvonalarol csak almodozik a legtobb magyar es hordak hagynak ott a sajat orszagukat, hogy ott elhessenek... ezzel szemben a tizmillio zseni orszagarol milyen hasonlot tudsz elmondani?
  • levente68
    Na, nem csak marhaság jön belőled, ennek örülök.

Pontosan látod, csak én még nem akartam elárulni 'okoskának'.
  • ugh
    Melyik hetre gondolsz.
    Foldrenges, meteor, viharok, zombi apokalipszis, ufo invazio...
    Csak attol nem amitol kene. A sajat kormanyuktol es a bankrendszeruktol mert ahhoz is tul ostobak, hogy ezt felfogjak..
  • levente68
    Nem tudom, nézz utána és jelents!

Vagy a rengeteg biztonsági intézkedés és a tömegekre ráerőltetett veszélyérzet csak nekem furcsa?

Vagy csak valami mesekönyvet olvastam bedrogozva?

Na, a témához szólj, ha tudsz, de inkább ne kezdd a flame-et megint.
  • ugh
    Minel ostobabb valaki annal boldogabb.
    A ".. tudatlansag aldas..." asszem igy volt.
  • Papichulo
    "mi lett a "szabadság földjével", ahol ma a reszketés az úr."

LOL. Mitol reszketnek ezek a tomegek? :)
  • levente68
    Te meg miről beszélsz már? (Megint...)

"De ott a két rendszer, össze lehet hasonlítani! Amerikában szerinted hülyéket nevelnek, Magyarországon meg zseniket. Valahogy mégis ők a boldogabbak, náluk erősebb a gazdaság, ők tudnak olyan hadsereget kiállítani ami ütőképes, de még a szavazásaikon sem kap a szélsőjobb 15 százalékokat."

Nem, komám, ez már itt van, a magyar oktatást is züllesztik, tudj róla.
    De a legfontosabb, hogy én nem beszéltem egyetlen országról sem, így ezt te kevered bele, mert terelsz. A lényeg, hogy a hatalomnak nem jók az értelmes emberek, ezt elkönyvelheted. Az a jó, ha jó sebész, jó mérnök, de ne gondolkodjon lehetőleg és ne értsen máshoz, no meg legyen vaskos hitele, meg kölyke. Ez világszinten terjed és valóban egy ilyen sok szempontból elmaradt országban még sokan alkalmasak a saját gondolkodásra. Sajnálom, ha én hívom fel a figyelmedet erre elsőként. A két téma nem ugyanaz, de kapcsolódnak egymáshoz.

Ezt a hülye vízvezeték szerelős dumát már párszor elsütötted, pedig csak olcsó ferdítés annak érdekében, hogy igazad legyen. Ne kóklerekről beszélj, hanem jó iparosokról, ok? Akkor valóban képben jönnek azok, akik miután a vízvezetéket JÓL megcsinálták, valóban lehet velük esetleg növénytermesztésről és robotikáról IS beszélgetni, de segíthetnek még a TV beprogramozásában és esetleg meg tudják mutatni, hol kell olajszintet ellenőrizni az autóban és meg tud szerelni neked egy villanykapcsolót is. Na, egy ilyen Usákiában ritka és ha van, szeretik. Nem az általad dicsőített EGYETLEN területhez értő, minden máshoz ostoba, a telefonján is egy ikont arrébb rakni képtelen szuper tudású nőgyógyász a kívánt jövő, ezt felfoghatnád.

Amúgy, magyarázd el, aki leszarja telepítésnél azokat az engedélyeket, az nem fog simán OK-ra nyomni később is rá, amikor az általad imádott iOS-en jön a kérdés? Az ezredik? Ahogyan a marhák simán telepítenek az asztali PC-re olyan vírusokat, amik biztonsági software-nek mondják magukat? Biztos neked van igazad, adni kell az embernek egy ilyen hamis biztonság érzetet és a maradék észt is ki kell lúgozni belőlük. Na, azért kapjátok meg a 'zombihadsereg' jelzőt állandóan.

Amúgy, szerintem USA-t (és nem Amerikát, ahogy helytelenül írod) inkább hagyjuk, a 'boldogságukkal' együtt, kicsit nézz utána, mennyi gondja van a gazdaságuknak, mennyi az egy főre jutó államadósság és nézd meg, mi lett a "szabadság földjével", ahol ma a reszketés az úr.
  • kvp
    "Rettenetes kezelhetoseggel (a designereiket tuti valami ufo fosta a foldre)"

A google cuccai eleg jol kezelhetoek. Szinte minden logikus helyen van bennuk, ami mondjuk nem mondhato el a facebook-rol, ahol mindent eldugnak, sot amit nem azt is ugy tervezik meg, hogy a leheto legtobb idot toltse vele az ember. Tisztara mint egy mmo...

A legjobb mobilos gui egyebkent idaig a regi ericsson fele volt. Egyszeru fa szerkezetu menu, amiben minden menu es almenu a gsm specifikaciot kovette. Szinte bekezdesenkent, kovetve a specifikacio x.y.z-s szamozasat, tehat a bekezdesek szamait beutve pont a hozzajuk tartozo menube jutott az ember. Ezt joreszt meg a sony ericsson is atvette, egeszen az android-ig, ahol viszont a klasszikus windows fele control panel regi nezete szerint vannak elrendezve a dolgok, tehat egy mernok aki mar a win95-ot is nyomkodta pont megtalal mindent elsore. A gui pedig eleg egyszeru. Mondjuk en itt is kiemelnem a gyarto felelosseget, mert pl. a sony a mai napig a regi ericsson-os ikonokat hasznalja, csak az elsok meg fekete-feher 8x8 pixelesek voltak, aztan szurkeskalasak, vegul szinesek, majd nagy szinmelyseguek lettek, de a mai napig ugyanaz a grafika van rajtuk, csak szebben kidolgozva.

A polihisztorsagrol meg csak annyit, hogy lehet kapni olyan autot aminel a motortakaro burkolat biztonsagi csavarokkal van rogzitve es lehet kapni olyat amihez jar a szerviz leiras. Telefonbol is kapni olyat amibe meg a fejlesztok sem tudnak nagyon belenyulni (apple) es olyat amit barki szet tud szedni (legfeljebb osszerakni nem tudja, android). Valamiert az autoknal is jellemzobb az hogy az emberek a hazilag is szerelhetot veszik, igy telefonbol is. Az idealis megoldas egyebkent egy jo biztonsagi hazirenddel rendelkezo, de szabadon is barkacsolhato telefon lenne, ez kb. az android enterprise sorozat lenne, ami egyelore meg nem letezik. Viszont barmikor barki keszithet ilyet a meglevo nyilt forraskodu rendszerbol es az menni is fog a kismillio gyarto meg tobb rendszeren. (tobbe-kevesbe, mint minden altalanos celu rendszer)
  • zola2000
    Na igen, itt egyesek azt próbálják magyarázni, hogy az ember ne az étteremre panaszkodjon, hogy szalmonellát kapott, mert meg kellett volna éreznie hogy "büdös a hús"

De egy vírus átjuthat úgy is, hogy látszólag nem nagyon kér olyan dologhoz engedélyt, amihez nem kellene, és nem okoz észrevehető kárt ezért összeszed pár pozitív értékelést mert működik, aztán ... vírus.
  • M2 #47
    Értem én és egyik oldalról igazatok is van, de azt kellene _nektek_ megértenetek, hogy az a rendszer jó, ami hülyebiztos. Mert hülyék vannak, a vásárlástól sem lehet őket eltiltani.

Nagyjából mint az autóvezetés. Mostanra minden hülye vezethet már autót, gyilkolják is magukat (meg sajnos a többieket) az utakon. Ott is kell hülyebiztos rendszer, jönnek majd a Google autói.
  • Jakuza1
    ADBlock Plus. :P
  • ugh
    Annak azert beletaposnek a fejeb aki kitalalta az oldalon ezeket a beuszo kurvaistenfaszakat.
    Ezert a fasza fejlec.
  • ugh
    ugh   ma 20:19 | privát | válasz | #1
    Kiegeszitenem annyival hogy nem csak biztonasagi szempontbol....
    Es nem csak a szoftverbolt .
    A googlenak minden cucca atgondolatlan foshegy a chrome-tol az androidig.
    Rettenetes kezelhetoseggel (a designereiket tuti valami ufo fosta a foldre)
  • RecoPhile
    Attól függetlenül, hogy valaki okos nem jelenti azt hogy meg élethez való esze is. ;-)

Igen is fontos hogy legyen tisztában azzal, hogy nem minden szart telepít a mobiljára és ne engedelyézen összevissza mindent. Ehhez ahoz kell hogy jobban ismerje azt a készüléket? Akkor igen, ez mindenki érdeke, de leginkább a sajátja is. Nem azt mondom, hogy értsen hozzá, legyen fogalma hogy miként működik az a android vagy bármelyik oprendszer, elég lenne annyi hogy használja azt a szürkeállományát ha már ott van nyakán.
    Ez se zárja ki hogy tiszta legyen a készüléke, de legalább valamennyi biztonságot add.

Ezt kellene végre neked is felfognod.
  • M2 #42
    "A polihisztorok kora? Lejárt? És? Akkor ez a hülyék kora? De hát épp ezt mondom..."

Te meg sarkítasz, mint mindig. Ha valaki nem polihisztor, akkor szerinted máris hülye. Az meg sem fordul a fejedben, hogy esetleg van normális élete, hobbija, családja, barátai, akikre szánja az idejét - de egy percet sem szándékozik a mobil rendszerek megismerésére áldozni, mert nem is érdekli a téma.

De ott a két rendszer, össze lehet hasonlítani! Amerikában szerinted hülyéket nevelnek, Magyarországon meg zseniket. Valahogy mégis ők a boldogabbak, náluk erősebb a gazdaság, ők tudnak olyan hadsereget kiállítani ami ütőképes, de még a szavazásaikon sem kap a szélsőjobb 15 százalékokat.
    Magyaroknál ha kihívsz egy vízvezeték-szerelőt, el tudsz vele beszélgetni a politikától kezdve a telefonokon át mindenről, csak amikor távozik, ömlik a víz a falból.

Valahogy odaát úgy hülyék, hogy sokkal okosabbaknak tűnnek. Akkor hogy is van ez? :-)
  • Atyuska
    A mostani mobil vírusírtók erőforrásigénye csekély, még a régebbi gépeken is.
    Már egy éve Avast-ot használok, s semennyivel nem merül le hamarabb az aksi.
    Igaz mindig lesznek olyan app-ok, melyek zabálni fogják a csili-vili felületükkel és animációk tömkelegével telezsúfolt felületükkel az oprendszert.
  • Atyuska
    A PC szerízek azért dobják vissza a problémás gépeket, mert nem lenne nyereséges nekik a bele őlt idő általi kiszámlázás, mivel ha sokat kérnek, elmegy az ügyfél máshova. Így legalább más egyszerübb dolgokból többet tudnak megcsinálni.
  • levente68
    Ez a példád érthető, közismert dolog és megint téves.

Azért, mert a könyvelő a szakmájában szándékosan erre kárhoztatik, még nem ok arra, hogy minden máshoz síkhülye legyen.

Sőt, egy tanultabb elme kötelessége - és ismételni kényszerülök sokadszor: a saját érdekében!!!! - , hogy ne csak egy dologhoz értsen.

Ha te ezt nem érted, sajnálom. Valószínű, hogy értenéd, ha akarnád, de nem akarsz velem egyetérteni valamely okból. Hidd el, ez a te bajod marad.

Ha meg egyszerűbb a felvetésemet lesöpörni avval, hogy szerinted összeesküvés elmélet, avval sem velem tolsz ki.

A polihisztorok kora? Lejárt? És? Akkor ez a hülyék kora? De hát épp ezt mondom...
  • kvp
    Egyebkent keszult egy magyar android verzio, kormanyzati felhasznalasra, de vegul nem lett belole semmi. Az alapotlet az volt, hogy nincs market, de van rendszergazdai jogkor. Onnantol a telefon beallitasainak egy reszet csak a rendszergazda eri el, o telepithet csak programokat, de azoknak is digitalisan alairtnak kell lenniuk, stb. A teljes user altal irhato filerendszer titkositva lett volna, aminek a jelszavat a bekapcsolaskor adja meg a user es adott ido inaktivitas utan elfelejti, tehat az unlock screen-en ujra meg kell adni. Ha ellopjak, akkor meg boot-olni sem tud jelszo nelkul.

Nem kellett. Egyszeruen a mai felhasznalok tobbsege nem hajlando egy ilyen telefont elfogadni, pedig garantaltan biztonsagos lenne es a rendszergazdanak pont az a feladata, hogy ertsen hozza. Mondjuk a miniszterelnok meg egy megerositett buta telefont hasznal a hivatalos kommunikaciora, azon meg app-ot sem nagyon lehet futtatni.
  • levente68
    Azt gondolná az ember, hogy elmagyarázta jól, de mindig kiderül, hogy nem eléggé...

Nem fogom ismételni, amit leírtam világosan, ne haragudj...
  • levente68
    Bizony és emiatt kerül hozzám ismerősön keresztül olyan gép, amit egy PC szerviz két nekifutásra sem tudott megcsinálni, holott nem én vagyok a zseni (na jó, kicsit :o) ), hanem azok seggek hozzá, hogy pár perc alatt kiderítsék a dolgok mikéntjét a netről.

Egyszerűbb kétszer is kijelenteni, hogy nem megoldható...
  • M2 #35
    "igyekszenek nevelni"

Kik? Minden gyereket egy sötét szobában összeesküvő orrnehéz társaság nevel vagy mi!? :-)

Inkább a gyors és óriási információhalmaz követeli meg egyre inkább, hogy ha valamihez tényleg érteni akarsz, akkor arra rá kell szánnod az életedet - a polihisztorok kora rég lejárt.

Régen egy könyvelő évtizedekig dolgozott az iskoláiban összeszedett tudásával. Ma havonta kell tanulnia az újabb szabályokat.