Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Fura amit írsz, mert a DaS 2-ben eddig összesen kb. 100 PvP menetem volt csak, ami nagyon kevés. Ebbõl pár alkalommal picit sem tudtam sebezni az ellenfelet, mert a kardom egyszerûen picit sem fogta és ez a jobbik eset. A legrosszabb az ami a videóban történt, hogy a cuccaim eltörnek és utána javíthatom meg õket borsos áron. Ennél mocskosabb dolog ebben a játékban nem hiszem, hogy van.
A DaS 2 jó játék, de a Souls játékokhoz képest NEKEM kissé csalódás. A pályatervezés is jóval ötlettelenebb, a hangulat kevésbé darkos és az újrahasznosított elemek eléggé zavarnak. Term. még így is bõven kiemelkedik hasonszõrû társai mögül, de én már a Bloodborne-ra készülök lélekben...
Ancient Dragon is egy nagy nulla (videóval tudom bizonyítani, de még nem public, nem az van soron), pár mozdulat ismétlése egymás után... Darklurker okés, az melee-vel azért elég finom. :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
3 PvP menet van abban a videóban. Egyik esetben nyertem, egyik esetben csalóba futottam, de a másik esetben mikor a másik fél nyert mi történt? Indulatos voltam, ideges? Dehogy, csak mosolyogtam, hogy hupsz, bénán evadeltem és elkapott egy lövése. A tisztességes harcban történõ vereség engem ici-picit sem zavar, hiszen gyakorlás, tanulás.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vagy ott van a Demon of Song, vagy Velstadt. Mind a kettõ nagyon a végén van és könnyû. Velstadt mozgását szinte megtanultuk a teknõsöktõl Iron Keepben.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Kb. 1000pvp-vel mögöttem, összesen 3 csalóval találkoztam.
Ilyenkor írok nekik Steamen, hogy szép volt...mást nem tudok tenni.
Erre pl. baromi jó a Sacrifice gyûrû, mert annyira nem szívja meg az ember.
A maradék meccs pedig állatira jó volt és élvezetes.
Egyébként a Boss harcokhoz pedig csak annyit, hogy olvastam, hogy hanyadikra ölted meg õket és lebecsülöd a játékot.
Nekem ott van öcsém, végigvitte a DS1-et, elkezdte a kettõt, és eddig is baromi sokszor halt meg, ráadásul, mivel kb. semmit nem olvasott el, azt hittem, ha hollow módban van és lemegy 50%-RA az élete, akkor sose tudja többet hollowban újra húzni, mert annyira nem egyértelmû.
Persze vannak könyebb Bossok, de õszinte leszek, a DS1-ben sem érzek ilyen téren már kihívást. Ott is végiggyalogolok rajtuk.
És különben is ott a Dark Lurker és az Ancient Dragon, azok azért odavágnak😊
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Alapvetõ, hogy ha kicsit is, de mindenki csal, persze kegyesen nem annak nevezi, hanem ügyességnek, szemfülességnek, ugratásnak, "picit szórakoztam", stb-stb. A PvP lényege, hogy magamnak és fõleg másnak bizonyítsak valamit, amit a user fontosnak érez és ezt minél fontosabbnak érzi, annál többet agyal azon, hogy lehetne túljárni a másik eszén. Ha nem sikerül, vagy csak keveset, akkor jön a kudarc, azt meg senki sem szereti. Tehát, nem megengedett eszközökhöz nyúl. Nekem eszembe se jut, hogy ebbe a butaságba belemenjek. Az emberi tulajdonságok közt -fõleg ha valamilyen vetélkedés a tét- nagyon erõs a felülkerekedési vágy, ezért indulatokat szül. És hát valljuk be, nagyon sok a beteg ember, akirõl persze elsõre nem látszik hogy az. Itt inkognitóban teheti.
Megemlíteném a "Mátrix" címû film egy jelenetét: az orákulum õrzõjével, a szárnyatlannal találkozik Neo és amikor belép a szobába és mondja, hogy õ Neo, akkor a szárnyatlan nekiugrik és az asztalon egy ízeset verekednek. Mikor vége a bunyónak, azt mondja a szárnyatlan: tényleg te vagy Neo! Mondtam volna, ha kérded...így Neo. Nem -mondja a szárnyatlan, csak akkor tudod hogy ki az, ha verekedtél vele.
Ilyennel hálistennek még nem találkoztam, mint Tinman.
Szerintem is a lényeg veszlik el az ilyennel, mert bf-ben is a 0-4-es szívás után esik a legjobban egy 62-6 😄
Miért? De komolyan, miért jó az valakinek ha csal? (Jó persze az más tészta ha pl SL1-es végigjátszást akar csinálni NG+7-en és csal magának egy mentést vagy olyan statokat amivel *szórakoztatja* azt akit invade-elt)
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Soha többet nem akarok PvP-zni PC-n, pedig még 1x rá leszek kényszerülve Belfry Sol-ban... alig várom -.-
9 perc 29 -tõl!
Amúgy én személy szerint azt ajánlom, hogyha nem zavar annyira az, hogy milyen is a Dark Souls (portolási problémák, ilyenek), akkor szerintem vidd végig azt is, számomra elég sok minden nehezebbnek tûnik DS1-ben, mint a folytatásban, de lehet hogy csak a tapasztalat miatt.
Innen lehet, hogy spoileres, (ha még van olyan aki nem vitte végig 😄 )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Két bosst (Ancient Dragon és Vendrick csak az ending után öltem meg, mert "story módban" nem illet volna a karakterem mentalitásához. Hisz mindketten segítettek az utamon, meg Vendricket amúgy is elég Bad Ass karakternek tartom ezért se volt pofám akkor megölni õket. Sajnáltam is, hogy a hollowing úgy legyengítette, hogy maga a boss harc elég egyszerû és rövid lett(kb. végig csak a háta mögött kell lenni és oldalazni vele). Az sárkány meg gyanúsan nem igazi, mert 4-5 mp-nél többet nem tud repülni, és nehogy már egy sima undead végezni tudjon egy több ezer éves sárkánnyal. Az Aldia's keep-ben lévõ cuccok infoi alapján én arra tippelek, hogy a sárkány maga már halott (hiszen a pók bossnál lévõ emlékben már ott a lelke), és a testében Aldia lelke van, amit elõtte fúzionált egy óriás lelkével és ezért dob giant soult ha megöljük. És ugye sin-t is kapunk érte.
Kedvenc NPC-m Shalquoir és Lucatiel. Területek közül pedig a Dragon Aerie és Shrine.
Esetleg ha valakit érdekel az Ancient Dragon harcot felvettem és felraktam YT-ra, csak úgy a hecc kedvéért. 😄
Most azon gondolkodom, hogy az elsõ résznek álljak neki(/folyatassam mert megvettem akcióban májusban és kipróbáltam pár órára), vagy kezdjek egy más beállítottságú, kasztú karaktert a kettõben. A lore nagyon érdekel, szóval az elõbbi lesz nagy valószínûséggel.
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!
Te kirõl beszélsz most amúgy?
- The Last Giant - elsõre
- The Pursuer - elsõre
- Executioner's Chariot - másodikra
- The Skeleton Lords - elsõre
- Flexile Sentry - elsõre
- Lost Sinner - másodikra
- Belfry Gargoyles - elsõre
- Ruin Sentinels - harmadikra
- Royal Rat Vanguard - elsõre
- Scorpioness Najka - elsõre
- Mytha, the Baneful Queen - másodikra
- The Rotten - másodikra
- Old Dragonslayer - másodikra (PS3-on elsõre.)
- Covetous Demon - elsõre
- Dragonrider - elsõre
- Prowling Magus and Congregation - elsõre
A játékot abs. lebecsülöm, mert rengeteg a recycled elem és vitathatatlanul könnyebb.
Körülbelül olyan 20-50 ezer feliratkozónál már meg lehet élni valamennyire egy YouTube csatornából, amit össze lehet hozni, nem is egy ilyen magyar gamer csatorna van.
Ja és persze mindezt angol nyelven, mert ugyan magyarul is lehet aprópénzt keresni, de milliárdnyi nézõ mellett érthetõen könnyebb megtalálni a célközönséget, mint egy 10 milliós országban, ahol alig 2 millió ember netezik😊
Szóval itt is a tehetség és/vagy szimpátia dominál, lásd pl. az idióta pewdiepie, aki jelenleg a YT "királya". Mondjuk az említett úriember mindent megtesz a célért, napi 8-10 videó, játék + magánélet, stb.
Amivel pénz akar keresni az ember, az onnantól már nem hobby. Max a kezdeti idõszakban.
[merlinw.org]
Az amatõrök elhullanak...
Mondjuk respect annak aki a sok nehézség ellenére is csinálja a videókat.
Mostanában a youtube minden szarért letilt videókat. Kb semmilyen zenét meg videót nem lehet felhasználni, mert mindre azt írja, hogy 3. féltõl származó tartalom.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Számomra viszont ez a cél és tényleg igazad van, nagyon vérpisálós feladat. Mindenki persze azt mondja, hogy "Áhh, YouTubeozás szar/könnyû. Mit csinálsz? Egész nap ülsz a gép elõtt és játszol meg pofázol." Azért ez nem így megy.
De mindegy, ne merüljünk el a videózgatós offolásban, jó ha ha készülnek végigjátszások és természetesen minél jobb minõségûek annál jobb.
Davidka003 videója azonnal helytálló, ha hozzáfûzi: "Nézzétek meg, mert szerintem ebben és ebben jó, ebben és ebben rossz, itt és itt van egy érdekes jelenet. Ilyen módon oké. Viszont nem így tett... és szerintem sem annyira érthetõ, hogy nem fûzött hozzá kommentárt csak benyomta, hogy nesztek itt van egy n+1 DaS wt.
Ha azt vesszük figyelembe, hogy 3 közösségbeli tag is készít (nagyon helyesen :-) végigjátszásokat, akkor velük szemben sem annyira fair, kvázi konkurenciát nyomni egy ilyen szûkebb közösségben. Engem ugyan nem zavar, szóvá se tettem volna... sõt ahogy írtam már korábban, tényleg azt javaslom mindenkinek, hogy csapjon a lovak közé és készítse el a maga kis mennyországát/poklát és ossza meg szabadon a YT-on, hiszen erre (is) való.
Azt mindenki vésse a pici fejébe, hogy ebbõl pénz csinálni vérpisálós feladat, kvázi rendes 8 órás meló!
Csak, nehogy valaki azt higgye hogy....!!!! --->
427 feliratkozóval, cirka 150.000 videó megtekintéssel, 262 db feltöltött videóval, 3 évnyi munkával (szabadidõmbõl összesen ~3000 óra elment erre) az Adsense egyenlegem 8.450 Ft-on áll. 20.000 Ft a kifizetési küszöb, amit számításaim szerint 2018-ra talán elérek, nem mintha ez lenne a cél, mert akkor minden nap 15 percben valami random játékot méltatnék Tirexi módra.
Szóval, ez nekem továbbra is egy kellemes hobbi és tulajdonképpen, ha senki nem nézné az sem zavarna, majd a gyerekem megnézi, csak ez számít :-)
[merlinw.org]
Ez a srác akit linkeltetek amúgy Winkler Oszkár aki a Morrohun csapat tagja ugye? Nem tudtam, hogy készít végigjátszásokat, de belenézek.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Senkit nem zavart volna az a plusz 1 ide berakott videó.
Az meg nem igaz, hogy mindenkit belehetne linkelni, mert a magyarok közül elég kevesen csinálnak Dark Souls 2 végigjátszást ami színvonalas is.
Igaz kicsit bénázik de a hangminõség jó és normálisan kommentálja a dolgokat.
Dávid, amúgy igen, igazad van és is belinkelgetem a saját videóimat, igen reklámozom magam, de abban amit én csinálok (vagy Tinman) legalább van annyi haszna az itteni közönségnek, hogy nem egy teljesen kezdõ végigjátszást linkelek. Jó persze, Oszkár is játszott a DS1-gyel, de azért az milyen hogy perceken át azzal vacakol hogyan gyújtsa meg a fáklyát illetve, nem tudja azt, hogy el lehet oltani. Legalább az én/Tinman videóimból tanulnak ezt-azt az emberek.
Mivel Oszkár nem én vagyok (no shit) így logikus, hogy pénzt nem kapok érte csak belinkeltem, hogy hátha más is megszereti a srácot.
Oké, vágom biztos fel vagy iratkozva a srác csatornájára és tetszik az amit csinál, de ebben mi a nagy durranás, hogy csak úgy semmi kontextus nélkül belinkeled a videó?
(Nem, nem azt mondom hogy rosszul csinálja amit csinál a srác, sõt, csak nem értem, hogy miért linkelted csak úgy be)