8811
Dark Souls II
  • 1kezdő
    Egyre biztosan, a többire nem biztos hogy jót mondok, de vannak kiváló szakértői ennek a témának itt. Ők több mint valószínű, leírják majd.

A feleslegesnek tűnő dolgokat ne dobáld el és általában ne szemetelj.:) Útközben többször találkozni fogsz egy kövér randa, emberszerű lénnyel, aki sört vedel egy kancsóból. Neki van egy hasznos tulajdonsága: megveszi Tőled azokat a tárgyakat, amiket feleslegesnek ítélsz. Cserében lelkeket ad, persze fix árfolyamon.

A fegyver, a páncél védelem növelése szerintem ott látszik, amikor már van a kezedbe fegyver, ruha esetében rajtad és egy új tárgyra ráviszed a cursort, akkor mutatja a különbséget más színnel. Ha kék, akkor jobb, ha piros, akkor kevesebbet tud. Gondolom az össz sebzés is annyival változik, amennyivel többet tud. Bár elképzelhető, hogy az adott eszköznek van kivételes tulajdonsága, ami befolyásolhatja a végeredményt. De ezekről kimerítőbb választ majd a szakértők adnak, ezért ezt tekintsd előzetesnek.:)
  • Mozes
    Sziasztok! Tudnátok légy szíves segíteni az alábbiakban:
    - A nem használt tárgyakkal lehet valami értelmeset kezdeni vagy csak el kell dobni, semmi hasznuk nem lehet?!
    - Meg lehet valahogy nézni, hogy amikor cserélni akarok mindjuk egy fegyvert akkor az mennyit fog növelni totál sebzésen?! Én csak mindig azt látom, hogy az egyes területeken Strength attack, Dexterity attack mennyit változtat, de a total nem lehet látni?
    - Varázslatoknál én nem láttam, hogy azok mennyit sebeznek vagy éppen egyéb más területen javítanak, ezt lehet valahol látni?! Az is lehet, hogy az a gond, hogy nem tanultam még meg őket csak ott vannak a listában

KÖszi előre is:)
  • Tinman #6843
    Pedig nem egy nagy téma... folyamatos mozgásban kell lenni és ennyi. Szvsz nem volt rossz az a harc, merőben más volt, mint eddig bármi, mert mondom, engem ilyen Quake-aréna szerű sodrós, "move-if-u-want-2-survive" mókára emlékeztet. Amit viszont nem nyelek le az a recycling.... fúúúú -.-
  • Myselor
    egyetértek vele.annyira idiótaság :D nekem nem jött be ez a dlc sajna
  • Laza
    Aki kitalálta ezt a 3 fős boss harcot, azzal ezt nyomatnám 0-24-ben, és minden halál után fejbe verném valamivel :D
  • Laza
    Lejutottam az első bosshoz, aztán megyek és ugye van ami, mondom ennyi volt a DLC? De ácsi, valamit tuti kihagytam, ennyi nem lehet, 3 boss kéne legyen ... pedig így is rengeteg időt tettem bele a sok invader szarakodás miatt ... aztán nézelődök, állok egy bizonyos bonefire közelében és nézem, mijaz a még felfedezetlen bonefire ott a távolban? :) és akkor eszembe jutott hol nem jártam még :)
  • Tinman #6839
    A spoiler mögött DLC spoilerről történő szövegelés van! Szóltam!

A kapcsolatban viszont lesújtó a véleményem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- Havel-copy? Az a Havel aki a Darklurker barlangokban is vótmá', meg a DaS 1-ben is? 3x lőtték el dettó u.a.? Okádjak-e? -.-
    - Lucatiel-copy? -> Legalább vele nem harcoltam még, mondjuk gyíkarc volt, de azt elismerem, hogy a letaglózós íjásztrükkjei eléggé kellemetlenek voltak.
    - Páncélos n+1 szoldzsa, vótmá' a DLC-be belőle pár-copy? Szóra sem érdemes.

Alapvetően mégis jópofa harc volt ugyanis egyfajta Quake-es aréna harc bontakozott ki velük.

Továbbra is fenntartom, hogy sima NG közben nem érdemes másik játékost beidézni, mert rontja csak az élményt... persze, ha achizni kell akkor oké, de 1x feltétlenül le kell nyomni a bossokat egyedül. Az az igazi móka, abban van a vitamin.

Kérem a következő DLC-m :-)
  • Tinman #6838
    Nah, meghót' a DLC final boss is... eleinte megütni sem tudtam, aztán az ember betanulgatja és megy az. Alapvetően korrekt kis DLC volt, de, hogy a 3000 Ft-ot nem éri meg az k. élet! (Külön csak a DLC 9.99 Euro.)

... és akkor még 2x3k-s DLC jön ugye.

Season Pass a tutiság, csak kár, hogy a kevésbé ügyeseknek azt is 25 euro-ért tolják, ami nagyon sok. Az alapjáték hosszához és összetettségéhez képest majdnem elkérni a teljes játék árát a Season Pass-ért elég mocsok dolog, de ezt már megszoktuk, más játékoknál is így van az.

Szerencse, hogy sikerült olcsójancsin megszerezni 3.7k-ért, így a 3 db. DLC darabja ~1.235 Ft és ez már korrekt ár.
  • Tinman #6837
    Lenyomtam
    Velstadt + Nashandra copy
    kombót... hát vagy 10.-re sikerült csak. Elég gyilkos combo az erős melee és a távolról varázslatok pufogtató köcsög.

Na de ami utána jött... hűűű. Hát azzal még most is küzdök ^^

Szerk: Ahogy ide írtam közben invadeltek, már csak azt hallom, hogy fröcsög a vérem, gyorsan alt tab, látom a bátor tettes hátbaszúrt, maradt 40% életem... és levertem, yeaaaaaaah :-D
  • Laza
    Háát, ha távolabb vagy nagyobb biztonsággal tudod kikerülni a lövéseket, ha közelebb akkor meg agyon kell verni rögtön. Itt is ez lett volna, ha nincs olyan kva sok HP-je :) Ha közel mentem akkor meg nyomta a tűzcsóvákat. Mondjuk nem ott harcoltam vele ahol megjelent, hanem feljebb mentem a folyosókra. De meglett :)
  • benőmenő
    Úgy tűnik, hogy ennek a 10-es verziónak a "forceAlwaysDownsamplingRes" opciója megoldotta a problémámat
  • Tinman #6834
    Nekem ez a DLC inkább valami fura Tomb Raider feelinget áraszt, mint sem DARK(!) Souls-ost... közepes. A boss harc amit mindjárt elérsz, kíváncsi leszek milyen véleményt csal majd elő belőled ;-)
  • Tinman #6833
    A sorcik/pirók/hexelők nagyon szeretik a távolságot, és nem szeretik a közelséget. Majd feltöltöm a vidimet, ahol láthatod, hogy a kulcs az, hogy ne engedd szinte levegőhöz sem jutni.

A benti bonefire-t baszki mit összekerestem... már a 4. kardom kezdett leamortizálódni, már kitakarítottam mindent, tudtam, hogy ott a bonefire, de nem tudtam hol a nyitó kapcsoló.... váááá, az nem volt vicces rész :-(
  • Laza
    Hát azért a megállás nélküli lövöldözése meg folyamatos firestorm vagy mi, nem egyszerű. Néha úgy tudtam pihenni, hogy valamiért bebugzott és egy kis körben szaladgálva lefelé nézve nyomta a tűzcsóvákat, addig a kis kövekkel fel tudtam magam nyomni ... szerencsére, mert előtte nem volt meg a benti bonefire, fentről kellett volna újra lejönnöm.
  • Laza
    Kösz, szerencsére egy gagyi sisak volt :)

Elvileg már vagy 5 órát beletettem a DLC-be, de még egy bosst sem láttam ... egy rakat invaderrel bunyóztam, illetve bent a nagy épületben aztán órákat lehet kóvályogni kapcsolókat és egyebeket keresgélve ... főleg, hogy a szellemek miatt előbb átszaladtam rajta, hogy majd visszajövök, mert nem találtam bonefiret (vajon miért nem ... jól eldugták :) ), majd lent kiderült, hogy kell onnan valami, mehettem vissza átkutatni, aztán meg még többet kóvályoghattam a megnyíló részben.

Eddig bejön a DLC ... van benne mit csinálni.
  • Tinman #6830
    Az előtt az invader előtt jó sok üzenet volt, hogy jaj meghalsz, jaj mi lesz, jaj-jaj... aztán csak annyi, hogy picit több HP-je volt mint szokott, elsőre lenyomtam én is.
  • benőmenő
    Valakinek sikerült az Enslaved című játéknál működésre bírni a downsample-t? A neogaf-os topicjában már az első alpha verziók idején írták, hogy kompatibilis, de én akármit állítottam (még a 9-es gedosatoval) egyszerűen nem jelent meg az új felbontás.
  • MerlinW
    GeDoSaTo Beta 10. Sok sok újítás és további 23 játék támogatása (lásd config könyvtár)
  • MerlinW
    Miután nincs VAC, nincs semmi védelem, ezért ban sincs. Ezért van annyi csaló. Bárki bármit csinálhat. Sajnos.
  • Psychedelic #6826
    A ledobott itemeket csak ésszel szedjétek fel, mostanában elég gyakori, hogy leszórnak +10-es itemet, ami max +5 lehetne stb, szóval nem legit item, és esetleg belevisznek vele egy bannolásba ha nálad van, használod.
  • Laza
    Betámadott egy gépi invader, Jester Thomas ... ennek baromi sok HPje lehetett, mert küzdöttem vele elég sokáig ... elsőre meglett, de volt pár izzasztó rész, a folyosókon kergetőztünk, rá is ment egy rakat healing stone-om.

Utána meg lent a vízben bejött egy játékos invader, előbb megmutatta a bonefiret, majd harcoltunk, és mielőtt meghaltam volna, megállt, ledobott egy sisakot, majd elköszönt és elment ... érdekes :) kér karom volt rajta, meg az a pvp fejes.
  • Laza
    Tegnap a DLC területen állandóan jöttek az invaderek, volt pár akibe többször belevertem, hallottam ahogy a húsa fröcsög, mégsem sebzett semmit ... csak akkor tudtam sebezni, mikor valami olyan tiszta helyzetben, bizonyos animációban volt, aminek már félreérthetetlen módon sebeznie kell.
  • Tinman #6823
    Sajna még mindig futok össze csalókkal... mondjuk minden 50. ilyen PC-n, nekem ez a tapasztalatom, de nem végül is nem vészes. Akit látom, hogy nem fog semmi, azt szívatni szoktam, negyed órákig futkosok előle, vagy elbújok, aztán már csak azt látom, hogy elhagyta a világom :-D

Nem értem amúgy, hogy, de az 1.08 patch után is fordult elő olyan, hogy éppen csak megmozdítottam a kardom ő meg egy spear-el one-hitelt, de olyan gyorsan, hogy felfogni nem tudtam.
  • Tinman #6822
  • Tinman #6821
    Messze még a 999 :-(

• Tinman #6820
    Sokat kell PvP-zni, akár 1-2 nap és elérheted. Ha sikerül leverned valami magabiztos őrültet akinél pár 100k vagy milla lélek ott van, akkor ott kasza van. Volt ilyenem :-)
  • Solid Snake
  • 1kezdő
    Gratulálok! Nincs más szavam rá, csak az hogy, Brutális. Halvány fingom nincs, hogy lehet idáig jutni? :)
  • Psychedelic #6817
    Szinteztem egy kicsit. :)
  • Laza
    A DLC-t kb egy órája nyomom, de ahogy nézem ezt sem tegnap találták ki / kezdték el csinálni ... és még nem is tűnik könnyűnek, néha még kecsegnek is mondanám :)

A hangulata vegyes, de azért ott van :)
  • berci73
    Szia Tinman, GRATULA!!!! :-)
  • MerlinW
    Az összes ellenfél csaló. Ez a videó lényege.
  • 1kezdő
    Belekukkantottam és lenne pár kérdésem: ember képes ilyen gyorsan irányítani, vagy fel van gyorsítva a film? Volt, hogy kétszer backstab-elte plusz ütötte, meglőtte és meg se látszott az életskáláján. Egyszer-kétszer rendkívül olyan gyorsan ütött kardal, vagy egyéb fegyverrel, hogy ellenfele meg se tudott mozdulni. Ezt mivel lehet elérni?
  • Solid Snake
    "Pörög" a multi 19:17 Óóóóóó....
  • 1kezdő
    Nem a DLC, de kapcsolódik hozzá. Én úgy vettem észre, hogy nem csak a fegyverek amortizálódnak gyorsan csak úgy maguktól, de mintha a mobok is úgy lennének trenírozva, hogy vagy a fal mellett álljanak, vagy ha taktikai mozgásba kezdenek, akkor mindig valamilyen kemény tárgy /Pl. fal/ felé mozognak. Na persze, mert akkor a leverésük közben kénytelen vagy beleütni abba is és már jobban is amortizálódik a fegyver.
  • Myselor
    hmm értem.akkor oda meele kari kell én mágussal próbáltam kardal mivel a mágia nagyon nem hatotta meg
  • Tinman #6809
    Olyan 250-300 körül csapok bele.
  • Myselor
    szerintem iszonyú ötlettelen volt.és hallod csak én sebeztem bele kb semmit?vagy neked is úgy van?:)
  • Tinman #6807
    1. boss:

Spoiler.

Nashandra rimék és Velstadt... fúúúúúúúúúúúúú -.-
  • Tinman #6806
    Tolom a DLC-t.

Hát eddig elég fura tapasztalat. Nem túl pörgős, és erős Tomb Raider feelingje van... csapdák, kapcsolók, rejtett vackok mindenhol, meg persze olyan ellenfelek akiket később tudsz majd csak tisztességesen sebezni, de addig el kell jutni -.-

A kardom jobban amortizálódik ezen a pályán, mint valaha... az előbb mikor takarítottam egy részt 3x repair powder elment, mert persze az a szar se tolja fel a durt maximumra :-(

A Demon's Souls-ból meg jó nagy nyúlás a Dual Katana Skeleton mintájára megalkotott ghost... negatívum, hogy egyáltalán nem lehet backstabelni, viszont csomó ütés kell bele első körben :-/

Egyelőre ez egy közepes nálam... a DaS 1-es AotA DLC sokkal jobb volt, persze majd megmondom, ha a végére értem... baromi lassan haladok, felfedezek.