8811
Dark Souls II
-
#6805 Hát igen, ahogy Steam-en sem vesz az ember virágot (csupa hervadt kóró), a virágboltban sem érdemes videójátékot vásárolni. Ott rendszeresen locsolnak, a víz meg ugye mindig is az informatika egyik legnagyobb ellensége volt. No meg support, garancia sincs rá. -
1kezdő #6804 Lejárt a szavatossága...talán.:) Szerintem vidd vissza és kérd vissza a pénzt. Esetleg cserébe virágot.:) -
Fletley9 #6803 Srácok mi lehet a baj eddig rendesen ment a DaS2, de egy-két hete meggondolta magát és "müködés közben leáll" mikor lépnék be újratelepítés se oldotta meg nem tom mi lehet a probléma SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(virágbolti) -
#6802 Jó ezt olvasni, na :) -
#6801 DaS 1-et egyszerűbb kimaxolni, DeS-t viszont jóval nehezebb volt.
Rendkívül érdekes tapasztalat... egy egész más arcát mutatja meg a játék, ha ugye direkt egy adott kis célért küzdesz. Alapvetően egy élmény volt :-) -
#6800 - kalap leemelős szmájli sajna nincs. -
#6799 Ehhh, rossz topikba tettem :-D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
1kezdő #6798 Én meg köszi a kérdést, mert Psychedelik közreműködésével /áldott legyen az Ő neve!:)/ én is valamit tanultam. Tenksz!:) -
Mozes #6797 Koszi a segitseget:) -
Mozes #6796 Szuper, koszi a segitseget.:) -
#6795 Shrine of Winter faszé' nem nyílik NG++-on 9 milliós soul memory-val? Ezt mikor nerfelték? -.-
Szerk: Fck. Már értem... az adott NG++ játékomban kellene lennie cirka 3m SM-nak... na akkor marad a 4 boss. Ehh. Nem egyszerű kimaxolni a játékot, pedig már csak kettő db. varázslat kell. -
#6794 3x-ra is lepergett DaS 2, tudott mutatni újdonságot bőven.
Még egy gyors NG++ menet achi miatt, aztán DLC :-) -
Psychedelic #6793 Így van, ha teszel egy fegyverre fire infuset pl, akkor a fire bonus dmg-et növelő statok, növelik a kard bonus dmg-et a fire-re. Pont ahogy a str, dex növeli a physical dmg-et a kardnak.
-
1kezdő #6792 Megpróbálom pontosítani: van fegyvered, ami tűzsebzéssel is rendelkezik és nem a tűzet sebzi. E fegyver tűzsebzése szerény tudomásom szerint akkor nő, ha a kovácsnál fejleszted, azaz teszel rá Shardokat. Ekkor, a fizikai sebzés és a tűzsebzés is növekszik. -
Mozes #6791 Sziasztok!
Ha van egy tuzet sebzo fegyverem akkor ha novelem azt a tulajdonsagomat ami noveli a tuzes sebzest akkor igy no osszessegeben a sebzesem vagy ez csak a varazslatokra igaz?
Koszi -
1kezdő #6790 Háát, mit tagadjam /már úgyis kiderült;)/, néha nem vagyok kristálytisztán egy gentlemanus. Én a kis hölgyet próbáltam lekényszeríteni a mélybe, de ez nem igazán tetszett neki és keményen levarázsolt háromszor. Negyedszerre megesett a szíve rajtam és ha hiszed, ha nem, ahogy megjelentem a tűznél, magától leugrott ott, ahova én akartam lelökni. A fegyót /Sunlight Blade/ otthagyta nekem örökül. Azóta hálával gondolok rá.:)
Apropó Havel's set! Mivel mindent fejlesztettem, csak a teher bíróképességemet nem, ezért neki kellett állnom, hogy egyrészt elbírjam, másrészt 75 % alá vigyem, de úgy, hogy legalább két fegyó is ott legyen. 3-3.5 millió soul kell, de már mindjárt megvan. És ez csak a teherbíró képesség.:) -
#6789 Teljesen full melee is okés NG+-ban, de akkor el kell menni Havel's Set és durvább fegyó irányába én meg a szokásaim rabja vagyok :-)
Egyébként NG+ 60%-át pure melee-vel oldottam meg, utána főleg a PvP miatt mentem el Faith irányba is.
A Sunlight Blade-et egy ládában leltem meg Shire of Amana-ban, a másikat meg Olaphis adta el nekem forintfillérért :-) -
1kezdő #6788 A Te elégedettséged, az én elégedettségem. Én már a kezdetekkor tudtam, hogy kevés a melee, de mivel már koromnál fogva se gondolom annyira tökösnek magam itt pár vitéz, ezért bátorkodtam eme tulajdonságot is kifejleszteni. Vessen meg akinek ez a kedvenc időtöltése.:)
A Sunlight Blade-ért gondolom agyonverted, vagy lelökted a kisasszonyt abba a kerek passzázsban?D Csak így tovább!:)
-
#6787 Achievmentekre utazom, de nagyon! Steam-en már majdnem 90% megvan! Na most az egyik achi alapfeltétele volt 30 db. sunlight medál összegyűjtése, további egy varázslathoz pedig 30 db. győzelem abszolválása a Bell Keeper Covenantnál. Ez 60 db. tiszta PvP győzelem. Ehhez a karakterem el kellett vinnem Faith irányba, ezért látod ott a 2 Sunlight Blade-et betárazva.
A Sunlight Blade egyébként nagy kedvencem ugyanis nem csak PvP-ben, de bizony PvE-ben is fincsi boss-ok előtt.
"Egy tisztán és büszkén melee karakternél?"
NG-ben majd meglátod, hogy maradtam is sima melee! NG+-ban a sima melee már kevéske...
Viszont azt kell mondjam, hogy ezzel a nerfeléssel, NG+-al ez így nagyon fasza Souls játék lett, eléggé elégedett vagyok :-) -
1kezdő #6786 Tinman.
és mondá az Úr: legyen 52. epizód és lőn 52. És látá, hogy jó...
Megcombosodtál. De mit látok!!: a pajzs mellett egy erősebb papi fegyver kandikál? Egy tisztán és büszkén melee karakternél? Gondolom szúnyogirtáshoz használod.:)
Elég sok dolog történt az 51 és 52 között, amiről nem tudunk semmit feszült figyelemmel kísért utadon. A technikait problémát tudjuk, de az NG+ ban történt mozgásod, ami megcombosított, semmit. A karakter fejlődéseden némi luk tátong. Ha esetleg pár szót...de csak ha van kedved hozzá.:) -
berci73 #6785 Srácok, most nyomom NG++ on az új DLC-t Shulva, Sanctum City, nagyon rendben van, amolyan Dark Souls-os elég jó kis kihívásokkal, rendesen belenyúltak az alapjátékba is, lényegesen vissza vettek a Hex varászlatokból... komoly csak ajánlani tudom, ha lehet a normál NG próbálkozzatok... :-) , úgy gondolom most már hozza a kihívásokat... -
1kezdő #6784 Szerintem nincs ezen mit csodálkozni. Ennek a játéknak "Sötét lelkek" a címe. Hát úgy is kell viselkedni...:) -
#6783 Én sima NG-n csináltam ezt, és úgy emlékszem elég sok lelket gyűjtöttem így össze. :) Volt hogy a playernek akit invadeltem már volt bent két segítője és azokat is levertem, de ők tényleg nagyon bénák voltak. A legtöbb esetben ha volt bent más is, akkor azonnal nekem ugrottak pedig még át se vehettem az irányítást a karakterem felett. Ezt valamilyen szinten jogosnak érzem mert én akartam szemétkedni végülis. -
#6782 Ide is normál kiadásból azt az egyet küldték az 576-ba, amit én hoztam el. A többi mind az előrendelők black armour-ja volt. -
#6781 Erősen vegyesek az érzéseim.
A videókon is látszik, hogy sokan a Benhart questline-t szeretnék végigcsinálni és akkor jön egy troll, aki csak azért helyezi el a jelét Drangelic-ben, hogy a boss megidézze és játszi könnyedséggel, erős túlerővel lenyomja a szerencsétlen próbálkozót. (Benhart elég gyenge, nem egy nagy segítség.)
Jó ez mert még egyedibbé teszi a játékot, bár ne feledje senki, hogy a Demon's Souls Old Monk boss esetében, ez vótmá' szóval egy újabb nyúlás...
Rossz ez, mert az "értsd meg bazdmeg, hogy nem akarok multizni" (főleg nem boss harc közbeni invaderekkel) játékosokat szívatják... persze, persze menj offline, de ne má', hogy lan kábelt huzogassunk konzol esetében, PC-n meg Steam offline-t erőltessünk mert a játék ezen része egy picit azért csak el van baxva -.- -
#6780 Itt is vannak páran:)
-
#6779 Nem emlékszem pontosan hogy + vagy ++ volt-e, de nekem + rémlik. Függ attól is értelemszerűen, hogy hány online játékos jár arra, vár a sorára. Én rossz időben voltam rossz helyen:) -
Zozo0122 #6778 Ezt bár felvetted volna :)
Warez témához: a mai játékok többségénél senkit nem hibáztatok, ha először leszedi, majd utána mérlegel, hogy megéri e megvenni. Én is ezt csinálom bevallom, mert túl sokat csalódtam már. Viszont az tény, hogy a Souls szériát megéri megvásárolni. Az első rész megvan eredetiben ,imádom. A 2. részt lewarezoltam és végigtoltam, majd úgy döntöttem, hogy imádom, így természetesen következő fizetéskor megveszem. Utána jött a DLC-k híre, pedig úgy volt, hogy nem lesz...na itt döntöttem el, hogy oké itt tartunk egy kis szünetet, amíg nem jön ki egyben és AKKOR veszem meg. Így is lesz. -
#6777 Mondjuk azt máig nem értem, hogy a mi a francért nem mérték fel a pre-order igényt rendesen? Gyakorlatilag a megjelenést előtti és utáni 1-2 hétben a különlegesebb kiadások (Black Armour, CE, Comic Book) kiadások mind elfogytak.
Ne tudd meg, mit összekínlódtam mire beszereztem azt amit akarok, pedig volt pre-orderem. -
#6776 "Tök mindegy, hogy mikor kerül a pénz a zsebükbe."
Ezt most kicsit gondold át. Nem véletlenül folyik a pre-order a csapból is és az első 1-2 hónap eladásai alapján simán elkönyvelik a játékot, hogy bukás, vagy siker lett.
Utána már csak a summer sale-es -75%-ok és a bundle-ök dobhatnak pár százezer példányt és ki is fújt. -
#6775 Azért ez így akkor a legkeményebb boss harc a DaS2-ben-e? :-)
Azt hittem Darklurker, de áááááá... most belegondoltam, hogy +1 invader is gond, hát még ebből több + a boss. Argh ^^
Érdekes viszont, hogy sima NG-ben 1x sem történt velem ilyen... ez NG+ és feletti fícsör lenne? -
#6774 Mikor én voltam ott, amíg én a beidézett játékossal pirospacsiztam hosszú perceken át, az a mocsok közben behívott még kettőt. 3 invader + boss. Nem hazudok, DNS alapján sem lehetett azonosítani szétmarcangolt testemet :D -
#6773 Azért NG+-on érnek meglepetések.
Benhart cuccaiért járó achira rárepültem és Looking Glass Knight-hoz behívtam, ahogy azt kell.
Ment is minden szépen, amikor is látom, hogy a boss egy MÁSIK playert idézett be... WTF???
Az a rohadék, mást se csinált csak elhátrált, megértem utolérni és leverni, mire visszafordultam a boss Benhartot már szinte totál ledarálta, nyírhattam ki magam :-(((((
Azon viszont elmosolyodtam, hogy micsoda nagy dög vérdisznók lettek Brightstone-ban a sátras részen :-D
3. végigjátszásom, de még mindig bőven ér újdonság :-) -
1kezdő #6772 "Nyilván nem érdekel, meg nem ismerjük egymást, de így ismeretlenül is most csalódtam benned. De ugye ez kit érdekel? Senkit. :-)"
Igazán sajnálom, de szolgáljon vigasztalásul, hogy az élet csalódások sorozata és biztos vagyok két dologban:
Nem ez az első és nem is a legnagyobb. Rögtön hozzáteszem...túléled.:)
A többieknek: köszönöm a megtérítésemre tett erőfeszítéseket, de mint írtam: lehet, megveszem. Tök mindegy, hogy mikor kerül a pénz a zsebükbe. Ha most, akkor többe lenne, ha később, akkor kevesebb. Valójában mennyi az ára? Mennyi a legális és mennyi, amivel a kereskedőt tartom el, nem beszélve az adóról. Ha most fizetek 10-11 ezret, akkor becsületesebb vagyok, vagy butább, mintha később veszem meg...mondjuk 4 ezerért? Vegyük úgy, hogy a készítők -bár akaratukon kívül-, megelőlegezték a játékot -persze csonkítva- és én később fizetek. :) -
Psychedelic #6771 Először én is warez verzióval kezdtem, az első részt anno szintén leszedtem, aztán látva az irányítást, 2 perc múlva töröltem, nem volt kedvem szarakodni, hogy használható legyen. Szóval nem mertem bevállalni kapásból a 2. részt, letöltöttem, toltam egész nap, másnap megvettem steam-en. Az utóbbi idők legjobb játék vétele volt.
Ha valaki egy cod féle minden évben kiadok valami szart ami olyan mint a tavalyi, csak most más pályákon szaladsz az 5 órás kampányban játékot lewarezol még megértem bar az ilyen fosokat letölteni se lenne kedvem., de ezt a játékot gyökérség nem megvenni.
Már csak azért is, mert 1000-böl 1 olyan játékot csinálnak, ami nem egy casuel szar, hanem az embernek meg kell szenvednie mindenért, ez meg pláne díjazni kéne azzal, hogy adunk nekik egy kis pénzt. -
Rony94 #6770 Pont hogy beteljesedjen a tiszteleted meg kéne hogy vedd a játékukat.
Anno nagy kedvencemmúé vált a SRALKER széria, de akkoriban lewarezoltam mindent (csúnya fiú voltam :-( ). De aztán sikerült beszereznem Steam-re mind a három részt és azóta akkora kő esett le a szívemről. Tehát a lényeg az, hogy ha megveszed, akkor még jobb érzés tölt majd el (persze csak ha tényleg szereted a DaS-t). -
#6769 Ha tiszteled a játékot és a készítőit és mégis lewarezolod, akkor valójában, nem, hogy nem elég, hogy nem tiszteled őket, de mondjuk ki: ellopod a szellemi terméküket, melyet ráadásul baromi sokat használsz is.
Nekem már a demowarez is meredek, de ha valaki kedvel valamit, rengeteg időt öl bele, akkor fel nem foghatom, hogy miért nem képes megvenni. Még azt is megértem valahol, ha valaki csak 1x végigrohan valamin és törli, de ha napi szinten a játékkal foglalkozik, az már nagyon más kérdés.
Nyilván nem érdekel, meg nem ismerjük egymást, de így ismeretlenül is most csalódtam benned. De ugye ez kit érdekel? Senkit. :-) -
#6768 De legalább akkor ne rinyálnál, amikor olyan balansszal játszhatsz, amilyet nem szégyellsz -
#6767 Bullshit:)
Mondom ne menjünk ebbe bele, mert semmi értelme. Nincs is miről beszélni, ezt nem lehet kimagyarázni. -
#6766 PC...
;))