Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a, Élõrõl kezdem egy u.i. karival, u.e. az úton.
b, NG+ és akkor nyomom le a rögzítõ gombot, mikor újra ott leszek... cirka 40 óra.
DeS kapcsán jártam hasonlóan, akkor egyetlen szaros bad sector egy Samsung vinyón teljesen olvashatatlanná tett egy jó hosszú fájlt, boss harccal, teljes felderítéssel együtt. Ott NG+ volt. De most a lelkierõ híján állok, kedvem lenne szétverni az egészet, a YT fiókot, meg törölni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Rögzítõ program kiakadt és egy kibaxott jelzést nem kaptam játék közbe tõle, hogy nem fut/áll stb.
Azt amit most leírnék, azért nincs olyan fórum, ahonnan ne banolnának az biztos k. élet. Elegem van.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#banplz>#banplz>
Amúgy igen, nyilván nem kedvességbõl, hanem profitért jöttek át PC-re is... éééés jön 3 fizetõs DLC is -.-
A másik patkányos PvP helyszínen mást szoktam mûvelni, Belfry Sol-ban megint mást... de soha nem csalok.
A nagy hibának én inkább azt látom, hogy a PC-sek minden le vannak szarva egy egészen picikét és ezt a DaS 2 esetében is fent áll, holott valóban kaptunk custom lehetõséget graf terén, de ennél tovább nem nagyon mentek.
Hogy ezek miért így alakulnak? Mert elõször van egy lelkes alkotó gárda egy nagyon jó ötlettel, aztán vagy megveszi õket egy pénzember, vagy csak a magára hagyott ötletet veszi meg valaki aki csak a pénz hajt és lelketlenül nyúl hozzá és rendszerint mindet elcsesz. Õt a felhasználó csak addig érdekli, míg tejel. Így futnak ki nagyon jó játékok, ötletek.
Rohadtul feltud idegelni amikor betámad egy babszemjankó, hogy ö majd jól megmutatja és elkúrja a játékomat...
Ha külön szeron lennének a pvp-sek ott a csalást is jobban ki lehetne szürni, mondjuk a játék e része teljesen hidegen hagy de ez magánprobléma.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Eleve így kellett volna kijönnie, ugyanis konzolon a Souls játékok hagyománya az, hogy a mentés le van védve, nem másolhatod, nem helyezheted át, egyetlen LEGÁLIS kiskapu, hogy Gold vagy PSN+ elõfizu esetén készül róla egy Cloud mentés. Igen, buhera módszerekkel lehet a mentéssel ott is ügyeskedni, de aki ilyenekhez nyúl, az már nagyon elvetemült arc kell legyen, ugyanis jóval körülményesebb módi, mint PC-n.
Mi a faxomért nem így van Steam-en? Igen, ingerült vagyok ugyanis a rendszer és a technika él, megvan, a játék alappillére a kihívás... ha ezt kiveszed belõle mi marad? Hát nem sok.
Ráadásul van PvP ban csalásért? Nincs. Nincs egy csatorna, ahol jelezhetnéd az ilyen ügyeket.
Ja! Én 300 óra felett vagyok, de szerintem ez semmit nem jelent.😊
267 órát toltam eddig a DS2-t, most már közel 1000 pvp-nél tartok, és szerencsére én még nem találkoztam ilyen csalóval mint a videóban volt.
Bár lehet csak szerencsém volt, de eddig mindig sikerült sebeznem is mindenkit.
Szerintem ez egy olyan játékban, ahol a saját gépeden vannak a mentések, piszkosul jó arány. Bármilyen fps multiba bemész játszani, egy délután alatt több csalóba fogsz belefutni, mint ds-ban több 100 óra után.
Ez így igaz!
" Ha otthon vagy a programozás világában..."
Ha otthon vagy, de mint Te is tudod, azért kevesebben vannak, mint akik nem és õk a piac. Még azt is elismerem -ha ragaszkodik valaki hozzá /hit/-, hogy a DaS2-ben errõl szó sem lehet, mert bizonyítani nem tudom, csak rámutatok, hogy egyre sûrûben jelennek meg furcsa, megmagyarázhatatlan dolgok. Ritkán kerülnek ki ilyen estek a software készítõk világából, de azért kikerülnek, ahogy a bankkártyacsalások is inkább rejtve maradnak, mert van erõsebb szempont, minthogy világgá kürtöljük. Rontja az üzletet. XY banknál csalhatnak, no de nálunk? Az kizárt! Ja!😊
"... hiszen konkrétan minden megoldás, technológia elérhetõ a neten."
Ez is igaz. Konkrétan On-line játék és megtalálható hozzá csalás/megtörtént eset/. Pl. az oroszok terjesztik csalást lehetõvé tevõ programot. Ezzel elérhetõ, hogy tárgyakat helyezz el magadnak bizonyos helyeken, majd azt "megtalálva" játékbeli pénzzé tedd, ergo sok idõt megkímélve juss elõnyhöz. Persze könnyû bukni vele, mert a játék üzemeltetõje statisztikai figyelõ/jelzõ programot futtat. Ezért írtam, hogyha az üzemeltetõ nagyon akarja kiszûrheti/megszüntetheti. Akkor válik érdekessé, amikor ezt nem, vagy csak hosszú idõ múlva teszi csak meg, mert az teljesen biztos, hogy õk hamarabb értesülnek ezekrõl a "buggokról", mint bárki más, mert van kiépített játékosokból álló jelzõrendszerük.
Elismerem, hogy amirõl beszélek, az sokakban visszatetszést kelt. De a példák, a saját szemetekkel való tapasztalás, a csak ritkán kipattanó botrányok arra mutatnak rá világosan, hogy minden árúvá tehetõ és pénzt lehet keresni vele. Jobban élni meg mindenki szeret.
Ha egy játékban lehet csalni, hibák, bugok vannak az a fejlesztõk trehánysága, ami az esetek nagy részében a határidõk miatt van, kisebbik részében mert sz*rnak rájuk.
Nem kell semmihez kiskapu. Ha otthon vagy a programozás világában elég egy HEX editor és azt csinálsz minden programmal ami jólesik. Ezért (is) használnak minden komolyabb online játék esetében központi szervereket, szerveralkalmazásokat, amelyekre nincsenek hatással a kliens oldali buherálás, lásd pl. MMO-k.
[merlinw.org]
Na még annyit errõl a közkedvelt "baromság"-ról, hogy a Microsoftnál robbant ki a botrány, mikor kiderült, hogy az egyik fejlesztõjük tájékoztatta a konkurenciát a készülõ programról, azaz, eladta. Mekkora baromság...nem?😊
http://tech2.hu/borton-a-windows-8-at-szivarogatonak-1644497
[merlinw.org]
A csalások már egy párszor szóba jöttek, mert aki ellen elkövetik, annak fájó és bántó. Gondolom aki tette, annyira nem szenved. Az igazi probléma, hogy megtudja tenni. Program hibák vannak -ami persze mindenhol elõfordul-, amit meg kellene szüntetni. De vajon érdekeltek ebben a játék készítõi? Mert ugye a probléma -de fõleg ha sok van- annak kijavítása azért elég macerás. Csináltak az alapjátékhoz egy PvP-s lehetõséget, mert ha sok user-t /másnéven: vevõ/ akarsz, adj fegyvert a kezükbe és engedd össze õket. Csak kissé selejtesre sikerült, mert sok a hézag a programba és a feltörõk ezeket meg is találják.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

1. Többször is tiszta csapást kap be az elején, cirka 4-et csak tõlem és nem sérült semmit.
2. A gyors támadás oké, de ez túlságosan hosszú ideig tolta... lehetetlen, hogy ennyi staminája legyen, hogy MAXRÓL nullára verje a durability-t 5 cuccomon.
Ahogy szoktam volt mondani, nincs az ilyen emberekkel nagy baj, csak keressenek meg p.ü.-ben és emlékezzenek rá, hogy egy jól megtermett német-juhász 75kg húst és csontot 1 hónap alatt lazán eltûntet <#finom>#finom>
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Szóval a lényeg, hogy DaS-t L2-höz hasonlítani olyan, mint Ferrarit-t egy Nyerges vontatóhoz. Mindkettõnek van kereke, üzemanyaggal és motorral mnnek. Ennyi.
[merlinw.org]
Jut eszembe! Ahogy ma Tinmant elpüfölte egy Invader, azaz gyors sorozatos ütések, hogy válaszolni sem tud, azt ugyanígy megtették velem L2-ben is.
Minden rpg-re igaz az hogy van két kardal nyomuló meg varázsló, meg pap stb. 😊
Minden rpg-ben a mobok meg a bossok dobnak loot-ot. Az is elég gyakori minden rpg-ben, és mmorpg-ben, hogy a bossnak vannak csicskái amit ajánlatos elöbb leverni.
Jah gurulás stb nincs l2-ben, meg úgy teljesen más a 2. De mondjuk wow-ban sincs gurulás pvp-ben, akkor az már tiszta l2?
Osztályok, mig l2-ben ha felhuztál egy shilien eldert, akkor végig rá voltál kényszerítve arra hogy azt csinald amit tud, és sose lett belõle mondjuk daggeres, hacsak nem kasztváltóval késöbb, de az megint más. Addig DS2-ben kb tök mind1 mit kezdesz, pár stat a különbség, igy lehet, hogy az én casterem 312-es szinten nem castol semmit, hanem havelben csapkod.
De lehet neked van igazad és l2-t másoltak. 😄
Vagy igazábol bármit másolhattak, mert vagy 1000 másik játékra lehetne ráhuzni ezt amit irogatsz.
Szerintem bõven többet játszottam l2-vel mint te.
Ennyi erõvel a wow-hoz is hasonlíthatnád, vagy mariohoz, mert ott is ha rosszul ugrasz leesel és meghalsz...
A kraftnak semmi köze a 2 játékban egymáshoz, itt kiesik egy fegyver és fel upgradeled, ott lecraftoltad. Most midnen játék ahol craftolsz fegyvert olyan mint az L2, csak egyszerübb mert nem tud összetörni?
Nem is értem mirõl beszélsz...
Mire kellett figyelni l2-ben harc közben, hogy kitargeteld a mobot és megnyomd az f1-et 2x amivel lelötted? Harcrendszer az fõleg hasonlít, kiköpött L2 copy ez a dark souls...
Ott az ember lement a Depthsbe és érezte, hogy fulladozik.
Itt pedig elmegyek Dragon Aeriebe és nézem, ahogy repülnek a sárkányok.
Más a kettõ és igazad van, hogy könyebb lett, bizonyos elemeiben.
De ebben is bennevan többszáz órám.
Komolyan, mással fele, sõt negyed ennyi idõt se tudok játszani, mert megunom.
Ha két évente kapok egy ILYEN minõségû játékot, én már baromi boldog leszek😊
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
A Red Drake-k meg inkább csak mezei mobok voltak, kár volt egyet berakni bossnak Gurdian Dragon néven. 😄
Demon's Souls tábortüzekre tessék csak gondolni. Ugye? :-D
Nexus, aztán ha a boss elõtt 2 lépéssel haltál, akkor szép munka volt visszaküzdeni magad csak azért, hogy aztán a boss a földbe döngöljön. Nekem ez hiányzik, de nagyon!!! A pályák is JÓVAL kevésbé veszélyesek és kevésbé összetettek!
Emlékszem a DeS-ben még a sokadik végigjátszáskor is számos helyen szinte araszolva közlekedtem mert nagyon kiélezett volt a helyzet, itt csak kevés helyen van ilyen.
Term. az enyém csak egy random vélemény a sok közül, nem oszt, nem szoroz, de gondoltam leírom :-)
De pl. Sif a játék azon szakaszában van az elsõ résznek, amikor ott van nálad a Havel Sett és a pajzs. Bemegyek, védekezek és leverem. Ennyi volt és nem több.
Itt sokan szídják a patkánykutyát, és bár dizájnilag nem túl erõs, a kis genyók mellette megtanítottak arra, hogyha csak védekezek, hamar bedarál.
De mondhatom Orstein ikrét is. Persze könnyû és persze, másolat, mégis, sokat coopoztam ott és irtó jó látni, hogy vannak olyanok, akiket egy percen belül levág, mert bénáznak.
Baromi jók a videók és tényleg látszik, hogy tetszik a játék, ezért nem értem még mindíg, hogy miért írod sokszor, hogy mennyi az újrahasznosított elem, illetve, hogy mennyire nem nehéz.
Ez az a játék, ahol pár dolgon kívül(amik valódi könnyítések), sok olyat tudok mondani, ami könnyítésnek tûnik, de rájön az ember, hogy valójában az egyben is megoldható, csak mondjuk kicsit többet kell mászkálni érte és ugyan ott van.
Ezért, én is inkább arra figyelek, hogy amúgy ez egy mennyire fantasztikus játék és mennyire sajnálom, hogy egy cég van csak, aki bemeri vállalni, hogy egy nem túl könnyen érthetõ játékot tesz le az asztalra, amihez foghatót nem sokat csinálnak.