Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder7
Titanite Shardokat lehet venni különbözõ helyekrõl, illetve találni a világban vagy farmolni szörnyekrõl. A normális fegyverekhez, ahhoz hogy maximumra növeld kelleni fog 5 Titanite Shard, 5 Large Titanite Shard, 5 Titanite Chunk és egy darab Titanite chunk. Különleges fegyverekhez (pl a Drangleic szett) kell 8 (azt hiszem) twinkling titatine, és a boss fegyverekhez pedig 8 pertified dragon bone, ha jól tudom.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Válassz -ha teheted!- olyan fegyvert, aminek jó a sebzõértéke, magas a Durability-je és ha teheted, ebbõl legalább, vagy hozzáhasonlóból még egyet tartalékba, ha menet közben törés közeli állapotba kerülne.
Találtál egy fegyvert. A talált fegyverek teljesen jó állapotban vannak. A Durability-je mondjuk 60/60. Ha az egyik érték nulla, akkor eltörik. Az eltörés elõtt piros kiírással figyelmeztet, hogy elfog törni. Ha tovább ütsz eltörik, akkor a kovácshoz mész, aki megmondja, mennyiért javítja. A fegyverek upgrade-je úgy történik, hogy találsz, vagy ha lehet veszel olyan itemet, ami ezt lehetõvé teszi és szintén a kovács csinálja. Az elsõ ilyen itemek nem drágák és mondom, majd találsz is és ez souls-ba kerül. Minél nagyobb, annál többe. De simán kifogod termelni, nem kell félned.
Akkor marhajó,azt honnan szerezzek?gondolom az is félmillió lélekbe kerül,aztán 20 perc múlva megint kiírja hogy széthullik a fegyer.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

gerey
Javítani azt kell ami eltörött, te erõsíteni akarsz, ami a reinforce, ahhoz pedig titanite is kell nem csak lélek. De ezt írta a üzenet is amit bemásoltál, hogy semelyik felszerelésed nem szorul javításra.

Ha azt írja ki, hogy nincs szükség javításra, akkor ne akard javítani, mert nincs mit. A talált fegyvereket és páncélt nem kell javítani. Nézd meg, hogy a hozzávaló strenght és dexterity /már amelyikhez kell/ Neked megfelelõ nagyságú, mert ha nem, akkor a tárgy nem fog megfelelõen mûködni.
Lélek az van rá,ha repaira nyomok akkor No items are in need of repair,a reinforcera meg nem reagál,itt írta valaki hogy játék elején jó fegyver a morning star de alíg sebez,a kezdõ kard a lovagnál többet.Azt hittem úgy van ha találok valamit azt elöbb javítani érdemes.Raktam a strenght-re pontot hogy elbírjam.

davidka003
Ez semmivel sem különb annál mint amikor én raktam be egy videót és le lettem szólva. Itt most mit kéne látni? Azt, hogy idegesítõ a csávó?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Voltan
Szerintem azt írhatta ki, hogy nincs javításra váró item.
A DS2-ben csak akkor kell javítani, ha eltörött az adott cucc, egyébként minden tábortûznél maxra ugrik a durability.

Persze ha eltört, akkor csak a kovács marad.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MerlinW
Max lélek hiányozhatott,mert ugye semmi sincs ingyen😊 A lélek a pénzed, a tapasztalati pontod és bizonyos mágiáknál a lõszered it😊

[merlinw.org]

Nem emlékszem, hogy kellene item, de minden elõfordulhat, az is hogy tévedek. Úgy emlékszem reparálást választod a kovácsnál, ott lesz a törött fegyver és hogy mennyit kér a javításért. Ha van annyid, megcsinálja.
Halo

Fegyvert hogy tudok javítani?mert végre eljutottam a nagymamához,megvettem a kulcsot,de a kovácsnál pl a morning start akartam javítani de valami itemet hiányol.

MerlinW
Engem HunterStarcraft nevelt ki anno DaS 1-ben SL1 téren. Õ az én példaképem 😊 Nagyon csípem a játékot. Hasonló stílusa van egyébként mint Tinman-nek. Kellemes nyugodt hangja van, folyamatosan hasznos infókat tol az arcodba és emellett hihetetlen profizmussal játszik.

[merlinw.org]

Szintén Sunlightblade a kedvenc 😊
Lunki88
Azt hittem mindenki a VaatiVidya-t fogja mondani. 😊 Szerintem õ a legnépszerûbbek között van.
MerlinW
Nekem õk e kedvenc DaS "kommentátoraim":

SunlightBlade
HunterStarcraft

[merlinw.org]

Nem csak neked. Sosem értettem azokat a végigjátszásokat amiben a játékos végigpofázza az egészet.
A sírásról tudok, mert elázott a lábfejem, mert nem kaptam fel idõben.D Mondjuk rendesen anyáztam volna én is.

Persze a besokalás velem is megtörtént egyszer: az Istennek se bírtam a bossal az elején, ez annyira bepöccentett, hogy teljesen letöröltem a Dark Souls-t és felsóztam még a helyét is. Ez a méreg egész két napig tartott, aztán feltelepítettem megint és láss csodát, a mentés megvolt.😊
Tinman
Még szerencsére van pár, mire elfogyna addigra elvileg utolérem saját magam. Picit húzós menet lesz :-/

A gond Drangelic kb. 30%-a után történt az elsõ tábortûzig oké, utána ott a titkos részen a 2. is ok, és onnantól egészen Shirine of Amana-ig lyuk van (2 boss). Sõt, Shrine of Amana is megvan rendesen, de Undead Crypt-nek csak az eleje onnan is vesztettem 1.5 órát, meg persze a Velstadt boss harcot. Azóta nem is rögzítettem, mert az utolsó veszteség után kb. elsírtam magam -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman! Érdeklõdöm, hogy meddig van még anyagod készen, azaz, a 44. után mikor következett be az ominózus technikai krach? Ja és hogy látod jelen pillanatban a helyzetet?
Myselor
nem csak neked,borzasztó inkább kussolna el. xd
Tinman
Csak nekem elviselhetetlen a kommentár? :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Solid Snake
😊<#pias>
Myselor
eztr érdemes meglesni.wtf
Dark Souls 2 vs Blade?
Ryder7
Igen, ebben igazad van :-D bár figyeltem hogy a staminám ne fogyjon el, annyira nem, meg úgy voltam vele, hogy áh, amíg marad annyi, hogy tudjak egyet gurulni, nincs gond. 😄

1kezdõ: Másodjára megöltem nyugi 😄 Azt hittem jobban tudom dodgeolni a támadásait és az se segítette, hogy egy perccel korábban kezdtem el videózni és az olyan 30-40 FPS-rõl leesett 20-25-re a játék aztán még nem szoktam hozzá.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Solid Snake
Túl mohó voltál, ezért bünti jár <#vigyor5>
Ez egy elég kellemetlen boss. Én nagyon nem kedvelem. Megnéztem a harcodat vele. Jól indítasz, mert bebújsz a pajzsa mögé, nem is tud mit kezdeni Veled. Két nagy hiba döntötte el: sikerült kimozgatnia onnan Téged és megütnie. Az, hogy két lépésre kezdesz idogálni, óriás hiba, mondhatnám a boss lenézéseként hatott. Bár ahogy a kettõtök sebzésének nagyságát néztem, már elõre vetítette a bukást. Míg Te ici-picit sebzel, neki kettõ-három ütés elég. Annyit meg szinte mindenkinek bevisz.
Ryder7
Amikor felvettem bossként én is elsõre megöltem. Egyszer elkapott az átkozó kardjával, és azon kívül mindent tökéletesen dodgeoltam. Ez magic 😄

Mivel veszel fel, hogy nem látod, hogy rögzít e a progi? 😮
Tinman
Minap ott engem is elkalapált, holott a végigjátszás során elsõre lenyomtam, mikor boss volt.

Azon a szinten könnyû boss, csak az ember hajlamos lebecsülni és azt hinni, hogy már jóval erõsebb oda. Aztán hibázik párat és már vége is.

Tinman
Köszi, de sajnos ehhez most 1 hét szabi és nagyon komoly meló kéne, hogy helyrehozzam. Pont a legszarabb helyen történt a 3 órás veszteség és ma sikeresen újabb 1.5 óra (Undead Crypt + Velstadt boss) csatlakozott az enyészethez. Most már volt mentésem, de úgy belejöttem, hogy vagy 2-3 órával korábbi.... Szétverem. Felgyújtom. Leöntöm királyvízzel.

Tinman
Igen, ahogy én is írtam maximálisan tisztában vagyok vele, hogy az 1. bonfire azért nem asceticelhetõ annak ellenére, hogy mind a Dragonriderek, mind pedig a Mirror Knight halott, mert az 1. bonfirehöz nemes egyszerûséggel a "Nashandra" tartozik. Ok, 2x is megerõsítetted, rendben, oké, értem :-)

benőmenő
Elsõnek én is beszívtam itt vele...aztán rájöttem, hogy basszus, azóta már mennyivel több staminám és jobb pajzsom van, így szimplán nyomtam egy teknõcöt amit nem tudott áttörni, közben néha odacsapva szánalmas halálát lelte ez a pursuer is 😄
Ryder7
Szóval, ez történt velem ma...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez nem lenne gond, ha ez a karakter nem lenne 90-es fölötti szinten kb fél millió lélek memóriával, ha nem lenne a Dark Soulsban 400+ órám, a Dark Souls II-ben olyan 100+ és ezelõtt a videó elõtt nem haltam volna meg körülbelül háromszor Majulaban ugyan annál a gödörnél... Ahh, az élet szép. 😄

BEAST
Én már semmit sem értek.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Szavak nincsenek, mennyire együtt érzek 😞

Nem fokozom, csak abban reménykedem, hogy ez nem jelenti azt, hogy feladod.

Kitartás! <#puszi>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman

Még 1x írd le u.a. :-D

BEAST
A final boss az elso bonefirehoz tarozik, mert ott van a King's Gate, a masodik "titkos" bonefire viszont kozvetlenul a 2 dragonrider elott van, de a mirror knight elott is van egy bonefire, rogton a dragonriderek utan.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ryder7
tényleg, ott van az az idegesítõ kapu. akkor a rejtett bonfire-höz szerintem.

Myselor
ha elnyomod az adott területen minden visszajön csak a fém ládák nem .de a fa ládába újra lesz loot minden mob ott lesz és a boss is.elõre szólok a mirror knight nem lesz sétagalopp ng+ban legalábbis engem szépen szivatott.xd
Tinman
Tehát a final boss tartozik oda...

BEAST
A 2 dragonrider meg a mirror szerintem masik bonefire-hoz tartozik, biztos, hogy nem az elsohoz.

Tinman
A gond az, hogy azt írja ott, hogy nem nyomtam még le a terület boss-át!

Tehát nem a 2 Dragonrider és a Mirror itt a boss, hanem... na mi is? Hát persze, hogy a FINAL BOSS. <#falbav>

benőmenő
A ládák és a bennük lévõ cuccok tuti.
Ryder7
igen, bonfire ascetic-el visszajön minden. Azon a területen NG+2-es lesz minden. Most ha a Dragleic Castle-t csináltad, akkor szerintem az elsõ bonfire-nél kell elégesd.

Ezt nem tudom pontosan, hogy hol kell elégetni a dolgokat.

Amúgy, úgye nem Fraps-t használsz? (Ne mond azt h Frapst használsz, ne mond azt h Frapst használsz)

Tinman
Köszi a tippeket!

Ezzel a bonfire ascetic-el -soha nem használtam még- , visszajönnek a felvehetõ cuccok is?

Ryder7
Ismerõs érzés. Nekem anno még DS idején töröltem le a mentésem, mert Windowst cseréltem és mindent lementettem, minden mentést. a DS-t kivéve. Szerintem is Bonfire Ascetic. A bossok semmit se változnak, talán egy-két új fantom van.

Némileg elõtted vagyok, de megálltam, hogy bevárjalak, addig fejlesztem magam, nem sietek. Ha majd utolérsz, mögötted megyek. Van idõd /persze csak ebbõl a szempontból😊/. El kell döntened, hogy újra indítasz, vagy a Merlini utat választod. Én megvárlak.😊
MerlinW
Lõjj el bonefire asctetic-et a kiesett boss-ok területein. És töltsd le nexusról a savegame backup tool-t.

[merlinw.org]

Értem elkeseredésed, de nem hiszem hogy ezt akarod. Szerintem most pihi némi káromkodással, aztán bölcs beletörõdés, hogy bizony a technika ördöge tiszteletét tette. De hát Darkos lennél, vagy mi a fene? Ha túl vagy a lelki válságon Kb. 2 nap, akkor gondolj a kötelezettségedre, amit önként vállaltál A fiad és némileg mi felénk. Én számítok rád!!😊