8811
Dark Souls II
  • 1kezdő
    Ezt az XBOX kontra PC dolgot nem tudom másnak betudni, minthogy a PC-hez valamivel több intelligencia kell és ez megjelenik a játékhoz való hozzáállásban is. Itt rögtön szeretném azon XBOXosokat megnyugtatni, akikre ez nem vonatkozik, hogy ez nem általános megállapítás és egyáltalán nem biztos hogy így is van.:)
    Sok XBOXot vesznek egész kisgyermeknek is, aki elkezd játszani, de még nőnie kellene hozzá. Szerintem közülük találkoztál párral.
  • benőmenő
    Ezen a felbontáson ezzel a vga-val nem lesz gondod szvsz.
    Persze nem fogsz 8k-ról leskálázva enb-vel beton 60 fps-el menni, de natív felbontáson csak a GeDoSaTo-s opciókat állítgatva (ingame veriháj) mellett stabilan kell hogy fusson.
  • mans
    Jónapot

Van valakinek GTX750?érdekelne hogy fut rajta a játék és hogy a grafikai modokat bírja -e,mert lehet ráraknám majd.Annyi előnyöm van hogy 1280x1024 a monitor.
  • Tinman #6922

Nekem az a bajom most is, hogy közel fél milla lélekkel futkosok. Nem akarok addig szintet lépni, mert már így is elég magas szinten vagyok PvP-hez. Félek, ha feljebb megyek a kutya nem fog beidézni :-(
  • Laza
    Tegnap indítottam új karit, mert a régivel ugyan minden ki van pucolva és jó ideje csak PvP szórakozok, de a DLC-k előtt már nem akarok NG-be menni.

Na szóval indítottam egy sorcit ... már megvan a Giant és Pursuer (akit a tetőn vágtam le) ... végig pajzs nélkül megyek, egyik kezemben kard, másikban a bot, védekeznem még nem kellett :) tegnap megálltam a tetőnél, nagyon jó lélek farm segíteni másoknak leverni Pursuert a tetőn. Nagyon sokan tartanak itt, gyorsan megvan és ezen a szinten 17.000 lélek jutalom (legalábbis a harmadik után ennyit kaptam, akkor néztem) nagyon jóóó ... alig adtak eddig lelket a monszták, most meg már 50k körül vagyok. Szerintem nyomom még itt egy kicsit a mókát aztán szórakozgatok, ez a kari ilyen coop-os mókás lesz :)
  • Tinman #6920
    Ment vissza is. :-)

Más...

Tegnap tovább folytattam a gyűjts össze 30 sunlight medalt XBOX360-on kálváriámat.

Most már állítom: A PC-s játékosok egyszerűen jobbak!

Annyi agyhalottal hoz össze a sors, hogy az leírhatatlan.

- Volt 2 olyan barom, akik meg sem várták, míg megidéznek engem segítőnek, hanem kb. arra értem be a boss-hoz, mire az egyik szétrusholva magát, már haldoklott, 10mp után meg is halt. Mi a tökömnek idéznek meg segítőt, ha meg sem várják, míg megjelenjek? Pedig gyors a netem. Úgy beírnék nekik valami durvát ilyenkor -.- Sajna controllerrel mire bepötyögöm lemegy a nap.

- Volt olyan warrior, aki azért idézett meg, hogy 4 db. Iron Keep-es tök átlag szoldzsát lenyomjak. Mutogatott előre, hogy arra ni, azokat-e! OMG -.-

Szaros 14 sunlight medálom van még csak a kb. ÖTVEN boss harcból, mert nagy átlagban rusholnak, nem evadelnek. A legdühítőbb, amikor egy lehelet élete van a bossnak és öregem lecsapatja magát a baromja -.-

Kis érdekesség, hogy mikor egyedül Lucatiel-el harcoltam a saját Rotten-es boss harcomért totálisan egyszerre halt meg mindenki :-D
    Értsd jól: Meghalt a boss, meghalt Lucatiel és én is ugyan abban a másodpercben. Szerintetek megadta? Not. :-/
  • 1kezdő
    Tinman

Privi! Köszi!:)
  • Tinman #6918
    Van 1-2 pajzs ami nagyon durván sebez, de ez már nekem túlzás :-)
  • 1kezdő
    Nem rossz ötlet, hogy készítesz egy-két válogatást összehasonlításképp. De -javaslom- először fejezd be azt, amit elkezdtél. Már úgy gondolom a DLC-t is felölelve. Utána jöhet egy válogatás a vari, kontra melee. Ha nagyon pengének érzed magad, akkor Neked is javaslom a "csak" pajzzsal végig tolni. Na ott megint lesz katarzis és adrenalin.:)
  • Tinman #6916
    1. Na erre lennék kíváncsi? Vagy 100%-os mágia védelem, amit egy melee ennyire jól tud használni? Akár 4-5 percig is?
    2. Háááát elég gyanús, hogy senki másnál nem láttam soha ilyet.
    3. Az azért nem lehet, mert hétvégén is találkoztam a sráccal, meg tegnap is.
    4. Tuti ez lesz a megoldás :-DDDD

Más...

Kedvem lenne összevágni egy videót arról, hogy az egyes boss harcok és húzós helyzetek milyenek melee karival és milyen sorcival. A különbség döbbenetes.

Pár nap nyomtam le a Belfry Gargoyle-okat is. Bár sima NG volt, de volt, hogy 4-en jöttek egyszerre. Volt katarzis a végén? NEM.
    Miért nem? Ping-ping-puff-puff, messziről, biztonságosan... már én éreztem magam kellemetlenül :-(
  • 1kezdő
    "Bonus: Omnirider nevű user. Vagy cheater vagy én valamit nem tudok. Sorciként semmilyen varázslattal SOHA (pedig vagy 4x is küzdöttem vele) nem tudtam megsebezni. Telibe kaptam rengetegszer és semmi, egy mm-t sem ment le az élete. Karddal viszont tudtam sebezni. Ez hogy lehet???"

Négy lehetséges opció:
    1. A srác olyan védelmet tett magára, amit a Te varázslatod nem tud átütni.
    2. Csalás
    3. Program hiba. Nem vette találatnak, amit varázslattal ejtettél.
    4. Mivel kijelentetted, hogy Te a melee karakter híve vagy és most meg vari lettél, ezt a program még nem hiszi el..:)
  • Tinman #6914
    Sokat tolom most sorcival, meg ugye így az 5. végigvitel körülre már picit ügyesebb is vagyok :-)

A játék még mindig nagyon meg tud lepni. A Bell Keeperes témát az achihoz már megoldottam az nem is volt vészes. A trükk az, hogy mihelyst lehet be kell lépni a covenantba és a gyűrűnek mindig rajtunk kell lennie. Tény, hogy a leghülyébb helyzetekbe idéznek be, de mire eljutunk Belfry Sol-ba, addigra már simán 15-20 győzelem összejöhet, a maradékot meg már a néha spawnoló gépi invaderrel, meg egyéb játékosokkal meg lehet lazán oldani.

A gond itt is a 30 Sunlight Medal beszerzésével van. Azt kell mondjam a PC-s játékosok jobbak, gyorsabb, ügyesebbek, profibbak.

Gyerekek olyan agyhalottakkal hoz össze a sors XBOX360-on, hogy már párom is néha nézi mik történnek :-/

Pár finomság csak tegnapról:

- Smelter Boss - látom rányom valamit a kardjára... igen, TÜZES sebzést. Az egész harc alatt kvázi nem is sebezte, egyedül vertem le -.-

- Belfry Sol - behív covenant gyűrű egy világba, az ürge feltartja a pajzsát és jön felém, nyomok rá egy HGSA-t, a pajzs ellenére lemegy az élete 40%-a, se egy evade, se egy kitérés semmi, csak jön sétálva felém feltartott pajzzsal. Nyomok még egyet, alig él, de semmi mást nem csinál csak jön, hisze benne, hogy előbb elér, mint elfogy az életereje. Nyomtam még egyet meghalt. WUT?

- Smelter Boss előtti rész - Megidéz engem megidéz egy másik ürgét. Mennénk bosst ölni. Integet. Ja ő nem Smeltert akar ölni, hanem az egész k. pályát velünk akarja kipucoltatni. Jó. Rendi vagyok. Sunbro. Legyen. Nem viccelek, kereken 3x halt meg attól, hogy a tűzbe gyalogolt... a 2.-nál már írtam neki Live-on, hogy "bmeg meg se mozdulj, mindent kitakarítok helyetted. Semmit nem kell tenned. 3. halálnál ignorra tettem. Agyhalott.

- Smelter Boss. Lucatiel + én + az ürge. Nyomjuk. Frankón Lucatiel-re megy a Smelter, de bőven van még életereje, a bossnak már alig 1 centi. Kényelmesen távolról írtok, Lucatiel lefoglalja. Erre fogja magát az idéző, nekiront a bossnak, az pontosan akkor csap és vége. Semmit nem kellett volna tennie. Táncolnia kellett volna, meg mutogatni -.-

- Iron Keep - Megidéznek, majd azt látom, hogy vagy 3-4 mob üti vágja a srácot, bang halott. Bang vissza a világomba. WTF?

- Belfry Sol. - Tresspasser. Adjunk neki. Leverem 10%-ra. Elrohan. Poti. Pici harc. Picit sebződök, ő nagyon... nem tudom magam nyilván gyógyítani invaderként. Elrohan. Poti. Pici harc. Megint lejjebb megy picit az életerőm, megint majdnem halálig verem, elrohan potizik.
    Ez vagy 5x eljátszotta miután szó szerint lepotizott -.-

Bonus: Omnirider nevű user. Vagy cheater vagy én valamit nem tudok. Sorciként semmilyen varázslattal SOHA (pedig vagy 4x is küzdöttem vele) nem tudtam megsebezni. Telibe kaptam rengetegszer és semmi, egy mm-t sem ment le az élete. Karddal viszont tudtam sebezni. Ez hogy lehet???
  • Myselor
    azért vannak nagyon durva mozdulatok benne :O remélem tényleg belerakják majd:)
  • Tinman #6912
    Korlátlan számban mehetsz be.

Melee karival egyszerűen lehetetlen tisztességesen végigmenni rajta, úgy, hogy mindent fel is szedsz meg nem futkosol el a mobok elől.
  • 1kezdő
    Tinman.

A videóid most az emlékezetekben jártak, ahol említed az időlimitet, mint kárhozatra ítélt felesleges butaság. Ezen időlimit miatt többször is be kell menni, hogy egyrészt össze legyen szedve minden és megtaláljuk a küldetéstárgyat.

Kérdésem: az időlimit miatt annyiszor mehetsz be, ahányszor akarsz, vagy az is limitálva van?
  • Tinman #6910
    Elnézést, de ezen animációk 90%-a most is benne van a játékban, méghozzá egyes MOB-ok támadásakor látható, de tény, hogy van közte soha nem látott is.

Hint: Huntsman Copse-ban tessék sokat időzni.
  • IMYke2.0.0.0
    "Fel nem használt mozdulatok a Dark Souls II-ben

A Dark Soulsban nagyon nagy jelentősége van a különböző animációknak. A különböző fegyverekhez és fegyvertípusokhoz különböző animációk tartoznak, melyeknek megvannak a maguk előnyei és hátrányai - mivel nem megszakíthatók. Így ha netán a From Software úgy dönt, hogy új animációkat vezet be a játékba, annak komoly hatásai lehetnek. Márpedig könnyen elképzelhető, hogy ez lesz a helyzet, lelkes rajongók ugyanis némi hackeléssel rátaláltak néhány, eddig nem látott animációra, amiből akár arra is lehet következtetni, hogy valamelyik jövőbeni DLC-re tartogatják ezeket a fejlesztők."

• 1kezdő
    Szerintem ez annyira jó végszó, hogy nem érdemes hozzátenni bármit is. Szeretem az intelligens beszédet. :)
  • Tinman #6907
    Nekem ez az érdekem, mint játékosnak, de az összes többi játékosnak is ez az érdeke, akik szeretik a Souls játékokat. Igen, még a Souls-kedvelő warezolók érdeke is az, hogy jöjjön új rész, de ha a játék nem nyereséges nem szokott lenni folytatás, elkönyvelik buktának. A játéktörténelemben nem is egy zseniális játék nem kapott folytatást vagy szellemi utódot, egyszerűen azért, mert hiába volt zseniális nem lett nyereséges még sem. Ha azok akik letöltötték free fizettek volna érte, nyereséges lett volna? Sok esetben igen.

Ha te nem veszed meg az egyetlen csepp a tengerbe, de a tenger cseppekből áll és ha egyre több csepp kerül ki a mederből, akkor ott már nem csak a lábad lesz vizes...
  • 1kezdő
    ...és ismét jól szóltál barátom!:) Ez a beszéd az, amiért megfontol az ember dolgokat. Azzal érvelsz, hogy Neked mi az érdeked, mit szeretsz és nekem ezt akceptálnom kellene és fizetnem ezért. Megfontolandó. Igaz, nekem is vannak prioritásaim -amit persze Te nem ismersz-, de az kit érdekel? Engem! Mint említettem: megveszem, mert nem szeretném, ha nem jutnál hozzá kedvenc időtöltésedhez. Persze, ha megveszem, ha nem, akkor is hozzájutsz.:) Efelől ne legyenek kétségeid.
  • Tinman #6905
    Akkor is adnék valamennyit a From-nak, ha ingyen adták volna a cuccot.

Mert ha fizetsz voksolsz is, a pénztárcáddal szavazol... arra, hogy ez jó, ezt akarod.

A latin kérdésedre az én válaszom az, hogy a NEKEM áll érdekemben, hogy elkészüljön xy Souls játék, mert szeretem, mert 5. végigvitel tájékán is képes vagyok baromira élvezni és fent maradni érte jó sokáig meló után, pedig ez a leggyengébb rész eddig. Ha nem készülne több, ha nem jönne a From-tól több játék az NEKEM nem esne jól.

És NEKIK is érdekük, hogy ne szemetet készítsenek, mert azt nem fogja megvenni senki.

Jól szórakozom, élvezem vs. ők beleölnek tetemes munkaórát, profitot akarnak és kapnak is.

Win-win.

Jól szórakozol, élvezed vs. ők beleölnek tetemes munkaórát, profitot akarnak kapnak is, de azoktól nem, akik lewarezolták.

Win-lose.

Törekedjünk az egyensúlyra...

• 1kezdő
    Megint tévedsz! Jó szándékú vagy és értelek. De! Felhívnám figyelmed, hogy nem én robbantottam ki ezt a kis szösszenetet és nem is folytattam. Mondtam valamit és volt aki ezt felpörgette és volt aki újra felmelegítette. Itt nem erről kellene beszélni, de újra és újra tematizálja valaki. Hagyjuk elülni a port és beszéljünk a játékról. Miért? Mert vannak dolgok, amik nem változnak. Rágódhatunk rajta, szitkozódhatunk, rázhatjuk az öklünk /mint az Albán légvédelem/, de pusztán ettől nem fog változni semmi. Idő kell és türelem és belátás. Mondtam: elfogok menni és megveszem -már csak a kedvetekért is- a játékot. Szerintem ez eléggé jól hangzik...nem?:)
  • 1kezdő
    A "hogyan" soha nem volt kérdés. A kérdés, amit már írtam, de elsiklottál finoman felette, ezért újra ide írom: Cui prodes?

Ez az a kérdés, ami mindent eldönt. Irányítja gondolkodásotokat, életeteket. Az érdek. Ha úgy diktálja, akkor hisztek benne, ha nem akkor üldözitek. Ha a profitorientált cég azt akarja, hogy termékét védjék és lehetőleg csak őtőle vegyenek, (sőt!) csak ő egyedül arathasson a piacon, akkor neki is fizetnie kell a megfelelő embereknek, hogy védjék termékét. Ekkor megint megjelenik az érdek: megfizettek, hát védem annak a cégnek a termékét. Rászabadítom a jogászokat, bírókat, rendőröket, szakembereket, hogy iktassák ki azt, aki nem fizetett és azokat, akik ezt lehetővé tették. Rögtön megvan a mód a másik kérdésedre is, hogy hogyan, mert a hogyan-t pillanatokon belül megalkotják és láss csodát működik is. A pénz, mint materiális hatalom dönt el mindent. Csak a profitból meg kell fizetned a kulcs embereket. De ahhoz, hogy megtudd fizetni, meg kell emelned a terméked árát /lásd: gyógyszerek/. De akkor a kutyának sem kell.

A világ nem úgy működik és nem is fog soha úgy működni, mint ahogy szeretnénk, vagy szeretnétek. Ideák születnek és halnak el, mert akiknek ezt meg kellene valósítaniuk, "csak emberek". Az ember érdek. Az érdekei mozgatják egész életét. Ami érdekében áll megteszi, ami nem, azt nem. Pl. a Japánok. Mondjuk ez a termék, amiről szó van. Azt szeretnék teljes joggal, hogyha megalkották ezt a terméket, azt minden országban ahol eladásra kerül, védjék. Ez az ő érdekük /sok pénzt hoz/. Joggal szeretnék ezt, mert erre nemzetközi egyezmények szólnak. De ezenközben szarnak az egész világra és a nemzetközi egyezményre és az emberek óhajára, hogy ne vadásszák a bálnákat, mert kipusztulnak. A Japán bálnát akar zabálni, ez az ő érdeke. Hát szarik mindenkire. Na de ha ő szarik, akkor ezt teszi más is. szóval: Cui prodes?
  • benőmenő
    Igazad van, teljesen ésszerű, hogy egy játékba beleölsz 100+ órát, aminek a topikjába napi szinten írogatsz, hogy mekkora királyság és egy kurva forintot nem vagy hajlandó fizetni érte, hogy lássa a kiadó, megérte normálisan leportolni pc-re is. Ezzel a hibátlan logikával egyszerűen képtelenség szembeszállni.
    Alapból nem érdekel, hogy ki és hogy warezol, de az annyira szánalmas, amikor valaki több hsz-en keresztül bizonygatja és megideologizálja, hogy az a hülye aki néha dob egy lyukas 200-ast azoknak akik a komplett hobbiját egyáltalán lehetővé teszik.
  • MerlinW
    A torrent oldalakon nincs semmilyen illegális tartalom, nem tárolnak semmit, csak elosztóként üzemelnek. Pont ezért üzemelhetnek. A kérdés egyébként nem az volt, hogy miért nem, hanem hogy hogyan:)

Erre reagálva:
    "A kérdés: vajon miért nem üldözik és zárják be a megosztókat, pedig a világ legegyszerűbb dolga lenne?"
  • 1kezdő
    Nem! Több okból:
    Nem ismerem és nem tudom, hogy ő töltötte fel. Általában Anonymous a vezeték és a keresztneve.
    Nem, mert ha esetleg használnám a feltöltését/persze nem!/, akkor piszokság lenne részemről.
    Nem, mert nem rossz szándékból tette.
    Nem, mert pár éve még mindenki -kivétel nélkül- használta, illetve élt vele. És ha akkor jó volt, akkor ma miért nem?
    Nem, mert nem vagyok spicli.
    Nem, mert nem ütöm más dolgába bele az orrom.
    Nem, mert nem vagyok inkvizítor, hogy eldöntsem mi a jó és mi nem.
    Stb-stb. Különben sem a feltöltőt kell keresni, hanem az üzemeltetőt leállítani.
  • MerlinW
    Kíváncsi lennék, hogy kapsz el egy feltöltőt, bizonyítod tettét:)
  • 1kezdő
    Az ötlet nem rossz és meg is tennék, ha nem volna utána büntetés. A kérdés: vajon miért nem üldözik és zárják be a megosztókat, pedig a világ legegyszerűbb dolga lenne?

Ezt és sok más programot már nem akarják PC-re írni. Miért? Mert teljesen tisztában vannak vele, hogy azt könnyű feltörni. Nem is PC-re tervezték, de győzött az ésszerűség. Mert ésszerű, hogy ha fel is törik, de mindenki nem jut hozzá és aki nem jut hozzá, az megveszi. Tehát, onnan is befolyik elég szép summa. Pontosan tudták, hogy mi fog történni és mégis meglépték. Nem tették volna ha nem érte volna így is meg.

Nem kötelező se megvenni, se letölteni. Mindenki eldöntheti mit akar, vagy mit tud megtenni. Én a magam részéről a vásárlásra ösztönzök mindenkit...hisz a pénz az úr.:)
  • MerlinW
    Jogos, holnap megyek is bankot rabolni. Mégis ésszerűbb, mint napi 8 órában gürizni a pénzért.
  • IMYke2.0.0.0
    Végül is, a WRZ-t csak indokolni lehet...
    ...észérv sosem lehet mögötte.
  • 1kezdő
    Ugyan már! Írtam, azt hiszem pont Neked. Ésszerűség, nem büszkeség. Cui prodest?
  • MerlinW
    Tehát, ha én pénzt hamisítok amit te elköltesz - tudatában annak, hogy a pénz hamis - akkor csak én leszek bűnös?
    Ne menjünk ebbe bele szerintem, mert úgysem fogod tudni megmagyarázni senkinek, hogy helyesen cselekszel.
    Ahogy szoktam volt mondani, warezolj de csendben. Senkinek nem kell tudnia róla, ez a te magánügyed. Semmi okod büszkének lenni rá.
  • MerlinW
    Nekem 72 millióm van csak co-op-ból. PvP-ből még több esik, főleg bizonyos SL felett, mikor már nincs mire költeni a lelket és sokak 5-10 millió lélekkel rohangálnak.

A DLC pedig 22.-én jelet meg, viszont a patch 2 nappal korábban érkezett. A kulcsot az ajtóhoz mindenki 22.-én kapta meg, addig csak az aula volt bejárható.
  • gerey
    Ezt nem kell cifrázni, ez lopás. Attól, hogy csóró egyetemista vagy és sörre kell, vagy napi 12 órában nyomod éhbérért, a warz akkor is lopás.
  • 1kezdő
    Értem, dátumos aktiválás. Ajtó akkor nyílik amikor a dátum engedi.
    Akkor most dicsérted, vagy szidtad a "WRZ Pistáékat, mert némi előny megint ott /értem a finom célzást/. :)

Apropó: "lopott"
    Röviden így is lehet jellemezni és valahol igaz, De szerintem inkább engedély nélkül módosított verzió, amit megoszt valaki másokkal a készítő engedélye nélkül. Megveszi a legális példányt valaki /programozó/, majd feltöri és felteszi a megosztóra és mások ezt használják. De nem lopják.
  • IMYke2.0.0.0
    "Egész pontosan, mi az összefüggés a megjelenés és a gépemre feltett játék működése közt? "

Annyi, hogy:

* eredeti szoftver esetében a (Season Pass vagy a DLC) megvásárlással, és ezen felül dátumos aktiválással - STEAM - válik / vált elérhetővé a tisztességes és rajongó játékosnak.

* lopott verziónál [mint nálad] a warez scene áthidalta, így a "kiadásuk" időpontjában azonnal elérhető volt a DLC terület. Ez sehol sem mérvadó, csak WRZ Pistáéknál.
  • 1kezdő
    Ne már!:D Ha benn volt, akkor a játéknak működnie kellett volna. Vagy akkor nyílik csak ha megjelenik a játék? Egész pontosan, mi az összefüggés a megjelenés és a gépemre feltett játék működése közt?

A másik: 591 milliója van, miközben látszik, hogy legalább ennyi, ha nem több van a kariban. Ez hogy jön össze? Ha PvP, akkor mindig beviszi magával és sose bukik? A játékkal ennyi idő alatt nem lehet összehozni. Neked is elég sok van, de ha jól láttam, azonnal szintet lépsz, ha összejött a következő szint.

Szóval, hogy van ez?:)
  • Psychedelic #6888
    Nehezen tudott volna bemenni 2 nappal a dlc megjelenés előtt. :)
  • 1kezdő
    Mikortól válik komolytalanná a DaS2 ?

591 millió és nem tudja, hogy kell bemenni.:)
  • Zozo0122 #6886
    Igaz, de szerintem jól van ez így. Egy fantasy játékban egy nagy hatalmú mágus igenis legyen erősebb egy harcosnál, viszont ha a közelébe érnek...nekem nagyon tetszik az, hogy a mágusok pvp-ben is félelmetes ellenfelek. A csalókat meg a köszöntés nélkül 30 varázslatot a képedbe robbantó nyomorultakat hagyjuk :D A másik meg, hogy egy melee kari után egy profinak (simán annak nevezheted mostanra magadat Te is és még jópáran innen :) ) szinte már mindegy, hogy mivel játszik, mert semmi nem lepi meg. Én jelenleg pihentetem a játékot, mert kívülről tudom az egészet. (PVE)...várok amíg kijön az összes DLC, addigra pár apróságot biztosan elfelejtek + ott lesz a sok új tartalom.