8811
Dark Souls II
  • Solid Snake
    "Te meg álltál ott" mer egy igazi harcos így tolja. Nem gyáván a fenékből sorozva
  • 1kezdő
    Kéremszépen: Hogy miért volt nehezebb, mint alapvetően nehéz? Mert elfelejtkeztél arról az alapvető dologról, hogy ha egy mód van, akkor jobb a delikvens háta mögé jutni és nem előtte tartózkodni, ahol harap. Ez már odáig fajult, hogy még a lézerébe is benne maradtál. Én meg kiabáltam előtte, hogy lézer!!, mikor látszott, hogy az jön. Te meg álltál ott, mintha semmi nem lenne. A győzelmi körnél már többször voltál mögötte, mint előtte. Na min1. Gratula.:)
  • Solid Snake
  • Tinman #6963
    25. perctől

:-)
  • Solid Snake
    :)
  • Tinman #6961
    +1
  • Solid Snake
    Ehh, puha vaty montam én
  • Tinman #6959
    Melee-vel kemény, majd meglátod a vele való harcom, már rég rögzítettem, fel is van töltve csak nem public :-)

Az eleje is kémény... amit te látsz az a cirka 30.-ik arra járásom, hiszen a PS3-as első végigvitelt nem rögzítettem és bizony ott jól kitanultam, hogy mit lehet ott és mit nem. Hidd el melee karival, elsőre az betonfal.

És igen, jól látod azokban a barlangokban fáklyával nem szeretek mászkálni, mert nincs pajzsom, így marad a Light varázslat, de fény nélkül totális öngyilkosság oda lemenni és amitől igazán tartottam az a Darklurker melee karival.
  • Tinman #6958
    Nem értem... nyilván felfogtam amit írtok, de azóta, hogy elnyomtam azt a pár 100k lelket azóta csak állok ott a boss előtt és a kutya nem idéz meg. Előtte 2 napon keresztül rengeteg idézés volt. Most már azt mondom, hogy nem is 30 percenként van idézésem, hanem inkább óránként. :-(((
  • Psychedelic #6957
    Szint semmit nem számít csak a soul memory, ezért is van most a karim 615-ös szinten, és ezért hagytam a francba a 150-es karikkal a pvp-t.
    150-es karival bele se lendül az ember a pvp-be már 6 milla soul memory, aztan kapod ellenfélnek az ilyen 615-ös szintü faszkalapokat. :D
    A pvp is értelmesebb, ha magasabb szintüek ellen tolod, nem csak a backstab fishing megy meg a monastery scimitar pörgetés, nem ilyen 2 hit harcok mennek, sokkal többen meg is tudnak hajolni meg tisztességesen harcolni, mint amikor 2-3 milla soul memory embereket kapsz.
    Az invadelést se tolom már, delicate string gyürü pörög, aztan folyamat kapom az invadereket, igy a poti meg a summon buzikkal sincs gond, és senki nem panaszkodhat semmire, ök támadnak meg, én meg nem cigánykodok ellenük potival meg ilyenekkel. :)
  • 1kezdő
    Tinman

Dark Lurker.
    Azt mondod a videóban, hogy nagyon kemény. Mármint az eleje, ahol most voltál. Erre mit látok? Könnyedén vered le őket és köztünk legyen szólva én nem láttam a mobokban semmi keményet. Arra vigyázni kell, hogy mind ne szabadítsd magadra egyszerre...de egyébként volt ennél nehezebb már számodra. Gondolkodtam, hogy miért paráztál ennyire? Két olyan dolog volt ott, amitől -ha tudat alatt is- eléggé tartasz: sötét és mélység, ahova váratlanul le lehet esni. Mondjuk a sötét még elment volna, ha fütyörészel, de a zuhanás ellen az sem véd. :)
  • Tinman #6955
    Zseniális :-DDDD
  • Tinman #6954
    Szintlépés előtt tényleg legrosszabb esetben 10 perc volt a beidézés... most cirka 25 szinttel később itt állok 3 órája és 30 percenként van 1 idézésem, abból is 1-2 summon failed. Volt 1 éles, az meg a Smeltertől elráncigált egészen az Old Iron King-ig, ahol aztán jól bele is evadelt a lávába -.-

15 medálom van... az életben nem lesz meg a 30. PC-n ez mocsok hamar ment ehhez képest :-(
  • darkkentaro
    lol!
  • CarajoEsp
    Csak az Sm szamit, a level nem. Hiaba leptel szintet, nem befolyasolja a multit.
  • Tinman #6950
    Laza!

Valami nem oké! Nálam volt a félmilka lélek, idéztek kb. 5-6 percenként. Gondoltam oké legyen, ha tényleg nem számít, hogy elnyomom-e vagy sem, akkor szintet lépek.

2 órája állok ott ahol 5-6 percenként idéztek és SENKI nem hív be...
  • Tinman #6949
    Igen, ezt tudtam, ki is használom :-)

Sentinelek jó kis harc volt... egyedül nyomtam le őket sorcival és a vége felé már kifogytam, volt benne kihívás :-)
  • Tinman #6948
    Hmmm... értem.

Sorcival én is így jártam és bonusban ott az is, hogy a Heavy Soul arrow-t is kb. 30 percen belül be lehet lazán szerezni. Heide Knight-ból eddig kettő ment le nálam sorcival. Teljesen komolytalan volt, puff-puff, halott.
  • Laza
    A sentinelek pajzs nélkül érdekesek voltak :) még szerencse, hogy ez ilyen mókázós kari, így voltak vele idézett segítők ... az elsőt valahogy levertük az erkélyen, aztán én le se mentem, csak a vége előtt kicsivel, addig fentről lövöldöztem :)
  • Laza
    Amúgy azt nem is tudtam, hogy lehet ebben a részben hollow formában is letenni az idézőjelet ... ráadásul ha sikeresen visszatérek akkor human formában leszek ... ha ezt előbb tudom mindig így változom vissza :)

Míg ezt írtam betámadt egy nyomi, éreztem a rezgést a kontrolleren ... szegényke, nem sejthette, hogy ezen a szinten táposnak számítok ... pedig olyan magabiztosan támadott :D
  • Laza
    Mivel az már hozzá lett adva a SM-hoz amikor felvetted, így igen :)

Most lvl48-as vagyok 120k SM-el ... de még simán behívnak Pursuerhez.

Amúgy ez a sorci elég brutál az elején ... sőt, nagyon. Eleve kezd 30 soul arrow-al, aztán tök hamar, az öregasszonynál 1500 lélekért lehet venni még 30-at, azaz már 60 lövésed van, és brutál sebez, 170-240 között ... ami az elején van hogy egy lövés valaki, de max még meg kell karcoljam kicsit és úgy lesz vége.
    Még az első Heide Knightnál a csoportos harc ezzel a karival gyerekjáték volt, még pajzsom sincs, felesleges :) jelenleg vagy két kézre fogom a fire swordot vagy egy kézbe meg lövök.
  • Tinman #6944
    Nem tudom, hogy a LVL is számít-e vagy sem, vagy csak a Souls Memory? Tuti beleszámít az is amit fel sem használva csak magamnál hordok?
  • Laza
    Mármint melyikben? :)

Úgy emlékszem a szintek be voltak lőve, meg volt vmi x millás határ is. Amit felszedtél az is hozzászámolódik rögtön, azt már néztem egyszer.

Most az új karival 101.000 a SM-em, de elvileg itt normál esetben csak 30-40.000 körül kéne lennie :) de még simán behívnak a bossnál.
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.08.08. 15:35:29
  • Tinman #6942
    Na ez az amiben nem vagyok biztos...
  • Laza
    Ezt már kitárgyaltuk a játék megjelenése után, hogy a PVP nem a szint alapján, hanem a SoulMemory alapján megy, nem? :)
    Viszont a SoulMemory meg a már megszerzett lélek alapján megy, azaz amit már felszedtél az hozzáadódott, mindegy, hogy elköltötted vagy sem.
  • 1kezdő
    Mindegy mit csinálsz azzal a vacakkal, ha használod azonnal kopik és mint írtam múltkor, a készítők előszeretettel állítják olyan helyre a mobot, illetve a mozgását is úgy koreografálták, hogy orientálódjon valami kemény tárgy /Pl. fal/ irányába, hogy Neked belekeljen ütnöd és ezzel is jobban kopjon a fegyód.
  • mans
    Valaki itt linkelte a videót múltkor,a levegőbe ütéstől már kopás van,ezt jó lenne ha javítanák.
  • benőmenő
    A durability miatt igazán felesleges szaggatós moslék módban játszani végig mind a 100+ órát.
  • 1kezdő
    Kimegyek a terepre kicsit farmolgatni: két kard, egy Heide lance. Ezek töréshatárig víve. Utána pap fegyó, majd vari. Ezek kiürítve. Néha íj, de csak épp hogy. Aztán vissza a tábortűzhöz.
  • 1kezdő
    Okos!:)
  • mans
    Csak 2-3 játéknál akarok modot ha bírja,dark souls-t úgy is fixálom 30 fps-re,mert úgy kevésbé kopnak a fegyverek.
  • MerlinW
    Én ~1-2 évente eladom és azt kipótolva veszek újat. Így mindig a "toppon" vagyok 5-10e Ft-ból. Nem is beszélve a folyamatos garanciáról.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.08. 13:42:05
  • Laza
    Ma már mindenképpen 2GB-osat, az alá nem érdemes menni, és árban is jók.
  • Laza
    Annak aki valamennyire a toppon akar lenni nem kell állandóan mélyen a zsebébe nyúlni, azt csak a hw buzik csinálják, akik cserélgetik folyamatosan az alkatrészeket a semmiért.

Én is 4-5 évente cserélek gépet, de ez csak az alapra érvényes ... a VGA-t van, hogy a gép életciklusa közben cserélem, de van, hogy mikor gépet cserélek a VGA marad ... mint legutóbb is, a régi gépem még 8800GT-vel raktam össze, aztán félúton vettem bele egy 560Ti-t, majd mikor pont két éve lecseréltem a gépem (C2D E6750->Core i5 3570K), akkor maradt benne a VGA, és csak egy éve cseréltem le azt egy 660-ra (úgy, hogy eladva a kuponokat meg a régit még maradt is egy játékom meg egy ezresem pluszba).

Szerintem ennek a gépnek az életciklusában simán benne lesz még min egy VGA csere úgy, hogy az alaphoz hozzá sem kell nyúlni, az bőven sokáig jó még minden játék alá.
  • benőmenő
    Néha el tud fogyni az 1GB, de ez játékfüggő.
    Főleg, ha más játékokat (pl. skyrim) is hasonló hévvel moddolsz (textúrákat főleg) akkor jobban jársz a 2 GB-ossal.
  • 1kezdő
    Én általában kompletten újat veszek, ha már úgy érzem elavult. De én nem is vagyok játék bu.. /bocs/. Aki keményen tolja és mindig a TOP-on akar lenni, annak elég mélyen a zsebbe kell nyúlnia. Ez a csere akkor jön el nálam, amikor már olyan progik jelennek meg, amiket alaphangon sem tudok futtatni. Akkor irány a bolt és egy jó közepesen /300 ezer/ aktuális, ami Kb. 4-5 évig elketyeg.
  • mans
    Köszi,a másik meg nem tudom hogy 1 vagy 2 Gb-vel vegyem,mindenki már a 2gb-t javasolja,de pl a 7850 1Gb tesztbe sincs semmi hátrány.

1kezdő:Én kb másfél két évre venném,addig csak elég lesz.
  • Tinman #6928
    Az elméleted alátámasztja, hogy 22-22:30 körül szinte elkezd kongani a játék az ürességtől:

"-Hans! Nem megmondtam, hogy kapcsold ki azt a szemetet!?
    -De annyyyyyyyyyaaaa! Nyári szünet van!
    -Az lehet, de akkor is villanyoltás, fogmosás, alvás. MOST!"
  • IMYke2.0.0.0
    Semmi köze nincs a VGA-d elavultságához az árának. Elavult az már (pusztán a technikai képességeit nézvést - jól el lehet vele lenni közepes konfigokban évekig).

Ellenben az Euro vs Forint árfolyamnak, és a magyar gazdaságnak több.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.08. 12:42:17
  • 1kezdő
    Jólesően állapítom meg ennek apropóján, hogy a grafikuskártyám még nem avulhatott el nagyon, mert a megvételkori ára, nem sokat esett, azaz, Kb. 1.5 éve vettem /MSI GTX 660 Ti 3GB DDR5/ 88.000-ért, ami most szintén 80 körül van.:)