Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ver. 1.03
Calibrations: 1.07
Game Menu/Interface/Controls
- Optimized Start Menu and Bonfire Menu performance.
- Trophy icon for “Holder of the Fort” has been fixed.
- Controller now vibrates when blocking an attack
Other Fixes
- Bug involving Drangleic Castle door not opening has been fixed.
- Fixed an issue that would cause Souls to be lost upon death with the Ring of Life Protection equipped.
- Fixed an issue that caused some players to fall through elevators while using Binoculars and Magic simultaneously.
- Fixed an issue causing some enemies being hit by arrows at long distances receive 0 damage.
- Fixed an issue preventing the Brotherhood of Blood duels from starting properly.
- Added a message for players that displays after entering the coffin in Things Betwixt
- Fixed an issue where all of the items and objects in an area would reset (Without using a Bonfire Ascetic).
- Fixed an issue that didn’t unlock some items from vendors on 2nd and beyond playthrough.
- Fixed an issue causing the requirements for the Brotherhood of Blood Covenant be 50 too high.
- Licia’s conditions for moving have been optimized.
[merlinw.org]
A lánnyal már összefutottam Majula-ban. Õ azért már kissé jobban megvilágította a dolgokat.
Calibrations: 1.05
Drangleic kastély kapu nem nyílik, nincs respawn se már NG+ ban
- az egyik le van zárva.
- a másik egy kút ami egyenlõre instant halál ha beugrasz
- a harmadik egy veszélyesnek tûnõ hely tele óriási lovagokkal
így marad az utolsó lehetõség, az erdõ.
Amúgy igazad van, az öreglányoktól kb. csak ennyire számíthatsz 😄DD Viszont a zöld csuklyás lány már bõbeszédûbb sokkal, sõt talán az egész Dark Souls univerzum legbõbeszédûbb karaktere 😄
- Nyehehehe egy Undead!
- Hehehehe.
- Hihihihi.
- Höhöhöhöh.
- Neked már annyi.
- Na jó talán mégsem. Talán megúszhatod.
- Na az ajtó arra van. Mondanám hogy sok sikert de az cinizmus volna.
- Nyihihihi. 😊
Most értem el Majula-ba.
Én bizony szeretem Tinman videóit, szívesen nézem, pedig jó lenne egy kicsit ha informatívabb lenne. Nem tudom majmolni, mert varázsló, pap, és tank üzemmódban közlekedem. Viszont szívesen tanulok tõle dolgokat és nem érzem, hogy ezzel kárt szenvedne, az egyéniségem, hisz mindent másképp oldok meg, mint Õ.😊
Zozo: talán Te is olvastad mans-tól, hogy magától játszik, de kérdezte, hogy most hogyan tovább. Én javasoltam valamit, mert mint tudjuk, sok felé mehet. Ha nem volna segítségre szüksége, nem kérdi, azt hiszem ez logikusan hangzik. Én egy alternatívát javasoltam /nem kötelezõ, opció/. Szerintem, ha valaki kérdez valamit, akkor arra a lehetõ legjobb tudás szerint kell válaszolni és nem arról beszélni, hogy Neked mi errõl a véleményed és hogy a legjobb szerinted.
Két fajta utazó van: az egyik egyéni úton látogat külföldre és maga fedez fel mindent, mondjuk útikönyv alapján.
A másik befizet egy társasútra és az idegenvezetõ gazdag információi alapján ismerkedik meg az országgal.
Egyik sem rosszabb a másiknál, csak egyéni ízlés kérdése.
A világon semmi újdonság és felfedezés nem marad neki ugy.
Mellesleg én még soha életemben nem néztem végigjátszást és örök rejtély nekem, hogy tud valaki 40+ órán át mást bámulni ahogy játszik, ahelyet, hogy maga tapasztalná meg a dolgokat.
Dark Souls 2 walkthrough 1080p - Part 1 TinmanHU
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Aztán meg úgyis jött a futás meg a sikoltozás. 😊
Az alapszintû védelem áll a tûzvédelem szempontjából legjobb ruha összeállításból, a Lvl-el növelt védelembõl, illetve a gyûrû által adott védelembõl. Én legalábbis ezeket tudom. Ha valaki ennél többet tud, az írja le.
Akkor most vedd le az összes páncélodat és vizsgáld meg ezt a hajkérdést alaposabban 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van fodrászat is,a vizilómedve mellett a parton van egy koporsó,belemásztam,kimásztam és más lett a hajam.
Epic lehetett 😄DD
Miért állítom ezt. Mikor elõször elkezdtem és gondoltam lekenek egy pofont az inkriminált fakanalas hölgynek a törött kardommal, mert hát ugye kemény harcos vagyok, vagy mi a fene. Meg is ütöttem, bár ne tettem volna. Úgy elvert a fakanállal, hogy még az unokám is felsír 50 év múlva. Szóval azóta tisztelem azt a hölgyet és a fakanalát.😊
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Ha az a fajta vagy aki inkább elugrik a támadások elõl, akkor adaptability-re nyomj sokat és ne vidd 70% fölé a terhelésedet (equip burden/load). Staminát mindenképp legalább 30-ra még akkor is ha tankolni fogsz. ha nagy pajzs mögé szeretnél állni és nem gurulni akkor pedig vitality-t is növelj.
Pajzsot lehet találni nem messze Majdulától, itt van egy videóm róla 4:03-tól. Nem ajánlom hogy ezzel menj végig a játékon, de kezdetnek jobb mint a semmi. Ha nagy pajzzsal akarsz menni, szerintem ne vegyél kovácstól, mert a Heide's Tower of Flamenél az egyik boss után lehet szerezni egy szerintem egész jót.
Ha megölted a Last Giant-ot a Cardinal Tower bonfirenél menj le a létrán, ahogy lemész fordult balra, NE menj át a hídon hanem menj be a kis ajtón, majd ott jobbra. A Soldier Key kelleni fog az ajtó kinyitásához. Ha ott lemész idõvel megtalálod majd a Bastard Swordot (van róla egy videó valahol a csatornámon, de nem tudom pontosan melyik epizódban 😄)
Szerintem igazán nem kell variálni semmit, mert fizikális sebzéssel normálisan lehet sebezni, illetve efelõl annyira ne aggódj, McDuffnál kell 2000 lelket elkölts plusz egy követ és már is valamilyen elementális fegyvered van.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**