Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az elsõ fent van csak a második nem ment fel 😞
Elugrottam Drangelic-hez és kipróbáltam. Nekem jönnek balról és az egyiket /léleknyelõ/ megetettem, fel is húzta a biztonsági zárat. A másikat nem, mert még nem akarok bemenni és ha kinyitom nagy lesz a huzat.😊
MerlinW
Ez a legfrissebb:

Ver. 1.03
Calibrations: 1.07

Game Menu/Interface/Controls
- Optimized Start Menu and Bonfire Menu performance.
- Trophy icon for “Holder of the Fort” has been fixed.
- Controller now vibrates when blocking an attack

Other Fixes
- Bug involving Drangleic Castle door not opening has been fixed.
- Fixed an issue that would cause Souls to be lost upon death with the Ring of Life Protection equipped.
- Fixed an issue that caused some players to fall through elevators while using Binoculars and Magic simultaneously.
- Fixed an issue causing some enemies being hit by arrows at long distances receive 0 damage.
- Fixed an issue preventing the Brotherhood of Blood duels from starting properly.
- Added a message for players that displays after entering the coffin in Things Betwixt
- Fixed an issue where all of the items and objects in an area would reset (Without using a Bonfire Ascetic).
- Fixed an issue that didn’t unlock some items from vendors on 2nd and beyond playthrough.
- Fixed an issue causing the requirements for the Brotherhood of Blood Covenant be 50 too high.
- Licia’s conditions for moving have been optimized.

[merlinw.org]

Elsõnek az erdõ felé sikerült mennem.

A lánnyal már összefutottam Majula-ban. Õ azért már kissé jobban megvilágította a dolgokat.
Ver. 1.01
Calibrations: 1.05
A kód neve: torrent és tudod ez azt jelenti: on-line off 😊 /sajna/
sergio1966: Mind a kettõ beragadt, vagy csak az egyiket nem nyitja?
MerlinW
1.07 azt hiszem, de a Steam letölti a legfrissebbet magától.

[merlinw.org]

Esetleg tudod, hogy milyen verziószámú a legújabb javítás? Vagy esetleg, hogy melyik az a verzió ami rossz volt?
MerlinW
A legfrissebb javítással játszol? Mert abban javították.

[merlinw.org]

Nem jönnek teljesen halott a dolog
gerey
Menj el balra, onnan jönnek. A lelküket meg rakd bele a gólemekbe (a kapuhoz közel nyírd ki õket).

Srácok valaki tudna nekem segíteni?
Drangleic kastély kapu nem nyílik, nincs respawn se már NG+ ban
Az eleje csak tutorial, gyakorlatilag egy vonalban terelnek el Majulába + a kõtáblákon vannak az irányítás funkciói. Majulától kezdve mehetsz 4 irányba
- az egyik le van zárva.
- a másik egy kút ami egyenlõre instant halál ha beugrasz
- a harmadik egy veszélyesnek tûnõ hely tele óriási lovagokkal
így marad az utolsó lehetõség, az erdõ.

Amúgy igazad van, az öreglányoktól kb. csak ennyire számíthatsz 😄DD Viszont a zöld csuklyás lány már bõbeszédûbb sokkal, sõt talán az egész Dark Souls univerzum legbõbeszédûbb karaktere 😄
Ahogy nézem itt még kevesebb instrukciót kapunk az elején hogy mit kellene csinálni mint a DS1-ben.

- Nyehehehe egy Undead!
- Hehehehe.
- Hihihihi.
- Höhöhöhöh.
- Neked már annyi.
- Na jó talán mégsem. Talán megúszhatod.
- Na az ajtó arra van. Mondanám hogy sok sikert de az cinizmus volna.
- Nyihihihi. 😊

Most értem el Majula-ba.
Nagyjából adott a haladási irány, azaz, a játék menet. Ha nem olyan karival indulsz, mint mondjuk a példa alapján Tinman, akkor nehezen majmolod. Õ a közelharc híve, mint itt sokan. Ezt érzik férfiasnak valamiért /szívejoguk/.
Én bizony szeretem Tinman videóit, szívesen nézem, pedig jó lenne egy kicsit ha informatívabb lenne. Nem tudom majmolni, mert varázsló, pap, és tank üzemmódban közlekedem. Viszont szívesen tanulok tõle dolgokat és nem érzem, hogy ezzel kárt szenvedne, az egyéniségem, hisz mindent másképp oldok meg, mint Õ.😊
wedge31
+1

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Gerey: a lehetõ legjobb álláspont.😊

Zozo: talán Te is olvastad mans-tól, hogy magától játszik, de kérdezte, hogy most hogyan tovább. Én javasoltam valamit, mert mint tudjuk, sok felé mehet. Ha nem volna segítségre szüksége, nem kérdi, azt hiszem ez logikusan hangzik. Én egy alternatívát javasoltam /nem kötelezõ, opció/. Szerintem, ha valaki kérdez valamit, akkor arra a lehetõ legjobb tudás szerint kell válaszolni és nem arról beszélni, hogy Neked mi errõl a véleményed és hogy a legjobb szerinted.

Két fajta utazó van: az egyik egyéni úton látogat külföldre és maga fedez fel mindent, mondjuk útikönyv alapján.
A másik befizet egy társasútra és az idegenvezetõ gazdag információi alapján ismerkedik meg az országgal.
Egyik sem rosszabb a másiknál, csak egyéni ízlés kérdése.
Senki ellen nem beszélve de én pont nem javaslom senkinek, hogy elsõre valaki mást majmoljon.
A világon semmi újdonság és felfedezés nem marad neki ugy.

Mellesleg én még soha életemben nem néztem végigjátszást és örök rejtély nekem, hogy tud valaki 40+ órán át mást bámulni ahogy játszik, ahelyet, hogy maga tapasztalná meg a dolgokat.

Szerintem meg elõször játssz magadtól és ne próbálj senkit se utánozni, találj meg saját stílust és ha nagyon elakadsz valamiben, csak akkor nézz végigjátszást vagy wikit😊 Ha már úgy érzed belejöttél vagy ha akár végigszenvedted az elsõ karival csak akkor kezdj el youtubeon nézelõdni, hogy mi maradt ki stb...ha meg a lore érdekel és az angol nem megy akkor azt itt leírjuk 😊
gerey
Amire tudtam eddig is igyekeztem válaszolni, ezzel ezután sem lesz gond. 😄

Javaslatom számodra: mostanság játsza végig "Tinman" a játékot és felteszi a YT-ra, kezd el nézni, mert azzal többre jutsz, mintha itt próbálsz kérdezgetni. Ezt nem azért írom, hogy ne kérdezz, de ebben az esetben ésszerûbbnek látom.

Dark Souls 2 walkthrough 1080p - Part 1 TinmanHU
A lényeg: Te tudsz, legalábbis gondolom. Ezért megkérlek, ha valamit mi, angolul nem tudok kérdezünk, akkor legalább ekkora meggyõzõdéssel segíts. Nem kerül nagyobb energiába, mint amirõl voltál kedves kioktatni. Mellesleg sok igazságod vagyon, de a lényegen semmit nem változtat. Akinek kell, megtanulja, akinek meg, az meg nem.
gerey
Holland ismerõsöm, napi fél óra netezéssel (olvasás, szöveghallgatás, stb.) megtanult magyarul. Nem azt mondom, hogy egyik pillanatról a másikra, de megcsinálta, és valljuk a mi nyelvünket sokkal nehezebb megtanulni, mint egy angolt. Mindenre lehet idõt szakítani, amire AKAR az ember. De ez már erõsen off...

Meg azok nem tanulnak meg angolul akik mondjuk napi 12-14 órát melóznak vagy esetleg nincs nyelvérzékük vagy csak szimplán nem megy nekik.
Én se sokat értek a történetbõl,így nem tudom mi a haladási sorremnd,elõször leölök mindenkit a barlangba,dédanyámon kívül,aztán majula,ott a kapucnis gizi mondja hogy menjek és lássam a királyt,gondolom elõször a gianthoz kell menni,aztán a tower flame.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Bingó!D
gerey
Mert nevetségesen könnyen megtanulható olyan szinten, amire pl itt szükség lenne. Plusz a csapból is ez folyik, internet, tv, filmek stb. Csak az nem tanul meg angolul aki nem akar.

Óó! Köszi a segítõkészséget, de ezt én is megtaláltam. A probléma ott van, hogy I do not speak English. Így marad a fordító progi, ami persze nem igazán tud mit kezdeni a játékok speciális nyelvezetével. Marad a rutin, a ráérzés, megfigyelés és az innen onnan elpötyögtetett információk. Egész pontosan nem is értem, hogy miért hiszi azt az emberek nagy része, hogy mindenki tud angolul?😊
wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Azt a koporsót én is észrevettem de a vizilómedve hókon csapott mielõtt még megvizsgálhattam volna.

Aztán meg úgyis jött a futás meg a sikoltozás. 😊
Most tart Tinman Iron Keep-ben és a tûzvédelmét javítgatja. Ebbõl az alaklomból leírnám azoknak, akik még nem tudják /idáig én sem tudtam/, hogy a különbözõ védelem mennyit ad és mennyi ideig véd: ha meghempergõztem a vízben az növelte a tûzvédelmet 300-al és ez tartott öt percig, a varázslat szintén 300-al növelte az alapszintû tûzvédelmet, de csak 1.25 percig. Viszont ebbõl a varázslatból 4 db van, azaz, 4X85 mp. = 340 mp.

Az alapszintû védelem áll a tûzvédelem szempontjából legjobb ruha összeállításból, a Lvl-el növelt védelembõl, illetve a gyûrû által adott védelembõl. Én legalábbis ezeket tudom. Ha valaki ennél többet tud, az írja le.
Az én nézõpontomból tekintve: vannak az életben -és mint említettem itt a játékban is- olyan verések, amikbõl tanul az ember. Megtanul óvatosnak lenni, megtanulja, hogy ne bízza el magát túlságosan, megtanulja, hogy hol a helye, mit tehet meg és mit nem és hol és mikor. A "Makarovi" pofon -ha jó idõben érkezik, a javunkra is válhat. Én még idõben kaptam. Nem volt nagy és kissé nõies volt, de annál jobban fájt. Azóta erõsebb és szikárabb lettem és ontom a halált. De az a pofon még ott ég az arcomon. Tisztelet érte...😊
<#vigyor>

Akkor most vedd le az összes páncélodat és vizsgáld meg ezt a hajkérdést alaposabban 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nõvé lettél! ha visszamászol a koporsóba, akkor visszakapod az eredeti kinézetedet és nemedet 😊
Gondoltam rá hogy Én is felveszek videót,de az inkább vicc lenne egy kezdõtõl.Át akartam ugrani a másik oldara mert ott van valami lélek,de belebukfencelek az árokba ugrás helyett.

Van fodrászat is,a vizilómedve mellett a parton van egy koporsó,belemásztam,kimásztam és más lett a hajam.

A hatalmas harcost, aki a földbe döngöli majd a Pursuert meg a Smelter Demont, pályája kezdetén elveri egy szolgálólány egy fakanállal <#vigyor>
Epic lehetett 😄DD
A "Limbo" -ban a két nagy rozmárembert vagy mi a rákot becsaltam a szakadékba. Rögtön jött 2000 lélek. Majulába érve meg szépen megvettem egy pajzsot.
Dehogynem jó a fakanál! Az igazi harcos azzal viszi végig az egész pályát. Igaz sokáig tart leverni vele a bossokat, de hát a jó munka gyümölcse az izzadtság.

Miért állítom ezt. Mikor elõször elkezdtem és gondoltam lekenek egy pofont az inkriminált fakanalas hölgynek a törött kardommal, mert hát ugye kemény harcos vagyok, vagy mi a fene. Meg is ütöttem, bár ne tettem volna. Úgy elvert a fakanállal, hogy még az unokám is felsír 50 év múlva. Szóval azóta tisztelem azt a hölgyet és a fakanalát.😊
Ryder7
Igen tényleg. csak az ugye nem a part mellett van. Merõkanál? 😄 valami egy Vaatis videóból dereng 😄 Gondolom semmire se jó.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

gerey
Van egy külön a kunyhó mellett is. Ha mindhármat megölöd, megkapod a merõkanalat.

Ryder7
ott nem csak kettõ van? 😄 amúgy szerintem azért látod a legtöbb videóba azt, hogy rohan mindenki össze-vissza mert akik videót - legalább is oktató jellegût - csinálnak a játékról értenek hozzá annyira hogy tudják mi a helyzet, illetve akik meg nem értenek hozzá (😄) azok nem fognak feltenni egy 15-20 perces videót arról, hogy ölnek meg egy szörnyek hússzor egymás után 😄

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Legtöbb videóba azt látom hogy mindenki rohan a forestbe meg mindenfelé,Én próbálok elöbb tápolni,pl ahol a 3 viziló van a vízparton,azokat iírtottam adott valamit a fakanalas néni.

Ryder7
Ha jól emlékszem a Last Giantnak eléggé fáj a tûz, de attól a bossztól nem kell annyira tartani. Csupán maradj mindig a lábai közt. Meg tudod idézni Pate-et a harchoz, ha megszerezted tõle a white sign soapstone-t.

Ha még idén eljutok a faágemberhez akkor megkeresem,csak oda is feltápolva akarok menni.A fire longswordot láttam egy videóba,a forestnál van,az mennyire jó?

Ryder7
Én lovaggal kezdtem, szerintem strength-et olyan 30-40-re.
Ha az a fajta vagy aki inkább elugrik a támadások elõl, akkor adaptability-re nyomj sokat és ne vidd 70% fölé a terhelésedet (equip burden/load). Staminát mindenképp legalább 30-ra még akkor is ha tankolni fogsz. ha nagy pajzs mögé szeretnél állni és nem gurulni akkor pedig vitality-t is növelj.

Pajzsot lehet találni nem messze Majdulától, itt van egy videóm róla 4:03-tól. Nem ajánlom hogy ezzel menj végig a játékon, de kezdetnek jobb mint a semmi. Ha nagy pajzzsal akarsz menni, szerintem ne vegyél kovácstól, mert a Heide's Tower of Flamenél az egyik boss után lehet szerezni egy szerintem egész jót.

Lovagnál mire érdemes gyúrni? + ahogy látom az pajzs nélkül kezd. Hogyan lehet gyorsan pajzsra szert tenni?
Ryder7
abból kiindulva hogy lovaggal (knight) kezdtél én egy Bastard Swordot vagy egy Pursuer Ultragreatswordot ajánlanék neked. Személy szerint elõször (szintúgy lovaggal kezdve) egy Fire Bastard Sword+10-zel vittem a játékot végig, a Pursuer UGS is ott volt, de csak tartalékban.

Ha megölted a Last Giant-ot a Cardinal Tower bonfirenél menj le a létrán, ahogy lemész fordult balra, NE menj át a hídon hanem menj be a kis ajtón, majd ott jobbra. A Soldier Key kelleni fog az ajtó kinyitásához. Ha ott lemész idõvel megtalálod majd a Bastard Swordot (van róla egy videó valahol a csatornámon, de nem tudom pontosan melyik epizódban 😄)

Szerintem igazán nem kell variálni semmit, mert fizikális sebzéssel normálisan lehet sebezni, illetve efelõl annyira ne aggódj, McDuffnál kell 2000 lelket elkölts plusz egy követ és már is valamilyen elementális fegyvered van.

Myselor
amúgy annyira felbaszott valamelyiknap a játék,kipróbáltam a 2 katanás dolgot hát használhatatlan az egész ahogy üt velük...és az elején a kurva tetõröl megint lepottyantam mikor pursuerrel harcoltam egyszerûen gyerekjáték ott megölni elsõ bossként de amikor tényleg bossként jön hatalmas nagy kurvaság a szûk hely miatt.erre fél hpjánál leesek geci -.- béna anyád mondom
Köszi,akkor még ki kell találnom melyik fegyvert akarom használni,meg amit érdemes tápolni,de ahogy jönnek a nehezebb lények,biztos kell variálni,mindegyik másra érzékeny.

Laza
Trailer hozzá ... Blade for Kakao ... pf 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**