8811
Dark Souls II
  • Esmun
    Más, mint az első - szerintem van, amiben jobb, másban meg kissé elmarad mögötte. A lore pl. szerintem jobb. Az is tök jó, hogy milyen plusz tartalmakat pakoltak a NewGame +okba.
    Igen, még több a fegyver, mint az elsőben, több a gyűrű meg a mindenféle felhasználható item is. A fejlesztés nekem az elején furcsa volt, de aztán megbarátkoztam vele.
  • Azeriel
    Én jobban élvezem mint az elsőt :D Bár, ott 10 óra után se tudtam mit csinálok, egyáltalán nem néztem utána semminek, ez valószínűleg közrejátszott a dologban. :D
  • Zozo0122 #7728
    Igen, rengeteg újítás lett behozva amiknek jó részük pozitív. Ennek ellenére sajnos nincs annyira jó mint az első rész, megközelíti, de összességében nem éri el. :)
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok! Lassan 8 órám van a játékban, és nagyon tetszik! (DS1et utáltam az elején aztán valahogy sikerült beleölni 80-100 órát, azóta imádom őket xD)

Csak én látom úgy, hogy mind a fegyverek, tartalom, egyszóval minden sokkal, de sokkal több lett mint az 1-ben volt?
  • Azeriel
    Ez igen jó
  • Zozo0122 #7725
    Nyugi, neked egyelőre csak sorceryd lehet :D Max tudsz még szerezni pár miraclet így az elején azaz csodát.
  • Azeriel
    Há mondtam hogy véletlen vót :D Amúgy kell a területi, ha sokan vannak nem kezdem el egyenként leverni őket, hanem egybe lesebzek valamennyit minél többnek. Amúgy azt se tudom milyen fajta varázslatot használok. Azt tudom, hogy a bot kell hozzá és int kell hozzá.
  • Myselor
    sajnos szegény nem nagyon tud angolul nem hiszem hogy értené azt az embert majd,amúgy én furcsa mód sosem használtam területi spellt hmm:)
  • Zozo0122 #7722
    Ne üssed az NPC-ket, még akkor se, ha kapsz rá utasítást, akkor is el tudod kerülni a megölésüket, de erről majd sokkal később, úgyis kérdezni fogsz még. Területre ható varázslat sok van, tűz is van, faith alapú is van, sorcery is meg dark magic is :D Nézz be mindenhová, aprólékosan haladj és figyelj a rejtett falillesztéseket is, sok helyre csak akkor jutsz be ha szétütöd az akadályt pl. deszkák, vagy romos faajtók, más helyeken a use gomb nyomkodásával nyílik meg titkos ajtó.
  • Myselor
    hihi.nemfog csak olyan 4-5 ütés után neked támadnak általába akit ütsz a csaj mondjuk csak meghal ha lemegy az élete :D
  • Azeriel
    Hú, rohadtul megijedtem mikor megütötte, nézegettem körbe, hogy nabasszus most fog nekem rontani mindenki... :D
  • Myselor
    nem lesz baj csak többet ne püföld xd sőt senkit mert egy idő után neked esnek és az már baj :D
  • Azeriel
    Level 56, és 10 óra játék ezzel a karival. Egyszer véletlen megütöttem a csajt akinél levelupolni lehet, ebből ugye nem lesz baj?
  • Myselor
    hát az biztos hogy nagyon genyó egyébként én is úgy vettem észre hogy hasonlóan harcol:)
  • Myselor
    7óra volt az első bossig eljutni xd
  • 1kezdő
    Most néztem meg Lobos Jr. Burnt Ivory King-el harcolni. Főképp dark mágiát használt, bár volt nála egy sarló, de nem sok esélye volt használni. Inkább Great Resonant Soult használt. De nem is ezért írom. Nekem a boss mozgása nagyon erősen Pursuerre emlékeztetett. Kissé felgyorsítva, ütőtáv megnövelve, de a stílus szerintem Pursuer.:)
  • Azeriel
    Néztem gameplayeket továbbiakból, asszem kellene olyan varázslat ami területen hat és viszonylag gyors, na és persze bottal lehet használni. Van ilyen?
  • Zozo0122 #7713
    Persze, ez ilyen :) Rengeteg rutin és gyakorlás után sokkal gyorsabb minden. A 3. bossig ami mondjuk sorrendtől függően legyen a Pursuer kb. 1 órámba telne a játék elejétől most :D Amúgy könnyen elkerülhetőek a csapásai, csak azzal kell vigyázni amikor felugrik és körbecsap, na azt nehéz elkerülni. A lényeg, hogy a játék első komolyabb kihívását teljesítetted :)
  • Myselor
    képzeld nekem is kb annyi volt :D először vagy óra mire eljutottam az első bossig :) aztán még megtanultam játszani a játékkal.
  • Myselor
    hihi értem.hát teljesen jó volt úgy és gratula :D
  • Azeriel
    Más is úgy járt, hogy mire eljutott a 3. bossig már 14 óra játéknál tartott és egy percét se unta? :D
  • Azeriel
    Ütöttem volna ha közel tudtam volna kerülni, de ha így is meg hal nem kockáztatok... :D Alig tudtam elmenekülni előle, ha eltalált tölthettem is életet, de arra alig volt idő... Egyszer felszúrt a kardjára és maradt 1 miliméternyi életem! :D
  • Myselor
    gratula:) ugye sokat segít ez a gurulás.anélkül nem lehet kikerülni az ütéseit ha nincs pajzsod valahogy mindig beszívod.és nem számít csalásnak attól még hogy lövöd te egy ilyen harcos vagy kardal és mágiával mész:)
  • Azeriel
    Sikerült azóta, ez a szembegurulás nélkülözhetetlen. Bár kissé frusztrál, lévén csaltam végig, lelövöldözgettem soul arrowal. Még gyakorlok rá sokat azt majd igazi harcosként is leverem... egy kardal pajzs nélkül... :D
  • 1kezdő
    A jó öreg Pursuer.:) Őt utálom a legjobban. Amikor kezdő voltam és eljutottam hozzá, nagyon sokszor elvert. Vad, gyors és kegyetlen, ráadásul kis helyen kell küzdeni. Ezért úgy döntöttem, addig nem keresem fel, míg nagyon erős nem leszek. Amikor belépek majd hozzá, a küzdelem már el is dőlt. Ugyanolyan egyszerűen és kegyetlenül gyorsan elverem, mint akkoriban ő. Most is megtudnám tenni, de még várok. Nem fogok ugrálni és még szaladozni sem. Igazi párbaj lesz. Kemény lesz ő is és én is. Csak lassú ide-oda mozgás lesz. A skorpió is ilyen ellenfél volt. Nagyon elnáspángolt, mikor először bementem hozzá. Otthagytam, megerősödtem és visszamentem. Pár másodperce volt. Nem sokat mozogtam. felfogtam ütéseit, lövéseit és minden ütésre, lövésre én is válaszoltam egyet...nem volt esélye.:)
  • Myselor
    ki kell ismerni a támadásait hogy mikor hogy kell kitérned,érdemes szembe gurulni vele amikor csapkod,a többit mindig beszívod ha oldalra vagy hátra,egyel kell vigyázni amit én is sokszor beszívok még mindig nála,amikor kéken fénylik a kardja és szúr akkor nagyon gyorsan hátra fele gurulgatni kell mert felszúr megátkoz és még képes lövöldözni is hexeket.akkor véged van többnyire egyből.de a guruláshoz kell adp pont 10-14 körül már nagyon jó esélyed van.annyi flask és elpattinható hp cukorka bőven elég hozzá.de még ráérsz vele később is persze nem maradsz le semmiről később még visszajöhetsz hozzá vannak még bossok könyebbek majd utána visszamész hozzá:) de sok gyakorlás kell igen.,én elsőre úgy tudtam megölni vagy 10x próba után hogy felütöttem a pajzsát amikor azzal csap,parry-nek hívják egy saját pajzsal könyebb ezt van külön rá egy ilyen bucket a neve asszem nagyon pici,jól kell időzíteni és akkor lebénül egy kis időre .majd mögötte lévő ballistához futsz és rálősz egyet vele akkor kb 2-3 csapásból meghal utána.persze jó helyen kell állnia.nehéz összehozni ezt is legalábbis nekem az volt xd
  • Azeriel
    a megpróbáltam, fél percig se bírtam...
  • Azeriel
    Na már 4 estus flaskom van +1. Nem tudom, talán mostmár nekieshetek annak a lebegő tank bossnak...
    Utoljára szerkesztette: Azeriel, 2014.10.05. 14:50:25
  • Esmun
    Szerintem egy csomó jó boss-lélek fegyver van. Azokhoz ne nyúlj, gyűjtögesd őket.
    A lightning spear egy Miracle - a soul arrow pedig Sorcery. A varázslatok egy másik családjába tartozik.
    Más statok kellenek hozzá (a Lightning spearhez hit, a másikhoz intelligencia), más eszközzel lövöd ki, más ellenfelek ellen jó. Mindegyik ellenfélnek van gyengéje (a legnagyobbaknak is).

• Myselor
    hidd el sokkal erősebb lesz a Lighting Spear de a legjobb a hex varázslatok lesznek.Dark Orb
    Resonant Soul,Great Resonant Soul ezek faith alapúak arra is kell raknod majd.

• Azeriel
    Ja, hogy nekem van great soul arrowom is, akkor nem veszek, lightning speart :'D Ebből nincs még valahol? Biztonságosabbnak érezném ha van belőle 30 :D
    Utoljára szerkesztette: Azeriel, 2014.10.05. 14:12:48
  • Myselor
    nembaj hiszen tényleg nem igazán jók semmire:) amúgy igen ugyanolyan kb csak erősebb és más fajta fegyverrel tudod kilőni
  • Azeriel
    Hm, egy boss lelket már elnyomtam :'D De van még egy. Amúgy a lightning spear az milyen? Ugyanolyan lövés mint a soul arrow és ugyanúgy lehet vele lőni?
  • Myselor
    azok csak plusz lelkek nyugodtan nyomd el őket vagy akár gyüjtsd és majd egy idő után használod el őket.eldöntheted szabadon de másra nem jók csak a boss lelkei .bossok fegyvereit lehet belőle megvenni max pajszot még de nem igazán jók viszont majd az is később lesz olyan npc:)
  • Zozo0122 #7696
    A sima lelkeket nyugodtan nyomd el, különböző mértékben megdoják a nálad lévő lelkek számát, érdemes tartalékolni őket olyan alkalmakra amikor hirtelen kell lélek, pl. épp hogy nincs meg a szintlépéshez szükséges mennyiség, vagy fejleszteni szeretnél de nincs elég lelked. A boss lelkeket egyelőre tartsd meg, azokból majd lehet boss fegyvereket és boss varázslatokat csinálni. Lesznek majd Giant Soulok is, na azokat NE használd majd el :)
  • Azeriel
    Egy kérdés megint: Vannak ezek az összeszedhető lelkek amit az inventoryba rak és el lehet nyomni és ad lelkeket. Ezeket érdemes benyomni, vagy lehet velük valami mást is kezdeni?
  • 1kezdő
    Amit írsz fedi a valóságot. De csak ez a problémakör annyira összetett, hogy értekezést lehetne itt írni. Amit én megtapasztaltam, hogy egy nem túl erős ütés, egy nem túl erős ellenféltől is megtántoríthat, ha éppen olyan pillanatban ér, amikor vagy leengeded a pajzsot, vagy épp magad elé akarod rántani. A mozdulatközben ér el az ütés, akkor bár a staminám nem fogy el és mégis megtántorodom. Sőt -mivel aránylag magas/40/- csak ilyenkor tántorodom meg. Ütéssel nem tudnának megtántorítani ezen mob-ok, mert gyengék hozzám képest. Speciel én is 50-ig emelem, de ha ez sem elég adott estben, akkor csak a gyűrű segít. Tartok tőle, hogy mozdulat közben ér el, akkor is megtántorít az ütés.
  • Zozo0122 #7693
    Részben az endurance fejlesztésével, részben a pajzsod fejlesztésével. Abban a pillanatban amikor az ellenfél ütése több staminát vesz le tőled védekezéskor mint amid éppen van, a pajzs félreütődik és megtántoródsz. Fejleszteni kell az endurancet és a pajzsot is a stability miatt. Ha pajzs nélkül tántorodsz meg az azért van, mert alacsony a poise értéked, ami a feltett páncélok összes poise értéke együttvéve, de növelhető gyűrűből is még. Egy tőr például alacsony poise értékkel is kibírható, de egy greatsword csapásaitól folyamatosan megszédülsz, ha betalál, kivéve magas poise értéknél, olyankor van esély felkapni a pajzsot vagy elgurulni. Ez Azerielnek megy, tudom, hogy te tudod ezeket.
  • 1kezdő
    Te még kezdő vagy, ezért nem állnak rendelkezésedre komoly védelmet biztosító pajzsok, illetve, ha találsz, vagy veszel is, még fejletlen vagy azok használatára. Ha pajzsot tartasz a boss ütései elé, akkor az a fontos, hogy a használt pajzs mennyi sebzést enged át magán és ér el téged. A másik, hogy a bossok-nak nagy erejű ütései vannak, amit ha védesz is, a karaktered még ettől megtántorodik és pár pillanaton keresztül - fontos pillanatok!!- megtántorodik. Ekkor védtelenné válsz és a csata eldőlhet. Az endurance fejlesztésével ezt csökkentheted. Ha ez magas, akkor nehezebben billent ki az egyensúlyodból. Később majd találsz gyűrűt, ami ezt elég jól védi.
  • Zozo0122 #7691
    Igen, valamint természetesen Endurance, hogy sok staminád legyen és sokáig bírd tartani a pajzsot az ütésekkel szermben. Egyébként ha fejleszted a pajzsot nő a stabilityja ami azt jelenti, hogy kevesebb staminából tud kivédeni ütéseket. Amúgy itt van neked egy kis kedvcsináló videó :))))

Welcome to Dark Souls