Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Egy hetet késik a Dark Souls 2 utolsó DLC-je
Az eredetileg szeptember 24-re datált Crown of the Ivory King végül szeptember 30-án érkezik meg Steamre, és október 1-jén Xbox Live-ra és PSN-re. Sem a kiadó, sem pedig a fejlesztő From Software nem adott magyarázatot a késésre."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
,....bár összességében hangulatosnak tűnik a Bloodborne (van is PS4 -em hozzá), de én jobban vártam volna egy Demon Soul, vagy ne adj'isten Dark Soul folytatást...na de ez már az én gondom, biztos jobban tudják mi kell a népnek
...vagy nem, mint ahogy lenni szokott
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.09.19. 18:37:13
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.19. 17:22:37
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Persze ezzel nincs semmi baj 😊
De inkább megvárom, míg kijön PC-re. Ha kijön. Ha nem, azt meg túlélem.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ez a Bloodborne a videó alapján - kövezzetek meg - nekem nem tetszik. Mármint semmi sem tetszik benne.
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha összevonják mi lesz? Sikeres az összes eddigi, ez is az lesz, sőt ez egy rohadt nagy system seller cím, nem csak én leszek egyedül az aki ezért a játékért konzolt vesz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én például gyűlölöm a brit angol akcentust. Ehhez vajh' mit szólnának a tisztelt hozzászólók?
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.19. 09:34:14
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A Fume Knight valójában Raime. Akinek a pajzsát már a játék legelején fel lehetett szedni (már aki a Forest of Follen Giants-ban bejutott a szalamandrákhoz - Rebel's Greatschild), később megkaptad a gyűrűjét is (Baneful Bird Ring) - és akire jó pár utalás volt az alapjátékban, csak épp ő nem jelent meg személyesen.
A második DLC-nek tök ütős lett a sztorija. Nekem a Sunken Kingé is tetszett, csak az egy zártabb történet volt, itt viszont az alapjáték szereplőinek sorsát viszi tovább.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**