8811
Dark Souls II
-
#7690 semmit csak kell egy 100% védelmű pajzs,jobb oldali stat legfelső.és annyi erő hogy elbírd a használatát -
#7689 Ha pajzsal akarok jól védekezni mit kell fejleszteni? Azt szerettem volna először csinálni, csak hiába védekeztem, egy sima mob is átütötte a védelmem. -
1kezdő #7688 Alapvetően kétfajta harc jellemző a boss-ok ellen:
1, közel kerülsz hozzá és egy bizonyos ritmusban ugrálva, kerülöd el a csapásait és ütsz vissza a csapások szüneteiben.
2. pajzsot tartasz magad elé és amikor a boss kiütötte magát /általában három ütés/, akkor mellélépsz és lassú fegyóval egyet, gyorssal kettőt ütsz. Utána húzol onnan, mert jön a következő kombó a boss-tól.
A fent vázolt taktika a közelharcos technikája. Ha varázsló, illetve pap vagy, akkor lehetőséged van távolról -a boss ütőtávján kívűl- sebezni. De mind két esetben nagyon gyorsan kell egyrészről dönteni a mozgás irányáról és azt végrehajtani.
Magam részéről mindkét tulajdonságát fejlesztem a karakteremnek, mivel a boss-ok is nagyon változatos technikákat vetnek be, ezért készen kell állnom, hogy bármilyen támadásra megfelelően tudjak reagálni. Közelről és távolról is veszélyesnek kell maradnom és még így sem könnyű mindig.
Ebben a játékban a boss harcok egy sajátos ritmusú ugráló mozgást, vagy pajzsos védelmet követő ellencsapást feltételeznek. Ha kiismerted a boss ütéseinek ritmusát és irányát, akkor lehetőséged van, azt elkerülni és visszacsapni. -
#7687 értelek.mondjuk elég nehéz lehet egyszerre mindkettővel.akkor neked nagyon fontos lesz a gurulás és a könnyű páncél.ADP-re rakj olyan 14ig akkor tök jó eltudsz gurulni,olyankor majd érdemes lesz az ellenséggel szemben gurulni átgurulsz az ütésen és a lövéseken is ha jól időzítesz -
Zozo0122 #7686 Az ADp-t tényleg növeld, kezdetben 12-14re később nyugodtan felmehetsz vele 25-ig ! -
#7685 Hát, én csatamágusnak nevezem amivel vagyok :D Közelharci, másik kézbe varázsbottal, ütögetem az ellenséget, és ha távolabb kerülök lövöm. Totál közelharc párti vagyok, de itt taktikailag jobbnak láttam. -
#7684 amúgy arra figyelj hogy az ADP pontot növeld olyan 14-re kb akkor teljesen sikeres a gurulásod kb,szóval nem találnak el gurulás közben.
a pajzs pedig elég hasznos .bár nemtudom milyen karakterrel játszol:) -
#7683 Igen, kb így néz ki nálam a boss harc :D Egyszerűen nem tudok közel férkőzni hozzá mert mindig hadonászik. Mellette meg nem lehet megmaradni, és egy ütésre ha van időm és még gondolnom kell arra, hogy maradjon annyi sztaminám ütés után, hogy kettőt tudjak utána gurulni. Ezért nem jutottam tovább a nagy pajzsos bosson. Az alabárdosat legyűrtem kard+mágia kombóval lv30-on.
Utoljára szerkesztette: Azeriel, 2014.10.05. 12:17:23 -
Zozo0122 #7682 Bossharc közben nem jöhetnek, egyetlen kivétellel :) Valamint ha eléred az adott területen a bosst mielőtt megöl, tehát be tudsz menni a ködajtón nem tudnak követni. -
1kezdő #7681 20 perc?:) Az akkor úgy fog kinézni, hogy 15-18 percet szaladsz a boss elől, ettől a boss teljesen elgyengül. Utána harc és 2-3 perc alatt eldől. Csak arra kell figyelned, hogy olyan boss-t válassz, amelyik szívelégtelenségben szenved.:) -
#7680 Így már nem rémisztő annyira, csak ne akkor jöjjön be valaki amikor 20 perce ölök egy bosst :D -
Zozo0122 #7679 Nem. Saját lelkeket kap a szinted után nem a tieidet. -
Zozo0122 #7678 Van, kétféle is :D -
#7677 De azt felszedheti az aki bejött megölni, nem? -
#7676 Sorozat lövő nyilpuska? Tehát van benne? Tesóm örülni fog :D -
1kezdő #7675 " hanem direkt keresni fogod a balhét :D "
Erről egy párhuzam jut eszembe: ki keresi a balhét egy kocsmában?:D -
#7674 A lelkedért is vissza tudsz menni, ugyanúgy, mintha simán meghaltál volna. -
Zozo0122 #7673 Nézd meg ezeket az srácokat, kidobóst rendeztek a játékban:)
-
Zozo0122 #7672 Ne aggódj, a PVP a játék egyik legjobb része, ha leszámítjuk a néha fellépő lagot meg azokat a játékosokat akiknek az egyetlen skilljük a backstab. Hiába tudom én is csinálni akár lagból is, utálom. De ha összeakadsz valakivel aki nagyon profi és alkalmazkodva küzd nagyon epic bunyókat lehet összehozni. Tegnap volt egy srác, nagyon jól küzdött és becsületesen. Invadeltem, indult a bunyó, mikor már kb. 10% élete lehetett egy gesture-al jeleztem, hogy most pihi, mindketten gyógyítunk újra meghajlás és mehet a 2. menet. A 2. menetben ő állt jobban, mielőtt megölt pihi gyógyítás új menet. Ezt 5 menetig húztuk, amikor is az egyik elugrásánál előkaptam a sorozatlövő nyílpuskámat és a támadás ereje kivégezte, így vége lett, de nagyon jó volt :) És ez csak egy példa. Persze sok szemétláda is lesz, van, hogy 3man rádtámadnak, de egy bizonyos szint után ez is egyfajta kihívás lehet. Hidd el, akár még az első végigjátszásodban előfordulhat, hogy nem elkerülni akarod majd a multit, hanem direkt keresni fogod a balhét :D -
#7671 Ó, akkor jó :D A lelket újra lehet gyűjteni, úgyis úgy szoktam, hogy ami kell az arra szükséges lelket megszerzem, majd beváltom, és nem többszázezer lélek veszik el ha esetleg meghalok. -
Esmun #7670 Amit egyszer megszereztél, az a tiéd. -
Esmun #7669 Nem vesznek el tőled semmit. Vagyis a lelkeid elveszítheted, igen - de a fegyvereid, ruháid, cuccaid nem. -
#7668 Addig nem annyira zavar ha csak a lelket veszik el. Na de a cuccokat? -
Esmun #7667 Azeriel
Igen, persze. Az online tényleg csak az elején riasztó. Ha ráérzel az ízére, nagyon szórakoztató. -
Esmun #7666 MerlinW
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köszi. Reméltem, hogy előbb-utóbb láthatóvá lehet tenni. Aava-val nem is próbálkoztam sokáig - jobbra mentem - mikor az előbb abbahagytam, a külső várfalon voltam - a Splintering Lightning Spear ládánál.
-
#7665 Lol :D De ha offline módba játszom mondjuk 2-3 órát és online módba lépek, akkor minden meg lesz amit akkor össze szedtem?
Utoljára szerkesztette: Azeriel, 2014.10.04. 15:03:04 -
#7664 Ez a Dark Souls:) Játszhatsz offline is a játékkal, csak akkor nincs segítség sem. Valamit valamiért:) Egyébként, miután belejöttél élvezni fogod a párbajokat is. Anno én is be voltam tojva, mikor betámadtak, ma már csak annyit mondok, hogy bejött egy préda és én hajkurászom őket:) -
#7663 Ez egy icipicit azért elrettentő a játéktól szerintem. -
#7662 Itt látod mely területeken milyen arányban vannak PvP párbajok
Itt meg a soul memory osztályok -
#7661 Ebben a részben akkor is bejöhetnek, ha nem vagy ember. Az esély 100%, elég sűrű esemény. Két betámadás között 5 perc pihid van. Hogy betámadnak-e az attól függ, hogy mennyi lelket szedtél össze a játékban (soul memory - a karakterlapodon látod mennyid van, ezt használja a játék szintnek, csak hasonló mennyiségű lélekkel rendelkező játékosokat enged be hozzád) és hogy pont az adott területen akar-e valaki betámadni egy másik játékos-t. Ha többen vagytok, akkor a gép sorsol.
Emberi formában látsz a földön itt-ott sárga jeleket, azzal meg tudsz idézni más játékosokat, hogy segítsenek neked (csak úgy kószálni, boss-t ölni, vagy emberi ellenfelek ellen segíteni). Ha fehér jelet látsz a földön,az gépi segítő. Piros, szürke jelek párbajkihívások.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.04. 14:51:53 -
#7660 Amúgy, sokan mondják, hogy ember formában mászkálok akkor bejöhet hozzám egy vadidegen játékos és leölhet ha úgy gondolja... erre mennyi az esély? Volt már valakivel? Kicsi para belegondolni... :D -
#7659 Rossz irányba mész:) A boss nem lesz láthatatlan, ha előtte végigjárod az utat jobbra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A DLC menete:
1. egyszer körbemész jobbra, beszélsz mindenkivel, felveszel mindent,
2. megölöd a tigrist, beszélsz a királynővel
3. másodszor is körbemész a pályán, mindent felkutatsz,
4. majd jöhet a trónterem boss.
5. végül a challenge area.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.04. 14:45:53 -
Esmun #7658 Elkezdtem a Crown of the Ivory Kinget. Látom, van akinek halál nélkül megy - hát nekem azért nem, néhányszor meghaltam már:).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Láthatatlan boss, láthatatlan ellenségek és láthatatlan létrák (!). Hóvihar, jégbe zárt ládák (a mimic különösen jól néz ki) - az egész hely egy fagyos Anor Londora emlékeztet. Csak ezt alaposabban be lehet járni. Kíváncsi vagyok, hogy lehet elolvasztani a jeget. -
#7657 Jah, "fokozást" jelent itt (van a szónak 2-3 jelentése). Valószínűleg a +1,+2,+3, stb fejlesztési metódus miatt. Stratégiai játékokban sokszor előfordul, mint pl. reinforcement army (hadsereg megerősítése), stb. -
#7656 A reinforcment a fejlesztés? Megmondom erre a funkcióra ezzel a kifejezéssel még sosem láttam játékban... :D Elég egyedi játék, még a szövegben is. :D -
#7655 repair javítás, reinforcment fejlesztés -
1kezdő #7654 Na ez az, ami nekem nagyon hiányzik. Ugye ott a leírás, én nem értem világosan, vagy sehogy se. Kimásolni nem lehet, csak lemásolni/roppant időigényes/ és valami fordítót használni, ami vagy értelmesen, vagy nem, fordítja le. -
Zozo0122 #7653 Használj játék közben valami fordítót akár okostelefonról vagy bármi másról :) Persze a hagyományos szótár is tökéletes :D Ha nem tudsz angolul, akkor egyszerűen kelleni fog, mert a tárgyleírásoknál se árt, ha tudod mi mit csinál meg a fegyvereknél és páncéloknál milyen + képességeik vannak. -
#7652 Ja, a kulcs már meg van, csak a "buy items"-en kívül más szót nem ismerek ott. :D -
#7651 Hogyne. Majulában a tűz "mögött" van egy kunyhó, ott egy kovács, kell neki egy kulcs. A kulcsot meg fogod találni a második bonfire környékén. A kovács-nál fejleszthetsz (+5 és +10-es szintre fegvertől / páncéltól függően), javíthatsz. Bűvölni (7 különböző módon) meg majd egy másik kovácsnál tudsz, a játék fele után.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.04. 12:33:46