8811
Dark Souls II
  • MerlinW
    Harcstílus kérése. Nagy kardok előnye, hogy kényelmesebb velük taktikázni. Tudod, hogy egy nagy ütés elég majd hátrálsz/védekezel. Kis karddal ez ugye 2-3 ütés és nem tudhatod melyik ütésed lesz blokkolva az ellenfél által így egy kicsit lutri, nagyobb az esély a sebződésre. Greatsword-el ütsz, hátrálsz, ütsz, hátrálsz,boldog vagy:)
  • MerlinW
    Két hibája van az ultráknak: nagyon lassúak és a nagy ütéssel célozni kell. Tehát arra üt amerre nyomod az iránygombot. Ez sűrű szopóka. Mikor ütnél, majd kitérnél, azt veszed észre, hogy az ütés pl. jobbra megy. A greatsword-ök viselkednek ebben úhy, mint az első részben az ultrák. Két kézre fogva őket ugyanúgy 400-700-akat ütnek felfejlesztve, szóval teljesen okésak.
  • Azeriel
    Most bastard swordel megyek, elötte meg a fire swordel mentem, de én egy kezes kard párti vagyok és nemszeretem a batári kardokat :/
  • lammaer
    Ez elkeserítő... én minden játékban a kétkezes monstrumok híve vagyok: ha odacsapok akkor oda legyen csapva :)
  • MerlinW
    Rád is vonatkozik. A második bonfire területén, ahol a gólem volt dobnak néha bastard sword-öt a mobok. Valamint a bonfire-el szemben levő lenti részen van egy barlang egy tűzgolyót köpködő izével, ahol találsz egy fire longsword-öt, ami a játék végéig jó barátod lesz.
  • MerlinW
    Nem. Kezd Bastard Sword-el, az jó lett nagyon, majd később nézegesd a greatsword-öket. Az ultra great-ek elég furák és mocsok lassuak ebben a részben.
  • Myselor
    itt sajnos nagyon szar.használhatatlan:)
  • lammaer
    A zweihander itt is olyan remek jószág mint a DaS 1-ben?
  • Azeriel
    Ez már egy jó irány. Meg még, az kéne, hogy legyen egy normális kardom. Egy kezes kéne (viszonylag hosszabb fajta), de egészen idáig nem találtam normálisat... :/ Ami igen az rövid... sok képe látok tök jó kard van a figuránál, én meg nemtalálok... :D
    Utoljára szerkesztette: Azeriel, 2014.10.07. 13:30:03
  • MerlinW
    Az első Tank célok legyenek:
    20 str, 20 end, 20 vit (~lvl 50)

A második cél:
    30 str, 30 end, 20 vit, 20 adp (~lvl80)

A harmadik cél:
    40 str, 30 end, 30 vit, 20 adp (~lvl100)

Végül:
    40 str, 40 end, 40 vit, 30 adp (~lvl140)

Ezután dobálhatsz bármire, akár mágiára is (50-ig húzhatod a fenti statokat, utána nem sok értelme).

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.07. 13:17:19
  • MerlinW
    Nyugodtan, kapni fogsz még belőle jópárat. A főboszival beszélgess, aki magyarázott neked az intro-ban (a merőkanalas csajhoz legközelebbi). Ha nincs vessel-ed, akkor azt úgyis kiírja.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.07. 13:07:43
  • Azeriel
    Azt lehet igénybe veszem ha tényleg van.
  • MerlinW
    Ha van soul vessel-ed (úgy emlékszem kapsz egyet a játék elején valahol), a játék első területén a három boszinál újra tudod osztani a pontjaidat, ha akarod.
  • MerlinW
    Ahogy írták human effigy benyom, a ködajtótól jobbra a (ha jól emlékszem) harmadik cellában lesz a pajtás. Akárhányszor hívhatod, amíg van effigy-d. Az első sentinel-t fent öld meg a párkányon, akkor nem jön erősítés. Ha megölted felugrik a második, annak a fél életét le tudod csapkodni míg megjön a harmadik. Ekkor ugorj le és mozogj folyamatosan.

Gyakorolni kell, ha nagyon nem megy, tarts pihenőt, nézz YT videókat róla, hogy érdemes helyezkedni, stb.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.07. 12:57:38
  • Azeriel
    Most fejlesztem át a karimat tankba, csak későn jutott eszembe és már 10+ezer lélek kell egy szinthez a stamina meg csak 20 valamennyi. Így meg egy védés és lement az összes stamina... :/ Meg, nagyobb ütésektől a karakter beszédül... addig meg a stamina se regenerálódik :'D
  • MerlinW
    Mondjuk az NPC questek nagy része arról szól, hogy túl kell élniük:) A megoldás, ha te tankolsz és az npc csapkod:)
  • Zozo0122 #7754
    Persze, pontosan tudjuk hol vagy, Lost Bastille, a boss pedig a Ruin Sentinels :D Kívülről tudom még most is a pályákat kb. itemekkel, bossokkal mindennel, de sokan így vannak ezzel itt. Na a jó hír, hogy Lost Bastilleben találod az egyik tagot aki majd csinál neked a lelkekből fegyvert, bár egyelőre nincs olyan állapotban...
  • 1kezdő
    Csak olyan boss harc előtt van, ami kötelező boss harc. Opcionális előtt nincs, én legalább is így tudom. Csak emberként vehető igénybe. Ja és meg kell néha keresni, mert eldugják, de minden esetben közel a boss harc helyszínéhez. Ha on-line vagy, akkor szinte minden boss előtt van több is, de ők nem gépiek, hanem emberek.
  • Azeriel
    Fura, ilyen jel csak akkor van ha ember alakba vagyok, ugye? Mer még sehol nem láttam ilyen jelet.
  • 1kezdő
    Ahányszor indulsz és ember vagy, annyiszor hívhatod segíteni. Mindig ott lesz.
  • 1kezdő
    A sorrend: teljes élet. Ha nincs, akkor Human effi. Ha magadra tetted, akkor az egyik cellába ott világít a segítőd jele. Menj oda, hívd elő és irány be. Te fogsz elsőnek érkezni, azaz leesel az erkélyre. Rögtön gurulás az erkély másik részére, mert érkezik az ütés. Ekkor hátulról adj neki. Közben a társad is megérkezik és püfölni kezdi a cingárt, az meg vissza. Te hátulról adj neki, majd ha feléd fordul, gurulás a háta mögé, vagy pajzs védelemmel oldalazz hátulra és üsd, amikor csak tudod. Szünetekben igyál. aztán védd a társad. Ő több mint valószínű, hogy nem éli túl, de nem is ez a feladata. Időt és teret biztosít Neked. Használ okosan...:)
  • Azeriel
    A segítőtársat hogy kell előhívni? És csak egyszer lehet a játék alatt?
  • 1kezdő
    Semmi komoly. Ha OFF-line vagy, akkor vagy egyedül mész be, vagy a gépi segítséget is igénybe veszed. Ami lényeges, hogyha beestél az erkélyre, akkor azonnal mozogj el, mert jön az ütés. Igyekezz a mob mögé kerülni és onnan ütni. Lényeg, hogy maradj fenn és ott öljétek meg a társaddal együtt. Vigyázz a társadra, mert ő biztosít időt neked. Ha meg van az első, várd meg, míg felugrik a második és azt ugyan úgy, mint az elsőt öljétek meg. Ha meghal a társad, akkor tűnés az erkélyről. Helyzetváltoztatással és időnkénti sebzésekkel operálj. Ha fogy az élet, futás messzebb és igyál. Majd vissza ahhoz, amelyik a leggyengébb. Ütés, pajzs, mögé, ütés, pajzs.
  • Azeriel
    Ömm, ebben a játékban nem tudom hogy lehet meghatározni ezt :D Legyőztem eddig az első bosst azt a nagy arc nélküli vékony gólemet (nem tudom a nevüket, nem is fogom soha, sry", a pajzsos páncélost aki lebeg, azt a két törzsű valamit ami a hajón van, egy nagydarab alabárdos fazont, és most valami börtönnél vagyok, ahol 3 boss van egyszerre, ilyen cingár, pajzsos dárdásak, és lv70 valamennyi. Nemtudom meg lehet-e ebből állapítani :D ahoz a 3 bosshoz be se nagyon merek menni... xD
  • Zozo0122 #7746
    Nem, 2 különböző személynél, egyiküket hamarosan megtalálod. Hol jársz most?
  • Azeriel
    Fu, nemtudom lehet-e még olyan amit nem találtam meg, most sima knight armorba megyek. Amúgy a bossok lelkeiből mikor lehet kardot készíteni? Valahol a vége felé a játéknak?
  • MerlinW
    Nem, Drangleic Castle-ben találod meg, ahhoz előbb le kell ölnöd mind a 4 lord-ot.

- Faraam Set
    - Többi armor set
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.07. 00:57:14
  • Azeriel
    :( Nem lehet oda rohanni valahogy? xD
  • Zozo0122 #7742
    Nagyon sokára, addigra lesz sokkal jobb is :( Túl messzire rakták azt a páncélt.
  • MerlinW
    Nem csak a pvp, hanem a coop, a haláltócsák, szellemek, a földre írt üzenetek, stb. is:/
  • Mr_no_NaMe
    Sajna viragboltival tolom, ugyhogy a pvp minden formaja rejtely marad szamomra xd

Minden bossal egyedul nezek szembe ugyh kemeny vagyok xdd

tenyleg. sima harcos karim van. halberd, kard - balkez: pajzs. leginkabb meztelen vagyok. az a kerdes, hogy vajon eleg az endurancet felnyomni a mozgekonysag fejlesztesehez? nehez fegyverekkel is villamgyors akarok lenni. Vagy talan az ADP stat kell? szivem szerint minent fejlesztenek de annyi soul a vilagon nincs xD
  • Azeriel
    Ez az armor mikor lesz fellelhető a játékban? Egyik kedvencem az első trailer óta... :D
    Utoljára szerkesztette: Azeriel, 2014.10.07. 00:36:32
  • Zozo0122 #7738
    Vagy bonfirenél kell fáklyagyújtásra váltani, gondolom ez a módszer van meg, vagy már meggyújtott fáklyáknál gyújthatod meg, vagy vannak erre ilyen tüzes lepke itemek, azokat is használhatod.
  • Azeriel
    Megvan...
  • Azeriel
    Én most szembesültem valamivel amire eddig nem került sor a játékban mert nem éreztem szükségét... de hogy a fenébe kell fáklyát gyújtani?! xD
  • Zozo0122 #7735
    Kicsit off, de most besokalltam a játéktól és elegem volt az egyik DLC baromságaitól, de ez csak rövidtávon tudja elvenni az ember kedvét. Úgy döntöttem, hogy játszom mással (Lost Alpha), de nem bírom ki és minden nap tolom a pvp-t még az első részben is :DDD Van ott magas szintű karaktered? Küzdjünk meg!
  • Zozo0122 #7734
    Ha egyszer megszereted nem szabadulsz, garantáltan vissza fogsz még jó párszor térni a játékhoz :D Nekem az első részben vagy 5 végigjátszás van, a 2.-ban egyelőre 2 teljes, meg vagy 3-4 félig meddig befejezett :D
  • Mr_no_NaMe
    hozzátenném, hogy az első részben pl a Four Kings és társai bossok, a maguk egyedi pályáival egyszerűen hihetetlen! Lemész a föld alá a francba, bolyongsz, meghalsz ezerszer mire elérsz a főgeciig, pedig ott kezdődik az igazi szopás. A Four Kingsnél komolyan borzongtam :D Rége fogott meg ennyire játék. Pedig emlékszem az első résznek háromszor mentem neki, mert akadozott is, szar is volt, patchelni is kellett meg minden szar. Szerencse hogy ráerőszakoltam magam, megérte!
  • Mr_no_NaMe
    Igen igen!

Az elsőnek megvolt az az egyedi sötét depis varázsa amit nagyon sok játékban megpróbáltak átadni a játékosnak, de amondó vagyok hogy a DS készítőinek sikerült ez nagyon hosszú idő után elsőre. Egyedül vagy abban a kurva nagy "halott" világban és át is átérzed. Legalább is nekem nagyon át tudta adni a hatalmos halott táj, és az npck sötét, lassú és nyomott beszédstílusa. Borzongok tőle.

Főleg az egyben, amikor fingod nem volt hogy mit-hogy és merre. A bossoknál akaratlanul is felvisítottam, hogy ÚÚÚÚÚÚ meg AAAA BAZZ mekkora drabál állatok ezek :D Égnek áll a hajam a bossfightoktól, vakarózom és törnék zúznék. Utoljára ezt az idegbetegséget régen a playstation váltotta ki belőlem mikor kiskoromban rendszeresen meghaltam.

Ráadásul ez egy méltó folytatás. Nem a nevét adták el. Egyszerűen több. Nem akartak világot megváltani, hanem az első részt akarták bővíteni rengeteg pozitív dologgal. Se több, se kevesebb, és egy második résznek épp ilyennek kell lennie. Kurvára nem játszom semmivel mostanában, de ez leköt! Egyszerűen profi munka. Felnőttem, időközben dolgozom "kinőttem" a játékokból, de ez még is leköt. Ez a játék művészet, még ha ötpercenként kurvaanyázok is előtte :D
  • Esmun
    A Crown of the Ivory Kingnek kb. a felénél tarthatok - szerintem ez marha jó lett, én nagyon élvezem. A pályadesign a DS 1 legjobb pályáival vetekszik.