Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.29. 19:23:17
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
[merlinw.org]
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nekem bejöttek az új DLC-k😊. Ha végigkeresel, végigfarmolsz mindent (vannak spéci fegyverek, amiket csak 1-1 ellenség dob) - szerintem 10 óra feletti időt tölthetsz el velük. A játékstílusodtól függ.
Tinman (ipon.hu): "Vane előzetes - a Shadow of the Colossus nyomdokain"
Korábbi hírünkben már írtunk arról, hogy a Shadow of the Colossus fejlesztői közül néhányan új csapatot hoztak létre és jelenleg a Vane című játékon dolgoznak Tokióban. Akkor még csupán pár képpel tudtunk szolgálni a Friend & Foe névre keresztelt független stúdió készülőben lévő kalandjátékából, most már viszont van egy kedvcsináló előzetesünk is, amelyben egy kissrác rohan a sivatagban szétszórtan heverő rejtélyes romok között, miközben lába nyomán különböző szabályos testek nőnek ki a homokból. A világ hangulata valóban emlékeztet a Shadow of the Colossuséra és az Icoéra is, és a kisfiú főhős is a klasszikus játékokat idézi."
"Bár a két nagy klasszikus előd PS3-as játék volt, a csapat a Vane-t elsősorban PC-re fejleszti, de úgy nyilatkoztak, hogy minden más platformra is elkészítik, amire csak rá tudják tenni a kezüket. A megjelenési dátummal kapcsolatban nem tudtak még semmi pontosat mondani, csak annyit, hogy "ha kész lesz", bár gyanítjuk, hogy hamarabb fog kijönni, mint volt kollégáik játéka, a The Last Guardian."
Youtube.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Köszi még1szer!
Lehet hülye kérdés nagyon, de lehet valahogy a meglévő fegyvereket új atributomokkal (tűz, varázslát, stb..) felvértezni, amennyiben nincs neki most semmi?! Vannak olyan kardom ami "tűzes", de van olyan aminek semmi ilyen tulajdonsága nincsen. Kovácsnál láttam, hogy lehet feljeszteni a fegyvert, de ilyen irányt nem láttam.
Köszi a segítséget előre is!
Crown of the Sunken King: 8/10
Crown of the Old Iron King: 5/10
Én ezt gondolom, de ez tényleg egyéni vélemény, nem arról van szó, hogy ne lenne jó kis tartalom benne, hanem arról, hogy fölöslegesen húzzák az ember idejét és önmagukat ismétlik benne, ami nekem ezektől a fejlesztőktől nem felel meg. Reméljük, hogy az utolsó DLC-t rendesen odateszik, talán ez a hét késés is segíteni fog ezen.
Tinman: Még mindig lógok neked egy videóval. Bocsi, de még van pár játék amit ki akarok tolni előtte, plusz ott a suli is ami elveszi az időmet. :-\
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.09.25. 20:48:01
Nekem olyan 3600 Ft körüli összegbe fájt, azt korrektnek tartom érte még mindig, de efelett semmiképpen sem szabad érte adni, ha nem fulladsz bele a pénzbe.
Nálam:
DaS 2: 8.5/10
1. DLC: 6.8/10
2. DLC: 5.7/10 és annyira eluntam, hogy hetek óta rá sem néztem.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.25. 20:27:26
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.09.25. 19:23:07
Alapjáték 21€
A 3 DLC (season pass) 16€
Mindkettő normális régiónkbeli kulcs.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.25. 18:30:12
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Első résszel konzolon játszottam egy darabig,tetszett ezért gondoltam nekikezdenék DS2-nek.Viszont szeretném megtudni a következőket mielőtt belevágnék.
Először is menne e normális frame-el a gépemen:E6500 2x3ghz,HD 5770 1gb gddr5,DDR3 4gb 1066mhz,Hdd 7200rpm 8MB(régi),W8.1 OS 64bit
Másodszor pedig hol lehet beszerezni digitálisan(olcsón😊?Van e valami fullos játék kiegészítőkkel vagy csak az alapjátékot lehet venni?
De egyébként én sem hiszem, hogy könnyűre sikeredne, mert akkor az egész játékmechanika értelmét veszti.
"Oké, tényleg nehéz lesz a Bloodborne
Ugyan a From Software-től érkeztek olyan hangok, melyek szerint a Bloodborne némileg könnyebb, hozzáférhetőbb lesz, mint a Dark Souls, valószínűleg nem kell amiatt aggódnunk, hogy túl könnyű lenne. A PAX Prime-on ugyanis 3500-an próbálták ki a demót, és ebből mindössze 20-an ölték meg a végén található Cleric Beastet. A Tokyo Game Show-n kicsit jobb volt az arány: ott 1250 emberből 40-nek sikerült lenyomni a demó utolsó főellenségét."
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Szép és jó volt a DeS és a 2 DaS, de szerintem mostanra így pont elég is. Személy szerint egy kicsit örülök, hogy a játékmechanika megmaradt, de kap egy új köntöst, világot, egy kis valódi változatosságot.
Ettől persze majd jöhet a DaS3, ahol remélem visszatér majd a DaS1 komor, vagy akár a DeS még komorabb hangulata 😊 annyi egyelőre biztosnak látszik, hogy a BB pont ezt az elveszett dark hangulatot fogja feleleveníteni, ami ráadásul teljesen jól illik az új designba.
Szerintem sokaknak nem lenne ennyi baja a játékkal, ha nem csak PS4-re jönne 😊
Nekem egyelőre könnyű, a múlthéten bezsákoltam a PS4-em, nem szarakodtam tovább, úgyhogy hátradőlve várom a megjelenését ... addig meg lesz itt egy DaS2 DLC és október végén egy Lords of the Fallen, ami egy legutóbbi, a játék elejéről és első bossról szóló videó alapján nem lesz annyira rossz (meglátjuk), szóval a stílus rajongói még egy darabig el lesznek látva játszani valóval.
Akinek meg kimaradt a DeS, annak itt az ideje pótolni 😊 a DaS2 után nincs is jobb annál, az aztán igazán visszarángat a valódi Dark Souls világba ... sőt 😊
Én viszont tényleg várom, hogy egyszer végre egyben legyen a játék. S a jövő nyarat is.