200
  • willcox
    Köhög a bolha. Akarom mondani: a venyige törpe.
  • M2 #39
    "a régi cuccok egyébként is összefossák magukat, viszont jól le is lassulnak"

Ez nem Android és Java, te kevered a rendszereket. :-)

Majd amikor 16 magon és 6 GHz-en ketyegnek a Samsungok, na akkor talán megsejtetek valami halványat egy gyors operációs rendszerről.
  • willcox
    Autóra lefordítva: az ifos megfelel egy Opelnek, mert ugyan jobb, mint egy Trabant, de egy Bömöshöz már nem ér fel. Luxusautót azért nem írtam példának, mert vannak luxustelefonok is, de az sem nem ifos és nem is samu.
  • M2 #37
    "Boldogok a lelki szegények, mert övék... Ugye ismered a folytatást is?"

Hogyne:
    Boldogok a lelki szegények, mert övék a legnagyobb lapát telefon a galaxisban! :-)

Nevetséges meg te lehetsz, mikor előkotrod azt a szart a szalonnás kezeiddel.
  • willcox
    Mit kéne updatelni, te szerencsétlen?
    Vagy arra vagy büszke, hogy a rohadtalma a 2 évvel korábbi szarjára is engedi az aktuális gagyit feltenni, amitől a régi cuccok egyébként is összefossák magukat, viszont jól le is lassulnak. Erre?
  • hurkaur
    +1
  • mousee
    Szerintem meg teljesen más a célközönség.

Aki almát vesz, azt nem érdekli a hw, ő csak használni akarja a telefonját, szereti az appstore-ból beszerezni a cuccait, és örül neki, hogy a telefonja "smooth". Nem szereti testre szabni, csak használni akarja, igaz nem feltétlen annyi mindenre mint egy droidos, de amit tud, azt üzembiztosan tudja, egy nagyon kellemes és gyors rendszerrel.

Aki droidot, az sanszos, hogy szereti az utolsó pixelig testre szabni a rendszerét, külső kártyával bővíteni a telefonját. Sanszos hogy többet warezol a külső prog telepítgetés miatt, érdekli a telefon alatt lévő vas.

Mindkét célközönség elég nagy, felesleges a hitvita. Van aki a sportautókat szereti, van aki a luxust helyezi előtérbe, van aki pedig melóra használja, és kamiont vesz. Igények, izlések.
  • hurkaur
    Ezt szerintem te sem gondolod komolyan... Van egy felsokategoria, amiben iphone az egyetlen igy vezeto, meg van ez az android nevezetu fostenger, ami probal kitorni a kozep-felso szegmensbol. Hozzateszem sajnos, mert igy az applenek egyszeruen nem is kell fejleszteni, mert minek..
  • willcox
    Boldogok a lelki szegények, mert övék... Ugye ismered a folytatást is?
    Bárgyún heherésztél, mert nem fogtad fel, amit írtam?
    Mondj el inkább egy imát melópityuért, annak itt nem lesz nyoma, vagyis nem leszel megint nevetséges (hurkagyurkával együtt).
  • hurkaur
    Ellenben 2 ev mulva garantaltan szarik majd rad a mikrohullamu sutoket gyarto koreai ceg, mikor updatelni szeretnel. Best buy az a szar szerintem is :D
  • M2 #30
    "Irigykedj csak!"

Sajnos nem nagyon van mire, így ha nem haragszol nem teszem... :-)
  • willcox
    Nagyot kéne fékeznie a samunak, hogy verseny legyen. A rohadtalma messziről látja csak a samu hátát.
  • M2 #28
    Nyugi értem én a viccet! Ezt a hozzászólásodat is végigröhögtem - illetve csak a feléig, mert nem bírtam tovább. Sorry! :-)
  • willcox
    Nem igazán szoktak rajtam röhögni. Nekem nincs kis kezem, a te törpe méreteidhez biztos nem való egy Note2, de én 190 centi és 100 kg fölött vagyok, hozzám jobban illik. Irigykedj csak!
  • willcox
    Te nagyon savanyú ember lehetsz, bizonyára a keserűség és az irigység gyötör, azért nem szereted a vicceket sem, igaz? Mert állításod szerint a Note2 egy vicc.
    Az ifos ha kezét-lábát összetöri, akkor sem lesz képes olyasmikre, amikre a Note2 képes.
    Imádott melópityud ugyan megmurdelt, és már nem tudja a szektatagoknak megmagyarázni, hogy miért nincs NFC az ifosban, de a rutinos hívők már tudják, hogy azért nincs, mert arra nincs is szükség. Majd az ifos6-ban talán már szükség lesz arra is, mint forradalmi újítás. A hívők tudják azt is, hogy olyan primitív térképre, mint amilyen a guglinak van, nincs szükségük. Csak olyan forradalmi, avantgard térképre, ahol pl. Berlin a Déli sarkon van, meg persze csupán a látvány miatt lesz 3D-ből hirtelen 2D-s a térkép. Ilyen forradalmi, a felhasználók számára rendkívül hasznos, és előremutató dolgokat csak a rohadtalma tud produkálni. Természetesen az is felettébb hasznos, és a felhasználókat segítő megoldás, hogy az aksit a felhasználó nem cserélheti, nem bővítheti memóriakártyával, és a készülékre való közvetlen filemásolás is egy nagyon primitív dolog, mennyivel elegánsabb itunest használni. Folytassam?
    Ezzel szemben a Note2-ben cserélhető az aksi, bővíthető memóriakártyával, de kapaszkodj meg: USB host-ként is működik, tehát akár pendrive-ot, vagy winchestert is rádughatsz. A Note2-ről közvetlenül tudok a tévémre (szintén samu) képet, filmet, zenét kiküldeni.
    A hangfelismerése nem olyan ultragagyi, mint a siri-é, mert egyrészt az angol szöveget is pontosabban ismeri fel, de tud magyarul is, ami szintén nagyon jó. Diktálhatok sms-t, vagy kereshetek úgy, hogy csak bemondom (természetesen magyarul), hogy mit keresek, de navigációs célt is mondhatok, hibátlanul felismeri, és már indul is a navigálás.
    A Note2-ben olyan avitt, és almaszekta tagoknak haszontalan komponens is van, mint RDS-es FM rádió, amit rögzíteni is lehet.
    De kár beléd a szó, mert úgysem tudod felfogni, amiket írtam (ezért is van ifosod).
  • hurkaur
    "Okostelefonok közt ma egyszerű a választás, mert csak két kategória létezik: van az Iphone, és vannak a gyengébb másolatai." +1
    Egyszeruen hihetetlen, de nincs alternativa ra. +1 Ezert varok az uj wp-re, hatha az iphone tenyleg kap valami versenytarsat, ra ferne..
  • M2 #24
    Okostelefonok közt ma egyszerű a választás, mert csak két kategória létezik: van az Iphone, és vannak a gyengébb másolatai.

Vásárláskor csak el kell dönteni, hogy maradunk az eredetinél és az működni fog vagy veszünk valami gyengus másolatot, amivel így-úgy de szívni fogunk.
  • hurkaur
    Tekintve, hogy a samsung a budos eletben nem fogja tudja felvenni a versenyt az apple-lel, semmi.
  • caius marius
    Szegény ifos tulajok márciusban jön az SGSIV. Mi lesz akkor veletek?
  • caius marius
    Annyira várható volt, hogy a Samsung cikk alá rohannak majd az ájfanok trollkodni...
    De persze ezt most sem ők kezdték, csak mégis milyenmá, hogy a samu megen kidobott valamit.
  • willcox
    Pontosan, hurkagyurka.
  • M2 #19
    Samsungnál meg tuti már mérnökök tucatjai tanulmányozzák az iPhone5 processzorát, hogy mégis miként lehetséges fele annyi maggal, alacsonyabb órajellel és kisebb fogyasztással alázni a saját "szupercsúcs" procikájukat.

De semmi baj, majd kisebb lekerekítésekkel lemásolják, kipengetik a büntit és akkor Samufanoknak is lehet "majdnem" olyan.
  • M2 #18
    "de ha befejeztem a beszélgetést, akkor ismét elteszem."

Hát a helyedben én is szégyellném a világító ping-pong asztalomat. Röhögnek rajtad így is eleget, nem kell kitenned!
  • M2 #17
    A Noteszaroddal inkább ne ugrálj, az egy vicc! Se telefon, se táblagép, semmire se jó. Csak olyan buziknak való, akik egész nap a telefonjukat nyomkodják és azt hiszik ez az élet.
  • NEXUS6
    "Az iPhone5 közelébe egy Samsung se ér, úgyhogy az teljesen más kategória... "
    A szmájli lemaradt, vagy ezt komolyan gondoltad?
    Amúgy ha az árra értetted, akkor igaz!

"Minden készüléket önmagában kell vizsgálni, és ez egy jó készülék: mindent tud amit kell de nem fújja ki a szél az emberek kezéből."
    Jó készülék, persze, csak éppen hasonló egy rahedli van a piacon ebben a kategóriában, pl. hasonló volt a 2 éves S8500-as Wave-m is. Telefonnak tökéletes, bármi másnak felejtős.
  • hurkaur
    "Nekem Note2-m van, mind tudásban, mind teljesítményben, mind aksi időben alázza az ifosokat, nem csak az ifos5-öt, hanem a tábláit is."
    hat persze wilcox :D
  • willcox
    "Az iPhone5 közelébe egy Samsung se ér, úgyhogy az teljesen más kategória... " - Szerintem te vagy, meg a hozzád hasonló elvakult almabuzik a más kategória. Az a helyzet, hogy az ifosok már csak a régi dicsőség emlékéből élnek, a világ elment mellettük, pláne a samsung. Majd amikor a siri tud magyarul is (hogy mást ne is említsek), akkor döngesd a melledet, mert addig úgy le vagytok maradva, mint a borravaló.
    Nekem Note2-m van, mind tudásban, mind teljesítményben, mind aksi időben alázza az ifosokat, nem csak az ifos5-öt, hanem a tábláit is.
  • willcox
    "Nem mindegy, hogy mit rak ki az ember az asztalra." - ilyet csak a ripacsok és a feltűnési viszketegségben szenvedők csinálnak. Nekem még soha sem jutott eszembe, hogy a mobilomat bárhová is kitegyem. Sem asztalra (csak otthon), sem máshova. Ha hívnak, vagy telefonálni akarok, akkor előveszem, de ha befejeztem a beszélgetést, akkor ismét elteszem.
  • caius marius
    Még jó, hogy nem ér, ha érne nem is vettem volna SIII-at. :)

"Azt meg csak a Samsung marketingesei szeretnék úgy beállítani, hogy ők az Apple ellenfele, mert így a sok sznob Apple-haterből tudnak kreálni Samubuzit. Sokan be is kajálják a dolgot."
    Én ezt pont fordítva látom. Az Apple nem győzött magának ellenfelet kreálni, nehogy a feledés homályába merüljenek, mihelyt a büdösbácsi elhalálozott. Egy ideig működik majd ez a stratégia biztos, de már most is látszik, hogy pusztán látvánnyal nem lesznek piac képesek. Majd még kreálnak gyorsan valami látványos pert, aztán lassan mennek a kukába. :)
    Ja ratyiságról meg annyit, van az asszonynak jó pár ilyen beállítottságú kollégája, és a minap az egyik pont arról panaszkodott, hogy vérciki neki, mikor lemegy a haverjai közé a ratyimatyi bárba, nem tud kirakni az asztalra csak egy sony-t, míg a többieknek mindnek ájfonnya van.
  • zord01
    Ez olyan messze van az Iphone-tól, vagy akár az S3-tól, mint egy Trabant egy Ferraritól, vagy Rolls Royce-tól.

Csupán egy marketing átverés, semmi más az egész. Ez egy Ace2 (talán) dupla áron.

Remélem bukta lesz, mert ez már pofátlanság...
  • speed2006
    Én egy elég kritikus Samsung rajongó vagyok. Ez jó lenne az unokámnak, játszani. :D
  • M2 #9
    Az iPhone5 közelébe egy Samsung se ér, úgyhogy az teljesen más kategória...

Azt meg csak a Samsung marketingesei szeretnék úgy beállítani, hogy ők az Apple ellenfele, mert így a sok sznob Apple-haterből tudnak kreálni Samubuzit. Sokan be is kajálják a dolgot.

Minden készüléket önmagában kell vizsgálni, és ez egy jó készülék: mindent tud amit kell de nem fújja ki a szél az emberek kezéből. Aki meg a számok bűvöletében él (például hány magos a proci meg ilyen néphülyítések), az nyilvánvalóan messziről kerülni fogja.
  • NEXUS6
    Amikor elkezdtek cikkezni azon filóztam, hogy mi lesz a telóban, milyen piacra szánja.

Szerintem ezzel a konfiggal max a kínai piacon tud valamit elérni, pedig azt írták az európai igények szerint lett ilyen.
    Csakhogy habár az európai vásárlók habár végtelenül sznobok, de nem hülyék.
    Ha csak engribörcözik a csúcstelóján egész nap, akkor is a drágább vasat veszi meg. De nem ellég a dizájn, hanem tényleg ott kell lennie a teknikának, még ha a kutya sem használja.
    Ahogy a főnököm mondja teló ügyben: Nem mindegy, hogy mit rak ki az ember az asztalra.
    A GS3 viszont sajna még nem olyan ismert, hogy erre alapozva csak a marketing elvigye az üzletet.
    Egy ájfonöt minit viszont vennének az emberek, mint a szotyit bármi lenne benne, még akár orosz vókitóki is!
  • csimmasz
    Egyszerü marketing trükk, a nagytesó nevén akarják eladni ezt is, csak nem tudom nem e lesz öngól?
    Ha lesznek elégedettlenek akkor lehet majd a galaxy4 nem lesz akkora siker.

• caius marius
    Na azért látszik, hogy a Samsung is tud hülyeséget csinálni...
    És ugye mámeg az ájfón.
    Mi köze?
  • fonak
    Ilyen áron nekem sem kéne. Marad a Galaxy minim, amíg működik, jó az tényleg minimál-okostelefon, de 30 ezerért vettem 1 éve, és ha kompromisszumokkal is, de használható végül is sok mindenre.
  • NEXUS6
    Szerintem is vicc.
    Főleg ilyen árral.

Ha lenne legalább 1 dolog, amit a nagytesótól/izommobiloktól átvett (képernyő felbontás, vagy CPU, akármi), akkor OK

Kb egy Omnia M csak 1 GB RAM-mal Windóz helyett Androiddal.
    Ja és annak az ára kb fele mint ezé.

Szal nem kéne itt iPhone-ozni, csak mert ennek is 4"-os a kijelzője.
  • DjDano
    A specifikációkat nézve ez egy igencsak lebutított kistestvér és ahhoz képest igen drága... Iphone közelébe nem ér, maximum a 4 col a hasonlóság.
  • M2 #2
    Jó lesz ez, én biztos ezt venném és nem a nagytesóját. Végre lefelé is mennek a méretekkel.
  • Magiszter
    400€ ???
    Az most 120 ezer magassága. Tehát boltban 130-150 ezer. Előfizetéssel 60-ért elviheted havi 15 ezres csomagban.
    Már látom ahogyan elkapkodják a polcokról. /irónia.