Bemutatkozott a Samsung Galaxy S III Mini
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondtam, hogy ez azért lesz baj, mert beszippantja az iOS világa, kénytelen lesz telefonban is áttérni. "Ááá, biztos nem."
Egy hónap eltelt, iPhone5-re gyûjt, le akarja cserélni a Samsungját. "Az Apple cuccal nincs semmi gond."
Mondtam, hogy adja el az Androidos telóját 70 ezerért, annyival beljebb van. Ó, de jó ha 20 ezret kap érte, mert régi.
Én hülye, iPhone értékvesztéssel számoltam!
( BMW vs. Suzuki )
Nem úgy vagyok 100 fölött, hogy zsíros vagyok. Nincs rajtam látható zsír, ha mond ez neked valamit.
Almánál is elég sok fail volt mostanság. 6-os iOs maps gondolom nem ismeretlen történet, elég cinkes. Fekete 5ös iPhone karcolódása is elég cink. Ami engem érint, az pedig az osx, ott is snow leo óta szerintem csak lefele mennek a lejtõn. Eddig minden kiadás gyorsabb volt az elõzõnél, és tényleg plusz hasznos fícsöröket pakoltak bele. A lion nem hogy gyorsabb, de esetenként lassabb volt az elõdjénél, annyit csináltak hogy elkezdték szépen összemosni az iOs-t az osx-el. A hegyi oroszlán már egy fokkal jobb, érezhetõ a tempó növekedés is, de nem egetverõ. Mondjuk snow leóról már megérte rá az upgrade.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
"The Apple A4 is a package on package (PoP) system-on-a-chip (SoC) designed by Apple Inc. and manufactured by Samsung." Tehat a samsung annyit csinalt, hogy a specifikacio szerint legyartotta, amit az apple tervezett.
killall imagent
Inkább valahogy így:
iPhone - (Audi, BMW, Mercedes) jól összehangolt profi rendszer minõségi anyagokkal
Samsung G Note2 - (Hummer) értelmetlen nagy batár zsírfejeknek
Samsung G S3 - (Ssangyong) nagy másolat a számok bûvöletében élõknek
Elõbbinek ismered minden porcikáját, te raktad össze, ha értesz hozzá, sanszos hogy odakened a gyári bömöst is. Bömbi meg kijön a gyárból, szép, elegáns, jól megy, viszont ha felnyitod a motorháztetõt, akkor nem motort látsz, hanem egy szép nagy mûanyag burkolatot, és egy emblémát.
Mondom ezt úgy, hogy droidos telóm van (régi), és spec ájfónt sose vennék.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
ps: a 3gs-en az ios6 tesztek szerint lassan fut (3 eves), de meg azon se latsz olyan fps droppokat, mint nemely jelenlegi androidos szarnal 😄 vicc bazz 😄
killall imagent
Ez nem Android és Java, te kevered a rendszereket. :-)
Majd amikor 16 magon és 6 GHz-en ketyegnek a Samsungok, na akkor talán megsejtetek valami halványat egy gyors operációs rendszerrõl.
Hogyne:
Boldogok a lelki szegények, mert övék a legnagyobb lapát telefon a galaxisban! :-)
Nevetséges meg te lehetsz, mikor elõkotrod azt a szart a szalonnás kezeiddel.
Vagy arra vagy büszke, hogy a rohadtalma a 2 évvel korábbi szarjára is engedi az aktuális gagyit feltenni, amitõl a régi cuccok egyébként is összefossák magukat, viszont jól le is lassulnak. Erre?
killall imagent
Aki almát vesz, azt nem érdekli a hw, õ csak használni akarja a telefonját, szereti az appstore-ból beszerezni a cuccait, és örül neki, hogy a telefonja "smooth". Nem szereti testre szabni, csak használni akarja, igaz nem feltétlen annyi mindenre mint egy droidos, de amit tud, azt üzembiztosan tudja, egy nagyon kellemes és gyors rendszerrel.
Aki droidot, az sanszos, hogy szereti az utolsó pixelig testre szabni a rendszerét, külsõ kártyával bõvíteni a telefonját. Sanszos hogy többet warezol a külsõ prog telepítgetés miatt, érdekli a telefon alatt lévõ vas.
Mindkét célközönség elég nagy, felesleges a hitvita. Van aki a sportautókat szereti, van aki a luxust helyezi elõtérbe, van aki pedig melóra használja, és kamiont vesz. Igények, izlések.
killall imagent
Bárgyún heherésztél, mert nem fogtad fel, amit írtam?
Mondj el inkább egy imát melópityuért, annak itt nem lesz nyoma, vagyis nem leszel megint nevetséges (hurkagyurkával együtt).
killall imagent
Sajnos nem nagyon van mire, így ha nem haragszol nem teszem... :-)
Az ifos ha kezét-lábát összetöri, akkor sem lesz képes olyasmikre, amikre a Note2 képes.
Imádott melópityud ugyan megmurdelt, és már nem tudja a szektatagoknak megmagyarázni, hogy miért nincs NFC az ifosban, de a rutinos hívõk már tudják, hogy azért nincs, mert arra nincs is szükség. Majd az ifos6-ban talán már szükség lesz arra is, mint forradalmi újítás. A hívõk tudják azt is, hogy olyan primitív térképre, mint amilyen a guglinak van, nincs szükségük. Csak olyan forradalmi, avantgard térképre, ahol pl. Berlin a Déli sarkon van, meg persze csupán a látvány miatt lesz 3D-bõl hirtelen 2D-s a térkép. Ilyen forradalmi, a felhasználók számára rendkívül hasznos, és elõremutató dolgokat csak a rohadtalma tud produkálni. Természetesen az is felettébb hasznos, és a felhasználókat segítõ megoldás, hogy az aksit a felhasználó nem cserélheti, nem bõvítheti memóriakártyával, és a készülékre való közvetlen filemásolás is egy nagyon primitív dolog, mennyivel elegánsabb itunest használni. Folytassam?
Ezzel szemben a Note2-ben cserélhetõ az aksi, bõvíthetõ memóriakártyával, de kapaszkodj meg: USB host-ként is mûködik, tehát akár pendrive-ot, vagy winchestert is rádughatsz. A Note2-rõl közvetlenül tudok a tévémre (szintén samu) képet, filmet, zenét kiküldeni.
A hangfelismerése nem olyan ultragagyi, mint a siri-é, mert egyrészt az angol szöveget is pontosabban ismeri fel, de tud magyarul is, ami szintén nagyon jó. Diktálhatok sms-t, vagy kereshetek úgy, hogy csak bemondom (természetesen magyarul), hogy mit keresek, de navigációs célt is mondhatok, hibátlanul felismeri, és már indul is a navigálás.
A Note2-ben olyan avitt, és almaszekta tagoknak haszontalan komponens is van, mint RDS-es FM rádió, amit rögzíteni is lehet.
De kár beléd a szó, mert úgysem tudod felfogni, amiket írtam (ezért is van ifosod).
Egyszeruen hihetetlen, de nincs alternativa ra. +1 Ezert varok az uj wp-re, hatha az iphone tenyleg kap valami versenytarsat, ra ferne..
killall imagent
Vásárláskor csak el kell dönteni, hogy maradunk az eredetinél és az mûködni fog vagy veszünk valami gyengus másolatot, amivel így-úgy de szívni fogunk.
killall imagent
往前看同志
De persze ezt most sem õk kezdték, csak mégis milyenmá, hogy a samu megen kidobott valamit.
往前看同志
De semmi baj, majd kisebb lekerekítésekkel lemásolják, kipengetik a büntit és akkor Samufanoknak is lehet "majdnem" olyan.
Hát a helyedben én is szégyellném a világító ping-pong asztalomat. Röhögnek rajtad így is eleget, nem kell kitenned!
A szmájli lemaradt, vagy ezt komolyan gondoltad?<#hehe>#hehe>
Amúgy ha az árra értetted, akkor igaz!
<#nyes>#nyes>
"Minden készüléket önmagában kell vizsgálni, és ez egy jó készülék: mindent tud amit kell de nem fújja ki a szél az emberek kezébõl."
Jó készülék, persze, csak éppen hasonló egy rahedli van a piacon ebben a kategóriában, pl. hasonló volt a 2 éves S8500-as Wave-m is. Telefonnak tökéletes, bármi másnak felejtõs.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
hat persze wilcox 😄
killall imagent
Nekem Note2-m van, mind tudásban, mind teljesítményben, mind aksi idõben alázza az ifosokat, nem csak az ifos5-öt, hanem a tábláit is.
"Azt meg csak a Samsung marketingesei szeretnék úgy beállítani, hogy õk az Apple ellenfele, mert így a sok sznob Apple-haterbõl tudnak kreálni Samubuzit. Sokan be is kajálják a dolgot."
Én ezt pont fordítva látom. Az Apple nem gyõzött magának ellenfelet kreálni, nehogy a feledés homályába merüljenek, mihelyt a büdösbácsi elhalálozott. Egy ideig mûködik majd ez a stratégia biztos, de már most is látszik, hogy pusztán látvánnyal nem lesznek piac képesek. Majd még kreálnak gyorsan valami látványos pert, aztán lassan mennek a kukába. 😊
Ja ratyiságról meg annyit, van az asszonynak jó pár ilyen beállítottságú kollégája, és a minap az egyik pont arról panaszkodott, hogy vérciki neki, mikor lemegy a haverjai közé a ratyimatyi bárba, nem tud kirakni az asztalra csak egy sony-t, míg a többieknek mindnek ájfonnya van.
往前看同志
Csupán egy marketing átverés, semmi más az egész. Ez egy Ace2 (talán) dupla áron.
Remélem bukta lesz, mert ez már pofátlanság...
Azt meg csak a Samsung marketingesei szeretnék úgy beállítani, hogy õk az Apple ellenfele, mert így a sok sznob Apple-haterbõl tudnak kreálni Samubuzit. Sokan be is kajálják a dolgot.
Minden készüléket önmagában kell vizsgálni, és ez egy jó készülék: mindent tud amit kell de nem fújja ki a szél az emberek kezébõl. Aki meg a számok bûvöletében él (például hány magos a proci meg ilyen néphülyítések), az nyilvánvalóan messzirõl kerülni fogja.
Szerintem ezzel a konfiggal max a kínai piacon tud valamit elérni, pedig azt írták az európai igények szerint lett ilyen.
Csakhogy habár az európai vásárlók habár végtelenül sznobok, de nem hülyék.
Ha csak engribörcözik a csúcstelóján egész nap, akkor is a drágább vasat veszi meg. De nem ellég a dizájn, hanem tényleg ott kell lennie a teknikának, még ha a kutya sem használja.
Ahogy a fõnököm mondja teló ügyben: Nem mindegy, hogy mit rak ki az ember az asztalra.
A GS3 viszont sajna még nem olyan ismert, hogy erre alapozva csak a marketing elvigye az üzletet.
Egy ájfonöt minit viszont vennének az emberek, mint a szotyit bármi lenne benne, még akár orosz vókitóki is!
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ha lesznek elégedettlenek akkor lehet majd a galaxy4 nem lesz akkora siker.
És ugye mámeg az ájfón.
Mi köze?
往前看同志
Fõleg ilyen árral.
Ha lenne legalább 1 dolog, amit a nagytesótól/izommobiloktól átvett (képernyõ felbontás, vagy CPU, akármi), akkor OK
Kb egy Omnia M csak 1 GB RAM-mal Windóz helyett Androiddal.
Ja és annak az ára kb fele mint ezé.
Szal nem kéne itt iPhone-ozni, csak mert ennek is 4"-os a kijelzõje.