Bemutatkozott a Samsung Galaxy S III Mini
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez most rad vonatkozott"
Nem akarom azt hinni, hogy ezt komolyan írtad!(vigyázz, kétértelmû)
Bár ezt felesleges ideidéznem, mert kb hatmillioszor lett kivesézve de tessék:
Zsindex:
"A Samsung az iPhone-ok és iPadek gyártásához többek között mikroprocesszorokat, memóriacsipeket és lcd-kijelzõket szállít. A cég saját számításai szerint õk adják az iPhone alkatrészeinek 26 százalékát, processzorok terén pedig az Apple telefonjainak és táblagépeinek egyetlen beszállítója. Az iPhone és iPad gyártása a Samsung nélkül gyakorlatilag lehetetlen."
往前看同志
"Primer Dirigir robat. Després es va girar i pagar. Per descomptat, una promoció apropiada de la zombi molts es podien atès que aquest no era el cas. 😉 No seria inicialment l'estratègia d'Apple. Els grups ètnics hiperpigmentades familiars ha estat establert i aplicat amb èxit en el procés de disseny de cada dia. Encara que aquest últim no sempre paga al final.
Segon No crec que no ho van fer.
Tercera No és obvi per a tots. (Aquest Sneak objectiu-subjectiva d'un parell es va dessiagnar fins a morir unes quanties vegades ja, jo no entenc per què rugózol)
Quart Jo no volia vendre es pot llegir de forma gratuïta.
De tota manera aquí també s'aplica a la porció entre claudàtors 3-punts.
Cinquè Era el més fort de la seva part.
Sisè Llavors, si vostè va pagrar. El tribunal, en Samsung incòmode. Així augumentarà en el preu de les pecztes del producte bam ájfos, estàs beatífica somriure a la cara que paga per ells. 😉 Però no tot està bé tom!"
"5. Ha nem ismered az alapvetõ fogalmak, szavak jelentését - hülye vagy."
Ez most rad vonatkozott.
De akkor probaljuk meg ujra: "Egesz pontosan milyen alkatreszeken?"
往前看同志
Egesz pontosan milyen alkatreszeken?
1.Direkt lopta. Aztán kiderült és fizet. Persze megfelelõ marketinggel a sok zombinak be lehet adni, hogy ez nem így volt. 😉 Ez egyébként eredetileg, nem Apple stratégia. A familiárisan hiperpigmentált népcsoportoknál régóta bevált és a mindennapokban is sikeresen alkalmazott eljárásforma. Bár az utóbbiak a végén nem mindig fizetnek.
2.Nem gondolom, nem is csináltak.
3.Nem mindenkinek nyilvánvaló. (ezen az objektív-szubjektív pároson már egy párszor elvéreztél, nem értem, hogy minek rugózol rajta)
4.Nem akartam eladni ingyen olvashattad.
Egyébként ide is vonatkozik a 3-as pont zárójeles része.
5. Ez volt részedrõl a legerõsebb.
6. Majd ha kifizette. A bírósági ítélet, max kényelmetlen a Samsungnak. Na bumm majd árat emel az ájfos termékek alkatrészein, Te meg üdvözült mosollyal az arczodon, kifizeted nekik. 😉 De ha jól tom még nincs minden kör lefutva!
Hülye meg az aki mongya!
往前看同志
1. Ha azt gondolod, hogy az Apple direkt lopta le az óra designt, hogy aztán utólag fizessen és még le is járassa magát - hülye vagy.
2. Ha azt gondolod, hogy a mérnökök tudnak véletlenül pont ugyanolyan telefont csinálni ugyanolyan kinézetû operációs rendszerrel - hülye vagy.
3. Ha azt gondolod, hogy egy mindenkinek nyilvánvaló bírósági döntés nem objektív - hülye vagy.
4. Ha az ezzel kapcsolatos, saját szubjektív véleményedet próbálod úgy eladni, mint objektív igazság - hülye vagy.
5. Ha nem ismered az alapvetõ fogalmak, szavak jelentését - hülye vagy.
6. Ha szerinted 1 milliárd dollár (és a további büntetések) nem csúnya bukta - hülye vagy.
Ha minden pontban az jött ki valakinek, hogy õ hülye, legyen szíves és fogadja el, majd szép csöndben hunyászkodjon be egy sarokba. Köszönjük a Föld értelmes lakóinak nevében! :-)
Gondolom emiatt azota is fo a fejuk piszkosul... milyen valaszlepeseket tervezel?
"az amerikai szabvány törvények mint az amerikai bírósági intézmény idejétmúlt és cserére megérett"
Apropo, hogy all a DOJ felkeresere irt tanulmanyod a USA jogrendszerenek reformjarol? Ugy hallottam, hogy a GOP mar a kovetkezo valasztasi vitan is erre akar hivatkozni 😉
ps: "csunya bukas" = $1bn+ karterites, keszulekek betiltasa, negativ PR
Szemben azzal az állásponttal amit hirdetni szeret magáról.
往前看同志
A tény, miszerint az esküdtek, egyetlen "hozzáértõ" társuk véleményével azonosulva hozták meg döntésüket, mutatja, hogy úgy az amerikai szabvány törvények mint az amerikai bírósági intézmény idejétmúlt és cserére megérett.
Valamint példázza azt is, hogy az amerikai egybesûlt államok mennyire telibeszarja azt ami nem a saját érdekeit szolgálja.
"Azonnali megegyezes+fizetes vs. Sokeves pereskedes+csunya bukas"
Az "azonnali" (azonnali... persze, ahogy kiderült, hogy lelopták!) megegyezés azért születhetett meg, mert a két cég érdekei nem ütköztek, a piacon egymás érdekeltségei még csak nem is súrolták egymást.
A "csúnya bukás" pedig csak az ájfon tulajdonosok elvakult fantáziájában létezik csak.
往前看同志
Penis kompenzacios szindroma? 😊
De azert meg ugye ott van az egyik legjobb mobil processzor is, peldaul...
"egy olyan egyszerû dologért is lopni megy, mint a mutatós óra. "
Lassuk:
Ora design vs. Telefon design
Patent tulajdonos buszke vs. Patent tulajdonos perel
Azonnali megegyezes+fizetes vs. Sokeves pereskedes+csunya bukas
Melyik a szimpatikusabb?
Meg aztan itt mar nincs olyan, hogy "dehat egy orat csak egyfelekeen lehet megcsinalni"? 😉
Ez inkább rátok vonatkozik. Vártátok a nagy csodát, oszt kaptatok helyette, plusz egy csíknyi helyet a fos kis kijelzõn. Hahhaahhaa!
往前看同志
"Ti vagytok az említett csalódott "geek"-ek, akik azt várták az imádott Samsungjuktól, hogy na most majd megmutatja: tud gyártani iPhone méretû csúcs mobilt. Nem tud. De ráadásul a felvezetõ marketinget is beszoptátok: vártatok egy óriási robbanást, erre csak kis pukika jött az arcotokba. :-)"
Csalódott max. Te vagy, mióta kiderült a zombivezérlõ vállalatodról, hogy egy olyan egyszerû dologért is lopni megy, mint a mutatós óra.
Az, hogy egy ilyen cég mint a Samsung, bejelenti egy új és kisebb mobil eszköz piacra dobását, legfeljebb neked okoz izgalmat, mert így kiélheted beteges magamutogató (nekem áfonyám van bibibii és ezjobbmintatijjeed!) hajlamodat.
往前看同志
😊
往前看同志
😄DD
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ramennel, mi? Opposites attract... 😊
"I heard jailbreaking voids my Apple warranty, should I be concerned? NO!" - http://www.ipadforums.net/ipad-hacking/2838-jailbreaking-explained.html
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Hát momentán ezzel tényleg egyetértek!
😄DD
Nemmondod!
Ó jézusfaxa, hát miért nem montad, hogy túlkoros ovisnak teccik lenni, aki nem bírja a humort, csak a cicakakis fingósat?
😄
De ezredszer is leírom, hogy mint 1-2-en jeleztük ez nem egy jó ötlet, hogy ezzel a marketinggel adnak el, egy ennyivel gyengébb telót. Ennyi pénzért inkább valami kínai Haüvely bármit vennék, de azt se, mert ennyiért SGS3-at, HOX-ot, vagy Xperia T-t is kap az ember, az meg nem ugyan ez a kategória.
"hogy na most majd megmutatja: tud gyártani iPhone méretû csúcs mobilt"
Azt mindenki tudna, csak a "szabvány" 1280X720 képernyõt kell lecsonkítani 1136X640-re!;D
"De ráadásul a felvezetõ marketinget is beszoptátok: vártatok egy óriási robbanást, erre csak kis pukika jött az arcotokba. :-)"
Na eztet most frankón nem értem. Nincs ott valaki más akivel beszélhetnék?
😉
"Viszont a "szakértõ" véleményetektõl függetlenül ez még lehet egy jól kiegyensúlyozott telefon, amivel boldogok lesznek akik megveszik, és azok nem a számbuzik lesznek."
Ha az árcimkén található számok értékelése nem számít számbuziságnak, akkor ebben most tökéletesen egyetértünk!!!😄
"De te ezt akkor sem értenéd, ha tíz oldalon keresztül magyaráznánk neked, úgyhogy hagylak is... :-)"
Hát már éppen kérni akartalak volna!
Magyarul az áfonya az egy gyümölcs a droid pedig egy robot. Magyarul.
Áfonya:
Droid:
Te meg egy primitív sötét bunkó vagy, aki a saját nyelvét sem beszéli. Ennyi. :-)
"...még csak hasonlót se..."
Ti vagytok az említett csalódott "geek"-ek, akik azt várták az imádott Samsungjuktól, hogy na most majd megmutatja: tud gyártani iPhone méretû csúcs mobilt. Nem tud. De ráadásul a felvezetõ marketinget is beszoptátok: vártatok egy óriási robbanást, erre csak kis pukika jött az arcotokba. :-)
Viszont a "szakértõ" véleményetektõl függetlenül ez még lehet egy jól kiegyensúlyozott telefon, amivel boldogok lesznek akik megveszik, és azok nem a számbuzik lesznek. De te ezt akkor sem értenéd, ha tíz oldalon keresztül magyaráznánk neked, úgyhogy hagylak is... :-)
Felhívom a figyelmedet a mintha szóra, ami kb. azt jelenti hogy hasonlat következik.
"A hasonlat hasonlóságon alapuló szókép. A hasonlító és a hasonlított között valamilyen hasonlóság, közös vonás van. A képi elem és a tárgyi elem nincs egymással azonosítva, hanem csak párhuzamban állnak."
Szal megpróbáltam rávilágítani az elitista gondolkodás mögött rejlõ csapdára, ezexerint nem jött át teljesen.
Magyarul mi faxomnak kell az áfonyát (1 db telót) egy sokkal szélesebb készülék tartományt képviselõ droid platformmal összehasonlítani?
Értem?
Asztem nem volt bonyis, de tévedtem.
Egyetlen szóval se írtam még csak hasonlót se, csak a te fejedben alakult ki. Viszont téged jól jellemez: ennyire beteg vagy.
De tudom, ha mi mondjuk akkor tuskóság (mermérszídjuk-ezta-jótelcsit-amikormég-akezünkesemvót?!), amíg el nem jut a kisagyadig és egyszercsak el nem kezded szajkózni te is a magad szintjén.
Megismétlem: ez a két termék nem ugyan az a kategória (mint ahogy leírtuk és köszi, hogy erre most ráerõsítesz), és bizonyos mértékig a Samu szerintem benézte a marketinget, amikor esetleg azt az érzetet keltette, hogy mivel a GS3 paritásban van a IP5-tel, ezért a GS3 mini is.
Ez olyan várakozást kelt a vevõben, amit ez a hw nem fog tudni teljesíteni, hiába adja nagyságrendileg csúcsteló áron!
-----------------------------------------------------------------------------
"Kérek szépen mindenkit, aki küldetéssel rendelkezik RAJTAM KÍVÜL, legyen szíves és elõre jelezze!
Sok idõt és energiát megspórolunk így. Köszönöm!"
<#papakacsint>#papakacsint>
Az azért miközben ezt a rengeteg áldást összeszedted a Apple-tõl, remélem eszedben járt az is, hogy te most itt összehasonlítottál 1 az az egy db, magas specifikációjú (és árkategóriájú), meglehetõsen zárt hw/sw-û telót az androidos világ kismillió, ilyen olyan prüttyögõ jószágával.
Nézd, ha valaki idõt szán rá, akkor a kis droidot is addig tuningolhatja, amíg végül egy szem röccenés nem lesz. Az áfonya esetén ezt a gyárban megcsinálják helyetted, mert csak 1 hw-rõl kell gondolkodni (miközben pl. GS3-ból is van 3-4 jelentõsen eltérõ hw).
Ezzel a hsz-szel kb mintha azt mondanád, hogy pusztíccsuk ki az emberiséget, mert az az igazi übermensch, aki a Harvardon a végzett a többi csak gyépés.
Egy nézõpontból igaz, de van akinek a kukát is ki kell vinnie, meg a háborúban legyilkoltatnia magát, hogy a harvardoscsákó nyugodtan golfozhasson.
Teló szinten meg van amilyen telót az alsós Pistike kezébe kell adnom (0 Ft-ért kártyával elvihetõt lehetõleg) és az ne már egy 200 e + ûberáfonya legyen. Nálunk erre sajna nem fussa!
"És a te bolygódon milyen a klíma?"
<#papakacsint>#papakacsint>
Lehet, hogy az Apple engedékeny ebben, én nem tudom/lusta vagyok utána nézni. Minen esetre a droid esetében a rootolást nem hiszem, hogy dícséri szolgáltató/gyártó.
"This wasn't a fair fight. We could have just as easily compared the full-sized Galaxy S III to the three-year-old iPhone 3GS."

- gyorsabb kód fut,
- gyorsabb cpu+gpu,
- alacsonyabb órajel, kisebb fogyasztás és melegedés,
- jobb memóriakezelés ( pl. PVRTC )
- hatalmas elõny, hogy ott egy referencia hardver a kezemben, tudom hogy ott tartanom kell a 60fps-t és akkor minden felhasználónál úgy fog futni (debuggerek azonnal jelzik ha esik és hogy mely metódusok okoztak esést, de némi rutin megszerzése után már nincs is ilyen eset). Androidon csak megnézem pár elérhetõ készüléken és minden felhasználónak a szerencséjén múlik, mit fog látni. Sajnálom de ez van.
Mindezek után felhasználói oldalon még ott van:
- a szép készülék, igényes anyagokból összerakva,
- az egyszerû használat és teljes adatbiztonság (kódolt fájlok, iCloud, tesztelt és szûrt Appok),
- egy hétköznapokra teljesen megfelelõ kamera,
- milliónyi kiegészítõ.
De az iOS-t is csak egy halálosan egyszerû jailbreak választja el ettõl, utána viszont teljes a szabadság és ugyanazt tudja.
Én kérek elnézést, hogy nem voltam übe-expert. 4 éve történt ez kb, talán 5 is. Akkor váltottam valami "buta" telefonról iPhone-ra. Lehet a miatt ment könnyebben és lazábban az Android aztán, mert volt mi felvezessen az okos-telefonokra.
"Az én kezdõképernyõmön a dátum van, az idõ, a városom idõjárása, valamint a városra vonatkozó egyhetes elõrejelzés, alatta meg van hely kihagyva az értesítéseknek, (email, telefon, stb.). Szóval nekem elég jól sikerült átszabni."
Kezdõképernyõ alatt azt érted mikor megjelenik a "húzd el a feloldáshoz" csúszka? Mert akárhogy néztem az iPhone-re akkoriban még nem voltak widgetek. Most pedig nekem kint van egy nagy óra, idõjárással egybefûzve, wifi-mobilnet-gps-stb gyors-gombok a ki-bekapcsoláshoz, egy akkumulátor töltés jelzõ, becsült hátralévõ idõvel (meglepõen pontos). Lapozok, ott wifi tesztelõ, naptár, gyors-jegyzetek (hang, rajz, írás). Lapozok gyors-tárcsázó, gyors navigáció, meg egy kis vezérlõpult egyéb beállításokhoz...stb.
iPhone-on hackelés nélkül mikor tudod ezt megcsinálni?
"Iphone-on gépre rádugod, copy/paste majd VLC player vagy én pl Oplayert használok és bármit lejátszok. Neked ebben melyik mûvelet nem sikerült?"
Amikor még én használtam csak mint fényképezõ jelent meg ha rádugtam a gépre, nem mint pendrive. Fájlt másolni meg nem nagyon lehetett rá. Már nem rémlik miért nem engedte. Csak iTunes-al tudtam zenét és filmet rárakni konvertálás után. E miatt nem is igazán használtam filmnézésre. Most ha filmet akarok rárakni, akkor kikapom a memkártyát, bedugom a gépbe és rámásolom. Visszarakom telefonra, lejátszom. Vagy ha otthon vagyok akár média-szerverrõl is le tudom játszani wifi-n keresztül.
Hangsúlyozom: 4-5 éve az iPhone még nem tudott ilyeneket. Az android meg már akkor tudta amikor lecseréltem rá.
"Iphone utángyártott akksi szintén kb 3000 Ft, egy kis csavarhúzó és kicserélted otthon. Ha ennyi mûszakilag nem megy, akkor nálunk a sarki telefonos boltban 500Ft-ért kicseréli a srác. Valóban egy érvágás."
Hiszek neked, mert nem emlékszem akkoriban hogyért csinálták ezt, csak arra hogy több volt mint a GSM boltban bármi máshoz aksit venni.
Azt nem tagadom megelégedéssel használják a terméket, de amikor valami nem megy ahogy kéne és volt rá példa nem kevésszer mégsem hallottam egy zokszót sem, érdekes, ha nállam nem mûködik valami simán leszarozom, de ez almásoknál isten káromolás! 😊
De hazudok, most mégis eszembe jutott egy aki nyiltan felvállalja a hibáit a készüléknek vele jól megértem magan, obiektív a fazon.
én igy értem.
Pedig csak anyit mondana, basszameg ezt még bele tehették volna de mindegy együtt tudok élni vele.
Igazad van az elvakult fanok egyik oldalon sem szánalmasabb mint a másikon, föl sem birom fogni milyen lehet az androidos vagy az apple os életérzés.😊
Abban is igazad van hogy adroidosok közt is sokan csak anyit tudnak hogy androidos telefont kell venni mert az a jó, mégha a részletekrõl foggalma sincs.
Tökmindegy, ez szélmalomharc az emberek tartozni akarnak valahova ha azt sugallják feléjük, hogy egy termék megvételével több lezs mint ami valójában nincs mit tenni.
Az iphonnal intellektüel, jómódú, meg mittudom és mi, a tepsi telefonokkal meg lehet feltünõsködni, habisztizni a spanok elõtt vagy mi.
1. Mi köze ennek az androidos közösséghez? Itt néhány ember leírja a magánvéleményét, erre TE rögtön általánosítasz, hogy a zandroidos droid kötsögök ennyit érnek (mind), kapjákbemegint.
Ezzel, mármint konkrétan ezzel a lekezelõ és általánosító stílussal megsértesz egy csomó embert, még akkor is, ha esetleg itt néhányan elvetették a sulykot, nem gondolod?
2. Valóban, ez készülék valszeg senkinek nem volt a kezébe itt a fórumon, de hasonló (vagy jobb) specifickójú igen. Ebbõl meg lehet azért becsülni egy készülék képességeit.
3. Na most akkor xar valam,i vagy nem? Ez itt a kérdés. Ha eléd raknak egy kínai csingcsang szutykot, de egész pofás, mûködik is, meg még valami tartósságot is lehet remélni tõle kb a fenti specifickók szerint, és azt mondják 5000 Ft.
Akkor, baxus, ez a világ legjobb üzlete!
Na de erre azt mondják, hogy ácsi, nem 5 e Ft, hanem 125 e Ft.
Jaaaa, elmészte a csába, amikor felepénzért megkapom!
Értem? Leesett?
Na, gratula!
De persze máris meg lett állapítva a nyers számokból, hogy ez egy szar! :-)
Persze, mert ma már ha egy telefonban nem az van ami a Samsung GS3-ban, akkor az már használhatatlan. Gratulálok az Androidos közösségnek!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
killall imagent
Szerinted mert csak a samsungot baszogatja az apple.
Azert mert be vannak szarva tole.
Ennyi.
Perelhetne a nokiat is csak azt minek.
Meg mindig nem eset le?
Az meg hogy mi masolat egy dolog a vilag elso tv-jenek legyartoja is perelhetne mindenkit, mert minden tv ugyaugy nez ki.
Elol a kep hatul meg a hatulja.
Vagy a ford t modell ota mindenkit lehetne perelni. Negy kerek, plusz a kormany ,ulesek szinten mindenhol elore neznek, stb.
Egyszeruen fogy a della az almanal nektek meg savanyu a szolo .
A tobbi suket duma.
Az apple mar most sem tudja tartani a tempot amit o kezdett el diktalni.
Lasd a legutobbi ájfonya.
De erre meg visszaterunk majd ugy egy ev mulva, ok?