200
  • Papichulo
    "Gondolom a Samsung jogászai mind hüjjék és nem tudják mit beszélnek.."

Azokra a jogaszokra gondolsz, akik harom meterrol nem tudtak megkulonboztetni egy Galaxy Tab-ot egy iPad-tol? Amugy ha kovetted volna a kaliforniai pert, akkor te is hulyenek tartanad a Samsung jogaszait, szoval siman kinezek beloluk barmit... ;)

A SEC-AAPL kapcsolatrol csak annyit tudok mondani, hogy jelen pillanatban osszesen az A6-ot gyartjak a koreaiak, de az Apple mindent megtesz, hogy ez ne maradjon igy sokaig.
  • hurkaur
    "Gondolom a Samsung jogászai mind hüjjék és nem tudják mit beszélnek.."
    Mint ahogy az amerikai szabadalmi jogrendszert is hulyek csinaltak, ugye?
    Fura ez a vilag, samsung ugyvedet mindenhova!! :)
  • caius marius
    ..sszameg! Valamilyen általam ismeretlen okból a kis zöldek nem engedték, hogy a válasz gombot megnyomjam, úgyhogy most pótolok. :)
    Szal #157 megyen a #156 -ra.
    Bocsesz. :)
  • caius marius
    "Marmint az iPhone5-ot akarja betiltatni? Hogyan? A FRAND ala eso es a Qualcomm altal mar egyszer fizetett standard-essential LTE szabadalmakra gondolsz? Azokra az LTE patentekre, amibol az Applenek is van 434 darab?"
    Gondolom a Samsung jogászai mind hüjjék és nem tudják mit beszélnek..
    De majd itt az SGén megmondják nekik... :)

""Based on a new report, it appears that the relationship between Apple and Samsung is coming to an end. That’s because the Cupertino-based company is getting serious about cutting its ties with its fierce competitor." - http://amog.com/tech/154764-apple-cutting-ties-samsung-chip-production/"
    Egy pillanatra megijedtem, hogy Te valami mást olvastál. Kb ugyanezt írják még másik 28 helyen. Találgatás...
    Nem tartom kizártnak, hogy a Samsung előbb utóbb szakít az Apple-vel, (vagy fordítva ez most tökmindegy..) de a Samsungot ez azért nem fogja tönkre tenni! :-) Ellenben az Apple rákefélhet az új gyártókkal kb. millió módon. Majd meglássuk...
  • Papichulo
    Majd legkozelebb legyszives probalj meg koherensen fogalmazni es idezni, hogy pontosan mire reagalsz!

Most csak tippelni tudok, hogy megerositest varsz a Samsunggal valo szakitasra, ime:
    "Based on a new report, it appears that the relationship between Apple and Samsung is coming to an end. That’s because the Cupertino-based company is getting serious about cutting its ties with its fierce competitor." - http://amog.com/tech/154764-apple-cutting-ties-samsung-chip-production/

"Ja akkor meg szabadon betiltathatja az ötöst, szab. sértés miatt."

Marmint az iPhone5-ot akarja betiltatni? Hogyan? A FRAND ala eso es a Qualcomm altal mar egyszer fizetett standard-essential LTE szabadalmakra gondolsz? Azokra az LTE patentekre, amibol az Applenek is van 434 darab? Arra a 2014-re kiirt targyalasra, amikor a Samsung csak ugy tudna a targyalas vege elott betiltatni a telefont, ha elore letetbe tenne a targyalas elvesztese eseten a Apple-nek okozott teljes kart? Ami $100bn folott van? Jol ertettem?

Te egyebkent ilyenkor onkent es boldogan csinalsz hulyet magadbol? Vagy mi vezerel? Oszinten!
  • caius marius
    Nem, nem, nem! Most sem lopott! Én szerintem állati büszkék lehetnek az átvert vásárlók...
    Gondolom ti is olvastátok kedves Apple rajongók. :-)
    "Az Apple és öt könyvkiadó az elmúlt években árkartellt hozott létre, ezáltal a felhasználók az indokoltnál jóval többet fizettek az elektronikus kötetekért. Most azonban a vásárlók egy kis hányada visszakaphatja a pénze egy részét."
  • caius marius
    Te meg kb ezt:
    Stupid Mtihani

Kwanza Kama unafikiri kwamba Apple wameiba kubuni kuangalia moja kwa moja kwa kulipa malimbikizo na hata basi wanaweza kukimbia mwenyewe - wewe ni mpumbavu.

Pili Kama unafikiri kwamba kimoja kinachotokea kwa wahandisi na uwezo wa kufanya hivyo kuangalia simu ya mfumo wa uendeshaji - kijinga.

Tatu Kama unafikiri kila mtu ni wazi kuwa uamuzi wa mahakama si lengo - kijinga.

4 Wakati wanaohusishwa na maoni yako mwenyewe subjective, kujaribu kuuza kama kweli lengo - wewe ni mjinga.

5 Kama hamjui mawazo ya msingi na maana ya maneno - kijinga.

6 Kama unafikiri $ 1000000000 (na adhabu nyingine), si mbaya tart - kijinga.

Kama yote ya juu akatoka na mtu kwamba alikuwa mjinga, na tafadhali kukubali, basi nzuri utulivu kona hunyászkodjon. Asante kwa niaba ya wakazi wa busara wa dunia! :-)

A mondandód végét nem értem. Te miért köszönsz mások nevében bármit is? :-)
  • caius marius
    Azon kívül, hogy hallotta már valaki aki állt már olyan mellett... van más is?
    Hivatalos bejelentés... vagy.. valami...
    Találgatás az van sok de az egy dolog.
    Várjuk még ki ennek a végét. Én azért olvastam olyat is, hogy a Samsungon kívül senkinek nincs akkora kapacitása amivel kiszolgálhatnák a zeplt.

Ja akkor meg szabadon betiltathatja az ötöst, szab. sértés miatt.
  • Papichulo
    "Bár ezt felesleges ideidéznem, mert kb hatmillioszor lett kivesézve de tessék"

Most akkor mar csak egy frissebb cikkel kene nekifutni a temanak es akkor rajonnel, hogy ebbol mara mar csak az A6 maradt, melyrol pont a napokban olvashattal egy cikket itt az sg-n is, hogy mar csak minimalis ideig gyartja az SEC... magyarul rovid idon belul mar nem tudja minek az arat novelni a Samsung, mivel semmit sem fog gyartani. Addig meg a mar megkottot szerzodes alapjan kenytelen elszamolni... Na, ezert volt nevetseges a gyerekes oromkodesed.

Better luck next time ;)
  • caius marius
    Mit is mondhatnék...
    Penge vagy katalánból?
    Vagy csak megtanultad a copy-paste roppant bonyolult folyamatát?
    Ha tippelnem kéne akkor az utóbbira tennék.
    Amúgy mér pont katalán?
  • caius marius
    "5. Ha nem ismered az alapvető fogalmak, szavak jelentését - hülye vagy."

Ez most rad vonatkozott"
    Nem akarom azt hinni, hogy ezt komolyan írtad!(vigyázz, kétértelmű)

Bár ezt felesleges ideidéznem, mert kb hatmillioszor lett kivesézve de tessék:
    Zsindex:
    "A Samsung az iPhone-ok és iPadek gyártásához többek között mikroprocesszorokat, memóriacsipeket és lcd-kijelzőket szállít. A cég saját számításai szerint ők adják az iPhone alkatrészeinek 26 százalékát, processzorok terén pedig az Apple telefonjainak és táblagépeinek egyetlen beszállítója. Az iPhone és iPad gyártása a Samsung nélkül gyakorlatilag lehetetlen."
  • M2 #149
    Kábé ezt írtad:

"Primer Dirigir robat. Després es va girar i pagar. Per descomptat, una promoció apropiada de la zombi molts es podien atès que aquest no era el cas. ;) No seria inicialment l'estratègia d'Apple. Els grups ètnics hiperpigmentades familiars ha estat establert i aplicat amb èxit en el procés de disseny de cada dia. Encara que aquest últim no sempre paga al final.

Segon No crec que no ho van fer.

Tercera No és obvi per a tots. (Aquest Sneak objectiu-subjectiva d'un parell es va dessiagnar fins a morir unes quanties vegades ja, jo no entenc per què rugózol)
    Quart Jo no volia vendre es pot llegir de forma gratuïta.
    De tota manera aquí també s'aplica a la porció entre claudàtors 3-punts.

Cinquè Era el més fort de la seva part.

Sisè Llavors, si vostè va pagrar. El tribunal, en Samsung incòmode. Així augumentarà en el preu de les pecztes del producte bam ájfos, estàs beatífica somriure a la cara que paga per ells. ;) Però no tot està bé tom!"
  • Papichulo
    Most komolyan bizonyitani akarsz M2-nek?

"5. Ha nem ismered az alapvető fogalmak, szavak jelentését - hülye vagy."

Ez most rad vonatkozott.
    De akkor probaljuk meg ujra: "Egesz pontosan milyen alkatreszeken?"
  • caius marius
    Amiket gyárt tudod, van olyan...
  • Papichulo
    "ítélet, max kényelmetlen a Samsungnak. Na bumm majd árat emel az ájfos termékek alkatrészein"

Egesz pontosan milyen alkatreszeken?
  • caius marius
    Meghajolok előtted! Nem hittem volna, hogy ennyire brutális az önkritikád.
    1.Direkt lopta. Aztán kiderült és fizet. Persze megfelelő marketinggel a sok zombinak be lehet adni, hogy ez nem így volt. ;) Ez egyébként eredetileg, nem Apple stratégia. A familiárisan hiperpigmentált népcsoportoknál régóta bevált és a mindennapokban is sikeresen alkalmazott eljárásforma. Bár az utóbbiak a végén nem mindig fizetnek.

2.Nem gondolom, nem is csináltak.

3.Nem mindenkinek nyilvánvaló. (ezen az objektív-szubjektív pároson már egy párszor elvéreztél, nem értem, hogy minek rugózol rajta)
    4.Nem akartam eladni ingyen olvashattad.
    Egyébként ide is vonatkozik a 3-as pont zárójeles része.

5. Ez volt részedről a legerősebb.

6. Majd ha kifizette. A bírósági ítélet, max kényelmetlen a Samsungnak. Na bumm majd árat emel az ájfos termékek alkatrészein, Te meg üdvözült mosollyal az arczodon, kifizeted nekik. ;) De ha jól tom még nincs minden kör lefutva!

Hülye meg az aki mongya!
  • M2 #144
    Hülyeség teszt

1. Ha azt gondolod, hogy az Apple direkt lopta le az óra designt, hogy aztán utólag fizessen és még le is járassa magát - hülye vagy.

2. Ha azt gondolod, hogy a mérnökök tudnak véletlenül pont ugyanolyan telefont csinálni ugyanolyan kinézetű operációs rendszerrel - hülye vagy.

3. Ha azt gondolod, hogy egy mindenkinek nyilvánvaló bírósági döntés nem objektív - hülye vagy.

4. Ha az ezzel kapcsolatos, saját szubjektív véleményedet próbálod úgy eladni, mint objektív igazság - hülye vagy.

5. Ha nem ismered az alapvető fogalmak, szavak jelentését - hülye vagy.

6. Ha szerinted 1 milliárd dollár (és a további büntetések) nem csúnya bukta - hülye vagy.

Ha minden pontban az jött ki valakinek, hogy ő hülye, legyen szíves és fogadja el, majd szép csöndben hunyászkodjon be egy sarokba. Köszönjük a Föld értelmes lakóinak nevében! :-)
  • Papichulo
    "Sajnálom de az amerikai bíróság határozatát én nem tudom elfogadni."

Gondolom emiatt azota is fo a fejuk piszkosul... milyen valaszlepeseket tervezel?

"az amerikai szabvány törvények mint az amerikai bírósági intézmény idejétmúlt és cserére megérett"

Apropo, hogy all a DOJ felkeresere irt tanulmanyod a USA jogrendszerenek reformjarol? Ugy hallottam, hogy a GOP mar a kovetkezo valasztasi vitan is erre akar hivatkozni ;)

ps: "csunya bukas" = $1bn+ karterites, keszulekek betiltasa, negativ PR
  • caius marius
    "Valamint példázza azt is, hogy az amerikai egybesűlt államok mennyire telibeszarja azt ami nem a saját érdekeit szolgálja."
    Szemben azzal az állásponttal amit hirdetni szeret magáról.
  • caius marius
    Sajnálom de az amerikai bíróság határozatát én nem tudom elfogadni. Véleményemet erről az ügyről, már jóval a fent említett, merőben szubjektív, bírósági döntés előtt kialakítottam.
    A tény, miszerint az esküdtek, egyetlen "hozzáértő" társuk véleményével azonosulva hozták meg döntésüket, mutatja, hogy úgy az amerikai szabvány törvények mint az amerikai bírósági intézmény idejétmúlt és cserére megérett.
    Valamint példázza azt is, hogy az amerikai egybesűlt államok mennyire telibeszarja azt ami nem a saját érdekeit szolgálja.

"Azonnali megegyezes+fizetes vs. Sokeves pereskedes+csunya bukas"
    Az "azonnali" (azonnali... persze, ahogy kiderült, hogy lelopták!) megegyezés azért születhetett meg, mert a két cég érdekei nem ütköztek, a piacon egymás érdekeltségei még csak nem is súrolták egymást.
    A "csúnya bukás" pedig csak az ájfon tulajdonosok elvakult fantáziájában létezik csak.
  • Papichulo
    "oszt kaptatok helyette, plusz egy csíknyi helyet a fos kis kijelzőn. "

Penis kompenzacios szindroma? :)
    De azert meg ugye ott van az egyik legjobb mobil processzor is, peldaul...

"egy olyan egyszerű dologért is lopni megy, mint a mutatós óra. "

Lassuk:
    Ora design vs. Telefon design
    Patent tulajdonos buszke vs. Patent tulajdonos perel
    Azonnali megegyezes+fizetes vs. Sokeves pereskedes+csunya bukas

Melyik a szimpatikusabb?
    Meg aztan itt mar nincs olyan, hogy "dehat egy orat csak egyfelekeen lehet megcsinalni"? ;)
  • caius marius
    "vártatok egy óriási robbanást, erre csak kis pukika jött az arcotokba."
    Ez inkább rátok vonatkozik. Vártátok a nagy csodát, oszt kaptatok helyette, plusz egy csíknyi helyet a fos kis kijelzőn. Hahhaahhaa!
  • caius marius
    Az nem számít, hogy ők tudnak-e. Az számít, hogy Te nem tudsz!

"Ti vagytok az említett csalódott "geek"-ek, akik azt várták az imádott Samsungjuktól, hogy na most majd megmutatja: tud gyártani iPhone méretű csúcs mobilt. Nem tud. De ráadásul a felvezető marketinget is beszoptátok: vártatok egy óriási robbanást, erre csak kis pukika jött az arcotokba. :-)"
    Csalódott max. Te vagy, mióta kiderült a zombivezérlő vállalatodról, hogy egy olyan egyszerű dologért is lopni megy, mint a mutatós óra.
    Az, hogy egy ilyen cég mint a Samsung, bejelenti egy új és kisebb mobil eszköz piacra dobását, legfeljebb neked okoz izgalmat, mert így kiélheted beteges magamutogató (nekem áfonyám van bibibii és ezjobbmintatijjeed!) hajlamodat.
  • M2 #137
    Lassan tartok egy gyors elemzést az Androidos ismerőseim körében, hogy ők tudnak-e még magyarul. :-)
  • caius marius
    VIGYÁZZ!!! Ájfonnya van kitelik töle minden!
    :)
  • NEXUS6
    Nagy veszekedések után iszonyat dugások vannak ám!
    :DDD
  • Papichulo
    "Te figyu, nem vagy te csajszi véletlenül, esetleg?"

Ramennel, mi? Opposites attract... :)
  • Papichulo
    "Kérdés persze, hogy az a testreszabhatóság, ami egy droidos készüléknél alap, a ios-nél nem jár-e a jailbreak miatt garivesztéssel. "

"I heard jailbreaking voids my Apple warranty, should I be concerned? NO!" - http://www.ipadforums.net/ipad-hacking/2838-jailbreaking-explained.html
  • NEXUS6
    Te figyu, nem vagy te csajszi véletlenül, esetleg?
  • NEXUS6
    "Te meg egy primitív sötét bunkó vagy, aki a saját nyelvét sem beszéli. Ennyi. :-)"

Hát momentán ezzel tényleg egyetértek!
    :DDD
  • NEXUS6
    "Magyarul az áfonya az egy gyümölcs a droid pedig egy robot."
    Nemmondod!

Ó jézusfaxa, hát miért nem montad, hogy túlkoros ovisnak teccik lenni, aki nem bírja a humort, csak a cicakakis fingósat?
    :D
  • NEXUS6
    Mivel nem tervezek a közeljövőben telót venni, így momentán nem különösebben érdekel, hogy mit rak bele és mit nem a samu a telójába.

De ezredszer is leírom, hogy mint 1-2-en jeleztük ez nem egy jó ötlet, hogy ezzel a marketinggel adnak el, egy ennyivel gyengébb telót. Ennyi pénzért inkább valami kínai Haüvely bármit vennék, de azt se, mert ennyiért SGS3-at, HOX-ot, vagy Xperia T-t is kap az ember, az meg nem ugyan ez a kategória.

"hogy na most majd megmutatja: tud gyártani iPhone méretű csúcs mobilt"
    Azt mindenki tudna, csak a "szabvány" 1280X720 képernyőt kell lecsonkítani 1136X640-re!;D

"De ráadásul a felvezető marketinget is beszoptátok: vártatok egy óriási robbanást, erre csak kis pukika jött az arcotokba. :-)"
    Na eztet most frankón nem értem. Nincs ott valaki más akivel beszélhetnék?
    ;)

"Viszont a "szakértő" véleményetektől függetlenül ez még lehet egy jól kiegyensúlyozott telefon, amivel boldogok lesznek akik megveszik, és azok nem a számbuzik lesznek."
    Ha az árcimkén található számok értékelése nem számít számbuziságnak, akkor ebben most tökéletesen egyetértünk!!!:D

"De te ezt akkor sem értenéd, ha tíz oldalon keresztül magyaráznánk neked, úgyhogy hagylak is... :-)"
    Hát már éppen kérni akartalak volna!
  • M2 #128
    "Magyarul mi faxomnak kell az áfonyát (1 db telót) egy sokkal szélesebb készülék tartományt képviselő droid platformmal összehasonlítani?"

Magyarul az áfonya az egy gyümölcs a droid pedig egy robot. Magyarul.

Áfonya:

Droid:

Te meg egy primitív sötét bunkó vagy, aki a saját nyelvét sem beszéli. Ennyi. :-)
  • NEXUS6
    Ha nem írtál hasonlót se, és értetted, akkor meg minek vered a nyáladat?
  • M2 #126
    "Szövegértés."

"...még csak hasonlót se..."
  • M2 #125
    "Though it disappoints geeks and can't be considered a high-end offering, Samsung will find an audience for the Galaxy S3 Mini. Customers respond to familiar branding, and most shoppers don't care about specs. Those looking for a familiar look and feel – for a (likely) rock-bottom price – may be delighted to own the S3 Mini."

Ti vagytok az említett csalódott "geek"-ek, akik azt várták az imádott Samsungjuktól, hogy na most majd megmutatja: tud gyártani iPhone méretű csúcs mobilt. Nem tud. De ráadásul a felvezető marketinget is beszoptátok: vártatok egy óriási robbanást, erre csak kis pukika jött az arcotokba. :-)

Viszont a "szakértő" véleményetektől függetlenül ez még lehet egy jól kiegyensúlyozott telefon, amivel boldogok lesznek akik megveszik, és azok nem a számbuzik lesznek. De te ezt akkor sem értenéd, ha tíz oldalon keresztül magyaráznánk neked, úgyhogy hagylak is... :-)
  • NEXUS6
    Szövegértés.

Felhívom a figyelmedet a mintha szóra, ami kb. azt jelenti hogy hasonlat következik.
    "A hasonlat hasonlóságon alapuló szókép. A hasonlító és a hasonlított között valamilyen hasonlóság, közös vonás van. A képi elem és a tárgyi elem nincs egymással azonosítva, hanem csak párhuzamban állnak."

Szal megpróbáltam rávilágítani az elitista gondolkodás mögött rejlő csapdára, ezexerint nem jött át teljesen.

Magyarul mi faxomnak kell az áfonyát (1 db telót) egy sokkal szélesebb készülék tartományt képviselő droid platformmal összehasonlítani?

Értem?
    Asztem nem volt bonyis, de tévedtem.
  • M2 #123
    "mintha azt mondanád, hogy pusztíccsuk ki az emberiséget, mert az az igazi übermensch, aki a Harvardon a végzett a többi csak gyépés."

Egyetlen szóval se írtam még csak hasonlót se, csak a te fejedben alakult ki. Viszont téged jól jellemez: ennyire beteg vagy.
  • NEXUS6
    Ó kisfaxom, hát nem ezt pofiztuk eddig!?

De tudom, ha mi mondjuk akkor tuskóság (mermérszídjuk-ezta-jótelcsit-amikormég-akezünkesemvót?!), amíg el nem jut a kisagyadig és egyszercsak el nem kezded szajkózni te is a magad szintjén.

Megismétlem: ez a két termék nem ugyan az a kategória (mint ahogy leírtuk és köszi, hogy erre most ráerősítesz), és bizonyos mértékig a Samu szerintem benézte a marketinget, amikor esetleg azt az érzetet keltette, hogy mivel a GS3 paritásban van a IP5-tel, ezért a GS3 mini is.
    Ez olyan várakozást kelt a vevőben, amit ez a hw nem fog tudni teljesíteni, hiába adja nagyságrendileg csúcsteló áron!

-----------------------------------------------------------------------------
    "Kérek szépen mindenkit, aki küldetéssel rendelkezik RAJTAM KÍVÜL, legyen szíves és előre jelezze!
    Sok időt és energiát megspórolunk így. Köszönöm!"
  • NEXUS6
    "Androidon csak megnézem pár elérhető készüléken és minden felhasználónak a szerencséjén múlik, mit fog látni. Sajnálom de ez van."

Az azért miközben ezt a rengeteg áldást összeszedted a Apple-től, remélem eszedben járt az is, hogy te most itt összehasonlítottál 1 az az egy db, magas specifikációjú (és árkategóriájú), meglehetősen zárt hw/sw-ű telót az androidos világ kismillió, ilyen olyan prüttyögő jószágával.
    Nézd, ha valaki időt szán rá, akkor a kis droidot is addig tuningolhatja, amíg végül egy szem röccenés nem lesz. Az áfonya esetén ezt a gyárban megcsinálják helyetted, mert csak 1 hw-ről kell gondolkodni (miközben pl. GS3-ból is van 3-4 jelentősen eltérő hw).

Ezzel a hsz-szel kb mintha azt mondanád, hogy pusztíccsuk ki az emberiséget, mert az az igazi übermensch, aki a Harvardon a végzett a többi csak gyépés.
    Egy nézőpontból igaz, de van akinek a kukát is ki kell vinnie, meg a háborúban legyilkoltatnia magát, hogy a harvardoscsákó nyugodtan golfozhasson.

Teló szinten meg van amilyen telót az alsós Pistike kezébe kell adnom (0 Ft-ért kártyával elvihetőt lehetőleg) és az ne már egy 200 e + űberáfonya legyen. Nálunk erre sajna nem fussa!
    "És a te bolygódon milyen a klíma?"