Arrow (CW)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Kurva jó volt a mai rész is. LEGJOBB SOROZAT!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
<#eljen>

ForzaInter
év újonca ez a sorozat, ez nem kérdés.

Yo, Bitch!

az nem börtönös felvétel volt, hanem a múlt heti részé
grebber
Ilyenre én is gondoltam de a felvételt mivel magyarázná mit keresett akkor a börtönbe stb?

Next PC upgrade: 2022

dave9004
:D bírnám
Biztos, hogy ki fog jönni belõle.

Tippre a következõ sablon dolog fog történni:

Diggle beöltözik zöldbe és elhiteti, hogy nem az igazi Zöld Íjászt kapták el.

Vagy nem :D

REAL MADRID

grebber
Ekkora balféket így lebukni,ebbõl hogy fog kijönni azt kiváncsian várom!

Next PC upgrade: 2022

Beszarás mi jó ez a sorozat. :D
Narxis
A kellékesük. xD

A Queen rezidencia kísértetiesen hasonlít a Smallvile Luthor kastélyára, vagy csak az építészük volt közös? :D
Sir Quno Jedi
Nos igen, ez várható volt a negyedik rész végén. Mai világban nem lehet így...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narxis
Most nézem, hogy lemaradt egy nem.

*nem gondoltam volna

22 rész van berendelve

REAL MADRID

Narxis
Fúúú gyerekek, ezt gondoltam volna. Ehhez képest a Smallville picsafüst. :D Nagyon pörögnek az események!

SzirmosSzisza
Hány részes az elsõ évad? Mert eléggé gyorsan haladnak :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

MerlinW
Hát ez ilyen. Viszont a japán oktatást ajánlom, kellemes szabadidõtöltés és sok mást is tanulsz ott. 1500Ft-ért kipróbálhatod bármikor.

[merlinw.org]

Narxis
Wow kösz! :D

De ennél a japánnál nem nagyok egy kicsit az íjak? :D

MerlinW
Itt. Nem árt ha van némi izomtömeg a felsõtesteden:)
Itt pedig a nyugisabb Magyar íjászatot lehet elsajátítani.

[merlinw.org]

Igen, úgy hívják, munka. Meg egy kis buli volt tegnap.
dave9004
akkor úgy írom h az elsõ kettõ után. de biztos nyomós ok van :)
Sir Quno Jedi
Namost kikockáztam és megnéztem alaposabban. Az az íj az két fémrészbõl áll és csak középen van egy naaagyon durván megmunkált fadarab markolatnak, meg pár kilincs és zsanér forma réz bigyó (pl. amelyik a kezét védi), amit akár a hajóroncsokból, vagy akárhonnan is szerezhetett és úgy van hozzászigszallagozva, meg kötözve mindegyik a fához, mintha abszolúte házilag készült volna. ERGÓ, most már azt gondolom, hogy akár csinálhatta valaki ott a szigeten talált cuccokból is. Ammondó vagyok, hogy attól a valakitõl tanulta el, amit eltanult (vagy nem, csak elvette tõle a cuccokat).

Jelenleg ez az álláspontom.

Ne feledjük, õ közelharci fegyvernek is használja az íjját, ami mivel jó vastag/széles fémbõl van, nem is hülyeség. Ha azzal odasomsz, nem köszönik meg és hárítani sem utolsó.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tudod, melyik sorozat felirata csúszik? Az Eureka. Na az csúszás, 3 nap nem.
dave9004
magyar felirat kéne a harmadikhoz. a fordító nagyon elcsúszott vele.
SzirmosSzisza
Azért az az íj messze van a profitól. Sima fadarab csak van rajta pár dísz :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sir Quno Jedi
De hiába "tanul meg", egy szigeten nem fog mesteri fémveretes íjat fabrikálni magának, meg profi nyílvesszõket hozzá (elsõ osztályú fém nyílheggyel és precíz tollazattal), vaze! Sõt green arrow szerkót sem fog varrni magának...

Narxis
Én aszittem magától tanult meg. :D Mondjuk miközben állatokra vadászott. Én képregényekbõl nulla vagyok, szóval semmi elõismeretem nincs az ilyen szuperhõsökrõl. :D

Sir Quno Jedi
Naná, különben honnan a picsmagból lett vón ilyen profi íjja, meg nyilai (meg green hood-ja és rucija, meg fegyverládája).

Narxis
De õ se lakatlan szigeten volt. :P Visszaemlékezéseibõl kiderült. :P

Zomil
menj el 5évre egy lakatlan szigetre :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Narxis
Hol lehet megtanulni így nyilazni? Én is megtanulnék és ilyen badass lehetnék. :D

Narxis
Brutáljó rész volt, 10/10 eddig ez a sorozat.

Hát nem tudom. A Smallville Green Arrowját mint karaktert vhogy kreatívabbnak és hitelesebbnek érzem, mint az új fiút.

Elég erõtlen lett a 3-ik rész.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sir Quno Jedi
Elõször mindég szépen kéri, azután csúnyán, mindenkinek megadja az esélyt.

ForzaInter
azért a rész elején mikor mondta a csávónak, hogy adja vissza a nyugdíjasoknak a pénzt azon jót röhögtem:D azzal komolysággal ahogy mondta:D:D

Yo, Bitch!

Sir Quno Jedi
Heeh a második vége is érdekes, keverik keményen.

Jó lesz ez, különösen pl. azért, mert szemrebbenés nélkül öl benne a srác, ne úgy mint a betmen.

Narxis
yeeeeeeee

Teljes elsõ évad berendelve!!

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Narxis
váááá ez kurvajó sorozat! Eszméletlen, olyan mint a Smallville csak kicsit komorabb, de pont jó. Imádom, nálam az év újonca.

SzirmosSzisza
Ahhoz értenek, hogy hogyan kell lezárni a részeket azt meg kell hagyni :)

kastil
I used to play this game, but then i took an arrow to the knee

Neki a Black Canary a barátnõje. :)

Amúgy megnéztem én is az elsõ részt, de nem volt valami magával ragadó a sztori. Lehet még pár részt megnézek, ha másért nem, a helyes fõszereplõ pasi miatt. :)
MerlinW
Ne gondolkodj. Ez egy Robin Hood (15. század) ihlette 1941-es DC képregény feldolgozása. Igen, Superman-es dolog.

[merlinw.org]

k0trapali
Miközben néztem végig ez járt a fejemben: Batman, Iron Man, Batman, Iron Man ... :D
Hogy nem fogják felismerni? Hisz csak egy kapucni van rajta ami alól simán kilátszik az arca! Vagy ez is olyan Superman feelinges gondolom...
dave9004
majd a többi rész belassul, aztán mindenre fény derül. vhogy ezt érzem :)
Fabio Capello
Igen, túlzsúfolták, nem lehetett rákoncentrálni egy szálra, hogy "namost akkor ez ki a f*szom" vagy ilyesmi. Telerakták, és emiatt lapossá vált, engem nem fogott meg így egy szál sem, ami külön-külön pedig érdekes lehetne.

BEAST
Üdvözöllek a képregényhõsök világában! \o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

tigeroo
megnéztem a második felét is

ÚRISTEN ENNYI KLISÉT EGY RÉSZBE. (és a végén még PONT kiderül egy gagyi szál, hogy a csaj a rendõrfõnök lánya volt...aha. hát ez egy x milliós városban...? kicsit már sok nekem)
ForzaInter
lapos? pont, hogy inkább túlzsúfolt volt a pilot, annyi minden történt benne:D

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Hát, ez pilotnak kicsit lapos volt, remélem egy kicsit bepörög majd a dolog a következõ részekben :)