1725
-
#403 Mindig is jónő volt, hanem a legjobb! ;) -
#402 Aztarohadt! Felicity sokkal jobban néz ki, talán fogyott? Vagy a haja teszi, nem tom, de nagyon jó az összkép. :D -
Oddball29 #401 -
G_ArchAngel #400 kár, hogy rövid, vastag lábai vannak, jó csaj is lehetne :( -
Oddball29 #399 -
KaBuTo666 #398 Ki kell venni 2 hét szabadságot, aztán 24/7 sorozat.
Egyszer csináltam egy ilyen 2 hetes sorozat maratont, utána pár napig furcsán éreztem magam a világban, mint ha átment volna rajtam 100 szűzk*rva, félzombiként viselkedtem. :D -
G_ArchAngel #397 Igen, remlik. Sajnos egyre kevesebb idom van rendesen nezni a sorozatokat, igy, mig dolgozok az asztali gepen, addig a film megy a laptopon es vagy latom/hallom vagy nem...:/ -
Monoton #396 Ha jol emlekszem nem benult le, tobb honapos fizikoterapia miatt masik varosba koltozott. -
Monoton #395 Ja, es Summer Glau vendegszerepelni fog a 2. evadban :-) -
G_ArchAngel #394 Jut esyembe a rendorcsajjal mi lett? Lebenult es ennyi? -
Monoton #393 -
#392 -
Monoton #391 -
#390 Egyetértek. -
#389 ezek a sorozatjunkies arrow kritikák nagyon szarok.. -
#388 nagyon jó volt az évadzáró, néha azért elcsodálkozok, hogy ez a sorozat a cw-n megy:D -
#387 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mivel a szigetes történetben még eléggé az elején járnak az ott töltött 5 évnek, becsléseim szerint alig pár hét telt el, tehát további 4 évnyi történés biztos van. Abban az esetben tudom elképzelni, hogy kevesebb, ha a következő pár hónapban slade-ék meghalnak, és a további időt egyedül tölti a szigeten remeteként. De ez meg azért nem valószínű, mert valakinek ki kellett képeznie, és az sem rövid idő. Tehát imho több év eltelik a szigeten aktív kiképzéssel slade-ék részéről, majd azután történik velük valami, vagy meghalnak, vagy megmenekülnek valahogy és oliver ott marad egyedül.
Az aktuális történeti szálban szerintem elég sok változás lesz. Mivel szükség van egy új főgonoszra/főgonoszokra, valamint oliver-mama valszeg dutyiba kerül és ő örökli meg a vállalat CEO szerepét, így azt is kell majd intéznie. Bár ha az ügyvédei kitudják dumálni, hogy malcolm öletett/ölt meg mindenkit, neki pedig a férjét és csak azért nem mondott el eddig semmit, mert megfenyegette, hogy kiírtja a családját és ezt azzal nyomatékosította, hogy elrabolta a férjét, hogy komolyan vegye, így talán megúszhatja és akkor ezen az ágon nem lesz változás.
Ami viszont pozitívum volt, hogy a folyamatosan ellene dolgozó rendőrségi vonal elkezdett benne bízni, ahogy pl. Batman esetén történt a kezdetekkor és szép lassan Gordon cimborája lett.
Erről jut eszembe, valamilyen Wayne-es említést, cameo szerepet eléggé örömmel vennék. Nyilván nem fogják bruce wayne-t mutatni, se batmant, de hírekben a háttérben mehetne róla egy snitt, netán megemlítik, hogy s queen industries épp a wayne enterprise-al tárgyal valamiről stbstb.. :)
-
sandor8206 #386 sztem a 2. évadban meghúzzák azt a rejtélyes embert akit Malcolm említett, nem hiába említették a sorozatban Nanda Parbat
ha a dc comicra alapozunk, akkor ez sztem 3 főgonosz hozható kapcsolatba. Mindegyikre tapsikolnék, bármelyik lesz -
#385 Összességében szerintem egy nagyon jó kis első évaddal indult ez a sorozat! Persze minden sorozatban van kicsit laposabb rész, de ez így van rendjén. Nekem rendkívül tetszett és nagyon várom a következő évadot, remélem az is lesz hasonló színvonalú! :) -
xido #384 Valahol azt várom,spoiler nélkül merem már írni,mert remélem mindenki megnézte,hogy Malcolm áll a rakéták mögött és a flashbackek arra is ki fognak térni,ő hogyan jutott a kiképzéshez és a felszereléshez...mert ezt a rucit nem anyuka varrta otthon:))) -
#383 Hogy őszinte legyek, nekem nagyon nem tetszett az utolsó rész. Nekem csöpögősre sikeredett, és sok értelmetlen, hülyeség volt benne. Várom a folytatást, de ennél jobb záró részt vártam!! -
#382 Nagyon durva évadzáro volt...10/10-es rész :) -
Monoton #381 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A szigetre biztos kuldenek valami kulonitmenyt, hogy kideritsek mi tortent ott. -
123xyz #380 Tényleg, azon gondolkodtam, mi várható a továbbiakban... Mert elég sok dolog változik most:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kell ugye a szigetre egy új sztori / új főnök /, bár Fyers akivel beszélt telefonon, és valamikor mutatták, talán többet megtudunk róla. De a szigeten most, hogy sikertelen lett a küldetés, elvileg már nincs mit tenniük, szóval vagy magukra hagyják Oliveréket, vagy valami új feladat és ezzel együtt új történet lesz.
Aztán Malcolm sikerével adódik a kérdés, hogy kik építik majd újjá a Glades-t, vagy egyáltalán mi lesz a sorsa. Emellett Royt valószínűleg elkezdi Oliver tanítani / képezni.
De az is felmerült bennem, hogy fogják-e még folytatni az 1 gonoszt elintéz / rész felépítést? Mert most, hogy lement az undertaking, már a motivációt is újra fel kell építeni, szóval fogja-e folytatni a listát?
Jó kérdések, ugye? Most lehet agyalni következő évadig :) -
123xyz #379 Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem ami a leginkább örömre ad okot a sorozattal kapcsolatban, hogy végre egy intelligens főgonoszt kaptunk... Egy "átlagos" sorozatban ugyanis az történt volna, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hatástalanítják a gépet, mindenki boldog, megmentették a városrészt, viszont itt meg merték lépni azt, hogy Malcolmnak volt annyi sütnivalója, hogy bebiztosítsa magát. És külső szemlélőként egyértelmű ez a logikus lépés, de amennyi bénaság van ilyen téren úgy általában a sorozatoknál, ez hatalmas pozitívumként könyvelhető el.
Szóval számomra nagyon szimpatikus lépés volt. És az évadzáró egy szóval jellemezve: fantasztikus. Egyszerűen az egész sorozat olyan jó, pörgős, remélem tudják tartani majd a színvonalat. -
Monoton #378 Kis érdekesség, hogy az Arrow mellett a Supnat finálé is a Sacrifice címet kapta. :)
-
Monoton #377 Na ez epic volt Zsenialis volt az evadzaro, nagyon regen lattam hasonlo szinvonalu epizodot, akarmelyik sorozatban. -
paly90 #376 Revolutionnál nem tudok..:S:D
-
#375 Ez nagy hiba, mindig egyet kellene értened velem. :D -
paly90 #374 kb először értek veled egyet:):D -
#373 fúúúúú BASSZUS ez kész, teljesen kész vagyok, nem ennyire jó sorozat egyszerűen nem létezhet....egyszerűen nem térek magamhoz -
Monoton #372 Be lett már korábban. -
#371 Szerintem 100000% -
#370 Kapufa :D
Be lett rendelve a következő évad? -
#369 Spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én arra gonoltam, h Malcomtól pont Tommy lesz az aki megmenti, de zgye azok után amit látott, nem valószínű. -
Monoton #368 Akkor még nem tudta, hogy berendelték a 2. évadot
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viccet félretéve, szerintem Malcolm el fog halálozni és a már felvezetett női lábak tulajdonosa után megy a hajsza a következő évadban. Na meg lehet egy kis Tommy bosszú is lesz :D -
#367 Előtte azt hittem örökké ilyen lesz az élete, de rájött, hogy ha felszámolja az "undertaking"-et akkor vége mindennek és vissza mehet a normális életéhez. -
Monoton #366 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Olivernek csak valami indok kellett, hogy bejusson az épületbe. Erre Tommy és amit neki mondott teljesen megfelelt. -
#365 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oliver nem köcsög amúgy mert adja Tommy alá a lóvat hogy szerezze vissza a csajt erre megy azt lekurja! Kíváncsian várom a folytatást most hogy a "főellenség" előtt is lebukott,hogyan fog alakulni. Aztán tuti hogy ilyen csöpögős szar lesz és összefognak majd! -
Konyigery #364 Nyugi amekkora nindzsa tuti kiköpi :D