1725
-
VvD #443 ÁÁÁ, tudtam, hogy valahonnan ismerős. A TBBT második évadjában szerepelt az egyik kedvenc részemben! :) -
#442 Dehogy, Summer Glau nem ennyire telt :) -
#441 wow, durva első rész volt... fasza ez a sorozat, és Felicity sem lett csúnyább :) -
EnxTheOne #440 Ez ki?
Gondolom civilben az az elnök helyettes csaj -
Monoton #439 Jó ez, látszik, hogy van karakterfejlődés és nem csak Olivernél.
És vééégre
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#438 Ez tényleg jó kis évad kezdés volt! :) -
#437 Felicity kibontott hajjal <3
-
#436 Ja mondjuk az egy kicsit fura lesz bár én nem ismerem a képregényt így lesz változtatni való a 3. évadra is. :D -
Oddball29 #435 Hát, nekem nem volt bajom a karakter újraértelmezésével eddig, de most kezdek aggódni, hogy jönnek a habszivacs meg boxkesztyű nyílvesszők az új no kill-policy-vel együtt... -
#434 Tyűűűű bazze ez az évadnyitó odab.sz!!! -
#433 De! -
EnxTheOne #432 Holnap kezödik nem? -
Monoton #431 Ha valakinek nagyon hiányzik a sorozat: Arrow Special: Year One (az első évad összefoglalója)
-
EnxTheOne #430 Flash elvileg a 8., a 9. és a 20. részben lesz.
Ha jók tudom akkor a 20. rész lesz az eredet történet. :S -
#429 -
#428 :D -
Monoton #427 Itt egy jó kis wp. :D -
#426 nem szóltam... :D -
#425 kár, hogy átmegy ennyire irreálisba
azért nézni fogom, biztos jó lesz -
#424 2013-Oct-09 Arrow 02x01 City of Heroes
2013-Oct-16 Arrow 02x02 Identity
2013-Oct-23 Arrow 02x03 Broken Dolls
2013-Oct-30 Arrow 02x04 Crucible
2013-Nov-06 Arrow 02x05 League of Assassins -
#423 yeeee -
Monoton #422 -
#421 -
Monoton #420 -
#419 No, én is ledaráltam az elsőt. Nagyon kellemes csalódás volt, sokkal gagyibbra számítottam. Jó lesz az új évad is, a trailer láttán legalábbis reménykedem, Summer Glau meg külön piros pont. :)
-
Janika114 #418 Ugyanezen gondolkoztam, h azért ez a sorozat a realitások talaján maradt eddig... kíváncsi leszek hogy fogják fogadni a nézők, ha tényleg behozzák -
EnxTheOne #417 flash?
azt meg hogy? Mert az arrow az túl realisztikus, se idegen technológia, se természetfeletti képességek.
Az meg kicsit furcsa lenne ha a 2. évadban megjelenne egy ember aki fénysebességgel fut és lecsapolja egy másik univerzum energiáját :D -
#416 Flash sorozat nem lenne rossz :) -
Oddball29 #415 Hát, nekem a The Question behozása érdekesebb lett volna. -
Janika114 #414 "Ahogy az várható volt, lesz Arrow-spinoff, illetve kísérletet tesznek rá. The Flash (Barry Allen) karakterét fogják bevezetni a sorozatba, hogy később sajátot építsenek fel köré." /Sorozatjunkie/
Volt mostanság szó róla h a sorozat a Dc filmes univerzum tagja, és akár a Justice Leaguben is benne lehet Oliver, de akkor a sorozat csak nem a filmes univerzumba játszódik, mivel gondolom nem ugyanaz lesz a sorozatos Flash mint a 2016-ban jövő Flash filmes.
-
#413 Köszi :) -
#412 Black Canary -
#411 Nem nagyon vagyok otthon a képregényekben. A szöke csaj a végén kicsoda?
Meg ezek szerint végre megkapja a Green Arrow nevet. Ráadásul szépen felfejlesztették a bázist/felszerelést :D -
Monoton #410 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És a nyomozonkból járőr lesz :D
Egyébként október 9. -
#409 nyerk, szeptember vagy október? Hülye amerikai dátumokon sose igazodtam ki ...
Amúgy Summer Glau yay -
#408 Kb. az első másfél perc ismétlés utána jönnek a 2. évados jelenetek:
-
#407 Szopnék nyalnék bárkit bárhol hogy ilyen jó nőm lehetne!
De mivel nyomorult kocka függő vagyok és nem érdekelnek így meghagyom másnak -
G_ArchAngel #406 A labai nem szepek sajnos: rovid es vastag. Figyelnek is ra, hogy ne legyen rola sok egeszalakos felvetel. -
KaBuTo666 #405 Te meg vaddisznó arcú vagy, tökéletesen összeilletek. -
#404 Nekem kicsit malac arcúnak tűnt a sorozatban, még akkor is amikor levette a szemüvegét és bement kaszinózni.