Arrow (CW)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
ja ez elég gyenge rész volt..

Yo, Bitch!

Köszi mindkettõtöknek. Megnézek egy-két részt :)
Narxis
Sztem a mai kicsit gyengébb rész lett, túl egyszerû volt, de a vége ütött, fõleg amit a detektív tett....

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LoSA
<#eljen>
Ezt örömmel hallom! ;)

Narxis
Egyre jobb lesz! ;)

LoSA
Most néztem meg az elsõ részt, tetszik nagyon! Nézni fogom, az tuti ha ilyen marad! ;)

dave9004
talán nem durva annyira h megvágják. De a szinkronok, fõleg a nõké érdekes lesz
Retekklub szar szinkronnal, még a végén meg is vágják egy két helyen. :D
Maradok az eredeti hangnál minõségi felirattal. :D
Pilot kritika
Itt pedig olvashatsz kicsit róla. Ha még több infó kell akkor ott találsz többet is.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

LoSA
Jó ez! :) Már csak arra leszek kíváncsi, hogy az RTL mikor kezdi el?! :)

SzirmosSzisza
Lesd meg ezt. Itt nagyjából elmondanak mindent.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Valaki gyorsan elmondja, hogy mirõl szól nagyjából? Ajánlották páran, de nem akarok belekezdeni ha nem érdekel.
<#eljen>
Ha a másikra szavaztok beteszem azt.

REAL MADRID

LoSA

Valamelyik bannerba? :)

Narxis
szép :D

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LoSA
Narxis
Ehhez a sorozathoz ilyen kell. :D

Most néztem meg a 9est..hát már nem próbálom sajnálkozni,hogy Justin jobban bejött nekem a sokkal lazább karakterformában,de ez a srác nekem még mindig nagyon kimért és mesterkélt,az egész testtartása meg mimikája feszengõs számomra,merev teljesen,fõleg mikor áll,mint aki dinnyéket visz:)
SzirmosSzisza
Most néztem Gossip Girl évadzárót és az ügyvéd csaj meg a húga is benne volt :D

Igen, ez a baj: Felicity, az IT geniusz, elinditja, majd nezgeti a 'metro' feluletet. Aztan nem csinal semmit es felugrik a nyilvesszorol minden adat.

(tudom, hogy mar nem metronak hivjak)

http://gaborszantai.co.uk/

Narxis
Attól még, hogy rendszeres iszonyúan nem illik bele.

A nézettebb amerikai sorozatokban rendszeres egy-egy windows termék reklámozása. A surfacet jelenleg legjobban a Hawaii Five-0 és az NCIS:LA-ben tolják a nézõknek. (kb. az évad eddigi összés részében)

REAL MADRID

Narxis
Jah, múlt héten az Elementary-ban volt, hányinger.

csak kicsit eroltetett benne a Win8 tabletek reklamozasa :)

Narxis
:DD

Jó rész volt a mai is.

SzirmosSzisza
- How are you?
- Proficient with firearms.

:D

Csak ebben a ket reszben szerepelt IMDB szerint, tobbet nem lesz az evadban.
Lehet elokeszitenek neki egy kulon sorozatot?

Amugy berendeltek mar a masodik evadot?

Narxis
<#eljen><#taps>

BEAST
Úgy néz ki lesz Red Arrowunk is. :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

http://www.youtube.com/v/iH5durhfDjM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Black Canary pedig a Dinah Lance a DC univerzumban.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Narxis
Wikin rákeresve nekem úgy tûnik, hogy elég komoly karakter a képregényekben, nem egy sima mellékszereplõ. Sok helyen szerepel.

Zomil
Sajnálom, de ezekkel nem tudok mit kezdeni :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Huntress: Cry for Blood

Huntress Year one

Batman: No Man's land

Zomil
Nah megnéztem 7., 8. részt. Miért sulyos karakter?(nem ismerem a képregényt)

Amugy a sorozat valami rendkivül jol vegyiti a szerelmi drámát az akcioval és a karakterek nagyon jok. Ez a 2 rész nagyon ütött.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sir Quno Jedi
Olivér nem bír a nõkkel, node ki bír velük... :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narxis
Fúúúú ez nagyon brutális rész volt, volt ám eksön a javából. Következõ a mid-season finálé lesz, durvának ígérkezik!

Sir Quno Jedi
Há mos még bukóban rohangál, mer nem dolgozta ki a szuperhíró énjét.

Amúgy azt szeretem ebben a soriban, hogy rendesen agyongyilkolják a bedgájokat, nem szaróznak. Tök korrekt. Bár kezdik néha már a nyáladzást néha, hogy ez így neeem helyes, meg blablabla, de szerencsére még tolják keményen.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nocsak, Miss Bertinelli... A nyílpuska hol maradt?

Elég meredek húzás volt egy ilyen súlyos karaktert betenni, de tulajdonképpen bejöhet...

Narxis
Jó kis rész volt, adagolják a WTF infókat. :D

Narxis
http://www.youtube.com/v/8NvPDhth_VQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Sir Quno Jedi
ÉS így kezdõdik a civilizáció! :D

dave9004
picit morbid sry:
De már van egy négere :D
Sir Quno Jedi
Kedves Oliver-ünk lassan csak megérti, hogy nem elég a város megmentéséhez megagyalni a csúnya korrupt bácsikat a listáról és nem elég bankrablók után kajtatni. A várost úgy lehet megementeni, ha tisztességes melót biztosít az embereknek és rendet és biztonságot, erõs rendõrséget, tûzoltóságot, kórházakat stb. egyszóval infrastruktúrát is mellé. Akik elvesztették a házukat, a munkájukat, az önbecsülésüket, azokon puszta bosszúval, meg igazságosztással már nem segít...

Gazdasági válság ellen nem elég egy íjász. :D

Narxis
Ez hatalmas jó rész volt!

Narxis
Egyszerû, amelyikbe nem írok az szar. :D De legalábbis nem érdekel, igazából még nem volt olyan sorozat amit elkezdtem és aztán valamikor abbahagytam. Amit elkezdek azt addig nézem amíg van, ezért nézek viszonylag kevés sorozatot, vagy tetszik már az elsõ 2-3 résznél vagy nem és akkor rá se nézek többet.

Talán amit gyengébbnek érzek mostanság az az újonc Beauty&Beast, de messze van attól, hogy ne nézzem. Meg panaszkodtam egy kicsit Merlin topikba meg korábban az Alphas-ban de egyiket se fogom dobni. Amit megszeretek azt késõbb nehéz velem megutáltatni viszont induláskor nehéz megszerettetni velem sorozatokat. :)

Sir Quno Jedi
Te figyejjé máh, minden totyigban ezt csinálod, így nehéz megítélni valójában melyik a jó sorozat (szerinted)... :DDDD

Malakai
A kanadai CTV-s vetítést, de csak ezen a héten ment elõbb, jövõ héten már majdnem szokásos idõpont lesz (csak 1 órával adják elõbb).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Narxis
Akkor én most mit töltöttem le Arrow.S01E05.HDTV.x264-LOL. néven? :P

ForzaInter
milyen mai rész?:D holnap lesz

Yo, Bitch!