1725
10710998_467067493431288_867160675426903
  • blackfire001
    Ez a maszkos szöszi véletlenül nem Talia? Ra's al Ghul lánya..
  • Shep
    Egyébként erről a szigetes, hajós, túlélősdiről csak nekem jut eszembe a FC3?
  • DasIsFuck
    a rettentően szar kezdés után kezd picit érdekessé vállni, remélem azért a főszál nem olyan idiótaság lesz mint amit az előző évad zátr le...
  • grebber
    Kiba.... kiváncsi vagyok ki az a csajszi szerintem az is valami szigetes cucc lesz.
  • Monoton
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na bejött a képbe Ra's al Ghul is Slade meg nem fog meghalni, nem kell aggódni :D
  • Narxis
    neeeeeeeeeeeeeeeeee
  • szucsy89
    Gondolom megég a keze/arca, és Olivert fogja hibáztatni miatta, és ezentúl ellenségek lesznek. Én valami ilyesmit tudok elképzelni.
  • Darthmushroom
    elméletileg egész évados szerződést kapott csak nem ölik meg akkor ilyen hamar, viszont a csajt nem tudom, rá nem emlékszek h hosszan számolnának a készítők, de lehet nincs igazam
  • acsati
    Igen, de abba csak nem hal bele. Még gondolom jó ideig szerepelni fognak Shadoval. Vagy majd meglátjuk :D Jó pár év még hátra van a szigetes részekből szerintem.

• Narxis
    Csak ha túlélte mert az utolsó kép róla ha jól láttam az volt, hogy égnek a kezei?
  • SzirmosSzisza
    Gondolom oda került ahova Oliver, fasza volt a szigetes rész vége!
  • Narxis
    Brutál jó rész volt, nagyon tetszik ez a felállás Lance-el vagy hogy hívják. xD

Slade-el meg mi történt???
  • acsati
    Ismét egy jó rész volt. Bár ez a rendőri felfogás elég érdekesre van kitalálva.
  • xido
    MJW miatt kicsit felugrottam a székben:)
  • EnxTheOne
    Átjött marvelböl wolverine :D

Kiváncsi vagyok hogy hogy fog innen megszökni
  • Darth Sith

kíváncsi leszek, hogyan oldja meg a 2. rész végi problémát, mert eléggé patthelyzetnek néz ki, ahogy számoltam kb 15 swat-ossal néz szembe, akik teljesen körül állták, egy alacsony belmagasságú szobában. Bármit is csinál, a 15ből az egyik tuti eltalálja. Innen csak úgy szökhet meg, ha valaki kívülről segít neki vagy szimplán eltereli a rendőrök figyelmét, mondván, hogy csak ő ölheti meg :D jokernél már láttunk ilyet, hogy azért segített batman-nek, mert nem hagyta, hogy más nyírja ki :DD
    Black Canary-t pl. tudnám értékelni, szép beugró lenne :)

nem tud valaki arról valamit, hogy lesz-e deathstroke most már napjainkban is, nem csak visszaemlékezésben? mert az első részben látható volt a sziget szélén deathstroke maszkja amiből kiáll egy nyíl, tehát oliver kilőtte a szemét a szigeten. azt olvastam, hogy ebbe az évadba 2 nagy főgonosz is lesz és az egyik elég nagy és ismert dc karakter.
  • paly90
    az a baj h sztem elég gagyi megoldással oldják meg..
  • Shep
    Na megnéztem, hát nem túl jó a felirat de nézhető volt. Ellenben a rész vége, az nem gyenge, kíváncsi leszek, most mit találnak majd ki.
  • paly90
    1-2 helyesírási hiba van benne de nem zavaró
    én is megértem angollal de lusta vagyok "gondolkodni" és így inkább magyarral nézem én is..:D
  • Shep
    Köszi. Ha jó a felirat nem érdekel ,hogy ki fordította. Na nem mintha olyan gyenge lennék angolból de ha van rá mód inkább felirattal nézem a sorozatokat.
  • acsati
    Vagy jön egy rejtélyes hölgyemény aki segít neki? :D

Kíváncsi vagyok, hogyan oldják meg!
  • grebber
    Következő rész valami
    atom ninja füstös meneküléssel
    nyit majd tuti :D

• paly90
    van nem hivatalos, ha érdekel
    http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/5228002/arrow-identity-hu
  • Shep
    Nekem egyelőre még egy magyar felirat is megtenné a 2. részhez :)
  • acsati
    Legyen már a következő rész!
  • Narxis
  • Narxis
    Számomra ellentmondásos rész volt ez, főleg a rendőrök viselkedése miatt nyílt ki a bicska a zsebemben. A vége persze szokás szerint ütött. A kínai szőke csaj meg megkapná ami jár neki tőlem ha értitek mire gondolok... ;D
  • SzirmosSzisza
    Erről van szó!
  • Konyigery
    Egyre jobban kezd magára találni szerintem a sorozat, jelenleg arra a szintre ért el nálam tavaly óta, hogy jobban várom az új részt mint pölö az új Supernatural részt.
  • ForzaInter
    Vannak hibái ennek a sorozatnak, de vmi iszonyat szórakoztató.
  • Janika114
    Hát direkt azért nem írtam a többit spoilerbe hogy lássátok miről van szó, és csak az nézze meg akit érdekel.
  • SzirmosSzisza
    Úha, lehetne valami dupla spoiler, ebbe nem szép belefutni :D
  • paly90
    igen, azóta már utánajártam, és valóban igy lesz
  • Janika114
    Elvileg
    Laurel eltűnt húga

lesz Black Canary, ha jól rémlik ezt olvastam.
  • Monoton
    Igen a képregényekben Laurel a Black Canary, itt viszont más fogja játszani. Ez egyébként nem jelenti azt, hogy később nem lehet belőle :)
  • Oddball29
    A hírekben volt róla szó, hogy behoznak egy Black Canary karaktert, aki nem Dinah Lance.
  • paly90
    Segítséget kérnék
    nem ismerem a képregényt
    amikor megjelent black canary nekem úgy tűnt, mintha Laurel lett volna
    utána megnéztem Wikin azt írják h ő az a képregényben
    Junkien viszont azt mondják h itt nem ő volt az mert ebben eltérnek
    rosszul láttam volna??? valaki segítsen:D
  • G_ArchAngel #446
    Jo volt, tetszett, bar latszik sok reszletben hogy kicsit low budget vagy inkabb azt mondanam, a mellekszereplok nagyon gyengek (a varoshazas jelenet verciki volt).

A masik, hogy nem talalnak el senkit 10m-en belul (nem tudom M4, M16... mi volt az)?
    Oliver behuzodik fedezekbe egy nylonnal letakart allvanyzat moge?
    Az ugyvedcsajnak miert kell allandoan ribanckent feloltoznie, ha felelossegteljes munkakore van?
  • EnxTheOne
    A legnagyobb szerepe meg a fireflyban volt :D
  • Darthmushroom
    meg elméletileg Ő gonosz karakter lesz nem?

am a terminátor sorozatba jól játszott :)