1725
-
#483 Ez a maszkos szöszi véletlenül nem Talia? Ra's al Ghul lánya.. -
#482 Egyébként erről a szigetes, hajós, túlélősdiről csak nekem jut eszembe a FC3? -
#481 a rettentően szar kezdés után kezd picit érdekessé vállni, remélem azért a főszál nem olyan idiótaság lesz mint amit az előző évad zátr le...
-
#480 Kiba.... kiváncsi vagyok ki az a csajszi szerintem az is valami szigetes cucc lesz. -
Monoton #479 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na bejött a képbe Ra's al Ghul is Slade meg nem fog meghalni, nem kell aggódni :D -
#478 neeeeeeeeeeeeeeeeee -
#477 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom megég a keze/arca, és Olivert fogja hibáztatni miatta, és ezentúl ellenségek lesznek. Én valami ilyesmit tudok elképzelni. -
#476 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elméletileg egész évados szerződést kapott csak nem ölik meg akkor ilyen hamar, viszont a csajt nem tudom, rá nem emlékszek h hosszan számolnának a készítők, de lehet nincs igazam -
#475 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, de abba csak nem hal bele. Még gondolom jó ideig szerepelni fognak Shadoval. Vagy majd meglátjuk :D Jó pár év még hátra van a szigetes részekből szerintem.
-
#474 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak ha túlélte mert az utolsó kép róla ha jól láttam az volt, hogy égnek a kezei? -
#473 Gondolom oda került ahova Oliver, fasza volt a szigetes rész vége! -
#472 Brutál jó rész volt, nagyon tetszik ez a felállás Lance-el vagy hogy hívják. xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Slade-el meg mi történt??? -
#471 Ismét egy jó rész volt. Bár ez a rendőri felfogás elég érdekesre van kitalálva. -
xido #470 MJW miatt kicsit felugrottam a székben:) -
EnxTheOne #469 Átjött marvelböl wolverine :D
Kiváncsi vagyok hogy hogy fog innen megszökni -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
kíváncsi leszek, hogyan oldja meg a 2. rész végi problémát, mert eléggé patthelyzetnek néz ki, ahogy számoltam kb 15 swat-ossal néz szembe, akik teljesen körül állták, egy alacsony belmagasságú szobában. Bármit is csinál, a 15ből az egyik tuti eltalálja. Innen csak úgy szökhet meg, ha valaki kívülről segít neki vagy szimplán eltereli a rendőrök figyelmét, mondván, hogy csak ő ölheti meg :D jokernél már láttunk ilyet, hogy azért segített batman-nek, mert nem hagyta, hogy más nyírja ki :DD
Black Canary-t pl. tudnám értékelni, szép beugró lenne :)
nem tud valaki arról valamit, hogy lesz-e deathstroke most már napjainkban is, nem csak visszaemlékezésben? mert az első részben látható volt a sziget szélén deathstroke maszkja amiből kiáll egy nyíl, tehát oliver kilőtte a szemét a szigeten. azt olvastam, hogy ebbe az évadba 2 nagy főgonosz is lesz és az egyik elég nagy és ismert dc karakter. -
paly90 #467 az a baj h sztem elég gagyi megoldással oldják meg.. -
#466 Na megnéztem, hát nem túl jó a felirat de nézhető volt. Ellenben a rész vége, az nem gyenge, kíváncsi leszek, most mit találnak majd ki. -
paly90 #465 1-2 helyesírási hiba van benne de nem zavaró
én is megértem angollal de lusta vagyok "gondolkodni" és így inkább magyarral nézem én is..:D -
#464 Köszi. Ha jó a felirat nem érdekel ,hogy ki fordította. Na nem mintha olyan gyenge lennék angolból de ha van rá mód inkább felirattal nézem a sorozatokat. -
#463 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy jön egy rejtélyes hölgyemény aki segít neki? :D
Kíváncsi vagyok, hogyan oldják meg! -
#462 Következő rész valami SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nyit majd tuti :Datom ninja füstös meneküléssel
-
paly90 #461 van nem hivatalos, ha érdekel
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/5228002/arrow-identity-hu -
#460 Nekem egyelőre még egy magyar felirat is megtenné a 2. részhez :) -
#459 Legyen már a következő rész! -
#458 -
#457 Számomra ellentmondásos rész volt ez, főleg a rendőrök viselkedése miatt nyílt ki a bicska a zsebemben. A vége persze szokás szerint ütött. A kínai szőke csaj meg megkapná ami jár neki tőlem ha értitek mire gondolok... ;D -
#456 Erről van szó! -
Konyigery #455 Egyre jobban kezd magára találni szerintem a sorozat, jelenleg arra a szintre ért el nálam tavaly óta, hogy jobban várom az új részt mint pölö az új Supernatural részt. -
#454 Vannak hibái ennek a sorozatnak, de vmi iszonyat szórakoztató. -
Janika114 #453 Hát direkt azért nem írtam a többit spoilerbe hogy lássátok miről van szó, és csak az nézze meg akit érdekel. -
#452 Úha, lehetne valami dupla spoiler, ebbe nem szép belefutni :D -
paly90 #451 igen, azóta már utánajártam, és valóban igy lesz -
Janika114 #450 Elvileg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Laurel eltűnt húga
lesz Black Canary, ha jól rémlik ezt olvastam. -
Monoton #449 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen a képregényekben Laurel a Black Canary, itt viszont más fogja játszani. Ez egyébként nem jelenti azt, hogy később nem lehet belőle :) -
Oddball29 #448 A hírekben volt róla szó, hogy behoznak egy Black Canary karaktert, aki nem Dinah Lance. -
paly90 #447 Segítséget kérnék
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem ismerem a képregényt
amikor megjelent black canary nekem úgy tűnt, mintha Laurel lett volna
utána megnéztem Wikin azt írják h ő az a képregényben
Junkien viszont azt mondják h itt nem ő volt az mert ebben eltérnek
rosszul láttam volna??? valaki segítsen:D -
G_ArchAngel #446 Jo volt, tetszett, bar latszik sok reszletben hogy kicsit low budget vagy inkabb azt mondanam, a mellekszereplok nagyon gyengek (a varoshazas jelenet verciki volt).
A masik, hogy nem talalnak el senkit 10m-en belul (nem tudom M4, M16... mi volt az)?
Oliver behuzodik fedezekbe egy nylonnal letakart allvanyzat moge?
Az ugyvedcsajnak miert kell allandoan ribanckent feloltoznie, ha felelossegteljes munkakore van? -
EnxTheOne #445 A legnagyobb szerepe meg a fireflyban volt :D -
#444 meg elméletileg Ő gonosz karakter lesz nem?
am a terminátor sorozatba jól játszott :)