Arrow (CW)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acsati
Ilyen nézettségi adatokat nem lehet megtudni? Érdekelne, hogy mennyien nézték vajon az rtl-en.
Narxis
jah

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"DE ha azt vágják ki, hogy valaki HOGYAN HAL MEG..."
Kivágták, hogy az apja lelövi magát? Másra nem tudok gondolni.

REAL MADRID

Az Olivör egy dolog, szerintem viccesebb volt, hogy az elsõ részben amikor legelõször (szerencsére késõbb nem) megemlítették SztÁrling city-t, akkor SztÖrling lett belõle <#idiota>

Szerintem a szinkron elfogadható összességében, bár Mr Lance hangjával nagyon nem vagyok megelégedve, Oliver megszokható, meg a többiekkel sincs komoly gond. De ez mindig olyan, hogy aki nem látta eredeti hanggal, annak nincs mihez hasonlítani, szóval gondolom nekik teljesen megfelelõ lesz a magyar hang.

Viszont a VÁGÁS nagyon idegesítõ, fõleg amikor lényeges dolgot vágnak ki. Mert nem azért, de ha valakit éppen sokkolóval vallatnak (ez így nem spoiler, amúgy sem túl fontos a jelenet szempontjából), akkor elég szánalmas kivágni, ahogy a sokkolót a testéhez érintik... DE ha azt vágják ki, hogy valaki HOGYAN HAL MEG <#wow1>, az nagyon bosszantó. Persze mindenki tudja, hogy meghalt, de azért szerintem sokakban felvetõdhetett a kérdés, hogy mégis hogyan? És nem a sorozat hibája, hogy nem derült ki számukra, hanem az rtl-é... <#shakehead>

Olivör <#vigyor1>

REAL MADRID

Shep
Akkor még egy ok, hogy ne magyarul nézzük. Utálom ha megvágnak egy filmet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tesco gazdaságos antiméreg
200 féle gyogynövényböl készült

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

BoneDragon
Smallvillet is megvágták. Az volt a legviccesebb, mikor zodot eldobta a földre, következõ jelenet, hogy clark fekszik a földön. <#idiota>

grebber
A valóságban is kéne ilyen lötty amit Oliver-el itatnak ha valami kerül a szervezetébe.Az mindenre jó legyen az drog vagy méreg!<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Engem nem a szinkron zavart igazán, hanem azt, hogy eléggé megvágták. A korhatárt sem láttam feltüntetve. Talán azt akarják, hogy a gyerekek is nézhessék (pedig a bûnözõk megölése a hõs által ebben a sorozatban elég fontos kérdés).
dave9004
engem a kivágások jobban zavartak
pl az elsõ részben a rosszfiuk vallatnák olivert, de tv-ben kivágták a sokkolozás jelenetet :D olvier meg csak nyögött a semmitõl
Shep
Belenéztem én is a szinkronosba tegnap este, hááááát kb senkit nem sikerült eltalálni így legalább egységes a dolog, pedig én nem vagyok szinkron ellenes, meg szeretem is a szinkronos filmeket de ez most tényleg nem jött össze.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na igen, Lance szinkronhangja kb annyi idõs lehet, mint a lánya. :)

Narxis
A detektív hangja lehetne egy kicsit rekedtebb, de nem hallottam mindenkit. Oli, huga, anyja hangja szerintem ok. Talán Laurelét hallottam, Merlynére még kíváncsi lennék.

Szerintem meg szörnyûek. Pont most néztem bele én is. :)

Narxis
Most megy szinkronosan az RTL-en ha jól láttam. Sztem egész jól eltalálták a hangokat.

Felirat mikor szokott kész lenni?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

zoliii

Smallville Zöld íjjász ruha picit jobb szerintem!

Narxis
Jah, hirtelen felindulásból azt mondom, hogy minimum 5, de egyelõre csak a köv. évad legyen biztos aztán majd meglátjuk. :)

En csak a seed-elokbol informalodok, de rendesen megnott a szamuk...
Anno 10k korul voltak, most mar 20.000 felett.

Jo lenne, ha megerne par evadot:)

http://gaborszantai.co.uk/

Narxis
http://www.youtube.com/v/hYW_vC_2eOY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Narxis
O-M-F-G basszus a vége ütött de rendesen!!! xD De amúgy is jó rész volt.

SzirmosSzisza
Végre bazze \o/ :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Gyühetne mán az uj rész. Ezt utálom a sorozatokban, ledarálok jo sok rést, utánna meg kell vvárni egy hetet az uj részre.

SzirmosSzisza
Ja tuti lesz valami csavar, bár akkor nem csöpögött volna a végén a bizalomról :D

Amúgy ha valakit érdekel, itt a kód.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Narxis
Hmm. Akkor csak a puska a jó ha a gyorsaság számít. :D

Narxis
Szerintem

agymosták vagy megjátssza, hogy átállt.

Nem fogja mert félti a munkáját. :D

SzirmosSzisza
Ha jól tudom miatta haltak ki a nehéz páncélok. Mármint hibába jó kard ellen, ha nyíl úgyis megöl, szóval inkább átváltottak könnyûre :D

Narxis
Ez durva, akkor a nyíl ellen nincs is védelem. :o

SzirmosSzisza
Nem igazán értem mi a franc történik itt, fõleg a végén.

Mármint eléggé wtf, hogy rejtegeti aztán kiszabadítja aztán mégse, tuti átáll a végén vagy valami, magától nem lesz paru íjász Ollie

A másik meg, hogy az a suna elmondhatná már neki, hogy Walter is talált 1 listát :D

Mi vadkan koponyajat lottuk ugy at, hogy a fabol nem lehetett kiszedni utana. A golyoallo melleny nem ilyen fem ellen van tervezve, ami nem akar szetlapulni becsapodaskor.

Narxis
http://www.youtube.com/v/z_mJY5Kdjr8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Narxis
Na ez durca rész volt am. az íj átmegy a golyóálló mellényen? :D

A vége meg konkrétan wtf volt.

Egyáltalán nem gáz a fordítás, sõt teljesen jó. Csak a #126-ban látható jelenetnél érdekesen fog kijönni szinkronnal :D De gondolom megoldják majd, és ott nem Zöld Íjászra fogják fordítani.

REAL MADRID

Az ij eseteben a feszitoero a pound (font), semmi koze az eszkoz sulyahoz:)
Felnott ferfiak eseteben 50-70 pounds koze loheto be.
Gyartanak szelsoseges feszitesi ertekekkel, 200 lbs feletti ijakat is, de azzal losz egyet es egy hetig fekszel az agyban, mert beall a hatad:)

Mark Stretton (UK) drew a longbow weighing 90 kg (200 lb) to the maximum draw on an arrow of 82.5 cm (32 ½ in) at the shooting grounds of The Bath Archers, Somerset, UK on 15 August 2004.

The bow was made by Bickerstaffe Bows (UK), of yew wood, backed with hickory. The arrow was made of aspen (poplar) and fired at a target approxiamately 5 yards away from the archer.

SzirmosSzisza
Nekem úgy tûnt, hogy a sziget óta ugyanaz a cucc. (ott meg csak nincsenek ilyen dolgok, bár lassan annyi minden lesz ott, lehet lesz valami bevásárlózápláza is :D)

hát ez jó kérdés,mert a súlyát cipelnie is kell,könnyû is legyen a használata,de ne is törjön ketté senki hátán..bár akármilyen kevlár-szénszálas spácilófasz anyagból pehelysúlyra is hozhatja:)
Megnéztem az elsõ 3 részt, és tetszik a sorozat.

Szerintetek hány fontos az íj amit használ?

LoSA
Én szerintem ez most nem olyan gáz fordítás. :)

dave9004
akkor zöld nyíl :D
(nem mintha Mo-n bármi is számtana a címek átfordításánál. Most egy RTL-es sorozaton nem lepõdtem volna meg egy alcímen, vagy vmi más baromságon sem.)
MerlinW
Nem menne el, mert Green Arrow a karakter neve, a sorozat pedig DC Comics licensz alatt megy.

[merlinw.org]

Már a Smallvilleben is így hívták .Nem ért nagy meglepetés a nevét illetõen.
Sir Quno Jedi
A Spenótszín Számszeríjjász

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

dave9004
zöld lámpás meg zöld darázs (am melóhelyen beugrott pár embernek egybõl, hogy akkor most zöld íjász?...) elmenne a Nyíl simán.
SzirmosSzisza
Nyíl.

Nyugtató színû íjász.
LoSA
Hát minek kéne lennie?! :)

Várható volt. Emlékeztek erre a jelenetre? <#vigyor1>

REAL MADRID

dave9004
Zöld Íjász lesz a magyar címe, RTL-en bemutatóból láttam
SzirmosSzisza
A 2 "harc" nagyon gáz volt. Elsõnél megjelent aztán feküdt egybõl, másodiknál meg belesétált a tûzbe, wat.