Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de itt vna amugy ha avégére tekersz kb én is ennyit tudok a játékban eltölteni és után az lesz ami a vdeó végén történik
remélem tudtok segiteni
Egy tartós, nem Fifa Franci szintű játékba (hívjuk MMO-nak) havidíj vagy havivérzés kapcsán inkább ölök manit, mert szeretem, és mert tartósan játszom vele (értsd: nem igazán játszom mással), mint egy Fifa Franci szintű éves SW játékba. Elszörnyedni lehet miatta, de felesleges, hisz egy éven belül jön majd a következő rész.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
DarkHorse: orulok neki, hogy jokat tudsz rohogni, nyilvan eleget ittal, igyal helyettem is 😊
Metacritic "Positive: 168 out of 2089
Mixed: 43 out of 2089
Negative: 1,878"
jot rohogtem 😄
Swedish people are albino monkeys
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A BF2 miatt meg nem ertem a crytengert, meg kiadas elott megvaltoztattak a rendszert, es bar elotte sem volt p2w, most plane nem az...Annyi az idiota agyhalott, hogy az fajo, mert ha van ra ok, akkor lehet reklamalni, en is ezt teszem bdonal, de BF2 eseteben abszolut semmi ok az aggodalomra, ilyen rugalmas huzast mas ceg semmifele nyomas hatasara nem tett volna meg, mint amit az EA, arrol nem is beszelve, hogy egy SWhez melto top jatekot tettek le az asztalra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt fogyott el a kavics, de ilyet még nem láttam grunilnál. Tuti csináltak valamit a patchnél, mert ilyen nincs.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.12.04. 19:36:16
Az EA a SW miatt most éppen a főmumus, bár úgy látom volna még pár esélyes a dobogóra.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.12.04. 19:34:04
Amugy nem teljesen remenytelen a dolog, majd jovore szerintem mar lesz latszata par eus orszag hatosaganak hozzaallasarol, kiderul mit allapitanak meg.
Most ezert varom az Ashes of Creationt, hogy jojjon valami ertelmes AAA mmorpg. Csak azzal meg az a baj, hogy ami infokat kiadtak rola, olyan szinten tul tokeletesnek tunik, hogy egyszeruen keptelenseg, hogy az valora valjon, mert az mar tulzas lenne 😄
Az eddigi infok alapjan olyan szintu kreativitast, es regi megszokott dolgok ertelmes feldolgozasat teszik majd bele, mindezt havidijas rendszerbe, hogy az valami elkepeszto. Raadasul nem koreai krealmany, tehat valoszinuleg az rng is sokkal mertekletesebb lesz benne.
De az is sajna sokara jon, addig max nyalat lehet csorgatni ra(bar meg azt sem nagyon, mert a grafika ugyan brutal, de az animaciok meg karakterek kidogozasanal meg nem tartanak csak kezdetleges stadiumban)
Baj amugy az is, hogy atalakult a jatekosok kulturaja, a mai suttyo, 14-20 eves gamer kozosseg korantsem olyan, mint 12-13 evvel ezelott, amikor en kezdtem el, illetve a fejlesztok is atmentek retardalt stilusba, es a minoseg mar nagyon csak sokadrangu szempont lett.
A fejlesztesi erejuk nagyreszet az foglalja le egy cegnek, hogyan, mikent lehetne minel tobb penzt kisajtolni a jatekosokbol, milyen elemeket tegyenek bele, amivel penzt csinalhatnak, mikozben a havidijas rendszer arra szolgal, hogy mind a fejlesztok penzuknel legyenek, mind a jatekosok maxos tartalmat kaphassanak a penzukert. Most csak a fejlesztok jarnak jol, meg akinek nem szamit mennyit kolt ingame.
Csak most ugye egyre tobb az ingyenelo player, akik nem hajlandoak kiadni egy fillert sem havi szinten az egesz honapos szorakozasukert, ezert nem szivesen fizetnek elo, igy egy adott jatekot a fizetos emberek tartanak el, akikrol viszont nagyon sok bort lehuznak.
Szal mmorpg piac nincsen jo helyzetben jelenleg, es bizom benne, hogy torvenyileg szabalyozni fogjak majd ezeket a rendszereket, hiszen mar sok orszagban kezdik felfedezni, hogy pl az rng itemet tartalmazo dobozok, vagy akarmik szerencsejatek kategoriaba tartoznak, es bizom benne, hogy a tobbi, "kifizettem a jatekot, kapjak teljes jatekelmenyt" kategoriara is ramennek majd a kozeljovoben, kenyszeritve a fejlesztoket ezen benasagok optimalizalasara, mert nagyon elfajultak a dolgok.
Mondjuk a véletlen faktor mindkettőben fos, így ez a kombó se lehetne tökéletes. Nekem most AA private server az átmeneti. Kellemesen aktív környezet. Játszok vele amíg jól esik. Sajna a BDO ugyanott fújt ki másodjára is nekem mint elsőre. Egyrészt a sok cash shop item idővel bekerült, de erre nem foghatom. Inkább a céltalanság miatt dobtam az SA szervert. Ami meg e fejlesztési lutri lényegében. Nem éreztem az erőt magamban a sok farmolásra, hogy aztán mindent elfüstöljek pár peches rollon. A "carebear" lét meg azért halt el, mert túl sok pénzbufff volt már, aztán nem volt hozzá kedvem már. Vagy csak mert lejárt a Value Pack és lusta voltam elpakolni a sok lomomat? <#hehe>#hehe>
Mar mikor, egy evvel ezelott mindenem tri volt, aztan elkezdtem (megprobaltam) tetezni, visszaesett minden duora, aztan olyan szarul adta, hogy mar idegessegemben elhasznaltam a nagyobb FSeket arra, hogy trizzek veluk vissza, de az sem sikerult, meg trire sem ment fel, a giath helmeten kivul mindenem duo lett, es meg a nagyobb FSek is elmentek. De muszaj volt elloni oket, mert mindenem fogyoban volt, es ne maradjon mar duon az egesz, de csak azon maradt meg igy is.. 😄 Ekszereknek nem is allok neki, minek, amikor sokszaz milla egyetlen proba mar duora is, es meg azzal se lennek sehol.
Harom esetben lenne jo ez az encsirendszer.
1: ha lehetne minden cuccot tradelni, mint egy ertelmes mmoban(ami amugy is nagyon sok egyeb pozitivumot is hozna maga utan)
2: sokkal nagyobb lenne a succes rate
3:nem szamitana ennyire az encsi merteke, tehat nem az van, hogy akinek tet szettje van, az alaz egy duosat csak azert, mert tonnaval tobb ap dp eva accuja drje van.
TRI-ig egyre szarabb, de kezelhető az RNG, onnan meg én kb feleslegesnek éreztem már az egész nyálverést. Ahol ennyi RNG és "Büntetés" van (bukta esetén) az nagyon nem jó játék onnan kezdve. AZ ilyen rendszer tipikus bénasági bizonyítvány. Azt jelzi, hogy a fejlesztők kifogytak a használható ötletekből, így visszakanyarodtak az agyatlan és "Biztonságos" időpazarlós átlag koreai MMO rendszerhez.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.12.04. 00:48:26
Igazabol maga az, hogy fseket kell gyujteni ahhoz, hogy encszzunk, eleve egy iszonyat nagy baromsag, es sokat ront az egesz jatekon. Masodszor a hihetetlen kicsi succes ratek, amihez hasonloval soha nem talalkoztam meg.
Miota kint van a jatek, es senkinek meg csak megkozelitoleg sem sikerult maxos geart kirakni.
Normalis esetben en nem szannek 3-4 honapnal tobbet egy gear kimaxolasara elso alkalommal, utana meg ahogy jonnek az uj gearek a kiegekben, akkor nyilvan valamennyit, de kozel sem annyit mint eloszor ujbol rakellene kolteni a gearre+ido, de itt nem is jonnek uj gearek semmi...
Kimaxolas nelkul meg soha az eletben nem lesz balance, mert az a jo, ha az encsi mindenkin maxos, es a statokon egyeb modokon lehet varialni kesobb.
PvP jatekkent hirdettek anno, vertek ra a melluket. Most jelenleg ugy all a dolog, ha Pistike elkezd uj playerkent jatszani, fel ev iszonyat farm kell ahhoz, hogy kis szerencsevel csatlakozni tudjon az elmezonyhoz. Akkor hol marad a fun, a pvp, a szorakozas, ha csak agyatlan farm az egesz, aztan jon az rng es elvisz mindent, amiert addig kuzdottel. Tobb negativ, mint sikeelmenyt nyujt ez a rendszer az a baj.
Pedig hogy hangoztatjak allandoan minden interjuban a fejlesztok, hogy mennyire fontos szamukra az, hogy szorakoztato legyen minden. Eppen csak az egyik leglenyegesebb content, a gearelodes a legszarabb.. 😄
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2017.12.03. 23:19:35
Van három 50+osom, egy 39esem, és egy 63asom, plusz az apró, de egy qurva tri-tet grunilt nem bírok behúzni, rng ide vagy oda. 😄
Ennek ellenére olyat még nem láttam, hogy +58ra nem adja be grunil armornál a tetet.
Párat már sikerült összehozni, de a patch óta én nem tudom mi van ... 😞
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.12.03. 21:46:59
Más-más karival, vagy tekercsben tároltad el, és mindig ua karinál nyitottad ki az eltárolt FSt?
Mi a célravezetőbb?
Mennyi nálatok pri-duo-tri-tet esetében az FS amivel nekifuttok? Ha failel, akkor elqurjátok a köveket kisebb értékü fsel rendelkező karival, vagy nekifuttok ugyanazzal a karival? Egyáltalán tekerccsel raktározzátok a pontokat, ez a jobb taktika, vagy más-más karitoknak gyűjtögettek FSt? Milyen így és milyen úgy a siker vagy a kudarc mértéke?
Egyáltalán Én a pri17-duo25-tri41-tet-50+ komboval csinálom. Halál random az egész. 😞
Amúgy nem adtam el mindent, megtartottam 100-100 stone-t, gondolva a boss cuccokra (Giath dobta a sisakját két hete, egy nem-awa scrollból 😄 ha lesz kedvem, majd nyomom tovább, most 11-es) Viszont így az egyik városban annyi pénz van, hogy lazán megvehetnék egy TET Kzarka-t. Ha lenne MP-n 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Milyen kulcsra gondolsz ? az fizetős valakinek vagy ilyen ingyenes dolog ? Mert ha tetszik, akkor addig nem veszem meg, amíg ingyen is tudom tolni.. Ha meg nem, akkor úgyis abbahagyom 7 napon belül. 😊))