Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a cikkben leirjak hogy mit csinal.
https://www.youtube.com/watch?v=0mnYdx2VFis
de itt vna amugy ha avégére tekersz kb én is ennyit tudok a játékban eltölteni és után az lesz ami a vdeó végén történik
remélem tudtok segiteni
Hat akkor nem tudom. Nekem is sokszor csinalta, hogy levagott, de engem par proba utan felengedett es utana jo volt. Redditen nezd meg, de szerintem nalad lesz valami ami nem tetszik a gamenek, lehet par apro beallitas, vagy fut valami program a hatterben fene tudja, de en sajna nem tudom a valaszt.
többször csináltam de maximum 5percig birta és mindig ezt irta ki utána és kidobott 12es szintre tudtam eljutni de vagy 20szor kellett visszalépnem
Valamiert nem csatlakozik be a szerora, de szerintem ha tobbszor probalgatod akkor ossze fog az jonni, abbol kiindulva, hogy nekem is surun csinalt ilyet es tobbszori probara becsatlakozott
Sziasztok olyan kérdésel fordulnék hozzátok hogy elindítom a játékot és 1-2 perc után Connected with the server has benn lost van erre valami megoldás?
Jovore elegge valoszinutlen egy harmadik resz, illetve a lootbox meg mindig semmit nem szamit. Kiadas elotti stadiumaban is akarki akarmennyit koltott ra, maxos kartyakkal is, ha bena nem tud nyerni, nagyon minimalis az elonye az egesznek, es mivel itt eleg sokan jonnek rad, az a minimalis elony is osztodik kemenyen, szoval engem meg a regi lootbox rendszer sem zavart volna, mert a jatek nem engedi meg az opsagokat alapbol.
AnuluWork
Azért hülyeség fennakadni a lootboxokon, mert ha meg is tudja az EA tartani a Francit, akkor jövőre, ugyanekkor, az újabb film kapcsán egy SWBF3al fogtok találkozni, és a kutya tökét nem fogja érdekelni, hogy pár percemberke John Rain mennyi manit ölt bele a második részbe, ha a kutya sem játszik majd akkor azzal. 😊 (Lsd. SWBF1)

Egy tartós, nem Fifa Franci szintű játékba (hívjuk MMO-nak) havidíj vagy havivérzés kapcsán inkább ölök manit, mert szeretem, és mert tartósan játszom vele (értsd: nem igazán játszom mással), mint egy Fifa Franci szintű éves SW játékba. Elszörnyedni lehet miatta, de felesleges, hisz egy éven belül jön majd a következő rész.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Pedig BF2ben meg annyi elony sincsen penzert, mint BDOban.. 😊 Abszolut zero
SzirmosSzisza
BDO-ban a peten kívül nincs fizetős RNG ami engem érint, az, hogy P2W a játék az teljesen jogos, főleg, hogy ez egy koreai MMO, de egy nyugati piacra szánt SW játék esetén én túlzásnak érzem. Amúgy igazad van, nem vettem meg, pedig terveztem mikor kijöttek az első hírek és mondták, hogy tanultak az első játékból de még megjelenés előtt amikor meghallottam a loot boxot elvetettem az ötletet 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Magaban a jatekban max azok tudnak kivetnivalot talalni, akik kiegtek mar a stiluson belul, vagy eleve mas az izlesuk, de mindenkinek nem lehet eleget tenni, olyan nincsen, hogy minden izlesnek megfeleljen valami, viszont a lehetosegeket igen jol kiaknaztak. Amugy meg elegge erdekes pont toled ezt hallani, amikor azt mondod, hogy "egy 60 dodós játékban meg könyörgöm ne legyen már olyan loot boxok amik egy f2p játékban még csak csak elmennének", mikozben BDOnal meg alig talalsz kivetnivalot, pedig a BDO egy full lehuzos, minden tekintetben penzt kisajtolo game, BF2ben meg semmi, SEMMI nincsen olyan, ami miatt fizetni kellene, semmi nem ad akkora elonyt, ami egyaltalan emlitesre melto lenne, de az irasod alapjan szerintem te nem is jatszottal vele elesben, mivel aki kiadas utan akik toljak, tenyleg csak a legelvetemultebb es legfanatikusabb antisw rajongok cryolnak, es azokon rohog minden ertelmes ember, hogy a nem letezo nagy semmin picsorasznak.

DarkHorse: orulok neki, hogy jokat tudsz rohogni, nyilvan eleget ittal, igyal helyettem is 😊
DarkHorSe
SWhez melto top jatekot tettek le az asztalra.

Metacritic "Positive: 168 out of 2089
Mixed: 43 out of 2089
Negative: 1,878"

jot rohogtem 😄

Swedish people are albino monkeys

SzirmosSzisza
Méltó? Single player szóra sem érdemes, egy 60 dodós játékban meg könyörgöm ne legyen már olyan loot boxok amik egy f2p játékban még csak csak elmennének. Szánalmas az egész, nem csoda, hogy Disney odaszólt nekik, hogy kéne valamit csinálni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Olyan nincsen, hogy csak a jatekipar ugye, mint minden mast az eletben, ezt is szabalyozni kellene, mert ha nincsen, akkor ez van, ami most is, lehuzas. A lehuzast pedig a valo eletben is igen sok szabaly korlatozza, eljohetne mar az ido, amikor az online dolgokra is kiterjed az egesz. A fogyasztovedelem igen komoly atalakulason kell, hogy atmenjen az online piac miatt, elkerulhetetlen a valtozas, csak ido kerdese.

A BF2 miatt meg nem ertem a crytengert, meg kiadas elott megvaltoztattak a rendszert, es bar elotte sem volt p2w, most plane nem az...Annyi az idiota agyhalott, hogy az fajo, mert ha van ra ok, akkor lehet reklamalni, en is ezt teszem bdonal, de BF2 eseteben abszolut semmi ok az aggodalomra, ilyen rugalmas huzast mas ceg semmifele nyomas hatasara nem tett volna meg, mint amit az EA, arrol nem is beszelve, hogy egy SWhez melto top jatekot tettek le az asztalra.
SzirmosSzisza
Mondtam, hogy ne használd el Grunilra, Kzarkára/Dandira fasz lesz még az a failstack 😄

AnuluWork
Khm, oké, oké, de az azért túlzás, nem?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Itt fogyott el a kavics, de ilyet még nem láttam grunilnál. Tuti csináltak valamit a patchnél, mert ilyen nincs.

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.12.04. 19:36:16

AnuluWork
A lehúzás a játékipar zaklatási ügye.

Az EA a SW miatt most éppen a főmumus, bár úgy látom volna még pár esélyes a dobogóra.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.12.04. 19:34:04

Igen, de a lenyeg, hogy kezdik felfedezni az ingame lehuzasokat, ez mar egy kezdet lehet a valtozashoz, remelem, hogy aki illetekes es jo helyen van, az tudja a hatosagok munkajat segiteni.. 😊
SzirmosSzisza
Konkrétan semmi ilyen EUs szabályozás nincs, Belgiumban felszólalt valaki a loot boxok ellen, de az nagyon messze van még a törvénytől 😄

Minden olyan dolgot lehetne szabalyozni, ami a jatekelmenyt befolyasolja. Altalad emlitett cuccok, petek, pearles bell, artisan's memory, value pack, weight limit bovites, inv. bovites, van itt azert boven...Ezeket mind kivennem, sot, meg bizonyos kosztumoket is, illetve a ruhakrol is levennem a bonusz statokat, mert lehet, hogy tok keves plusz amit ad, de maga az elv. Persze tudom, ez soha nem fog bekovetkezni, legalabb is belathato idon belul tuti nem, szoval sajna ez van, ez a game is elcsuszott a bananhejon. En azt szeretem, amikor kifizettem a jatekot, es ingame minden egyes funkcio a rendelkezesemre all, max kozmetikai cuccok a shopban, es havonta fizetem az X ezer Ftot, vagy evente 1-2 alkalommal nagyobb pathcek alkalmaval fizetek megint.
Amugy nem teljesen remenytelen a dolog, majd jovore szerintem mar lesz latszata par eus orszag hatosaganak hozzaallasarol, kiderul mit allapitanak meg.
SzirmosSzisza
BDO-ban nem nagyon van olyan amit szabályozni lehetne, esetleg a horse skill reset kupon vagy a pet exchange, a többi a játék része és nem fizetni kell érte. Amúgy tényleg nincs semmi, van X darab nyugati MMO ami mind kalapozza a pénzt (kivéve az Amazon MMO-ja, amiről csak hallani de konkrétan 0 infó van róla) meg Y darab koreai/kínai MMO ami a semmiből előtűnik, de egyik se tűnik érdekesebbnek a BDO-nál.

En is elkezdtem privaton tolni, maga a szero tok faszanyos amugy, csak tarsasag hianya miatt nem tartott sokaig a szerelem, pedig ott pont azokat a dolgokat javitottak, amik itt fogyatekossagok javareszt.

Most ezert varom az Ashes of Creationt, hogy jojjon valami ertelmes AAA mmorpg. Csak azzal meg az a baj, hogy ami infokat kiadtak rola, olyan szinten tul tokeletesnek tunik, hogy egyszeruen keptelenseg, hogy az valora valjon, mert az mar tulzas lenne 😄
Az eddigi infok alapjan olyan szintu kreativitast, es regi megszokott dolgok ertelmes feldolgozasat teszik majd bele, mindezt havidijas rendszerbe, hogy az valami elkepeszto. Raadasul nem koreai krealmany, tehat valoszinuleg az rng is sokkal mertekletesebb lesz benne.
De az is sajna sokara jon, addig max nyalat lehet csorgatni ra(bar meg azt sem nagyon, mert a grafika ugyan brutal, de az animaciok meg karakterek kidogozasanal meg nem tartanak csak kezdetleges stadiumban)

Baj amugy az is, hogy atalakult a jatekosok kulturaja, a mai suttyo, 14-20 eves gamer kozosseg korantsem olyan, mint 12-13 evvel ezelott, amikor en kezdtem el, illetve a fejlesztok is atmentek retardalt stilusba, es a minoseg mar nagyon csak sokadrangu szempont lett.
A fejlesztesi erejuk nagyreszet az foglalja le egy cegnek, hogyan, mikent lehetne minel tobb penzt kisajtolni a jatekosokbol, milyen elemeket tegyenek bele, amivel penzt csinalhatnak, mikozben a havidijas rendszer arra szolgal, hogy mind a fejlesztok penzuknel legyenek, mind a jatekosok maxos tartalmat kaphassanak a penzukert. Most csak a fejlesztok jarnak jol, meg akinek nem szamit mennyit kolt ingame.
Csak most ugye egyre tobb az ingyenelo player, akik nem hajlandoak kiadni egy fillert sem havi szinten az egesz honapos szorakozasukert, ezert nem szivesen fizetnek elo, igy egy adott jatekot a fizetos emberek tartanak el, akikrol viszont nagyon sok bort lehuznak.

Szal mmorpg piac nincsen jo helyzetben jelenleg, es bizom benne, hogy torvenyileg szabalyozni fogjak majd ezeket a rendszereket, hiszen mar sok orszagban kezdik felfedezni, hogy pl az rng itemet tartalmazo dobozok, vagy akarmik szerencsejatek kategoriaba tartoznak, es bizom benne, hogy a tobbi, "kifizettem a jatekot, kapjak teljes jatekelmenyt" kategoriara is ramennek majd a kozeljovoben, kenyszeritve a fejlesztoket ezen benasagok optimalizalasara, mert nagyon elfajultak a dolgok.
Valami BDO-Archeage kombó jó lenne. A BDO nagyja, meg valamennyire a PvP System az AA-ból. Mondjuk pici trade átalakítás is. A pakkrabolósdi nagyon jó tud lenni PvP ösztönzőnek. 😊
Mondjuk a véletlen faktor mindkettőben fos, így ez a kombó se lehetne tökéletes. Nekem most AA private server az átmeneti. Kellemesen aktív környezet. Játszok vele amíg jól esik. Sajna a BDO ugyanott fújt ki másodjára is nekem mint elsőre. Egyrészt a sok cash shop item idővel bekerült, de erre nem foghatom. Inkább a céltalanság miatt dobtam az SA szervert. Ami meg e fejlesztési lutri lényegében. Nem éreztem az erőt magamban a sok farmolásra, hogy aztán mindent elfüstöljek pár peches rollon. A "carebear" lét meg azért halt el, mert túl sok pénzbufff volt már, aztán nem volt hozzá kedvem már. Vagy csak mert lejárt a Value Pack és lusta voltam elpakolni a sok lomomat? <#hehe>
Csak az a szomoru, hogy egyeb teren meg nagyon jo a jatek, es tenyleg nem nagyon van most mas a piacon, amihez erdemes lenne hozzafogni, most kategorian kivulrol toljuk meg BF2ot, az kurva jo, de normal mmorpg tekinteteben sovany a felhozatal, es tenyleg az a bosszanto, hogy BDO nagyon sok szempontbol fasza lenne, de ez az encsi, ez a rohadeg encsi, ez nagyon beteg.. XD
Mar mikor, egy evvel ezelott mindenem tri volt, aztan elkezdtem (megprobaltam) tetezni, visszaesett minden duora, aztan olyan szarul adta, hogy mar idegessegemben elhasznaltam a nagyobb FSeket arra, hogy trizzek veluk vissza, de az sem sikerult, meg trire sem ment fel, a giath helmeten kivul mindenem duo lett, es meg a nagyobb FSek is elmentek. De muszaj volt elloni oket, mert mindenem fogyoban volt, es ne maradjon mar duon az egesz, de csak azon maradt meg igy is.. 😄 Ekszereknek nem is allok neki, minek, amikor sokszaz milla egyetlen proba mar duora is, es meg azzal se lennek sehol.
Harom esetben lenne jo ez az encsirendszer.
1: ha lehetne minden cuccot tradelni, mint egy ertelmes mmoban(ami amugy is nagyon sok egyeb pozitivumot is hozna maga utan)
2: sokkal nagyobb lenne a succes rate
3:nem szamitana ennyire az encsi merteke, tehat nem az van, hogy akinek tet szettje van, az alaz egy duosat csak azert, mert tonnaval tobb ap dp eva accuja drje van.
JA, csak az érdemi PvP (node war, siege) 1,5 hónappal kiadás után került kb be. Ennyi kihagyás elkergette az érdemi PvP játékosbázis nagyját.Kiteszteltük, aztán köszönték szépen és elkezdték a játékot telepakolni p2w-nel (vagyis p2convenience-ekkel, meg a direct RM item eladással). 😊
TRI-ig egyre szarabb, de kezelhető az RNG, onnan meg én kb feleslegesnek éreztem már az egész nyálverést. Ahol ennyi RNG és "Büntetés" van (bukta esetén) az nagyon nem jó játék onnan kezdve. AZ ilyen rendszer tipikus bénasági bizonyítvány. Azt jelzi, hogy a fejlesztők kifogytak a használható ötletekből, így visszakanyarodtak az agyatlan és "Biztonságos" időpazarlós átlag koreai MMO rendszerhez.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.12.04. 00:48:26
Nem a manival van a baj, hanem ezzel a kocsog rngvel. Mig valakinek par probabol megvan egy tet cucc, addig nekem sokszoros probabol meg egy tri sincsen meg. Ekszerekrol nem is beszelve, ami egy lottozassal er fel, es fail eseten megy az egesz a levesbe.
Igazabol maga az, hogy fseket kell gyujteni ahhoz, hogy encszzunk, eleve egy iszonyat nagy baromsag, es sokat ront az egesz jatekon. Masodszor a hihetetlen kicsi succes ratek, amihez hasonloval soha nem talalkoztam meg.
Miota kint van a jatek, es senkinek meg csak megkozelitoleg sem sikerult maxos geart kirakni.
Normalis esetben en nem szannek 3-4 honapnal tobbet egy gear kimaxolasara elso alkalommal, utana meg ahogy jonnek az uj gearek a kiegekben, akkor nyilvan valamennyit, de kozel sem annyit mint eloszor ujbol rakellene kolteni a gearre+ido, de itt nem is jonnek uj gearek semmi...
Kimaxolas nelkul meg soha az eletben nem lesz balance, mert az a jo, ha az encsi mindenkin maxos, es a statokon egyeb modokon lehet varialni kesobb.
PvP jatekkent hirdettek anno, vertek ra a melluket. Most jelenleg ugy all a dolog, ha Pistike elkezd uj playerkent jatszani, fel ev iszonyat farm kell ahhoz, hogy kis szerencsevel csatlakozni tudjon az elmezonyhoz. Akkor hol marad a fun, a pvp, a szorakozas, ha csak agyatlan farm az egesz, aztan jon az rng es elvisz mindent, amiert addig kuzdottel. Tobb negativ, mint sikeelmenyt nyujt ez a rendszer az a baj.
SzirmosSzisza
Kama2-ben elég gyengék a mobok a templet kivéve. Enchire meg annyit, hogy próbálkozni kell, a többi játékosnak se egyik napról a másikra lett meg a gearje és valszeg pár milliárdot elvertek rá.

En eppen most tartok ott encsizesnel, hogy masodik, es valoszinu utolso alkalommal egek ki miatta. Soha eletemben ekkora fail rendszerrel nem talalkoztam meg, egyszeruen nem ertem a fejlesztoket...Hiaba porosodik a whban a sokmilliard, venni nem tudok geart( sok hete egyetlen cuccot sem sikerult preorderelni). Hiaba encsizek, ha trire nem tudok felvinni semmit, ekszerekrol nem is beszelve. 179es APval kirohognek a mobok is, nem hogy a playerek pvpben, uj teruleteken ez miatt nem tudok farmolni, nem tudok pvpzni, ergo nem tudok resztvenni az end gamben, mert nem lehet geart beszerezni. Tenyleg vicc, hogy maga a jatek akadajoz meg abban, hogy tovabb tudjak jatszani. Az elmult 2 evben meg csak nem is mondtak a fejlesztok olyat, hogy reszukrol problemas lenne az encsi rendszer es valtoztatni akarnanak, ugy hogy nalam ez fogja vegleg bezarni a kaput...
Pedig hogy hangoztatjak allandoan minden interjuban a fejlesztok, hogy mennyire fontos szamukra az, hogy szorakoztato legyen minden. Eppen csak az egyik leglenyegesebb content, a gearelodes a legszarabb.. 😄
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2017.12.03. 23:19:35
SzirmosSzisza
50 felett rakd félre értelmes (Grunil nem az 😄) TET-re és kezdj új failstacket. Én ezt szoktam használni mostanában, de igazából RNG az RNG szal lehet 90-nel se adja meg a +15-öt 😄

AnuluWork
De a patch óta csak szopok. Ma beadott 9 marsmallowot, és nulla sütit ... 😄

AnuluWork
Akkor én nem fogtam fel ezt a rendszert, vagy csak én vagyok a BDO Kimi Raikkonenje. 😊

Van három 50+osom, egy 39esem, és egy 63asom, plusz az apró, de egy qurva tri-tet grunilt nem bírok behúzni, rng ide vagy oda. 😄

SzirmosSzisza
Jó de RNG az RNG és később örülni fogsz, hogy nem Grunilra pazaroltad. Nekem most konkrétan 51-es a legmagasabb és nem tudok szerezni, mert csak fegyverrel tudnék de nincs sharpom 😄

AnuluWork
De Grunilra se adja be. 😊

SzirmosSzisza
Én 58-as failstacket nem pazarolnék Grunilra, Dandi/Kzarka TET stack az már vagy boss armor, ha van.

AnuluWork
Akkor megnyugtattál.

Ennek ellenére olyat még nem láttam, hogy +58ra nem adja be grunil armornál a tetet.
Párat már sikerült összehozni, de a patch óta én nem tudom mi van ... 😞

SzirmosSzisza
Szerencse (vagy nem, failstacket akartam 😄). Altokat használok erre, tekercsben nem tároltam még.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.12.03. 21:46:59

AnuluWork
28? És ezt hogy? 😊
Más-más karival, vagy tekercsben tároltad el, és mindig ua karinál nyitottad ki az eltárolt FSt?
Mi a célravezetőbb?

SzirmosSzisza
18-20-ig megyek sima zöld cuccal, onnan meg PRI->DUO próba 30-32-ig, onnantól 45-50-ig TRI próba, onnantól meg TET. 40 feletti failstacket meg nem pazarlok Grunilra, max ha PEN Grunil lenne és nagyon kell a failstack (rekord az TET grunil volt 28 fs-sel)

AnuluWork
Ti mennyi pontról szoktatok encsizni pl. grunil páncéldarabokat? Nem hittem el, de a tetet 53ról failelte ...

Mennyi nálatok pri-duo-tri-tet esetében az FS amivel nekifuttok? Ha failel, akkor elqurjátok a köveket kisebb értékü fsel rendelkező karival, vagy nekifuttok ugyanazzal a karival? Egyáltalán tekerccsel raktározzátok a pontokat, ez a jobb taktika, vagy más-más karitoknak gyűjtögettek FSt? Milyen így és milyen úgy a siker vagy a kudarc mértéke?

Egyáltalán Én a pri17-duo25-tri41-tet-50+ komboval csinálom. Halál random az egész. 😞

Carmang
Igen, úgy számoltam, hogy a VP-vel a 84,5%-át kapom meg a regisztrált árnak 😊 És így jött ki, hogy a dolgok ilyetén alakulása miatt nem éri meg.
Amúgy nem adtam el mindent, megtartottam 100-100 stone-t, gondolva a boss cuccokra (Giath dobta a sisakját két hete, egy nem-awa scrollból 😄 ha lesz kedvem, majd nyomom tovább, most 11-es) Viszont így az egyik városban annyi pénz van, hogy lazán megvehetnék egy TET Kzarka-t. Ha lenne MP-n 😊

AnuluWork
A probléma számomra inkább az, hogy a nyerőgépből (társasjáték, fisz-fasz event bisz-baszokból kinyerhető sütik, cukorkák, lófingok, stb.) SEMMI SEM ESIK, csal szemét. 10-15 után semmi? Nos, ez benne van. Na de 115-1115 után is semmi, csak holmi SIMA BS, néhanapján Cron Stone, és csakis, de tényleg csakis potionök, legolcsóbb szier-szarok, miközben elhúzzák az orrod előtt a 100 millás aranyrudakat, Ogre Ringeket, és más jóárasított dolgokat? De mondom, többezer pörgetés után? Nos, szopjanak le. Az encsi ehhez képes lópénisz.

AnuluWork
Maradjunk annyiban, hogy van amit jobb venni, és van amit jobb encsizni. Én mondjuk hányok az encsitől, de látva az 1 főre jutó Ahba kerülő TET cuccokat, és TRI kiegészítőket, nos, nincs mese, ha akarjuk, encsizni kell. 😞

SzirmosSzisza
Számold hozzá, hogy ha eladnád a dolgokat és vennéd akkor 85%-át kapnád csak meg még VP-vel is, nem a teljes árat. De amúgy ha más miatt nem failstackek miatt talán jobb magadnak, mert TET/PEN-t elég nehéz MP-ről vadászni.

Carmang
Én úgy indultam neki, hogy saját magamnak gyártani, encsizni biztos olcsóbb, mint MP-ből megvenni a készet. És MP-ben biztos azt fizetjük meg, hogy ha akarok valamit, akkor "azonnal" ott van (DUO-ig legalábbis), és nem kell a node termelésre, bőrkészítésre, encsire, stb időt ölni. Hát nem.

BEAST
Ha gondolod tudok adni egy Guest Passt

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
Alapból ha regisztrálsz van 7 napos trial + játékosok akik már megvették kapnak kulcsokat amik szintén 7 napos trialt adnak de elvileg össze lehet vonni a 2-t. Havi díj meg nincs szóval mindegy mikor veszed meg, ha tetszik 😄

Ainz
Köszi!
Milyen kulcsra gondolsz ? az fizetős valakinek vagy ilyen ingyenes dolog ? Mert ha tetszik, akkor addig nem veszem meg, amíg ingyen is tudom tolni.. Ha meg nem, akkor úgyis abbahagyom 7 napon belül. 😊))
SzirmosSzisza
Nincs semmi, illetve ha kérsz kulcsot mástól akkor ki lehet tolni 14 napig is (ha a végén aktiválod).

Ainz
A 7 napos trialban van valami korlátozás ?
SzirmosSzisza
Van, hogy szerencséje van az embernek van, hogy nincs. Ez ilyen sajnos. Pl nekem a Crescent gyűrűket elsőre beadta TRI-re, az övet meg valami 6 vagy 7 alkalom után, utólag meg ugye könnyű okosnak lenni 😄