Black Desert Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A télapó pedig dobál csomagokat amiben vannak eventes felszerelések+scroll+energy poti+3millás item egyedül ami eladható belől stb.
Nem muszáj rohangálni.Egy idő után meglátod a városban hova szokta dobálni sokszor,a környéken megállsz a háztetőn és várod 😊
Karácsonyi öltözékben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: colkerx, 2017.12.22. 10:50:35
Szerk.: izé, ez melyik doboz is, amit a város felett grasszálva dobál ki a szánból? Há persze 😊 majd rohangálok utána.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2017.12.22. 10:25:23
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Kész.
RNG, de hogy csak szar jön! Elképesztő.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.12.22. 06:07:04
Cront dobott a süti.
Egyébként ez kb. ua, mint a STBFII kapcsán a balhé volt. Ezt be akarják tiltani, hogy nem tudod mit kapsz a pénzedért ...

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.12.20. 18:12:03
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Más:
YAY! Van 70 Shakatu's Sael-em. Beváltsam Pitypangra (hogy lehet valaminek ilyen nevet adni 😄DD) vagy vegyek ki Kzarka/Nouver kombót 30-30-ért?
Megint más:
Ez a Kzarka vadász Ranger mennyire helytálló még?
http://urzasarchives.com/bdo/guides/how-to-world-field-boss-black-desert-online/
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2017.12.19. 20:26:00
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.12.19. 20:03:37
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amikor meg rákattintasz a kockára, akkor tulképp a gépnek egyből megvan, hogy hová lépsz a táblán, ezért írja ki (néha). Az, hogy leanimálja még a lépéseket, csak a mi kedvünkért rakták bele 😄
Azért az is megérne egy misét, hogy vajon azt hogy képzelték a társasjátéknál, hogy megnyitom a hidden patheket, majd szépen átmegy minden alkalommal a kari az úton, anélkül, hogy bármelyik értékes mezőre rálépne. És ezt nem 1x, hanem 100x egymás után. Van olyan nap, hogy mást se kapok, mint buffot minden szarra 3 dobásból. Aztán másnap ismét.
Ezt kellene valahogy átalakítani, hogy legyen értelme, ne pedig előre eldöntött séma alapján legyen "random".
Még éppen pörög a doboz, meg se állítottam, de már írja mit nyertem. Pedig régebben ha pont rákattintottál, tényleg elcsípted amit görgettél.
Delete the Cache folder in your game installation folder.
Keep in mind that your UI settings will be lost upon deleting your cache folders. To alleviate this, you can use the Depository function, found on the bottom left of your Settings window.
Ezt olvastam már korábban is, de régen mintha nem lett volna "depository" funkció ingame, nem?
A két héttel ezelőtti patch óta minden második karakterre, ha átváltok, kivág desktopra ... 😞
Egyébként a mistic hogy jön be nektek?
A ran az a musa-maehwa fegyókat fogja használni, vagy musa-maehwa blade és más secondary?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.12.14. 06:20:30
http://bddatabase.net/us/mount/31003/
Galley (guild hajó. Ha erre gondoltatok):
http://bddatabase.net/us/mount/9090/
Az Epheria Sailboat hasonó (nagyobb teherbírás, több hely, alap 100% az egyéb statokon)
http://bddatabase.net/us/mount/31001/
+2 ágyú
Kissé gyorsabb sebesség
A forgó mozgása jobb ?
Elméletileg többet sebeznek a ágyúk.
Ellenben kevesebb Lt és inv slot. 12inv/4000lt ?
Gyakorlatilag nem tudom megerősíteni mert én nem csinálok.
Illetve PEN-t elég nehéz szerezni és nincs tovább, míg Dandinál mindig ott az esély a PEN-re.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.12.10. 15:01:57
Ugyanezt a TET Kzarka vs PEN Liverto esetében is kérdezném.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.12.10. 14:50:46
Régen még simán elfogadták, hogy jajjdeügyesvagy-csináldcsak.! Aztán megváltoztak a viszonyok? Hm...
Itt a teszteljünkmindent youtuber. Lehet tanulni. 😄
https://www.youtube.com/channel/UCU-fSaikTRHQoFiI-mOhFnw/videos?disable_polymer=1
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.12.08. 10:22:26
A játék szinte ontja a pénzt mindössze annyi a teendő hogy napi 16órában nyomod.
Én napi 2-3-4 órát játszom .. a negyede megvan jobb esetben.Így már tök egyszerű a képlet. 😊
Ha már korábban elhasal a próbálkozás, akkor esetleg ellenőrizheted, hogy a víruskeresőd nem tett-e valami BDOs fájlt karanténba. Esetleg berakhatod az egész BDO telepítési mappát kivételnek. Valami port nyitás is hasznos lehet, de erre nem emlékszek pontosan. Külön topic van ilyen eset kezelésére a help részen a BDO honlapon azt hiszem.
Ha indításkor nincsenek chat üzenetek, csak 1-2 kezdő rendszerüzenet sor, akkor ez lehet a gond. Ha persze korlátozásmentes gyors neted van (és nem mobilos net), akkor más lehet az ok...
https://www.twitch.tv/sp1gu