Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Van valakinél még guest pass esetleg?

Kumiho #2179

Van napi quest amivel a karácsonyfát növeszted azért kapsz 1 ládát amiben vannak itemek.
A télapó pedig dobál csomagokat amiben vannak eventes felszerelések+scroll+energy poti+3millás item egyedül ami eladható belől stb.
Nem muszáj rohangálni.Egy idő után meglátod a városban hova szokta dobálni sokszor,a környéken megállsz a háztetőn és várod 😊

Karácsonyi öltözékben:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: colkerx, 2017.12.22. 10:50:35
Azert a dev diary hozzaszolasok is mennyire jogosak....
Carmang
Akkor jól tettem, hogy nem mozdultam rá erre az eventre 😊

Szerk.: izé, ez melyik doboz is, amit a város felett grasszálva dobál ki a szánból? Há persze 😊 majd rohangálok utána.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2017.12.22. 10:25:23

AnuluWork
Kezdjék a kidobálással. Beleőrülök amikor átváltok és kivág.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
A grandpa mindenféle boxot, bizbaszt, stb. tartalmazó ládájából a mai nyeremény: e g y d a r a b s i m a k é k b l a c k s t o n e ...

Kész.

RNG, de hogy csak szar jön! Elképesztő.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.12.22. 06:07:04

AnuluWork
Van köztetek olyan, akinek minden karakterből van egy, és disconnectál karakterváltásnál ill. nem megy egyes karaktereknél az energia, míg másoknál jóval többet ír ki, mint ildomos lenne?

AnuluWork
Vett valaki? Mit dobott? És mit dobott a guildtagoknak?

Cront dobott a süti.

Egyébként ez kb. ua, mint a STBFII kapcsán a balhé volt. Ezt be akarják tiltani, hogy nem tudod mit kapsz a pénzedért ...

AnuluWork
Tier 4 pet, rngből? 😊

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.12.20. 18:12:03

SzirmosSzisza
DUO Ogre jobban megéri imho, illetve Witch/Wizard jobb bossra.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Carmang
Csak simán rosszul kódolták le a játékot 😊

Más:
YAY! Van 70 Shakatu's Sael-em. Beváltsam Pitypangra (hogy lehet valaminek ilyen nevet adni 😄DD) vagy vegyek ki Kzarka/Nouver kombót 30-30-ért?

Megint más:
Ez a Kzarka vadász Ranger mennyire helytálló még?
http://urzasarchives.com/bdo/guides/how-to-world-field-boss-black-desert-online/
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2017.12.19. 20:26:00

AnuluWork
Ezt mondom. 😊 Huncutok, nem? 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.12.19. 20:03:37

SzirmosSzisza
Miközben pörög a cucc a leveleid között már meg tudod nézni mit kaptál 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnuluWork
De várjál, még csak pörög amikor már kiírja. 😄

AnuluWork
Nem próbálkoztam vele. 0-ról indítottam és hopp, +28 lett, pedig ált a +17 után simán beadja. 😊 Na, ekkor másik karira váltottam és annak 9fse volt, és neki 11re beadta a +15-öt. Ez (a 28 fs) volt a misticemmel az első enhance. Valahogy nem szeret engem ez a szar.

Carmang
Hát tuggyafene mit csinálnak, vagy nem csinálnak a randommal. Mikor nemrég még próbáltam magamnak legyártani a Grunil set-et, három karakternek felhúztam 20 környékére az FS-t egy reblath+8 encsizésével. Aztán egyszer csak pik-pak felment 8-ról 11-re, valami ultra alacsony FS-sel.

Amikor meg rákattintasz a kockára, akkor tulképp a gépnek egyből megvan, hogy hová lépsz a táblán, ezért írja ki (néha). Az, hogy leanimálja még a lépéseket, csak a mi kedvünkért rakták bele 😄

SzirmosSzisza
28-as failstacket rakd el a fenébe, ne +15-re próbálkozz vele 😄

AnuluWork
Ja, és hogy mennyire nem működik az enhance: sima, zöld fosfegyvert +14-ről +15-re 28!!! fsből SE tudtam átlépni. Szóval az enhance javításával, amiről olvasni a fórumon, hogy "volt" én inkább visszaesést tapasztaltam, amit ők rngnek hívnak ...

Azért az is megérne egy misét, hogy vajon azt hogy képzelték a társasjátéknál, hogy megnyitom a hidden patheket, majd szépen átmegy minden alkalommal a kari az úton, anélkül, hogy bármelyik értékes mezőre rálépne. És ezt nem 1x, hanem 100x egymás után. Van olyan nap, hogy mást se kapok, mint buffot minden szarra 3 dobásból. Aztán másnap ismét.

Ezt kellene valahogy átalakítani, hogy legyen értelme, ne pedig előre eldöntött séma alapján legyen "random".

Még éppen pörög a doboz, meg se állítottam, de már írja mit nyertem. Pedig régebben ha pont rákattintottál, tényleg elcsípted amit görgettél.

AnuluWork
De ahogy nézem a fórumot, sok embernek előjött és nem működik tökéletesen a korábban leírt fix ... 😞

AnuluWork
Ismét előjött. A mistic megjelenése óta csinálja, szóval tuti ettől függ, meg pont akkor jött be Koreában az a kössük össze a karaktereket dolog, lehet, hogy ez is kihat erre. Szóval minden karakterből van egy-egy, tk. "tele vagyok". Ezt az UIt 10 karakterre tervezték, szerintem azóta nem fejlődött semmit a karakterválasztó. Fene se tudja.

AnuluWork
Nem tudtam, nem volt problémám a karakterek betöltésével. 😞

Carmang
Hát kb 2 hónapja van Depository.

AnuluWork
Nem jött rendbe, de ez megoldotta:

Delete the UserCache folder in C:\Users\<username>\Documents\Black Desert directory.
Delete the Cache folder in your game installation folder.
Keep in mind that your UI settings will be lost upon deleting your cache folders. To alleviate this, you can use the Depository function, found on the bottom left of your Settings window.

Ezt olvastam már korábban is, de régen mintha nem lett volna "depository" funkció ingame, nem?

AnuluWork
Van pár karakterem. Most feltettem egy új drivert is, remélem rendbejön.

Carmang
Nekem nincs karakterváltáskor kidobásom. Nagyritkán lefagy, régebben többször tette.

AnuluWork
Nektek nincs disconnent karakterváltásnál?

A két héttel ezelőtti patch óta minden második karakterre, ha átváltok, kivág desktopra ... 😞

Egyébként a mistic hogy jön be nektek?

A ran az a musa-maehwa fegyókat fogja használni, vagy musa-maehwa blade és más secondary?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.12.14. 06:20:30

Epheria Frigate
http://bddatabase.net/us/mount/31003/

Galley (guild hajó. Ha erre gondoltatok):
http://bddatabase.net/us/mount/9090/

Az Epheria Sailboat hasonó (nagyobb teherbírás, több hely, alap 100% az egyéb statokon)
http://bddatabase.net/us/mount/31001/
Amit olvasni lehet neten róla:
+2 ágyú
Kissé gyorsabb sebesség
A forgó mozgása jobb ?
Elméletileg többet sebeznek a ágyúk.

Ellenben kevesebb Lt és inv slot. 12inv/4000lt ?

Gyakorlatilag nem tudom megerősíteni mert én nem csinálok.
AnuluWork
Mi a különbség a frigate és a sailboat között?

AnuluWork
Egyébként ma engem is elkezdett ledobálni karakterváltásnál. Nem tudom mit qurtak el, de roppant zavaró.

AnuluWork
Napi 4 órában? Csak grindelsz kalózokat, + afk horgászat és a nodeok vagy van valami más is?

SzirmosSzisza
Van extra human damage, Kzarkánál meg accuracy több. (még PEN-en is kevesebb az accuracy mint a TET kzarkánál)

Illetve PEN-t elég nehéz szerezni és nincs tovább, míg Dandinál mindig ott az esély a PEN-re.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2017.12.10. 15:01:57

AnuluWork
A Dandiknál nem ír semmi extrát az új rendszerben a simához képest.

AnuluWork
Értem én, de PEN Ultimate vagy TET Dandi? Az APjük egyforma. Tehát, mindenáron Dandi?

Ugyanezt a TET Kzarka vs PEN Liverto esetében is kérdezném.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.12.10. 14:50:46

SzirmosSzisza
AP elég sokat számít 😄

AnuluWork
Awa fegyóból az AP kivételével miért érdemes még Dandit venni? Csak ennél nincs kibontva az új rendszerben az igazság minden szelete.

SzirmosSzisza
Command to Gathert (guild summon) vették ki. A sima Transport gomb a menüből régen is csak trükközéssel működött, mióta 10 másodpercről instant a karakterváltás sokkal nehezebb (bár még nem próbáltam, de mások azt mondták, hogy ha elindítod a torrentet a háttérben akkor nem vészes 😄).

Kivették végül a "Viszem a lovat és a fél házat" tipusú karakter "transzportot"? Az hogy? Nme volt benne suska? 😄
Régen még simán elfogadták, hogy jajjdeügyesvagy-csináldcsak.! Aztán megváltoztak a viszonyok? Hm...

Itt a teszteljünkmindent youtuber. Lehet tanulni. 😄
https://www.youtube.com/channel/UCU-fSaikTRHQoFiI-mOhFnw/videos?disable_polymer=1
SzirmosSzisza
Kivették már sajnos a trade pack-kal teleportálást, de amúgy van nekem is ismerősöm aki kb ennyit keres 1 hét alatt. Eleve, ha jó heted van csak guild pénzből bejöhet 200-300 millió (vagy ha officer vagy erősebb helyen akár 800 is), erre még rájön, hogy sokat grindelsz, jók a dropok, esetleg olyan gyártasz ami drága és kelendő akkor összejöhet.

Izmosabb gearben olyan 15-20 misik röpködhetnek óránként. (nem próbáltam, de a youtube statisztika mániás BDO-s csodája tesztelgeti). A maradék mehet a "szarabb" AFK processinggel, vagy mással. A trade teleport is egy megoldás M2 trade mellett esetleg. "teleportálsz" napi 5-10 lovat altokkal, közben szörnyhent, lezárásnak pár ezer trade pack eladás, majd afk processing az új pakkokhoz. Vagy valami ilyesmi. Amúgy ezek nem alszanak semmit. A másfélszerese is lazán összejöhet. A kutya se gyanítja, hogy 168/168 óra heti monster grind nem "emberi". <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.12.08. 10:22:26
Baromi egyszerű....IDŐ

A játék szinte ontja a pénzt mindössze annyi a teendő hogy napi 16órában nyomod.

Én napi 2-3-4 órát játszom .. a negyede megvan jobb esetben.Így már tök egyszerű a képlet. 😊
MaskimXul
Egyszerű, minden nap 12 óra grind és 12 óra lifeskill 😄
AnuluWork
Most olvastam, hogy az egyik arcnak 1,6 milliárd/hét bevétele van ingame. Na ezt most hogyan?

Carmang
Valószínűleg a router-en kellen van valamit átállítanod. Hogy mit, az más kérdés 😊

A chat üzenet upgrade csak "tünet" de nem az ok. Azt tölti be a progi neked miután mindennel végzett. A városban ha sok a felhasználó sose sikerült belépnem. Kicsit távolabb volt esélyem. Meg perverz módon akkro is ha VPN programot használtam, ami elvileg még tovább lassít picit. Azzal mégis gyakrabban beengedett. 😊

Ha már korábban elhasal a próbálkozás, akkor esetleg ellenőrizheted, hogy a víruskeresőd nem tett-e valami BDOs fájlt karanténba. Esetleg berakhatod az egész BDO telepítési mappát kivételnek. Valami port nyitás is hasznos lehet, de erre nem emlékszek pontosan. Külön topic van ilyen eset kezelésére a help részen a BDO honlapon azt hiszem.
a gépembe netkábel van nem wifis nem tudom milyen programok zavarhatják mer bezártam mindent de valamikor még odáig se jut el hogy betoltse szóval nem hiszem h eza csetes dolog lenne 😞(((
Korábban nekem olyankor volt ilyesmi, amikor mobilnetről nyomultam és be volt korlátozva a sebesség. Amikor túl lassan tölti be a kezdőinformációkat, akkor szétkapcsol a francba. Volt hogy percekig töltögetett, aztán egyszerre lespamelte az eltelt időszak összes chat üzenetét mikor végzett a többi adattal. Aztán szétkapcsolt a fenébe. 😊

Ha indításkor nincsenek chat üzenetek, csak 1-2 kezdő rendszerüzenet sor, akkor ez lehet a gond. Ha persze korlátozásmentes gyors neted van (és nem mobilos net), akkor más lehet az ok...
Üdv! Nekem is ezt csinálta de közben nagyon sok dolog ment a háttérben! Pl. böngésző vagy más játék (😄) és ez miatt volt. Ezeket lődd ki és csak a BDO menjen. Továbbá gondolom jobban ajánlott SSD-ről játszani, csak az a fránya hely hiány... 😞

https://www.twitch.tv/sp1gu

a cikkben leirjak hogy mit csinal.