Black Desert Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carmang
Cache törlése? Vagy hogyhíjják.

Carmang
Mai nap tapasztalása: nem éri meg saját kezűleg encsizni. Elkezdtem a grunil/taritas set-et jómunkásemberrel gyártani, és encsizni, mindent felírtam, hogy mennyi stone ment el plusszolásra, FS gyűjtésre, és mennyi extra armor a javításra. A kesztyűt csak 14-ig húztam fel, de már annyi stone-t beleöltem, hogy azzal jobban jártam volna, ha MP-n eladtam volna a őket (VP mellett). A többi cucc 12, 13-on van, de azoknak sem áll jól az egyenlegük, szóval abba is hagytam.
És szépen megvettem a DUO Grunil set-et MP-ből. Hogy ez milyen ronda már...

Normen76
Én azért óvatos lennék vele. Az elmúlt években 1 ismerősömnek és két kollégámnak is ellopták/feltörték a PayPal számláját. Mindegyikük onnan tudta meg hogy jött az SMS-hogy vett az USA-ban két 500 GB-is SSD-t, vagy Kínában néhány DDR4-es ramot miközben nem rendelt, nem vett semmit. A lóvé meg ugrott, tettek feljelentést is, de egyik esetben sem lett végeredmény. a PayPal jó rendszer volt pár évvel ezelőtt, de ma már én nem nevezném biztonságosnak. Online játékban, pl. havi díjat tuti nem fizetnék vele, onnan szivárogtatnak ki//lopnak el a legtöbb adatot.

- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?

SzirmosSzisza
High end mode szokott segíteni ezen, vagy Improve Distance.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BEAST
Koreában jön az új karakter vagymi. ¯\_(ツ)_/¯

Utoljára szerkesztette: BEAST, 2017.12.02. 12:18:49

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
Paypal-ra külön kell regisztrálni, hogy használhasd.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Én egyszer használtam paypal-t, azután jött valami hülyeség, hogy igazoljam, hogy én vagyok. Nem nagyon érdekelt, ezért letiltotta a kártyámat és már nem regisztrálhatok vele de nem is bánom. Én mindig is jobban szerettem a bankkártyán keresztül való vásárlást és érdekes mód (amit már írtam is) az év elején vettem meg a játékot és akkor semmi retardált igazolást nem kellett küldenem magamról! Azóta se válaszoltak a ticketemre és már kezdek mérges lenni, hogy levonják a fizetést és még csak email-ben sem kaptam egy igazolást, hogy én megvettem! Vagy egy linket ahol bepótolhatom a magam igazolását. Na ez a felháborító.

Ui.: ÉS a BDO oldalán a "Game pass purchase history"-ban sincs benne! 😄
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2017.12.02. 11:55:27

https://www.twitch.tv/sp1gu

Carmang
Nem is értem miért bohóckodtok ilyennel. PayPal hibátlanul működik már emberemlékezet óta...

AnuluWork
Ma sokadszorra dobott ki úgy, hogy semmi sem látszik belőled, forogni tudsz, de kilépni nem.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork

Én volt hogy 3-4 napot vártam egy ticket válaszra tehát lehetséges hogy neked is több nap lesz 😞
Folyamatosan kutakodok és írtam már egy ticketet is nekik, már lassan 1 napja.

Ha ott ahol elkérték a adatokat ezt nem írták nézz szét a support fül alatt találsz-e ehez megfelelő témakört.Lehet ott van neki erre megfelelő téma,ha más nem biztos találsz valami hasonlót ahol tudsz nekik írni.
Más ötletem nincs én nem fizettem még így csak mástól is hallottam hogy belefutott ebbe az ellenőrzésbe.
Utoljára szerkesztette: colkerx, 2017.11.29. 17:53:43
Ezt hol tudnám megtalálni? Ahol elküldeném nekik az adataimat... Sehol sem találom az oldalon belül.

Ez az első a "játék történelmem" során, hogy ilyet elkértek bankkártyás fizetés után és a starter packnál nem volt ilyen! Az a baj, hogy sehol sem találom azt a linket ahol eltudnám nekik küldeni az adatokat...

Sima bankkártyánál szokásuk kérni miután elküldöd nekik már nincs gond.Gondolom leírják hova én így még nem fizettem.
Ha paypalel vagy paysafecardal fizetsz nem kérnek semmit.
Utoljára szerkesztette: colkerx, 2017.11.29. 07:21:04
Ez rohadt jó. Reggel még ugye az 50% off sale-benmegvettem a traveler's upgrade bundle-t, le is vonta a pénzt de kért tőlem még egy igazolást, hogy fényképesen küldjem el az adataimat, csak erre már reggel sajnos nem volt időm... Csak most tudtam azóta megnézni és még mindig csak starter az acc....?!?!?!
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2017.11.28. 19:37:43

SzirmosSzisza
Aha, PvE-re tökéletes, PvP-ben is elég jó és viszonylag könnyű beletanulni.

DarkHorSe
Oke, tegnap kezdtem egy wizardot, az kezdonek megfelelo?

Swedish people are albino monkeys

SzirmosSzisza
EU és NA szerver van, ezeken belül csatornák amik között 15 percenként lehet váltani.

Az összesen.15percenként váltogathatod így nem hinném hogy sok mindenkinek fix a tartózkodási helye.
DarkHorSe
Melyik szerveren vannak a magyar jatekosok?

Carmang
Szóval ez is költséges megoldás 😊 Akkor jobban megéri a calpheoni grindelős moboktól dobott gyűjtögetős izét beváltani sub-weapon-ra, azzal FS-t gyűjteni, aztán ha felmegy 15-re, akkor eladni MP-n. És valamennyi pénz így visszajön belőle.

AnuluWork
Velia: militia fegyverek és/vagy reblath páncélok. 10-15 között, 16 FSig (ha eléred a fegyó vagy páncél 15ös szintjét, akkor utána kristályok ki és újra az egész).
+16tól felfelé pedig lutri az egész.

Reblath cuccok viszonylag jók erre, volt hogy már 25fs-t is elértem velük.

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Carmang
Nektek milyen módszeretek van (hatékony módszeretek) FS-t építeni, ha nincs kéznél olyan cucc, amit 0 FS-sel lehetne indítani? Hanem csak +11-es (vagy több) cuccok, amit ugye ajánlott 5 FS-sel indítani.

Persze, tisztaban vagyok vele, hogy mass pvpben tovabbra is kurva jo lesz, irtam is, csak en mar annyit nem gamelek, hogy node warozzak meg ilyenek, tenyleg mar csak arena meg terepen ami jon, es amint beteszik hozzank is ezeket a skilleket, olyan szinten fog jopar class boostolodni, hogy orom lesz nezni, csak nem witch/wizardal 😄 Bar azt elismerem, hogy a second awa skillek mind witchnel, mind wizardnal azert odaernek, kis kompenzaciokent 😄
MaskimXul
Witchard sosem volt 1v1 class és nem is lesz, cserébe minden másban nagyon erős.
Ha skillpont kell akkor meg irány grindolni, xp buffok nélkül.

Ez a nagy átbaszás a 100%-os hétvégével, meg egyéb buffokkal is. Hiába leszel 60 egy hét alatt, ha nincs elég skill pontod akkor szart sem érsz vele.
SzirmosSzisza
Witch sajnos ilyen, Wizardnak 1 fokkal jobb, mert 3 super armorja van. Igazából én nagyon rég 1v1-ztem, csak siege/node warozni járok már fel és ott még mindig nagyon jó 😄

Más: lassan indul Koreában a mobil változat

Én úgy tudom ha steamen megveszem, nem kell új account, hanem ezt is folytathatom... ez csak annyi, hogy meglenne steam-en. Ezért is írtam azt, hogy a steam-es verzióval csak kb. villogni lenne érdemes. De igazából így már lényegtelen! Marad a honlapjukról az upgrade. 😊

Ja, csak mindezt ugy, hogy semmi vedelem nincsen, elegge gaz, olyan classokkal szemben, amik csurig vannak absoulte skillek tekinteteben resistekkel, ugyanannyi ccvel, plusz ezerszer gyorsabbak es mobilisabbak. Semmi bajom nem lenne, ha a fel oraig castolt skillen lenne valami frontal guard vagy super armor, mint mindegyik masik classnal, amik instant skillekkel dolgoznak raadasul. A tavolrol cczek cimu sztori meg azert nemigazan allja meg a helyet, hiszen a buff lejarta utan, amit nagyon konnyu kibekkelni barmelyik classal, kb a castolas kezdetetol a becsapodasig az enemy a map masik oldalara atmegy. Szoval az mar latszik, hogy az awakening marad pvpre tovabbra is. Csak ez azert is nem tul szerencses, mert amig a ninjak-kunok 1hitelos karik lettek absoluteokkal, meg mas classok is hihetetlen nagy buffon mentek at, ami a pvpt illeti, addig itt semmi elorelepes nem jott, hiszen nem mondhatom azt, hogy vagy az awakeninget hasznalom, vagy a masikat, mert annyi skillpont a vilagon nincsen, igy max felesbe tudnam kirakni majd, ami meg abszolut szar, hiszen az osszes awakening skill kell pvpre ilyen pre awak mellett...
Nem értelek.
A játék hivatalos oldalán megvetted a "STARTER'S PACKAGE" csomagot és gondolom vannak már karaktereid.
Tehát itt tudsz fentebb lépni a csomagokban amiért kapod a dolgokat.
Viszont ha a steamen veszed meg a nagyobb csomagot egy új accountot kapsz amin nincsenek meg a már meglévő karakterek.
Ha a hivatalos oldalon megvan a játék minek vennéd meg a steamen?Semmi + dolgot nem nyújt.
A hivatalos oldalon ugyan úgy van az 50%os kedvezmény tehát...
Bocsi ha én értettem félre valamit.
Utoljára szerkesztette: colkerx, 2017.11.25. 14:24:04
SzirmosSzisza
Szerintem ne a Steamen vegyed, hanem a honlapon. Ideiglenesen megveheted a legolcsóbbat, aztán ha tetszik akkor szokott lenni akció, hogy lehet olcsón upgradelni a csomagot és ugyanott vagy mintha azt vetted volna (most is van ilyen pl)

Akkor azt mondjátok, hogy a sima verzióról megéri a Travelers budge?
Szerk.: Bár steamen 15 euró összesen a pack, viszont ugye az alap már megvan és így csak 10 lenne a "sima" verziós... Csak ezt nem értem, hogy miért jó, hogy van 2 külön verzió? Tehát egy sima és egy steam-es... Akkor miért nem engedi összekapcsolni a steam-mel?
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2017.11.25. 13:53:13

SzirmosSzisza
Azért egy Fireball Explosion 1v1-ben elég jó tud lenni, meg kb minden skill ami távolról CC-z

Hetek ota arra vartam, hogy kijojjon az info a wiz/witch absoulte skillekrol, erre kijon , de hat ez mi?? Nem mondom, hogy nincsen benne hasznalhato skill, de addig, mig a tobbi class olyanokat kapott, hogy kb felistent jatszhatnak, addig ez azokhoz kepest egy igen durva karakternerf, legalabb is ami az 1v1et illeti(marpedig speciel en szeretek 1v1ezni arenaban, terepen stb..). Hat ez nekem nagyon nagy csalodas, pvpben szinte teljesen hasznalhatatlanok, node warozni nagyon faszanyosak, foleg a 3 "nagyskilljei" szepen vannak boostolva, amiket nagyobb csatakban jol lehet majd hasznalni, de ennyi...Vagy arra szamitanak, hogy a vazsik uljenek fel lora, es skillezzenek onnan, hogy legyen cc vedelem vagy mi?😄 Se FG, se SA, semmi... Na mind1, erre kar volt varni 😄
Carmang
Ok, kösz mindkettőtöknek.

SzirmosSzisza
Panda annyira nem jó, max aggro limitet nem növeli és simán lehet, hogy afk horgászol Heidelben és rád húz pár nagát 😄

A dur. reduction igen azt jelenti.Hasznos lehet még pl. magic life skill cuccoknál is mert így tovább tart az eszköz.Gathernél csinálhatsz magadnak egy külön main fegyvert amibe ha raksz 2 dur. reduc. kristály szintén lassabban fogy el magic szerszám.

Petek attól függően hogy máshogy nézz ki, fajok mehetnek egymással. Kutyák kutyákkal,madarak madarakkal.A pároztatásnál tudsz választani hogy melyik kinézetét tartsd meg vagy melyiknek a skilljét.
Vörös pandánál nekem annyira nem tünt fel az aggro,a max. megengedett aggrozott mobokon felül nem tud behúzni mobot tehát ha amúgy is behúzol gyorsan sok mobot szerintem sokat nem segít.
Carmang
Ja látom, csak be kellett jelentkezni, és kijelzi, hogy a Standard Content már megvan, és így olcsóbb is az upgrade.

A pet-es kérdéseim még élnek 😊

Carmang
És hogy lehet a meglévő játékot upgrade-elni? Ha megveszem a BDO oldaláról mondjuk az Expolrer-t, akkor ahhoz jár egy új account is, és ugyebár az kapja az extra cuccokat.

Más:
A pet-nél a Durability Reduction Resistance mit jelent pontosan? Kevésbé kopik a gear használat közben?
Breed-nél össze lehet hozni bármelyik madarat egymással? Tehát sólymot verébbel, hollóval?
A vörös panda aggrózó tulajdonsága mennyire értelmes dolog? Milyen sűrűn képes rá?

Steamen nem tudom van-e upgrade lehetőség én a múltkori akciókor a weboldalukon upgradeltem a sima csomagot a nagyra.
De ahogy nézem a sima játék is ugyan úgy 50%-os most.
Jelenleg a közepes így lenne 10euró a nagy pedig 20euró.
Hogy megéri-e azt neked kell eldönteni.
Az egész csomagot olcsóbban megkapod így mint a benne lévő value pack érteke ha külön vennéd és ezeken felül kapsz még pet-et,inv. slotot,karakter slotot a nagy csomagnál örök lósípot stb.
Ha amúgy is vásárolnál ezekből akkor így jobban megéri.

Utoljára szerkesztette: colkerx, 2017.11.23. 17:42:46
SzirmosSzisza
Nem lehet összekötni. Ha nagyon alap csomagod van akkor megéri upgradelni, ilyenkor asszem az is le van árazva és ad egész jó cuccokat.

Van "értelme" megvenni ha már a sima verziós is megvan? Vagy csak villogás vele a steamen? 😄

Hamarosan indul a török-arab régió. Ha valaki közel érzi magát ehhez a társasághoz és friss startot akarna... 😄
29-e a fő indulás azt hiszem és a preorderes nayobb pakk már lehet ma is fut...
DarkHorSe
Jatek felaron a steamen.

AnuluWork
A Florinos Márton napi tojáscipelés véget ért, ugye?

Köszi! Azt gondoltam, hogy csak nálam a bibi...

Maxtreme
ő hopp, sztem pngbe maradt :-D
Mindegy, gondolom senki nem isdn-el nyomja 😄