286
  • hurkaur
    En megertem arakistort, szar lehet segelyen tengodve celeronos dzsunka geppel nyomulni. A bazari otvar telefonjarol nem is beszelve. :\
  • G_ArchAngel #115
    Ezt mondta a haverom is, mikor a Galaxy S1-S2-S3-at megvette azonnal a megjelenes utan.
  • GoCa
    Akinek 4S van es szorult bele nemi esz, az ezt kihagyja es var a kovetkezore...de ugyis a markadivatbuzik vannak tobben azoknak meg mindegy ha a higfoson van harapott alma... instant get!
  • Papichulo
    "itt már csak a zsidók szarhatnak"

Ertem mar, az a bajod, hogy mar regota megadban kell tartanod a fekaliat... ez vegulis eleg sokmindent megmagyaraz :)
  • mousee
    vigyázz vele, mindjárt átvált super SSJ arrakistorba és kombinálja a zsidó, ubuntu, és a trójai skilljeit...

De mivel az SG ugye mindennek a közepe, már látom is ahogy zuhannak az MS és az alma részvényei... bill gates most osztja a vagyonát, a gárda pedig felvonul a windóz nyóc ellen.

Aztán kiküldik a TEKeseket hogy elkapják luke skywalkert, mert titokban ő is windows 8 RTM-et használt.

(tipp: topikat úgy ahogy van zárni, minden hsz-t törölni, sóval behinteni)

:D
  • blasko1990
    A rajtad kívül élő közel 7mrd ember húzzon mi XD Kezeltesd már magad , ez kissebségi komplexusud már nagyon unalmas. Csinálj magadnak üzemet s azt gyártasz amit akarsz , hálát adok az Istennek , hogy az IT szektorok nem rád specializálódtak.
  • Papichulo
    csak nem ideges lettel? :)
  • mousee
    a celeron a legjobb, de nem a sima, hanem az intel pentium celeron! Az sokkal jobb mert hosszabb a neve! :D
  • Papichulo
    "de ez fordítva is igaz szerintem NFC-nek akkor lesz értelme, ha minden sarki trafikban lehet használni"

Igen de egyszerubb a masik oldalrol megkozeliteni. Ha mar ugyis belekerul "minden" telefonba, akkor mar megeri erre komolyabb rendszereket epiteni. Igy sokkal olcsobb is lenne, mert a telefon aran csak minimalis szinten dob es mivel mindenki 2-3 evente lecsereli a keszuleket, ezert nagyon gyorsan vegbemenne a szaturacio.

" lementél futni és útközben szomjan akarsz dögleni és a sarki fűszeresnél veszel vele egy kólát"

Ilyen rendszerek mar ma is mukodnek a vilagban, eg. octopus, oyster, bip! stb... Ezeket siman ki lehetne valtani telefonokkal.
  • hurkaur
    sg: Hihetetlen basszameg, hogy ezt a 30 eves netkavezoba beeso hajlektalant nem birjatok mar vegre kibaszni.
  • M2 #101
    Ja Ő az aki Celeronra rakta fel az Ubuntut és... mégjobb! :-)
  • mousee
    Alap, hisz az esgé az alfa és az omega, innen tájékozódik mindenki. Taníts mester, ó nagy celeroncsászár :D A kedvedért kajak összerakom a régi P3asomat :)

• narumon
    Azt vágom, hogy mire jó (elvileg) csak nem is tudom lehet-e valahol használni. Persze, hogy segített volna az elterjedésbe de ez fordítva is igaz szerintem NFC-nek akkor lesz értelme, ha minden sarki trafikban lehet használni, hiszen a bankkártyád mondjuk nem akkor nincs nálad amikor tévét veszel hanem tipikuson (esetleg), lementél futni és útközben szomjan akarsz dögleni és a sarki fűszeresnél veszel vele egy kólát :D
  • narumon
    Szerintem meg 0 ilyen ember volt
  • blasko1990
    A kis homo-nak kéne pszichológushoz mennie , mert csak a pénisszel és a pénzzel tud foglalkozni , az izgatja az agyát , inkább menjél pénzért orálozni , az illik neked , nem a trollkodás , mert az nem elégíti ki a vágyaid ;)
  • Papichulo
    "Az NFC minek?"

http://gigaom.com/2011/12/16/forget-wallets-what-else-is-nfc-good-for/

"Szerintem lesz még vagy 5 év mire lesz értelme. Bár ez csak az én véleményem."

Minel tobb eszkozbe kerul bele, annal gyorsabban fog elterjedni. Mivel az iPhone tipikusan trendsetter telefon, ezert nagyban segithetett volna az elterjesztesben.
  • M2 #93
    Ugyanmár! A világnak csak az a szerencséje, hogy azon a mélyzsidó angol nyelven nem akart megtanulni.
  • narumon
    Jaaaa bakker jól megvezetett :D
  • narumon
    Őszintén. Az NFC minek? Szerintem lesz még vagy 5 év mire lesz értelme. Bár ez csak az én véleményem.
  • Papichulo
    "Ez meg nem a te tevékenységed hanem a világ utáni kullogás folyamodványa."

Nem! Ezt csak o akarta elhitetni veled! Ez mind resze az o vilaguralmi tervenek :)
  • mousee
    Így is válságba vannak alekoszék, és te még küzdesz is ellenük.. szegény tórjaiak... Miattad van a válság is :) Meg a windóznyóc meg a zájfón miatt... :D
  • M2 #88
    biip-biip-biip - ügynök lebukott, ismétlem ügynök lebukott, új titkos küldetést!
  • narumon
    Elbukott a Win7 magyarországon? Te tényleg nagyon hülye vagy. Ha megnézed a számokat akkor pár hónap és itt is Win7 lesz többségben ahogy a világ nagyrészén már az van. Ez meg nem a te tevékenységed hanem a világ utáni kullogás folyamodványa.
  • Papichulo
    Remelem jo nagy irodad van :)
  • Papichulo
    "saját térkép szolgáltatás csinálása pl.. lásd google-t kihagytam.... NFC chip, rémlik valami? camera, proci, stb...."

Bevezettek sajat terkepszolgaltatast... uj CPU van benne (A6)... NFC nincs, azt en is hianyolom, de utolag is ra lehet ragasztani egy matricat... a kameran meg javitottak megintcsak, bar igaz, hogy a megapixel nem nott, de az optika igen
  • mousee
    nebuktassadle te cionista nagyorrúúúú!!44!négy!4

ja és windóz nyóc suxx
  • M2 #82
    Mesélj még! Vagy kitalálom: most is titkos küldetésben vagyol?
  • mousee
    uhh, ez most fizikailag is elkezdett fájni :D

tovább, eksü best kvótjaidból csinálok egy kollázst, és kitapétázom vele az irodát :D
  • Papichulo
    "az évekkel ezelőtti prédkációm miatt bukott el Magyarországon a winFOS 7 az XP-vel szemben."

Biztos, hogy amiatt volt... szinte 100%, hogy ezt te erted el... es mindezt par szaz forumpost segitsegevel az sg-n! :)
  • JL666
    saját térkép szolgáltatás csinálása pl.. lásd google-t kihagytam.... NFC chip, rémlik valami? camera, proci, stb....
  • M2 #78
    Amúgy az iPhone5 tisztességes iparos munka ami követi a vásárlói (hülye) igényeket, ezzel nincs is baj. Csakhogy most 'revolution' jött volna a sorban, ami lett új csatlakozó és nagyobb képernyő - hurrá!
  • M2 #76
    Te vagy a mi Hősünk! Mesélj nekünk nagy tetteidről! Tudod, mikor beírtál abba a fórumba jól! :-)
  • Papichulo
    "azt várták, hogy "mutassa az utat" és ne csak kullogjon a samsung, htc, lg, meizu, lenovo, goophone, alcatel után..."

Miert az Apple mutassa az utat, hogy megint lehessen masolni valamit? :)

Amugy megkerdeznem, hogy miben "kullog" az emlitett telefonok utan... de szerintem jobb ha nem kapok valaszt erre ;)
  • G_ArchAngel #73
  • JL666
    azt várták, hogy "mutassa az utat" és ne csak kullogjon a samsung, htc, lg, meizu, lenovo, goophone, alcatel után...
  • G_ArchAngel #71
    Mondjuk az Apple-t pont egy buddhista, atyai agon arab szarmazasu futatta fel, de sebaj:)
    Probalkozz meg egy kicsit:D
  • narumon
    Egyébként nem tudom milyen forradalmi dolgot vártak itt sokan. Egy fullos éltelefon annak megfelelő paraméterekkel. 4S-t felesleges lecserélni rá, de szerintem 3GS-ről sokan fognak váltani én meg a síma 4-et fogom lecserélni.
  • G_ArchAngel #68
    Igen, igazad van.
    De te amugy mi a pacipeniszt csinalsz ebben a topikban? Van Android rajongoi topik ezer, meg az SG-n is par. Ott a helyed az oltar elott. Egessetek par iPhone-t a szektasaitokkal vagy menjetek vonulni az Android Pride-ra, de kerlek, trollkodni ne maradj itt.
  • Papichulo
    " a droidokban nincsen semmiféle trójai, miután nyílt kódú"

Ezt csak az olyan buta emberek gondoljak, mint te. A freeBSD-ben 10 ev utan fedeztek fel a backdoor-t, pedig az is FOSS ;)

"OpenBSD's Theo de Raadt brought to light via an email from Gregory Perry, the former CTO of NETSEC, that the FBI paid several open-source developers to compromise the IPSEC stack. "the FBI implemented a number of backdoors and side channel key leaking mechanisms into the OCF, for the express purpose of monitoring the site to site VPN encryption system implemented by EOUSA, the parent organization to the FBI." - http://www.dreamincode.net/forums/topic/205794-the-fbi-paid-for-backdoor-in-openbsd/
  • narumon
    "Az oké csak Samsung szabadalom legjobb tudomásom szerint."

Ez így nem igaz. A samsungnak van egy pár darab LTE-vel kapcsolatos szabadalma. Nála több van a Nokiának, Ericssonnak pl (meg még egy rakat másik cégnek). Ebből a sok szabadalomból áll össze az LTE szabvány.