286
-
G_ArchAngel #64 Menj fel az Android wikipedia oldalara aztan kicsit olvasgass, hogy miota nem teljesen nyilt.
Komolyan, egy pici googlizassal megelozheted, hogy szenne egesd magad. -
G_ArchAngel #63 Hat szar a forint sajnos. Ellenben ez kicsit kevesebb, mint 3 heti minimalber a UK-ben.
Aranyaiban otthon 40e-nek felelne meg. -
G_ArchAngel #61 Attol fugg, hogy mit ertesz gyengebb alatt. A japan/koreai rizsraketak is gyengebbek, mint amerikai, nemet ellenfeleik, aztan ami a papiron jol nez ki, koszonoviszonyban sincs a hasznalati ertekkel.
De szerintem ez a szep, van lehetoseged valasztani. Elqrt egy vilag lenne, ha 7 milliard ugyanolyan telefont szornanak le a bolygo felszinere. 3.5 milliard ugyanolyan csaj lenne vagy egesz nap egy dalt lehetne csak hallgatni. -
#60 Angliában 520 font-tól előrendelhető, ami durván 180.000 -
G_ArchAngel #59 Az feature es minden telefonhoz jar 2005 utan. -
Papichulo #57 "aha és a beépített trójaival mit kezdjek"
Az ingyen van... azert nem kell kulon fizetni ;) -
Papichulo #55 "az "olcsóbb" az valójában drágább mert két éves nyilatkozatot írsz alá"
Ezert viszont szolgaltatast is kapsz, mely kb. korlatlan hang/sms/adat. Az iPhone dijcsomagok is kb. ott vannak ahol az osszes tobbi, az USA szolgaltatoknal. Az csak izles dolga, hogy iPhone-t vagy SGS-t kersz emelle...
ps: A zsidozast hagyd abba, ez mar nagyon 90-es evek! ;) -
#52 Nefélj nem 200$ lesz mire ideér, kivéve persze ha 1000 huf = 1$ -ban váltunk. + Ugye ez előfizus ár, előfizu nélkül odakint sem 200$ -
Papichulo #51 Ez a ket eves husegnyilatkozattal egyutt van, meghatarozott dijcsomaggal... igy MO-on is joval olcsobb a keszulek, mint szolgaltatotol fuggetlenul! -
Papichulo #50 "Ha nem menne, akkor link: http://www.youtube.com/watch?v=GXr1kmuqGcU"
Tegnap a keynote-ot nezve felmerult, hogy mivel tudna elorukkolni az Apple, hogy tenyleg hatalmasat ugorjon az AAPL... az egyetlen biztos otlet Steve Jobs felbukkanasa volt! Word! :) -
Papichulo #48 "most látom csak hogy lényegesen csökkentették az árát, 200 $"
Mindig is ennyi volt ;) -
JL666 #47 eddig is annyi volt, ez a 16gb-osra vonatkozik ha szolgáltatónál veszed meg a zusában. Itthon több lesz... -
#45 - hőmérő (ezt nem értem miért nem csinálta még meg senki)
segítek: időjárás app? -
#44 Második nekifutás :P
Ha nem menne, akkor link: http://www.youtube.com/watch?v=GXr1kmuqGcU
Nyugi, nem 900mhz-es ubuntu :D -
#43 :)
Bár nekem nem kéne, de szép teló :) -
JL666 #41 hőmérő: játszol fél órát egy játékkal felmelegszik a proci, befolyásolja a hőmérőt és kamu értékeket mutat. Hát ezért... -
laziga #40 A jelenlegi új generációs okostelefonok közül a legnyengébb :( Ár érték aranyban messze a legrosszabb választás! -
#39 Túl sok mindent már nem lehet belerakni egy telefonba. Talán még ezek hiányoznak.
- fizikailag érezhető virtuális billentyűzet (már vannak rá megoldások)
- hosszú üzemidő
- szemüveg nélküli valós 3d kijelző
- beépített kivetítő
- hőmérő (ezt nem értem miért nem csinálta még meg senki)
- önfeltöltő akku (pl ahogy mozogsz meg csiholod a zsebedben töl az teló) -
JL666 #38 "Túl nagy újítást ne várjatok. Az apple egy cég aki profitot termel és jelenleg elég jól csinálják."
Ja, csak kérdés meddig lesz ez így. Ha kihoznak még pár ilyen készüléket, amiben igazában semmi új nincs nem tudom meddig lehet ezt fenntartani...
Lehetne azzal reklámozni, hogy vedd meg az új Iphone 5-t. Ilyen még Steve Jobsnak sincs! -
M2 #37 Szerinted mondjuk egy magyar diákmunka miben különbözik ettől? Nem sokban. Örülnek hogy van munkájuk. -
#36 A foxconn kb 1,2 millió embert foglalkoztat és nem csak apple cuccokat gyártanak. PS, XBOX, Kindle mind itt készülnek. Csak persze ezt is az appleön kell leverni, hogy nem tesz semmit a nyomor ellen. -
#35 Túl nagy újítást ne várjatok. Az apple egy cég aki profitot termel és jelenleg elég jól csinálják. Teljesen felesleges előrerukkorlni valami nagy dologgal amíg tudják tartani az megcélzott növekedést. Sok cégnél ez olyan 20% küröl mözög, és az apple ezt is messze túlszárnyalja még így is hogy az iphone 4 óta lényeges változás nem történt. Én esetleg valami üzemidő mágiát vártam volna. Ha pl végre kijönne egy erős okostelefon ami nem 1 napig bírja az elég fasza lenne. -
zsimborgo #34 Látom itt rengeteg az irigy ember. -
bcrics #33 http://www.szon.hu/luxustelefon-a-nyomorbol-igy-keszul-az-uj-iphone-5/2077430 -
Lothian #32 -
atomkrumpli #31 alma hívőtől megvenném a megunt négy-s ájfónt, fél évesnél ne legyen régebbi és dobok az "elavult" telláért max 20e forintot, megszabadulhatsz az "ócska" cuccodtól -
G_ArchAngel #30 jah, mindent megvesznek az agyatlan juhok: Galaxy-t, HTC-t, Nokia-t, iPhone-t, az osszes ugyanolyan marha, csak mas a gazdajanak a billogja, amit raegettek... -
#29 Jó nagy fos, de a birkáknak mindent. :) -
Papichulo #28 "Az iPhone 5 támogatja az LTE-technológiát is, ez az Egyesült Államok mellett az első körben Kanadában, Dél-Koreában, valamint az Egyesült Királyságban is elérhető lesz."
Ezt nem ertem... Nev szerint emlitettek a nemet DT-t es az angol EE-t is az LTE-vel kapcsolatban. Ott miert ne lenne elerheto az elso korben? -
#27 Hát a semmire biztos nem dörzsölné a tenyerét a samu, szerintem ennyire nem látunk bele. -
Papichulo #26 "akkor majd rájövünk, hogy az ifonyt nem lehet megenni"
Bezzeg a szamitogeped amirol irod ezt a BS-t, az annyira finom lesz, igaz? :) -
Papichulo #25 "8 megapixel kevés. Inkább 20 kéne."
Miert pont 20? Miert nem 200? Vagy 2000?
A legtobb DSLR-nek nincs ekkora CCD-je, minek kene ennel nagyobb egy telefonba? -
Papichulo #24 "Állítólag az utóbbi elmaradt és a Samsung előre jelezte nemtetszését ezügyben."
Ezzel ket gond is van...
Az egyik hogyha essential es standard, akkor FRAND koteles. Egy ilyen ugybol kifolyolag viszont mar zajlik egy vizsgalat a Samsung ellen az EU-nal: http://www.slashgear.com/samsung-under-ec-antitrust-investigation-over-3g-patents-31211353/
A masik, hogy az Apple a radios chip-et nem a Samsungtol veszi, hanem a qualcomm-tol, aki - hacsak nincs valami megszokottol jelentosen eltero, kulonleges szerzodese - mar fizet a SEC-nek ezert jogdijat, igy egy korabbi ITC dontes ertelmeben az Apple mentesul a liszenszelestol. -
M2 #23 Ha ez a jövő, hogy egyre nagyobbak lesznek a telefonok, akkor veszek 3 darab 4S-t és kihúzom vele a következő 10 évet! :-)
Vagy ha elterjed az NFC, akkor marad valami kicsi Androidos.... :-) -
G_ArchAngel #22 Sajnos igaz.
En egy 4 eves 3G-rol valtanek, igy elfogadhato. 4/4S-rol eszembe nem jutna.
Amugy ki az az idiota, aki minden evben lecsereli az adott keszuleket, ha kijon az utodja? -
M2 #21 Csalódás az is hogy már MINDENT lehetett tudni előre és az is, hogy semmi előremutató újdonság nincs benne. Fos. -
#19 Szerintem ha foglalkozol vele az csak olaj a tűzre :) Mindenki magát járatja le, nincs iphone meg android tábor! Ez ilyen hazai betegség :) -
#18 Nekem is édes mind1, de én is úgy tudom, hogy használható, csak fizetős... Állítólag az utóbbi elmaradt és a Samsung előre jelezte nemtetszését ezügyben. -
Waze17 #17 Huzz mar a faszba az 10 ezres telefonoddal, senkit sem erdekel rajtad kivul, vedd mar eszre. Kicsit kurva unalmas mar minden hasonlo topikban a szanalmas nyalveresedet olvasni, raadasul ugyanugy lejaratod az androidos kozosseget mint az iphoneos kozosseget a sznob idiotak. -
G_ArchAngel #16 Nem tudom, gondolom majd merlegelik, hogy a perbol vagy az LTE chip-bol van-e tobb beveteluk.
Azt is olvastam, hogy az LTE a FRAND-ba tartozik, igy barki szamara elerheto, igaz fizetni kell erte, de nem zarhato senki ki a hasznalatabol.
Amugy nekem hullamindegy, sajnos nem lesz tobb penzem, ha egyik bepereli a masikat, semmilyen hatassal nincs az eletemre.