286
-
Athlon64 #166 Ok! :)
Hát egyenlőre nem is telik másra,amúgy meg nem rossz. Elvagyok vele.
-
Papichulo #165 "Egy gyengített, átgondolatlan lett a stabil helyett."
En ketlem, hogy ne gondoltak volna at... bar ezt csak az ido mondja meg. Volt mar jopar rossz dontese az Apple-nek.
"továbbá a képre reagálva, én nem vagyok Samu hívő ellenben Android igen"
Ezt csak poennak raktam be, nem akartam utalni vele semmire, ne ertsd felre! :)
"Van egy kőkemény Telenor OT-990 -em. "
Nezdd, ha neked ez tokeletesen megfelel, akkor minden rendben. En nem akarok teriteni! -
asgh #164 A Microsoft anno bezsarolta az apple-t (még Jobs visszatérése előtt), hogy ha nem adnak el nekik 20% apple részvényt, akkor nem adják ki többé az Office-t MacOs-re. Mivel abban az időben semmilyen más alternatív office megoldás nem volt, és az apple is a csőd közelében lavírozott, ez a lépés az apple végét jelentette volna, így beadták a derekukat. (Azóta már nincs az MS tulajdonában Apple részvény, de a 90-es években még volt.) -
Athlon64 #163 Hát én csak magamból indultam ki. Én biza kikapom az USB-t és esik oda ahova. Sajna az a trehány és energiapazarló disznó vagyok aki a töltőt nem(mindig) húza ki. -
Athlon64 #162 Leginkább az a lényeg, hogy kibújós legyen. A SonyEricsson töltői annó ilyenek voltak. Húzva nehezen jött ki, de oldal irányba meg kifordult és így a hirtelen felkapott telefon nem rántott le semmit. -
Athlon64 #161 Köszönöm a felvilágosítást.
A lényeg akkor megvan. Egy gyengített, átgondolatlan lett a stabil helyett.
Ui.: továbbá a képre reagálva, én nem vagyok Samu hívő ellenben Android igen. Van egy kőkemény Telenor OT-990 -em.
Ellenben ezt tényleg nem érti meg lemásolni a Samunak! :) -
#160 Ránézésre elég strapabírónak tűnik, szerintem ez nem ilyen vékonyka műanyag lap. Nekem van olyan pendrive-om amin az USB ugyanigy szabadon van, semmi gond nem volt vele soha, szerintem ha szándékosan le akarod tőrni akkor is megszenvednél vele (ha egyáltalán sikerülne) -
#159 Szerintem semmi köze az aprókhoz ha nincs áram alatt. Ha meg áram alatt van az azt jelenti, hogy be is van dugva :) -
Papichulo #158 "A régi csatlakozó milyen volt? "
Ugyanolyan, mint a Galaxy S toltoje :)
-
Athlon64 #157 Az még érdekes, hogy egy ilyen lapocska ami ráadásul műanyag, mennyire strapabíró? Szerintem elég törékeny. Pik-pak beletörik. -
Athlon64 #156 A régi csatlakozó milyen volt? Mert ezt most hogy így látom, kiböki a szemem, hogy az érintkezők teljesen szabadon vannak. Ez csak akkor gáz ha teszem azt egy halom aprón landol a kábelvég amit pl. az ágyra szórtam ki előtte mert a zsebeimet ürítettem.
Ezzel szemben az USB-miniUSB-microUSB mind kalodába van, így ilyen baj nem fordulhat elő!
Szép kis zárlatot csinál!!! -
sanyicks #155 TEPSI -
Papichulo #154 Talan az Office csomag? Hirtelen masra nem tudok gondolni... -
Papichulo #153 "Ki nem állhatom ezt a törtető céget, így a termékeivel sem rokonszenvezek."
Szived joga :) -
Posza1 #152 Ki nem állhatom ezt a törtető céget, így a termékeivel sem rokonszenvezek. -
M2 #151 "anno a Microsofttal már belefutott a csőbe az apple, hogy a legnagyobb konkurensük alkalmazásaitól függött a platform sorsa"
ez mi volt? -
Papichulo #150 "Most jönnek a jegyek és pontgyűjtő cuccok "
IIRC jegyek mar eddig voltak, vagy a Ping nem tudott ilyet?
"később pedig már lehet fizetni iTunes-on keresztül"
Szerintem nem akar PayPal konkurens lenni. Ezert is vonjak ketsegbe sokan az iPad mini-t, mivel eddig altalaban uj teruleteket igyekeztek kialakitani maguknak, nem pedig konkuralni meglevokkel, foleg monopoliumokkal... bar ennek pont a terkep eset ellentmond.
De persze meglatjuk.
"Talán még Apple bank is lesz"
En maradok a Bank of Americanal ;) -
asgh #149 A térkép, youtube, stb. kiváltása sokkal egyszerűbb: anno a Microsofttal már belefutott a csőbe az apple, hogy a legnagyobb konkurensük alkalmazásaitól függött a platform sorsa, ezt a függőséget akarják a googlemaps alternatívával megszüntetni. Így a google vagy átengedi az iOS-es maps piacot az apple-nek, vagy továbbra is fejleszti az iOS-es google maps-et. Egyet nem tehet meg ez után: bezsarolja az apple-t, hogy az iPhone tulajok map alkalmazás nélkül maradhatnak. -
M2 #148 Én arra gondoltam, hogy egyre jobban kiterjesztik majd az iTunes hatáskörét, ami ugye zeneboltnak indult, de mostanra mindenféle digitális tartalom kapható. Most jönnek a jegyek és pontgyűjtő cuccok, később pedig már lehet fizetni iTunes-on keresztül. Ott a rendszerben a sok fizetőképes user, hiba lenne nem használni.
Talán még Apple bank is lesz... :-) -
Papichulo #147 "Az NFC-t meg szerintem azért nem rakták bele (és lehetőségük szerint nem is fogják), mert megpróbálják ennek a hatalmas piacnak valamekkora részét megszerezni (mobil vásárlás). "
Szerintem ennel prozaibb okai vannak, inkabb technologiai. A Square altali tranzakciokbol sem reszesedik az Apple... De szerintem az uj Passbook szolgaltatasbol sem - szamomra egyebkent ez az egyik legizgalmasabb ujdonsaga az iOS6-nak, remelem gyorsan el fog terjedni es nagyon jo felhasznalasi teruleteket talalnak majd ki neki!
"A térkép alkalmazást sem véletlenül vették el a Google-től."
Velemenyem szerint ez sokkal inkabb a penzrol szolt. A Google mobil profitjanak a 40%-a az iOS-es Maps es Safari keresesekbol jott ossze. Most mindkettobol kivagtak a Google-t. A terkeppel igy sajat magukhoz iranyitottak a teljes bevetelt, az MS-tol meg gondolom jobb felteteleket harcoltak ki maguknak a keresesekbol, mint amit a G-tol kaptak. -
M2 #146 Az NFC-t meg szerintem azért nem rakták bele (és lehetőségük szerint nem is fogják), mert megpróbálják ennek a hatalmas piacnak valamekkora részét megszerezni (mobil vásárlás). Ennek első kezdetleges lépése már felbukkant (ide sorolom a Twitter és Facebook integrációt is, ahol majd meg lehet azonnal osztani a vásárlásokat). A térkép alkalmazást sem véletlenül vették el a Google-től. -
Papichulo #145 "Remélem minél előbb lesz iOS6/Iphone5 JB is."
Na, azt en is nagyon! Bar inkabb az iOS 6 resze erdekelne, az iPhone5 meg nem aktualis :)
Egyebkent visszaterve az extre 176px-re. Ezt az Apple specifikusan arra ajanlja, hogy extra tartalmakat rakjanak oda a fejlesztok, melyek nem gatoljak a funkcionalitast a kisebb kepernyokon sem. Magyarul ok is kb. olyan dolgokra gondoltak, mint amiket ti is emlitettetek. Termeszetesen ezt nem lehet rendszerszinten elkuloniteni, tehat a widget az nem menne ott, de az aplikacio maga az hasznalhatja ilyesmire. -
hurkaur #144 en teged jobban utallak, mint a zsidokat, sot szerintem edesanyad is. -
Papichulo #142 Vagy egy olyan izlesesen hullamzo kocka, mint a Celeron900 demodban (aka "hard punnishment"), nem? -
#141 Hát JB és meg van oldva :)
Remélem minél előbb lesz iOS6/Iphone5 JB is. -
M2 #140 Én a helyedben azért hagynám abba, mert egyrészt kezdesz izzadságszagú lenni, másrészről a többségnek már a zsidók szimpatikusabbak mint Te, akkor pedig kontraproduktív voltál. -
coolbboy83 #139 istenem....... hová kerültem... -
M2 #137 De most tényleg, azt a 640x176 pixeles részt átadhatnák a felhasználóknak, hogy szabadon garázdálkodjanak rajta (időjárás, értesítések, emlékeztetők, naptár, fotók stb). -
M2 #136 De visszatérve az iPhone5-re: nem lenne bajom azzal a pár milliméternyi plusz magassággal, ha valami értelmesre, valami újra használnák.
Mondjuk egy beállítható widget menne ott, akár kikapcsolható tapinthatósággal (hogy játék közben ne nyomjunk rá véletlenül). Ha az ember minden áron szeretne filmet nézni, beállíthatná a lejátszóban, hogy az használja a teljes felületet.
Akár külön store része lehetne a felső widgeteknek, reklámos appok meg oda nyomhatnák a bannerjeiket. -
hurkaur #134 legalabb lesz valami oromod a nyomorult szanalmas eletedben :-) -
M2 #132 de ha nagyon ravasz zsidók, akkor meg csakazértis fent hagyják :-) -
JL666 #131 kinek az utasítására? -
coolbboy83 #127 Hmm - ez a topic kész kabaré :-)
Látom itt van 1-2 elmeháborodott idióta is...
Vettem popcornt estére, addigra biztos lesz 400 szórakoztató komment :-)
Előkerültek a zsidók, a cigányok... nofene :-) -
#126 Szerintem meg egy embert nem a származása határoz meg, hanem a viselkedése.
Nekem van cigány ismerősöm aki példaértékű életet él, sose hazudna, pedig tipikusan nagyszoknyás segélyért kuncsorgó családból való (más kérdés hogy amint tudott, külön költözött). Jelenleg technikus/mérnökként dolgozik az ELMŰnél.
Ugyanez vonatkozik az összes emberre, lépjünk már túl ezen a zsidócigányozáson, ha egy ember szemét rohadék, akkor az nem a származása miatt van. A világ tele van szemétládával, bőrszíntől/származástól függetlenül.
-
asgh #125 ON:
A 4-ről 4S-re sem volt értelme váltani, ahogy macbook pro modelleket sem érdemes félévente cserélni és így tovább. Akinek viszont 2-3 generációval korábbi cucca van, az pont azt a teljesítménytöbbletet kapja, amiért megéri váltani. Aki meg nem akarja kifizetni a prémium árat, az vehet olcsóbban 4S-t, vagy még olcsóbban 4-et, és vagy 1 generációval követi a trendet, vagy lehasználja 2-3 év alatt és majd az akkor vált az akkori csúcsmodellre.
OFF:
A "sznob márkabuzik megveszik a hígfost" mantrák helyett meg egyszerűbb lenne már valami rövidítéseket használni, vagy sorszámokat, akkor az apple-hater haverok tudnák, hogy velük vagy, a billentyűzet meg nem kopna feleslegesen. -
M2 #124 "amiről vitatkozni szeretnél..."
Ezt honnan veszed? Isten ments! Senkit nem szeretnék kirángatni a saját világából. -
Keither #123 Nos, emellett nem tudok szó nélkül elmenni. Mielőtt ilyet írsz járj körül egy témát. Azért, mert valaki magyarul beszél nem biztos, hogy magyar. Csak ha egy cigány átver látod, hogy az, egy zsidón pedig nem fogod. A parlamentről pedig csak annyit, hogy először nézz utána, hogy milyen származásúak, hogy hányan vallották be, hogy milyen állampolgársággal rendelkeznek, hogy hányukról készültek képek kippában a siratófalnál vagy a Dohány utca zsinagógában. Nem akarlak elkeseríteni de ebben az országban a vezető pozíciók legalább 90%ában zsidó ember pöffeszkedik és munkálkodik azon, hogy minél kevesebb magyar legyen ebben az országban. És még mielőtt neki állnál velem vitatkozni vagy okoskodni kérlek szánj rá egy délutánt, hogy utána nézel mindannak amiről vitatkozni szeretnél... -
M2 #122 Az a szép az antiszemita világnézetben, hogy egy idő után minden kapzsi és rossz embert le lehet zsidózni (akkor is ha köze sincs hozzá), ettől egyre jobban erősödik a képzet.
Engem vertek már át zsidók is, de sehol nincsenek a magyarokhoz képest. Például elég megtekinteni jelenlegi kormányunkat, különösen a keresztény tagozatát, na most gondolj bele ha zsidó vallásúak lennének... -
M2 #121 Eddig csak egy dolgot láttam amit nem tudott ledarálni a csóka: egy 900MHz-es Celeron procit! Széjjelvágta a gépét és csak nézett mint majom az Ubuntura. -
blasko1990 #118 Hallod , csak is , de csak is TE miattad jövök fel sg-re , s várom az alma cikkeket , mert jobb mint egy kabaré , főleg a te gyökérségeiden annyit lehet szakadni. Remélem sokáig gazdagítod a fórumot egetrengető értelmes hozzászólásaiddal :)