159
-
csimmasz #79 A topik elején linkelt valaki egy filmet, én a helyedben megnézném, utánna ha van némi józan paraszti eszed a válaszra rálelsz magad is! -
raveride #78 Igen, ez lehetséges propaganda lehetett. De mit gondolsz arról, hogy azóta még nem voltak fenn? -
TARTYOM #77 Én azt mondom, ők nem biztos hogy valóban fenn voltak, csak éppen ez a húzás jól jött a szovjetek ellen akkor. Viszont aki azt tagadja, hogy azóta bármikor nem voltak még fenn az simán idióta. -
raveride #76 RIP Neil Armstrong!
Azt szeretném kérdezni, hogy ti hogy vagytok ezzel a holdraszállás-dologgal? ELhiszitek vagy sem? Én az utóbbiakhoz tartozok, elsősorban azért, mert az utóbbi időben sok összeesküvés-elmélet és hazugság látott napvilágot az Usa részéről (pl.: szeptember 11.-ei terrortámadás). Szeretném ha kultúráltan beszélnénk meg, nem úgy, mint GazCamp3r. Köszönöm! -
TARTYOM #75 De jó nézni, hogy minden halálhírnél megy a fotel sajnálkozás, meg a csoda rip szellem meg minden lófasz.
Biztosan sokkal jobb neki meg mindenkinek akinek köze volt hozzá, hogy mindenki irogatja, rip meg stb, de tényleg.
Picit el kellene gondolkozni nem csodamód írni ugyan azt mindenkinek. -
TARTYOM #74 Most miért kéne jobban sajnálnom mint akárki mást?
Nem sokat tett. Felment, jupí, csodálatos meg minden. Mit értünk el vele? Semmit. De legalább ezt is megcsináljuk, óh jeah! Büszke vagyok az emberiségre ismét.
Nem volt más, mint hidegháborús faszlóbálás, és megmutatták nekik nagyobb. -
Venom T #73 De azért gondolkodás nélkül terjeszted...
-
GazCamp3r #72 nem én csináltam a képet :) -
mrzool #71 A kép Aldrint ábrázolja, de gondolom nem hagyod megzavarni magad a tények által...:)
Astronaut Edwin "Buzz" Aldrin descends the steps of the Lunar Module (LM) ladder as he prepares to walk on the Moon. He had just egressed the LM. This picture was taken by Astronaut Neil A. Armstrong with a 70mm lunar surface camera. (July 20, 1969)
Picture courtesy of NASA. -
GazCamp3r #70 azzal már elkéstél, bátyja... -
Tau Tang Wou #69 "Főleg akkor nem, ha intelligensebbnek gondoljátok magatok, mert így nem, hogy az ő szintjén nyilvánultok meg, de egyesek bőven alatta!"
-
#68 Remélem apád halálhírére is hasonló reakcióid lesznek... :) -
GazCamp3r #67 -
Venom T #66 Jogos.
Befejeztem!
-
GazCamp3r #65 végre valaki, aki normálisan érvel...
bátorság - szerénység, ez az első olyan érv, ami miatt azt mondom, hogy tisztelni lehet... -
#64 Azt ugye tudjátok, hogy elsősorban itt nem GazCamp3r-el van a baj?
Trollkodott egy kezdő hsz-t, ti meg még ocsmányabb stílusban reagáltok rá. Ha ő abban hisz, hogy nem jártak az amcsik a Holdon, SZÍVE JOGA!
REAGÁLNOTOK SEM KELLETT VOLNA RÁ!
Főleg akkor nem, ha intelligensebbnek gondoljátok magatok, mert így nem, hogy az ő szintjén nyilvánultok meg, de egyesek bőven alatta!
Nem egyedül GazCamp3r hibája az, hogy egy haláleset megemlékező cikke alatt ilyen megnyilvánulásokat kell olvasni!!!
Szálljatok magatokba! Azért ilyen az SG, mert etetitek a trollkodó embereket.
Ha nem eteted, hanem ignorálod éhen hal!
Ott a +- rendszer, használjátok, pillanatok alatt eltűnik a hsz-e és tisztességgel lehet megemlékezni egy végtelenül BÁTOR emberről, mert N.A. érdeme kedves GazCamp3r nem az, hogy feltalálta a rák ellenszerét, hanem az a bátorság és SZERÉNYSÉG amivel életét élte az példaértékű mindannyiunk számára.
Kíváncsi lennék GazCamp3r, hogy ha téged 1969-be elküldtek volna első emberként a Holdra, hogy viselted volna? -
Venom T #63 Annyira gáz, hogy mindenkit belepróbálsz sűríteni az általad megalkotott skatulyába.
Aki nem olyan mint te, az rögtön wow-os, trónok harca néző meg elfogy az olaj, véget ér a jólét, bla,bla,bla... -
Shiloh #62 1. ne általánosíts
2. senkit nem érdekel hogy te mit tettél le az asztalra mert a cikk sem rólad szól
3. fejezzétek be ezt a mocskolódás és normálisan menjen tovább a kommentelés. -
GazCamp3r #61 a tanulásod biztosan nagyon nagy társadalmi szerep... :D
magad ellen beszélsz ember...
olyan dolgokat írsz le "ellenem", amik rád igazak
sajnállak ám nagyon :( nem vagy túl jó vita partner -
dyra #60 Nagy ember volt nagy élettel! Köszönünk mindent Neil Armstrong! -
gombabácsi #59 mocskolódó ember! én nem szóltam le azokat akik semmit se tesznek. de ne legyenek büszkék más eredményeire meg ne verjék a mellüket az "emberiség tetteire"...
amúgy én tettem már pár dolgot, csak azzal nem dicsekszik az ember ügye. és igen, kisebb dolgokat. de miért is mondom ezeket a mocskolódóknak, akiknek az életük a wowozás, doomozás, trónok közt nézés? -
Venom T #58 Tanultam.
Veled ellentétben.
És nem szoptam be marhaságokat és nem kezdtem el terjeszteni azokat.
Továbbá nem szapulok másokat a halála után.
Ez máris több, mint amit te elmondhatsz pöcök. ;) -
GazCamp3r #57 tehát SEMMIT nem tettél le az asztalra rövid kis életed során...
elég lett volna ennyit írni :) -
Venom T #56 Nálad biztosan hasznosabb társadalmi szerepet töltök be pöcök!
Ez egy!
Kettő, engem megneveltek a szüleim, és meghajlok és alázatot tanúsítok az olyan emberek előtt, akik valami nagy dolgot tettek le az asztalra.
De arra semmikép nem vetemednék, hogy a halálhírénél pocskondiázzam!
A te hozzászólásaidból szűrhető le az, hogy egy ostoba, elkényeztetett, tanulatlan bunkó vagy.
Ezt nem mellesleg a hozzászólásaid érékelésénél is megfigyelheted.
Ergo én inkább kussolnék, és nem járatnám le tovább le magam a fórumon, a helyedben.
De ez szigorúan egy magánvélemény te csökevény! ;) -
Shiloh #55 Jó lenne ha ezt az egészet rohadt gyorsan abbahagynátok mert ennek a topicnak nem erről kell szólnia! -
GazCamp3r #54 inkább azt mondd el, hogy te mit tettél le az asztalra, ha már ennyire személyeskedünk...
mert az a hsz-eidből kiderül, hogy segg hülye vagy...
csak anyázni tudsz másokat, akiknek nem egyezik a véleménye a te agymosott nézeteiddel... -
Venom T #53 És te mit tettél egész életedben, te "nagy hős"?
Mit hódítottál meg? A foteledet meg a billentyűzetedet. Minden egyes topicba beleokádod a faszságaidat.
Önkritikáról gondolom még nem hallottál te kib@szott troll.
Titeket amúgy beltenyészetben elletnek? -
duke #52 "Elhunyt Neil Armstrong"
Sajnalatos, milyen remek trombitas volt. -
ProgServ #51 Rip. -
Artyy #50 -
gombabácsi #49 "Armstrong pedig tenyleg hos volt, hiszen o volt aki vegul megmutatta, hogy az emberiseg kepes eljutni mas egitestekre."
Na, szépen és egyszerűen megfogalmaztad a nagy hazugságot. Mit hódított meg az emberiség? :D:D:D Basszus, a világtörténelem leggazdagabb korában, a világ legerősebb állama brutális pénzekből feljuttat pár ember egy kis fémdobozban a Holdra? Hahahaha...
Amerika felfedezését meg hanyagold. Ott már azelőtt is éltek emberek... És valszeg kis csónakokkal jutottak oda... -
gombabácsi #48 Amúgy vicces olvasni a vért kívánó "űrmeghódítása" védő hozzászólásokat, amelyek szerzői valószínűleg soha életükben nem tettek semmit a civilizációért, emberiségért és semmiért. Habzsolják a Trónok köztöt, a legújabb fps játékokat, Wow-t, és tudják: ha az ún. civilizált világ befuccsol, akkor véget ér az ő világuk. Ezért aztán lejáratnak, lefikáznak mindenkit, akinek a hozzászólása egy picit is megrengeti a hitüket abban, hogy a zemberiség dicsősége véget ér...
De elfogy az olaj, véget ér a jólét... és majd lehet hibáztatni azokat, akik nem voltak naívak és ki mertek mondani igazságokat. -
csimmasz #47 Te tényleg elég ostoba vagy.
Nem azért kapod az ívet és nem azért mondja mindenki, hogy nagy ember volt mert mindenkinek falinaptár függ a szobályában akkora rajongó!
Ez egyszerűen az érdemeinek tetteinek elismerése.
Nme kell ismerni személyesn vagy autógramiot kérni tőle ahoz, hogy tudjuk azt , hogy rajta kívül más is lehet hogy ilyen jól végig csinálta volna, de akkor is csak egy maroknyi ember az aki vele egyszinten lett volna. -
kvp #46 Ha anno nem mennek el a Holdra, most rendes szamitogepek se nagyon lennenek, mert az elso ic alapu, hordozhato szamitogepet az apollo programhoz epitettek. (celok: max. 100 kilo, max. 100 watt, sugarzasallo es nem tartalmazhat mozgo alkatreszt) Egyebkent az architekturat a mai napig gyartja a microchip, csak ma mar gombostufejnyi meretben, 10 cent koruli aron, sokszoros teljesitmenyen. (egyebkent a magyar muholdban is ez van)
Armstrong pedig tenyleg hos volt, hiszen o volt aki vegul megmutatta, hogy az emberiseg kepes eljutni mas egitestekre. Ez meg amerika felfedezesenel is nagyobb lepes volt az emberisegnek, csak sajnos emberi leptekben nagyon lassan tesszuk meg a kovetkezot. Egyebkent teljesen veletlen, hogy vegul a tartalekszemelyzet reszekent ok mentek mivel az erdeti csapat meghalt egy foldi balesetben. Mivel tartalek volt, ezert o repulte be a Foldon a leszallo egyseget (le is zuhant vele egyszer). Rajta kivul nem volt senki aki kezzel is le tudta volna tenni a Holdra, tehat ha pont o akkor nincs ott, akkor jo esellyel meg mindig nem leptunk volna a Holdra, esetleg a szovjeteknek sikerul es teljesen mashogy alakul a tortenelem. Egyebkent a tortenelmet neha olyan emberek alakitjak, akik nem akartak hiresek lenni, csak jokor voltak jo helyen es valami olyat tettek amit mas nem. Csak remelni tudom, hogy lep meg ember a Holdra es az emberisegnek sikerul eljutnia a vilagegyetem minel tavolabbi reszeibe is. -
Venom T #45 Ha a ph-n nyitok neked egy Konteós topikot elhúzol a náthásba?
-
gombabácsi #44 Fikázóknak: ne bántságot Armstrongot. Abban a korban még szerintem nem volt bűn, hogy a civilizált világ felsőbbrendű népe tényleg hitt abban, hogy az emberiség meghódiccsa a zűröt. Akkoriban még butuskák és naívak voltak az emberek. Akkoriban kezdték el kétpofára habzsolni az olajat.
Szóval ne bántsátok őket. :) -
Venom T #43 http://z0r.de/3446
Na, hát ezért húzz el a véresbe.
Tipikus, mindenki hibás csak én nem, hozzáállás.
A hozzászólásod támadó és becsmérlő jellege az bezzeg nem téma.
Armstrong mániásak vagyunk? Legyen.
Gondolom neked meg VV Cristofel vagy ki a faszom a követendő példa.
A szellemi színvonaladat tekintve legalábbis.
Nem megy még a vonatod vagy ilyesmi? -
GazCamp3r #42 azért jó látni ezt a sok űrtechnológust, és Armstrong megszálottat, aki hirtelen kurvasokat ért az űrutazáshoz...
nyilván mindannyiótoknak teli van a szobája Armstront poszterekkel...
1hsz-t írok, és jön rá 10 agymosott idióta véres szájjal -
Tau Tang Wou #41 "ezt rosszul látod... a moderátorok akkor működnek itt, hogyha valamelyik haverjuk szól, h őt sértegette valaki :-/"
-
okosan gyerekek #40 sajnos még így is...