Elhunyt Neil Armstrong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mocskolódó ember! én nem szóltam le azokat akik semmit se tesznek. de ne legyenek büszkék más eredményeire meg ne verjék a mellüket az "emberiség tetteire"...

amúgy én tettem már pár dolgot, csak azzal nem dicsekszik az ember ügye. és igen, kisebb dolgokat. de miért is mondom ezeket a mocskolódóknak, akiknek az életük a wowozás, doomozás, trónok közt nézés?

Tanultam.
Veled ellentétben.
És nem szoptam be marhaságokat és nem kezdtem el terjeszteni azokat.
Továbbá nem szapulok másokat a halála után.

Ez máris több, mint amit te elmondhatsz pöcök. 😉
tehát SEMMIT nem tettél le az asztalra rövid kis életed során...

elég lett volna ennyit írni 😊

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Nálad biztosan hasznosabb társadalmi szerepet töltök be pöcök!
Ez egy!

Kettõ, engem megneveltek a szüleim, és meghajlok és alázatot tanúsítok az olyan emberek elõtt, akik valami nagy dolgot tettek le az asztalra.
De arra semmikép nem vetemednék, hogy a halálhírénél pocskondiázzam!

A te hozzászólásaidból szûrhetõ le az, hogy egy ostoba, elkényeztetett, tanulatlan bunkó vagy.
Ezt nem mellesleg a hozzászólásaid érékelésénél is megfigyelheted.

Ergo én inkább kussolnék, és nem járatnám le tovább le magam a fórumon, a helyedben.

De ez szigorúan egy magánvélemény te csökevény! 😉
Jó lenne ha ezt az egészet rohadt gyorsan abbahagynátok mert ennek a topicnak nem errõl kell szólnia!
inkább azt mondd el, hogy te mit tettél le az asztalra, ha már ennyire személyeskedünk...

mert az a hsz-eidbõl kiderül, hogy segg hülye vagy...

csak anyázni tudsz másokat, akiknek nem egyezik a véleménye a te agymosott nézeteiddel...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

És te mit tettél egész életedben, te "nagy hõs"?
Mit hódítottál meg? A foteledet meg a billentyûzetedet. Minden egyes topicba beleokádod a faszságaidat.

Önkritikáról gondolom még nem hallottál te kib@szott troll.

Titeket amúgy beltenyészetben elletnek?
"Elhunyt Neil Armstrong"

Sajnalatos, milyen remek trombitas volt. <#nyes>
Rip. <#shakehead>
"Armstrong pedig tenyleg hos volt, hiszen o volt aki vegul megmutatta, hogy az emberiseg kepes eljutni mas egitestekre."

Na, szépen és egyszerûen megfogalmaztad a nagy hazugságot. Mit hódított meg az emberiség? 😄😄😄 Basszus, a világtörténelem leggazdagabb korában, a világ legerõsebb állama brutális pénzekbõl feljuttat pár ember egy kis fémdobozban a Holdra? Hahahaha...

Amerika felfedezését meg hanyagold. Ott már azelõtt is éltek emberek... És valszeg kis csónakokkal jutottak oda...

Amúgy vicces olvasni a vért kívánó "ûrmeghódítása" védõ hozzászólásokat, amelyek szerzõi valószínûleg soha életükben nem tettek semmit a civilizációért, emberiségért és semmiért. Habzsolják a Trónok köztöt, a legújabb fps játékokat, Wow-t, és tudják: ha az ún. civilizált világ befuccsol, akkor véget ér az õ világuk. Ezért aztán lejáratnak, lefikáznak mindenkit, akinek a hozzászólása egy picit is megrengeti a hitüket abban, hogy a zemberiség dicsõsége véget ér...

De elfogy az olaj, véget ér a jólét... és majd lehet hibáztatni azokat, akik nem voltak naívak és ki mertek mondani igazságokat.

Te tényleg elég ostoba vagy.
Nem azért kapod az ívet és nem azért mondja mindenki, hogy nagy ember volt mert mindenkinek falinaptár függ a szobályában akkora rajongó!
Ez egyszerûen az érdemeinek tetteinek elismerése.
Nme kell ismerni személyesn vagy autógramiot kérni tõle ahoz, hogy tudjuk azt , hogy rajta kívül más is lehet hogy ilyen jól végig csinálta volna, de akkor is csak egy maroknyi ember az aki vele egyszinten lett volna.
Ha anno nem mennek el a Holdra, most rendes szamitogepek se nagyon lennenek, mert az elso ic alapu, hordozhato szamitogepet az apollo programhoz epitettek. (celok: max. 100 kilo, max. 100 watt, sugarzasallo es nem tartalmazhat mozgo alkatreszt) Egyebkent az architekturat a mai napig gyartja a microchip, csak ma mar gombostufejnyi meretben, 10 cent koruli aron, sokszoros teljesitmenyen. (egyebkent a magyar muholdban is ez van)

Armstrong pedig tenyleg hos volt, hiszen o volt aki vegul megmutatta, hogy az emberiseg kepes eljutni mas egitestekre. Ez meg amerika felfedezesenel is nagyobb lepes volt az emberisegnek, csak sajnos emberi leptekben nagyon lassan tesszuk meg a kovetkezot. Egyebkent teljesen veletlen, hogy vegul a tartalekszemelyzet reszekent ok mentek mivel az erdeti csapat meghalt egy foldi balesetben. Mivel tartalek volt, ezert o repulte be a Foldon a leszallo egyseget (le is zuhant vele egyszer). Rajta kivul nem volt senki aki kezzel is le tudta volna tenni a Holdra, tehat ha pont o akkor nincs ott, akkor jo esellyel meg mindig nem leptunk volna a Holdra, esetleg a szovjeteknek sikerul es teljesen mashogy alakul a tortenelem. Egyebkent a tortenelmet neha olyan emberek alakitjak, akik nem akartak hiresek lenni, csak jokor voltak jo helyen es valami olyat tettek amit mas nem. Csak remelni tudom, hogy lep meg ember a Holdra es az emberisegnek sikerul eljutnia a vilagegyetem minel tavolabbi reszeibe is.
Ha a ph-n nyitok neked egy Konteós topikot elhúzol a náthásba?

Fikázóknak: ne bántságot Armstrongot. Abban a korban még szerintem nem volt bûn, hogy a civilizált világ felsõbbrendû népe tényleg hitt abban, hogy az emberiség meghódiccsa a zûröt. Akkoriban még butuskák és naívak voltak az emberek. Akkoriban kezdték el kétpofára habzsolni az olajat.

Szóval ne bántsátok õket. 😊

http://z0r.de/3446

Na, hát ezért húzz el a véresbe.

Tipikus, mindenki hibás csak én nem, hozzáállás.
A hozzászólásod támadó és becsmérlõ jellege az bezzeg nem téma.

Armstrong mániásak vagyunk? Legyen.
Gondolom neked meg VV Cristofel vagy ki a faszom a követendõ példa.
A szellemi színvonaladat tekintve legalábbis.

Nem megy még a vonatod vagy ilyesmi?
azért jó látni ezt a sok ûrtechnológust, és Armstrong megszálottat, aki hirtelen kurvasokat ért az ûrutazáshoz...

nyilván mindannyiótoknak teli van a szobája Armstront poszterekkel...

1hsz-t írok, és jön rá 10 agymosott idióta véres szájjal

"ezt rosszul látod... a moderátorok akkor mûködnek itt, hogyha valamelyik haverjuk szól, h õt sértegette valaki :-/"

<#eljen>

sajnos még így is...
hagyjad már magad! pont tegnap olvasgattam az ASUS Taichi-vel kapcsolatos véleményeket, 50 emberbõl egy sem bírt ötlettel elõhuzakodni, hogy vajon mire a kurva anyámra való egy ultrabook kijelzõ-paneljének a hátára szerelt, a boritáson lévõ másik. Tábla PC lesz belõle anélkül, hogy a szétszedegetés és összerakosgatás és az ezzel járó kopás kompromisszumaival kellene számolni.

50 ember nem bírt egy ötletet sem, csak annyit óbégatott az összes, hogy mekkora parasztvakítás az egész. PH, azért vagy gondolom te is ilyen kurva értelmes, mert te is azon a fórumon éled az életed, igaz, idióta?
Lehetnek kérdéseid meg kétségeid, de akkor is egy halálhírnél nem ez a módja, még egy rohadt gazember bûnözõ temetésekor mondanak semmi rosszat, mert aki inteligens az tudja, halottról jót vagy semmit.
Ez neked is ki fog járni amikor majd rád dobálják a földet.
Élõ példája, hogy a tudatlanság szüli az összeesküvés elméleteket. Kérdéseket teszel fel, mert nem vagy képben aztán saját magad próbálsz válaszolni rájuk igen szamár módon, de ne aggódj nem vagy egyedül. Sok hülye van ettõl olyan kapósak az összeesküvés elméletek. Megvan mindenre a válasz, de nem a hozzá nem értõ embereknél kell keresni.
"én csak olyan kérdéseket tettem fel"

HAHA, tisztára mint Cartman, a South Park konteós részében. Te csak kérdéseket teszel fel, ja. Az Internet korában holdraszállást tagadni igen nagy korlátoltságra vall. Nincs olyan konteós "kérdés"/idióta támadás, ami ne lenne százszor megcáfolva, szétcincálva.

Olyan kérdéseket tettél fel, mit már ezer és egyszer megválaszoltunk itt a hozzád hasonló idiótáknak, és nézd el nekünk, hogy nincs energiánk a többi x-ezer idiótára.

Választ akarsz a kérdéseidre, azt nem egy memoárnál kéne.
A bunkó paraszt stílusodból eredõen, ami egy olyan ember halálhírét bagatellizálja el, akinek te a nyomába se fogsz érni soha, nézd el nekem, ha irántad a legkisebb tiszteletet se érzek.!

A válaszokat a kérdésedre meg a Google rejti!
Van esély rá, hogy a továbbiakban mellõzöd az ostobaságaidat, és nem fárasztasz minket a "színvonalas" benyögéseiddel?
Idejössz, elkezdesz n+1-szer megcáfolt hoax-os baromságokkal jönni és nekiállsz legutolsó bunkó hangnemben pocskondiázni valakit aki éppen meghalt. Kérlek, ne gyere itt az értelmes beszélgetéssel.
ezt rosszul látod... a moderátorok akkor mûködnek itt, hogyha valamelyik haverjuk szól, h õt sértegette valaki :-/

amúgy Venom T, a te írásodról süt le, hogy elvakult fanatikus barom vagy... én csak olyan kérdéseket tettem fel, ami egy átlag ember fejében megfordulhat
(átlag ember =/= te )

Ja, oda is járok csak oda az IT hirek meg a komoly segítséget adó forum miatt.
Ez inkább lenne kötetlenebb és szórakoztatóbb de sajna a moiderátorok csak akkor mûködnek ha olyant kell moderálni aki az oldal ellen emel kifogást!
már megint egy flémgeneráló cikk -.-

zuhan a sg színvonala

Kérlek adj zöld plecsnit! Kösz

Na, akkor mehetsz oda!
Ha nem vetted volna észre okostojás, az egész flame-t te kezdted az ostoba, tiszteletlen nullaiq-s szövegeléseddel!

Szóval a színvonal máris emelkedne, ha te és Tau kéz a kézben átmennétek a Ph-ra, és kivernétek egymásnak.<#szomoru2>
Sajna igazad van, pedig szívesen olvasom mások véleményét kultórált formában, még Tau mesterrte és az õ világnézetére is hajlandó voltam idõt áldozni az egyik fórumban.

Amúgy meg valóban nagy dolgokat vitt véghez de nem azért mert annó arról a létráról lépett egyet, hanem azt az utat végik kellett küzdenie amíg odaértek.
R.I.P
Mert rohadt drága.
<#nevetes1><#eljen>

Köszöntelek az SG-n...

ha értelmes beszélgetést akarsz, akkor irány a PH...

Elnézést a kanyarért:

Egyszer becsöngetett hozzám egy fószer. Kezében egy PC-s alaplappal. Azt mondta nekem:
- Fontos üzenetet hozott. Nézzem meg ezt a tárgyat, és higgyem el, hogy az ember ilyet nem tud csinálni. Ez idegen, földönkívüli technológia...
Itt félbeszakítottam ködös tekintetû prédikációját, majd közöltem, hogy olyan melóhelyen dolgozom, ahol ilyeneket készítünk. Mivel én nem vagyok földönkívüli, megnyugodhat, hogy DE! tudunk ilyet csinálni. És azzal a rá*asztam az ajtót.

Szerintem a mi hibánk az egész!
Mostamra az egykor kellemes SG fórum az ostoba kisgyerekek játszótere lett, olyan a szinvonal amit messze el kellene kerülni, de nem it még itt várjuk hogy a szinvonal emelkedjen.
Sok évvel ezelõtt a kommenteken jókat röhögtem, rengeteg poénos beszólás ércelõdés ugratás.
Ma a szinvonal a Konteo, az anyázás, személyeskedés és az ilyen gyökér beszólások egy halálhír kapcsán!.
Nagy ember volt, akit valószínûleg emberemlékezetig emlegetni fognak.

R.I.P.
Azért mert E.T. hazatalált...
Húzz már a retkesbe!
a sok kurvaokos ember azt magyarázza meg légyszives, hogy azóta miért szarják telibe a holdat? Miért nem akar oda senki felmenni?

(és kíméljetek meg attól, hogy azért, mert a Transformers bárka ott van a sötét oldalán -_- )

Mi meg az olyanoktól mint te.

Mi meg mér tõled!

A legnagyobbat lépte az Emberiség történelmében. R.I.P.

Én meg az ilyen képmutató szövegektõl vagyok rosszul...

Ezek ilyen spamemberek.
Valahol látták az egyik idióta konteós videót természetesen a youtube-on.
Aztán, mivel szart se értenek hozzá, és lusták utánajárni, be is kajálják tövig.
Meg igazából sokkal érdekesebb az a misztérium miszerint, a világ elõl eltitkolva kéz a kézben bázisokat építünk E.T.-vel a holdon, meg a Marson is.
Bárányfelhõk úszkálnak, hatalmas strandok vannak, stb.

A világ technikai színvonala meg azért emelkedik ilyen gyorsan, mert kezünkben van már az alien technológia... <#taps>

És mivel ez nagyon jól hangzik, egyesek üres életükbõl és küldetéstudatuktól eredeztethetõen, késztetést éreznek arra, hogy az emberek szemét felnyissák, mert úgy érzik megtalálták az élet értelmét.

Ostoba barmok.<#shakehead>
Nyugodjék békében! 😞

Szeretném megkérni a moderátorokat, hogy a GazCamp3r nevû felhasználót bannolják. Ez a fajta gusztustalan viselkedés egy halálhír kapcsán szerintem elfogadhatatlan.

Szerintem multkor látta azt a "Dokumentum" filmet ahol a nácik holdbázisokat építettek a holdon és ezért gondolja, hogy annó az amerikaiak nem voltak.<#fejvakaras>
Én kíváncsi lennék hányan vállalták volna be azt amit Amstrongék tettek, számolva a majdnem biztos halállal is.
Hogy te milyen barom konteóhívõ is vagy! Takarodj vissza a Barbi babádhoz, és azzal szórakozz. Mi van, kimenõt kaptál az intézetbõl, vagy besurrantál titokban a diri gépéhez?

Te valószínüleg nem élél a kommunizmusban de legalábbis olyat nem láttál ami a USSSR ben volt annó!
Ha akkopr az amcsik nem lépnek a holdra lehet most Oroszul beszélne a föld fele egy elnyomó terror rezsim vezetése által ahol anyi szabadságod sem lenne, hogy le menj Kecskemétre engedély nélkül!
Tirpák, ostoba és korlátolt vagy. De csak neked, hogy elgondolkodj...
Ha nem lett volna ûrverseny, olyan egyszerû általános használati eszközök sem lettek volna, mint pl. tépõzár, teflonos edények, UV szûrõs napszemüveg....stb stb...
Neil Armstrong egy hõs volt, sõt, talán az ûrkorszak egyik legnagyobb alakja.
Több tiszteletet egy olyannak, akinek egy apró sejtje is többet ér, mint te!

Na itt egy Aranyi Laciféle agyalágyult megint. Húzzatok már vissza anyátokba, mi a frászért kell egy halálhírnél is az ostobaságaitokat szétkürtölni a világnak.