Elhunyt Neil Armstrong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha tudnák hogy 6x (ha jól emlékszem), akkor máris más lenne a leányzó fekvése.
Mi a baj a Trónok harcával? 😄
R.I.P
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Buzz Aldrin
Pete Conrad
Alan Bean
Alan Shepard
Edgar Mitchell
David Scott
James Irwin
John W. Young
Charles Duke
Eugene Cernan
Harrison Schmitt
A Hold Áldja!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Köszönjük Mr Armstrong!
.Vajon mi volt előbb? Az ember vagy a hülyeség?
Kérek mindenkit, ha már úgy is tudja mindenki hogy a trollokank mi a célja, és mi élteti õket viselkedjetek is úgy.Mínusz a posztra és nem válaszolsz, akkor lelép pár órán belül, köszöntem. 😊
(Ha mégsem így teszel az õ szintjére süllyedsz le és te sem vagy jobb.)
Ez önmagában nem gond...de az hatalmas probléma, hogy ti fiatalok el is hiszitek!Nem szabad! Mindig ha olyan információkat hallotok ami a legkisebb gyanút is ébreszti, több helyen utána kell járni!
Épp így igaz a TV adásokra is, mert 1-es csatornák 1 oldalúak, adott politikai pártokhoz tartoznak, vagy a saját nézeteiket tolmácsolják bújtatott formában.
Nehogy bevegyétek! Minden infónak utána kell nézni, és gondolkodni kell, mert ha nem így tesztek, olyanok lesztek mint USA-ban a sok hájas agymosott nyomorult idióta!
Viszont az érdekelne, hogy mik azok a dolgok amiket elhallgatnak az emberiség elõl. 😊 Persze sose fogom megtudni, csak akkor mikor már teljesen lényegtelen lesz.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
A a holdraszállást tagadó hivõkben viszont két dolgot szeretek:
1, Teljes meggyõzödéssel hiszik hogy az amerikaiak nem voltak képesek eljutni a Holdra a '70-es években, de ugyanilyen meggyõzõdéssel hiszik hogy viszont a németek a '40-es években jártak a Marson... (lásd Aranyi Laci féle bagázs).
2, Olyan dolgokban okoskodnak, amirõl halvány fogalmuk sincs de még csak közelítõleg sem. Pl. hogy a Holdon nappal készült fotókon miért nem látszanak a csillagok, de egynek sem jutott még eszébe a Földön nappal csillagokat fotózni... De még csak éjszaka sem, mert akkor tudhatná hogy még éjszaka sem triviális csillagot fotózni a Földön, fõleg ha épp telihold van. És igy tovább. Pedig ezek olyan dolgok amiket úgy is meg lehet tapasztalni ha az ember nem megy el a Holdra.
Ez a srác 38 évesen elmondhatta, hogy volt már a Holdon, kiváncsi vagyok ti konteózók mire vittétek :-)
Csak megjegyzem, hogy a Hold körül keringõ Smart-1 már lefényképezte több holdra szállás nyomait szóval közvetlen bizonyíték is van - nem beszélve arról, hogy a Holdon elhelyezett tükrökkel kalibrálják a GPS rendszert és mérik folyamatosan a Föld-Hold távolságot, ezt vajon az ufók vagy Rotschildék rakhatták oda? 😄
Én ugyan nem.
"A téma lezárva, nem küldhetsz több hozzászólást"
LZ forever
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1117973040
De akárki mást is mondhatnánk, viszont az ûrkutatástól amihez közvetlen hatása volt Armstrongnak igen nagy változás ment végbe minden kis szerencsétlen troll életében,az , hogy most pc-rõl,telefonról vagymás eszközrõl tudja terjeszteni a marhaságokat internet szerte az bizony neki is köszönhetõ!
Azt szeretném kérdezni, hogy ti hogy vagytok ezzel a holdraszállás-dologgal? ELhiszitek vagy sem? Én az utóbbiakhoz tartozok, elsõsorban azért, mert az utóbbi idõben sok összeesküvés-elmélet és hazugság látott napvilágot az Usa részérõl (pl.: szeptember 11.-ei terrortámadás). Szeretném ha kultúráltan beszélnénk meg, nem úgy, mint GazCamp3r. Köszönöm! <#wave>#wave>
Biztosan sokkal jobb neki meg mindenkinek akinek köze volt hozzá, hogy mindenki irogatja, rip meg stb, de tényleg.
Picit el kellene gondolkozni nem csodamód írni ugyan azt mindenkinek.
Nem sokat tett. Felment, jupí, csodálatos meg minden. Mit értünk el vele? Semmit. De legalább ezt is megcsináljuk, óh jeah! Büszke vagyok az emberiségre ismét.
Nem volt más, mint hidegháborús faszlóbálás, és megmutatták nekik nagyobb.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Astronaut Edwin "Buzz" Aldrin descends the steps of the Lunar Module (LM) ladder as he prepares to walk on the Moon. He had just egressed the LM. This picture was taken by Astronaut Neil A. Armstrong with a 70mm lunar surface camera. (July 20, 1969)
Picture courtesy of NASA.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
<#eljen>#eljen>

Befejeztem!
bátorság - szerénység, ez az elsõ olyan érv, ami miatt azt mondom, hogy tisztelni lehet...
Trollkodott egy kezdõ hsz-t, ti meg még ocsmányabb stílusban reagáltok rá. Ha õ abban hisz, hogy nem jártak az amcsik a Holdon, SZÍVE JOGA!
REAGÁLNOTOK SEM KELLETT VOLNA RÁ!
Fõleg akkor nem, ha intelligensebbnek gondoljátok magatok, mert így nem, hogy az õ szintjén nyilvánultok meg, de egyesek bõven alatta!
Nem egyedül GazCamp3r hibája az, hogy egy haláleset megemlékezõ cikke alatt ilyen megnyilvánulásokat kell olvasni!!!
Szálljatok magatokba! Azért ilyen az SG, mert etetitek a trollkodó embereket.
Ha nem eteted, hanem ignorálod éhen hal!
Ott a +- rendszer, használjátok, pillanatok alatt eltûnik a hsz-e és tisztességgel lehet megemlékezni egy végtelenül BÁTOR emberrõl, mert N.A. érdeme kedves GazCamp3r nem az, hogy feltalálta a rák ellenszerét, hanem az a bátorság és SZERÉNYSÉG amivel életét élte az példaértékû mindannyiunk számára.
Kíváncsi lennék GazCamp3r, hogy ha téged 1969-be elküldtek volna elsõ emberként a Holdra, hogy viselted volna?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Aki nem olyan mint te, az rögtön wow-os, trónok harca nézõ meg elfogy az olaj, véget ér a jólét, bla,bla,bla...<#oooo>#oooo>
2. senkit nem érdekel hogy te mit tettél le az asztalra mert a cikk sem rólad szól
3. fejezzétek be ezt a mocskolódás és normálisan menjen tovább a kommentelés.
magad ellen beszélsz ember...
olyan dolgokat írsz le "ellenem", amik rád igazak
sajnállak ám nagyon 😞 nem vagy túl jó vita partner