Felszíni üzemmódba kapcsolt a Curiosity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyrészt voltak roncsok, bár az aluminium géptörzs egy része szimplán eléghetett, másrészt meg az ikertornyok melletti épületek közül amik kigyulladtak, mert égõ darabok rápotyogtak simán összedõlhettek, ha a vasszerkezetük meglágyult a hõtõl, és mellettük egy épület ledõlt, ami lokális földrengést okozott. A tornyok közvetlen környezetében úgy rengett a talaj, mintha egy közepes földrengés lett volna.
Már amikor megkezded rájössz, hogy nem volt okos dolog, és minél tovább tart, annál fájdalmasabb.
Az az egyik leghülyébb szokásuk, hogy a sokszorosan bebizonyított elméleteket(pl. az evolúciót) tagadják, de csont nélkül elhisznek, sõt hívõként támogatnak mindenféle ostobaságot.
Jah, nem ez sem jo, ugyanis akkor meg azt mondanad, hogy azt utolag tettek oda. 😊
A lenyeg. Van egy csomo bizonyitek ra, hogy ott jartak, arra viszont nincs, hogy nem jartak ott. Meg lett cafolva az osszes olyan bizonyitek, ami csalasra utalna.
A NASA is kiadott mar egy filmet ami pont azokat az allitolagos bizonyitekokat cafolja, amiket a holdraszallasban nem hivok talaltak ki. Azt is meg kellene nezni, lasd a masik velemenyet is.
Itt ez a kép. Valaki mondja már meg nekem, hogy ha szemben van a nap (amit ugye nem fotóztak) akkor hogyhogy a marsjáró elõtt van az árnyéka?
---------------------------- :-/
A holdraszállást speciel nem tagadtam. (Csak értelmezni kellene a mondandómat)
A 911-rõl meg nincs értelme vitázni, mert se repülõgéproncsok nincsenek a Pentagonnál, se senki nem tudja mitõl dõlt össze a WTC 7-es épület.
Szóval egyáltalán nem érdekel mit gondolsz errõl a kérdésrõl.
Volt egy olyan naiv feltételezésem, hogy csak egy szûk témakörben vagy mániás.
Hát nem csak az evolúciót tagadod, de a holdra szállást is, 911-rõl is, stb.
Ha valakinek ezek közül csak egy mániája van, hát legyen.
Akinek az összes, hát azt bassza el a metro. Tényleg kár, hogy él az ilyen.
Megtudtad, hogy a ruhára tapadás meg az egymáshoz tapadás nem ugyanaz?<#nevetes1>#nevetes1>
"Ha a közvetlen környezetemben élne, már biztos a torkára léptem volna,.."
Mellesleg azért vagy ilyen agresszív, mert tehetetlen vagy szóban, nem tudsz ellenem érvelni (leht már nem is mersz), így marad a fröcsögés, de az meg lepereg rólam.<#wink>#wink>
Most se szóltál hozzá a témához egy nyikkanást sem, csak idejöttél a bunkóddal, mint egy neandervölgyi.
"Gondolom sokat verték otthon, vagy a suliban és most itt éli ki magát. Vagy az is lehet, hogy tömény elnyomásnak örvend a való életben ezért itt az sg.-n õ majd jól megmutatja!"
A képzelgéseid is jól jellemzik határtalan frusztrációdat, amikor egy olyan képet festesz rólam, aminél te jobb vagy. De megsúgom, hogy az álmod nem fedi a valóságot.<#rinya>#rinya>
<#wave>#wave>
Gondolom sokat verték otthon, vagy a suliban és most itt éli ki magát. Vagy az is lehet, hogy tömény elnyomásnak örvend a való életben ezért itt az sg.-n õ majd jól megmutatja!
Semmi önkritika, csak nagyképû lenézõ gyerekes felhang, és gyermeteg kötekedés, smileydobállgatás.
Ha a közvetlen környezetemben élne, már biztos a torkára léptem volna, pedig nem kenyerem az értelmetlen erõszak, de vannak gyépések akik csak ebbõl, vagy ebbõl se értenek.
Pontozzátok le, mert azt zokon veszi és ignoráljátok a továbbiakban!
Én itt tartok jelenleg. <#shakehead>#shakehead>
Nem teljesen ideillõ példa de egy sima memtest-et is órákig futtatnak sokszor.
Nem értek hozzá, ezért kérdezem. Mi tart ezen 4 napba? Ez így elég szar "bootidõ". 😉 Csak a "földi" architechtúrákat ismerem, (azokat is korlátozottan,) de (vagy éppen ezért) nem értem mi kerül 4 napba... (Az már biztos, hogy nem szokványos HDD-ket és RAM-okat használnak. 😛)
Ezt a tájképet látom én is, ha kinézek az ablakon (ami a cikkben szerepel). Lehet hogy a kertben szállt le a Curiosity? 😄
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
Conspiracy science
Meg egy
Megpróbáltam normális módon vitatkozni veled, de tényleg csak trollkodsz. Szinte soha, semmi konkrétumot nem írsz, csak homályos érvekkel meg hibás kérdésekkel jössz. Bebizonyítottad, hogy tényleg nem akarsz itt mást, csak hogy veled foglalkozzunk.
És most ne játszd itt a nagy halált, hogy te vagy a jó fej, mi meg gonosz módon leoltunk téged, itt nem te vagy az erkölcsi gyõztes, és ezt mindenki tudja. Te vagy az, aki provokál, és értelmetlen vitákat szít. Panaszkodsz, hogy mindenki leolt, de aztán ez még véletlenül sem a te hibád. Pedig nem véletlen az emberek általános ellenszenve irántad. A stílusod egyszerûen tûrhetetlen, nem való ide. Semmiféle tiszteletet nem mutatsz a többiek iránt. Amikor pedig vesztésre állsz egy vitában, ahelyett, hogy elismernéd a tévedésed, megpróbálsz olcsó tereléssel kijönni gyõztesen. Csakhogy ez sajnos nem így mûködik, legfeljebb magadnak bizonyítasz vele. Ne gondold, hogy nem látunk át rajtad.
Ha van benned valamennyi emberi méltóság, akkor vagy változtatsz a stílusodon, vagy eltûnsz innen. Felõlem folytathatod, amit csinálsz, de én veled többet vitázni a hülyeségeidrõl nem fogok. Ebben a formádban nem látunk itt szívesen. Elismerést magadnak itt nem fogsz szerezni, legfeljebb annak örülhetsz, hogy megint szétbarmoltál egy normális threadet. Hát ne várd, hogy tapsoljunk hozzá. Én a magam részérõl lezártnak tekintem a dolgot, felõlem még vergõdhetsz rajta, de csak magadat minõsítenéd vele.
No meg pár mondat alapján beskatulyázni és már írni is a rutin szöveget.<#wink>#wink>
Persze sokat kellene visszaolvasni, hogy lásd az álláspontomat.
Nem azt mondom, hogy nem volt holdraszállás, hanem azt, hogy nem látom tökéletesen bizonyítottnak egyik verziót sem.
A tükör kirakásáról se azt mondtam, hogy egy szondával rakták ki, hanem azt, hogy KIRAKHATTÁK egy szondával is.<#heureka>#heureka> A jelenléte nem perdöntõ bizonyíték a holdraszállásra.
Ám azt mivel magyarázod, hogy a legénység kiválasztásakor az volt a fõ szempont, hogy az asztronautának legyen titkos ikertestvére?
Kérlek adj zöld plecsnit! Kösz
Hányan is jelentkeztek már, hogy benne voltak a WTC rombadöntésében?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Pedig az egyértelmû belsõ munka volt és sokan voltak benne.
A nagy egyházaknak mit gondolsz mennyi híve van?
<#papakacsint>#papakacsint>
Rossznyelvexerint Gus Grissom volt az elsõ kiszivárogtató.
<#vigyor>#vigyor>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ha ugyanakkora idõ alatt akarsz megállni lineáris, ha ugyanakkora helyen, négyzetes
Hát nem feltétlen, bár abban az idõben a robotika valahogy nem volt olyan hû de fejlett.. bár lehet csak eltitkolták ahogy a teljes holdbázist is. Igaz? És akkor ha van bázis (titkos) akkor voltunk a holdon vagy sem? És a nagy kérdés.. ki teremtette a holdat.. netán Kovács Jocó? te nagyon barom..
Mert egy tükör holdraviteléhez mindenképpen kell, hogy a helyszínen legyen 1 ember.<#vigyor2>#vigyor2>
A holdpor egymáshoz tapadásában jelentõs szerepet játszik az hogy nincs légnyomás.. vagyis marha minimális.. Emiatt a porszemekre a gravitáción kívül nem hat más erõ ami szét akarná mozgatni azt. Mert hát ha jönne egy kósza szellõ akkor az máris erodálja stb. Asszem a mythbusters foglalkozott a komplett moonhoax témakörrel, a porról is volt benne szó és a lábnyomról.
A holdkomp bizonytalan emlékeim szerint nem használta a leszállás utolsó pillanatáig a hajtómûveket. Mert hát gondolom nem akartak úgy járni hogy a visszacsapódó égésgázok megdobják, felborítsák vagy kibillentsék a kompot. Ciki lett volna ha felborulnak, mert ott nem lett volna sárga angyal...
Amúgy nem vagyok szaki ebben a témában, de nincs valami arányosság a hajtómûvek erejének szükségessége, és a leszállóegység tömege között? Azaz egy 100kilós ojjektumhoz kell 100N lassítóerõ mert csak, míg a 200ashoz már 400N kell?
A porszem = kõszikla témához pedig. Tau annyira hülye hogy a hasonlatokat nem érti és szó szerint veszi, míg a szó szerinti mondatokat csak költõi megfogalmazásnak nézi. Nah akkor a szó szerint vehetõ szöveg:
Ha egy porszemet ballisztikus pályára indítasz légkörmentes helyen (vákuumban) akkor az olyan ballisztikus röppályán fog mozogni, mintha arányosan megnövelt erõvel ugyanabba az irányvektorba küldött másfél mázsás sziklát küldenél. A különbség csak annyi, hogy a porszemet lesöpröd a sisak plexijérõl, a sziklát meg nem.
Ha én azt mondom, hogy a puskagolyó röppályáját ki lehet számítani a puskapor kötési energiáiból, akkor az igaz lehet, de mégsem abból számítják ki, hanem a kezdõsebességébõl meg a tömegébõl.
Megnézném azt a rakétatudóst, amelyik odaszól a kollégájának, hogy hé Józsi, mennyi is a C-C kötés energiája? <#wink>#wink>
ám kötési energiából + józan észbõl már lehet. amennyi anyagot x idõ alatt befecskendeznek, abból reális idõn belül ( az égéstérben ) felszabadul az összes kinyerhetõ hõenergia(😛)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#nevetes1>#nevetes1>
lásd: #65