66
  • Sippie
    azért marxistáztál leninistáztál ugye? :D
  • Sir Ny
    Fogalmam sincs. Nem sok bajom van a katolikusokkal ( mindamellett, hogy akkor sem iratnám katolikus iskolába a gyerekem, ha az lenne az egyetlen )
  • caius marius
    Jobban tetted volna ha nem szólalsz meg...
    Szó nem esett itt a viktorkádról, míg szóba nem hoztad! Azon pedig ne aggódj, hogy itten csak a viktort nem szeretik. Szerintem a zemberek nagy része a politikusokat mindet lámpavas pozitívnak tartják. Teszik ezt azért mert tudják, érzik, hogy itt valami nagy gebasz lesz és erről egyedül ezek a tetvek tehetnek. Undorító élősködő féreg az összes!
  • KRTuning
    Állj neki az összesnek, térítsd el a találatokat. Mindenki csak annyit írt hogy végre a helyére került valami. Az összes párt oldalával megteheted ezt, attól a vélemény hogy hazug csaló az egész bagázs nem fog változni.
  • thrawnguru
    Álmodj csak Invest...
  • asgh
    Példaként említettem, hogy ugyanezt el lehet játszani más előjellel is és akkor azokról fagyna le a mosoly, akik most azt hangoztatják, hogy Google-t hackelni politikai célból vicces.
  • arty
    te nem azt mondtad, hogy ezt itt nemkéne, hanem elkezdtél gyurcsányozni :) nagy különbség...

---

egyébként pedig végre jól működik a google, hiszen a legrelevánsabb találatot adja a két említett szóra :)
  • asgh
    Ja ha megy a politikai acsarkodás, az nem politizálás, de ha valaki szól, hogy ezt itt nem kéne, az fogja be a száját, mert az már politizálás?
  • nett
    Egyetértek, már a tied is felesleges volt.
  • asgh
    Na pont a hozzád hasonló elborult agyú politikai sárdobálókról beszéltem. Értem én, hogy kell a clickszám az SG-nek, de nem kellene a Te szintedre süllyedniük, mert mindjárt megjelenik az ellenpólus, aztán előkerül a zsidózás vs nácizás, orbánviktorasátán monnyonle, stb. Mire jó ez?
  • Invest
    Nem szopkodják a felcsúti maradonád farkát és egyből beindul nálad a komcsizás?
    Ilyen egy igazi narancs droid. Még jó hogy már kevesen vagytok.
  • asgh
    A politikát az SG kavarta ide, amikor leadta a hírt a flamelés reményében.
  • mousee
    Szerintem feleslegesen kavarsz ide politikát. A fórumozók nagyrésze (javítsatok ki ha tévedek, magamból indulok ki), bármire ami politikával kapcsolatos, ugyanígy fog reagálni az éppen "támadott" oldaltól függetlenül.

Világszerte "elfogadott" nézet, hogy politikusok=hazguság. Teljesen mindegy hogy ezt milyen zászló mögött teszi. A politika csak arra jó, hogy összeugrasszon olyan embereket, akiknek alapvetően semmi bajuk nem lenne egymással.

Persze ez csak magánvélemény.
  • asgh
    Azért kíváncsi vagyok, hogy amikor majd a "hazug tolvaj" kifejezésre Gyurcsány Ferenc, meg az MSZP oldala jön fel (szerintetek mennyit kell rá várni, hogy egy jobbos megcsinálja?), akkor is ilyen lelkesen üdvözli-e majd az SG fórumozók marxista-leninista szakosztálya, hogy végre jó találatokat ad a Google. Nem lenne egyszerűbb, ha minden úgy működne, ahogy kell, a véresszájú politikai sárdobálás pedig megmaradna a politikai fórumokon? Így is több van belőlük, mint elég.
  • hapi
    szerintem is pont úgy működik ahogy kell
  • mousee
    Egyet kell értenem az előttem szólókkal. Most dob JÓ találatot a gúgül.
    Amúgy érdekesség, és elég komoly kritika, hogy eddig akárhol hozták le ezt a cikket, MINDIG egyöntetűen ugyanaz a hozzászólók véleménye. Nem ok nélkül.
  • shamanist
    Még most is működik.

Köszönöm az ötletadó cikket. :-)
  • mad mind
    A translate egyszerű szavazás alapján működik. Ha sokan szavaznak valamelyik jelentésre, akkor az jelenik meg elsőnek, de ott a többi is, ha rákattintasz.
  • caius marius
    Na vajon miért? :)
    A cikk tévedés. Nem térítették el. A találatok pontosak.
    A google keresője csak látja azt amit sok magyar nem...
  • fergusonpapa
    láttom nagyon értettek az keresőoptimizáláshoz ..
  • DjDano
    Google-t nem nehéz átverni, érdekes módon néha olyan nevenincs és huszadrangú oldalak vannak az első találati oldalon, hogy csakis csalással kerülhettek oda.
  • amitakartok
    És arra még senki sem jött rá odafent, hogy a Google Translate-et is eltérítették? Ott is valamelyik magyar szót (nem rémlik, mit) megbuheráltak, hogy angol-magyar fordítás angol részébe beírva "Hajrá magyarok" az eredmény.
  • Sir Ny
    a katolikus.hu-t miért?
  • Dluinet
    Teljesen releváns találat, csak most vették észre?
    A Google-nél minden találat relevancia alapján van, ettől lett nagy, ezért szeretik.
  • KRTuning
    Abszolút. Egyetértek, szerintem ez nem is eltérítés, hanem annak a kikapcsolása.
  • Narxis
    Teljesen jó találatokat ad.