Eltérítették a Google magyar találatait
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szopkodják a felcsúti maradonád farkát és egybõl beindul nálad a komcsizás?
Ilyen egy igazi narancs droid. Még jó hogy már kevesen vagytok.
Ilyen egy igazi narancs droid. Még jó hogy már kevesen vagytok.
A politikát az SG kavarta ide, amikor leadta a hírt a flamelés reményében.
Szerintem feleslegesen kavarsz ide politikát. A fórumozók nagyrésze (javítsatok ki ha tévedek, magamból indulok ki), bármire ami politikával kapcsolatos, ugyanígy fog reagálni az éppen "támadott" oldaltól függetlenül.
Világszerte "elfogadott" nézet, hogy politikusok=hazguság. Teljesen mindegy hogy ezt milyen zászló mögött teszi. A politika csak arra jó, hogy összeugrasszon olyan embereket, akiknek alapvetõen semmi bajuk nem lenne egymással.
Persze ez csak magánvélemény.
Világszerte "elfogadott" nézet, hogy politikusok=hazguság. Teljesen mindegy hogy ezt milyen zászló mögött teszi. A politika csak arra jó, hogy összeugrasszon olyan embereket, akiknek alapvetõen semmi bajuk nem lenne egymással.
Persze ez csak magánvélemény.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Azért kíváncsi vagyok, hogy amikor majd a "hazug tolvaj" kifejezésre Gyurcsány Ferenc, meg az MSZP oldala jön fel (szerintetek mennyit kell rá várni, hogy egy jobbos megcsinálja?), akkor is ilyen lelkesen üdvözli-e majd az SG fórumozók marxista-leninista szakosztálya, hogy végre jó találatokat ad a Google. Nem lenne egyszerûbb, ha minden úgy mûködne, ahogy kell, a véresszájú politikai sárdobálás pedig megmaradna a politikai fórumokon? Így is több van belõlük, mint elég.
szerintem is pont úgy mûködik ahogy kell
Egyet kell értenem az elõttem szólókkal. Most dob JÓ találatot a gúgül.
Amúgy érdekesség, és elég komoly kritika, hogy eddig akárhol hozták le ezt a cikket, MINDIG egyöntetûen ugyanaz a hozzászólók véleménye. Nem ok nélkül.
Amúgy érdekesség, és elég komoly kritika, hogy eddig akárhol hozták le ezt a cikket, MINDIG egyöntetûen ugyanaz a hozzászólók véleménye. Nem ok nélkül.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A translate egyszerû szavazás alapján mûködik. Ha sokan szavaznak valamelyik jelentésre, akkor az jelenik meg elsõnek, de ott a többi is, ha rákattintasz.
Na vajon miért? 😊
A cikk tévedés. Nem térítették el. A találatok pontosak.
A google keresõje csak látja azt amit sok magyar nem...
A cikk tévedés. Nem térítették el. A találatok pontosak.
A google keresõje csak látja azt amit sok magyar nem...
往前看同志
Google-t nem nehéz átverni, érdekes módon néha olyan nevenincs és huszadrangú oldalak vannak az elsõ találati oldalon, hogy csakis csalással kerülhettek oda.
És arra még senki sem jött rá odafent, hogy a Google Translate-et is eltérítették? Ott is valamelyik magyar szót (nem rémlik, mit) megbuheráltak, hogy angol-magyar fordítás angol részébe beírva "Hajrá magyarok" az eredmény.
a katolikus.hu-t miért?
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Teljesen releváns találat, csak most vették észre?
A Google-nél minden találat relevancia alapján van, ettõl lett nagy, ezért szeretik.
A Google-nél minden találat relevancia alapján van, ettõl lett nagy, ezért szeretik.
Abszolút. Egyetértek, szerintem ez nem is eltérítés, hanem annak a kikapcsolása.
← ElőzőOldal 2 / 2