Kifehéríthetik az eget a geomérnökök

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az is lehet, hogy titokban rózsaszín egyszarvú elefántokat klónoznak, mégse kezdek el róla beszélni."

Nagyon gyenge logikailag az érvelésed.

Ugye a permetezés szükségességérõl szól a fenti cikk is, és a #38 as hozzászólásban megjelölt másfélórás videó is errõl szól, mérési eredmények prezentálásával és tanult emberek megszólalásaival, tévémûsorokban elhangzott beszélgetések és egyik geomérnök konferencián megesett vita beidézésével együtt.
Egyik egyetemi tanár arról beszél, hogy nem tudja megmagyarázni a diákjainak a széles, órákon át megmaradó kondenzcsíkokat.

Ezzel szemben te jössz a rózsaszín elefántok klónozásával.<#vigyor2>

Lehet, hogy igazad van valamiért bennem ez maradt meg.
Akkor ez elvileg nem korlátozza a teritést, bár még mindíg egyszerûbbnek látom kimondottan permetezésre átalakított gépek alkalmazását, mintsem a polgári közlekedés bevonását.
Nem hiszem, általában mindenki hülyeségnek szokta nyilvánítani.
Na ez az, ha titok, akkor valószínûleg te se tudod, vagy akkor nem titok. Az is lehet, hogy titokban rózsaszín egyszarvú elefántokat klónoznak, mégse kezdek el róla beszélni.

Az ûrlift megvalósíthatóságát csak az önmagukat okosnak tartó nemkonteósok veszik be és vitáznak róla. 😊

Mit tudod te mit mikor tesztelnek titokban?

Hogy mi logikus?! Egy tudós nagyjából kiszámolta, hogy milyen hatása lenne a hõmérsékletre, ha telenyomnánk az atmoszférát fényvisszaverõ aeroszollal. Ebbõl hol következik, hogy már olyan stádiumban van a dolog, hogy "titokban" teszteljék?
Arról is volt már egy csomó cikk, hogy ûrliftet kéne építeni, szerinted azt is tesztelték már titokban?

Borzasztó, hogy a konteósok agya bármit elhisz, amiben a titok és az emberiség kiirtása / rabszolgasorsba tiprása szerepel együtt.

"...de, hogy a polgári repüléssel semmiképp az biztos."

Ugyan mitõl vagy ebben olyan biztos? <#vigyor2>

Évekig terítették az emberek az ólmot a légkör legalsó rétegeibe.
Csak keresni kell egy szerves alumínium vegyületet, bekeverni a kerozinba és az összes utasszállító teríti a cuccot.

Értitek, nagyon okos nemkonteósok?

A legtöbb kérdésedre válasz lehet: "a hadsereg".

Továbbá nagyvonalúan elsiklasz a felet a tény felett, hogy a fenti cikk is arról szól, hogy permetezés van kilátásban.
Elég logikus, hogy már titokban tesztelték.

Molnibalage
Tudtommal légifolyósos közlekedés már egy ideje nincs csak a repterek közelében, hanem tetszõleges elkülönítés van. A gépek navigációs renszere és a földi infrastruktúra sok helyen ezt nem követelei meg. Szeritnem kérdezzük meg a felhõk felett topikban.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Talán egy globális monitorozó rendszerrel és specko átalakított utántöltõ gépekrõl csinálni a szórást esetleg kiegészítésként rakétákkal speciális robbanó fejekkel.
Az utasszállító gépeket szerintem el lehet felejteni.
Abból a pénzbõl amibe minden gép átalakítását fedezni tudnák abból évekig szórhatnák tankerekbõl.
Ráadásul menyit adnál meg qvotának gépenként 500 kg?
Kell a szórószerkezet ami súly, kell az anyag ami együtt kb 7-800 kg melyik légitársaság lenne érdekelt?
Egy tanker elvisz 90 000 kg ot és oda repül ahova akarod, leszáll és már mehet is tovább.
Szerintem 10 tanker többet érne mint az összes polgári együtt véve.
Szerintem a repülõk használata édes kevés.
Ayok légi folyosókon közlekednek nem keresztbe kasul ahol épp nekik tetszik, ezért nem tudom menyire lenne hatékony a repülõk bevetése.
Nem vagyok meteorologus de nem hinném, hogy a légifolyosókról be tudnák teríteni a bolygot belátható idõn belõl.
Biztos széthordaná a széljárás de azért közel sem biztos, hogy örülnének a mezõgazdaság szereplõi ha ilyen mesterséges fényvisszaverõ felhõk jönnének mennének az égen ahogy nekik tetszik.
Ezt egységesen elosztani nem tudom, hogy lehetne megoldani, de, hogy a polgári repüléssel semmiképp az biztos.
A hírben szereplõ ötlet megvalósításának a lehetséges verziói érdekelnének. A polgári légiközlekedésben szereplõ gépek (nagyjából 90.000 járat naponta) igénybevétele nélkül hogyan lehetne megoldani?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Mire gondolsz a hírben szereplõre vagy a konteora, csak mert eléggé elkanyarodtunk?
Ha a hírre gondolsz akkor halvány fogalmam sincs, az egész bolygót beborítani ezzel a cuccal szerintem elég bonyolult lehet.
Nem kis területrõl vanszó csak a föld felszine 510 millio négyzet Km.
Ráadásul a hogy oldanák meg a homogenitást a légkörben, mert annélkül lennének területek fedettség nélkül és túlzott lefedettséggel is ráadásul elõre meg nem határozhatóan.
Na, miután ilyen kedélyesen megveregettétek egymás vállát, áruljátok el, ha ez az eszement ötlet a megvalósítás fázisába lép, hogyan kiviteleznék?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

trollkodni jönnek, különben konteókat cáfolni remek hobbi, még ha az aktuákis idiótát nem is tudod meggyõzni csomó érdekességre bukkanhatsz.....
itt jegyezném meg hogy azok sem jobbak akik nem képesek értelmezni és saját magukra alkalmazni a hit és tudomány ábrát amit maguk tettek közszemlére....
Van egy olyan érzésem, hogy a megvalósítás után évekkel késõbb rá fognak jönni egy olyan hatásra, amire addig nem is gondoltak. Aztán kereshetik arra is az ellenszert.
Jokis kep, es mindent elmagyaraz, de azert csak mondja a magaet a sok idiota aki szerint a tudosok csak papirra hanynak valami baromsagot a tobbiek meg bologatnak ra.
Sot a gonosz tudosok altal felugyelt iskolakban is csak hazuksagokat tanitanak, hogy megvezessek a birkakat, es aki ketelkedik az eddigi tudasanyag igazsagtartalmaban az nem buta, hanem egy uttoro, egy meg nem ertett zseni akibol csak 100 evente van egy.<#nyes>

Nem mondom, hogy semmilyen osszeeskuves sem letezik, sok mindent el tudok kepzelni amire hajlandoak bizonyos emberek de azert amiket osszehoranak internet szerte az valami katasztrofa.
Molnibalage
Ezt hívják hitnek...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Pont tegnap lattem egy musort a teveben amiben a tobbek kozott a holdraszallas koruli conteokat vizsgalgattak.
Ott hallottam a vegso igazsagot, ami az egesznak a lenyege.
A konteos elmonta az osszes ismert marhasagot, a nemlatszo csillagoktol a zaszlo libegeseig mindent.
Az oreg minden bizonyitekot valami okkal megtagadot es a vegen ezt mondta!

Akarki akarmilyen bizonyitekot fog elohozni az en meggyozodesemen soha nem fognak valtoztatni en biztosra veszem, hogy nem jartak a holdon.

Szerintem ez minden konteosra igaz, ezert nem erdemes veluk leallni vitatkozni, meg vannak gyozodve a baromsagokrol.
Számomra az az érthetetlen, hogy a konteós, természettudományosen alulmûveltek mi az apjuk lópokrócba csavart hódkóros kékeresét látogatnak egy ilyen oldalt?

Nagyjából olyan, mintha én egy sminkeléssel, mûkörmözéssel foglalkozó nõi oldalon téblábolnék. Valakit vagy érdekel valami vagy nem. Ha érdekli, akkor valamilyen szinten ért is hozzá (kivétel a foci meg a mûvészetek), ha meg nem érdekli, akkor nem is foglalkozik vele, le is szarja magasról.

De itt ez nem így van... Itt csõstûl ömlik az alulmûveltségi konteós baromság. Ha vazzeg, valaki olyan hülye, hogy nem érti mi a kondenzcsík, akkor kurva nagy baj van vele, mert szerintem én már óvodában értettem.

Papa, füstöl a repülõgép, mint a gõzmozdony?
Nem kisfiam, az nem füst, hanem vízpára. Ott fent nagyon hideg van, és a hajtómûból kiáramló gázokból a víz kicsapódik. Olyan ez, mint a köd kisfiam.
Na és ekkor voltam óvodás.
Molnibalage
Az meg külön vicces, hogy n+1 repülõgép baleset történt. Hogyhogynem permetezõ rendszert nem találtak egy gépen sem.

Egyébként kit kellene bevonni az összeskövésbe, hogy ûködkön?

- Ki tölti fel a rendszert? Ki üzemelteti? Mert a reptér és a reptéren mûködõ kiszolgáló cégek sokszor nem ugyanazok.

- Hogyan viszik be az anyagot a reptérre? Mert nem vihetsz be csak úgy akármit.

- N+1 légitársaság van. Miért terhelnék le gépeiket plusz tömeggel? Nagyobb fogyasztás = veszteség. Hát aki nem vesz részt az összeeskövésben?

- Na és a pilóták?

- Hát a karbantartók?

- Hát a nagyjavítást végzõk?

- Soroljam még benne, hogy ki van benne a "táplálékláncban? És ezek egymástól függetlenek...

Molnibalage
http://www.homebuiltairplanes.com/forums/attachments/firewall-forward-props-fuel-system/16747-what-kind-propeller-c-130j_vortices.jpg

Jah, persze. Ugyanúgy termodinamikai jelenség okozza ezzt is. Csak itt nem a hõmérsklet a fõ faktor, hanem a nyomás. Ezek szerint itt is permeteznek.

A hozzád hasonló hülyék hogyan nem halanak meg abban, hogy elfelejtenek levegõt venni? Mert kb. ennyire vagyok idióták.

Egyébként meg szerinted mi permeteznek és milyen koncentrációba ér ide? A repnapokon a gépek "füstölésekor" tudod, hogy mit nyomnak ki? Gázolajat kishaver. Voltál repnapon? Érezted abõrõdön a gázolajat? Nem.

Akkor saccold meg, hogy bármit amit ott fent permeteznek, abból mi ér le a földre és milyen koncentrációban.

Egyébként úgy szeretném tudni, hogy a business jetek is benne vannak az összeeskövésekben? Õk is permeteznek? Miért lennének benne a bulibe és hogyan veszik rá õket?

A faterom repcsin dolgozik. Hogyan nem találnak soha semmiféle permetezõ rendszert a gépben egy D check alatt?

Istenem, annyira kár, hogy arctalanul kommentelsz, mert így nem tudom, hogy éõben kinem a képébe kellene egy kibaszott nagyot röhögöm. A hozzád hasonlókat állatkertben vagy cirkuszban kellene mutogatni...

igeen peeersze,mérgezik az embereket.aaahaa...
és ez az egész a gonosz zsidók hibája ugye?meg az amerikaiaké mert õk is gonoszak.
és a 9/11 is összeesküvés.azt is a gonosz zsidók tették.van rá megcáfolhatatlan bizonyítékom!!!
Videó
nézzétek meg.ez bizonyítja,hogy igazuk van az összeesküvés elmélet hívõknek!

PSN ID:misi2mezei

"Igen, a nagy klímakutatók hajlamosak megfeledkezni arról, hogy a Kis Jégkorszak (1300-as években bekövetkezett lehûlés) épp a vége felé jár. Nagyjából arrafelé haladunk, ahol a Római Birodalom korában tartott a hõmérséklet..."

Számomra is megdöbbentõ, hogy a globális felmelegedésmizériában senkinek nem tûnik fel, hogy a rómaiak a freskókon sehol nincsenek nagykabátban ábráztolva, mindenkin csak egy lepedõ van körbetekerve.
"Azon nem gondolkodott még senki hogy kevesebb káros anyagot kellene a levegõbe pumpálni? A két fõbûnös (USA, Kína) nem csatlakozik semmilyen nemzetközi egyezményhez, nemhogy végrehajtaná azokat. Itt is a pénz írányít mindent, akinek van, az meg mondja mit kell csinálni, akinek nincs, az meg csinálja, mert pénzt szeretne. A végén mindkettõ ugyanúgy végzi, 1,8 m mélyen..."

Te meg azon nem gondolkoztál még el, hogy miképpen kerüljetnek elõ Viking telepek Grönlandon a jég alól, ha most globális felmelegedés vam.

Igen úgy, hogy már a középkorban is melegebb volt, mint most, és azt egy lehûlés követte. Szóval marhára természetes a folyamat.

Ebben az egészben az a bosszantó, hogy a mûproblémákkal foglalkozunk, és nem valódiakkal. Környezetszennyezés, vegyianyagok, készletproblémák, stb.
Az egyetlen mellékterméket, ami valójában nem is káros, állítjuk a középpontba, a valós veszélyforrások meg senkit nem érdekelnek.
Jó, hát nem biztos, hogy lesz embervadászat a tévében.
Ez csak amolyan képsötétítõ elem volt a részemrõl. 😊

De a rabszolgatartó társadalom simán megvalósítható, fõleg a jelenlegi technikai fejlettség színvonalán.

Lehet, hogy Atlantisz is az volt.
Nekik volt technológiájuk, az összes többi embernek a többi kontinensen meg nem.
Eljátszották az istent nekik és minden kívánságukat teljesítették.

Aztán jött a földrengés, vulkánkitörés, ami eltörölte a hatalmukat, tudásuk nagy részét. Pár túlélõ pár dologra emlékezett.

És kezdõdött elõlrõl a tudomány fejlõdése.

Ebben semilyen örömöt nem lehet találni hogy lelõjék az embereket.
háborúzás,politika ide oda,nem így kellene csinálniuk.
hmm ennél még a virág kibontakozása is sokkal szebb,
vagy egy naplemente,stb...
mi felnõttünk, miben is,állítólag szeretettben ugyebár.
Most meg a háború,politika hátán meg stb...
ezt valószínüleg sosem fogom megérteni mi ebben a pláne.
Hát nem hiszem hogy sokan ilyen jövõt szeretnének maguknak.
Bár ahogy a dolgok zajlanak,már azon sem lepõdnék meg lehet.
akárhogy végzõdik remélem csak jó lesz..

Nem pusztul el a Föld.

Ha lecsökkentik a lakosságot párszáz millióra, akkor megszûnik a brutál környezetszennyezés és pár év alatt minden helyreáll magától.

Az embervadászat csak a kijelölt rabszolgazónákon túl érvényes.
Akik megszöktek, vagy akik kint elrejtõztek és túlélték a népességcsökkentést.

Nem hülyék kiirtani a teljes rabszolgaréteget, mert akkor megszûnne a gondtalan életük.

hmm nem te mondtad én, írtam az elsõ hozzászolásomban Idézem :

"És ezzel csak azt nem értem,hogyan gondolják a jövõt ha mind kipusztulunk,és a föld is"

szóval ehhez mérten hiába van hatalom a kezében ha az életfeltétel nincs meg.
legyen az bármilyen "embervadász" akciós elit egység.

Perszhe ha nem pusztul el mégsem a föld, akkor valószínûbb ez a stratégia.
de ez akkor is értelmetlennek tûnik.
A te hozzászólásod alapján mint "embervadász" project ,ha elfogynak az emberkék akkor mi lesz utánna ?
magukat fogják lövöldözni, és sõtt tovább megyek kik fogják nézni a müsort?
õ saját maguk?

Mikor mondtam, hogy kipusztulna a föld?

"Akkor a rabszolgái is hullanak egymás után mert semmi életfeltétel sincs.
ezért nem értem,és ezért kérdeztem azt hogy hogyan gondolja el a jövõt."

Tegyük fel az elit kitakarít magának egy kontinenst. Legyen ez pl. Észak és Dél-Amerika.
Így a technológiától átgondoltan megfosztott rabszolgarétegnek esélye sincs kárt tenni az uralkodókban és anyagi javaikban. Egyik kedvenc sportjuk az embervadászat és a kedvenc mûsoruk a tévében az Embervadászat.
Ez azt jelenti, hogy aki nem a kijelölt zónákon belül él, azokat nyugodtan le lehet lõni.

Mindent megfigyelés alatt tudnak tartani a mûholdjaikkal és a mindenhol jelen lévõ kamerarendszerel. Minden rabszolga nyomkövetõt visel, ami távirányítható bomba is egyben. Biztos halált jelent.

Bárkinek nem tetszik valami az halott, még két közeli hozzátartozójával egyetemben.

Szerinted ez nem mûködõképes?

a feltételezés nyomán haladva ha : kipusztulna a föld,én erre kérdeztem,mert akkor hiába a hatalom ........

ne légy naiv, vezetõ pozicióba nem a bölcs elõrelátó emberek kerülnek hanem a gátlástalan opportunisták
a gazdasági élet szereplõi pedig el vannak foglalva egymás tönkretételével, nem érnek rá a pórnép bajával foglalkozni, ha valaki mégis megteszi a többiek rögtön kihasználják a lehetõséget hogy kiszoritsák a piacrol
a profit nem arra szolgál hogy otthon dagobert bácsi módjára uszkáljanak benne hanem fegyver a kezükben amit egymás ellen használnak, meg persze lobbizásra.
ha nem lesz értéke akkor majd az anyagi javak felé fordulnak ugy mint fegyver, drónok magánhadsereg.....
"levegõ,termõföld,víz,étel STB..
nincsen meg?"

Miért nincsen meg?
(Mellesleg felesleges bocsánatot kérned.)

" Lesz egy hatalmat, technológiát, haditechnikát birtokló réteg és lesz
párszáz millió rabszolga, akiknek esélyük sem lesz keresztbe tenni a hatalmon lévõknek."

Bocsánatot kérek a kérdésemért de :

Mit ér akkor a nagyra tartott hatalma,technologiája,haditeknikája ha
az élet fentartásához szükséges alapok például : levegõ,termõföld,víz,étel STB..
nincsen meg?

Akkor a rabszolgái is hullanak egymás után mert semmi életfeltétel sincs.
ezért nem értem,és ezért kérdeztem azt hogy hogyan gondolja el a jövõt.

A NEMZETI KUTATÁSI TERV GLOBAL CHANGE 2012-2021
Kötelezõen a kongresszus, a USGCRP kifejleszt egy új stratégiai terv tízévenként kell, hogy "biztosítani kidolgozását és koordinálását egy átfogó és integrált Egyesült Államok kutatási programot, amely segíti a nemzet és a világ megértése, értékelése, elõrejelzése, és válaszol az emberek által elõidézett és a természeti folyamatok, a globális változásokra. "A terv végrehajtása a következõ évtizedben a kollektív erõfeszítései 13 amerikai kormányzati szervek, hogy közösen segítik a nemzet jobban megérteni a globális változások és azok hatásai. Ez a 2012-2021 közötti stratégiai terv épít a múlt USGCRP stratégiai tervek és eredményei a USGCRP, és elismeri, hogy hatékony választ adjon a globális változást igényel erõs tudományos alapja. A terv továbbra is magában foglalja mind az alapkutatás, amely javítja a megértést, valamint a kutatás szükséges, hogy tájékoztassa válaszokat az éghajlatváltozás és a globális változások.
itt ni

US GLOBAL CHANGE RESEARCH PROGRAM - ÁTTEKINTÉS
Tizenhárom hivatalok és szervezetek részt vesznek a USGCRP, melyet az ismert USA-Éghajlatváltozási Program 2002-tõl Tudomány keresztül 2008. A program irányítja az albizottság Global Change Research szerint a Bizottság a Környezetvédelmi és Természeti Erõforrások , felügyeli a Végrehajtó Hivatal elnöke , és segítette a Nemzeti Koordinációs Iroda .
ezitt

A Maui Tiszta Égbolt Rendelet

The Maui Clean Sky Ordinance

Európában, nálunk különösen, ilyen rendelet szóba sem jöhet. MIÉRT?

És kimegy, hogy elhitesse a föld négy szegletén lév&#245; népeket, a Gógot és a Magógot, hogy egybegyűjtse őket háborúra, a kiknek száma, mint a tenger fövenye.

"A kétbites user mindent azonnal akar"

A rohanás eredménye : mert ami jó azt el kell pusztítani.

Ha az egyszeri fönökre gondolnák,akkor van egy gyára,egy mellékvágánnyal.
minden jó volt pontossan szálítottak minden simán ment.
történt egy kis gáz,karban kéne tartani a vágányt.
a fönök gondolt egyet,majd a mellékvágányt megszüntette.
Így persze röktön más, ha a nyersanyag kamionnal érkezik.
Persze de csak feleannyi nyersanyagot tudnak hozni.
1 napos késésel valamikor 3 nap.
a szerzõdés köt mert pénz,a munkások állnak mert pénz.
És komolyan ez így megéri,a fönöknek hogy még õ
fizet tripla árat,plusz késések meg minden?
inkább karbantartást végzet volna,és így nem lenne baj.

de igazad van tényleg rohanunk.

Ez nagyon jó kabarémûsor, ebben szokott standupolni Aranyi Laci is.

A FixHD TV Enigma c mûsora nemrégiben foglalkozott a chemtrail-lel. Itt megnézhetõ:

Csíkok az égen

Lukács 21
Hungarian Károli (KAR) biblegateway.com
6 Ezekbõl, a miket láttok, jõnek napok, melyekben kõ kövön nem marad, mely le nem romboltatnék.
7 Megkérdék pedig õt, mondván: Mester, mikor lesznek azért ezek? és mi lesz a jel, mikor mind ezek meglesznek?
8 ...
9 És mikor hallotok háborúkról és zendülésekrõl, meg ne félemljetek; mert ezeknek meg kell lenni elõbb, de nem mindjárt a vég.
10 Akkor monda nékik: Nemzet nemzet ellen támad, és ország ország ellen;
11 És minden felé nagy földindulások lesznek, és éhségek és döghalálok; és rettegtetések és nagy jelek lesznek az égbõl.

És kimegy, hogy elhitesse a föld négy szegletén lév&#245; népeket, a Gógot és a Magógot, hogy egybegyűjtse őket háborúra, a kiknek száma, mint a tenger fövenye.

"Ma még nincs szerintem ilyen egységes világösszeesküvés,..."

Részleges van?

Lehet, hogy szerinted konteós, de a fenti cikk pont errõl szól, ha nem olvastad volna.

"...és akkor akkor a felhalmozott pénzükkel mi lesz?"

Ugyan mi lenne?
Lesz egy hatalmat, technológiát, haditechnikát birtokló réteg és lesz párszáz millió rabszolga, akiknek esélyük sem lesz keresztbe tenni a hatalmon lévõknek.

Molnibalage
Átállhatsz te természetbarát - az milyen is...? - autóra, ha az egy fõre esõ jármûvek száma meredeken nõ. A kétbites user mindent azonnal akar, ezért annyi kamion meg teherautó rohangászik fel-alá, hogy ehaj keresztül kasul Európán vasúti szállítás és csak helyben rohangászás helyett.

Persze a bibi az, hogy a kötöttpályás közlekedés helyzete a poszt KGST országokban a borzalmas és s röhejesen szar között ingadozik.

hmm nem vagyok bio szakértõ,de tételezük fel,
mi lenne ha tényleg meg akarják menteni a földet,akkor nem lenne értelmesebb az,
ha inkább telepítenének fákat,parkokat,a beton dzsungel helyett?
Átálhatnának természetbarát gyárakra,gépkocsikra,motorokra stb..
a sok tanácskozás és veszekedés helyett már régen meg kellet volna tenniük.
Szerintem már régen visszaállt volna talán a negyede,vagy a fele,a természet romlásának.

És ezzel csak azt nem értem,hogyan gondolják a jövõt ha mind kipusztulunk,és a föld is,
nem gondolva a következõ generációra,és akkor
akkor a felhalmozott pénzükkel mi lesz?
hmmm " feltámadunk és elemgyünk nyugdíjba és majd akkor elkõltjük "
most komolyan ennyi erõvel ezt is hihetném vagy hihetnénk.

A magas légköri nukleáris robbantások hatása is eltûnt, pedig az nem egy klasszikus kis zavarás.

&#292;|&#936;>&#8776;i&#295;&#8706;|&#936;>/&#8706;t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!

Igen, a nagy klímakutatók hajlamosak megfeledkezni arról, hogy a Kis Jégkorszak (1300-as években bekövetkezett lehûlés) épp a vége felé jár. Nagyjából arrafelé haladunk, ahol a Római Birodalom korában tartott a hõmérséklet...

"A légkör vistzont egy nagy összefüggõ rendszer. Egy kis megzavarás simán elveszik benne..."

...vagy ha nem, akkor jön a még nagyobb katasztrófa és széttárják a kezüket az elkövetõk és a bennük hívõk, majd kihal a föld, mert nem kap elég energiát a Naptól a magasabb szintû élet fenntartásához...

Végül is, egy ilyen dolog is "simán" belefér, a pusztán feltevésekbõl álló "kutatás" végeredményeibe, ha megvalósítják azokat...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Remélem megvan, hogy ez a MÁTRIX? <#nyes>

Neo, merre vagy? <#help>
Molnibalage
Azért ez sem semmi. A magaslégköri progamot összeosni az ELF kommunikációval...

Molnibalage
Na, mégegy konteós droid...

Molnibalage
Elég ritka dolog. A lavinák nagy részéhez nagyobb megzavarás kell. A lavinánál nincs más komoly behatás.

A légkör vistzont egy nagy összefüggõ rendszer. Egy kis megzavarás simán elveszik benne...