224
-
Tau Tang Wou #144 Na, kezdjél el szőrszálat hasogatni, ha már érdemi hozzászólásra nem fussa. :) -
Tau Tang Wou #143 "Egyes források szerint Dél-Koreában mindössze 5-10 olyan tudós él, akik az evolúció elméletének tanításával foglalkoznak általános- és középiskolában.
Dayk Jang jelenleg egy olyan szakértői csoportot szervez, amelynek evolúcióelméleti biológusok, valamint olyan teológusok a tagjai, akik – hasonlóan például a katolikus egyházhoz – elfogadják az evolúciót. Céljuk, hogy az evolúcióelmélet oktatásának színvonalát javítsák az iskolákban és a közéletben."
Nagyon tetszik.
Az evolúció hívő főpapok térítő missziót küldenek Dél-Koreába.
Megindult a vallásháború. -
#142 Mi az, hogy hadsereg? Bazdmeg a világ legtöbb országában a légierő független haderőnem. Az alapvető szerkezeti sturktúrát nem ismered... -
csimmasz #141 Sajnálom, hogy az én időmben Oroszt oktattak és , hogy a számitógépen kívül nem volt alkalmam, vagy inkább kényszerem Angolul tanulni.
De ha ugyanezt Magyarul vagy Olaszul is be tudod linkelni akkor mindenképpen megnézem, mert akkor érteni is fogom! -
Tau Tang Wou #140 Így könnyű konteózni.
Nem zavarhatnak meg a tények. :) -
csimmasz #139 De, végigpörgettem, de mivel nem értem így sokat nem tudok hozzászólni. -
Tau Tang Wou #138 Linkeltem a #130 -ban egy videót.
Nem sikerült megnézned, vagy nem sikerült megértened?
Szabadalmaztatva van az alubenzin a repcsikbe.
Már a szabadalmi hivatal is a konteósoknak dolgozik? -
Tau Tang Wou #137 "A másik, ami fel is háborít, hogy most Dél-Koreában kivennék a tantervből az evolúciót..."
-
csimmasz #136 Ez tenyleg igy van.
Mint lentebb írtam, most volt egy műsor a tv ben ami eleg híres, Mistero a cime.
A holdraszállás körüli konteo mizéria is ugy csapodott le a lányomnál aki nyilván először hallott erről, hogy úr isten micsoda csalók ezek az amerikaiak, stb.
Az első amit kérdeztem, hogy te elhiszed, mire ő, hát most mondták a tv ben.
Utána megszólaltatták a másik oldalt is akik elmondták a tényeket és a bizonyitékokat is felsorakoztatták de annak már nem volt olyan megdöbbentő hatása mint a konteonak.
Szóval csak anyit mondtam neki, hogy ha valóban tudni akarod mi az igazság gondolkodj józanul és olvass utána. -
Bannedusermail #135 "Szerintem ez minden konteosra igaz, ezert nem erdemes veluk leallni vitatkozni, meg vannak gyozodve a baromsagokrol."
Nem a konteósokon van a lényeg, akik az ostobaságaikon tűl személyiségzavarosak is, hanem az ismerethiányos embereken, akik, ha nem hallnak ellenvéleményt, akkor igaznak hiszik el a konteókat. Tehát, ha csak a konteókat hallják, akkor az bennük marad, és a hallottam okos emberektől alapján megmarad bennük.
Ma odáig jutottunk, hogy az emberek fele hisz abban, hogy vannak olyan technológiák, amik a fiókban vannak, és azért dugja el az olajipar, hogy eladhassák az olajat.
Pedig, ha én olajcégtulaj lennék, és lenne egy ZPM- modulom vagy enyém lenne a boing, és lenne antigravitációs berendezésem, nem a fiókban dugdosnám, hanem letarolnám vele a piacot.
A másik, ami fel is háborít, hogy most Dél-Koreában kivennék a tantervből az evolúciót... -
#134 A fotó hitelessége megdőlni látszik a kommentek alapján, ha a tartályokban tényleg vizet pumpálnak ide-oda hogy változatssák a gép súlypontját...
Bocs utólag, legközelebb mindent elolvasok, aztán posztolok ;)
"What you are looking at is an ordinary commercial aircraft configured for flight certification. I know this, becaue my past work included designing the control processor for a special switching system for Boeing Seattle flight by a company called ITI, inc. "
"3. The "kegs" you see in the photo are filled with WATER, not chemicals. Water is pumped from one bank of aluminum kegs to another to change the center of gravity." -
WoodrowWilson #133 Nagyon jó a kép, a berendezések elfoglalják az egész utasteret. Normál utasszállítókon hova tesznek ennyi cuccot úgy, hogy csak a beavatottak tudják, hogy mi az? -
#132 Természetesen a konteókat is fenntartásokkal kell kezelni. Szerény véleményem, hogy aki már konteókkal foglalkozik, az egyre közelebb kerül az igazsághoz (ami nem feltétlen egyezik magával az elmélettel).
Létezik egy fénykép ami a témában kering a neten:
http://educate-yourself.lege.net/cn/interiorofchemtrailsprayer11feb08.shtml
Lehet vitatkozni róla, én is szkeptikus vagyok oda-vissza. -
csimmasz #131 "A tudós gyakran kételkedik, az átlag ember ritkán, a bolond soha" - Einstein.
De ez oda vissza is igaz, a kormányban nem bízunk feltétel nélkül ez igaz, de a konteos összeállításokat is kétkedve kellene fogadni nem pedig abszolut igazságnak tekinteni valamit, csak mert az interneten van egy rövid film valami magyarázattal kitudja kik által készítve.
A permetezést mégis, hogy csinálják ha már csinálják?
van a szerkezetről készült kép amit valamely repülőgépen lelett fotózva?
Csak mert elég érdekes, hogy enyit permeteznek de magát a gépet enki sem látta pedig gépek százain van telepítve, nem?
-
Tau Tang Wou #130 Nemkonteósok, csak nektek. :)
-
#129 Én azt ne értem miért kell ezt a témát le-konteózni amikor ott van minden a neten meg a szemetek előtt? Permeteznek és ez tény. Aki szerint ez konteó, annak a feje beszorult a saját alfelébe. Geo-engineering létezik. Próbálják csökkenteni a felmelegedést. Ez is tény. Idén vagy jövőre várható a Nap pólusváltása ami köztudottan erős napkitörésekkel jár. Ez is tény. Mi ebben a konteó? Mit nem lehet ezen érteni?
Vitatkoztok azon hogy hogyan lehet ezt megvalósítani.. Nem rohadtul mindegy ha egyszer már csinálják? Nem vazz, az nem kondenzcsík...
http://www.youtube.com/watch?v=Psz0XuyGMVA
Az összes kommentet elolvastam, sok itt a baromkodás, és tényleg nem értem minek vitatkozni ezen?
"A tudós gyakran kételkedik, az átlag ember ritkán, a bolond soha" - Einstein. -
Tau Tang Wou #128 Nyilván nem kell egyenletesen elteríteni, mert a sarkok közelében felesleges ilyen anyagot kiszórni, máshol meg önmagától szétoszlik. Nem kell neki megmondani. Tudod, diffúzió, konvekció.
Ráadásul azt mondják, 2-3 évig nem esik le annyira kicsik a részecskék.
Szóval lesz idejük az eloszlásra.
Most is, ha felnézel az égre csupa fátyolfelhő az egész.
(Legalább is ahol én lakom.) -
csimmasz #127 Vagy esetleg sokkal több időbe kerül az önterülése ami megint csak kétes, hogyan valósul meg kieléítően
. -
csimmasz #126 Mert akkor foltokban lesz nagy koncentrációban ami nem épp kedvező, az ideális az egyenletes elterítés lenne, nem?
Minnél kevésbé egyenletes annál nagyobb mukát kell befektetni ugyanakkora eredmény eléréséhez.
-
Tau Tang Wou #125 Azt a hülyeséget meg honnan vetted, hogy egyenletesen kell eloszlatni az aluport?
Miért ne lehetne egyenetlenül kiszórni? -
Tau Tang Wou #124 "Az is lehet, hogy titokban rózsaszín egyszarvú elefántokat klónoznak, mégse kezdek el róla beszélni."
Nagyon gyenge logikailag az érvelésed.
Ugye a permetezés szükségességéről szól a fenti cikk is, és a #38 as hozzászólásban megjelölt másfélórás videó is erről szól, mérési eredmények prezentálásával és tanult emberek megszólalásaival, tévéműsorokban elhangzott beszélgetések és egyik geomérnök konferencián megesett vita beidézésével együtt.
Egyik egyetemi tanár arról beszél, hogy nem tudja megmagyarázni a diákjainak a széles, órákon át megmaradó kondenzcsíkokat.
Ezzel szemben te jössz a rózsaszín elefántok klónozásával. -
csimmasz #123 Lehet, hogy igazad van valamiért bennem ez maradt meg.
Akkor ez elvileg nem korlátozza a teritést, bár még mindíg egyszerűbbnek látom kimondottan permetezésre átalakított gépek alkalmazását, mintsem a polgári közlekedés bevonását. -
WoodrowWilson #122 Nem hiszem, általában mindenki hülyeségnek szokta nyilvánítani.
Na ez az, ha titok, akkor valószínűleg te se tudod, vagy akkor nem titok. Az is lehet, hogy titokban rózsaszín egyszarvú elefántokat klónoznak, mégse kezdek el róla beszélni. -
Tau Tang Wou #121 Az űrlift megvalósíthatóságát csak az önmagukat okosnak tartó nemkonteósok veszik be és vitáznak róla. :)
Mit tudod te mit mikor tesztelnek titokban? -
WoodrowWilson #120 Hogy mi logikus?! Egy tudós nagyjából kiszámolta, hogy milyen hatása lenne a hőmérsékletre, ha telenyomnánk az atmoszférát fényvisszaverő aeroszollal. Ebből hol következik, hogy már olyan stádiumban van a dolog, hogy "titokban" teszteljék?
Arról is volt már egy csomó cikk, hogy űrliftet kéne építeni, szerinted azt is tesztelték már titokban?
Borzasztó, hogy a konteósok agya bármit elhisz, amiben a titok és az emberiség kiirtása / rabszolgasorsba tiprása szerepel együtt. -
Tau Tang Wou #119 "...de, hogy a polgári repüléssel semmiképp az biztos."
Ugyan mitől vagy ebben olyan biztos?
Évekig terítették az emberek az ólmot a légkör legalsó rétegeibe.
Csak keresni kell egy szerves alumínium vegyületet, bekeverni a kerozinba és az összes utasszállító teríti a cuccot.
Értitek, nagyon okos nemkonteósok? -
Tau Tang Wou #118 A legtöbb kérdésedre válasz lehet: "a hadsereg".
Továbbá nagyvonalúan elsiklasz a felet a tény felett, hogy a fenti cikk is arról szól, hogy permetezés van kilátásban.
Elég logikus, hogy már titokban tesztelték. -
#117 Tudtommal légifolyósos közlekedés már egy ideje nincs csak a repterek közelében, hanem tetszőleges elkülönítés van. A gépek navigációs renszere és a földi infrastruktúra sok helyen ezt nem követelei meg. Szeritnem kérdezzük meg a felhők felett topikban. -
csimmasz #116 Talán egy globális monitorozó rendszerrel és specko átalakított utántöltő gépekről csinálni a szórást esetleg kiegészítésként rakétákkal speciális robbanó fejekkel.
Az utasszállító gépeket szerintem el lehet felejteni.
Abból a pénzből amibe minden gép átalakítását fedezni tudnák abból évekig szórhatnák tankerekből.
Ráadásul menyit adnál meg qvotának gépenként 500 kg?
Kell a szórószerkezet ami súly, kell az anyag ami együtt kb 7-800 kg melyik légitársaság lenne érdekelt?
Egy tanker elvisz 90 000 kg ot és oda repül ahova akarod, leszáll és már mehet is tovább.
Szerintem 10 tanker többet érne mint az összes polgári együtt véve.
-
csimmasz #115 Szerintem a repülők használata édes kevés.
Ayok légi folyosókon közlekednek nem keresztbe kasul ahol épp nekik tetszik, ezért nem tudom menyire lenne hatékony a repülők bevetése.
Nem vagyok meteorologus de nem hinném, hogy a légifolyosókról be tudnák teríteni a bolygot belátható időn belől.
Biztos széthordaná a széljárás de azért közel sem biztos, hogy örülnének a mezőgazdaság szereplői ha ilyen mesterséges fényvisszaverő felhők jönnének mennének az égen ahogy nekik tetszik.
Ezt egységesen elosztani nem tudom, hogy lehetne megoldani, de, hogy a polgári repüléssel semmiképp az biztos.
-
ManoNegra #114 A hírben szereplő ötlet megvalósításának a lehetséges verziói érdekelnének. A polgári légiközlekedésben szereplő gépek (nagyjából 90.000 járat naponta) igénybevétele nélkül hogyan lehetne megoldani? -
csimmasz #113 Mire gondolsz a hírben szereplőre vagy a konteora, csak mert eléggé elkanyarodtunk?
Ha a hírre gondolsz akkor halvány fogalmam sincs, az egész bolygót beborítani ezzel a cuccal szerintem elég bonyolult lehet.
Nem kis területről vanszó csak a föld felszine 510 millio négyzet Km.
Ráadásul a hogy oldanák meg a homogenitást a légkörben, mert annélkül lennének területek fedettség nélkül és túlzott lefedettséggel is ráadásul előre meg nem határozhatóan. -
ManoNegra #112 Na, miután ilyen kedélyesen megveregettétek egymás vállát, áruljátok el, ha ez az eszement ötlet a megvalósítás fázisába lép, hogyan kiviteleznék? -
Merces #111 trollkodni jönnek, különben konteókat cáfolni remek hobbi, még ha az aktuákis idiótát nem is tudod meggyőzni csomó érdekességre bukkanhatsz.....
itt jegyezném meg hogy azok sem jobbak akik nem képesek értelmezni és saját magukra alkalmazni a hit és tudomány ábrát amit maguk tettek közszemlére.... -
Balintos #110 Van egy olyan érzésem, hogy a megvalósítás után évekkel később rá fognak jönni egy olyan hatásra, amire addig nem is gondoltak. Aztán kereshetik arra is az ellenszert. -
csimmasz #109 Jokis kep, es mindent elmagyaraz, de azert csak mondja a magaet a sok idiota aki szerint a tudosok csak papirra hanynak valami baromsagot a tobbiek meg bologatnak ra.
Sot a gonosz tudosok altal felugyelt iskolakban is csak hazuksagokat tanitanak, hogy megvezessek a birkakat, es aki ketelkedik az eddigi tudasanyag igazsagtartalmaban az nem buta, hanem egy uttoro, egy meg nem ertett zseni akibol csak 100 evente van egy.
Nem mondom, hogy semmilyen osszeeskuves sem letezik, sok mindent el tudok kepzelni amire hajlandoak bizonyos emberek de azert amiket osszehoranak internet szerte az valami katasztrofa. -
#108 Ezt hívják hitnek...
-
csimmasz #107 Pont tegnap lattem egy musort a teveben amiben a tobbek kozott a holdraszallas koruli conteokat vizsgalgattak.
Ott hallottam a vegso igazsagot, ami az egesznak a lenyege.
A konteos elmonta az osszes ismert marhasagot, a nemlatszo csillagoktol a zaszlo libegeseig mindent.
Az oreg minden bizonyitekot valami okkal megtagadot es a vegen ezt mondta!
Akarki akarmilyen bizonyitekot fog elohozni az en meggyozodesemen soha nem fognak valtoztatni en biztosra veszem, hogy nem jartak a holdon.
Szerintem ez minden konteosra igaz, ezert nem erdemes veluk leallni vitatkozni, meg vannak gyozodve a baromsagokrol.
-
Bannedusermail #106 Számomra az az érthetetlen, hogy a konteós, természettudományosen alulműveltek mi az apjuk lópokrócba csavart hódkóros kékeresét látogatnak egy ilyen oldalt?
Nagyjából olyan, mintha én egy sminkeléssel, műkörmözéssel foglalkozó női oldalon téblábolnék. Valakit vagy érdekel valami vagy nem. Ha érdekli, akkor valamilyen szinten ért is hozzá (kivétel a foci meg a művészetek), ha meg nem érdekli, akkor nem is foglalkozik vele, le is szarja magasról.
De itt ez nem így van... Itt csőstűl ömlik az alulműveltségi konteós baromság. Ha vazzeg, valaki olyan hülye, hogy nem érti mi a kondenzcsík, akkor kurva nagy baj van vele, mert szerintem én már óvodában értettem.
Papa, füstöl a repülőgép, mint a gőzmozdony?
Nem kisfiam, az nem füst, hanem vízpára. Ott fent nagyon hideg van, és a hajtóműból kiáramló gázokból a víz kicsapódik. Olyan ez, mint a köd kisfiam.
Na és ekkor voltam óvodás. -
#105 Az meg külön vicces, hogy n+1 repülőgép baleset történt. Hogyhogynem permetező rendszert nem találtak egy gépen sem.
Egyébként kit kellene bevonni az összeskövésbe, hogy űködkön?
- Ki tölti fel a rendszert? Ki üzemelteti? Mert a reptér és a reptéren működő kiszolgáló cégek sokszor nem ugyanazok.
- Hogyan viszik be az anyagot a reptérre? Mert nem vihetsz be csak úgy akármit.
- N+1 légitársaság van. Miért terhelnék le gépeiket plusz tömeggel? Nagyobb fogyasztás = veszteség. Hát aki nem vesz részt az összeeskövésben?
- Na és a pilóták?
- Hát a karbantartók?
- Hát a nagyjavítást végzők?
- Soroljam még benne, hogy ki van benne a "táplálékláncban? És ezek egymástól függetlenek...