5939
-
#1454 "De ha a géped 1 évnél régebbi, akkor fel se rakd."
Ez azért erős. :D -
#1453 Én is ezért vettem xbox360-at és ps3-at.Játszani jók csak hát látvány az nokedli.
Most vagy vagy én inkább tolom 10 fpsel pcn de szépen ;-)
Bár ha 1 héttel előbb jön a konzolwarez gyors végigrohanék azért konzolon is rajta ;-) -
jocking #1452 Ha ma (2014-ben) bemész a "pécé bótba", és veszel egy gépet, ami nem kerül kevesebbe, mint 300 ezer jó magyar forint, akkor már elviselhető lehet. De ha a géped 1 évnél régebbi, akkor fel se rakd. Én is már inkább azon gondolkodom, hogy a nyáron veszek egy 360-at, aztán az összes pc-re optimalizálatlan fosch mehet azon. -
#1451 nyaljatok halat :) -
#1450 :) -
#1449 Szarul. -
#1448 Szerintetek, hogy fog futni a gépemen? D: -
#1447 Az iponnál, az aquanál is elérhető ez az akció például. -
bendáj17 #1446 Az Nvidia ismét egy olyan akciót hirdetett, melynek keretében a kiválasztott videokártyák mellé egy játékot adnak. A promóció alanya ezúttal a Watch Dogs, amit ingyen megkapunk, ha a következő Nvidia kártyák egyikét megvásároljuk: GeForce GTX TITAN, 780 Ti, 780, 770, 760, 690, 680, 670, 660 Ti, 660. Meg kell jegyezni, hogy nálunk, Magyarországon nincs ilyen akció, de semmi akadálya annak, hogy az egyik szomszédunktól rendeljük. Részletek a hivatalos oldalon. -
#1445 Ott a pont. Off vége! -
#1444 Nem tom mikor veszitek észre hogy ez egy másik játék topikja...
Amúgy meg tudjátok hogy a GTA IV is mikor kijött egy optimalizálatlan fos volt. Sok patch alig segített rajta. Hozzá tenném hogy kb 1 év után játszható volt a játék, szóval várjatok még vele pár évet!! -
#1443 Azért ne temessük a pc-s V-öt.
De ha a konzolos kiadás első évfordulóján, tehát szeptemberig nem történik meg legalább a bejelentés, akkor már lehet gyanakodni. -
Már az RDR se jött PCre :( , sajnos ez sem fog [V].
Szerintem meg NextGenre sem csinálják.
Túl sok idő telt el.
GTA VI dolgoznak, ezt már valahol olvastam. -
#1441 Itt kényszerítenek mindenkit, hogy offoljon? -
#1440 ha jönnek PC-re akkor jönnie kell nextgenre is, az lenne a legjobb:) -
#1439 Ha a GTA 5-ről van szó akkor szerintem:
1. Szerintem jönni fog idővel
2. Ha jönni is fog még azért nem adják ki mert gondolom még mindig sokan veszik konzolra.
3. Az is közrejátszhat hogy a next genre való áttültetés fontosabb nekik a pc-nél.(Már ha tényleg lesz ilyen next gen verzió)
4. Mint mondtam ha egy nap alatt nem gazdagodnak meg belőle akkor az már nekik bukás és ki se fogják adni soha PC-re
-
#1438 Hol most a legolcsóbb a játék? Tudtok valami kódos oldalt? -
#1437 GTA V multi elég nagy, szerintem azt kár kihagyni, warezzal meg úgy se menne -
#1436 másik pénzügyi negyedévben akarják kihozni,esetleg megvárják a karácsonyi dömpinget,vagy annak ellenére hogy csak portolni kell pcre nem lesz meg két hónappal a konzolos kiadás után.
-
#1435 ha neked van igazad és a trend is azt mutatja hogy ma már megéri PC-re fejleszteni, akkor miért nem jönnek ki vele? ... -
TomDantes #1434 Ez nem ferdítés. Nem kell túl bonyolítani, ha valamit úgy gondolnak megéri, és bevételt hoz, kiadják. Ha nem, akkor nem. Persze, biztos hozna bevételt, de ha a programozók inkább mással foglalkoznak, ami több bevételt hoz, akkor na? Mégis hogy dönt a kiadó? De emiatt kár bosszankodni. Minden cég így dolgozik, és itt nem a videó játékokról van szó, ha van előttem két lehetőség, azt választom amelyik több bevételt hoz. -
#1433 " A kiadó szerintem osztott-szorzott, és úgy látják nem éri meg a pénzt és időt ráfordítani a PC-s verzióra"
Ne ferdítsünk.Megérné, csak büdös a pc-sek pénze mert nem jön be egy nap alatt ezermilliárd dollár akkor már neki se állnak.Ilyenek ezek a mocskos pénzéhes szarkupac népségek egytől egyig.
A mostanában zajló tendencia is ezt támasztja alá hogy nekem van igazam. Egyre több régebbi xbox360 -as cím jön ki pc-re mert rájöttek szinte 0 ráfordítással + bevételre tehetnek szert.Szóval már nem büdös a pc-sek pénze.Nyomorult parasztok mind. -
#1432 és honnan tudod?:) -
RYO21 #1431 Google Mapsnak jobb a grafikája. Ez van... :( -
#1430 Powered by Photoshop! -
#1429 Aztak**va!!! Ez elég jól néz ki! -
smog15 #1428 -
TomDantes #1427 Jó, de nem engem kell erről meggyőzni hanem a kiadót, ők döntenek. -
#1426 Valóban sokan warezolnak, de 100% megtérülne az átírás költsége. Hisz nem kell új játékot készíteni :D -
TomStorm #1425 :D -
#1424 istenem csak ezt el ne kezdjétek megint...
-
TomDantes #1423 Mekkora vásárlóbázist? PC-n a többség lewarezolja úgy is. A kiadó szerintem osztott-szorzott, és úgy látják nem éri meg a pénzt és időt ráfordítani a PC-s verzióra. -
#1422 Ja a WD-t már nagyon várom PC-re, azért remélem a GTA V se marad ki, ekkora vásárlóbázist miért hagynának ki? -
TomDantes #1421 Teljesen mindegy, hogy a IV mennyi idő után jött ki, gondolod a V rész kiadása és PC-s bejelentése attól függ, hogy mikor jött ki a IV rész? Ugyanmár. -
TomDantes #1420 Szerintem se. Ha akarnának PC-s vagy nexgen GTAV-öt már bejelentették volna. De nulla hír, semmi. Legalább a WD mindenre jön. -
#1419 és aug 6án jelentették be hivatalosan hogy jön pcre -
#1418 sztem nem fogják kihagyni a pc piacot. gta 4 is aprilisban jött konzolra,pcre meg december 3án -
TomStorm #1417 Sz.tem az már semmire sem jön.Egy prev.gen játék volt,ennyi kb.
Már rég kész kellett volna,hogy legyen legalább Cur.gen-re.Amit a régebbi játékok közül akartak azt már portolták,kiadták vagy hírbe van már fél éve az a pár amit még ígértek.Gta5 sehol nem lesz már és én úgy vélem már javában szerkesztik inkább a következő részét:) -
TomDantes #1416 Erre ne nagyon számíts. GTAV PC-s verzió nem valószínű hogy lesz. De a nex-gen konzolokra is kérdéses, mert semmiféle bejelentés nem volt. -
TomStorm #1415 De nem volt WD elött sem Májusban.Csak ezért írtam az időzítést.