5939
  • Skyline
    Hát, ha azt veszed hogy a képen jóval több a fizikai elem, több a jármű/járókelő/városi képből és lövöldözésből adódó effekt, valamint csak azt hogy a bejárható terep (hacsak nem lesz töltés szakaszok között) jóval nagyobb...És látványra szebbnek is tűnik...:)

Ugyanakkor a LEÍRT gépigény szokás szerint túlzó és rendszerint nincs odaírva hogy nagy felbontás és kimaxolt graf mellett soksoksokszoros élsimítással értendő...:)
  • Ozzyehh
    Szerintem, csak beböfögték azt az ultra brutál gépigényt...
  • Ozzyehh
    Am gondolkoztam ezen a, gépigény vitán ami itt régebben ment.... azért emberek, ne hogy már azt gondoljátok, hogy egy AC Black Flagnél nagyobb gépigény kell majd hozzá... :D ugyan az a cég, az ac is sandbox volt gyönyörű graffal... biztos, hogy nem fog kelleni neki nagyobb gép, ugyan azt a motort használják valszeg és nincs az az isten, hogy (mivel egyszerre fejlesztették kb akettőt) ennek durvább gép kellene majd mint a Black Flagnek...
  • speed01
    Én csak 1x linkeltem be. xD
  • Gary
    OFF

Az az oka, hogy videó beszúrásakor ez a default link, amit a script beilleszt! Ha nem írod fölül, belespammel a topicba (szépenjólmagyarul ).

ON
  • machirarium
    Ja, BOCS, ne haragudj, már látom, hogy nem minden esetben te voltál a linkelő, csak már úgy a retinámba égett ez az arc, hogy most, amikor újra megláttam, automatikusan hozzád társítottam a többi hasonló esetet is.
    Sorry. Mindendesetre ez a Michael Calfan elég pofátlan egy alak, hogy állandóan idenyomul.
  • machirarium
    Te figyi már, de most úgy komolyan... leplezd le a titkod, miért van az, hogy amikor be akarsz linkelni egy videót, állandóan ezt a Michael gyereket linkeled be és utána mindig beírod, hogy "Bocs, tévedtem skacok" és továbbállsz? :D
    Ha ez egy nemzetközi fórum lenne, ebből már mém lenne.
  • speed01
    Nem pont ezt akartam. -.-'
  • speed01
  • speed01
    Multira várom majd az emberek jelentkezését! :D
    Csapatban aprítani fogunk :P
  • Skyline
    Hagyd már a baromságaidat. (Már a warez témánál is villantottál)
    150-ből bikább gép rakható ki mint ps4. 200-ból keresztbe pisálja. És nem nem fog elavulni, ha full grafikát nézed akkor persze fejleszteni kell, csakhogy ahogyan a mostani 150k-s pc-n nem fog menni fullon minden 2-3 év múlva csak mediumon mondjuk, úgy a nextgen konzol is egyre távolabb és távolabb kerül a pc-s fulltól.
    Tipikus konzolfanboy baromság és mendemonda az "évenként fejlesztés" meg a többi sületlenség.

//Ps4-re én is be fogok ruházni, majd ha csökken még az ára, és kellő mennyiségű és tartalmú EXKLUZÍV érkezik rá. Egy közepes vagy jobb pc mellett ennyire jó a "nextgen"...Exkluzívokra. Pont.
    Ha meg valakinek dönteni kell, nos az alapján döntsön hogy tetszenek-e neki a konzolos exkluzívok. Ha nem akkor a pc mindenképp jobb befektetés, főként ha az illető értelmes framerate-et, szebb látványt vagy akár modokat akar...

• jocking
    De ha nagyon érdekel, elárulom, hogy 2 magos cpu van benne (2.93 GHz), 3 gb rammal (márkák megnevezése nélkül). A vga-t nyáron vettem, az egy radeon hd 7770, de nagyon érezni rajta, hogy kéne mögé egy izmosabb cpu a bottleneck miatt.
  • jocking
    Egyszer már volt fejlesztve, majd' 4 éve, akkor 200-ból, de akkor hdd, monitor és ház is be lett szerezve. Mostanában kezdem érezni, hogy kevés 1-2 dologhoz. Így átszámolva egy 100-as fejlesztés után jónak kell lennie újabb 3-4 évig, főleg hogy a hardverek teljesítményének a növekedése láthatóan csökken az elmúlt pár évben.
  • RYO21
    De miééért kell a végére mindig az a gonosz mosoly? :)
  • TomStorm
    Én azt nem tudom neked milyen PC-d van.Azt viszont igen,hogy nekem egy igen jónak nevezhető de mégis veszek Next.gen-t és itt bukik ki,hogy most azt gondolom inkább új konzolra adtam volna ki mivel a PC már megvolt és simán elfogadhatóan futott minden.
    Prev.gen volt sokáig PC mellett nekem.Most se lesz máshogy.Biztos nem fogok lemaradni olyan címekről amik érdekelnek.

Egyébiránt 100-110ezer ft-ért simán beszerezhető PS4 már most is.

Fejleszd fel a PC-det 90ezerből és találkozzunk itt újra mikor megjelentek a 2014-es játékok ill.2015 Q1-esek.Aztán kiváncsian várom az észrevételeket:)
  • jocking
    Kicsit utánanéztem/utánaszámoltam a dolgoknak és úgy tűnik, túlzásokba estem.:p Ha már adott egy alap (hdd, lemezmeghajtók, monitor, vga, ilyesmik), akkor ha csak a főbb részeket kell cserélni (alaplap, cpu, ram), akkor 90 körül kijönne egy aránylag jó pc, 8 gb rammal egy intel i5-tel. Ha a tápot is cserélni kéne, max. 100. De ez továbbra is csak megerősíti azt a véleményemet, hogy egy jó pc érezhetően olcsóbb, mint egy hasonló teljesítményű konzol.
  • TDC Geronimo
    Csütörtökön jön új videó. Karaktereket mutatja be elvileg.
  • Skyline
    *30 mintsem 60
  • Skyline
    Maradjunk annyiban hogy a nextgen konzol inkább 30fps mintsem 30, kompromisszumokkal 60fps, és a 150k-s pc szebben kitol mindent, főként a Bone-hoz képest (ami rendszerint még csak nem is fhd), rece bizony van ha 60fps-t akarnak, itt ott egy 2x élsimi nem több.
    A fejlesztgetés meg továbbra is mese szöveg egy jól összerakott gép mellett, hacsak nem MINDIG full grafikát akar a kedves játékos, amit ugyebár a konzoltól sem várna el 2-3 év múlva, akárcsak a pctől sem (de persze elvár mert mindig ez a nagy ellenérv a pc-nél hogy fejleszteni kell...Meseszöveg.)
  • TomStorm
    És még PC-be akarod "tolni" azt a 150 ezret ezek után:D

Én biztos,hogy veszek új konzolt mert:Full hd,30-60 fps de inkább 60,semmi rece és k...a jól néznek ki rajta az eddigi játékok is hát még ezek után majd.

A mostani Pc-m meg addig lesz meg,még el nem rohad:D max elromlik benne valami akkor cserélem
    Ez a PC fejlesztgetés nemhogy költséges de sz.tem már unalmas is..
  • Skyline
    Mi ebben a röhej?
    Jóval szebbek? Igen. Ennyi. A 4 mag manapság már alapnak kéne lenni, az alatt kb irodai számítógépek figyelnek.
    Ez az ablakmellérakom dolog ilyen gépekkel egy ordító sületlenség.
    Kartelezés, miegymás? Bizonyára azért van az hogy egy nextgennél alig drágább pc jobb minőségben kitolja a cuccokat..Hagyjuk már ezeket az összeesküvés hülyeségeket.

• jocking
    Azért témától és vitától függetlenül azt mindenki elismerheti, hogy egyre inkább olyan játékok jelennek meg, amiknek a gépigénye kész röhej. 4 magos processzor, 6 gb ram... MINIMUM konfignak. Pedig akkor fejlődés a grafikában nincs, ami feltételezné az 1-2 évvel ezelőtti szint duplájának az igényét. Ilyen gépigényekkel a játékoknak már úgy kéne kinézni, hogyha az ablak mellé rakom a monitort, akkor ne tudjam, melyik a valóság, és melyik a játék.
    Lehet összeesküvés elméletet kiáltani, de az én véleményem az, hogy a mai játékokat direkt adják ki optimalizálatlanul, ezzel élénkítve a hardver piacot. Tipikus kartelezés a hw és sw gyártók között, amiért az iparág minden tagja büszkén átveheti a "kabbeafaszt" díjat.
  • Malakai
    Ahogy az ajánlott gépről sem lehet pontosan tudni mire értik, tippre valami high beállítást, FHD-ben közepes-alacsony AA-val.

És a high nem a kimaxolt beállítások lesznek, emlegetnek ugye ultrát és pl a szebb PC-s videók (pl az nvidiás) ultra beállításokkal készültek. Ahhoz már valószínűleg csúcsgép kell, jobb i7, GTX760-780, meg több RAM is. De ez csak tipp.

Az ajánlott konfighoz hasonlítva egyébként RAM-od elméletileg megvan, vga rendben, a proci ami viszont gyengébb, azt valószínűleg megérzed. Plusz sandbox játékként meglehet, hogy vinyót agyon akarja járatni, tehát kellhet annak a 25GB-nak egy jobb tárhely.
  • Skyline
    Ez miért nem látszik?:)
  • Skyline
    Na meg persze a felbontás sem mindegy.:)

Nyílván nem 1440p-ben 8X-os élsimítással gondolta.:)
  • Skyline
    Az a kérdés ki mit ért maxnak.
    Például az is max ha élsimítást lerakod 2X-re de minden más marad legmagasabb beállításon.... Így rendszerint a legtöbb mai játék elfut egy alsó közepes gépen is szépen.
  • ratgab
    Például mert 4x annyi a nextgen ára a prevgenhez képest és a játékkínálat is elég gyér még az új konzolgenerációra.
  • Ozzyehh
    de miért kérdezek hülyeséget.... nem azt kértem, hogy valaki jósoljon nekem, mert nyilván nem lehet, csak pár VÉLEMÉNYT akartam volna :D, hogy szerintetek... am igazad van egyébként AC BF elfutott maxon és a Metro Last light-is akkor ezzel sem lesz gond :D, csak gondoltam kikérem a véleményeteket
  • grebber
    Hülyeségek minek kérdezel? Dehogy fut el maxon ,de majd ha kint a game úgyis meglátod!
  • Ozzyehh
    Bakter, hogy mennyire másfelé ment el a téma, pedig csak annyit kérdeztem, hogy ezen elfutna e maxon?:D Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
  • jocking
    4: Ha jól tudom, One-nál nincs backwards compatibility a 360 felé, így hiába vennék One-t, ha engem a 360-ra megjelent cuccok érdekelnének.
    5: Nem kell szó szerint venni, amit az 1. pontban leírtam. Úgy értettem, hogy én a büdös életben nem fogok 150 ezret adni egy foschtos konzolért, még akkor sem, ha megnyerném az ötös lottót. (ld. 3. pont)
  • Evoluti0N
    Erősen kétlem, hogy a magyarországi, illetve a kelet-európai konzoltulajdonosok nagy részének anyuci vette meg a konzolt.
  • Bucser
    32 vagyok bocsanat:) Anyuci nem ad nekem sem 150-et hulyesegre (marha menyasszonyomrol beszelunk), de azert megkeresni meg megtudom:)
  • MerlinW
    Anyuci? Ugye tudod, hogy az átlagéletkor SG-n 30 körül van?
  • TomDantes
    Arra gondoltál már, hogy dolgozz, és úgy vegyél valamit? Én például így szereztem a PC-mre pénzt. Tudom ez manapság furcsa, dolgozni? Nahát.
  • jocking
    1: Nem ad mindenkinek anyuci csak úgy 150 ezret hülyeségre, ezért
    2: Csak 360-ra lenne anyagi háttér, amit meg futtatni akarnék rajta, az mind prev. gen., a watchdogsot kivéve (forza4+horizon, gta, rdr...).
    3: Ha lenne 150-em nextgenre, akkor inkább pc-be tolnám bele azt a pénzt.
  • JaSoN HuNTeR #1458
  • TomDantes
    Jó nagy marhaság.
  • Shep
    Hogy neked mindenre van valami szar gif-ed :D
  • Bucser
    minek vennel x360-at ilyen melyen a next generationben? akkor ps4 vagy xboxone.