5939
  • Bucser
    Tudtommal lesz GTA5 PS4+Xboxone verzioval egyutt.
  • TomStorm
    Jó egy ilyen cockpit nézet sandbox játékba nagy extra az biztos de remélem nem így fogja azért rángatni a kormányt mindig mikor játszunk vagyis vezetünk:)

Kezd úgy érdekelni minél jobban a game.GTA5 már-már a múltba vészett és ez tényleg remek lenne egy ilyen jelenben játszódó sandbox-nak.

Mintha tudták volna,hogy nem lesz Gta5 Pc-re.Így kivárni ezt a +fél évet kételkedéssel nem lehet.Ebbe biztosak voltak,hogy tiszta lesz a terep nekik.
    Mit szídtuk itt őket emlékszem és így visszagondolva még mindig fogalmunk sincs,hogy jogosan vagy sem mert semmi olyan érdemű információnk nincs ami esetleg a játék fejlesztést szolgálta volna ez idő alatt.
    Annyi biztos,hogy ez idő alatt a GTA5 hype train,elment:D
  • TDC Geronimo
    youtube link

• TDC Geronimo
    Új videó IGNen
  • xido
    srácok..ha itthon nv kártyákhoz adnak watch dogs játékot,az is lokalizált magyar feliratos lesz?
  • Shep
    Nem úgy fest, ráadásul rájöttek szerintem a kódosok is ,hogy nem éri meg nekik 3e Ft-ér odaadni mikor el lehet kérni érte a dupláját is.
  • Overburner
    Sziasztok, elő szeretném rendelni a WD-t és azon gondolkodok hol járnék a legjobban. Eddig a Platinum Shop a nyerő. Náluk már vásároltam és meg voltam elégedve velük. Azt néztem hogy kb minden boltban más DLC-t adnak hozzá ajándékba és most már nem tudom hogy honnan vegyem xD. CD Galaxis mintha többet adna hozzá de én azt hittem hogy ebben a special day-1 editionba alapbol benne vannak ezek. Szoval WTF :D
  • JaSoN HuNTeR #1407
  • grebber
    Sok.Remélem Nv kulcsok lesznek olcsóbban majd!
  • Skyline
    Jövőhéttől ha minden igaz 8800 forintért lesznek preorder kulcsok ha látom szólok ha érdekel itt valakit.
  • MerlinW
    AC single-hez sosem jött 1-2 javításnál több. 90%-ban a multit kalapálták. Ubisoft többnyire kész játékot szokott kiadni. Talán a Settlers 7 volt, amihez a legtöbb javítás jött (6-7), mondjuk az olyan komplex játék, aminél érthető.
  • speed01
    Szerintem a AC 4 elég jól volt optimalizálva, és szép is volt.
    megvétel előtt mondjuk én is kipróbálom azért, mert szerintem a GTX 660-t megeszi élve :D
  • NagyiBMX
    Szerintem az első 1 hetet várd meg amíg jön hozzá egy rakat update meg fix. Ahogy az AC sorozatnál ez lenni szokott.
  • TomStorm
    Még Season Pass-al is 13 e.ft lesz PC-re és akkor tényleg van/lesz bőven tartalom.Sőt ha lesz multi DLC is season pass-ba akkor az még több extra annak aki megveszi.
    Én mindenképpen először valamilyen módon ki akarom próbálni mielőtt megveszem a gépigény miatt.Nekem furcsa és hiába van jó gépem ha nincs normálisan optimalizálva akkor cseszhetem
  • NagyiBMX
    Mi a faszért kell ezt is elvinni egy ilyen Far Cry 3 Blood Dragon szintű hülyeségbe? Mért nem lehet tényleg csak az, hogy van egy átlagos csávó, akinek a kezében van egy olyan hekker szerkezet ami mindent tud ami az elektronikához köthető...
  • speed01
    Poén am hogy egy kis single gameplay sincs még mindig.
  • Shep
    Semmi gond, a virágbolt mindig nyitva áll :)
  • Fpocok
    Tessék. Itt vannak a kivágott részek a játékból. Ezért nem fogom megvenni, már kurvára elegem van. Azt hiszem most telt be a pohár.

• grebber
    NV VGA mellé adják a játékot!Aki esetleg lát majd olcsón azonnal jelezze :D
  • speed01
    Jöhetne már új videó :)
  • wollnerd #1394
    Óóó, egy mekkora fake. :)
  • speed01
    Demoval etetik a népet! :D
  • TomStorm
    A tartalom nem és biztos vagyok benne,hogy X360 és Ps3-on is élvezhető lesz a játék egy jó TV-n.Annyi,hogy nem lesz sok effect meg animáció aztán élsimítás meg az egyéb grafikai dolgok.
    Utolsó játékuk is AC4 milyen jól mutatott már Prev.gen-en ahoz képest mennyi idős a konzol.Na mindegy szerintem ezeket az idei meg a jövő évi játékokat még simán lehet játszani régebbi konzolokon is.
    Persze ha van pénz akkor ajánlott lecserélni Cur.gen-re és akkor nem kell törnöd a fejed vajon,hogy fognak mutatni ezek a játékok:)
  • traumraise
    Emellett még csökkenthetik az utcán sétálgató emberek számát is illetve kivehetik a dinamikus időjárást, csökkentik a látótávolságot stb stb. -> ps3,x360
  • traumraise
    Nem. A ps3,xbox360 verzió valószínűleg olyan gyenge grafikával lesz megoldva amilyen alacsony minőséget pc-n nem is tudsz beállítani. Amit leírtak ajánlott gépigénynek az tényleg csak az ultra grafikához kell. A minimum gépigény pedig gondolom az alacsony beállitáshoz van belőve full hd felbontásban. Ha neked jó egy 720p felbontás is akkor még gyengébb gépen is elfut. Az persze már más kérdés hogy úgy mennyire lehet élvezni. Ha összességében nézem akkor egy 200-250 ezer ft-os gépen normál-high beállításon el kell menjen.
  • jocking
    Hát, ez aztán egy komplex és mindenre kiterjedő érvelés volt. :p Kifejtenéd bővebben? Mi van benne szarrá butítva? Kisebb a város? Kevesebb a misszió?
  • Fpocok
    Konzol verzió szarrá van butítva.
  • jocking
    Na, a hivatalos gépigény megismerése után lenne 1 kérdésem itt, hátha valaki képes elfogadható választ adni rá.
    Nemrég figyeltem, hogy kijött a hivatalos gépigény. Nem tudtam, hogy sírjak, vagy röhögjek, felháborító volt.
    DE. Mondjuk rá, hogy ok, next gen játék, esetleg tényleg szükséges hozzá egy atomerőmű. VISZONT akkor hogy lehet, hogy a játékot kiadják PS3-ra és Xbox 360-ra is? PC-ből miért kell hozzá egy mai high end konfig, amikor konzolból elég hozzá egy 10 éves is?
  • a.carkey
    Miért pont orbáni? Kilőtték valakinek a szemét a topikban? Esetleg nem állnak szóba TESO témában a Hír tévével?
  • BoneDragon
    Oda nem lehet csak úgy bemenni. Ha észrevetted volna ott max 5 emberke ir.. Ja meg még páran akik adják el az accjukat. Amint oda ir valaki egy nem tetsző véleményt egyből törlés van. Igazi orbán politika. Ha nem tetszik tegyük el láb alól. Nesze neked szólásszabadság.
  • TomStorm
    Be lehet fejezni az Off-ot neked is nekem is mindenkinek.Tessék bejönni Teso topikba és oda írni.Ja várj,inkább ne!
  • MerlinW
    Minden tisztelettel, de ha szerinted a TESO egy jó MMO, akkor te még soha nem játszottál jó MMO-val...:) TESO még single játékként sem állná meg a helyét. Játszottam vele sokat, nem vakvilágba beszélek.
  • Malakai
    Szerintem meg túl sok az off már a topicban...
  • Skyline
    Nem nyelem, egy az egybe igaza van, 3 alkalommal BETA-ztam bőven megerősített benne hogy a TESO egy szemét. És mielött hülyeségeket leírnál újra fröcsögve akárcsak a wareztémában, nem a teljes játék nem különbözik a BETA-tól, pár hibajavítás ment rá a legutolsóhoz képest és ennyi. Ettől még bárgyú ötlettelen és primitív.
  • BoneDragon
    Inkább te vagy ezzel a hozzáállással, hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter. 13 évesen volt utoljára előttem ennyi rózsaszín köd... :D
  • TomStorm
    Na ne vicceskedj már ezzel a videóval mert még pofán röhöglek téged is ezzel a szakállas szarral együtt meg az összes igénytelen videójával.Eteti a népet ez a majom és ilyenek mint te meg nyelitek.GRAT:))
  • Skyline
  • Skyline

Erről is ennyi. Majd amikor fél év- év után ingyenessé válik mert lecseng a fellángolás és pofáraesés jön..:)

Off tényleg vége.:)
  • Skyline
    Jaa jaa alaptalan jaaa...
    Színvonaltalan szemét, nem csoda hogy a neten már videó is van ami 30 percig fikázza szénné teljesen jogosan az egészet, kezdve azzal hogy nincs értelme a groupoknak, úgyis mindenhol rohangál mindenki..De mind1 is off vége...

Az meg hogy szart sem vettem: ha nem képes felfogni az agyad amiket leírtam meg azt hogy bizony én veszek játékot csak jól megávlogatom hogy mit akkor az a te gondod. Ha nem veszek semmit ha gondolod tekints rá az origin accomra idióta...
  • TDC Geronimo