Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Caliph
engem csak az érdekel hogy egy pörgõs akció közben pl egy autós üldézésnél amikor száguldassz ezerel hogy fogod irányítgatni a lámpákat/behajtani tilos oszlopokat stb? lesz ilyen lassítás vagy mi? mert gta4 bõl kiindulva ott örültem hogy az autóval menekültem meg kerültem ki a forgalmat/házakat nem még kattintgatni másfelé lámpákat állítani😊

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

modellmaker
Amelyiket a viperával fojtogatta, az is lehet, hogy csak elájult. A másik kettõt meg csak lábon lõtte. De ha Te nem akarod majd meglõni a rendõröket, gyanús, hogy az is megoldható lesz.. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Prince23
Csak kár hogy rendõrgyilkosként irányították. A végén szegény redõrt enm kellett volna lelõni, hanem hamar a csónakba kellett volna ugrania, mint ahogy tette 😊 csak hát na zsarugyilkos. És a profiljához nem illik ez szerintem... kár hogy így prezentálták, elkúrták a végén azzal a rossz cselekedetével.

Ryder62
Nagyon komoly lesz srácok. Nem elég hogy sandbox és érzed a szabadságot de mindent irányíthatsz kedve egy kaputól a város világításáig.
Ütõs lesz.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Krisztiam
nagyon komoly a vége felé, amikor kikapcsolja az áramot és beül a motorcsónakba 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Mire megjelenik, talán már be is újítunk... XD
Shep
ÚÚÚ de komoly, már csak azt kellene tudni ,hogy fog ez futni a gépemen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Tavaly a Watch Dogs nyerte meg a legtöbb, legnevesebb E3 díjakat. lehet ez most sem lesz másképp. Pedig mióta készül...:S

Zseniális lesz ez a játék! Még nézni is szórakoztató, hát még milyen lesz játszani vele! *-*
Nah, akkor ezt pislogjátok meg 😊

Snexi
trailer nagyhatalom lettünk 😄

ProGabe
Digic!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Full HD 😊
ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Mocap videó.

JaSoN HuNTeR
Az összesre egyszerre és akkor még csajozhatsz is vele.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Tehát akkor tartalom szempontjából PS4-re, Pc-re vagy XBOX(∞?)-re lesz érdemesebb megvenni a játékot?
Igen nagy a hasonlóság, a fõcim grafikai is nagyon hasonló, a kamerák stb.
de ez nem baj mert a sorozat is nagyon jó - kár hogy vége a második évadnak.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

grebber
grebber
"GTA4, Hitman Absolution, Crysis stb csak pár játék ami szép volt, áll leejtõs de unalmas, semmitmondó az egész. "

Én egyiket se tartottam unalmasnak! Lehet veled van a gond nem a játékokkal.
De persze mindenkinek más az izlése szóval ha neked unalmas akkor neked az!

Next PC upgrade: 2022

Myselor
mert mást eddig nem mutattak,hát az autózást meg nézd meg, a mozgása és a hangja,vicc volt
"kukától kukáig kellett kúszni mászni a büdös, mocskos sikátorokban" What?!
Nem rég kezdtem el játszani, a korábbi részek közül is játszottam minddel és ugyanannyira tetszik ez is, mint a korábbiak.
Azt se feletjsd el, hogy régen egy-egy játékot évekig játszottál és nem is jöttek havonta az AAA címek. Rohadt nagy az elvárás a részünkrõl is amihez egyszerûen már nehéz felnõniük agyondolgoztatott fejlesztõknek

Tikal
Honnan tudod hogy kimerültek a lehetõségek? Kapsz egy játszóteret, ahol állítolag rengeteg random esemény lesz, meg küldetés, ugy oldod meg ahogy akarod..

Az autózás miért volt nevetséges?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Elkezdtem nézni egy sorozatot, és teljesen a Watch dogs ugrott be: Person of interest 😊 Persze nem azt mondom 100% ugyanaz, sõt, csak mindkettõben van egy faszi aki majd igazságot oszt, de van hackerkedés, akció......

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Myselor
igazad van,mindkettõben.és amúgy sajnos igen ez a szomorú hogy kevés a tartalom a játékokban,az a gond ezzel a kütyövel és hogy irányítgathatunk minden szart,szerintem ki is merült a játék tartalma,nem mondom hogy nem jó,de pl az autózás rész,nagyon nevetséges volt az a kevés amit lehetett eddig látni,mást meg még igen mutattak,szerintem kevés lesz ez is
Ryder62
Ez olyan lesz mint anno a Vice City meg a Mafia esete. Mindenki orrba szájba hasonlítgatta õket hogy melyik jobb... hát mindkettõ jó volt.

Amúgy meg én érzem csak úgy hogy a grafika fejlõdésével arányosan csökken a játékok tartalma, játékélménye?

GTA4, Hitman Absolution, Crysis stb csak pár játék ami szép volt, áll leejtõs de unalmas, semmitmondó az egész. Legutóbb a Hitmant játszottam ki... kb az maradt meg bennem hogy kukától kukáig kellett kúszni mászni a büdös, mocskos sikátorokban. Ez ment egészen a játék végéig. Nagy játékélmény mondhatom.

A Watch Dogs végre hozz valami újat és remélem hogy lesz benne tartalom bõven és a játékélménye is jó lesz.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Gameplay
Tikal
Valószínûnel nem nagyon tudod majd melõzni, de tuti lehet csak ugy simán kalandozni is, csak hackerkedve egyszerübb lesz az életed, meg fogd fel úgy hogy míg más játékokban lockpick-kel szarakodni, itt a telefonoddal 😊

Malakai
Nem is azt írtam, hogy "hackerkedés" nélkül egy játék már egyhangú lesz, hanem, hogy itt mivel erre alapozzák a játékot ha azt mellõzöd valószinüleg egyhangú lesz, feltételezve, hogy anélkül is meg lehet oldani feladatokat (én már ezt kétlem, túlzottan erre van írva a sztori).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Myselor
nem nagyon értem mire gondolsz,a gta 4 tényleg unalmas volt,alapbol a karakterek nem igazán jöttek ,be sem a város.de ez más.a san andreas mai napig rendben van,ez meg hasonló több dolog miatt is.nem tudom mennyire lesz ökörködés,nekem tetszik.😊
Tikal
Igaza lehet, nem hackerkedsz állandoan, hanem kapcsolgatsz 😊

Tikal
én szurkolok neki, mert ez a színes mázos GTA grafika meg animáció nekem már uncsi, ha érted mire gondolok. Mondjuk az arcok jól néznek ki, meg a mozgások is, a sztori is biztos jó lesz, de csak egy ökörködés az egész így is... ráadásul a watch dogs igér valami jó kis multit is 😊

Myselor
a 4 valóban uncsi volt,de az 5 nem tûnik annak,igazából én úgy értettem amit az Ubisoft jelentett ki,hogy az a céljük ezzel a játékkal hogy a GTA5-t lenyomják,hát sok sikert,mer a 2 játék tök más,összesem lehet hasonlítani,nem mondom hogy ez nem lesz jó de,azért nemár ezt,szánalom amit az Uborka mûvel évrõl évre.rosszabb lassan mint az EA
grebber
Egyhangút? Így lesz az egyhangú amikor 2 óra alatt már meghackeltünk 154 cuccot és más nem is történt.
Remélem lehet majd "GTA"-skodni is tehát nem lesz megkötve a kezünk.

Malakai
Kétlem, hogy túl gyakran, na meg ezzel dobják fel a játékot, erre tervezik, valószinüleg a mellõzésével valami egyhangút fog kapni az ember.
A fõsztori maga is ekörül forog.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Na igen PS1, PS2, PS3 vagy X360 megjelenésekor hozzá hasonló grafikát max. csúcs PC tudott , de inkább csak rá 2-3 évvel. Azért a PSX picivel a Voodoo térnyerése elõtt jött ki és azért mire a 3D kártya elterjedt a PC-n, már volt vagy 3-4 éves a PSX. És egy régebbi SNES-hez képest óriási lépés volt.
PS2-bõl is mit kihoztak a végére (pl. Black) és azért PS3-ra is jön ki olyasmi amit alacsony textúrák elelnére is nyál-csorgatva fogadnánk el PC-re.

grebber
Remélem nem lesz ez megkövetelve és lehet majd ezeket mellõzni is!

Malakai
Pedig ez a lényege a játéknak, de ez nem is igazán hackelés, hisz az adott terület már Aiden befolyása alatt áll, inkább irányítás, bármire rá tud csatlakozni egy gombnyomással.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

grebber
Ez az új gameplay hát ,hogy is mondjam nemtudom..

Tudom hogy itt a hackerségrõl szól az egész,de hogy 2 lépésenként hackelünk valamit az inkább irritáló mintsem jó.

Az 100% hogy én nem fogom ennyiszer használni mint a videóban tették.

Tikal
persze, más a kettõ... én azért reméltem hogy a gta5 majd megújul kicsit, de marad ökörködésnek ahogy nézem, aminek nagyon jó ugyan, de már uncsi számomra...

Ha megnézel akár egy Xbox360-as, akár egy PS3-as játékot, akkorról, amikor megjelent a 2 konzol és összehasonlítod a mostaniakkal, akkor láthatod, hogy elég komoly grafikai fejlõdés történt.
Az hiányozna, hogy egy lopakodós, konspirálós, hackeres játék bármiben hasonlítson a GTA-ra a nyílt játékterepen kívül Egybõl le is húznám érdeklõdési listáról. 😄

" De ez is mutatja, hogy a nextgen konzolok semmi olyat nem tudnak majd, amit egy ma kapható PC ne tudna"

Na persze, új konzolt a 0-ik generációs multiplatform játékokról szoktak megítélni és véletlenül sem a csak rá kijövõ extra címekrõl.

Myselor
én valamiért úgy érzem csalódás lesz ez a játék,sokat vár tõle mindenki,a GTA V-t pedig kár hasonlítgatni,ég és föld lesz ez a 2 játék hogy lenyomják,kizárt.megsem fogja közelíteni.
Tikal
valamiért jobban érdekel ez mint a GTA5... remélem jó játék lesz..

Lényegében mindegy. De ez is mutatja, hogy a nextgen konzolok semmi olyat nem tudnak majd, amit egy ma kapható PC ne tudna 😊
Malakai
Mostanában PS4 dev kiteken mutogatják.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

<#eljen>
a.carkey
Az utolsó igencsak marha jó.

A medve nem játék.