Revolution (NBC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, a harmadik se váltja meg a világot... csepegtetik a sztorit, de alapvetõen ez is csak unalmas, és béna volt.
gabo91
Megnéztem én is a második részt.
Kiscsaj nézése nagyon irritál, illetve az érzelgõs faszságot már túlzásba viszik. Ne bántsunk senkit, ne öljünk... akkor halj meg ne éld túl...
Kardpárbajok is elég vérszegények, spartacuséktól kérhetnének pár litert ott van dögivel 😄

Mászkálgatnak, talán túl gyorsan is. Lostban alaposabb volt a mászkálás, több figyelmet kapott a táj a környezet bemutatása (elvégre itt sem hétköznapi világ van, érdekelne)
Sokszor olyan gyorsnak pörgõsnek tûnik, valójában kidolgozatlan részletszegény, nincs hangulata.

Karakterek... 2 jó karakter van (miles, és Gus(Breaking bad-bõl))
Nemrég kezdtem nézni a boardwalk empire-t, azzal össze sem lehet hasonlítani. Van a karaktereknek jelleme, van hangulata a sorozatnak adnak a részletekre, tudnak játszani a színészek. Ellenben ez nagyon gyenge.
Amikor a csaj leesett fájt a lába odament az íjász gyerek, ha ott elkezdett volna bõgni tuti törlés lett volna a sorsa részemrõl...

5/10
Két szereplõ a környezet, és az áramrejtély miatt.
Van hova fejlõdni.

Érdekesség, Rachel (Miles eredeti felesége, szõke csaj anya él, illetve LOST -os szereplõ.)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Andr0
jóez, de majd kiderül az évad közepére jó is marad-e

Armin & Ayu fan

Narxis
Megnéztem a 2. részt is és tetszett. Mi a franc van velem?😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sir Quno Jedi
De jól tolja, egy szót sem szólhatunk! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ForzaInter
ha ez nagyon jó akkor milyen a nagyon rossz?😄

Yo, Bitch!

Na meg hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

kik a többiek és hánynál medál-usb?
Narxis
Lehet ezt úgy is nézni, hogy 15 éven át káosz volt, semmi egységes hatalom nem volt, vagy 10 évig nem volt és aztán bizonyos infók kerültek Monroe-hoz. A néger csávó mondja is az elsõ részben, hogy régóta keresi már Miles-t.

Narxis
ha-ha 😛 Még változhat a véleményem de sztem egész jó.

desigo
A kiscsaj nagyon idegesítõ benne...
15 éven át nem volt fontos visszakapcsolni az áramot de most hirtelen mindenkinek az lett.
stargatelost
Vártam már mikor jelensz meg, hogy az egekbe ajnározd ezt a bugyuta sorozatot is <#vigyor3><#vigyor1><#vigyor>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Megnéztem az elsõ részt, nagyon jó sorozat ez. Rengeteg rejtély vár megoldásra. Azért milyen király lenne már ha ez a valóságban is megtörténne? 😄 15 év áram nélkül....durva lenne.

"oltári gyenge, a seekert is veri evvel a mászkálással."
Hát ha nem 1x1 kilométeren veszik fel. Ugyan az a kis fiatal erdõ, ugyan az a kukoricás, stb.
Valami normális harci koreográfia sem ártana, mer lassan a Xena/Hercules szintje is fölötte lesz.

Montanosz
oltári gyenge, a seekert is veri evvel a mászkálással.

a csajszi meg ne ne öld meg fejvadászt baromsággal jol felidegesitett, meg persze a bamba bugyuta nézésel...vajh hogy kapta meg a szerepet

last resoltal ovatosan, második résztõl az is helo

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

tutituti
meg is lesem ezta last resort-ot!köszi

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ForzaInter
hát ez kurva gyenge. egyedül a flashbackek tetszettek ebben a részben. fõszereplõ kis csaj aranyos meg minden, de színészethez köze sincs.. a színészek közül egyedül giancarlo esposito aki szerintem kurva jó. találhatott volna jobb sorozatot is.. talán még a kis csaj nagybátyja aki ér valamit.

ezek a kardozós jelenetek meg szerintem kurva szarok.. semmi posztapok nincs ebben a sorozatban sajnos, és nem is lesz valószínû kripke nyilatkozatát olvasva. talán még következõ részt megnézem és ha nem javul, akkor nálam kasza.

off: last resort pilot tényleg jó volt.

Yo, Bitch!

stargatelost
OFF: Last Resort-ot csekkoljátok, hihetetlen felüdülés volt a bugyuta Revolution után. Szimpatikus színészek, karakterek, eyecandy-k; történet, aminek súlya van, komoly dolgok. Persze teljesen más világban játszódnak, de azért ez is szerializált.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
A fõszereplõ csaj katasztrófa, olyan hülye pofákat vágott ebben a részben is<#wilting>. Szerencsére behoztak egy eyecandy-t így második részre Nora személyében.
Amúgy gyenge volt ez a rész is...

Sir Quno Jedi
Az a baj, hogy ebbõl már nem nagyon hoznak ki értelmes scifit, azon 1xû okból, hogy az alapötlet is egy vicc. A vezetõkben (pl. fémekben) szabadon áramló (és amúgy murva lassan áramló) elektronokat, ha megakadályozod ebbéli hobbijukban, márminthogy hogy mozoghassanak, azzal az anyagok természetét is megváltoztatod és ha globálisan teszed ezt, akkor minden ezzel kapcsolatos dolognak lõttek, gyakorlatilag az ismert fizikai szabályokat borítod fel, így az élõlényekre is olyan negatív hatása lesz (konkrétan idegi tevékenységeknek lõttek pl.), hogy ihaj-csuhaj.

A másik, hogy mielõtt az elektromosságot széles körben el kezdték volna használni, nagyon komoly, erõsen iparosodott civilizációnk volt. Se a gõzmozdonyhoz/hajóhoz/szövõgépekhez/kovácsológépekhez/hengermûvekhez/vasbetonhoz/bányászathoz/lõfegyverekhez stb. nem kell villanyáram, de még a könyvnyomtatáshoz sem, nodepláne a közvilágításhoz SEM. SZóval egész tisztes kis világot lehet kiépíteni a villamosság hiányában is. Idõbe telik visszaállni, de nem probléma, a PONTOS és részletes tervek megvannak, semmit sem kell újra feltalálni, sõt mûködõ példányok vannak pl. a múzeumokban, történelmi parkokban stb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

A választ megtalálod a Vissza a jövõbe 3.részében..igaz az a hûtõ akkora,mint egy fél szoba😊))))
Nincs új a nap alatt... sajnos túlzottan is kiszámítható a story.
nem volt sztem rossz a 2. rész..
De...a fõszereplõ csaj annyira idegsít...az a bamba nézés...ááá

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
annyira tudtam h az anya nem halt meg...😄
de azt hittem h kicsit késõbb játszák ki ezt a kártyát😄

Szerintem is gyenge volt. Ennél sokkal jobb sorozatokat kaszáltak el korábban.
Andr0
szerintem jó volt a 2 rész is...

Armin & Ayu fan

Csacsi
Hát ez egyre rosszabb lesz 😞

Így a második rész után. A vége megint jó volt, de végigszenvedni az elõtte lévõ 40 percet, nah azért kár volt 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

A River az tényleg jó volt, nagy kár érte, hogy kaszálták.
Ha csak a The Rivert láttad, akkor esetleg...
Tudom. Mégis kaszálták, mert nem volt nézettség. Állítólag azért, mert a nõk nem nézték.
stargatelost
A The River a tavalyi évad legjobb újonc sorozata volt. Pont. Abban is volt család, mégis meg tudták oldani, hogy ne legyen szar, és hihetõ legyen.

Üdv mindenkinek!

Remélem nézhetõ lesz, belekukkantok hamarosan.

Amit meg sokan kifogásolnak a családi drámásodás kapcsán, azzal csak egyetérteni tudok. De sajnos ma ez a mainstream. A nõkre hajtanak nézettségben a csatornák. A The River szerintem például egy qrva jó misztikus horror sorozat volt, de azért kaszálták, mert a nõi nézõk elutasították, mondván: túl félelmetes volt...
LasDen
olyan lett mint vártam....szar....nem nagy kár érte....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gondolom a filben nem lesz hamar logikus válasz, de vagy a régi módszerrel (hoznak onnan ahol van!) vagy nem elektromos hûtõszekrénnyel, lásd Einsten féle acetonos hûtõ.

tutituti
sokan fújták a mélyhûtõt😊

desigo
Hétfõn jön a második rész.

A bossnak az italába a jeget,hogyan is készítették el?
az igazi neve királyabb szerintem 😄
gabo91
Aha. Hozza a formáját 😊
Mondom eddig õ a legjobb karakter/színész.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

daver88
Gus benne van a BB-bõl?? már töltöm is...

desigo
Jópár butaság volt benne és elég hatásvadász volt az elsõ rész.
De szerethetõ sorozat lesz ha lesz benne elég esemény.
gabo91
Este meglestem én is.
Nem volt rossz, de legyen jobb!
Gustavo (Breaking Bad) sorozatbeli nevén Tom Neville húzókarakter, talán õ az egyetlen aki tud színészkedni.
Charlie: aranyos, de egy vicc. (15éve van áramszünet, elõtte 3-4 éves lehetett) most 18-19éves lehet. Eddig a környékre se mehetett ki most meg irány a város. Remélem átalakuláson megy át és valami kemény csajt csinálnak belõle, veszélyes lehet azzal a nyílpuskával.
Danny vagy mi volt a szõke gyerek neve... nagyon irritál, mint egy óvodás, remélem kihullik.
Nagybácsi: Végre valami normális szereplõ, remélem nem hullik ki.
Nate: íjász gyerek. Szintén normális szereplõ, õ se hulljon ki. Elején keménynek nézett ki, aztán mikor ölt íjjal, majd kiderült hogy Monro embere akkor bizonyított... de mikor megmentette a kis csajt a saját társaitól... nem kell ilyen érzelgõs fa**ág.

Kicsit rohanósnak tûnt az elsõ rész nekem hamar végigjárták az utat a városig, csatáztak egyet stb. Nincs gond ezzel, csak utána nehogy visszavegyenek a tempóból aztán egy helyben toporogjanak. (walking dead)

Táj nagyon bejön. Kicsit mutathatták volna hogy gazdálkodnak vadásznak szerzik a kaját stb.
Nagyon jó jelenet volt az elején mikor az öreg elõrántotta a farmon a puskát, szóltak neki hogy lõfegyver birtoklásért akasztás jár...
Akkor kösse fel magát!

Az áram, nyakláncok körüli rejtély tényleg LOST-os hangulatot teremt.
Remélem kap a sorozat még pár jó szereplõt illetve a jelenlegiek fejlõdnek. Jó sorozat lehetne belõle, csak el ne ba**ák.

Kellene már valami LOST utód szerûség.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

ForzaInter
na megnéztem én is. nem olyan rossz ez, egy terra nova-nal mindenképp jobb a fõszereplõ kis csaj aranyos meg minden, de a színészethez nem sok köze van😄 posztapok hangulat jól átjött, fasza volt látni a kihalt várost, tájakat. remélem fognak még mutatni.

egy 6/10 nálam a pilot

Yo, Bitch!

tutituti
Na most végeztem a pilot-tal.Nekem bejött.

Nem rossz ez, de tény, hogy nem villantottak túl nagy újdonságot a pilottal.
Azért a V-hez ne hasonlítsuk már, mert az kritikán aluli volt. Sajnos az viszont igaz, hogy a Terra Novával vannak közös vonásai (a színvonala is).
Kár hogy két szülõt ki is írták, pedig húzó karakterek lehettek volna. Minednesetre a fõszereplõ kiscsaj nem rossz, meg a nigger "gonosz" se. Hurley szerepére is találtak egy dagadt szakállas freaket, megvan a lostos WTF pillanat is, amolyan JJ Abramsosan az epizód végére...

Szal nem rossz, csak még nem elég jó 😊
ForzaInter
Ja ezek a témák nekem is kedvenceim. De ha valami botrányosan szar én nem kínzom magam.

Yo, Bitch!

stargatelost
A dínók az egyik leghanyagoltabb elemek a filmekben/tévében, de nagy kedvencek, szóval muszáj lett volna 😊 Ugyanígy a posztapok cuccokkal sem vagyunk bõségesen ellátva (bár ebbõl azért legalább több van), szóval ezt is nézni kell, mert ez van...

HTS s3rg1nh00
szerintem pilot alapján nézhetõ,majd még meglátjuk,bár nekem a Falling Skies éppen tetszett,viszont az is igaz,nincsenek egetverõ elvárásaim a mostani sorozatoktól...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ForzaInter
Mondjuk a Terra Novat-t én is végignyomtam. Éppen hogy nézhetõ kategória volt.😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
Akkor ha a Terra Nova megél 5 évadot és kibaszott szar végig, akkor se kaszálod? Na ne bassz!😄

Yo, Bitch!

stargatelost
Én se szoktam kaszálni, pl. Terra Novánál már fizikai fájdalmat okoztak a végén a részek, de azért csak lenyomtam 😄 Talán ez nem fajul addig 😊 Meg ennyi alapján én azt mondanám, hogy azért szerializált lesz rendesen. Meglátjuk.

ForzaInter
akkor ti mazohisták vagytok😄

Yo, Bitch!

tutituti
Dettó.Én is végignézem ha már belekezdtem.