Revolution (NBC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiscsaj nézése nagyon irritál, illetve az érzelgõs faszságot már túlzásba viszik. Ne bántsunk senkit, ne öljünk... akkor halj meg ne éld túl...
Kardpárbajok is elég vérszegények, spartacuséktól kérhetnének pár litert ott van dögivel 😄
Mászkálgatnak, talán túl gyorsan is. Lostban alaposabb volt a mászkálás, több figyelmet kapott a táj a környezet bemutatása (elvégre itt sem hétköznapi világ van, érdekelne)
Sokszor olyan gyorsnak pörgõsnek tûnik, valójában kidolgozatlan részletszegény, nincs hangulata.
Karakterek... 2 jó karakter van (miles, és Gus(Breaking bad-bõl))
Nemrég kezdtem nézni a boardwalk empire-t, azzal össze sem lehet hasonlítani. Van a karaktereknek jelleme, van hangulata a sorozatnak adnak a részletekre, tudnak játszani a színészek. Ellenben ez nagyon gyenge.
Amikor a csaj leesett fájt a lába odament az íjász gyerek, ha ott elkezdett volna bõgni tuti törlés lett volna a sorsa részemrõl...
5/10
Két szereplõ a környezet, és az áramrejtély miatt.
Van hova fejlõdni.
Érdekesség, Rachel (Miles eredeti felesége, szõke csaj anya él, illetve LOST -os szereplõ.)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kik a többiek és hánynál medál-usb?
15 éven át nem volt fontos visszakapcsolni az áramot de most hirtelen mindenkinek az lett.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Hát ha nem 1x1 kilométeren veszik fel. Ugyan az a kis fiatal erdõ, ugyan az a kukoricás, stb.
Valami normális harci koreográfia sem ártana, mer lassan a Xena/Hercules szintje is fölötte lesz.
a csajszi meg ne ne öld meg fejvadászt baromsággal jol felidegesitett, meg persze a bamba bugyuta nézésel...vajh hogy kapta meg a szerepet
last resoltal ovatosan, második résztõl az is helo
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
ezek a kardozós jelenetek meg szerintem kurva szarok.. semmi posztapok nincs ebben a sorozatban sajnos, és nem is lesz valószínû kripke nyilatkozatát olvasva. talán még következõ részt megnézem és ha nem javul, akkor nálam kasza.
off: last resort pilot tényleg jó volt.
Yo, Bitch!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amúgy gyenge volt ez a rész is...
A másik, hogy mielõtt az elektromosságot széles körben el kezdték volna használni, nagyon komoly, erõsen iparosodott civilizációnk volt. Se a gõzmozdonyhoz/hajóhoz/szövõgépekhez/kovácsológépekhez/hengermûvekhez/vasbetonhoz/bányászathoz/lõfegyverekhez stb. nem kell villanyáram, de még a könyvnyomtatáshoz sem, nodepláne a közvilágításhoz SEM. SZóval egész tisztes kis világot lehet kiépíteni a villamosság hiányában is. Idõbe telik visszaállni, de nem probléma, a PONTOS és részletes tervek megvannak, semmit sem kell újra feltalálni, sõt mûködõ példányok vannak pl. a múzeumokban, történelmi parkokban stb.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De...a fõszereplõ csaj annyira idegsít...az a bamba nézés...ááá
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de azt hittem h kicsit késõbb játszák ki ezt a kártyát😄
Így a második rész után. A vége megint jó volt, de végigszenvedni az elõtte lévõ 40 percet, nah azért kár volt 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Remélem nézhetõ lesz, belekukkantok hamarosan.
Amit meg sokan kifogásolnak a családi drámásodás kapcsán, azzal csak egyetérteni tudok. De sajnos ma ez a mainstream. A nõkre hajtanak nézettségben a csatornák. A The River szerintem például egy qrva jó misztikus horror sorozat volt, de azért kaszálták, mert a nõi nézõk elutasították, mondván: túl félelmetes volt...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mondom eddig õ a legjobb karakter/színész.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
De szerethetõ sorozat lesz ha lesz benne elég esemény.
Nem volt rossz, de legyen jobb!
Gustavo (Breaking Bad) sorozatbeli nevén Tom Neville húzókarakter, talán õ az egyetlen aki tud színészkedni.
Charlie: aranyos, de egy vicc. (15éve van áramszünet, elõtte 3-4 éves lehetett) most 18-19éves lehet. Eddig a környékre se mehetett ki most meg irány a város. Remélem átalakuláson megy át és valami kemény csajt csinálnak belõle, veszélyes lehet azzal a nyílpuskával.
Danny vagy mi volt a szõke gyerek neve... nagyon irritál, mint egy óvodás, remélem kihullik.
Nagybácsi: Végre valami normális szereplõ, remélem nem hullik ki.
Nate: íjász gyerek. Szintén normális szereplõ, õ se hulljon ki. Elején keménynek nézett ki, aztán mikor ölt íjjal, majd kiderült hogy Monro embere akkor bizonyított... de mikor megmentette a kis csajt a saját társaitól... nem kell ilyen érzelgõs fa**ág.
Kicsit rohanósnak tûnt az elsõ rész nekem hamar végigjárták az utat a városig, csatáztak egyet stb. Nincs gond ezzel, csak utána nehogy visszavegyenek a tempóból aztán egy helyben toporogjanak. (walking dead)
Táj nagyon bejön. Kicsit mutathatták volna hogy gazdálkodnak vadásznak szerzik a kaját stb.
Nagyon jó jelenet volt az elején mikor az öreg elõrántotta a farmon a puskát, szóltak neki hogy lõfegyver birtoklásért akasztás jár...
Akkor kösse fel magát!
Az áram, nyakláncok körüli rejtély tényleg LOST-os hangulatot teremt.
Remélem kap a sorozat még pár jó szereplõt illetve a jelenlegiek fejlõdnek. Jó sorozat lehetne belõle, csak el ne ba**ák.
Kellene már valami LOST utód szerûség.
egy 6/10 nálam a pilot
Yo, Bitch!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Azért a V-hez ne hasonlítsuk már, mert az kritikán aluli volt. Sajnos az viszont igaz, hogy a Terra Novával vannak közös vonásai (a színvonala is).
Kár hogy két szülõt ki is írták, pedig húzó karakterek lehettek volna. Minednesetre a fõszereplõ kiscsaj nem rossz, meg a nigger "gonosz" se. Hurley szerepére is találtak egy dagadt szakállas freaket, megvan a lostos WTF pillanat is, amolyan JJ Abramsosan az epizód végére...
Szal nem rossz, csak még nem elég jó 😊
Yo, Bitch!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Yo, Bitch!