461
-
#221 Starship Troopers folytatás? Hol, mikortól? Milyen címen fut? -
#220 Nálam ez 12 + a My Little Ponies: Friendship is Magic, de azt csak darálni szoktam, most várom, hogy véget érjen harmadik évad. -
#219 Jah igen, a clone wars is egész tűrhető és egyre jobb, fejlődik. -
#218 The Big Bang Theory-t kifelejtettem, akkor 12 sorozatot nézek hetente. :D
Mindet nézem amit felsoroltál, Grimm-et várom, hogy folytatódjon, 8 nap van hátra.
Rajzfilmeket annyira nem komálom, Star Wars-ba belenéztem, nem rossz de jobb lenne egy élőszereplős. Justice League ami Cartoon Network-ön ment régen? Azt szerettem. -
#217 Nézzél animációs és rajzfilmeket is, azzal is lehet feltölteni. AZ új Green Lantern sorozat pl., a Young Justice, az Ultimate Spiderman, Naruto ilyesmi. De nemrég ment még a Thundercats, Avengers stb. is. Aztán ott vannak ezekből az egész estés animációs/rajz mozik, főleg a Justice League-esek jók, de mindig van ez-az, pl. legutóbb a Starship Troopers folytatás. De pl. Mass Effect, Dead Space animációs filmek is.
Nomeg sima filmekből ott a Spartacus, Suburgatory, Bones ami még megy (hogy mindjárt három eltérő stílust is hozzak). The Big Bang Theory, Modern Family, Grimm, Haven (az már csak év vége felé folytatódik), jön majd az új Game of Thrones, szal. nem fogunk éhezni... :D -
#216 Szóval olyan 10 körül vagy alatt szvsz kevés. -
#215 Most heti 11 van, de többnyire olyan 15-18 körül szokott lenni. Elkaszálták a Primeval New World-öt, Merlin befejeződött, Fringe befejeződött, Alphas kasza, meg egy csomó szüneten van, hétvégére csak akkor van sorozatom ha megvárom valamelyiknél a fordítást(jelenleg).
2 sorozatot tervezek megnézni, hogy eldöntsem jó-e aztán akkor lesz bepótolni valóm mert 2. vagy 3. évadnál tartanak. -
#214 Nálad mennyi a kevés? :D -
#213 Ez a sorozat annyira jó,hogy ha pont pihenőálláson van egy sori akkor addig végig lehet ezt nézni.
nem is rossz,nem is jó.
"Nyáriszünet" tölteléknek megfelel! -
#212 Most én nem tom, hogy ti mennyi sorozatot néztek de aki keveset(mint én) annak simán belefér az idejébe. És annyira tényleg nem rossz. Nem kellett még beletekernem bár tény, hogy pl. az alagutas rész eléggé unalmas volt. -
#211 Jó akkor nem kiváló de nézhető na. :D -
#210 Hahahahahahahahahahahahaha
Kurvára nem érdemes, nehogy kínozd magad vele :D A jelenleg futó legpocsékabb sorozat. Narxisra meg ne hallgass, ő mindent felajnároz, még a legfosabb fost is :D (Most ennél a hsz-ednél már komolyan elgondolkodtam rajta, hogy ezt nem gondolhatod komolyan, és te vagy a greatest troll, hogy évek óta szívatsz minket a dícséretekkel. közben meg csak trollolsz :D Komolyan nem tudom elképzelni, hogy tarthatja valaki ezt a bugyuta szart akár jónak is, nemhogy kiválónak... :) -
#209 Érdemes. Ez egy kiváló sorozat! -
Quantumleap #208 Úgy a hatodik-hetedik rész óta nem néztem a sorozatot, kissé unalmas lett az elhúzódó gyerekkiszabadítás. Ami pedig inkább irritált, hogy a szereplők tök ugyanúgy néznek ki, mint 15 évvel korábban. Érdemes folytatni a nézést? -
#207 Egész jó volt ez a fél-évad záró rész, viszont egy k.nagy blődség mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Anyuci miután kiiktatta az őrét azt a rohadék sickfuck vallatótisztet, és mielőtt lelépett miért nem vette ki a medált az erősítőből? Miért nem verte szarrá az erősítőt? Ok sietni kellett, de legalább a függőt ha kiveszi az időbe se telt vol. Áhh, nők...
-
xido #206 Nagyon jól mondta Danny Maddigan az Utolsó akcióhősben..mindig elpofázzák az időt egy szimpla fejlövés helyett:) -
ldavid #205 írni akartam egy nagyon jót is :)
szerintem a tn-ban sokkal szarabb volt minden -
#204 Hogy jön ide a Homeland? :D Ég és föld :D
Terra Novánál tűrhetőbb, de nem igazából nem sokkal. Azt még végigszenvedtem a dínók miatt, ezt már nem fogom. Szar a világ, szarok a karakterek, szarok a színészek. Minden szar ebben a sorozatban. -
ldavid #203 hát nem tudom az írók miért sírták el magukat ezen, de végülis nem untam
az meg hogy szar... mihez képest? terra novához képest iszonyat érdekfeszítő minden rész, de pl. egy Homeland mellett inkább közepes syfy sorozatnak tűnhet -
#202 Itt lesz az mindjárt, csak 4 hónap :) -
Masakari #201 Ez fasza volt,köv részt most.... -
#200 Pfff, ne idegesítsetek. :D Sztem tök jó volt, de tényleg, volt benne epic harc is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Monroe vs Matheson
Az előző alagutas rész volt egy kicsit unalmas. -
#199 az egész sorozat az:D -
#198 Már nem nézem, de így látatlanban ki merem jelenteni, hogy szar rész volt :D -
#197 Na ha ez nem volt elég jó rész nektek akkor semmi sem... -
#196 Csak neked. :D -
#195 csak nekem volt olyan érzésem mintha kimaradt volna egy rész? az előző részben még beleestek a folyóba amin egy csomó ideig zegtek hogy jussanak át, aztán meg a néger nőt mutatták a nagy cuccal. ezek után a kövi részben meg már mennek a meró alagutba egy rakás emberel, meg egy kémel. WTF???? -
ldavid #194 arra én is gondoltam :) -
Monoton #193 Profi lezárása lett volna a sorozatnak, amikor a kiscsaj felébred és kiderül, hogy csak álmodta -
#192 a végén az öreg F@sz volt... -
ldavid #191 a végéről nagyon a breaking bad jutott az eszembe, és még gustavo is ott volt :) -
Monoton #190 Átszálltak -
#189 jóóóóóvótez :) -
megelőztél:D -
#187 Neeeeem, azt azért nem. :P
Am. mi van ha átszálltak egy másik vonatra?:D -
#186 Mint ahogy az egész sorozatot is :D -
#185 Akkor ezt elcseszték. :D -
Borg #184 Nem, mert a jelenet úgy nézett ki, hogy a városban szálltak le... -
#183 Akkor lehet, hogy csak a hídig mentek vonattal. :P -
Borg #182 Elmondták, hogy 100 mérföldes körzetben nincs másik híd, mert lerombolta a militia mindet...