Revolution (NBC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Viccet félretéve, inkább csak arról van szó, hogy én szeretem az összképet nézni, nem tudok jeleneteket kiemelni egy sorozatból. Filmbõl igen, sorozatból nem és ezért furák nekem az ilyen elemzések, meg tényleg erõltetettnek éreztem vagy én nem éreztem erõltetettnek az említett jelenetet, jeleneteket. Maggie halálát leszámítva mert az tényleg furcsa/gyengén rendezettnek tûnt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Én sem voltam katona egy percig sem, de azért több órán keresztül toszódni egy szál sniper ellen... Egy fedezékbõl ki kellett volna dugni egy ágra szúrt sapkát, vagy akármit, és amíg sniper barátunk lõ addig egy másik milicista leszedi. Akármilyen puska van nála a magányos orvlövész egyszerre csak egy célpontot tud követni. Ezért is van melletük egy spotter.
Más kérdés hogy muskétával célzott lövést elég nehéz leadni, de 20-30 méterrõl (elég közel volt az épület) talán nem lehetetlen.
Ettõl függetlenül szórakoztató a sorozat.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Másik a flashback. Ez csak a nézõknek tart addig amíg tart, valójában ezek pár pillanatnyi gondolatok, emlékek bevillanása. Nem szabad összekeverni az ábrándozással.
Igazából a többi is elég gyenge, izzadtságszagú erõltetett kötekedés, Maggie halálát leszámítva.
Sose értettem miért kell kiemelni jeleneteket és logikailag kielemezni képkockáról képkockára. Az, hogy neki nem tetszett az megint egy másik dolog. Azt már véleménynek hívják. Visszatérve az elemzésre, rengeteg apró cselekedet történhet a háttérben, a motivációkat pedig sokszor utólag ismerjük meg, nincs a nézõ annyi info birtokában, hogy most pl. Captain Neville cselekedeteit megítélje.
meg néha jól is néz ki, ez a szoba is milyen szép volt már 😄

The 10 Dumbest Things on TV So Far This Season Read more: The 10 Dumbest Things on TV So Far This Season
Elég beszédes, hogy a 10 legostobább dologból a tv-ben az elmúlt hetekbõl 9 dolog a Revolutionben volt. És ott van 2. helyen Maggie halála!!! Ugyanezeket a baromságokat írtam le én is 😄 Röhejes volt 😄 Meg a sniperes dolog...
Szánalmas ez a sorozat, még jó, hogy elmegy 3 hónap szünetre <#eplus2>#eplus2>
persze próbálták eltakarni... 😄
egész jó rész volt amúgy
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
A térkép rohadt jó, látszik, hogy mi a szitu.
Itt van az egyesek által hiányolt technika is, de ugye elmondta a szaki hogy mi a problem. Sztem ugyanez a helyzet a dízeles autók és az utak tekintetében is. Túl sok szervezettséget feltételeztek, holott a történet egyértelmûen abban az idõben játszódik amikor elkezdenek kikecmeregni a káoszból és még nagyon messze vannak így is mert egy darab kenyérért megölik egymást az emberek. Egyedül ott van rend ahol állomásoznak ezek a katonák.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na jó nem. Juliet is fasza volt, ahogy az ablakban állva átvilágította a ruháját a nap...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
15 éven át nem volt fontos visszakapcsolni az áramot de most hirtelen mindenkinek az lett.
Sztem eddig is az volt, csak elõször jött a káosz, meg az összeomlás, aztán elkezdtek felülkerekedni a hadurak, meg területeket szerezni és kb. most jutottak el olyan szintre, hogy ezzel is tudjanak foglalkozni. BTW Monroe el is mondja S01E05-ben, hogy...
De volt már róla korábban is szó, hogy aki most vissza tudja állítani az elektromosságot, azé lesz a hatalom. Csak simán most jutottak el arra a szintre, hogy ennek utána is tudjanak menni.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Legalábbb Monroe kap új célt, meg elõrébb lettünk kicsit a történettel, de ez nekem kezd édeskevés lenni....
Yo, Bitch!
Majd alakul ez még. 😛
Sztem itt a problémád lényege, ezért ekézted a TerraNova-t is, pedig nem lesz olyan mint a StarGate Universe. 😛
Am. remélem jó a nézettség mert nekem tetszik. Itt-ott tényleg béna dehát ez van.
Tudom, hogy állandóan ezzel jövök, de nem véletlen a Lost vesszõparipám. Aki látta, tudja, miért volt az a legjobb történetvezetéssel és karakterizációval felvértezett sorozat (flashbackekrõl meg ne is beszéljünk, mesterien adagolták a múltjukat a karaktereknek). De nem is ezt várnám el, de legalább lenne ebben a szarban valami kimértség, összeszedettség, rendes szerkesztés, normális karakterizáció. De nincs. Ez a szomorú.
Szerintem úgy lenne jó a Revolution, ha lassabb lenne. Kb. most találnák meg Miles-t, addig pedig ismerkedtünk volna a világgal, karakterekkel, stb. Meg darkosabbra is vehetnék a stílust.
De amíg ilyen nyomorékságokat tuszkolnak le a nézõk torkán, hogy
Részemrõl kasza, vagy majd darálom, de ennyit nem ér meg, hogy hetibe nézzem, aztán mérgelõdjek a sok baromságon. <#levele>#levele>
Viszont a puskát nem értem. Egy nagyobb szakaszban nincs ilyen puska, folyik rá a nyáluk egy sima "börtönõrnek" meg odaadják?
Ugye láttad csórikáim mivel lõttek?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ezen én is kiakadtam. Ahhoz képest hogy az átlag amcsinak a seggéhez van nõve az autó könnyen kiszálltak belõle egy kis áramszünet hatására. 😊 Pedig egy dízel minden elektromosság nélkül vígan mûködik. Annak nem kell gyújtószikra: a sûrítésre a gázolaj felhevül és öngyulladással berobban. Persze nem árt ha nem -10 fokos a motorblokk, de ezt nem csak elektromossággal lehet elérni, meg a fõtengely átforgatását sem (kurbli rulez. 😊 Üzemanyagnak növényi eredetû olaj is megteszi. Úgy látszik jobban szeretnek kovbojosdit játszani, miközben vidáman pöföghetnének mondjuk öreg dízel Mercikkel.
Egyébként nem túl erõs sorozat szerintem, ennyi drámaiság és színészi alakítás egy Fallout játékban is van (egy-két színészt leszámítva.) Ahogy az új infokat kapja a kiscsaj szinte látom a képernyõn a "Quest Added:" feliratokat. 😊 A sminkes/jelmeztervezõ is szégyellheti magát. A világvége után is szinte mindenki tökéletesen simára borotvált, és tiszta, új ruhákban flangál. Mintha most jöttek volna egy plázából. Nézzék már meg a Roadot ezek a szerencsétlenek: na ott van az igazi posztapóka-look!
Szar az egész, nem így kell sorozatot csinálni <#rinya>#rinya> Látszik, hogy Lostozni akarnak a WTF-okkal, de kurvára rosszul fognak hozzá ezekhez. Gagyi, bugyuta, a karakterek érdektelenek, stb...
Évadvégi csavar az lesz, hogy a csajnak elõtör a homlokából egy lény 😄 😄 Kiborító, amit mûvel színészet ürügyén.
Egy 196x-es gagyi ruszki sci-fiben hasonló történések után a mérnökök csináltak teljesen mechanikus robbanómotort, ami ugyan kényelmetlenségekkel és gyakori szervizeléssel járt, de legalább ment.
A lõfegyvereket sem értem mint extrát, meghalt összes fegyver tervezõ és készítõ?