The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hogy magadat hogy minosited, kerlek ne velem oszd meg! 😊
En szerintem a hiba a te keszulekedben lesz, de mit ertek en a lovakhoz (virusirto es admin futtatas mellett en a tuzfalat is megneznem, a vc+ es java mellett). Irodai gepre mindenesetre - csak ugy probabol - elkezdtem felrakni, es nem volt gond. Pedig nem futna, vkarty hianyaban 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.01.31. 22:09:57
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
https://www.twitch.tv/bethesda

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.01.31. 22:06:36
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Katasztrófa, az én hibám volt.
Nem rég cseréltem le a videókártyám, elötte egy őskövületem volt, nyilván dx9 es támogatással. Egy DXCPL nevű progival próbáltam becsapni az ESO-t, és el is indult vele, de játszhatatlan volt. No ez a progi azóta is fent van. Miután eszembejutott és kikapcsoltam már minden rendben van.
Elnézést a töketlenségért és köszönöm a jószándékű hozzáállásotokat! 😊
Egyébként a Zenimax fórumokon írnak hasonló problémákról, pl. ennek az illetőnek megoldódott (utolsó előtti hozzászólás).
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Sajnos a játékkal még nem tudtam játszani. Karakter generálás már meghiúsul, hiszen konkrétan nem látom a karaktert. Kíváncsiságból csináltam egy random valamit, és azzal beléptem, ott tapasztaltam, hogy nem csak én nem látszok, hanem más sem.
5 perc alatt nem töltötte be a karakteremet, én többet nem vártam még, mert csak futólag rá akartam nézni a játékra, de eleve elég sokat bíbelődik a betöltéssel is.
Azért gondolom, hogy nem ezzel lesz a gond, mert az elején tutorialban láttam az első dremorát, másodikat már nem, illetve háttérben fel-fel villant egy npc (aki az ajtót tartotta, lehet, hogy több is volt), de el is tűnt. Tehát van textúra, csak valamiért hibás a dolog.
Driverem friss (24-ei 😊.
Maga a játék is szaggat kicsi beállításnál is (low-on!), már a karakter generáláskor is (hátteren látom), ami megint gyanús a konfigommal.
Egyébként a gép maga friss, nincs egy hónapos. Minden mást gyönyörűen visz.
De ha ez a jelenseg allando, vagyis ha kis ido elteltevel sem javul es ugyanugy nincs/vagy eltunik a textura/npc, akkor ott mas gond lesz. Tippre, ja repair utan a kliens oldali fileok epek, akkor lehet, hogy windows beallitas, vagy valami driver problema lesz.
Nem ismerem a GT740-es kartyat, de nalam a masik "csaladi" gepben egy 660gtx ti kartya van es medium beallitasokkal stabilan fut nagyobb tomegben is, igy gondolom a 740-es sem lehet gond.
Nem tudnal egy screenshotot loni, hogy nez ki pontosan?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.01.26. 13:09:38
Tanácstalan vagyok már.
Telepites es patchek utani elso loginnal vannak/lehetnek hosszabb toltesi idok, amig ujrarendszerezi magat a kliens, de ez a lassu toltes ilyenkor a jelszo beirasa/login es a karaktervalaszto kepernyo kozotti idoszakban szokott megtortenni. Utana barmikor inditod majd, csak 2-3 sec es mar be is tolt a karakter valasztot.
Megvettem az ESOt, és sajnos problémám van vele.
Hiába vettem le minimumra mindent, nagyon szaggat, és nem tölti be a karakteremet karaktergeneráláskor (és késöbb sem).
Minden driverem a legfrisebb. Config:
I5 6400 proci (2,70 Ghz)
8 giga ram
Geforce GT740 kártya
Mi lehet a gond? A gép elviekben elégnek kellene legyen. Egyébként a procit pörgeti 100%-on.
Válaszokat előre is köszönöm.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
1.5 év kihagyás után, végre rendeződött háttérrel, előfizetőként végre lehorgonyoztam a játéknál.
Nevem: @Foxxika - DC oldalon, Ork-ként és DK szakmával viselve keresném aktív, segítőkész, leendő barátaimat 😊
Ha valaki tud ilyen Céhről vagy csak elölről kezdte és lenne kedve csatlakozni, üzenjen valahogy <#alien>#alien>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Utoljára szerkesztette: sztar007, 2016.12.16. 17:24:36
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az nem valtozott persze, hogy este, amikor a haztartasi es csaladi dolgok "vegeztevel" ugyanugy a gep elott ulok par orat mint anno, de mar korantsem egy jatek miatt, naprol napra. Csak az elmult ket hetben jatszottam par orat az Arkkal, Divisionnel, swtor-kal, Diabloval, wow-tal, es a szokasos napi sorozatok mellett vegigneztem a Mozart in the Jungle harmadik evadat es folyamatosan probalom potolni lemaradasomat a Westworldben is, mikozben ketnaponta a hajamat tepem a csajok (kezis) meccsei alatt.
Az SC jelenleg igeretei szintjen majdnem mindent tartalmaz, amire en vagyok egy jatekban a napi "robot" utan, ezert egyelore tartok attol (es valahol bizok is benne), hogy megint a hatterbe fog szorulni minden mas miatta 😊 Maximum nem igy lesz, kiderul, ha egyszer vegre majd megjelenik.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.12.14. 10:52:13
Orsinium szintű nagy DLC, amivel el lehetett lenni sokáig mióta nem volt már. Nekem már a thieves guild meg a dark brotherhood sem volt az igazi. Ott is a terület lényegében csak egy látványelem volt, de se mellékküldetések rajta, se semmi, nevetséges. Képtelenek belőni a nehézséget is, a játék eleje óta 2 éve összesen 2 új trial jött ki, a második gyakorlatilag annyira nehéz veterán szinten, hogy a játékosok 1%-a képes megcsinálni. Én soha meg sem próbáltam, kell a francnak. A játékostábor casual, nekik pedig a középnehéz 4 fős dungeon-ok kellenének. Ebből is egészen pontosan 4 db új jött ki 2 éve (ha nem számoljuk az első pár veterán verziót, ahol még különbözött a normáltól) a DLC-kel.
Edit: Amit a végén írtál, nekem is úgy tűnik most már inkább a solo tes rajongókra hajtanak inkább és nem az mmo játékosokra akiket úgyse tudnak megtartani.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.14. 09:35:53
Lássuk be még mindig ott járunk, hogy a 2014-re ígért fejlesztéseket rakják bele a játékba, amiért 6 hónapot kellett volna előfizetni, nem 2 évet. Nekem csak ennyi bajom velük. Semmi gond azzal, hogy az alapjátékot javítgatják, amit az elején rohadtul elbasztak, de mellette tartalom sem ártana azoknak, akik mondjuk nem heti 2 órát játszanak. Ha ennyire nincs kapacitásuk, akkor meg el kellett volna már gondolkodni azon, hogy új emberek vesznek fel, nem most, hanem 2 évvel ezelőtt. 1 év alatt összerakjuk a játékot jóra, a másik team meg pakolja be a tartalmat. Ehelyett fél évek telnek el lényegi tartalom nélkül. Manapság nincs ember aki ezt szótlanul tűri és elnézi havi előfizetésért, mikor ömlenek a piacra az új játékok. Ahogy az is nevetséges, hogy 3 éve küzdenek azzal, hogy a pvp játszható legyen, ne lagoljon. Értem én, betett neki a champion rendszer, de egyik szakembőr sem gondolt arra, hogy jaj, ha még x mennyiségű adatot kell szinkronban tartani, arra már nem lesz képes a rendszer. Arról már nem is beszélek, hogy a legnevetségesebb set rendszer van a játékban, amit valaha láttam. Ezekre is volt már ezer ötlet, finomítás, amivel értelmessé lehetne tenni, de nem. DLC-ként kell 40 új set, amiből 39 szart sem ér. Minek ennyi munkát beleölni a sok használhatatlan itembe? A játék endgame kontentjét érintő trialok 2 éve bugosak, fagynak, stb... szerencsére ezekkel a játékosok 90%-a nem is találkozik, mert el sem jut idáig.
Még egy pici befektetéssel, odafigyeléssel, komoly játékosok véleményének meghallgatásával a legjobb mmo lehetne a piacon, de az a helyzet, hogy az erős középszerűségből így sose fognak kitörni, főleg úgy, hogy szerintük sem érdemes hosszabb időt tölteni a játékban, sőt ez már nem is mmo, csak egy online elders scrolls játék. Nem baj, talán majd legközelebb.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.14. 08:49:50
Végül meg nem rossz értelemben írtam azért, pont azt írtam tudom milyen az amikor talál valaki egy jó közösséget egy ilyen játékban is jobban része lesz a játék az életének mint kellene. Utána viszont már több játékkal kevesebb időt tölt és közelébe se lesz annak, sírjon bármiért is, mert esetleg nem úgy halad a fejlesztés ahogy kellene. Nem gondolom a mai technikai eszközökkel lehet gyorsabban jó minőségben dolgozni, mint a Zeni teszi. Így is bevállalják a bugos megjelenést amiért persze kapnak hideget meleget. 😊 Végül is mindig szidják az összes fejlesztőt mindenhol. 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.14. 08:40:33
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Ami a Star Citizent illeti, a premier utan nem hogy ESO-hoz, de szerintem egyetlen egy mas jatekhoz sem fogok visszaterni egy jo ideig 😊
Szóval ja, ezeket után nem lenne rossz mondjuk egy orsinium szintű dlc, triallal, meg pár új dungeon, valamint értelmes set-ek. Akkor foglalkoznék vele, de így, nem. Jövőre meg jön pár új játék: Bless Online, Lost Ark, Escape from Tarkov, Star Citizen, addig bf1. Nem látok már annyi esélyt, hogy lesz kedvem foglalkozni az ESO-val, kicsit unalmas már, hogy az elbaszott szar régi elképzeléseikkel vannak elfoglalva még 2016 végén is.
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM