24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Aloe Vera #21762 Én se de amikor egy skilt negyedjére tudsz elütni az már zavaró :) -
#21761 GW2-ben skill lag nem nagyon van, inkább csak frame drop, ha rengetegen vannak. De nem vettem észre, hogy csökkenne a reakcióidő. Mondjuk nekem TESO-ban sem tűnik úgy, de én nem vagyok egy hc villámreflexű játékos. :) -
Aloe Vera #21760 Szerintem ez nem havidíj kérdése, mert nyilván ha holnap a ZOS akárcsak 2000 forintot is elkérne a játékért havonta akkor csukhatnák is a kaput. Ezt szerintem tudják ők is. Itt nem (csak)az endgame laggol hanem minden. Cirka 2 évig szartak arra, hogy cyro gyakorlatilag játszhatatlan volt, ami azért nem gyenge. És bár havidíj nincs de minden másért fizetsz, így azt hiszem elvárható lenne egy minimális odafigyelés e téren, pláne akkor amikor egy nagyobb kiegért elkérnek minimum 12 ezret. De hát ha a dolgozó jól akar járni akkor ott a járda. Halkan jegyzem meg én a fejlesztések irányát és a koncepciót nem látom lásd cp. bevezetik, kivezetik, bevezetik, korlátozzák, elveszik, nerfelik, pvp szerveren 4 ből egyen fut oké, amiért volt az nem jó átalakítják. Akkor most tudják mit akarnak, vagy nem. Döntsenek, nekem úgy is jó ha van, meg úgy is ha nincs de ne változtassuk félévente. -
#21759 Civilization 1 -
bunny #21758 Ok, melyik az az online mmo amiben az endgame nem laggol és nem fix havidíjas fizetős? -
#21757 Mégis érkezik dlc dungeon, érkezett trial, jön egy új trial. Minek jön, ha játszhatatlan? Érted?! Ez a gáz, Van aki évek óta várt egy battlegroundra, és hetek óta azt kell magyaráznom, hogy ja van, csak nem tudunk csapattal bemenni, mert bugos, de majd jövőhéten már hátha...Van baj a Zenimax-nál. -
Aloe Vera #21756 Hali!
Kicsit vígasztal, hogy más is szív vele már bocs Running:) nem vagyok egyedül. De tényleg idegesítő amikor a guildben kérdezgetem te laggolsz te laggolsz te laggolsz és a válasz nem nem nem ....... -
#21755 "Értelmes, endgame kontentben gondolkodó emberek, csapatok, már rég otthagyták ezt a játékot, azok maradtak, akik szeretnek szopni, vagy nagyon jó a társaság és egymást erősítik a mindennapi bajban. "
Nem is nekik keszul elsosorban a jatek es a jovoben sem nekik erkezik a kontent 90%-a. Aki tobb honapnyi jatek utan erre meg nem jott meg ra, az vagy hulye, vagy fogalmatlan. :) Ennyi.
Mindettol fuggetlenul az tenyleg jogos elvaras lenne, hogy az "endgame kontent" jatszhato legyen annak a par embernek, aki meg probalkozik - ez teny.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.21. 09:59:10 -
#21754 A laggal leginkább az a baj, hogy küldizés közben senkit nem érdekel, de endgame contentben már annyira nem szerencsés. Tegnap lorkhajban 12 emberből 3-nak másodperces, 1-nek 10+ mp-es lagjai voltak. Maelstrom Aréna lassan hónapok óta idegesítően lagol a csúcsidőkben, sokszor azon kívül is. Elég bosszantó tud lenni, mikor a bossokon, stage-eken azért halsz meg, mert 4-5x kell ütni a pajzsot, mire egyszer felmegy, ez egy veterán tartalomnál gáz. Vasárnap a mérgezős boss nálam úgy halt meg, hogy a fele hp után megállt, nem történt semmit, nem csinált semmit, csak ütöttem vertem, majd annyit láttam, hogy nulla hp-val összecsuklik. Sorolhatnám napestig. Értelmes, endgame kontentben gondolkodó emberek, csapatok, már rég otthagyták ezt a játékot, azok maradtak, akik szeretnek szopni, vagy nagyon jó a társaság és egymást erősítik a mindennapi bajban. -
#21753 Hat ilyenkor orulok, hogy mazlista vagyok, mert sok hulyeseget lattam es tapasztaltam mar a jatekban, de lagot meg nem :) Bugok meg a felszin ala spawnolas sima ugy, de lag se Cyrodiilban, se Craglornban, sehol. Oke, login utan Daggerfall bankban 600 latency fogad, de csak 2 secig, amig fel nem dolgozza a hirtelen jott adatokat a rendszer, es kesz - mar ha vagyok annyira fasz, hogy tomegben logolik ki (az almoskonyv szerint nem jelent jot)
ESO legnagyobb atka a legnagyobb elonye is egyben, a komplexitas. Rengeteg kis apro osszetett alrendszer van a jatekban, amely miatt tenyleg az a helyzet, hogy 1-1 javitast szolgalo modositas 2 ujabb hibat eredmenyez valahol mashol. Ez nem is fog valtozni, sot, ujabb alrendszerek erkezesevel... jobb nem belegondolni :)
Gyarlo es onzo modon en speciel pont leszarom a nappali karbantartasokat, sot, orulok neki, hiszen ugysem tudok jatszani melo kozben, igy nem erint a dolog :) Annak nem orulok, hogy egy-egy patch utan sok a javitani valo hiba, de annak igen, hogy ha mar van hiba, akkor legalabb aktivak es javitjak.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.21. 09:42:45 -
#21752 Hát ez egy viszonylag új fícsőr, majd kiderül, szokni kell ezt is, vagy ideiglenes. :)))) -
Aloe Vera #21751 Hali!
Oké Running és a latency? :DD 2 napja állok és nézegetem a pöcsöm, meg már lassan egy őzgida is leüt mert 2 másodperc késése van a skilleknek. -
#21750 Ezzel egyetértek, de ez van. A elmúlt 3 évben már kiderült, hogy a Zenimax mihez ért és mihez nem. A területek, küldetések, hangulat, amiben jók, játékmechanika, balansz, kasztok, bugmentesítés, amihez nem. Ezt vagy elfogadod így, vagy keresel más játékot, mert ez a következő években sem fog változni. -
#21749 Hali!
Köszi azonnal továbbítom az illetékeseknek -
Aloe Vera #21748 Hali!
Az utcsó szerverleállás óta a latency 300 és 999 között ingázik gyakorlatilag játszhatatlan a game vajon miért? Internetem rendben gépem is akkor már megint mi lehet....
Én annak is örülnék ha a sok kieg helyett végre a játékkal is foglalkoznának. Mert marhára nem még egy semmitmondó pve területre van szükség. Mondjuk inkább annak örülnék, hogy egy rohadt roham után ne az ellenfél mögé 5 méterrel vagy elé 10-el érkezzek meg. Vagy ha stunolok valakit 10-böl 3-szor nem tudom megütni amíg le nem jár a stun. Vagy nem kéne minden heti szerverleállás után azon filózni, hogy most éppen mi nem fog működni tovább.... Vagy hogy 8-ból kétszer, fearnél az ellenfél beszalad a falba. stb stb még 8 oldalon át lehetne sorolni. -
#21747 Na igen, de ha nagyon a pénzre mennek, akkor én a helyükbe a Skyrim területet tenném be, ami még kimaradt. Behúznának megint 1-2 millió játékost vele. Black Marsh jó sima dlc-nek, de éves nagy területnek nem hiszem, hogy húzónév lenne. Talán a Summerset Island ami még játszhat mert ismeretlen rész. Én csalódnék bennük, ha nem a pénzről szólna a kövi nagy kieg. :)) -
#21746 Hat, annak a fele mar megvan, en inkabb Summerset Szigetekre tippelek vagy Black Marshra. Elobbit csak en szeretnem, regota kivancsi vagyok ra, utobbi viszont eselyes, hiszen Murkmire mar eleg regen, 2-3 evvel ezelotti QuakeCon ota kering a koztudatban (es Kai Schober is elejtett anno egy fel mondatot, hogy a korabbi Craglorn tipusu adventure zona koncepiot kukazzak es normal zona lesz belole) - ugy, mint Clockwork City, amely meg is erkezett iden, meg ha ket reszben is, de jon/jott.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.20. 11:21:16 -
#21745 Mibe hogy jövő évi nagy kieg Skyrim lesz? :D -
#21744 Hat, ha behoznanak egy minimum swtor (gyujtogetos es skin tarolos - a bankom es a hajom raktara csak ezekkel van tele...), vagy nagyobbat almodva egy wow szintu (unlockolhat/feloldhato skin tipusokkal) outfit designer/transmog rendszert, azt nagyon tudnam dijazni.
Eleg regota ragjak mar a fuluket a fejlesztoknek es volt mar nyilatkozat es apro "kacsintas" ESO Liveban is arrol, hogy majd egyszer lesz, most a Running altal linkelt mini interjuban ezek szerint hivatalossa is tettek. Siman el tudom kepzelni, hogy a 2018-as negy DLC-bol a quality of life jellegu (ev elejen ami jon mindig, lasd iden Homestead) ez lesz. Aztan johet a nyari chapter, oszi dungeon pack es teli uj zona. -
#21743 +1, szerintem is eso+-os lesz. -
bunny #21742 Jah, ennek mondjuk van esélye. Hát ilyen ez a popszakma, ha extrát akarsz, fizess. Mondjuk az korrekt, hogy ezzel előnyöd nem származik, a divatozás meg mindig is fizetős dolog volt IRL is :) -
#21741 Mivel ezzel hatterbe szorulna a costume jellegu dolgok piaca (ami nem keves bevetelt termel, gondolom), igy nem szamitanek jatekos barat megoldasra toluk. Egy nyamvadt furniture vagy crafting previewt nem kepesek belerakni, de bezzeg a fizetos crown storeban van :) Az a minimum naluk, hogy eso+ elofizetonek kell majd lenned a transmoghoz (legalabbis komoly osszeget mernek ratenni)... -
bunny #21740 Jah, értem. Ezt persze megoldja egy outfit, kivéve gondolom a pvp területen, ott általábban az eredeti ruhakinézet van, hogy felismerd az ellenfél cuccát. LOTRO-ban minden ruhaslotnál lehetett bármilyen más általad viselhető cuccot outfitként berakni, sőt több outfit slot között is válthattál, és még shared wardrobe is volt, így akár egy top cuccot is ráaggathattál egy kis karira. Meg is lepett, hogy az ESO ilyen téren milyen primitív, miközben pl. hátassal, pettel meg mennyire rámentek az egyedi kinézetre.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2017.06.20. 09:26:51 -
#21739 A ruha darabok stílusát át tudod alakítani másik stílusra úgy hogy az eredeti ruha értékei megmaradnak.
Pl az Ilambris sisakot kb minden 2. dps viseli, ami úgy néz ki mint egy szopómaszk, ezért el kell rejteni. Na ezekre a gondokra lesz megoldás.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.06.20. 08:59:48 -
bunny #21738 Ami micsoda is? :) -
#21737 Transmog rendszer készülőben, egyelőre időpont nélkül -
#21736 Ha addig mas segitokesz ember nem kuld invet, akkor este 18 korul megy a reszemrol. -
Murmur #21735 Én is kérnék, ha lehet: @Psychowhale
Köszi. -
#21734 Ment az invite -
Signon #21733 Amennyiben a magyar szövetségbe van felvétel akkor kérnék szépen egy invet : Vane894 -
Zozo0122 #21732 Na, csak felnéztem ide és milyen jól tettem. Hát szóljál, lehet én is találok még vmit a régiek közül. Ami nekem is tuti megvan, mert még a Morrowind 3.0 Overhaullal próbáltam legutóbb és el nem indítanám nélküle a gamet, az a Mythos féle Demonforce legeslegutolsó verziója :) Olyan szinten alapmű az nálam, hogy nem igaz. De meg kell legyenek valahol Cs@ mester munkái is :) -
Nephin #21731 -
#21730 Clockwork City -
#21729 The Elder Scrolls Online - Két DLC érkezik még idén, a Horns of the Reach és a Clockwork City
-
fluency #21728 Azt hiszem javítanom kell magamat, mert a Master-At-Arms skillre adott válaszom hibás. Tesztelgettem egy kicsit és azt kell mondanom, hogy alapjáraton minden olyan sebzést megemel, ami közvetlenül sebzi az ellenfelet. Legyen hogy az cast time-al, hatóidővel rendelkező skill vagy ehhez kapcsolódó közvetlen effekt (pl. a blazing shield robbanása). Javaslom, hogy aki teheti nézze át ezeket, mert van hogy egy skill egyik morph-ja megkapja a dd sebzés bonuszt, a másik pedig nem ( destro staff impulse skillje például). -
Nephin #21727 Köszi! :) -
#21726 Viccelsz, a "tortenelem" resze :) Napkozben megkerestem a regi 2002-2003-as morrowind hq-s bekkapokat, ha egyszer lesz par napom, valahogy mukodesre birom a regi portalt, mar csak kivancsisagbol is. Az elso par mod ami felkerult es amelyet vagy mi, vagy az akkori magyar kozosseg keszitett anno megvan (LcE fele Shadowrest, szegeny - nyugodjon bekeben - Mythos fele Demon Force, Randal fele Zarius Home, amelyet a te haz modjai ihlette, Arszinak a dobo baltas modja, amely kuriozum volt akkoriban, stb - ezekre vigyaztam az elmult 15 evben, nexus nem volt ugyebar mindig :)), egyedul a te modjaid nem voltak direkt linkelve, hanem a morrobookra mutatott a hivatkozas.
Ugyhogy koszi a linket hetvegen megvan a program, nosztalgia vonat indul. -
#21725 Köszi, azért ezeket olvasni még ennyi idő után is jó :)
Sajna olyan helyem nincs már, ahova fel tudnám tölteni a motyókat meg úgyis voltam vele, hogy a régi Morrowindet ma már nem nyomja senki, de ha bárkinek kell, akkor dropboxba felraktam az egészet tokkal, vonóval bezippelve (56Mb)
https://www.dropbox.com/s/s1iwnrj9k9yqvi5/esbooks.zip?dl=0
Utoljára szerkesztette: CS@, 2017.06.08. 23:32:56 -
fluency #21724 Ezekre a dolgokra találták ki a report-ot. Csak, mert hitetlen vagyok:
-
#21723 A neve immortal engine, amiről pedig én beszélek azt csak a tapasztaltabb játékosok veszik észre akik sokat pvp-znek, az pedig az unlimited stamina, és sajnos nagyon nehéz bizonyítani...