24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Dreadshade #22082 Javítson ki valaki ha tévedek, de szerintem elég az alapot megvenni, abban is van bőven tartalom aztán ha tetszik nagyon akkor később előlehet ugyanúgy fizetni arra az Eso+-ra és kipróbálni a kiegészítőket meg minden mást. Bár konzolon nemtudom ugyan így van-e mint pc-n. Én most nagyon jól elvagyok vele minden előfizetés nélkül, kb egy hete szereztem be és így se tartok sehol benne annyi minden van, de ha a konzolokon máshogy van teljesen akkor nem szóltam :D -
#22081 Azért majd igyekszem egy költségvetést összedobni holnap estére, ami valamilyen szinten részletes. -
Irgum76 #22080 klafa
köszönöm szépen -
#22079 Igen, mindent megvehető akár apránként is a GamePass - os verzióhoz. -
Irgum76 #22078 igen most az ismerkedés fázisban vagyunk de mindenképp teljes játékot szeretnének
csak még mindig nem tudom mik kellenek hozzá, hogy naprakész legyen
és mennyibe kerülne összesen
keresgélek össze-vissza de ilyen 2015-ös cikkeket, videókat hoz fel -
#22077 Ezt sajnos passzolom. En PC-n jatszok, elofizetokent es a dungeon dlcket leszamitva meg igy is mindig mindent dlct es chaptert megveszek gyujtoiben (ha van ra lehetoseg) az extrak miatt. Igy azt tudom, hogy az en modszerem draga es nem eri meg csak azoknak a magamfajta idiotaknak, akik hosszu tavra rendezkedtek be. :)
Mindenkeppen javaslom CS@ kollega otletet, miszerint elobb kiprobalni, ismerkedni, majd utana donteni a tovabbiakrol. -
Irgum76 #22076 Köszi Fred
szóval akkor apránként Crownért fel lehet tápolni a game passos verziót?
érdemes így vesztegetni vagy jobb egyben megvenni hagyományos úton? -
#22075 Upgrade dlchez kotott a Warden, mint pl a fajnal az Imperial. Unlockolni kell nemi Crownert cserebe, felteve, ha kell majdj az unokaocseidnek. Ha kell, erdemes varni egy akciot vele, akkor "fillerekert" be lehet szerezni egy-egy upgrade vagy zona/dungeon dlc-t. -
Irgum76 #22074 bocsánat az összes fajt lehet választani
kasztnál van egy amit nem -
Irgum76 #22073 köszi a választ
nekem le van homolva a game pass úgyhogy kipróbálni kitudtam de vannak olyan opciók amik nem érhetők el
(pl nem lehet az összes faj közül választani)
unokaöcséimnek szeretném megszerezni a játékot de ha megy game passal rendesen akkor oké
de ha érdemesebb megvenni a csak magát a játékot akkor amellett döntenék csak nem tudom miket kéne megvenni hozzá alapjáték kiegek stb
és hogy mennyi lenne a végösszeg -
#22072 Szia,
A GamePass-ban a teljesen normális alapjáték található, nincs semmilyen butítás, de természetesen nem tartalmazza a fizetős kiegészítőket(sztem a Morrot sem, bár ennek jobban utána kéne olvasni).
Amennyiben olyan accountod van, amivel korábban nem használtál GamePass-t, akkor azt javaslom használd el a 14napos ingyenes próbát, ez idő alatt sztem kitapasztalod, hogy mennyire jön be, ha mégsem, akkor utána az első 1hónap GamePass csak 300forint.
Bár ez ízlés kérdése, de én egykezemen megtudom számolni mennyi olyan játék van a GamePass –ban, ami engem érdekel, de arra tökéletes, hogy ha még sose játszottál ESO –val, akkor kipróbáld. Elég hatalmas az alapjáték is nem fogod semmilyen kiegnek a hiányát érezni. Ha nem jön be nem sokat vesztettél, viszont ha tetszik, akkor sok lehetőség van, de erről majd akkor beszéljünk :) Elveszíteni semmit se fogsz, amit elértél, ha később esetleg a játék megvétele mellett döntesz. -
Irgum76 #22071 Hi,
Xboxos kérdésem lenne
game pass előfizetésben benne van a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
ez most így egy teljes értékű játék vagy csak valami butított verzió?
érdemes inkább előfizetni game pass-ra vagy inkább megvenni a játékot?
(mert ha ez így játszható akkor inkább a game passt választanám a többi 100 játék miatt de ha kiveszik akkor megvenni)
illetve mi kell ahhoz, hogy fullra naprakész legyen és mennyibe kerül?
tudom láma kérdések de láma vok -
Dreadshade #22070 Értem köszi, de ha majd lesz máskor is akkor igazából nem maradtam le semmiről :D -
#22069 Kedd delutan 16:00-ig maradt meg idod, bar nem sok, de maradt :) (Mult heten kezdodott az akcio, idorol-idore szokott lenni ilyen par napos probaidoszak mind az elofizetesre, mind magara a jatekra. Most elobbi van.).
Crown Storeban kell "ingyen megvenni"/aktivalni a dolgot. -
Dreadshade #22068 Igen? és azt, hogy tudom beaktiválni? vagy nem kell semmit külön csinálni egyszerűen csak megadják az accountra? -
bunny #22067 Egyébként most ingyen eso+ van, szóval kipróbálhatod a DLC-s területeket is. -
Dreadshade #22066 Értem, kösz az infokat! nem vágom még, hogy mennek a dolgok itt az eso táján. Ez a necromancer megmozgatta a fantáziámat azért is kérdeztem külön rá, de egyelőre elleszek az alap classokal is bőven úgyérzem, ha meg úgy adódik akár még akár az egész kieget is beszerzem később. -
#22065 Jobban jartal a Bethesdas verzioval, szegeny steamesekre neha nagyon rajar a rud.
Ami a nekrot illeti, tippre ugyanaz az eljaras varhato, mint a Wardennel, vagyis
- iden 2019-ben mindenkeppen Elsweyr kell majd hozza
- egeszen a kovetkezo/jovo evi 2020-as kiegeszitoig (chapterig), mert akkor majd azt is meg lehet venni kulon. -
Dreadshade #22064 Köszönöm az infokat! Végül megvettem, de nem a steames verziót, hanem találtam még ennél is olcsóbban kulcsot, amit az oldalukon lehetett beaktiválni, szintén hozzájárt a morrowind kieg. Gondolom a steamesek és a nem steamesek is ugyanazon a szervereken játszanak az meg nekem sose volt szempont, hogy mindenképp steamen legyen meg. Az meg nem zavar, hogy a warden nem jár alapból hozzá :d Annyit szeretnék még kérdezni, hogy a necromancer class is ami a következő kiegészítővel jön az is megvehető lesz külön vagy az egész kieg kelleni fog hozzá? -
fluency #22063 Ejha ez nekem új. De neked van igazad:
link -
#22062 Úgy tudom a Warden már nem része a Morrowindnek, külön megvásárolható a Storeból. -
fluency #22061 Nézz a biztonság kedvéért videókat a játékmenetről, ha eddig nem tetted volna meg. Ha ezután is ugyan úgy érdekel, akkor simán vedd meg. Nagyon sok tartalom van az alap játékban. A Morrowind kieg tartalmazza a Warden kasztot, szóval ez külön plusz. A többi kieg igazából csak plusz az alapjátékhoz. Jó játékot! :) -
#22060 Van bőven tartalom a játékban kiegészítő nélkül is, szóval nem maradsz le semmiről, később is pótolhatod:) Annyiért szerintem ingyen van. -
Dreadshade #22059 Hali emberek! Mostanában szemezgettem a játékkal, meg jókat hallottam róla alapból. Most a steames salen 10 euro a Standard edition, ha jól láttam ehhez valami Morrowindes cuccot is hozzáadnak. Az lenne a kérdésem megéri csak azt beszerezni? a többi kiegészítőkkel mit hagyok ki? Vagy egyáltalán nem éri meg belevágni kiegészítők nélkül? Sajnos vagy nem sajnos csak az alapra lenne most pénzem és ezért szeretném megtudni, hogy így egyáltalán megéri az árát vagy sem. Előre is is kösz a válaszokat! -
Jacky #22058 10,19 euróért van summerset upgrade pc-s
https://www.cdkeys.com/pc/games/the-elder-scrolls-online-summerset-upgrade-pc-cd-key
-
Jacky #22057 https://www.gamivo.com/product/the-elder-scrolls-online-tamriel-unlimited-morrowind-upgrade-key
5,94 euróért van TESO+Morrowind. Morrowind kieg. önmagában még kevesebbért. Summerset is olcsóbb mint a crown store-ban. -
Jacky #22056 Várunk a Magyar Szövetségben. Írj egy levelet akár nekem vagy vegyél fel friendbe @Pali04 vagy írj be /zone cseten magyarul, biztos lesz vki abban a zónában aki válaszol. -
-
foxxi #22054 Sziasztok! @Foxxika néven guildet keresek. Előfizetőként tértem vissza :) - ha valakinek csak kedve lenne együtt játszani, jelöljön :) -
#22053 Sokan panaszkodtak erre az elmult hetekben, szinte biztos voltam benne, hogy nalad is ez a szituacio, ami jo, mert konnyen orvosolhato. Jo jatekot! -
gorgot78 #22052 Közbe meglett a hiba.Az avastom karanténba rakta a eso64 és a launchert. Kivettem vagyis visszaállítottam
és (dobpergés)indul.
Utoljára szerkesztette: gorgot78, 2018.12.30. 16:22:29 -
gorgot78 #22051 Köszönöm a válaszodat.Nem vagyok 1 nagy szgép zseni.Hogy is kéne ezt csinálni?Tényleg nem értek nagyon hozzá.Köszönöm a türelmed és a válaszod.
-
#22050 Valoszinuleg frissitett az antivirus/security programod es az tiltja le a launchert es a doku-eso konyvtarat. Tedd be a kivetelek koze a launchert, az eso64.exe-t es a "doku/elder scrolls online" (ha esetleg steames, akkor a steamet is, bar ezt meg sosem kellett, de ki tudja...) konyvtarat is es szerintem jo lesz!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.12.30. 15:17:31 -
gorgot78 #22049 sziasztok.Remélem jó helyre írok.Tanácsra segitségre lenne szükségem.Napok óta 1005 hiba kódot kapok. Probálom javitani de 1005,töröltem a játékot ujra rakom egyszer elindul de ha kikapcsolom afo gépet utána hiába nyomom a play gombot semmi.Rendszergazaként inditom de semmi.A hibaüzenet a következö.A hozzáférés megtagadva.A fájlt nem lehet frissiteni a nem megfelelő jogosultságok miat vagy a fájlt egy másik fojamat használja.Aválaszokat segitséget előre is köszönöm -
gorgot78 #22048 sziasztok.
-
#22047 Miert lenne veled a baj? Egyszeruen nem jon be neked, es kesz, jol van az igy. Megsuvegelendo, hogy legalabb adtal neki 2-3 eselyt :)
Azzal kell jatszani, amivel tenyleg szorakozol es nem azert, mert "meno", az meg nem eleg. Olyan ez mint egy sorozat - az ember ad egynek-egynek 2-3 resznyi idot es aztan vagy nezi tovabb, vagy kasza. Ha teve elott ulve/jatek kozben vegig azt erzed, hogy ennek nincs ertelme, meg csak nem is kot le, akkor az mar regen nem szorakoztato. -
undY1ng #22046 Akkor lehet csak "velem lenne a baj"? :(
Annyi esélyt adtam már ennek a játéknak, ugyan csak ezekben az ingyenes időszakokban, (és a rendes SP részei, Morrowind, Oblivion, Skyrim mai napig imádom), de egyszerűen pár szint után megunom, pedig mennyire menő, hogy amit eddig csak egyedül tudtál tolni, azt többen is lehet. -
Plata #22045 Engem két DLC érdekelne a Thieves guild és a Morrowind,mivel mindig tolvaj karim volt,már Morrowindben is,és Morrowind volt a kedvencem,Obliviont soha nem játszottam ki,mert nem jött be.Így az a mai napig nincs kijátszva,Morrowindet rengetegszer Skyrimet is,de Oblivion talán félig sem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.05. 17:38:34 -
Bandras DaSilva #22044 Szerintem érdemes az alap verziót megvenni kipróbálásra. Aztán ha előfizetsz az ESO pluszra, akkor azzal megkapsz minden kieget + még egyéb jutalmakat és később megveszed crownból vagy pénzzel:).
Ha nem annyira akarsz előfizetni, akkor vannak ilyen bővebb verziók, érdemes a hivatalos oldalt nézegetni több infoért. Elég sok tartalom van az alapban is, azzal bőven el lehet lenni nagyon sokáig. -
Although #22043 És a mese ami a Morrowindel lezárult amit az ESO visszaad valahogy, azt ami előtte volt. Aztán oblivion majd a számomra gyalázat, skyrim következett. Megtagadva mindent amit előtte csináltak. De ez a mese így lett teljes az ESO-val. Habár egy olyan időt vettek célba ami úgymond kevéssé ismert, mégis megjelent előttünk a false gods kora. Mennyire hajaz a mi világunkra? Ez egy jó kérdés.