The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.08.15. 13:02:57
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
- Ha a Tamriel Unlimited kiadassal kezdesz, az olcso es azzal meg tudod nezni, tetszik e a jatek egyaltalan. Ha nem tetszik, akkor nem buktal nagyot. Ez csak alapjatek. Csak alatt ertsd, 15 zona+Coldharbour, 300+ oranyi pve es X oranyi (embertol fuggo) massziv Cyrodiili pvp tartalom.
- Ha a Tamriel Unlimited Gold kiadassal kezdesz, akkor az alapjatek melle kapsz 4 DLC-t (Orsinium, Imperial City, Tolvajok Cehe es Sotet Testveriseg), amivel kvazi a teljes jatekelmenyt a Morrowindig bezarolag megkapod, es ami megdobja az elozo 300 orat meg vagy 100-zal. Viszont ha ez nyilvan picit dragabb.
- Ha egybol az ESO: Morrowind kiadast veszed meg, akkor megkapod az alapjatekot (DLC-k nelkul) es a teljes Morrowind kiegesztot (+ pvp battlegroundok elerhetoseget). Viszont ez esetben a DLC-ket neked kell majd megvenned Crownert. Ha kell es ha maradsz.
- Ha megveszed az elobb felsorolt Tamriel Unlimited alapjatekot vagy a GOLD (alapjatek+dlc) kiadast, akkor arra mar csak Morrowind UPGRADE verziot tudsz venni a kesobbiekben.
Hogy hol eri meg? Mult heten rengeteg akcio volt, linkeltunk is a facebook oldalon es csoportban sokat belulok, mostansag nem tudom, ERREFELE nezz szet, annak fuggvenyeben, hogy melyik verziot akarod beszerezni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.08.11. 11:59:31
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hja, es 200-as stackben tarolhato, csak szolok...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
GW2 nekem kimaradt, majd egyszer megnézem 😊
De sajnos ez ilyen, és talán a WOW-osokat nem hallottam még nagyon anyázni a lag miatt, de lehet csak nem figyeltem 😄
Kicsit vígasztal, hogy más is szív vele már bocs Running😊 nem vagyok egyedül. De tényleg idegesítő amikor a guildben kérdezgetem te laggolsz te laggolsz te laggolsz és a válasz nem nem nem .......
Nem is nekik keszul elsosorban a jatek es a jovoben sem nekik erkezik a kontent 90%-a. Aki tobb honapnyi jatek utan erre meg nem jott meg ra, az vagy hulye, vagy fogalmatlan. 😊 Ennyi.
Mindettol fuggetlenul az tenyleg jogos elvaras lenne, hogy az "endgame kontent" jatszhato legyen annak a par embernek, aki meg probalkozik - ez teny.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.21. 09:59:10
ESO legnagyobb atka a legnagyobb elonye is egyben, a komplexitas. Rengeteg kis apro osszetett alrendszer van a jatekban, amely miatt tenyleg az a helyzet, hogy 1-1 javitast szolgalo modositas 2 ujabb hibat eredmenyez valahol mashol. Ez nem is fog valtozni, sot, ujabb alrendszerek erkezesevel... jobb nem belegondolni 😊
Gyarlo es onzo modon en speciel pont leszarom a nappali karbantartasokat, sot, orulok neki, hiszen ugysem tudok jatszani melo kozben, igy nem erint a dolog 😊 Annak nem orulok, hogy egy-egy patch utan sok a javitani valo hiba, de annak igen, hogy ha mar van hiba, akkor legalabb aktivak es javitjak.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.21. 09:42:45
Oké Running és a latency? 😄D 2 napja állok és nézegetem a pöcsöm, meg már lassan egy őzgida is leüt mert 2 másodperc késése van a skilleknek.
Köszi azonnal továbbítom az illetékeseknek
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Az utcsó szerverleállás óta a latency 300 és 999 között ingázik gyakorlatilag játszhatatlan a game vajon miért? Internetem rendben gépem is akkor már megint mi lehet....
Én annak is örülnék ha a sok kieg helyett végre a játékkal is foglalkoznának. Mert marhára nem még egy semmitmondó pve területre van szükség. Mondjuk inkább annak örülnék, hogy egy rohadt roham után ne az ellenfél mögé 5 méterrel vagy elé 10-el érkezzek meg. Vagy ha stunolok valakit 10-böl 3-szor nem tudom megütni amíg le nem jár a stun. Vagy nem kéne minden heti szerverleállás után azon filózni, hogy most éppen mi nem fog működni tovább.... Vagy hogy 8-ból kétszer, fearnél az ellenfél beszalad a falba. stb stb még 8 oldalon át lehetne sorolni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.20. 11:21:16
Eleg regota ragjak mar a fuluket a fejlesztoknek es volt mar nyilatkozat es apro "kacsintas" ESO Liveban is arrol, hogy majd egyszer lesz, most a Running altal linkelt mini interjuban ezek szerint hivatalossa is tettek. Siman el tudom kepzelni, hogy a 2018-as negy DLC-bol a quality of life jellegu (ev elejen ami jon mindig, lasd iden Homestead) ez lesz. Aztan johet a nyari chapter, oszi dungeon pack es teli uj zona.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2017.06.20. 09:26:51