24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Plata #22042 Van még 683 giga helyem,szóval elfér,csak kérdéses milyen gyorsan jön le.
WoW például gyorsan lejött,de GTA frissítés néha szivat és ilyen 8-9 kb-al jön le.
Valami íjászos tolvaj wood elfet kezdenék,mindig azzal játszottam Morrowind óta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.04. 20:51:59 -
#22041 80 gb minimum, de nem art, ha van 90/100 az elso telepitesnel. -
Plata #22040 Körülbelül mekkora a kliens?
Lehet én is ki próbálnám.
Ha tetszik a játék és meg akarom venni,melyik az a változat ami tartalmazza az összes fontos DLC-t?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.04. 20:48:06 -
#22039 Hja, es meg mielott, dec 6 es dec 11 kozott lesz a kovetkezo ingyen kiprobalhato ESO "trial" idoszak, csapj le ra es hajra, dontsd el te magad, hogy kell e ez neked vagy sem! :)
-
#22038 > Open world pvp (Kérdés nélkül abba ütök bele és ott ahol én akarok)
Cyrodiil az ESO-ban ilyen, egy kb 3 zonanak megfelelo nagysagu kozponti tartomany, rombolhato erodokkel, hidakkal, elfoglalhato farmokkal, banyakkal, stb. - aminek a vege rendszerint egy nagy hompolygo masszakent vonulo zerg, sajnos. De, teljes pvp van,v agyis abba kotsz bele, akibe akarsz. 3 frakcio kuzd egymas ellen, igy egyszerre harcolsz a masik ket oldal jatekosaival szemben.
> Dungeonok (NEM INSTANCE ZONE!!!!)
Az ESO-ban van dungeon (4 fos, instanceolt), van Public Dungeon (1-2 fos, instanceolt, de kozosen hasznalod a tobbi jatekossal, ettol "public"), Delve (szolozhato, szinten kozosen hasznalt, instanceolt), amelyeket fel lehet fedezni es a vegen van minimum egy-egy boss (minel nehezebb a hely, annal tobb a boss).
> Playerek által generált piac (Nem aukciós ház)
4 eve szidjak emiatt az ESO-t, mert a jatekosok altal iranyitott kereskedelmi guildek, es azok altal felberelt kereskedokon keresztul zajlik a kereskedelem, nincs kozponti AH. A kereskedoknel nincs licit, ha kell valami, megveszed, ha nem, akkor nem veszed. Ha pedig te kinalsz valami eladasra, meghatarozod az arat es bizol benne, hogy vki megveszi. Az ESO-ban van kozel 30 zona, mindegyikben van minimum 3, de inkabb 6-7 kereskedo, igy aztan a jobb helyeken levo kereskedoket csak aranyarban lehet csak felfogadni.
> Illetve, hogy ne solozásról szoljon a játék hanem igenis legyenek olyan részek (minél több) ahol csapatban kell játszani.
Hat, az ESO kontent 80%-ban szolozhato, kazuar szinten. A maradek 20%-bol kb 10-10% a dungeonok és a Trialok (12 fos raidek). Vannak azert world bossok, akikhez nem art egy-egy party, de megfelelo tudassal es felszerelessel azok is lebirkozhatoak. De, ami a lenyeg, hoyg a jatek nagy resze a hetkoznapi jatekosoknak keszult, a sok uberprofi hc arc ott is hagyta a jatekot, mert szamukra ez nem kihivas. Mas meg pont ezt szereti benne, hogy jatszhat nyugodtan, nincs pofon a rendszerol, hogy elcsesztel valamit a karakter fejlesztesnel es nincs tovabb.
> Mennyire találnám meg a számításaimat az ESO-ban?
Ahogy irtak korabbi kommentben, hamarosan lesz probaidoszak, erdemes megvarni. Az alapjatek kb 10 euro kornyeken mozog akciosan, egy pizza ara, ha nem kozmunkaskent dolgozol, akkor belefer ennyi kockazat. De, a dontes nyilvan a tied.
> Ha egyszer megveszem a játékot és a kiegészítőjét akkor nem kell tovább fizetnem semmiért?
Csak azert fizetsz, amiert szeretnel. Az osszes DLC kihagyhato, ugyanis nem egymasra epulnek, hanem parhuzamosan hoznak uj tartalmakat, vagyis barmikor elkezdhetoek, barmikor kihagyhatoak.
> Ha kell akkor P2W a játék?
Akar kell, akar nem, az ESO-ban nem tudsz venni semmit sem penzert, amitol jobb lennel, tobb lennel, vagy amit ne tudnal amugy is megszerezni. Aki gazdag es kelloen lusta, az persze el tud kolteni sok eurot minden szirszarra, amelyet nincs kedve a jatekban osszeszedni, de ezek csak kozmetikai dolgok, ugyanolyan lusta fakezu marad miatta a jatekos, ezek sosem jelentenek elonyt.
Hja, es hulye kerdes nincs, csak hulye valasz, sose felj kerdezni! :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.12.04. 18:53:11 -
Kryon #22037 Ha L2-höz hasonló játékot keresel, akkor inkább koreai vonalon nézelődj. Ez teljesen más. -
Morinad #22036 Ez alapvetően rpg játék, csak mmo kivitelben.
Próbáld ki a Darkfall Rise of Agon-t. Az tetszeni fog.
Utoljára szerkesztette: Morinad, 2018.12.04. 18:34:07 -
fluency #22035 Ahogy @Although is írta csak Imperial city az, ami hasonlít az L2-höz. Itt nincs olyan hogy bárhol PVP-zhetsz. Ha bemész egy public dungeonba nem tudod a másik játékost megtámadni, értelem szerűen a zónákban sem. Rendes többjátékos dungeonba meg csak partyba mehetsz és nem látod az egy időben ugyan azt teljesítő csapatokat. Ez nem L2, hogy bekempeled vagy szivatod a másik játékost/csapatot. :)
PVP Cyrodiil-ban van nagyobbrészt. A játék szerintem nagyobb hangsúlyt fektet a PVE-re, mint a PVP-re.
Javaslom, hogy várj meg egy ingyenes hétvégét, amikor kipróbálhatod és meglátod kell-e ez neked.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.12.04. 16:49:57 -
Although #22034 Imperial zona a pvp zóna. Pvp pve területen arénákban lehet leginkább menni. Igen buytoplay játék kifizetsz valamit és nyomod de van ESO premium is. Vannak dungeonok csoportra. Meg group boss zónák is. Alapvetően szerintem nem neked való. Egy ideig ellenél vele kb ennyi. -
T800 #22033 Sziasztok!
Lineage 2 Classicról térnék át erre a játékra és érdekelne néhány dolog. (előre is bocsánat ha hülyeségeket kérdezek... :))
Szóval ami tetszik nekem az L2-ben (És szerintem a mai napig nem készült ilyen mmo azok a következő dolgok.)
Open world pvp (Kérdés nélkül abba ütök bele és ott ahol én akarok)
Dungeonok (NEM INSTANCE ZONE!!!!)
Playerek által generált piac (Nem aukciós ház)
Illetve, hogy ne solozásról szoljon a játék hanem igenis legyenek olyan részek (minél több) ahol csapatban kell játszani.
Mennyire találnám meg a számításaimat az ESO-ban? Ha egyszer megveszem a játékot és a kiegészítőjét akkor nem kell tovább fizetnem semmiért? Ha kell akkor P2W a játék?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Jó játékot mindenkinek. -
#22032 Van egy nagy, meg par kicsi. Erdemes felvenni a kapcsolatot a PS4-es nagyobb guilddel, a Forradalommal.
-
Larnidas #22031 Köszi. És esetleg tudtok magyar konzolos guildről? -
#22030 Sajnos nincs "cross play" egyelore az ESO-ban. Account szinten lehet atmenet es kapcsolat, anno volt is ilyen lehetoseg, amikor a konzolra megjelent, akkor a PC-n kezdo XB1/PS4 tulajok atkoltoztethettek az accountot a konzolra, de sajnos cross play nincs. -
Larnidas #22029 Üdv! PS4-en játszom a játékot (Gold Edition: 4DLC+Summerset) a kérdésem az hogy tudok csatlakozni olyan guild csoporthoz akik viszont PC-sek? Vagy nincs ilyen crossplatform a játékon belül? Azért látok rá némi esélyt hogy van, mert eredetileg PC-n kezdtem, és a rendszer szó nélkül beadta a PC-re megvett accountomat az összes karakteremmel mikor PS4-re is megvettem a játékot, és azon kezdtem el, csodálkoztam is hogy így, simán csont nélkül egyesítette a PC acc-ot a PS4-essel, de a jelek szerint ez nem volt gond. -
Although #22028 Oké, így csinálva a dark brotherhood questeket. A TESO az a játék ahol az öregember találkozik a skyrim színvonallal. A kreativitás már nem az mint az Ebonheart queteknél. Visszaköszön skyrim egyszerűsége. De még elviselhető :) Mert együtt jelen vannak, élvezed az együgyű questeket miközben a minőség jelen van a Tribunal templomban.
Érdemes olvasni a topicot mindenki lemérheti Running csalódását, az mmo játékos csalódása. Vagy a többiek írását. Egyet nem lehet tagadni jelenleg nincs másik mmo ami ilyen szinten képes lenne a solo játékos és a running kategória igényét összeegyeztetni. Nem tökéletes? Nem is lesz jelenleg még évekig ami a kettő mixét akarja összehozni. Nem lehet, más az elvárása az egyiknek és más a másiknak. Zenimaxnak van pénze ekkora tartalmat összehozni. Jelenleg jól. Persze nem az érdemük mikor elkezdték akikkel elkezdték azok életre kelltették a világot. Ha grafikalilag nem is. Tartalomban igen. Jó lett.
Ja igen mikor Running sírt majd lehal az egész tudtam nem így lesz. Sajnos. Még mindig túl sokan vannak és lesznek is. Ettől függetlenül ha solo játékos vagy, nem az amit Running jól leírt. Akkor ha képes vagy kikapcsolni a rohangáló embereket akkor érdemes próbát tenni vele. Olyan mennyiségű tartalom és sztori, karakter vár rád ami várhatóan az elkövetkezendő TES játékokban nem fog. -
Although #22027 Bizony és még nincs vége. -
VladimirD #22026 Ez ilyen ámokfutás? -
Although #22025 Oké, kicsit hasonló érzés mint a conanba volt 2010 majd évekkel később. az öregember csinált valamit, ami éltre keltette a False Gods sztoriját. Vivec, Alma, Sotha Sil épp olyan fantasztikus karakter mint Azura vagy társai.
Akit érdekel egy csodálatosan megcsinált film róluk, már a végéről. Ezt tudom ajánlani. Érdemes megnézni mert érthető lesz mit miért csináltak mi miért történt úgy ahogy. Az öregember a fénykorukról regél. Az elejéről. Mikor még a csúcson voltak . Ez a film meg a történet vége. A Morrowind.
-
Although #22024 Persze tudni kell a conant olyan faszok írták akik élvezték ha szopsz. Erről saját élmény is volt egyik a solo quest végén írtam nekik ezt így ezzel a karival nem tudom megcsinálni vissza írtak. Na és, egy mosoly jellel. Szóval ez sem érdem egyszerűen ők élvezték ha szopsz. Ettől voltak jók nekem. Mert elintéztem egy mondattal nektek sem kell írni semmit. De már ez is ,múlt. -
Although #22023 Igen ez is egy pont. -
Although #22022 Kezdetektől mikor megjelent :) Életem egyik élménye :) Mai napig :) Azt képzeltem majd ezt fogják tovább fejleszteni de nem így történt. Semmivel sem. Csak a látvány maradt tartalom és nehézség nélkül. Virítsd a lovét ugye ? :) -
#22021 Ehhez definiálni kéne a csalás fogalmát :) mert mindezt modok nélkül bármiféle konzol parancs nélkül elő lehetett állítani a játékban alapból rendelkezésre álló cuccokkal -
Although #22020 Ja bocs az SWTOR volt de a TESO se volt rossz :) Ma az SWTOr teljesen felejtős ezt a történet miatt élvezem meg. Az SWTOR se rossz de nem akarom támogatni az EAbiot. -
Although #22019 Igen lehetett csalni, mindenben régen, de pár hónapja elindítottam és játszottam vele. Régen mikor megjelent a brotherhood gyilkos el tudtam menekülni vagy megoldani most nem. Sok mindent elfelejtettem. Ehhez képest a TESO könnyű eddig. Sőt. Minek magyarázzam. Mondhatnám amit korábban írtam, azt gondoltam majd a technika fejlődik amit elképzelek fejben játékot az élő lesz. ott tartok az első sokat szidott Age of conan volt a legnehezebb mmom. Ahol egy évet küzdöttünk elérjük a T3-as raidet. Mikor elkezdtem a TESO-t még nehezebb volt itt is kértem tanácsot mert istennek nem ment a solo egyik questje pont Fred segített. Ma meg? Hagyjuk ? :) -
#22018 Van 5 karakterem(ebből 3at kedvelek) mind 800+ mégsem érzem azt, hogy nekem ez a pénzről szólna, amit belenyomok, kb 2éve költöttem rá mert mindenáron akartam a bankárt meg a kereskedőt(így utólag a bankár sztem marha jó a kereskedő már nem). Kedvelem így ahogy van a játékot, de azért ehhez az is hozzátartozik, hogy nem játszom PCn és azt gondolom, hogy Xen ennek bizony semmilyen alternatívája nincs.
Ma azt sajnálom, hogy annak idején a Templart úgy választottam ki, hogy mi lesz a legideálisabb neki, pedig úgy szeretném, ha Argóniai lenne, na de az már tényleg sok pénz, viszont miért nem döntöttem annakidején bölcsebben.
Nemtudom mennyit Morrowindeztél, de azért ne essünk már túlzásba atéren, hogy ott nem lehetett bármit.
DE sőt ott lehetett csak igazán a cap limit hiánya miatt. Odasétáltam a templom elé hozzáérintettem az open100as amuletett kinyílt bevágtam egy általam főzött potiont és úgy megvertem Vivecet, hogy köpni nyelni nem tudott. Ugyanezzel a potival olyan lazán lóbáltam a Sundert meg a Keenenget, hogy Wraithguard nélkül, mint a huzat.
A sima full exklúzív setbe rakott fullos bound armor ról nem beszélve, vagy akár ugyanez 100% chameleonnal, gond nélkül „istent” csináltak a játékosból.
Félreértés elkerülése végett imádtam/imádom a Morrot a mai napig nekem az volt a best. -
Bandras DaSilva #22017 Off: A Conant egy kicsit el kéne már engedned szerintem...
On: Ha csak az alapjáték van meg, akkor is lesz benne annyi quest meg terület, hogy bőven eléred a max szintet. Viszont: ha úgy gondolod, hogy nem akarsz grindolni, akkor lehet abba kéne hagynod ezt most, mert egy idő után CP grind lesz, akár tetszik, akár nem.
Mostanában nem nagyon tolom, de régebben ez volt. Mondjuk ami jó hír az az, hogy ha sikerül beszerezni a hiányzó tartalmakat, akkor kapsz még ismét rengeteg tartalmat meg questet.
Pénzt nem kell beletolni, de sztem megéri előfizetni mert egyrészt kapod a bonusz crownokat, másrészt meg hozzáférsz rengeteg tartalomhoz. Aztán egy kis idő múlva beclaimeled ezekből a fizetős kiegeket és nem kell többet fizetned, bár jól jönnek az extrák. -
Although #22016 Mondom Fred töröltem őket mert a szintemen cheat ha feljebb nem az akkor jó észreveszem és ha láttom a grind felé megy még a sztori vége előtt abbahagyom lehet ezért hagytam abba pár éve. Nem érdekel a Grind a conanba egyszer végig csináltam egyet a Khitaihoz. De azt se kellett volna fizetni meg nem fogok.
Utoljára szerkesztette: Although, 2018.11.26. 20:11:15 -
Although #22015 Barátom ha jól csinálod akkor nem lehet gondod. Mert akkor elérted a grind szintet. És akkor eldöntöd ez a játék megér ennyit vagy sem. Vagy nyomod a pénzt bele amiről szól. Ez tényleg ennyi. Ha meg nem erről szól akkor figyelni kell milyne karid van mire mentél mi számít a három közül mit fejlesztettél fullra. Hidd el a TESO rendszere elég barátságos és nem túl bonyolult. Sose volt az legfeljebb a morrowind volt az ami a legtöbbet kihozta belőle. Ez nem a D&D játék ahol a karakter generálással is szopsz. Tényleg. -
#22014 Jatsz par napot, fejleszd a szakmaidat es latni fogod, hogy amit nagy szamnak es cheatnek tartasz, az valojaban parasztvakitas es csak a helyet foglalo lom. Lasd CS@ kollega mondata, miszerint ezek a jutalmak helyet foglalo, semmi extrat es hasznosat nem nyujto terhek. Mert tenyleg azok.
Kapsz masik nap 250 Tel Var kovet? Par perc IC-ben. 2000 Alliance pontot? Fel ora Cyrodiilban. 1500 aranyat? 5000 arany alatt mar be sem rak az ember kereskedo guildbe termeket, mert minek, csak a helyet fogja a tobbi ertekes cucc elol? stb.
Ezek csak parasztvakito aprosagok, amelyek egy vadonat uj accounttal rendelkezo es elso karakteret huzo jatekosnak talan, talan jol tud jonni. Minden masnak szemet kacat, amelynel jobbat gyart, jobbat foz, jobban buvol, stb. -
Although #22013 Kiforrott a rendszer látszik próbálják elvinni a solo irányában de még messze nem olyan szar mitn askyrim végletekig butíytott rendszere. Nyilván kell a bevétel a shopból gondolom ez a titka de aki nem vásárol minden szart az még élvezi cdsak ez a szar ajándék ablak ne lenne. Részemről felejtős. Jó lenne kikapcsolni és akkor van egy karakter fejlődésed a soo sztorin ami pont jó lv50? körülre már szuperhős leszel addigra be is fejezem. És kezdek másikat :) -
Although #22012 Naa nekem még zöld potijaim vannak. Alapból lv20 körül még nincsenek jó alapjaim tetszik az alchemy a nyersanyagok sincsenek minden sarkon mint a skyrimbe. Ez sok szempontból jobb csak ez a folyamat a feleljünk meg a fiataloknak akik semmiért nem akarnak küzdeni. Ez szar. Mondom mi se voltunk nagy szám de ez már túlzás. -
#22011 Megegyszer mondom, ilyen recepteket barki tud gyartani, akar potikat, akar kajakat, semmi extra nincs bennuk. Ezen receptek tobbsege a szintezhez skalazodnak, igy lvl3-as karakternek ugyanugy segitseg, mint lvl40-esnek vagy CP160-asnak. Vagy random talalod oket, esetleg crafting napi kvesztek jutalmakent, vagy egy-egy zonaban kuldetesek utan. Mivel mindegyik boe (daily logine nem az, nyilvan), ezert akar meg is veheted masik jatekostol, ha nem akarsz a beszerzessel szorakozni.
Az esoben veteran szintu tartalomig nem a potikon meg a kajakon mulik a dolog, annyira kazuar az egesz, hogy szinte keptelenseg meghalni. Ezert is szeretik sokan. Aki meg kihivast akar, az vagy keres maganak veteran tartalmat nyustolo csapatot es azt csinalja achievement runokkal, vagy hagyja az ESO-t es keres masik jatekot.
A kek (rare) es a lila (epic) itt lofaszt sem jelent. A csucs a legendary, de mivel azt is barmikor legyartod/fejleszted, egyszeruen nincs olyan loot rendszer, mint mas mmoban, ahol elelvezel egy lila szin lattan. Itt nem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.26. 19:52:32 -
Although #22010 Faszom komolyan mi a fasz történik a világgal? Mikor a conanban 2010 körül megvolt az első lila cuccom fél év után akkor úgy örültem mint majom a farkának itt meg a pofámba nyomják!!! Megölik az egészet. -
Although #22009 Mondom ellepi az mmoka ez a ne törd magad ne küzdj használd. Nyilván érdekes ha. Nem nem érdekes :) Ha szarul fejleszted a karit akkor kellhet. Nem tartozom a szuperül fejlesztők közé de nem csinálom hülyén főleg már advisor is van. Kifejezetten örülök ha háromszor pofára esek valamin. Mert az már nem unalmas. De ezt nézni, unalmas. Nem kék lila cuccokat is adnak Megnöveli a hpdet 5000 felett magickát 4800 azt hiszem meg a staminát is. És ez egy kaja nem három. Ez Fred epic cuccnak számít és ilyenből van olyan itóka amiből 24 van a bagban és semmit nem tettem érte. Szóval igen törlöm a picsába őket.
Utoljára szerkesztette: Although, 2018.11.26. 19:44:27 -
#22008 Minden item fel van skalazva, hidd el, minden poti ugyanezt adja +/- par mana/hp. -
Although #22007 Amit kaptam Fred az 13 secre 6000 hp és 7000 stamniát ad ezen a szinten Fred lv 20 körül egy ilyet benyomsz és, és megment. Ha feljebb már semmit nem ér azt nem tudom. Lv30 körüli karim volt az első amikor még nem szintezett volt. És ott sem kellettek ezek. Edit: Mondjuk nem is volt!!!!
Utoljára szerkesztette: Although, 2018.11.26. 19:36:28 -
Although #22006 Megint más, véletlenül betévedtem, jó van nem véletlenül tudom hol keresem ezeket az arcokat nagyon megtanultam. Csak a conanban ezek a helyek már üresek. Nem maradt senki. Az SWTOR-ban még vannak. Ma először éveke után mikor kiléptem a TESO-ból. Újra beléjük futottam. Annyira furcsa németül beszéltek, németül ment a sztori line. És nem értettem belőle csak keveset. Nagyon keveset Dibella quest sztori line lehetett amit játszottak. Ennyi. -
#22005 Baszki, lvl3-askent mar naponta tobb tucat ilyen cuccot talalsz, vagy - fogoszkodj meg -, gyartasz magadnak. SEMMIT sem er. Hangsulyozom, SEMMIT sem. Egy nyomorult outdoor boss jobbat dob. Egy delve boss jobbat dob. Egy dolmen lada jobbat rejt. Sot, kapszkodj meg, amit kaptal 10 perc alatt kinovod es ... tadaaam ... jobbat talalsz a legelso leolt vermokusban.
Nagyon el vagy te tevedve, ha ezt akkora nagy kincsnek tartod :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.26. 19:33:50 -
Although #22004 Tényleg az van a Morrowind idején ez természetes volt használjuk a fejünket, nem volt net, ilyen szintű, nem volt súgó, ilyen szintű, mindenki otthon boldogult. :) Ma meg nehéz kurva nehéz. Ha újra felteszed. -
Although #22003 Más minimálisan kell gondolkodni de ott van a "földön" a hatósugár. Kis quest bosst beszoptam elsőre de van benne rendszer tényleg jól megcsinálták. Figyelsz mozogsz és megvan. Sajnos a mai értelmi színvonal mellett ezek is nehezek. Aláírom. Még ezt a szar minijátékot is elfelejtettem a zárnyitást. Vettem egy csomót feleslegesen míg eszembe jutott mi a lényeg. Ez van. :)