24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Kroki105 #23162 Ez az eventes item a sárdobálás (azon hangosan felröhögtem, másik játékossal szembe állva hajigáltuk egymást, nagyon jól meg van csinálva az animáció), meg a tüzes cucc? -
#23161 Kilenc, naponta ismetlodo kuldetest tudsz megcsinalni egy karakterrel egy nap alatt. Breda adja oket Windhelm alatt. Igen, bugyuta kuldetesek, olni nem is kell - igy lowlvl karakter is csinalhatja lazan -, a Tamrieli nepek igy unneplik az ev veget es az ujevet. Ezert is van 9 kuldetes, mert minden nepnek (kilenc faj/nep van a jatekban, a tizedik az imperial, ok a kozos ellenseg, nem unneplunk veluk) egy-egy unnepsegere kell elmenned es azon "aktivan" reszt venni.
A ladaban rengeteg jo cuccot talalhatsz, FB csoportban leirtam mindent, illetve a guild messageben is ott van a lenyeg.
Ne felejtsd el, hogy minden naponta eloszor vegrehajtott New Life Festivalos kuldetes ad 2 darab Event Ticketet (plusz napi elso boss ad 3 darabot, igy osszesen 5 darab szerezheto az event alatt / nap), amelyet pedig az Impresarional tudsz bevaltani arra, amire szeretned (hatas, diszjoszag, stilusok, stb.).
Van egy tavalyi leiras, nem sokat valtozott azota igy iden nem frissitettem meg, ha esetleg segit, fusd at!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.12.20. 16:33:13 -
Plata #23160 Ez az event nekem is magas.
De ad xp buffot.
Azt ne felejtsd el.
100% xp 1 órára ahányszor eventes itemet használod. -
Kroki105 #23159 Van ez a küldi, amit most lehetett indítani. Egy csomagot ad jutalomként. Adja újra és újra a küldiket, hogy hol táncoljál, meg a hasonló sületlenségeket. Ennek van vége is, vagy folyton lesz következő? Csinálgattam sorba, még tetszik is, egy csomó helyen még nem is jártam, csak pislogtam néhány hangulatos helyen. És a dobozban is volt már 20k-s cucc is.
Mondjuk ez hátrány is hogy még nem voltam, mert a waypontok inaktívak, így volt hogy át kellett kutyagolni az egész aktuális területen. Volt hogy 1 órába telt odaérni. Na nem azért, mert nem tudok térképet olvasni, de... ott egy virág, 100 arany, juhúúú, ott egy farönk, kell a profhoz, közbe betámad 2 krokodil, az egy érclelőhely, hohóóó, egy láda... ott meg egy másik, nem vagyok bolond, nem hagyom ott.. stbstb... Neee, már megint tele vagyok!!! Irány a waypont, haza, vissza, folytat, láda, kő, anyámkínja, virág, vissszaaaa, nem hagyhatom ott, mi lesz vele?? KROKODÍÍÍL, anyád, a virág az enyém...! És akkor átértem a terület túlfelére horgászni... -
Plata #23158 Xp scrollal gyorsan lehet fejlődni dungeonban,ha van event és eventes xp buff.
Akkor még gyorsabb,2-3 szint tuti.
Sulibán bug még mindig megy. -
Kroki105 #23157 Tényleg, az xp scrollt is el lehet nyomni, ez jó ötlet. Gondolkodtam hogy hol érdemes, ami jól kihasználja, de ennél jobb talán nincs is. 31-ről majdnem 32 lettem a daily randommal, xp boostal tuti meg is léptem volna.
Én a wowot anno a taurin próbáltam ki még a halállovagos kiegészítő alatt. Annyira nem jött be hogy "élesbe" is toljam.
MMO-val Eso előtt meg f76al ügyetlenkedtem, de sajna az egy rakás szar. Ehhez képest mindenképp. Elértem a 200at, szóval azért az elején még tetszett (meg az eleje után is egy kicsit ) Nincs mit csinálni benne. Az insta is abból áll (amiből 1 db van! és azt variálja hetente), hogy szedjél össze 50 kódkártyát pl. a labirintusizébe. Hát anyádat! Jól példázza a semmitérőségét, mikor már a party dönt úgy a móka indulása után 5 perccel(nem igazán volt rá még példa), hogy jó, akkor menjünk inkább aludni, mert már késő van, fáradtak is vagyunk, és ehhez aztán nulla kedv
(ja meg játszottunk az STO-val, jópárszor hoztad be a sulibánt hogy projectet indíthassak (ha jól emlékszem a nevére) -
Plata #23156 Én szeretek random dungeonba járni.
Xp buffal rengeteg xp-t ad.
Eventeken esik még sok vacak is.
WoW-ban is kedvenc szórakozásom a random dungeonba járás.
Ott van timewalming hét is amit nagyon szeretek.
Most épp cataclysm hét van.
Ilyenkor visszamegyünk az időben a karakterünk leszinteződik az adott kiegre,én szeretem.Már megint 50 ezer timewalking badge felett járok.
Pedig elköltöttem kb 70 ezret heirloom upgrade-ra,megvettem az összes timewalking mountot.
Darabja 5000 badge.
1 insta kb 50 badge. XD -
Kroki105 #23155 Kipróbáltam a mágussal, nem volt vészes. Mentem pár kört, gyorsabb xp mint csak questelni. És pénz is csordogál.
Voltak normális arcok, "ládát szedjed", stb... Meg volt a 888888+os pöcskalap, aki olyan jóerőben volt, hogy előrerohant egyedül bossolni. Rohan mint ha nem lenne holnap, az hagyján hogy a szaros labirintusban azt se tudod merre menjél elsőre, de még a mobokkal is hadakozzál magad. Szerencsére a féltucatból csak egynél volt ilyen tapasztalat. De tényleg jó volt összességében a random, köszi a tippet.
-
Kroki105 #23154 Ok, akkor majd kipróbálom -
Plata #23153 De hát random dungeonban érdemes menni.
Ha mázlid van úgyis ki fogsz egy csapat 50-est és futsz mögöttük mert úgyis levernek mindent előled.
Én sem vagyok nagy harcos,de random dungeon jó,sok sok xp-t ad a napi első és egy rakás cuccot. -
Kroki105 #23152 Dehogy is, még a főkarival se merek (az 25 kb), nemhogy azzal a 12es kis szerencsétlennel. Kiutálnának egy életre
Mondhatom nyugodtan, a skilles játékos szobra nem hasonlít rám egyáltalán.
Jaja. az a napi jutalom jóljöhet tényleg, nem emlékszek mit ad, azt hiszem xp scroll lesz most
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.12.14. 17:12:11 -
Plata #23151 Random dungeonban nem voltál?
Nekem már szedte le.
Egyébként a napi jutalom holnap 10 ezer pénz lesz nem?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.14. 17:05:59 -
Kroki105 #23150 Elmentem egy félreeső zugba, de tegnap óta 12000-ről csak 10500ra csökkent. (Nyilván a dlc-s tippek nem működnek)
Mindent végiggondolva ez nem is volt olyan rossz üzlet, lemészároltam az őröket az aranyért. Jött xp is, skill is nőtt. Egyedül az a baj, hogy egy hetet várhatok míg lenulláz, de az is csak azért kéne, hogy tudjam növelni az inventoryt az npcnél, amúgy leszarom a bountyt, ez a kari nem akar senkinek csicskulni. Szerinte oldja meg mindenki az ostoba problémáját.
Ugye e világ nagyszerű sajátossága az ottlakók messzeföldön híres, már már haláltmegvető, eszetlen bátorsága. Mikor az árus nem szolgálja ki a legkeresettebb bűnözőt, arra nincsenek szavak Ugye az inventorybővitő se bővít, és nem fogadja az aranyam, mert csak mert...
Még 3-4 alkalommal megcsinálhatom ezt a "mészárlást"(kb ekkor fogom megunni), hogy tudjak bankot növelni.
Van egy másik kérdés. A "főkarimmal" megoldottam Vivec problémáját (az a törökülésben lebegő szerencsétlen). Jutalmul adott egy kardot, ami tök jól néz ki. Dual kardosként szerettem volna az offhandnak is felrakni ezt a skint, de a felrakható kardskinek közt nem találom. Ez miért van? Jó kis kard amúgy, de 2 szint múlva dobhatom is el mert még sehol sincs 50. Ez így elég ostoba dolog úgy, mint egy hosszú questlánc főajándéka. S még a skin se marad meg.
Legszívesebben 2 katanát tennék fel, de olyat még nem találtam.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.12.14. 16:59:07 -
Plata #23149 Ha csak kizsebeled őket akkor is jön belőlük 100-250-es item.
És zsebelni többször is kitudod. -
Kroki105 #23148 Jaja , valami ilyen hasonló nekem is van pár darab kék, azok 500at vonnak le. De az túró, nem láttam értelmét elhasználni. Azt se tudom honnan vannak.
Vvardenfell nyugati szélén van egy sziget, kb a közepe fele. Ott van ez a ház az őrökkel, nincs terminator, mind megölhető. Khartag point alatt.
Értelme nem sok van, mint kiderült....De jól mutatott a zsákomban így kezdő bűnözőként az a 40-50 zöld100as cucc
Megtetszett ez a karakter, főleg hogy rájöttem hogy képes hilelni a döfködéssel.
Egyszer meg is haltam a "kaland" közben. 3 ellen küzdöttem, nem lett volna gáz, de behúztam egy 4.et is.Ott már visszavonulásosat kellett játszani, szerencsére pont arra volt a kapu, ahol még ketten álltak, és hogy ne maradjon magányosan, a közelben szédelgő is rám mozdult. Sikerült kifutni a kapun, de az egyik lefogta a lábam, innentől meg nem volt kétséges a mese vége. -
Plata #23147 Nekem még sosem volt ilyen sok.
Őröket nem szoktam legyilkolni,ha igen akkor sem úgy hogy nyíltan nekik megyek,hanem settenkedve dark brotherhood skillel,orvul ledöföm.
Rabolni és zsebelni sokat szoktam,nekem főleg abból áll a játék.Nem is valami nagy harcos a karim.
De szoktam kapni ilyen papírokat,van belőle több féle is,az egyik ilyen.
De van thieves guild-os skillem is hogy ki dumáljam magam.
És fejlesztve van az is amitől csökken a vérdíj.Általában olyan 700-800 vérdíjat szoktam max összeszedni,de legtöbbször csak ilyen 100-200.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.13. 21:24:30 -
Kroki105 #23146 Több lesz az 1 napnál, még csak 12es vagyok
Én vagyok a most wanted, de legalábbis top 5 Ahogy néztem a szintnövekedéssel nő a fejpénz is. 50esen ez szerintem jóval több lenne
Nincs meg csak az alap+morrowind. Nem olyan rég vettem, egyelőre még ezzel küzdök. -
Kroki105 #23145 Hát addig daráltam az őröket, míg meg nem telt a batyum a 100as zöldekkel 0ról 14 lett a dual wield, és léptem 3 szintet.
legermdmain skillem van csak, nincs semmi kieg
Ott csak 40%al lehet csökkenteni a kickbackel 20as szinten a vérdíjat, de az még csak 3as. 12es kari vagyok -
fluency #23144 Az a 12.000 arany vagy 1 napos bounty cooldown-t takar. :)
Hogy tüntesd el? Fejleszd a Thief Guild Swiftly Forgotten passzívját, az csökkenti a bounty és a heat mértékét. Semmi esetre se maradj olyan helyen, ahol láthatnak. Inkább sunnyogj el valahova, legjobb egy városon kívüli hely vagy a városban egy félreeső zug.
A Thief Guild és a Dark Brotherhood küldikből is jöhet olyan scroll, ami csökkenti a bounty-t.
Jah és a bounty offline is csökken. :) -
Plata #23143 Nem tudom hogy a rossebbe szedtél össze 12k vérdíjat,de szerintem menj el random dungeonba.
A vérdíj úgyis csökken idővel.
Ha van kifejlesztve tolvaj céhes skill akkor gyorsabban.
Mellesleg vannak ilyen levek amik leszedik a vérdíjat.
Azt hiszem tolvaj céhes küldikért szoktam kapni. -
Kroki105 #23142 Tényleg nincs semmi lehetőség a vérdíj ledolgozására? A fizetés nem poén, a kedves orkzsiványomnak elszállt az agya, és lvl 12n összeszedett 12ezer péz vérdíjat. Aludni ment ő is mikor én, de másnapra alig csökkent a vérdíj. Kifizetni meg nem fogom, nem azért gyűjtöttem az aranyat, hogy a szaros városőröknek adjam.
Mittudomén, 500 miatyánk, vagy valami....?
Megvan a tömeggyilkos acsi, de egyébként az ám nem is úgy volt...
Egy területhez értem, ahol páfrányt kellett vinni egy oltárra, vagy hasonló... rég volt a tegnap.. A térképjel egy házhoz vezetett, ami egy lezárt területen volt, őrökkel. (A vicc hogy a növény a házon kívül volt, be se kellett volna surranni.) Hát én lopakodtam ahogy csak lehetett meg ami a csövön kifért, de az egyik őr meglepett egy fa mögül. Semmi "kivagy?", "mi a szart keresel itt?", csak látott, és rögtön csépelni kezdett. Nem vettem jó néven, és megkapta a tenyerébe a belei egy részét. Jaj, hát én nem akartam, sűrű bocsánatkérések közepette... egyszer csak megláttam a dropját. 100 aranyat érő zöld cucc. Hohohóó, Dagobert bácsi, meg a szemére festett dollárjelek.... Na gyertek csak szarcsimbókok, szóval felszólítás nélkül bántjátok az idetévedő szegény tolvajokat? Majd kaptok a pofátokra! Még zöld 100as, még, még juhúúúú, gazdagok leszünk. FELSZÓLÍTÁS HÚGYAGYÚ!!! ÉRTED...!!?? Az ő nyakát is elnyiszáltam. Ok, betelt a nemlétező batyu, már az összes értéktelen vackot kidobáltam, hogy 40es, és 100as értékű valamiket tudjak tárolni, még kék is volt 250-el. Hazaport, orgazdánál elsóz, pénz, pénz, boldogság! Ki volt az a barom, aki azt mondta hogy a pénz nem boldogít? Vagy 6-7000 arany igenis boldoggá tett.
Akkor már csak a vérdíjtól kell megszabadulni. Egyszerű, józan paraszti ésszel gondolkozó orkzsiványként úgy gondoltam, ha elkapnak az őrök, a halálom törli a vérdíjat. Hát logikus, meghaltál (láttak meghalni, mert ők öltek meg), nincs vérdíj. Hihetetlen okosnak képzeltem magam, még a ruháim is levettem, meghalok, nem romlik. Jaj de csalafinta vagyok!
Egy szál bugyogóban kisétáltam VVerdanfollfullfell főterére, közben azon morfondíroztam hogy széttárt karokkal, vagy a mellkasomat bökdösve ordítsam a halhatatlan őr pofájába hogy "IDE DÖFD A LÁNDZSÁT GYÍKARC!!", mintegy figyelemfelkeltésként. Ugye sose úgy történnek a dolgok ahogy előre eltervezzük, nem kellett ott figyelemfelkelteni semmit. Két, három terminátor ott termett a semmiből és leöltek mint egy disznót.
Elsötétült a világ, de a közelben lévő teleportnál újraéledtem. Feltápászkodtam, közben tapogattam a bordáimat, mind a helyén volt. Jól kibasztam veletek! Majdnem hangosan felröhögtem, véghezvittem az ördögien kifundált gaztettem, győztem! MUHAHAHA-HAHA-..-HA..HA....HE? Ekkor láttam meg a vérdíjam, egy kanyival nem lett kevesebb.Na neee!
Ezt most hogy tüntessem el?
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.12.13. 20:35:56 -
Kroki105 #23141 Öngyógyító nindzsamágus... Pörög-forog a két kardjával, körötte villámok cikáznak, és Rozsomákot megszégyenítő módon gyógyulnak a sebei.
Meglett a 30 storm calling, így a surge is. Elég durva változás, előtte már majdnem föladtam, a lila bossmobok eléggé jól szerepeltek ellenem, és fölidegesített. Mondjuk rossz petet is használtam, de aztán lecseréltem azt az ördögimp akármit a triceratopszfejű, fogas csőrös, csirkelábfarkú, velociraptor egyvelegre (ezt mégis hogy?), az már egész jól tankolt nekem. Így már lassan ész nélkül is lehet haladni, elitek, kupac mobok... mind dőlnek.
Azért a 3. pet is megér egy gondolatot. A szárnyas nő, akinek a szárnya eléggé khm ...csökevényes? . Hogy tartja magát a levegőben? Ha megfigyeled, a farka van olyan hosszú és vastag, hogy már csak az lehúzná a földre. Értem én hogy fantasy, de ha varázslat tartja fenn, minek neki szárny? Ha meg nem varázslat, akkor csak futkosnia szabadna, mint egy csirkének. -
Kroki105 #23140 Köszi a tippeket! -
bunny #23139 Így van, nekem is van mindig egy skill barom ahol csak az XP gyűjtő skillek vannak, és minden quest leadás előtt automatikusan lecserélem + néha igen a fegyvert is. Nem nagy macera, és így nem megy el az XP a levegőbe ha már az ember kihúzta az amúgy is használtakat maxra. Szép lassan minden ág maxra húzódik így, ki tudja mire lesz még jó :) -
fluency #23138 Akkor nő egy skill line a legjobban ha kint van belőle minnél több skill a skillbaron. Mikor xp-t szerzel, akkor nőnek az aktív skillbaron lévő skilljeid (és a hozzá tartozó line vagy armor/fegyver típus), ez igaz akkor is ha leadsz egy questet! Sokan csinálják azt, hogy egy küldetés leadása előtt átöltöznek és/vagy kirakják a skillbarra azokat a skill/fegyver/armor típusokat, amiket fejleszteni szeretnének.
Gyógyítani tudsz úgy is, ha másodlagos fegyvernek egy restoration staffot raksz be a hozzá tartozó skillekkel. Vagy a fegyveredbe olyan enchantot teszel, ami sebzéskor gyógyít rajtad, bár ennek vagy egy 5-10 másodperces újratöltési ideje és nem valami hatékony. -
Kroki105 #23137 Ok, kösz. A szintem még 20as, azt már beelőzte párral. -
Plata #23136 Nekem magickás mágusom van,de ha kirakod a skilt a skill barra akkor nől.
A szinted se mindegy hogy mekkora,szerintem bizonyos szint is kell hozzá.
De én nem nagyon értek hozzá. -
Kroki105 #23135 Egy mágussal erőlködök, az egyik skillt 30as storm callingnál kapom meg. Most 25. Hogyan lehet gyorsan növelni ezt a storm callingot? Minél több skillt kell harcban használni ebből a fajtából? Vagy elég ha kirakom bar-ra, Vagy tökmindegy, így is úgy is ugyanúgy nő?
Néztem neten a staminás maget, azt írták az egyik legegyszerűbbnek, s mivel nem vagyok skilles emellett döntöttem. Tetszik is, eliteknél azért nagy a halálozásom, de a surge (lvl 30) ad healt critnél ahogy olvastam, csak érném már el... -
#23134 Elsweyr sztori közben kapsz egyet majd, ahogy haladsz előre.
De kapsz ingyen egy-egy kocsmai szobát is mindegyik kezdővárosban is, csak egy rövid küldetést kell megcsinálni (bankokban keresd a falra felszegelt felhívást).
Emellett van még egy rakás, kicsi, nagy, olcsóbb, drágább, stb. kb. 10 000 aranytól 3 500 000 aranyig bezárólag.
Teljes lista az elérhető házakról
Odamenned nem kell, bármikor INGYEN beteleportálhatsz a saját és vagy cimboráid/guild társaid házába.
Sajátból vissza már nem teleportálsz, simán csak kisétálsz és a házad elől folytatod. Guild társak és háztűznézés esetében nem emlékszem, lehet, hogy akkor visszarak oda, ahonnan jöttél, ezt le kell tesztelni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.12.10. 16:44:09 -
tutyimutyi2 #23133 Ahhoz hogy megszerezzem az alap "házamat" ahhoz az eredeti storyt kell csinálnom avagy ha az elsweyr-es storyt csinálom akkor is megkapom? Illetve hogy a házba hogy bemenjek konkrétan oda kell sétálnom avagy szimplán beteleportálok és mikor kimennék akkor meg vissza ahol éppen voltam? -
#23132 Igen, teljesen nyitott most már a világ. Régebben a premierkor az volt a koncepció, hogy minden frakció kap 5-5-5 zónát és csak ott játszhat 50-ig, nem mehet át a másik területére, csak 50 után, az egykori veterán szintek miatt, de ekkor sem találkozott volna a másik frakcióval. Ennek maradványa a jelenlegi Cadwell féle silver és gold küldetések, a fő sztori végigjátszása után. De ezt a "falat" a népharag ledöntötte és a One Tamriel patch után mindenki mehetett mindenfelé és ami a legfontosabb, frakciótól függetlenül, közösen. -
tutyimutyi2 #23131 Ezek szerint akkor az hogy mely népek szövetségéből kreálod a karaktert az csak a PvP esetén számít és minden más téren mind1 a "származásod"? -
#23130 Azért kezdővárosok, mert anno ott kezdett mindenki, illetve a legtöbb event is ott indul (ha más nem, egy hírnök vár a Daggerfall, Vulkhel Guard és Davon's Watch határában), és ott található meg koncentráltan a kezdéshez minden (crafting tutorial, nem játékos guildek, bag vendor, istálló, stb.)
Aktuális kezdőhely mindig a játékos által birtokolt legutolsó chapter alapján módosul, de persze, csak a szökés történik ott/helyeződik át, utána ugyanúgy mehetsz lvl3-as szinten bármerre, az összes kezdőzóna és dlc első wayshrineje aktív.
Azért solo dungeon, mert az a nehézségére vonatkozik :)
- Delve - szólózható dungeon, 1 boss a végén
- Public dungeon - 2 emberes (de persze szólózható ez is), 4-6 boss mindenfelé + skill pont group event
- Dungeon - 4 emberes, de ha csak a mechnika nem kíván 2 embert, akkor a normál (és egy-két veterán) is szólózható.
- Trial - 12 emberes "raid"
Egyedül a céhes sztorik és a Vestige "kalandja" az, ami tényleg solo tartalom, vagyis ott csak te vagy egyedül. A játék ezt jelzi is, a bejáratra mindig kiírja, hogy ez most "solo" menet lesz. -
tutyimutyi2 #23129 Én steamen vettem meg most nemrég amikor a morrowind summerset és elsweyr-es csomag is levolt árazva és ennek köszönhetően nem tudom melyek a kezdő városok :D ugyanis minden karakteremet elsweyr-be dobja :D
Mellesleg mi értelme van valamit solo dungeon-nak hívni ha egyszer ugyanúgy találkozok játékosokkal mint a dungeon-on kívül? -
#23128 ESO-ban a kereskedelem ugy mukodik, hogy vannak direkt kereskedelmi celu guildek, akik hetente felberelhetnek egy-egy kereskedo npct a vilag barmelyik pontjan, amely kereskedo egy hetig az o portekajat arulja. Ezekre az npckre hetente vakon kell licitalni, es aki legtobbet ajanlotta, aze egy hetre. Van minden varosban 4-5 ilyen npc, vagyis van valasztek boven, de nyilvan azok a "jobbak" (es dragabban nyerhetoek), amelyek frekventalt helyen vannak (lasd Craglorn, kezdo varosok, stb.)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.12.08. 20:51:29 -
tutyimutyi2 #23127 Felbérelt kereskedő alatt mit értesz? -
#23126 Nyilvan elso napokban/hetekben a tanulas a fo szempont, majd keresel penzt kesobb. Egyszerre egy idoben 5 guildnek lehetsz tagja, ha latsz olyan kereskedelmi guild hirdetest, ahol nincs eladasi kotelezettseg, es van felberelt kereskedojuk valamelyik varosban, oda csatlakozz es gyakorolj, ismerd meg a rendszert!
Emellett erdemes nezegetni a webes keresot, az nagyjabol megmutatja azt a tol-ig aranyat, amennyiert kinalni szoktak ezt s azt.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.12.08. 16:43:21 -
fluency #23125 Úgy működnek az addonok, mint minden más játéknál. Letöltöd az addont és bemásolod, arra helyre, amire kell.
Ha windows 10-et használsz vigyázz, mert a Onedrive mappába kell raknod őket (nálam legalábbis ott van). Alap elérési út: Drive(C:)-felhasználók-felhasználó név-dokumentumok-elder scrolls online-live-AddOns. Win 10-nél a felhasználó név után a Ondrive-ba kell lépned és onnan tovább a dokumentumokba.
Innen tudsz frissített addonokat letölteni: ESOUI
Érdemes elolvasni az addonok leírását, mert néhány addonhoz szükséges más addonok megléte. Illetve a játék Add-Ons mappájába érdemes bepipálni az Allow out of date add-ons kockát.
Ui: Javasolnám, hogy szerezd meg a lovat, mert megkönnyíti az életed. :)
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.12.08. 15:08:14 -
tutyimutyi2 #23124 Mellesleg ezek az Add-on-ok úgy működnek minta többi steam-es játéknál a steam műhely? -
tutyimutyi2 #23123 Hát tegnap volt olyan hogy 4 sárkány is jött ugyan arra a területre 4-5 perces külömbséggel, ha lenne lovam nyílván egyszerűbb lenne de még nincsen meg a 10-es szint(ha jól nézem 10-es szintért kapok egy pacit).
A ritka recepttel meg az a baj hogy mivel pár napja kezdtem ezért se kereskedelmi guild se pedig tudás hogy melyik érhet sokat és melyik olyan hogy nyugodtan megtanulhatom :(