24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
"Sziasztok egy lánykoleszból játszom, van felvétel?"
-
Persze, írj privátot, fontos, van e húgod, nővéred, az bónusz esély.
-
" van nálunk csaj is" Marketing lvl over 9000.
-
Engem érdekelne, remélem még beférek.
-
Daggerfall Szövetség oldalán van az ExH csapat, fogadnánk néhány értelmesebb arcot, van nálunk csaj is, akit érdekel írjon privátot.
-
300, a legutolsó infók szerint. -
Munkie #13393 Lesz vagy 300-320 skillpont. jutni fog 2 proffra is bőven! :) -Az én buildemet nézve persze- -
Tyrpak #13392 Nem ismerem még annyira a craftingot, úgyhogy kérnék egy kis segítséget:
Azt néztem az esobuilder-en, hogy minden craft szakmának 9 szintje (tier?) van, szóval ha a legjobb cuccokat akarod gyártani, akkor 9 pont kell erre, meg még 3 a fejlesztés esélyének növelésére, meg 3 a kutatás gyorsítására, meg... szóval 15-20 pont kéne csak a craftra.
Ezt a mainen tuti nem fogom elhasználni erre, szóval ti hogy tervezitek?
Felhúztok egy külön altot lvl 20-ra, ott skill reset, és mindent craftra?
Vagy a mainen minden alkalommal skill reset, ha craftolni szeretnél? -
Honnan tudod? Játszottál már vele? :) -
mgerihun #13390 Az a legrosszabb, hogy ha nincs swtor, akkor most mass effect online-t tólhatnánk, ami szerintem veri a lentebb felsoroltakat
de talán még nincs teljesen elkaszálva.
-
SANTANTICA #13389 Nem erre gondolok. Hanem ha van egy nadrágod ami tetszik, de gyártasz vagy esik egy nagyobb, magasabb minőségű, jobb statokkal rendelkezőt, amit használnál logikusan, de bűn ocsmány, akkor a régi gatya kinézetét át lehet-e vinni az új cuccra. (gw2 transmuti stone). Nem hiszem, hogy egyedi igény lenne ez, biztos mást is zavar a "random" kinézet. :)
De persze nem ez most a legfontosabb gond a játékban, de idővel biztos téma lehet. -
Abból a szempontból nem lényeges ez, hogy a legjobb tárgyakat majd csak craftolni lehet, ha minden igaz. Set és különféle "enchant" bónuszokkal rendelkező tárgyakat pedig bármilyen stílusból készíthetsz majd.
Legalábbis nekem eddig így jött át. :) -
SANTANTICA #13387 Van-e (nincs), lesz-e a játékban olyan, hogy egy jól kinéző cucc skinjét (stílus) át lehessen vinni egy hasonló, de más statokkal, vagy szinttel rendelkező motyóra? Mert kicsit zavaró, hogy egy egy új ruha az zsákba cica kinézetre, mert még preview sincs (tudom tervezik). Vagy legalább mint igény lehetne jelezni. -
Nephin és Fred ha nem haragszotok, belinkelem ide is: Tamrieli bolhapiac, avagy nagy magyar kereskedő guild -
Lehet hogy ez egy új imperial skill, 7 perc időbubi :D -
Nem csak te :) Én is téptem a hajam Stonefallsban, miközben régi ismerősök és más mmoból átugrott guildtársak vígan játszottak US oldalon. Bár Deshaanban már megint nem volt gondom - ezért is remélem, hogy.... meglátjuk. Mindenesetre egy hét múlva itt a d3 kieg, ha nagy a gáz, majd ott levezetem a frusztrációt :) -
"még játékosok közt is sokan vannak akik nem ismerik."
Na ez az, amit kizártnak tartok. Nincs olyan 18 éves aktív gamer jelenleg - ki merem jelenteni -, aki ne hallott volna a Skyrimról. És ez a gond a legtöbb esetben, hogy a TES sorozatot sok ember összemossa a Skyrimmal, és ahhoz viszonyítja. Pedig nem kellene. Mert az igazi TES "feeling" nem egyenlő a Skyrimban látottakkal, az csak egy apró szelete a nagy egésznek. De ez nem az ő hibájuk, nem kötelezhető senki sem a teljes széria megismerésére. -
Kryon #13382 Akkor rossz helyen voltam :) -
Kryon #13381 Igaz lehet amit írsz, de ahogy írod "kifejezetten számítógépes játék szempontból". Épp itt jön elő a SW előnye, ugyanis a játékos közösségen kívül is ismert világ és így "kívülről" is képes új játékosokat bevonni (ez óriási előnye az összes többi, csak játékosok közt ismert világgal szemben) és ezt megerősíti a sok kezdő játékos akikkel swtorban találkoztam, akik azelőtt nem játszottak, csak azért kezdték el mert ez is SW. Ellenben a játékos közösségen kívül nem hinném, hogy a többség akár csak hallott volna a TES-ról, még játékosok közt is sokan vannak akik nem ismerik. -
"Amúgy nem lenne rossz, ha játszható állapotban lett volna"
Abban volt. Csak nem mindenhol. :) -
Tyrpak #13379 Én DAoC-ot már csak WAR után próbáltam ki, ott nem ekkora léptékben, de összejöttek ilyen hármas találkozók.
TESO-ban leesett az állam az első ilyen 40 fős zerg összefut a másik zerggel, és semmi grafikai vagy net lag (elsőre), remélem ez lesz a jellemzőbb a későbbiekben, mert akkor az eddigi legjobb RvR játék.
Viszont szombat este egyik vár mellett halljuk, hogy "kékek balról", rohan a zerg, pár percre rá "sárgák jobbról", rohanunk át oda, erre:
Előttem haladó két ember megáll a levegőben, szemben a sárga zerg is mozdulatatlan, én tudok mozogni, de skillek nem működnek, szóval gyorsan visszafutottam a várba. 3 perccel később még mindig élek, mondom, akkor megúsztam.
De továbbra sem történik semmi, kapun már nem tudok kimenni, karakter egyszercsak előveszi a fegyverét hogy harcban van... és jó 7-8 perccel azután, hogy megfagyott az idő, hirtelen meghal.
Hogy ezalatt a 7 perc alatt mi történt, azt csak a szerver tudja. -
tök true minden amit írsz, de egyvalamivel csak így lájtosan kötözködnék: kifjezetten számítógépes játék szempontból szerintem nem hagyja le (vagy legalábbis nem nagyon) a starwars az elderscrollst
én nagy star wars fan vagyok, és az elder scrolls világát is nagyon szeretem, ezek tudatában ha valaki megkérdezett volna az swtor és a teso előtt, hogy melyik világban szeretnék multiplayer játszani (aka mmot), akkor az elder scrollst mondtam volna -
Kryon #13377 Én valahogy úgy matekozok, hogy swtor indult ~2 millával, miközben SW nyilván ismertebb/népszerűbb mint a TES, ezért annyi valószínűleg nem lesz. Így szintén 1 milla körül tartom reálisnak, és abban már mindenki benne van. Aztán a nomádok távozása után annak marad a fele, onnantól a fejlesztés minőségén/sebességén áll a további sorsa.
Ugyan én csak az "ingyé van, ezért megnéztem már mi ez amire így rácsaptak a népek" tábort erősítem, így nem számítok a statisztikába, de cyrodiili kalandozásaim nem voltak túl meggyőzőek a hétvégén. Ha ez kezdésnél is így marad, hát jajj...
Amúgy nem lenne rossz, ha játszható állapotban lett volna. Ahogy láttam ugyanaz mint WvWvW gw2-ben (még a zerg is), csak kevesebb erőd van nagyobb területre szétszórva, ezért olyan "üresnek" éreztem. Az ostrom viszont valamivel látványosabb és tovább tart mint gw2-ben (ott viszont nem kérnek érte havidíjat, így itt sokkal jobbnak kéne lennie az egésznek). -
:DDDDDDDDD made my day -
Krenlo ha kijavítod magad és azt írod hogy a második mondat tárgytalan, akkor azt is írd meg hogy az első pedig mégis ér, mert jönnek a trollok és azt mondják, hogy akkor a második már a harmadik, mert az első már eleve tárgytalan :DDD -
Susarc #13374 nagyon jó a DW NB ,de csak single illetve 2 targetre ideális....a Sorci sokkal jobban büntet:P -
neeeeeeeee ezt én akartam rátrollkodni
teszemét :( -
Nephin #13372 Ott tuti elnyomott mindent és csak darált... lehet így is, de én biztosan nem követem. :) -
Nephin #13371 Ott fent van a topik a bannerben, kukucs. :P -
Nem köszönsz nekünk? 
-
ShaiHulud #13369 azert irtam, hogy normal jatekkal, mert az vili hogy lehet gyorsan is szintezni, csak minek. -
Munkie #13368 Nem is emlékszem melyik tamrielfoundrys srácnak 4 v 5 nap playeddel volt 50es szinten lvl2 veteran talán. :d -
Krenlo #13367 Első mondat tárgytalan! -
Krenlo #13366 Üdv mindenkinek! Szeretnék nyitni egy topicot, hogy mindenki tudja itt is hirdetni az április 4.-én induló The Elder Scrolls Online guildjét. Kezdeném is :)
Elsősorban elmondanám, hogy a Daggerfall Covenant frakcióhoz vagyunk hűek
Mi vagyunk a Hungarian Covenant. Eddig 13 taggal büszkélkedhetünk, de célunk elérni megjelenésre az 50-et. Vezetőségünk egyik tagja 32 embert szervez még ezen a 13 tagon kívül, van közöttük pár ember, akik viszont gondolkodnak, hogy egy másik frakcióhoz csatlakoznak, szóval a létszám még bizonytalan.
Nálunk nincsenek szabályok, 20 év felettiek vagyunk, diákok és dolgozó emberek, szóval a csapatépítő tréningeket a hétvégére tervezzük mindenképp, értsd: PVP és PVE. És nyilván nem kötelezhetünk senkit sem, hogy részt vegyen, szóval nálunk nincs olyan, hogy ha nem jössz, akkor ki vagy dobva.
Célunk egy nagy baráti társaságot (mivel a baráti társaság már adott, már csak a 'nagy' része kell :) ) összehozni és csinálni azt amit szeretünk, amihez értünk, a hobbinkat: játszani.
TeamSpeak-el rendelkezik a csapat, aminek használata nyilván nem kötelező, de mondjuk opcionális egy PVE-nél :)
Ha esetleg lenne kedvetek írjatok e-mailt a [email protected] -ra és keressetek fel minket facebook-on is: https://www.facebook.com/groups/404342679707226/
Várjuk a jelentkezőket, nézzétek meg a csoportot, csatlakozzatok, írjatok e-mailt és áprilisban hasítunk. :)
Üdv,
Krenlo -
Eksz #13365 Weapon Damage starts at 180.
Rank 10 legendary 2h kard (160) + level 4 surge (35) = nem profit. -
Lengyel2 #13364 Ha volt már, bocs, de engem teljesen lázba hoz ez a video.
Egy Aldmeri erődöt támadnak meg kétfelől a Daggerfall-ok és az Ebonheart-ok egyszerre, de az ostrom alatt egymásnak esnek, főleg 1.30 után érdemes nézni, epic, ahogy ha jól látom, a kékek elmossák a pirosokat, fent a falak tetején meg nézik az Aldmeriek.
-
Eksz #13363 +1, de, ebbe is meg az adventure zona hianyaba is bele lehet latni/magyarazni mar most olyan dolgokat, amirol tenyleg csak akkor fog kiderulni, hogy jogos volt vagy sem, ha mar ott tapicskolunk benne tenylegesen. Ami viszont nem mostanaban lesz. Probalok ezekhez a dolgokhoz nem negativan hozzaallni, csak egyre nehezebb, es kezd a szemem elott egy lebegni egy nagy S-el kezdodo WTOR-ral befejezodo logo. :F -
Oké, íjász leszek! -.- -
Ezt már beszéltük délután. Nem oszt, nem szoroz, csak működjön bogárirtás után :) -
Eksz #13360 Es ez se maradjon ki akkor mar:
Veteran rank 10 Soft Cap:
Max Health starts at 2500
Max Magicka starts at 2000
Max Stamina assuming starts at 2000
Mana Regen starts at 80
Stamina Regen starts at 80
Health Regens starts at 50
Armor starts at 1870 (35%) and DRs very very hard up to 2600 (50%) as a hard cap.
Assuming Spell Resistance is the same, it starts soft capping at the same point (1870).
Weapon Damage starts at 180
Crit chance does not soft cap.