sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Tyrpak
    Én DAoC-ot már csak WAR után próbáltam ki, ott nem ekkora léptékben, de összejöttek ilyen hármas találkozók.

TESO-ban leesett az állam az első ilyen 40 fős zerg összefut a másik zerggel, és semmi grafikai vagy net lag (elsőre), remélem ez lesz a jellemzőbb a későbbiekben, mert akkor az eddigi legjobb RvR játék.

Viszont szombat este egyik vár mellett halljuk, hogy "kékek balról", rohan a zerg, pár percre rá "sárgák jobbról", rohanunk át oda, erre:

Előttem haladó két ember megáll a levegőben, szemben a sárga zerg is mozdulatatlan, én tudok mozogni, de skillek nem működnek, szóval gyorsan visszafutottam a várba. 3 perccel később még mindig élek, mondom, akkor megúsztam.
    De továbbra sem történik semmi, kapun már nem tudok kimenni, karakter egyszercsak előveszi a fegyverét hogy harcban van... és jó 7-8 perccel azután, hogy megfagyott az idő, hirtelen meghal.

Hogy ezalatt a 7 perc alatt mi történt, azt csak a szerver tudja.