Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Kryon #13377 Én valahogy úgy matekozok, hogy swtor indult ~2 millával, miközben SW nyilván ismertebb/népszerűbb mint a TES, ezért annyi valószínűleg nem lesz. Így szintén 1 milla körül tartom reálisnak, és abban már mindenki benne van. Aztán a nomádok távozása után annak marad a fele, onnantól a fejlesztés minőségén/sebességén áll a további sorsa.
Ugyan én csak az "ingyé van, ezért megnéztem már mi ez amire így rácsaptak a népek" tábort erősítem, így nem számítok a statisztikába, de cyrodiili kalandozásaim nem voltak túl meggyőzőek a hétvégén. Ha ez kezdésnél is így marad, hát jajj...
Amúgy nem lenne rossz, ha játszható állapotban lett volna. Ahogy láttam ugyanaz mint WvWvW gw2-ben (még a zerg is), csak kevesebb erőd van nagyobb területre szétszórva, ezért olyan "üresnek" éreztem. Az ostrom viszont valamivel látványosabb és tovább tart mint gw2-ben (ott viszont nem kérnek érte havidíjat, így itt sokkal jobbnak kéne lennie az egésznek).