Elégedetlenek a szolgáltatók a Lumia családdal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
Látszik még autó témához is zéró közöd van részemrõl kiszálltam ebbõl a "tartalmas" beszélgetésbõl..😄

Donceleger: he??
//Xperia Mini: Ha X10mini akkor dobd el ne panaszkodj,ha Mini Pro akkor már a 2.3.4 is atomstabil rajta a telefon sebessége pedig a csúcsmodelleket (például Arc S) is odavágja mivel ugyan az a vas dobog alatta kisebb felbontású kijelzõt hajtva....😊
Oké, akkor máshogy fogalmazok. A HTC telefonom lévõ android szar. Másik ismerõsömnek samuja van, az azon futó android is produkál érdekes dolgokat (néha fagy). Akkor nem mondom hogy az android szar, hanem hogy az azon a samsungon lévõ androdi szar.

Csak az a baj, hogy az emberek telefont vesznek és nem androidot. Tehát elhiszem hogy az elméleti alap android nem szar, de mivel az önmagában nem müködõképes (kell hozzá egy telefon ugye ami futtatja) akkor ha az ember vesz egy tetszõleges telefont androiddal és az szar akkor az androidot fogja szidni.

Ezt beszoptad.
Az elõzõbõl kimaradt, hogy nem mókolt ROM!
"A zártságát szídni pedig akár ios-nek akár másnak miközben a wp7-et dicséred, szintén valami félelmetes nagy tájékozatlanságra utal,..."

Te valamit félreolvastál, mert a WP-t is elutasítom, pont a zártsága miatt!
Látszik, hogy nem értesz hozzá, mert igenis próbáltam, és használtam is, pont ezen okoknál fogva váltottam, és asszonynak most is ilyen van! Sõt, a húgomnak is, aki meg ezek miatt szív most vele, már 3x volt szervizben!

Narxis

Xperia mini 2.3.4 ez megkapja majd július eleje felé az ICS-t, kíváncsi vagyok rá, ahogy azzal lesz e némi javulás! Nem sokat várok tõle amúgy, amikor a 4 magos telók tesztjénél azt olvasom, hogy laggol, holott ICS van már rajta!
Vettél egy telefont a HTC-tõl ami köztudottan a leginkább módosított (az amazon kivételével) android-ot teszi az eszközeire a sense-nek köszönhetõen. Annyira módosított, hogy bizonyos verziókat nem is tud szállítani a HTC, és a sense miatt a frissítéssel is komoly gondjaik vannak (aminek köszönhetõen a HTC éppen nokia szintû mélyrepülésben van, csak a HTC-nek kevesebb az esélye).
Ezek után felsorolsz néhány hibát ami mind a sense felületben jelentkezik ... és kijelented, hogy értesz hozzá, az android szar.
Szerintem is hagyjuk abba miszter vizes benzin. Azért ha majd egyszer ráérsz, tegyél már fel a youtubre egy videót ahogy a benzint vizezed és az elkeveredik benne...

ui:
ismerõsõm meg benzinkutat vezet, szóval pontosan tudom hogy a benzint nem lehet vizezni ilyen ökörségrõl még csak nem is hallott. Ha át akar b@szni annak ezer meg egy egyszerübb módja van (pl. rosszul ad vissza 10-ból 5x bejön).

fergusonpapa
NOKIA???? muhahahahah 😄DDD 3310es szint ment a többi nem! Nem baj afrikában még veszik a telefonjaikat 😄DD

www.icewebhu

Skynet
// a vizes benzin témába már csak azért se nagyon fuss bele mert 6 évet egy mûhelybe húztam le és láttam pár furcsaságot (pl szarni ment AB fej suzukiban víztõl,stb)...
Skynet
Ellenben 1 magos 512mega ramos fujitsu siemens-et adtak el vistával és windows 7-el....
Vistra ready gép szar lassú bugos lesz akkor a microsoft a hibás? Lol...😊
Benzint vizezni igen.....És ebbe ne menj bele mert komplett hülyének fog nézni bárki aki jár autóval és tankolt már szar benzint amitõl az autó gyújtása csörgött, és az autó jócskán nem ment el annyit mint a normál benzinnel....
Omg...Najó befejeztem...😄
Állj be az androidot fikázó hozzánemértõ dilettáns idióták közé teis,egyel több vagy kevesebb nem mind1? 😄
Pentium 2-es gépet nem árul egyik gyártó sem win7-el mint ahogy én sem egy nokia 3210-es vettem androiddal.

Ha viszont veszek egy vista ready matricás gépet vistával és a vista szar lassú bugos lesz rajta, akkor igen a microsoftot fogom hibáztatni. Szerencsére kimaradtam ebbõl a körbõl, de mint tudjuk a fentiek miatt a vista szépen meg is bukott.

benzint vizezni.. wtf jártál fizika órára? Majd próbáld ki otthon (segítek, a fajsürüségnél keresd).

Megjegyzem, nekem nem a telefonom a sz@r, hanem a rajta futó android. A gyártót akkor hibáztatnám ha rossz helyre tette volna az antennát és nem lenne térerõ, vagy kiesne a kijelzõ vagy hasonló.

Skynet
Egyébként ha már autó....Az hogy jön ide? Csak mert a legtöbb autónál maga a gyártó csinálja az autó alkatrészeit is (persze vannak hibrid megoldások),így ha az autó szarni megy valamelyik alkatrésze miatt az autót fogom szídni a gyártóval együtt,de ha külsõs ok (lásd benzin) akkor nem az autót....
Lakást szintén nem értem... Nagyon zseniális példák.😊
Skynet
Tehát ha veszel egy Pentium 2-t és a windows 7 szar lassú bugos lesz rajta a microsoft a hibás...
Ha az autódba tankolsz benzint a Lukoilnál és feleannyit sem megy el az autód mint egy másik benzinkútnál tankolva akkor a benzingyártó a hibás nem a Lukoil amiért vizezi...
Logikus.😊
2012-t írunk és a mobilok ott tartanak ahol a számítógépek vagy ha úgy tetszik laptopok. Ha szart veszel utánajárás és hozzáértés nélkül ne várd el hogy tökéletes legyen,és ha nem az akkor ne a rendszer készítõit kell szídni...
"Az vagy amiért egy HTC mögül hülyeségeket beszélsz a androidról,és amiért utánajárás/olvasás nélkül vettél egy androidos készüléket."

Aztán mégis minek kellet volna utánnajárni? Amikor vettem a HTC-rõl csupa jókat irtak, és mea culpa elfelejtettelek megkérdezni személyesen téged errõl...

A jókivánságaimat továbbra is fenntartom, mondom, remélem sikerül egyszer belevenned egy selejtes autóba vagy lakásba, de aztán nehogy meghalljam tõled hogy szidod azt a márkát...

Értem, de ez engem hol érdekel? Én egy ügyfél vagyok, ha veszek egy androidos telefont és azon szarul müködik az android, akkor az androidot fogom szidni.

Szerintem ez tiszta ügy. És ahogy irtam, igen nincs kedvem visszatérni a korai windowsos meg linuxos idõkbe, ahol nekem kellet drivert meg kernelt forditani meg hackelni a rendszert hogy jó legyen. 2012-õt irunk, elvárom hogy egy telefon müködjön úgy ahogy a nagykönyvben meg van irva.

Ami egyik irányból elõny (nagy választék) az a másik irányból hátrány (utána kell nézni mi felel meg az igényeinknek). Ahogy telik az idõ még nokia wp7 telefonból is több tucat lesz egyszerre a piacon. Akkor majd ott is figyelni kell mit veszel meg. Ha zavar a sokszínûség akkor vegyél apple terméket, ott általában egy termek kategóriában egyszerre 2 ajánlat van ... egy régi és egy új.
Skynet
Az vagy amiért egy HTC mögül hülyeségeket beszélsz a androidról,és amiért utánajárás/olvasás nélkül vettél egy androidos készüléket.

Egyébként az összes telefonon ALAP android van amit a telefongyártók "testreszabnak" saját külsõvel, programokkal, animációkkal,és néha jobban belenyúlnak a memóriakezelésbe és egyéb dolgokba. Arról ha egy telefongyártó szarul csinálja et és emiatt a telefon a általad említett hibákat produkálja az nem az android hanem a gyártó hibája,és ahogy írtam egy közép vagy felsõ kategóriás Sony vagy Samu androidon sem találkoztam ilyen gondokkal (illetve fagyasztani egyszer sikerült vhoaaaaa).
"HTC meg....Magára vessen aki veszi,csak rossz tapasztalatokat hallottam eddig róla "

Hát ebbõl nekem az jött le hogy én vagyok a hülye amiért HTC-t vettem. Biztos nem tudok olvasni.

Az androidot a google fejleszti. A gyártók ezt átveszik, és megpatkolják a saját cuccaikkal. kb. 30%-át cseréli le egy-egy nevesebb gyártó az alap rendszernek.
Ezért a példád sántít. A helyzet inkább a tuning mûhelyekre hasonlít. Sikeres, és kevésbé sikeres tuningokról van szó amik idõnként megbontják a rendszer konzisztenciáját, máskor viszont remek fejlesztések.
Skynet
Ha neked ebbõl az jött le hogy a vásárló a hibás...Én azt magyaráztam épp hogy a HTC a hibás nem az Android, és magára vessen aki nem néz utána mit vesz.
Egyébiránt nem jár garivesztéssel a fõzött rom felrakása, Samsungék például konkrétan leszarják amíg nem a HW hibásodik meg,lévén az android mivel nyílt úgy piszkálod ahogy akarod (nem a rootolás sem jár garivesztéssel).

Te fröcsögöd az andoidra a hülyeségeket,miközben arról nem az android tehet hanem a szutyok telefongyártó. Ahogy írtam az általad említett problémákkal egy középkategóriás vagy az fölötti Samu vagy Sony telefonon sem találkoztam.
Úgyhogy szerintem itt pont te vagy az akinek vissza kéne venni és nem másokat oktatni....
Nos, amíg az alap androidot nem lehet feltenni garancia vesztés nélkül egy új telefonra, addig jobban tennéd ha csöndben hallgatnál.
Egyébként valószinüleg sokkal többet tudok az open source szoftverekrõl mint te, szóval vegyél vissza a nagy arcodból.

Ahogy írtam, nem akarok visszatérni a korai windowsos (illetve linuxos) idõkbe.
Nincs kedvem fõzött romot tenni a telefonomra, nem akarom rootolni, legfõképpen nem akarom magam drivert mert szoftvert fordítani.

Használni akarom a telefonom és elvárom hogyha veszek egy telefont akkor az müködjön rendeltetés szerüen. PONT.

@skynet:
Na megjött a szép magyar mentalitás is. Nem ám a telefongyártó vagy az oprendszer gyártó a hibás, hanem a user mert miért azt a telefont vette.Hát tudod mit?

kivánom neked hogy vegyél egy gyári hibás kocsit ami besz@rik alattad, meg döljön össze a házad amikor nem vagy otthon, és kivánom hogy amikor mész reklamálni az ügyintézõhöz akkor hajtson el a p.csába azzal hogy hát miért ezt az autót vetted és miért ezt a házat vetted csak magadra vessél.

Skynet
Sem Sony sem Samu középkategóriától felfelé nem találkoztam az általad említett problémákkal...
HTC meg....Magára vessen aki veszi,csak rossz tapasztalatokat hallottam eddig róla (gagyi anyaghasználat,könnyen törõ karcolódó kijelzõ, tákolt Android rendszer)
skinnyman
Az alap android az alap android. Ha veszel egy telefont, azon 90%, hogy nem az alap android lesz, hanem valamelyik gyarto altal modositott valtozat. A hibakert pedig az esetek 90%-aban ezek a modositasok a felelosek.

Es nem, ez rohadtul nem olyan mint a pelda amit mondtal. Latszik hogy fingod nincs a temarol, olvass utana az open source szoftver fogalmanak es hogy hogy mukodik ez az egesz, mert addig nincs mirol beszelni, nem fogok neked kiseloadast tartani.

Regards,

Mi az hogy alap android? Wtf veszek egy telefont rajta van a gyári android, nekem az az alap android.

Ez most kb. olyan mintha vennél egy kocsit amiben szar a gyári váltó, aztán valami okos ember jönne hogy hát ez egy jó autó csak a gyári váltó szar...
Kiváncsi lennék mint mondanál az autódra, hogy mekkora istenkirály...

skinnyman
Ezek nem az android problémái, hanem a te konkrét telefonodon lévõ konkrét szar szoftver problémái. Az alap androidban semmilyen hasonló gond nincsen, minden mûködik.

Regards,

ilyen nekem is van hogy vagy 5 percig nem látom a telefonkönyvet bekapcs, sms-ekre is "hozzáférés a sim-hez"-t írja ki, gyak mindenre ami a sim kártyával kapcsolatos, várni kell. Csak ez egy 6 éves butafon 😊

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

"És itt van kilépés az egyes programokból, vagyis nem maradnak a memóriában, eleve hosszabb üzemidõt elérve ezzel és egyáltalán nem lassítva a rendszert."

Fail, itt látszik hogy úgy fröcsögsz, hogy fingod sincs a technikáról. A memória fix fogyasztású cucc, ha be van kapcsolva, fogyaszt, pont ugyanannyit fogyaszt mindenféle telítettségi szinten, akkor is ha másodpercenként gigabájtok mozognak benne, akkor is ha nem csinál semmit. Ezért is terjed mindenhol a cachelés (desktop vinfoson superfetchnek hívják az egyik részét), ami éppen azért mert a memória fogyasztás fix, teletölti mindennel amit úgy ítél meg hogy használva lesz még, így MEGTAKARÍTVA energiát, mivel nem a háttértárakról kell betöltögetni, ráadásul idõt is megtakarít mert elõre be van töltve. Ha más programnak kell a hely, felülírja a memóriaterületet. Ezt már a linux kernel is tudja, így az android is.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

nyilván sok hülye azt hiszi hogy mer' vindóz akkor a kod is fut rajta. Amúgy meg nyomott áron? persze hogy. Androidos cuccokat általában nem adják haszon nélkül áron alul.

Abszolúte láikusként lenne két kérdésem:

1. Nokia 3310-re lehet-é droidot rakni? (Kipróbálnám.)

2. Tud valaki linkelni felmérést arról, hogy a felhsználók hány százaléka van tísztában azzal, hogy milyen oprencere van a telefonon? (Hasonló a helyzet: net = kék e betû, net = facebook)

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Azért az androidnak vannak problémái.
Nekem HTC-m van, csinál fura dolgokat. Pl. ki/bekapcs után 10 percig nem mutatja a telefonkönyvben a neveket, csak a számokat. Aztán van rajta gyárilag egy rakás idióta app rajta amit nem lehet kikapcsolni ámde a háttérben fut (az egyik talán valami tõzsdeadatokat kérne le, a másik meg a hireket vagy f@sz tudja). Csak rootolva lehet õket leszedni... Vagy pl. a kedvencem amikor hiv valaki aki benne van a telefonkönyvben és mégsem mutatja a nevét csak a számát. Következõ alkalommal már minden jó, de kb. 20 hivásból 1x nem mutatja a nevet...

De haveromnak samsung okostelefonja van, az meg idönként lefagy...

Szóval én pl. következõleg biztos nem droidos telefont veszek, mert f@sznak van kedve végigjátszani ugyanazt mint ami a win 98-as korszakban volt a számítógépekkel.

Nekem a WP7-ben egyedül a metro felület tetszik, ezért annak a témáját használom az Androidomon. 😊
(Motorola Defy CM 7.2)
Skynet
Pffff,oké tényleg hagyjuk abba....😄
Na itt hagyjuk abba, a világ termelésének 99%-a p*nától az ûrhajóig Kínából jön, és ez a cég történetesen a kínai elitnek gyártja a mobiljait. De hát persze a Sony az Sony! Kérdezz meg egy audiophil-t, hogy mit gondol a Sony-ról, vagy egy TV-kereskedõt, hogy Sony vagy Sharp TV-t venne-e, csodálkozni fogsz...
Skynet
Nem vagyok,elég sok teló megfordult a kezemben tesztelgetés céljából alsó androidtól felsõig, nem véletlenül olcsó jó procival és átlagnál nagyobb felbontású kijelzõvel az a kínai "csoda"..😉
LOL milyen technológia miatt? Semmit nem mondtam arról, hogy milyen gyártó panelje van az én telómban, amúgy a Sharp ASV LCD szerintem elég jó...
Fogtam/láttam Sony telót, semmivel sem jobb összeszerelés, mint az enyém.

Szeretem az ilyen hallottam már egy emberrõl akinek az anyjának az ismerõsének a kutyája tud olcsón típusú történeteket.

Nyilván nem vagy Sony Fan 😉
Skynet
Onnantól kezdve hogy "droidfos" kár veszekedni,tipikus haterkedõ barom,aki jobb készüléket egy alap 2.3.4-el nem tartott életében a kezében...
Narxis
"asszonynak is droid van és nem a legolcsóbb fajtából"

Ha pontos márkát és típust írnál a rajta található android verzióval és esetleg azzal is, hogy gyári vagy fõzött ROM akkor nem tûnne terelésnek ez az általánosságban megfogalmazott ostobaságok, tévhitek halmaza az androidról. Nem a legolcsóbb... kinek mi az olcsó? Van akinek a 40 ezer Ft se olcsó van akinek meg a 120ezer Ft-os okostelefon is olcsó.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Skynet
Kijelzõje felbontásra kisebb,látványra viszont jóval szebb a technológia miatt.
48-ért pedig ph-n levadászható független új. 42-45 körül pedig Neo V szintén ugyanezekkel a paraméterekkel. Az egész minõségérõl nem beszélve...
Skynet: melyik párhuzamos univerzumban van független Xperia neo 48-ért?
Amúgy meg a kijelzõje kissebb colra, felbontásra, ami azért egy telónál eléggé számít...
skinnyman
Abban egyetértek, hogy a symbian jobban volt használható a wp7-nél, ezzel viszont nem a symbian-t akarom dicséri, sokkal inkább a wp7-et minõsíteni. Mondjuk amit az androidról mesélsz, az teljes sületlenség, látszik hogy soha nem használtad. A zártságát szídni pedig akár ios-nek akár másnak miközben a wp7-et dicséred, szintén valami félelmetes nagy tájékozatlanságra utal, a wp7 ha egy valamiben nagyot alkotott akkor az az, hogy még az ios-nél is zártabb, funkciótlanabb rendszer lett, ami azért tényleg nem kicsi dolog.

Egyébként szerintem fõleg pont azért bukik a wp7-8 és a win8 is, mert a microsoft egyszerûen nem tudja, hogy hol a helye. Ugyanolyan/durvább korlátozásokat akar lenyomni az emberek torkán, mint az apple, de ezt az apple csak úgy tehette meg, hogy évtizedes munkával hype-ot, vallást épített fel maga körül, és még így sem tudják lenyomni nagyon sok ember tokán a korlátozott cuccaikat, itunes-t meg a sok másik szart. Az ms-nek nemhogy hype-ja nincs, de talán pont az ellenkezõje van, ha a nevüket hallja az ember, inkább menekül, de legjobb esetben is csak közömbös. Kb az "amit szabad jupiternek" mondás jellemzi a helyzetüket. Nálük biztosan nem fog mûködni ez a "korlátozzunk mindent szarrá" politika amit az apple csinál, ezért buknak.

Regards,

Ott szúrja el a Nokia, hogy KIZÁRÓLAG csak Symbian és WP7-tel árulja a készülékeit. Semmi baj nincs ezekkel, sokaknak ez tetszik, de a legtöbb embernek Android kell. Kiadhatnának egy telefont Androiddal, miután kibékültek Gúgölékkel.
Még olcsóbb is lenne, de legalább a lehetõséget biztosítsák.
Symbian már tényleg szörnyen elavult, nem csoda, hogy szakítanak vele.
Android alá tényleg kell vas, de ne csodálkozzon az, akinek esetleg belassul egy 10.000 Forintos telefon alatt.
Az alkalmazásokat meg egy gombnyomásra be lehet zárni, hosszan nyomva a visszalépés gombot. (Régebbi androidokon nincs, de le lehet tölteni hozzá egy appot)

Van egy ismerõsöm, aki nem hisz a modern telefonokban... Látom rajta, hogy folyton kíváncsiskodik, és kérdezget, hogy tudja-e ezt, tudja-e azt a telefonom.
Eddig minden kérdésemre az volt a válasz, hogy "van rá olyan program"....

Azóta azzal viccelõdik: "kávét fõzni tud? nem, de VAN AZ A PROGRAM" xDD
Skynet
48-ért van Xperia Neo hasonló paraméterekkel jobb videóvezérlõvel,Ics-el.😊
Középkategóriában és felsõkategória aljában Sony verhetetlen ár/teljesítmény szinten.
Hát nem tudom, alapból miért a szolgáltatók panaszkodnak? Felhasználóktól én eddig túlnyomóan pozitív véleményt hallottam. Nekem is tetszik egyébként és inkább vennék egy lumia 710-et mint egy galaxy s plust (ha jól tudom nagyjából egy árban vannak).
Ja és a Zopomobile-nak van egy ZP200-as modellje + 100$-ért, ami szemüveg nélküli 3D-s kijelzõs, 1GB rammal, HDMI kimenettel...
Sajnos kicsit a Google tehet arról, hogy az Android-os telefon gyártóknak nem szabott követelményeket.
Nem reklámnak szánom, de:
Asszonynak most vettem egy gyönyörû, fehér Zopo ZP100-as kínai telefont, a végre piacra dobott Mediatek mtk6575-ös arm cortex9-es 1Ghz-es procijával, 960x540 pixeles 4.3"-os kijelzõ, 512MB ram, 4GB rom, Android 2.3.7, hd videó, 5 mpx fotó, duál sim, gps, minden ami kell.
Boot idõ kb. 4-5 másodperc, nem tudom hogy csinálták, de k*rvajól van optimalizálva, minden azonnal ugrik, az ismerõsöm HTC sensation telójához képest is gyorsabb. Két hét alatt nulla lassulás, lagolás, reboot, force close, "várjon az alkalmazás nem válaszol" és társai.
Ennyiért (46-48000 Ft) itthon egy szar alja Samsungot kaptam volna...
Meg is fogadtam, hogy soha többet "magyar" mobilcégtõl telefont, akármilyen nagy név gyártotta...
Ùgyám. Vesz a paraszt 20ezerért egy telefont aztán meg kiabál, hogy õ nem ezt akarta, meg hogy a régi az jobb volt. Ha az ember fijja jó telót akar akkor azért már akkor is fizetni kellett amikor a nokia még király volt. Pedig az jó rég volt! :-)

往前看同志

Skynet
WP-nek olyan követelményeket adott meg a Microfost,nehéz lenne abból szar telefont összehozni (1ghz proci minimum,stbstb). A felsõkategóriába készül minden egyes darab. Viszont az eddig megjelent nokia wp-os készülékek pl az itt fent képeke lévõ is valami elképesztõ ronda..😄

Tomboy, ha ilyen hw mellé rakják a androidot akkor nincs semmi baj (lásd pl Xperia Arc,amit számtala összehasonlításban a Iphone 4 fölé emelnek joggal).
Androidot nem az alsókategóriás készülékekbõl fakadó fórumos problémázó idióták s hírverések alapján kell megítélni,hanem kézbe kell venni egy legalább 40-50ezres készüléket és láss csodát....😊
Az kéne még hogy a Nokiákra is Andoidot tegyenek.... Muszáj lennék IPhone-t venni. Remélem megjelenik késõbb Magyarországon a Lumia 900 mert arra szivesen beruháznék. A 800-ast is csak azért nem veszem meg mert kicsi a kijelzõje és sok a felesleges helypazarlás a telefon alján. Amúgy szép igényes darab. Arról nem is beszélve hogy a számomra legkirályabb oprendszer fut rajta, ami tökéletesen illik a telefen dizájnhoz.

Egy rövid megjegyzés. A régi Nokia 5800 telefonomat (Symbianos) ájfón killer (így hirdette a Nokia) próbáltam eladni. Nem sikerült! Én egy rakat pénzért vettem anno, most pedig 10e Ft se akarta megvenni senki a Vaterán. Inkább megtartom, jó lesz valamire.... Hallottam valami telefon hajító versenyrõl? Finnországban? 😛

Az ellenpélda. Haverom iPhone 3G-t most adta el a Vaterán 40e Ft ért. Többen licitáltak rá, elment mint a szél. Régi teló, és még mindig tartja az értékét.

Nokia..pffff... én sajnálom. Barom Ellop (vagy mi a rák a neve) <#violent>
mousee
Érdekes meglátásaid vannak, én épp az ellenkezõjét tapasztalom. Párom droidos telefont használ, és bölcsész. Ez mindent elmond 😉 Apám céges BB után kapott droidos telót, õ is teljesen meg van vele elégedve. Anyád szintén droidos telót bütyköl, semmi gondja vele.
Apám és anyám GPS-ként is használják, anyám jútúbra, zenehallgatásra.

Nekem egy alsó kategóriás HTC Wildfire-öm van, eddig gyári rom volt rajta, teljesen hibátlan volt, kb 1 hónapja felturbóztam cyanogenmoddal, mintha kaptam volna egy új telót 😊 Folyamatos wifi (otthon), auto fényerõ, folyamatos adatkapcsolat (mindenhol máshol) és szinkron mellett nevetve megy 4-5 napot. Igaz nem egy erõgép, de én nem játszani tartom a telefont, hanem azért hogy:
Telefonáljak vele, netet elérjem bárhonnan, céges/privát levelezés, calendar, zene, rádió, jútúb, fészbuk, g+, stb. Ezekre tökéletes, eszem ágában sincs lecserélni, pedig nyomkodtam már almás telefont is (kényelmes, nagyon felhasználóbarát az ios, de ha azt kéne csinálnia, amit a droiddal csinálok, akkor naponta kapkodhatnék töltõ után, abból pedig köszi nem kérek.

Igaz nem futnak rajta a csúcs 3D-s játékok, de az UI folyamatos, nem laggol, és amire nekem kell, tökéletes 😊

MS Nokiát pedig komolyan sajnálom. Minél több piaci szereplõ van, annál kiélezettebb a verseny, annál jobban járunk mi, felhasználók. De per pill a WP7 nem életképes alternatíva a droid és az alma mellett. Lehet hogy a jövõben az lesz a jó desktop szinkron miatt, de az majd a wp8/win8 környékén lesz, és per pill a sikeres win7 mellett a win8-nak nincs olyan eget verõ újítása, ami miatt megérné a váltás. Sõt.

BTW droidos nokiára én is rámennék 😉

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Úgy emlékszem a nokia lerázta magáról a sybiant. Nem gondolod, hogy ez nem véltlen? Szerintem csak látták õk is, hogy ez az egész egy nagy darab kaka.
Akkora kijelzõvel, ammekorát az inconnected pipol csinál, bármilyen telefon elmenne napokig.
Samu tabom pl. kilépteti a programokat bizonyos szám felett, ùgyhogy ez sem jött be. A htcnél eddig emiatt nem volt még sem fagyásom sem lassulásom.
De ha ez téged annyira zavar akkor irány a play és találsz rá megoldást.

&#24448;&#21069;&#30475;&#21516;&#24535;