Elégedetlenek a szolgáltatók a Lumia családdal

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mint említettem próbáltam, és jelenleg is van droid a családban, illetve ismerõsök is panaszkodnak erre a "legmodernebb csúzlira"!
Névjegyzékhez másodpercek kellenek! Na persze! Ha tényleg lenne symbianos telód akkor nem mondanál ekkora ökörséget! Még is milyen telód volt, kíváncsi lennék rá?! Ne keverd az S40-et meg az S60-at a symbianossal!
A Belle rendszer keresztbe-hosszába lenyeli a droidfost megbízhatóságban, üzemidõben. És itt van kilépés az egyes programokból, vagyis nem maradnak a memóriában, eleve hosszabb üzemidõt elérve ezzel és egyáltalán nem lassítva a rendszert. Míg a droidfosnál nincs kilépés, csak elhagyni tudod a programot, ha be akard zárni akkor külön menüpont. Ez giga LOL! És pont ilyen a nagytudású iOS is. Haver iPhone-ja a menübe kb 5 mp után volt hajlandó bemenni, mert elfelejtette bezárogatni a programokat! Vicces és szar egyben!
Ha a Symbi 10 forintot sem ér, akkor a többi rendszer gyártójának nekem kellene fizetnie, hoyg használjam ezeket a fos rendszereket, méghozzá nem is keveset, amiért hajlandó lennék megkeseríteni az életemet ilyen fosokkal!
Szerintem el akarják adni a nokiát azért teszik tönkre a dilettáns vezetõi....

AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR

MuchACHO79
Én is örülnék ha lenne symbiannak folytatása az N8asnak nagyobb kijelzõvel szerelt utódja... Android tipikusan úgy néz ki mint valami szedett vedett kínai bóvli. Bizom a Windowsos telefonokban, de ez a LUMIA nekem se jön be.

---------------------------- :-/

"Folyamatos bugokkal teli, laggol - nem lehet alá rakni olyan vasat ami folyékonyan vinné, randoom indít programokat amik gyakran a pénztárcát is megsínylik, fagy, újraindul stb.... "
Ezeket meg honnan veszed? Nekem két droidom is van ilyeneket mégsem csinál.
Lehet, h valamit Te ba....l el nem gondolod?
Ja és van symbianom is na az tényleg szar! Olyan lassù, hogy egy szaros névjegyzékhez is másodpercek kellenek, az egész úgy ahogy van 10 forintot nem ér. Összehasonlítani egy androiddal vagy azbalmával az nevetséges. Kb mintha az õsember bunkòját hasonlítanád e legmodernebb csùzlihoz. Ne eröltesd. Örülök a nokia kudarcának mert régen jòl megszopattak a szaros telefonjukkal, hát most akkor szopjanak õk is. Fellengzõs idióta banda...

往前看同志

Sokan veszik az androidot mert a tömeg is azt veszi, míg más rendszereket ki sem próbálnak, csak hallomásból szar ezért rá se néznek! Pedig az android amennyire népszerû, annyira szar is.
Folyamatos bugokkal teli, laggol - nem lehet alá rakni olyan vasat ami folyékonyan vinné, randoom indít programokat amik gyakran a pénztárcát is megsínylik, fagy, újraindul stb.... Ez vicc egy ekkora óriástól! És mielõtt jönnének a trollok hogy mennyire hülye vagyok, igen próbáltam, és asszonynak is droid van és nem a legolcsóbb fajtából, és ott néha ott szitkozódik mellett az ágyban, mikor nyomogatja a készülékét.
A WP nem terjedt el eléggé, hát mert nem kell az embereknek. Errõl nem a Nokia tehet, mert eddig sem kellett, s ezután sem fog!
Az iOS meg nagyon zárt és semmivel sem kompatibilis!
Marad a Symbian és nem véletlen, hogy Symbis telóm is van. Az egyetlen értelmes megbízható rendszer. Kicsit lassabb ez igaz, de legalább megbízhatóan teszi a dolgát!
Jobban tenni a Nokia, ha visszatérne ehhez a redszerhez.
Narxis
Ja, ez nagy dicsõség. Véletlenül se az összes eladott számot nézd. A lényeg, hogy amazonon a top10-ben van, vállon veregethetik magukat a nokiánál elopék. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Nehogy már ne lehessen kritizálni valamit csak azért mert mások már megtették. Nem tetszik akkor ne olvasd.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

skinnyman
Bizony sok, foleg az olyan marha aki felulertekeli ezeket a wp7es fostalicskakat az ilyen oldalakon...

Regards,

DrFantastikus
csodalkozol ?? sok marha van a vilagon !!

INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.

DrFantastikus
nem szar , csak KaKa ! ! ! es tuti nem lesz jovoje.<#mf1><#mf1>

Es az meg foleg unszimpatikus hogy a 'szoveg' direkt akkora hogy huzni kellesen az oldalt hogy elolvashasd.<#csodalk>

INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.

Gladiator
Szar a WP7?😄 Amazonon a TOP 10 rated telefonból 6 WP7-es teló és azért vegyük figyelembe, hogy androidos telóból 100x több van.

Érdekes, hogy azok akik úgy értenek a telefonokhoz és nem divatot követve már pedig nem kevés ilyen ismerõsöm van az mind dicséri a wp7es cuccokat szal valahogy ezek a cikkek nekem úgy tünnek ez az igazi felhasználó megvezetõ féle....Androidról meg annyi a véleményem R2D2nak jobb volt....mindenki azt mond amit akar csak nem kell mindent elhinni 😊
Pretorian
*nem pedig arról van szó

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Pedig itt piaci versenyhelyzet van ha teszik ha nem, és az marad talpon aki jobb készülékeket készít jobb szoftverrel, és többet ad el belõlük nem pedig arról hogy pár fanboynak tetszik-e a helyzet vagy nem.
A Nokiának úgy néz ki nem volt elég egyszer megdõlni a Symbiannal, kellett nekik a WP is hogy még egyszer megdõljenek, gratulálok.
Bezzeg az Androidon még az Alcatel meg a ZTE, a Huawei (ki?) is meghízott.
Az 5110-es sikerébõl nem lehet megélni 2012-ben.
Egykor a Motorola volt a legnagyobb gyártó, õk is buktak a hasonló politikájuk miatt.
Ma már a név kevés ahhoz hogy eladja az elavult, versenyképtelen készülékeket, és ebbõl mi userek profitálunk a legjobban. A Nokia meg elmehet a francba. Vagy beszállnak a droid bizniszbe, vagy végük.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Kezd unalmas lenni már ami kintrõl is árad a Nokia "ellen" akinek nem tetszik nem veszi vigye a samsung óriás számológép telefonklónjait vagy a rágott almát de ezt a nokia elleni hisztit befejezhetnék...
← ElőzőOldal 3 / 3