Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Fpocok
Lélekbõl kraftolni mikor tudok a kovácsnál? Le kell vernem stan és pant?

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Kint keresd az utat, ne bent😊

[merlinw.org]

Ryder7
Ash lake, kedvenc helyem. soha az életbe nem jártam még ott xD

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

benőmenő
Még csak most esett le, hogy Tinman 2 helyszínt alig mutatott be a végigjátszásában <#wow1> (valley of the drakes-ben nem vagyok biztos, mert new londo-nál már csak végigpörgettem a videót nem-e hagytam ki valamit).Ash lake viszont szinte biztos, hogy nem lett kivesézve.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pedig ott még covenant is van, egy extra megszerezhetõ fegyver és egy loot, amit fogalmam sincs hogyan fogok elérni 😄
Hát igen 😊, de legalább megszereztem ingyen a Residence Key-t meg egy katanát 😄

Ryder7
Szegény merchant ott ül, simogatja a semmit te meg megölöd 😄 xD

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Nem. Oswald Of Carim-nál vettem feloldozást 28000 soul-ért (a játék elején megöltem a férfi Undead Merchant-ot, mert azt hittem, hogy sima ellenség).

benőmenő
Basszus, most volt egy mini szívrohamom 😄
Átírtam a becenevemet live-on és ez a hülye játék új mappát csinált a mentéseknek és nem tudtam betölteni õket. Szerencsére elég volt átmásolni, mert 60 órát tettem már bele és jóformán csak a dlc meg az end boss van hátra, ha ez elveszlik tuti nem kezdem újra egyhamar 😄
Megölted? 😄
Már rájöttem. 😊

Véletlenül megütöttem Siegmeyer of Catarina-t valamit lehet csinálni, hogy ne legyen ellenséges?

MerlinW
Fegyver fejlesztések eredménye. (Kattints a nevére)

A nehézfegyverek értelemszerûen lassúak, de nagyot ütnek, míg a könnyebbek gyorsabban ütnek kicsiket.
Farmolni ott még nem szükséges, viszont késõbb észre fogod venni hol érdemes😊 Továbbá lesz majd egy kovács (Andre) akitõl vehetsz shard-okat lelkekért.

[merlinw.org]

Köszönöm!

Fpocok
1. Ha megvan hozzá a megfelelõ minimum stat, akkor utána gyúrhatsz rá bármennyire, nem fog gyorsabban csapni. Szóval nem.
2. A kovácsnál... az elsõ kovácsot a templom közelében találod meg (ahol a bell gargoyle-ok vannak).
3. A bossok lelkeit meg a másik kovácsnál, Anor Londo-ban tudod fegyverré kovácsolni.

Hello!
Nem rég kezdtem a játékot, és még nem tiszta minden, ezért lenne pár kérdésem.
Black Knight Sword-ot használok, de kicsit lassúnak tartom a támadásokat lehet ezen valahogy gyorsítani pl. növelem a dexterity-t vagy a strengh-et? Hol lehet hozzá farmolni/venni a fejlesztéshez dolgot, megéri e egyáltalán?
A Boss-ok által dobott soul-okat hogy lehet fegyverré alakítani (Soul of Quelaag, Soul of the Moonlight Butterfly)?

MerlinW
Arra válaszoltam😊 Egyikbe sem kell, de mindegyikbe érdemes, legalább megnézni mivel jár a dolog. Én rendszeresen váltogattam a covenant-okat, végül egyikben sem maradtam😊

[merlinw.org]

Seth
A készítõk is látták mennyire random az a "csata" , úgyhogy ennyit segítettek

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Igen. Normális.

benőmenő
Ha még nem léptél be oda, Firelink Shrine-on a dagi cleric-nél, aki a miracle-öket árulja be lehet lépni egy covenantba.

Más:
Bed of Chaos sikerült második próbálkozásra <#pias>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként az normális, hogy elsõre a 2 szélsõ cuccot ütöttem ki, majd meghaltam, aztán amikor visszamentem már csak a középsõbe kellett beleütni?
BEAST
Gondolom arra célzott, hogy melyik covenantba érdemes belépni 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MerlinW
Sehova sem "kell" belépni. A kasztok ebben a játékban pusztán a pontelosztásban különböznek, minden kaszt tud használni mindent, mindennemû hátrány nélkül. Elvileg már a második boss-hoz tudsz idézni segítõt. A pajtásod addig játszhat veled, amíg az adott terület boss-a meg nem hal, utána eltûnik.

[merlinw.org]

Fpocok
Cleric ként melyik cuccba kell belépni? És hogyan? Melyik a legkorábbi pont, ahol tudunk menni haverral coopban?

Tinman
Nem nagyzolásból, de az én kollekcióm egy "picit" durvább :-D

Ellenben még nem érzem teljesnek... ha 100%-os lesz, jelentkezem <#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Én szívesen megnéznék egy bemutatót a te beleélõs hangoddal de kicsit szemétségnek érezném, hogy csak ezért bontsd fel.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Lol... szóljatok, ha erre igény van. Hetek óta itt rohad a polcon ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW

[merlinw.org]

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wantonly
A fegyver témához:

A Halbred szerintem a legjobb kezdõfegyver a nagy hatótávolsága miatt, nekem nagyon sokáig elég volt, persze teljesen feljavítva és még PvP-ben is elég jól megvédtem magam vele az elején. Szerintem jobb, mint a Drake Sword.

Utána jött a Black Knight Halbred egészen a játék végéig, bár kipróbáltam sok mindent, ezzel sebzek a legtöbbet az ellenfelek nagy részén, nagy a hatótávolsága. Bár csak egyféle támadásban használható igazán és nem valami gyors, de szinte az összes Boss-t ezzel öltem meg. A Knight-ok úgy hullanak, mint a legyek. Ha betalálok megtántorodik az ellen, PvP-ben is. Betámad, rácsapok egyet, mozdulni sem tud, még kettõ és vége. Minden az idõzítésen múlik.

Ezen kívül a Quelaag's Furysword amit még használok, de nálam 10 humanity-vel sem sebez annyira sokat, viszont gyors és jól néz ki. 😊

A Claymore, Zweihander nekem nem tetszik. Utóbbiból divine fegyvert csináltam a katakombák alatt, amíg éltek a nekrók, de amúgy nem használtam.

Aztán lehet, hogy nincs igazam és vannak jobb fegyverek, de nekem ez a tapasztalatom. Még néhányat kipróbálok majd kifejlesztve.
MerlinW
dsmfix-et öli meg, illetve dsfix-bõl pár dolgot - nem mindent - mint az fpsunlock, stb.

[merlinw.org]

Ryder7
tényleg update-el a Steam magától? 😄

azért furcsálom, mert Merlin azt mondta, hogy megöli a DSfixet, nekem még megy😄

benőmenő
Steam updatel magától 😉
Ha 30 alatt szaggatva akarnék játszani, akkor konzolom lenne.
Ryder7
én 15 frémmel megyek mindenütt xD vagy még annyival se 😛

nem értem, mit mondja mindenki az update-okat, én nem töltöttem még le semmit, pedig ma is DS-eztem 😄

benőmenő
Viszont még nem biztos, hogy van repair nyavalyája, illetve a dexes fegyverekhez én úgy vettem észre, hogy több fifika kell.
Egy strength beállítottságú kari meg odacsap és ott nincs kérdés. Tudom, hogy nem preferálja a lassú fegyókat, de kezdésnek azok jóval egyszerûbbek.

Egyébként merem remélni, hogy a fejlesztõk a gfwl kiírtása végett gyártják olyan serények a patcheket, mert a jóvoltukból nem mûködik az fps unlock, így kényszerûen parkolópályára küldve nálam a játékot. (15 frémmel az menjen tomb of giants-be, akinek 2 anyja van)
Ryder7
szegény fejed. blighttownba menni a depthsbõl... na az kihivás. bár, ha már lent voltál quelaag-nál, miért nem nyitottad meg az utat Firelink Shrine-ba?

Szégyen szemre elmenekültem Blighttownból. Fõ fegyverem a Broadsword +5 sajnos eltört Blight kellõs közepén. Boss-ot alig sebeztem és úgy seggberúgott, hogy csak úgy porzott a karim segge.

Nagy nehezen kiszaladtam és most Depths-ben farmolom a shardokat és lelkeket. Feltápolom magam és visszamegyek, de feldugom a bossnak a kardom az biztos (ne képzeljük el inkább...XD)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ryder7
én ha jól tudom az elsõ végigjátszásomban uchi-t használtam, és az a 80-as durability nem olyan vészes. meg ha elromlik nem olyan nagy dolog, pár száz lelkért meg tudod javitani. szép bleedje is van, kedvenc dex fegyverem.

MerlinW
dexes: halberd, vagy valamelyik katana, str-es zweihander (ez a játék abszolút op fegyvere) A kezdõ területen a temetõ végében megtalálod.

[merlinw.org]

Tinman
Király vagy! THX!

JethroHUN
Mondjatok már valami fegyvert amit érdemes fejleszteni. Már erõsen kéne valami pluszos cucc. Balder side sword nem nagyon akar ki esni... a drop rate növelõ gyûrû nélkül.
Uchigatana? 80-as dura-va baromi gyorsan széttörik szerintem.
Vagy érdemes lenne vmeik speart +10 ig? Mert lehet belõle csinálni Dragon Slayer Spear-t csinálni.
Én nagy kardokat nem akarok használni azok nekem túl lassúak és sok stamina egy lendítés.

Int-re nem nagyon akarok rakni, de pl a magic weapon buff nem lenne rossz. Amúgy a pyrot használom mert ahhoz nem kell semmi stat.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

fyi
http://www.parkablogs.com/content/book-preview-dark-souls-design-works-english-edition
Tinman

<#hehe>

benőmenő
Esetleg mehetnél dark root gardenbe szétnézni, fejlõdni.
Természetesen a titanite demon-t és a hidrát egyelõre hagyd békén 😄
MerlinW
S ahogy nézem a dsfix-et is. (A patch online exploitokat javít, valamint a GWFL bezárása miatt a Steamworks cuccait)

[merlinw.org]

MerlinW
Kapcsoljátok ki a Steam-ben a játék automatikus frissítését. Kijött egy patch ami tönkrevágja a dsmfix-et.

[merlinw.org]

MerlinW
Senki sem mondta, hogy mindenkit meg kell ölni a játék elején aki él és mozog😊 Black Knight-ot sem muszáj megölni sõt, a tornyosat nem is egyszerû. Az alagutas silver az nem vészes. Tehát ebben a játékban nem úgy mûködik, hogy amit meglátsz azt jól elvered. Megteheted ugyan, ha ügyes vagy, de nem feltétlenül okos mindenkinek nekiesni. Sokszor fogsz még arra járni a késõbbiekben.

A sárkányt pedig majd akkor bántsd, ha minimum +5/+15-ös vas van a kezedben. Egyébként az is opcionális "endgame" boss.

Ez nem kólofdúti, hogy ész nélkül megyünk és ölünk😊

[merlinw.org]

Azóta végigvitted már ?😄D
Jófelé mész irány a Capra😄 Fogj egy tûzbombát és mikor belépsz azonnal dobd el elõre randomra 😄 10-bõl 8x megöl 1 kutyát 😄 De ha nem az se baj a lényeg h pajzs azonnal fel és védd a Capra elsõ csapását utána futás fel a lépcsõn 😄 Próbáld bevárni a kutyákat, azokkal végezz elõször akár csak bombákkal. Utána pedig a lépcsõ használatával a Capra fejére tudsz esni, vagy ha Te esel le elõbb akkor amikor leesik kell neki 2-3 másodperc amíg feláll. Jah és kapd fel a legmagasabb stabilityvel rendelkezõ pajzsodat mer a Capra jó erõben van 😄 A gargoyleok tényleg nehéz bossnak számítanak szerintem is, de a Capra pl. könnyû. Menni fog az 😄
JethroHUN
17x haltam meg azoknál a gargoyl párosnál. A kurva tûzzel van a baj... folyton abba haltam meg, felrepültek a levegõbe és aoe tûz... mint a sárkánynál védhetetlen. Még véletlenül se csinálta azt amit más játékosoknak YT-n, hogy egyik oldalról a másikra kezdi el fújni, hogy el lehessen szaladni.

Aztán megidéztem mind2 lovagot... jah fél perc alatt kinyírták mind2õt. <#idiota>

Most akkor merre kell menni? Nincs master keyem, elbasztam a karakter csinálást. Így nem tudok eljutni Havel-hoz Undead Burgba. Capra demon meg az ajtóba megöl. Az a két kutya az ótvar nagy csalás ott, meg az a hihetetlen kis hely.