10203
  • MerlinW
    Aki túl van O&S-en azt már nem állítja meg semmi:) SLVL1 pedig nem játékmechanikai elem, hanem játékosok személyes perverziói :)
  • MerlinW
    Ez egy kiegészítő, nem DLC. Egyébként direkt nem a játék végére tették a bejáratot, hanem a sztori közepébe. Duke-hoz.
  • Tinman #8316
    Első körös gamerekről beszélünk... végül is tanácsoljuk neki azt, hogy SLVL1-en kezdje inkább újra :-D

Ami persze nettó hülyeség, mert nincs SLVL1 :-)
  • MerlinW
    Ha DaS-al játszol, nehogy már az legyen a szempont, hogy hogyan könnyebb a játék:)
  • Tinman #8314
    Világos, de ez egy DLC ugye... direkt később is adták ki, mint az alapjátékot. Én meg szeretek úgy játszani, ahogy a készítők kigondolták. :-)
  • benőmenő
    Nehézségi görbét nézve neked van igazad, viszont a sztori szempontjából Merlinnek.
  • Tinman #8312
    Szabad nem egyetérteni? :-)

Elég erős harcok vannak arrafelé. Artorias és Manus azért egy első körös gamernek, nem biztos, hogy nyugodt szívvel ajánlhatóak ott ahol most tart.

Szvsz menjen tovább a sztoriban és majd a final fight előtt térjen vissza. Addig pár szintet lép, még erősebb lesz ingame és tapasztaltabb lesz IRL is.
  • MerlinW
    Nyugodtan folytasd, a DLC nem endgame anyag, illeszkedik a történethez. Sőt Sif megölése előtt a legjobb játszani vele.
  • Rony94
    Elmentem Sanctuary Garden-be és legyőztem a Sanctuary Guardian-t. És most nézem hogy ez már maga a DLC. Szóval inkább húzok is onnan. Ezt majd a végére tartogatom. :'D
  • partizan182
    Divine blessinget találtál Sens-ben, az jo átkok ellen is. Keresd meg Dusk felszerelését (Hidra mögött), szoknyában könnyebb :)
  • Was
    Egy kis taktikai segítség a Capra Demon-hoz:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.youtube.com/watch?v=RhlzSf86gf4
  • Rony94
    Seath-nek hála elkaptam az átkot. Az életem a felére csökkent, tehát most tök happy vagyok.
  • Zozo0122 #8306
    Legyél ott türelmes, néha nehéz megfigyelni a csillámokat :D Amúgy elég rövid pálya. A legnagyobb szívatás az arany gólem azon a kristályhídon, ha azon túlvagy onnantól semmi :) Bár rutinnal az se nagy cucc, de meg tud szívatni...
  • Rony94
    Visszaszívom amit nem rég írtam. Crystal Cave sokkal szopatósabb.
  • MerlinW
    Oh az Heavy Knight. Akkor csak a főboss előtt vannak respawn-oló feketék.
  • partizan182
    A Wiki a barátod.

Egyébként Tomb + Kiln, utóbbi újratermelődik.
  • SamuSHUN
    Akkor merre tudom meg szerezni?
  • davidka003
    Szerintem sincs ott.
  • lammaer
    Nekem se rémlik... egy óriás páncélos van ami respawnol (bazinagy pajzzsal), meg 3 hollow asszem, de blackra én sem emlékszem.
  • Rony94
    Micsoda? Én eggyel se találkoztam ott. :D
  • MerlinW
    Random drop. Sen's Fortress-ben van egy black ami respawn-ol. Tőle lehet farmolni a teljes black arzenált:)
  • SamuSHUN
    Hello én megöltem a Black knight-ot a dartk root garden-be den nem kaptam meg a halberdjét nincs más hely ahol meg tudom szerezni?
  • Rony94
    Ez a Duke's Archieves idegtépő egy hely. Nem olyan nehéz legyőzni az ellenfeleket, de a Channeler-ek kikészítenek. És itt már nem miniboss-nak számítanak, tehát újratermelődnek. :(
  • Zozo0122 #8295
    Tinman ! Most komolyan rossz napod van, vagy részeg vagy? Esetleg más ír a te felhasználóddal? Nem értem, hogy akadhatsz fenn ilyeneken épp Te. Neked tudnod kéne, hogy a soul level nem sokat számít főleg az elején. A legkönnyebb kezdő class a pyro ami 1-es soul levelen indít. A 82 és a 88 között pedig 6 a különbség az olyan sok neked? Ott van az a szó, hogy nagyjából...tehát nem pontosan csak nagyjából.
  • Tinman #8294
    És megmagyarázza, hogy a 82 és 88 egyenlő, ahogy a LVL 2 és a LVL6 is.

Epic :-DDDDDDD
  • Zozo0122 #8293
    "NAGYJÁBÓL. "

A legalacsonyabb 82 és a legmagasabb 88 között akkora különbséget érzel? :D Vagy azt gondolod, hogy mielőtt elkezdtem írni nem ellenőriztem a dark souls wikin minden szavamat a biztonság kedvéért? Maradjunk abban, hogy a deprived a legnehezebb KEZDETBEN. Magasabb level és? Az nem sokat számít, akár 1-es soul levelen is végigvihető a játék. Sőt, megkockáztatom azt is, hogy kezdetben még a magasabb soul level is egy nagyon pici hátrányt jelent. Magasabb soul level, így kezdetben egy kicsit több lelket kell begyűjteni a következő szinthez, így később tudod elkezdeni fejleszteni a karit. De ez mellékes apróság, bár az elején számíthat.

• Tinman #8292
    "Nem kezd több ponttal, mert az összes class összpontszáma nagyjából megegyezik."

Melyik játékról beszélsz amúgy? :-D

Mert a Dark Souls-ba ez van:

Warrior LVL4 - 86 pont
    Deprived LVL6 - 88 pont
    Knight LVL5 - 86 pont
    Wanderer LVL3 - 86 pont
    Sorcerer LVL3 - 82 pont
    Thief LVL5 - 86 pont
    Pyromancer LVL1- 84 pont
    Bandit LVL4 - 86 pont
    Cleric LVL2 - 84 pont
    Hunter LVL4 - 86 pont

Tehát TÖBB ponttal kezd és MAGASABB LVL-en.
  • Zozo0122 #8291
    Nem kezd több ponttal, mert az összes class összpontszáma nagyjából megegyezik. Annyi az egész, hogy semmiben sem túl erős, ezért egy kezdőnek fogalma sincs mit kéne fejleszteni rajta és kicsit mindent megpróbál. Az meg, hogy nincs az elején páncélod persze, hogy hátrány, de nekem épp ezért tetszik ez a class. Ez az a class amin messziről látszik, hogy nem a kezdőknek való. A bunkó egy lassú fegyver, a pajzsod nem véd 100%-ot, nincs kiemelkedő classod, hogy tudj rá építeni, nincs rajtad páncél tehát alapból könnyebben halsz meg. Haladó játékosoknak való class egyértelműen. Olyanoknak akik egyszer már végigvitték. Vagy profiknak. Dehát a profi már meg sem sérül az undead asylumban és a törött karddal veri le a bosst, tehát ott meg mindegy már.
  • Rony94
    Na akkor a sok NG+ után talán kipróbálom majd ezt a Deprived-et. Vagy lehet egy mágussal kéne menni. Na mindegy, majd eldől.
  • Tinman #8289
    A Deprived alapból magas szinten több ponttal kezd, mint bármelyik másik, nem, hogy hátrányba van, inkább előnnyel kezd. Hátránya a páncél miatt lenne? Az a páncél ami úgy belassít, hogy lépni nem lehet tőle? Hát végül is nézőpont kérdése.
  • lammaer
    Ja, azt amikor ránkteszi a nagy seggét akkor meg kamillázunk :)
  • Zozo0122 #8287
    Nincs nagy különbség. Warrior erősebb, viszont a Knightnak jobb a felszerelése és több az élete. És a Knight alapból a Way of White covenantban kezd. Tipikus hős karakter de kezdetben nehézkes vele mert lassú a páncél miatt. Végső soron tényleg a Deprived a király. Semmi sincs nála alapból csak egy bunkó meg egy béna fapajzs, viszont minden statja ugyanannyi alapból és úgy fejleszted kezdettől fogva ahogy akarod. De kezdőknek nem ajánlott :D Bár ha legyőzted O&S-t akkor már nem vagy kezdő :) Az az a pont ahol szerintem a játékosok kétharmada felgyújtja a gépet/konzolt. :D
  • Rony94
    Majd próbálom kipróbálni az összes kasztot. Gondolom a warrior-knight között nem sok különbség van. Tényleg, egyáltalán mi a különbség közöttük? A knight-nál talán az erősség dominál jobban?
  • Zozo0122 #8285
    Szerintem a legnehezebb a harcos meg a lovag, de csak az elején. Egyszerű miért: lassú vagy mint a dög :D És semmiféle kiegészítő mágiát se tudsz mert a varázslás terén is analfabéta :D Szerintem a legjobb kezdet : deprived class (én kitaszítottnak hívom) és nem kérek az elején ajándékot sem :) Na ezt élveztem a legjobban mert az elején mindent magamnak kellett összeguberálnom, konkrétan a hollow páncélokat hordtam :)
  • benőmenő
    szvsz a kőkeményen dex-re építő build a legnehezebb.
    Persze itt nagyon magamból indulok ki, mert egyszerűen nem tudom olyan jól időzíteni a gurulást sebezhetetlenség frame-jeit, vagy épp a parry window-t, hogy ne menjen át már undead parish is masszív anyázásba rövid időn belül.
    Ezért is fogok nagyokat szívni a das 2-ben, mert az eddigi infók szerint változtattak...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...a pajzs működésén is, tehát könnyebb lesz áttörni a védelmet -> intanthalál (legalábbis az elején biztos nem lehet úgy kibekkelni majd mindenkit, mint undead burgben).

• Rony94
    Azt tudom hogy bármelyik kasztból ki lehet építeni bármelyik kasztot. De egyébként melyik a legnehezebb kaszt szerintetek? Minden szempontból.
  • Rony94
    Amúgy amit észrevettem, az az, hogy eddig minden nagy testű ellenfélt el lehetett intézni úgy, hogy a lábuk közé megyünk (nem félreérteni), majd kaszaboljuk a lábukat. És eddig egy olyan nagy testű ellenfél nem volt ami megváltoztatta volna a szabályokat. Ilyen szempontból a Dark Souls eléggé repetitív.
  • Tinman #8281
    :-DDDD

Innentől már nem annyira vészes az út... mondjuk Ratgab kolléga Tombs of Giants-be adta fel, amit a mai napig nem értek.
  • Rony94
    Imádlak!
  • Tinman #8279