10203
-
partizan182 #8358 Biztos online vagy? GFWL néha nemérti a dolgát.
A katedrális előtt állva (nem a boss roomban) 100% hogy működnie kell. Azzal azért számolj, hogy ha 60-70+ szintű vagy akkor várhatóan gankerek várnak majd (vagy NG+ emberkék) -
Rony94 #8357 Anor Londo-ban próbálkoztam. Először fent a Bonfire közelében, aztán elmentem a katedrálisba ahol az O&S bossfight van. Egyszerűen a 'Use item' át van húzva. -
partizan182 #8356 Annyira nem vészes, a nagyján már túl vagy. A Tomb förtelmes, de megoldható (én oda mindig utoljára megyek), New Londo idegesítő, de rövid, Demon Ruins/Izalith kifejezetten pite.
Ezen kívül már csak a DLC van hátra, de a főjátékból Lore-t már akkor nyugodtan olvasgass (nézz). -
partizan182 #8355 Van ahol nem lehet (pl Firelink, kovács az Undead Paris mellett), hol voltál pontosan? -
Rony94 #8354 Az a legrosszabb hogy én már úgy elolvasnám az összes ilyen Lore-t hogy nem igaz. De ez előtt még ki is kéne játszani a játékot. De az még olyan messze van. :'( -
Rony94 #8353 Igen, azt a Red Eye Orb-ot akartam volna használni (van belőle vagy 4 darab). De nem engedte a játék használni. -
partizan182 #8352 A lore kibogarászása szvsz a legjobb része a játéknak, a nagyja item description-ökben van elrejtve, de a pályák önmagukban egy csomó történetet hordoznak (pl Gwindolyn hiányzó szobra Anor Londoban, Tarkus páncéljának helye, Great Magic Barrier miracle stb...)
Persze van bőven spekuláció is, a DS közösség évek óta próbálja finomhangolni a sztorit. Youtube tele van Lore videókkal, kedvencem Vaatividya "Prepare to Cry" sorozata és EpicNameBro hoszabb lore elemzései.
Ha érdekel, készülj fel, hogy órákra a képernyő elé lehet ragadni. -
lammaer #8351 Ez a sok lore így benne van a játékban? Vagy csak ti is utánaolvastok wikipédián meg mindenfelé?
(csak azért kérdezem mert ingame nem nagyon találkozok ilyen részletes háttértörténettel, jó esetben elejtett félmondatok vannak, de hogy éppen kit és miért kaszabolok le, az vhogy sose jön elő :) )
-
partizan182 #8350 Melyik követ? Speckó covenant nélkül egyedül a cracked red eye orbbal lehet invadelni (viszont az egyszer használatos item, fogyóeszköz) -
#8349 Igen, a Four Kings-ről hallottunk volna :D
Említettem a múltkor, hogy mennyire béna vagyok az agilitást igénylő classokkal, így logikusan kezdtem egy új játékot wanderer-rel.
Drake swordot direkt nem használom, mert az inkább strength fegyó, meg a dex bónuszokkal a +5-ös scimitar majdnem ott van sebzésben.
Még csak a bell gargoyle-okig jutottam tegnap, de kellett 3-4 próba mire beláttam, hogy túlkomplikálom az egészet a sok gurulással, ami amúgy sem megy és kétkézre fogva a kardot bedaráltam a két csírát -
Zozo0122 #8348 Igen, Pinwheel sajnos nagyon könnyű ellenfél...de ami utána jön :D Nem is az, hogy nehéz, hanem a frusztráló sötétség...ha nincs világító sisakod, vagy varázslatod akkor csak a lámpás marad, viszont akkor nincs pajzsod :D Rony, szerintem még korai...ezt a helyet ne becsüld alá :D Ide akkor gyere, ha már megvolt Demon Ruins, Izalith sőt akár New Londo is :D (ha már ezeken is túl vagy akkor bocsi...de neem a Four Kingset mondtad volna :D ) Bár ha úgy érzed jól megy akkor menj csak tovább igazából menni fog az :) A legelső végigjátszásomban tapasztalatlan újoncként túl korán jöttem le ide...alig bírtam megszökni...nem volt még lordvesselem. :D -
#8347 Pinwheel a játék legkönnyebb boss-a, az igazi harc a Tomb végén lesz. Catacombs egyáltalán nem nehéz (Lordvessel-el). Szóval normális a dolog. -
Rony94 #8346 Ja és be kell hogy valljak valamit:
Rossz kisfiú akartam lenni és invdadelni szerettem volna más világába hogy kinyírjak valakit. De a játék nem engedte hogy használjam a követ. (human voltam) Hogyan tudom használni? -
Rony94 #8345 Kinyírtam Sif-et. Gondoltam megírom ha már pont szóban van/volt.
Meg úgy tűnik nagyon elkúrtam a sorrendet mert csak most merészkedtem le a Catacombs-ba. Hihetetlenül erősnek éreztem magam. Gond nélkül letudtam azt a pályarészt. Egyszer haltam meg, de az azért volt, mert leestem egy magas helyről. A bossfight meg nevetséges volt. Pinwheel-t 20 (HÚSZ!!!!!!) másodperc alatt lecsaptam. Itt úgy elröhögtem magam hogy nem igaz. Szóval jah, nagyon elrontottam a sorrendet. A Catacombs-hoz előbb kellett volna jönnöm.
Most tartok a Tomb of Giants-nél. Ha jól tudom, ratgab itt hagyta abba. Na majd meglátom hogy ebben a helyben mi a szörnyű. -
Zozo0122 #8344 Végülis meglehet, hogy nem halt meg, csak úgymond megszállta őt a "sötétség". Igaziból úgy mondják, hogy elnyelte őt ez az Abyss amit én szakadéknak hívok :D Vannak néha sajátos fordításaim, dehát ilyen jelentése is van ennek a szónak...gondolom Manus lehúzta a mélybe őt is:D De kikapott és hogy megszállva tért vissza vagy élőholtként ki tudja. Az a jó, hogy lehet találgatni, pár dologban nem teljesen egyértelmű a lore. -
partizan182 #8343 Nem hinném hogy élőholt lenne, nem emlékszem hogy valahol is említették volna. Plusz ugye meg is ölöd amit egy élőhalottal nehezen lehet. -
Zozo0122 #8342 Így van. Artoriast elnyelte a sötétség, a szakadék az Abyss. Mikor megküzdünk vele addigra halott...pontosabban élőhalott. Durva, hogy Siffel az oldalán sem bírt el Manussal, bár ekkor még Sif kölyök volt. :D Ha már így belementünk: figyeljétek meg: az aréna ahol Artoriassal küzdünk ugyanaz a hely, ahol a jelenben Siffel...sőőőt még Ciaran gyűrűjét is megtaláljuk a kardja mögött, ahol ugye a múltban virrasztott miután Artoriast megöltük. Sif pedig felismer minket, ha a DLC után küzdünk meg vele. Bár attól még megtámad, de ő az egyetlen akit nem ölök meg szívesen...mikor már sántít próbálok minél előbb végezni vele. -
partizan182 #8341 Sose volt a bal kezeben a pajzs.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye azt tudjuk, hogy Sif harcolt Manussal (nyilvan gazdájával együtt) de szerintem elmenekültek, nem birtak vele mit kezdeni. A harc alatt Sif megserült, nem jutott mar ki az Abyssbol, ezert Artorias rájatette a pajzsát és otthagyta egy rejtett barlangban. Artorias ugye kijutott, szerintem vissza akart menni Gwinhez erősítésért, de már nem jutott ki a townshipből, az arénában elnyelte a sötétség.
Fontos tudni, hogy a vitéz Artorias legendája igazából nem is róla hanem rólad szól, te állítottad meg a sötét terjedését, csak az utókor ezt Artoriasnak tulajdonította.
-
#8340 -
55manfred #8339 Köszönöm a segítséget! -
#8338 #8315
-
partizan182 #8337 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem veszett el örökre, irany anor londo, o&s elotti terem es keress az itemjeid közt invade cuccot -
Rony94 #8336 Azt most fel is vettem. Írja is hogyha leveszem, azonnal eltörik. Úgyhogy egy ideig hordom. -
#8335 Érdemes korán elintézni, a gyűrűje is nagy segítség a játék elején:) -
Rony94 #8334 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na megvan ki ölte meg a Fire Keeper-t Firelink Shrine-nál. Az a rohadék Knight Lautrec. A bánatért kellett nekem kiszabadítani. Legközelebb habozás nélkül kinyírom. Gondolom ezért is kaptam rossz pontot. Firelink Shrine-nál meg gondolom már soha nem tudok menteni. Ez mondjuk még belefér. -
Rony94 #8333 Én hülye a legfontosabbat ki is hagytam:
Üdv a Dark Souls világában! Ha szánsz rá egy kis időt és türelmes vagy, ez a játék a kedvenceid közé fog bekerülni, ezt garantálom. -
Rony94 #8332 A játék alapból 720p-s, tehát ha neked 1080p-s (Full HD) monitorod van, akkor azt csak ki fogja nyújtani és így csúnyább lesz a játék. A DsFix végül is elsősorban ezt javítja, és ezen kívül még vannak pluszok. Grafikai tuningok, az FPS lock-ot is át lehet állítani 60-ra (ami a játékban alapból 30 FPS), az egér kurzort eltünteti (az F7 gomb lenyomásával) és stb.
Tehát nagyon ajánlott leszedni és a tartalmát bemásolni a DATA mappába (ahol a DARKSOULS.exe van).
A másik fontos dolog, hogy jó ha van egy kontrollered, mert habár van egér fix is, így is elég frusztráló tud lenni az irányítás. -
lammaer #8331 Akkor vmi nem stimmel a történetben.. mit keresett a kardforgató kezében a pajzs? :) -
55manfred #8330 Sziasztok! Én még csak most kezdtem el próbálgatni ezt a játékot. Éppen ezért szeretném megkérdezni hogy az itteni fejlécről letölthető "DsFix" micsoda ill mire jó ? Köszi előre is. -
partizan182 #8329 Ráadásul ha megnézed az eredeti kiadás boritojat látszik, hogy Artorias balkezes, tehát pont a kardforgato keze sérült. -
Zozo0122 #8328 Ott az a szerencsénk, hogy Artorias már csak egy átkozott és "gyenge" élőhalott, ráadásul az egyik keze is törött, felemelni sem tudja. Kis érdekesség annak aki nem tudja,vagy nem figyelt: Sif életét mentette ugye meg a pajzsával, de ezt a bal keze bánta + a pajzs is eléggé megsérült. Ezért tudjuk a pajzsát kétféle formában is megszerezni. Megküzdöttem volna vele ereje teljében Siffel az oldalán...:D Na az úgy már sokkal nehezebb lett volna mint O&S :) -
lammaer #8327 Hát. Artorias sztem kutyafüle O&Shez képest, aki azokkal végzett annak a taknyáncsúszó lovag gyerekjáték.... -
Rony94 #8326 Hát én akkor is passzolom a DLC-t egyelőre. Bemerészkedtem Royal Woods-ba és habár egy Stone Guardian-t sikerült kinyírnom, de nagyon megszenvedtem vele. És az erdő teli van ilyennel. Úgyhogy kösz, de kösz nem. Majd később. -
El Gigante #8325 Igen, párat kifarmoltam szépen lassan, közben filmezek. De tényleg munka... Pure bladestonnal eddig nem volt szerencsém, de amiket eddig csináltam egész gyorsan ment. Mindegy nem sietek vele! Köszi! -
#8324 Egy karival. Teljesen mindegy mi vagy... lelkekért tudsz venni varázslatokat is.
Sajnálom, ha el akarod rontani az életed a DeS platinázással... nem éri meg. A trophyk talán 75%-ig még azt mondom érdemes, mert sok további dolgot megtudsz a játékról.
De az a 25%. Az agyrém. Az munka... lent a bányában. Napok, hetek, akár hónapok is lehetnek, ha nincs szerencséd. Pure Bladestone az baromi ritka. Nekem akkora mákom volt, hogy a DeS közösség is a csodájára járt. Talán fél óra alatt esett az ami másnap 1 hónap farmolás alatt SE!
És ez csak egy kis szelete... a többi anyag beszerzése se leányálom. Nincs mit rajta szépíteni... az utolsó negyed munka és kicsit sem szórakozás.
A platinázásra fordított idő nagyjából 350 óra volt. -
El Gigante #8323 Hello! Demon's souls platinázást egy karakterrel csináltad? Itt az összes mágia megtanulására gondolok ami gondolom sokáig tartana egy harcossal! Tehát azt egy varázsló karakterrel csináljam meg? -
#8322 Tombs of Giants-be? Egyszerűen nem értem őt. -
#8321 Ratabcsirke azt hitte, hogy ez ilyen énkicsipónis játék. Aztán mikor O&S után sem látott szivárványokat, feladta. Megértem én a kicsi lelkét. Ilyenek a csajok -
#8320 Ezt Ratgabnak légy szíves írd meg :-) -
#8319 Ez egy DLC, mely első körben konzolra jelent meg, kizárólag letölthető formában.
Később a konzolos Prepare to Die-ban már az alapjáték részét képezte, ahogy PC-n már az 1. kiadás ilyen volt.
PS 3-ra 14.99 dolcsi volt és a DLC szekcióból tölthetted le, ahogy XBOX360-on 1200 MS pontért szintúgy.
Igen... bár csak minden játékhoz ilyen DLC-k jönnének, nem fegyver, skin, meg multiplayer pályák :-/