Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW

[merlinw.org]

BEAST
Pont ezeket a videokat néztem végig amikor azt irtam, hogy bárkinek bárhogyan is próbálsz segíteni mindig tragédia a vége. Engem a démonok és Kirk szerepe lepett meg leginkább.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

benőmenő
Most néztem a Siegmeyer-est.<#rinya>
Kövi részben azért adhatnának több hintet, hogy milyen sorrendbe érdemes bejárni a területeket, hogy ne maradjon ki az ember a sztori 80%-ából.
Tinman
Hát igen... de persze le lettem hurrogva, amikor említettem, hogy a DaS sztoriban sem gyenge, max keveset tol belõle direkt a pofádba, de ha mélyre ásol meglepõdsz.

Remek videó!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő

Nem tudom volt már-e, de baromi érdekes lore videók vannak a csatornán még. Lehet még Tinman is talál újdonságot. Természetesen, ha még nem játszotta valaki legalább 1x végig a játékot HATALMAS SPOILER HEGYEK!!!

MerlinW
Van lámpás (skull latern), van fejlámpa (sunlight maggot), valamint van fény varázslat.

[merlinw.org]

wantonly
Esetleg használj valami fényforrást. 😊
Fpocok
A gépelést is sötétbe csinálod? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kurva állandó elgépelés is baszódjon meg már.....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Asszem elmegyek játszok valami olyannal, ami nem dugva tövig a mellékszervét a számba.....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Pinwheel után 32000 soulal és 4 humanity-val felszerelkezve nyírt ki az elsõ.... A picsa sötétben. Na menjenek ezek most el a büdös picsába!%!!%!%!%

davidka003
Brutál nagyon a sok óriás csontváz. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hogy szína gázcsövet, aki kitalálta ezt a tomb of giatnsot is. Hülye Szadista Japánok....

MerlinW
Ó nem, én még korábban, a cellájában öltem meg mindig😊 Csak férfiasan😊

[merlinw.org]

Rúgás,bukfenc ki a párkányon.......mert megérdemli <#vigyor3>
MerlinW
Én Lautrecet többnyire megöltem már a játék elején a gyûrûje miatt😊

[merlinw.org]

BEAST
Viszont most, hogy elsõ alkalommal eljutottam a játék végére, azt kell, hogy mondjam ennél depressziósabb játékot még nem igazán láttam. Itt most nem feltétlen az állandó elhalálozásokra gondolok, hanem inkább a játék és a szereplõk történeteire. Akárhogy is akar jót cselekedni az ember, mindenhol csak ront a helyzeten. 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Lautrecnél én felszaladtam a jobb oldali lépcsõn és jól leköptem õket. Szép lassan megette õket a poison/toxin. 😄

A villámlövõ loop az amikor a a cingártól elég messze állsz és õ ezt villámdobálással értékeli, ha beállsz egy oszlop mögé pont úgy, hogy te még lövöldözhesd akkor gond nélkül lemegy.

Megöltem már Lautrecet most reggel pihenten. Megoldás kulcsa: Humanity. Ugyanis ezt invade-ben is tudtam használni legalábbis ott.

Kezdés: Felszalad jobb oldali lépcsõ, íj elõvesz, egyet belelõ valamelyik parasztba. Majd felszalad lépcsõn. Parasztok követik. Másik oldalt elkezd leszaladni, parasztok jönnek utána, betömörülnek. User odamegy beléjük vág 2-t (összesbe egyszerre), majd gurul, mert a mágikus paraszt ontja magából a mágikus lövedéket. Aztán hátrál humanity healeli, majd ismét átfut a másik oldalra, repeat.

Végül aranyszínû paraszt feladja a küzdelmet és elesik. Mission completed. Azt már nem teszem, hozzá hogy közben a lándzsás paraszt szembõl jött, a mágikus paraszt meg a hátamba került és éppen hogy nem csináltak ki....XD Ez már nem ide tartozó téma lenne...XD

Amúgy a nyilazás nem jó, mert elsõ lövés után lerohannak. Villamlövõ loop az micsoda?

Ryder7
vegyél ilyet, poison arrow-ot, hawk ring-et, és spawnhelyrõl kényelmesen headshotolhatod õket. tudom, ez kb olyan mint amikor Ornstein-t végtelen villámlövõ loopba teszed és lenyilazod, de akkor is, mûködik 😄

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

benőmenő
Lautrecnél én is haltam. Ugyebár 3-an esnek az embernek, ráadásul ott a mágus és mr. szemétláda is átüt a pajzson és a repost-ot sem veti meg, hogy a fene enné meg.
Most elõbb a cingárt öltem le de a meláknak nagyon durva területi támadásai vannak, szóval lehet kibasztam magammal.

Na sebaj megfeküdt a dagi is amíg társ lefoglalta kapta az arcába a kardomat.

Amúgy most Lautreccel küzdök. Hülye mágusa nem lenne könnyû lenne így meg elpáhol mindig a varázslataival. Imént 1 ütés kellett volna még bele és meghaltam. Nem idegesítõ ám.

Vittem elõször. VAlahogy mindig megdöglöttem. Amúgy idéztem egy srácot vele lenyomtuk, de neki se sok hp-je maradt.

A legjobb taktika a figyelem és összpontosítás O&S-nél, mindig fél szemmel figyelni a másikat és nem lesz gond. A harc varázsa az, hogy 2 ellenfél van, ráadásul teljesen egyszerre. (mert a Gargoyloknál van idõ leverni az elsõt és Four kingsnél is). Legalább 50x megküzdöttem már velük annyira imádom azt a harcot. Remélem a 2. részben is lesz egy ilyen duo...vagy legyen inkább egy még durvább trió?<#idiota><#fejvakaras>
wantonly
Én is nemrég 'barátkoztam' velük, de már NG+-ban. Számomra a nyerõ taktika: elõbb a melákot. :-)
Fpocok
Vidd magaddal a sunbro-t.

Amúgy 51-es szintû vagyok. És 20 másodpercre vagyok O&S-tõl. De szerintem az már nem ma lesz legyõzve.

Nem azért hagytam abba. De most jó lenne lenyomni õket.

Silver knightok már üzembiztosan hullanak. Tower Guardokkal még kísérleteznem kell, de úgy néz ki a befut a lába közé és közelrõl szétcsapja lesz a nyerõ kombó.

Jól emlékszem, hogy anno õket nem bírtad legyõzni és akkor hagytad abba? 😊 Várjuk a gyõzedelmes beszámolót ! 😄
Gyerekek nem tudom mi van. Megszállt a Dark souls lélek. Ma délután ávittem gyakorlatilag pár elhalással (saját bénázásom) Sen's Fortress-t és immár Anor Londo járóköveteit taposom.

Azt a bizonyos genyó íjászos részt elsõre (! sikerült prezentálni, mondjuk szerencsém volt, mert a jobb oldali íjász leesett).

Gyakorlatilag percek választanak el O&S-tõl.

Fpocok

MerlinW
elemental-nak van egy damage limit-je, míg a sima fejlesztés - ha nem is a végtelenségig - együtt fejlõdik az str+dex-eddel. Így akár 700+-at is üthetsz vele, az ellenfél elementál-érzékenységétõl függetlenül.

Basic +15 = 325 + dinamikus str (C bónusz) és dex (D bónusz) érték
Lightning +5 = 325 fizikai és 325 elementál sebzés FIXEN (nincs bónusz), tehát maximum 650-et csaphatsz vele, HA az ellenfél nem immunis a villámra. Azonban aki ellenáll neki, arra csak 325-öt fogsz ütni végig. NG+-ban is. Míg a basic fejlesztés veled fejlõdik.

Én elementál téren Lightning Spear-t a (fire) Fury sword-öt, divine Uchigatana-t és Enchanted Battle Axe-et. Ezzel a 4 fegyverrel és a +15-ös Zwei-el kaszaboltam magam végig 8 végigjátszáson.

Lényeg, hogy a fõ, kedvenc fegyvert nem célszerû enchant-olni, basic ágon érdemes fejleszteni, legalábbis amíg nincs a többi elementál fegyverünk felfejlesztve, hiszen addig így az mindenhol használható.

Arról nem beszélve, hogy Sen's Fortess-ben ott a Lightning Spear, ami egy szuper cucc, fõleg +5-ön (200/200-at szúr gyorsan, távolra és akár pajzs mögül)

[merlinw.org]

Fpocok
Elvileg azért, mert akkor szarabbul skálázódik a statokkal-

Oké a +6 meg van már hogyan.

Mért nem jó az elementál fõ fegyvernek? Mert normálban a Black Knight Sword +5 erõsebb, ezért akartam a Zweihander-t villámá alakítani, de még +6-ra se tudom egyik kovácsnál se 😄 Nem találtam meg egy embert vagy mi?

MerlinW
Ha fõ fegyverként szeretnéd használni a jövõben, akkor ne csinálj belõle semmilyen elemental cuccot. Sima +15-re fejleszd. Ha csak mellékesnek kell, akkor persze nyugodtan.

[merlinw.org]

wantonly
Zweihander +10 kell hozzá és Anor Londo-ban tudod ilyen irányba fejleszteni, ha nem tévedek.

Én mondjuk divine fegyvert csináltam belõle.
Zweihander-t hol lehet lehet villám sebzésre növelni? Most +5 regular-on van, de egyik kovácsnál se tudom továbbfejleszteni (+5 után eltûnt a fejlesztési listáról).
Az eddig talált ember-eket odaadtam a kovácsoknak.

Köszönöm.

Fpocok
Nem azzal tudod növelni... de ha megszerezted, akkor utána még kétszer tudsz kindle-t nyomni a tûznél. A rite of kindling azt nem tudod használni, az olyan passzív képesség.

Én ha tehetem nem is szoktam használni estus-t 😊 Healing spell is jó, ha van rá idõ. De úgy vagyok vele, hogy inkább legyen.
Az oké, hogy Rite of Kindling-el lehet növelni a számukat, de én hülye azt már nem kérdeztem, hogy hogyan? 😊

Fpocok

benőmenő
Igen, de semmi esetre sem éri meg mindet, sõt. Egyedül Nito elõttit húztam fel magamtól 15-re, mert azok a kutyámajmok kikészítettek. Firelink shrine az ugye egy idõ után 20-at ad, a többinél meg bõven elég a 10, sokszor az öt is.
Meggondolandó, mert ha egy boss szivat, akkor általában azért, mert lehetõséged sincs estust használni, nem hogy huszat elpancsolni. A másik meg, hogy azt a humanity-t amit elköltenél ugyan úgy használhatod, ha kifogy az estus. O&S harcnál el ia pattintottam vagy 3-at, mert kevés volt a 10 estus, de a legtöbb helyre bõven elég 1 sima kindle is.
Rite of Kindling használatával lehet növelni az Estus Flask-ok számát?

Voltam már ott korábban.

Ryder7
azért az Iron Golem elõtt van egy piciket dolog, amit úgy hívnak, Sen's Fortress 😄 annyira nem nehéz, ha azokat a lengõ cuccokat megtanulod.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Quellag kinyírva. Basszus be kellett idéznem a segítõt, mert 2x nyírt ki a területi támadásával (nem amit sûrûn használ, hanem amit ha csapkodom oldalról, akkor lõ el. Egy ilyen egyszer elkap meghaltam.

Iron Golem jövök.

Ryder7
nevermind, már mûködik a játéok, és érdekes, hogy 20-25 FPS ellenére se dob ki 😄

Ryder7
Valaki tud egy kis halpot adni?

a patch óta abszolút el se indul a Dark Souls, és ennyi. crash-el még mielõtt bármi bejönne. az új 2.1-es alap DSfix-t tettem fel, de anélkül is ugyan ez a gond. valakinek volt valami hasonló problémája?