Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Kövi részben azért adhatnának több hintet, hogy milyen sorrendbe érdemes bejárni a területeket, hogy ne maradjon ki az ember a sztori 80%-ából.
Remek videó!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem tudom volt már-e, de baromi érdekes lore videók vannak a csatornán még. Lehet még Tinman is talál újdonságot. Természetesen, ha még nem játszotta valaki legalább 1x végig a játékot HATALMAS SPOILER HEGYEK!!!
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A villámlövõ loop az amikor a a cingártól elég messze állsz és õ ezt villámdobálással értékeli, ha beállsz egy oszlop mögé pont úgy, hogy te még lövöldözhesd akkor gond nélkül lemegy.
Kezdés: Felszalad jobb oldali lépcsõ, íj elõvesz, egyet belelõ valamelyik parasztba. Majd felszalad lépcsõn. Parasztok követik. Másik oldalt elkezd leszaladni, parasztok jönnek utána, betömörülnek. User odamegy beléjük vág 2-t (összesbe egyszerre), majd gurul, mert a mágikus paraszt ontja magából a mágikus lövedéket. Aztán hátrál humanity healeli, majd ismét átfut a másik oldalra, repeat.
Végül aranyszínû paraszt feladja a küzdelmet és elesik. Mission completed. Azt már nem teszem, hozzá hogy közben a lándzsás paraszt szembõl jött, a mágikus paraszt meg a hátamba került és éppen hogy nem csináltak ki....XD Ez már nem ide tartozó téma lenne...XD
Amúgy a nyilazás nem jó, mert elsõ lövés után lerohannak. Villamlövõ loop az micsoda?
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Na sebaj megfeküdt a dagi is amíg társ lefoglalta kapta az arcába a kardomat.
Amúgy most Lautreccel küzdök. Hülye mágusa nem lenne könnyû lenne így meg elpáhol mindig a varázslataival. Imént 1 ütés kellett volna még bele és meghaltam. Nem idegesítõ ám.
Silver knightok már üzembiztosan hullanak. Tower Guardokkal még kísérleteznem kell, de úgy néz ki a befut a lába közé és közelrõl szétcsapja lesz a nyerõ kombó.
Azt a bizonyos genyó íjászos részt elsõre (! sikerült prezentálni, mondjuk szerencsém volt, mert a jobb oldali íjász leesett).
Gyakorlatilag percek választanak el O&S-tõl.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Basic +15 = 325 + dinamikus str (C bónusz) és dex (D bónusz) érték
Lightning +5 = 325 fizikai és 325 elementál sebzés FIXEN (nincs bónusz), tehát maximum 650-et csaphatsz vele, HA az ellenfél nem immunis a villámra. Azonban aki ellenáll neki, arra csak 325-öt fogsz ütni végig. NG+-ban is. Míg a basic fejlesztés veled fejlõdik.
Én elementál téren Lightning Spear-t a (fire) Fury sword-öt, divine Uchigatana-t és Enchanted Battle Axe-et. Ezzel a 4 fegyverrel és a +15-ös Zwei-el kaszaboltam magam végig 8 végigjátszáson.
Lényeg, hogy a fõ, kedvenc fegyvert nem célszerû enchant-olni, basic ágon érdemes fejleszteni, legalábbis amíg nincs a többi elementál fegyverünk felfejlesztve, hiszen addig így az mindenhol használható.
Arról nem beszélve, hogy Sen's Fortess-ben ott a Lightning Spear, ami egy szuper cucc, fõleg +5-ön (200/200-at szúr gyorsan, távolra és akár pajzs mögül)
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Én mondjuk divine fegyvert csináltam belõle.
Az eddig talált ember-eket odaadtam a kovácsoknak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az oké, hogy Rite of Kindling-el lehet növelni a számukat, de én hülye azt már nem kérdeztem, hogy hogyan? 😊
Meggondolandó, mert ha egy boss szivat, akkor általában azért, mert lehetõséged sincs estust használni, nem hogy huszat elpancsolni. A másik meg, hogy azt a humanity-t amit elköltenél ugyan úgy használhatod, ha kifogy az estus. O&S harcnál el ia pattintottam vagy 3-at, mert kevés volt a 10 estus, de a legtöbb helyre bõven elég 1 sima kindle is.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Iron Golem jövök.
a patch óta abszolút el se indul a Dark Souls, és ennyi. crash-el még mielõtt bármi bejönne. az új 2.1-es alap DSfix-t tettem fel, de anélkül is ugyan ez a gond. valakinek volt valami hasonló problémája?