10203
-
Rony94 #8278 MEGCSINÁLTAM BITCHES!!!!!
Majdnem az egész hétvégém ráment, de megcsináltam. És tudjátok mit? Megérte....ezekért a csöcsökért MEGÉRTE!!! (egyeseknek ez spoiler-es kép lehet)
-
#8277 Nekem Ornstein & Smough és Artorias voltak a kedvenc ellenfeleim. Leginkább mert block nélküli spellsword karakterrel rohangáltam, izzadtam rendesen. :D -
Rony94 #8276 Jó, most már nem aktuális. Amennyire utánanéztem eléggé elb@szott lett a coop rendszer. Szóval ha minden igaz, az is számít hogy a 2 játszó fél mennyire van közel Soul level szinten. -
Rony94 #8275 Srácok, hogyan kell coop-ozni? xD Most ezzel szenvedek. -
#8274 Nem viccelek, napokig szívtam a gólemmel. Egyszerűen minden próbálkozás vége az volt, hogy leestem a francba. -
Pollivagyok #8273 Megöltem, igen. Néha sikerül megcsapkodjam, de legtöbbször eltapos, mert, ha hozzámér a lábával egy hajszálnyit is, már lőttek is a fél életemnek. -
Rony94 #8272 Maradj távol tőle. Csak és kizárólag akkor rohanj hozzá (a hátsó lábához), miután előre rohamozott. Én úgy csináltam hogy erős támadással megcsaptam KÉTSZER, aztán rohantam is a vérbe.
Ja igen, a Channeler-t kinyírtad az emeleten? Az sok szopástól meg fog kímélni. -
Pollivagyok #8271 Nem vagyok elég gyors, hogy kitérjek előle, mikor rohamoz. Ezt a taktikát ajánlja mindenki, de sehogysem akar összejönni :S -
Pollivagyok #8270 Átérzem, de nekem kb huszadjára sem sikerül a Gaping Dragon. Hol vagyok még ezektől :D -
Rony94 #8269 Jajj, az nagyon könnyű.
Figyelj:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor felmutatja a "foga fehérjét" menekülj oldalazva. Tehát a sárkánytól balra vagy jobbra fuss el addig, míg nem hallasz egy nagy morgást (ekkor támad). Gyorsan fordulj a sárkány felé (ekkor ha minden igaz, nagyban ront maga elé) és mikor véglegesen megáll, rohanj oda a hátsó lábához és kezdd el azt püfölni. Vigyázz, mert csak rövid ideig csinálhatod ezt, utána megint felemeli a fogait és újra támad. Ekkor újra menekülj előle addig, míg a fogaival le nem csap újra és előre nem ront megint. És akkor megint püföld a hátsó lábát.
Nekem így sikerült kinyírnom. Eléggé lassú és kiszámítható jószág személyes véleményem szerint. Sok sikert és írj hogy sikerült-e. Ha így se megy, akkor talán mehetek segíteni, csak az az igazság hogy nem tudom hogyan lehet coop-ozni, mivel egyszer sem csináltam ilyet. :D -
Rony94 #8268 "Akikkel a legtöbbet szenvedtem:
1. Iron Golem // keep rollin' rollin' roll...Oh Shit!"
Ez komoly? Az Iron Golem-et ötödjére lecsaptam mint a szart. Én meg századjára se tudom legyőzni O&S-t.
Btw. Egyszerűen nem akar sikerülni ez a szar bossfight. Most legutóbb tudjátok mi miatt kellett feladnom? Ornstein bebugzott a falba. Kép (ott lehet látni a lándzsája hegyét)
Egyszerűen minden ellenem játszik. :'( -
#8267 Igen, kell.
Polli: a Gaping dragon is cuki :D
Nektek mik voltak a legélvezetesebb és a leginkább vértpisálós bossok?
Kedvenceim:
1. Kalameet // A worthy foe.
2. O&S // Könnyebb volt, mint az A&R fight a dmc3-ban, de baromi élvezetes ez is!
3. Gaping dragon // Első gigantikus boss, akinek a legyőzése után először igazán tökösnek éreztem magam a játékban.
Akikkel a legtöbbet szenvedtem:
1. Iron Golem // keep rollin' rollin' roll...Oh Shit!
2. Sif/Quelaag // baromi sokáig tartott, mire rájöttem a patternjükre
3. Ceaseless discharge //kb. a 15. halál után jöttem rá, hogy egyébként elég tank vagyok ahhoz, hogy simán beleálljak az ütéseibe a pajzzsal :D
Biztos volt még szenvedősöm, de majd egy év telt el IRL mire végigvittem a játékot. -
SamuSHUN #8266 Hello az lenne a kérdésem hogy Xboxon kell xbox live gold ahoz hogy multizzak? -
Pollivagyok #8265 A csatornákban egy sárkány előtt rágom a körmeim. -
Rony94 #8264 Hol jársz? -
Rony94 #8263 Köszi a srácok! Őszintén szólva nélkületek már rég agyvérzést kaptam volna. Ti adtátok belém a lelket. :) -
Pollivagyok #8262 Aki PC-n játszik és volna kedve segíteni, az vegyen fel steamen. Kezdek kiakadni :D
http://steamcommunity.com/id/Wichita/ -
El Gigante #8261 Ezzel a két ellenféllel én is megszenvedtem. Kalemeet viszont gyorsan ment, igazából elsőre levágtam volna, a farka miatt viszont vagy 1 órát elpöcsöltem vele!
Most a Demon's Soulsal játszogatok NG+-ban és lehet hogy a rutin miatt , de itt könnyebbek a bossok (kivéve flamelurker), viszont a játék sokkal nehezebb! -
lammaer #8260 Hajrá hajrá :)
Amúgy próbáltad esetleg NPC megidézéssel? Vagy mindenképpen egyedül akarod? -
#8259 Kitartásodért -
Zozo0122 #8258 Nyugodtan nézd meg a videómat, mert az NG+ ban készült, a karakterem gyakorlatilag teljesen kész volt eddigre :) Az egész harcot poénra vettem és szórakoztam velük azért 8 perc, te is láthatod, hogy arra mentem, hogy egyszerre csapjam le mindkettőt :D A taktika pedig játékosfüggő...mint láthatod én itt nehézpáncélt és bazinagy és lassú fejszét használtam...de csak azért mertem feladni a gyorsaságot mert tudtam, hogy gyakorlatilag kész a kari és menni fog. Azért hagyom magam megölni a végén, mert ezt a karaktert itt befejeztem és rendszeresen visszajártam harcolni velük, majd az utolsó ütés előtt hagytam, hogy végezzenek velem. Hát igen ennyire szeretem ezt a csatát:DD Sajnos nemrég elrontottam ezt...hosszú idő után beléptem a DS-be kb. 1 hete és lecsaptam Ornsteint, és Smough életéből is egyetlen vékony csík maradt...majd véletlenül kattintottam egyet és kinyírtam...:(
Jarlaxxe : különös módon nekem Kalameet az aki nagyon durván szét szokott verni. Ő az akinél gyakorlatilag esélyem sincs elsőre nyerni...legutóbbi végigjátszáskor legtöbb bosst elsőre öltem, néhányat 2-3madjára viszont Kalameet 9! próbálkozásra sikerült. Valahogy nem érzem a sárkány ritmusát...
-
Rony94 #8257 Baszki! Már majdnem megvolt! Smough-ot megöltem és utána Ornstein-nek is a felét lecsökkentettem a felére. Volt még Estus Flask-om is, úgyhogy azt hittem meglesz. De erre meg ugrik két seggest és lazán végez velem.
EZ A BOSSFIGHT EMBERTELEN!!! -
Rony94 #8256 Honnan veszed hogy egy hétvége elég lesz ehhez? Szerintem 1 hétbe is bele fog telni. :D -
#8255 Szép hétvégéd lesz :-D -
Rony94 #8254 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megöltem Executioner Smough-ot, erre a Dragon Slayer még nagyobb lett. From Software, hogy rohadjál meg! :D -
Rony94 #8253 Áh, megint megpróbáltam. Többször is double penetration-ben volt részem. Megyek az ágyba sírni. Jó éjszakát mindenkinek. -
#8252 Na várj... én csak betegesen szeretem, de rengetegen vannak, akik sokkal profibbak benne. Multiztam vele én is sokat, de van aki a mai napig ebben él és csak nevet az én összesen ~1200 órámon (és ennek fele a Demon's Souls.) :-)
Biztos ezernyi tanácsot kapsz majd, de nekem az jött be mindig, hogy a cingárt vertem le előbb, aztán a dagit. A másik lényeges dolog pedig ott a mozgékonyság. A nehéz páncél ott nagyon, nagyon sokat árt. Ha nem tudsz gyorsan gurulni/vetődni az ellen csinálj valamit (ha kell vegyél le magadról pár darabot vagy helyettesítsd könnyebbel), mert vért fogsz köpni. -
Rony94 #8251 Nevess ki, de ez most jól esett. Jó tudni hogy magának a 'Souls mesternek' is nehéz volt ez a rész. :D -
#8250 7 órám és egy teljes vasárnapom ment rá, mikor először találkoztam velük. Komolyan azt hittem, hogy szégyenkezve adom fel a játékot. Az 5. óra körül már megfájdult a fejem olyan szinten kikészültem a koncentrálástól. Slusszpoén, hogy én gagyi csak +2-re húzott Drake Sword-el vágtam le őket.
Aztán azt is csak tanulni kell, mint ebben a játékban minden mást. Később már farmoltam őket a lelkekért, úgy hogy másoknak segítettem multiban -
Rony94 #8249 Greatsword helyett Straight Sword -
Rony94 #8248 Ha nem baj, nem nézem meg ezt a videót. Magam akarok rájönni a gyengéjükre.....ha egyáltalán van ilyen. Megpróbáltam hogy alap ruhában vagyok Longsword +5-el (csak így vagyok gyors), nem vált be. Megpróbáltam Silver Knight armorban Silver Knight Greatsword-al együtt, nem vált be. Próbáltam használni az oszlopokat, de ezek se nagyon segített. Az a gond, hogy ha a nagyot támadom, akkor a kicsi is megtámad, ha meg a kicsit támadom, akkor meg a nagy támad meg. Így is, úgy is életet vesztek, Estus Flask-ból meg csak 10 db van. És azt meg tegyük hozzá hogy én elég keveset sebzek rájuk. Vagyis, a nagyra többet sebzek, tehát gondolom ő lenne a prioritás elsősorban, de akkor előjön az, amit fentebb írtam, hogy a kicsi szétszed.
Ááááááh, ez a játék.....megint gondoltam az Uninstall-ra. Sőt, már majdnem elmentem a szobám sarkába és majdnem elkezdtem bőgni. Ez a játék véresre pofoz, kékülésig püföl, megragad a lábamnál fogva és többször is a földbe csap, majd fog és megerőszakol és végül az arcomba köp. Oh....kemény éjszakám lesz. :'( -
#8247 Stan és Pan nehezebb mert mire oda érsz kalameethez már olyan geared és fegyóid kellenek, hogy legyen, hogy az már nem okozhat gondot, szvsz. -
Zozo0122 #8246 Az egész játék messze legjobb harca O&S !!! És elég nehéz is...bár a legnehezebb Kalameet :D Itt van egy régebbi küzdelmem ellenük :D
-
Rony94 #8245 Nekem eddig a Hydra az etalon (pedig az csak mini boss volt). Sokat szívtam vele, de eddig őt volt a legpoénosabb kinyírni. -
#8244 Én is imádom. Még NG+-ban ott kempeltem az ajtó előtt és vagy 20 alkalommal segítettem másoknak leölni:) -
lammaer #8243 Legjobb? Nekem a perverzió netovábbja volt... :) -
#8242 Szvsz legjobb bossharc Kalameet után. Csak ügyesen. Nem szégyen tartani a távot, úgyis mindig elérnek valahogy :D
A karika pedig egy másik játékos miracle-je (ha jól emlékszem), ha te is elsütsz ott miracle-t, akkor erősíti a hatását. -
partizan182 #8241 Way of white covenant tag éppen off figyel a saját játékában, ha te is oda tartozol erősíti a miraclejaid erejét ha a közelben nyomod el. Kvázi egymát erősítik így a WOW tagok -
Rony94 #8240 Eljutottam teljesen a 2 boss-ig. Jó erősek, nem tudom még hogyan fogom őket legyőzni. :D
Viszont felötlött bennem egy újabb kérdés:
Ez a kis fehér karika micsoda és mit jelent? Kép -
Rony94 #8239 Ennek kifejezetten örülök most. :)