10203
  • ULTIMA89
    most nyirtam ki quelag pokasszonyt.
    megyek sen fortressbe aztan anor.
    (igen steamen vagyok)
  • Rony94
    A forgó tornyon keresztül.
  • Pollivagyok
    *ig
  • Pollivagyok
    Anor Londo második bonfire-og hogy a francba jutottatok el? :D
  • Negritis
    steam ? vagy ps? mer steamen lehet hogy a napokba megint nekiesek :D
  • partizan182
    Protipp: 15ös szinten maradj és segíts a gargoyleoknál, ugy a leggyorsabb a sunbro covenant.

40 körül gondolom Anor Londoban próbálkozol?
  • ULTIMA89
    Üdv mindenkinek!
    Pár napja kezdtem játszani. Van aki első végigjátszáson meg tudna idézni?
    40-es szintű vagyok. 25 Faith a követelmény a napocska csapatba, de le lehet vinni 10-re ha 3 boss megölésében segítek.
    Ha van aki tudna segíteni akkor írjon nekem itt üzenetet, hogy mikor érne rá.
  • benőmenő
    Csak ahhoz kell egy "kulcs" is majd ;)

A four kings pedig a legprimkóbb boss az egész játékban. De tényleg. Sokáig tartott mire nekikeseredve sikerült, de amikor végre meg lett értetlenül bámultam, hogy - ennyi, ennyi az egész?
    Az gondolom már feltűnt, hogy kb. szabályos időközönként száll be mindig egy újabb a buliba.
  • Rony94
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Painted World......hmm.....Anor Londo egyik katedrálisában volt egy hatalmas festmény. Csak nem az a kapu? Ez is túl nyilvánvaló. Ha a többi rejtett hely is ilyen, akkor lehet kitalálom az összeset. :D

DAMN!!! Ez a Four Kings nagyon brutális. Ha a következő pár napban nem jövök rá hogy mi a gyengéjük, akkor feladom.
  • benőmenő
  • benőmenő
    A Painted world is hasonló, csak oda kevésbé nyilvánvaló út vezet.
    Illetve előtte vissza kell menned egy ismerős helyre is.
  • Rony94
    Ugyan már, ez könnyű volt. Le volt írva a gyűrű leírásában. xD
  • MerlinW
  • Rony94
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát először leugrottam a gyűrű nélkül és meghaltam. Gondoltam ilyen nem létezik, akkor mi célja van egy üres toronynak? Aztán eszembe jutott a gyűrű ami azt írja hogy "Traverse Abyss" (tehát "Átkelés Abyss-ba" vagy valami ilyesmi). Fölvettem és tádá. :'D
  • MerlinW
    Meséld már el, hogy jöttél rá magadtól az Abyss gyűrű dologra?:)
  • Rony94
    Az biztos. A kedvencem az Abyss. De lehet azért mondom, mert szeretem a leegyszerűsített dolgokat. :'D
  • Zozo0122 #8382
    New Londo király :) Az egyik leghangulatosabb helyszín. Amúgy a pályatervezés tökéletes ebben a játékban.
  • Rony94
    New Londo nem olyan szörnyű. Inkább csak a Drake-ek az idegesítőek a kapunál. Elég macerás kinyírni őket, mert ide-oda repülnek/ugrálnak. Eljutottam Abyss-ba is, de elég gyorsan kinyírt a Four Kings. Ma (vagyis tegnap) már túl sokat játszottam a Dark Souls-al. Minden nap ezzel játszok, éjjel meg erről álmodom. :D

Na de most már irány aludni. Holnap (vagyis ma) kinyírom a Four Kings-et is.
  • Rony94
    Jajj, nem kell a tisztelet. Még csak azt írtam hogy megpróbálom egyedül. Lehet a végén az egészet lenézem egy videóról. :D
  • El Gigante
  • partizan182
    Lol, ez nagyon tízpetíz :)

Zozonak igaza van viszont, segítség nélkül a Hollow-n kívül sosem talaltam volna meg egyiket sem. Ariamis az egyik legjobb része a játéknak, Ash meg veszettül hangulatos.
  • Zozo0122 #8377
    Okés, ha nem találod a helyeket térj vissza :D Így már meglesznek, és még büszke is lehetsz magadra, hogy megoldottad. Tényleg NE hagyd ki a titkos pályákat :) Tisztelet, amiért magad próbálsz rájönni !
  • Rony94
    Bírom a rejtvényeket, de ezt most nem olvasom el ha nem probléma. Hülye vagyok, de azért viszonylag kitartó. :)
  • Zozo0122 #8375
    Hmmm. Akkor megpróbálok óvatosan segíteni, előre is elnézést a szójátékért

Aki elhozott, az visszavisz, ha megtalálod a módját
    Ha megérkeztél megtalálod a festmény kulcsát.
    Menj le a mocsárba és lépj be a fába
    Majd törd át az utat egy ősi világba!

Nagyon béna, tudom, de most csak ennyi telik, amúgy is nehéz nem túl spoileresen fogalmazni :DD A lényeg, hogy ha követed ezt a verset akkor minden titkos helyszínt megtalálsz. Ha nem szereted az ilyen rejtvényeket akkor elnézést ;)

• Rony94
    Én elég körültekintő vagyok, viszont okos nem.
  • Zozo0122 #8373
    Painted world, Great Hollow, Ash Lake és az Undead Asylumba való visszatérés titkos pályák. Ezeket csak akkor találod meg, ha kivételesen okos és körültekintő vagy :)
  • partizan182
    Akkor én kis csíra vagyok, O&S-nek sosem megyek neki egymagam (Solaire FTW).

Ha lesz is ilyen boss a kettőben, biztos lesz idézhető NPC, ami nem para, mert annyira azért nem hatékonyak.

Coop-al csak akkor van gond szvsz ha egy szétminmaxolt twink segít neked, aki 2 ütésből leüti a boss-t. Megtörtént haverom játékán, O&S-hez idéztünk egy magic build fantomot aki (moonlight greatsword segedelmével) 20 másodperc alatt végzett mindkettővel. (előtte 1,5 órát próbáltuk Solaire-rel, sikertelenül).
  • Rony94
    Coop az kizárt. Mindent egyedül akarok megcsinálni. Erről jut eszembe. Nagyon remélem hogy a 2. részt is végig lehet majd játszani egyedül. Csak azért mondom mert hallottam rémhíreket hogy lesz egy-két boss akiket lehetetlenség lesz egyedül kivégezni.
  • partizan182
    Lesz ez még nagyobb szerelem is, tudom nehéz elhinni, de még mindig csak a felszínt kapirgálod.

The real Dark Souls starts here.

PS:
    Vegyél fel ha gondolod, kis coopban/duelben benne lennék (steamid: Partizan182_1, live ID alant)
  • Rony94
    Ööö....ezek még nem. Nem is tudom hogyan találkozhatnék ezekkel. (el ne mondd) :D
  • MerlinW
    Ó még ott lesz Ceaseless, Bed of Chaos, Centipete, Four Kings, a DLC területek, ill az uccsó boss. Painted World, Stray Demon, Gwyndolin megvolt már?
  • Solid Snake
  • Rony94
    De ott volt, mert mozgott. LÁTTAM!! :D
  • Solid Snake
    "Meg volt az első invadelésem. Nyertem. Olyan boldog vagyok!" Nem is volt a gépnél
  • Rony94
    Meg volt az első invadelésem. Nyertem. Olyan boldog vagyok! *.*

Plusz legyőztem Nito-t is. Azt hittem hogy hatalmasabb. Az intróban annak tűnt. xD

Lassacskán, de úgy tűnik végzek a játékkal. Már alig van olyan hely ahol még vannak ellenfelek. Nem tudom hova menjek. Talán most lemegyek Demon Ruins-ba. Ott megpróbáltam párszor leverni Ceaseless Discharge-ot, de eddig mindig ő vert le. Biztos van nála valami taktika. Na de majd én kitalálom! :)

Annyira megszerettem ezt a játékot, istenem! :')
  • Facek
    Mik ki nem derulnek ^^
  • partizan182
    Azt meg hollow-ként is lehet használni :P
  • Facek
    oh, kicsit lemaradtam a temaban, azt hittem meg a firelink shrineos lelket akarta volna visszaszerezni anor londoban :P
  • partizan182
    Más játékosok invadeléséhez nem árt ha online vagy :)
  • Facek
    nem muszaj online lenni hozza, csak human formban kell lenni.