10203
-
ULTIMA89 #8398 most nyirtam ki quelag pokasszonyt.
megyek sen fortressbe aztan anor.
(igen steamen vagyok) -
Rony94 #8397 A forgó tornyon keresztül. -
Pollivagyok #8396 *ig -
Pollivagyok #8395 Anor Londo második bonfire-og hogy a francba jutottatok el? :D -
Negritis #8394 steam ? vagy ps? mer steamen lehet hogy a napokba megint nekiesek :D -
partizan182 #8393 Protipp: 15ös szinten maradj és segíts a gargoyleoknál, ugy a leggyorsabb a sunbro covenant.
40 körül gondolom Anor Londoban próbálkozol? -
ULTIMA89 #8392 Üdv mindenkinek!
Pár napja kezdtem játszani. Van aki első végigjátszáson meg tudna idézni?
40-es szintű vagyok. 25 Faith a követelmény a napocska csapatba, de le lehet vinni 10-re ha 3 boss megölésében segítek.
Ha van aki tudna segíteni akkor írjon nekem itt üzenetet, hogy mikor érne rá. -
#8391 Csak ahhoz kell egy "kulcs" is majd ;)
A four kings pedig a legprimkóbb boss az egész játékban. De tényleg. Sokáig tartott mire nekikeseredve sikerült, de amikor végre meg lett értetlenül bámultam, hogy - ennyi, ennyi az egész?
Az gondolom már feltűnt, hogy kb. szabályos időközönként száll be mindig egy újabb a buliba. -
Rony94 #8390 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Painted World......hmm.....Anor Londo egyik katedrálisában volt egy hatalmas festmény. Csak nem az a kapu? Ez is túl nyilvánvaló. Ha a többi rejtett hely is ilyen, akkor lehet kitalálom az összeset. :D
DAMN!!! Ez a Four Kings nagyon brutális. Ha a következő pár napban nem jövök rá hogy mi a gyengéjük, akkor feladom. -
#8389 -
#8388 A Painted world is hasonló, csak oda kevésbé nyilvánvaló út vezet.
Illetve előtte vissza kell menned egy ismerős helyre is. -
Rony94 #8387 Ugyan már, ez könnyű volt. Le volt írva a gyűrű leírásában. xD -
#8386 -
Rony94 #8385 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát először leugrottam a gyűrű nélkül és meghaltam. Gondoltam ilyen nem létezik, akkor mi célja van egy üres toronynak? Aztán eszembe jutott a gyűrű ami azt írja hogy "Traverse Abyss" (tehát "Átkelés Abyss-ba" vagy valami ilyesmi). Fölvettem és tádá. :'D -
#8384 Meséld már el, hogy jöttél rá magadtól az Abyss gyűrű dologra?:) -
Rony94 #8383 Az biztos. A kedvencem az Abyss. De lehet azért mondom, mert szeretem a leegyszerűsített dolgokat. :'D -
Zozo0122 #8382 New Londo király :) Az egyik leghangulatosabb helyszín. Amúgy a pályatervezés tökéletes ebben a játékban. -
Rony94 #8381 New Londo nem olyan szörnyű. Inkább csak a Drake-ek az idegesítőek a kapunál. Elég macerás kinyírni őket, mert ide-oda repülnek/ugrálnak. Eljutottam Abyss-ba is, de elég gyorsan kinyírt a Four Kings. Ma (vagyis tegnap) már túl sokat játszottam a Dark Souls-al. Minden nap ezzel játszok, éjjel meg erről álmodom. :D
Na de most már irány aludni. Holnap (vagyis ma) kinyírom a Four Kings-et is. -
Rony94 #8380 Jajj, nem kell a tisztelet. Még csak azt írtam hogy megpróbálom egyedül. Lehet a végén az egészet lenézem egy videóról. :D -
El Gigante #8379 -
partizan182 #8378 Lol, ez nagyon tízpetíz :)
Zozonak igaza van viszont, segítség nélkül a Hollow-n kívül sosem talaltam volna meg egyiket sem. Ariamis az egyik legjobb része a játéknak, Ash meg veszettül hangulatos. -
Zozo0122 #8377 Okés, ha nem találod a helyeket térj vissza :D Így már meglesznek, és még büszke is lehetsz magadra, hogy megoldottad. Tényleg NE hagyd ki a titkos pályákat :) Tisztelet, amiért magad próbálsz rájönni ! -
Rony94 #8376 Bírom a rejtvényeket, de ezt most nem olvasom el ha nem probléma. Hülye vagyok, de azért viszonylag kitartó. :) -
Zozo0122 #8375 Hmmm. Akkor megpróbálok óvatosan segíteni, előre is elnézést a szójátékért
Aki elhozott, az visszavisz, ha megtalálod a módját
Ha megérkeztél megtalálod a festmény kulcsát.
Menj le a mocsárba és lépj be a fába
Majd törd át az utat egy ősi világba!
Nagyon béna, tudom, de most csak ennyi telik, amúgy is nehéz nem túl spoileresen fogalmazni :DD A lényeg, hogy ha követed ezt a verset akkor minden titkos helyszínt megtalálsz. Ha nem szereted az ilyen rejtvényeket akkor elnézést ;)
-
Rony94 #8374 Én elég körültekintő vagyok, viszont okos nem. -
Zozo0122 #8373 Painted world, Great Hollow, Ash Lake és az Undead Asylumba való visszatérés titkos pályák. Ezeket csak akkor találod meg, ha kivételesen okos és körültekintő vagy :) -
partizan182 #8372 Akkor én kis csíra vagyok, O&S-nek sosem megyek neki egymagam (Solaire FTW).
Ha lesz is ilyen boss a kettőben, biztos lesz idézhető NPC, ami nem para, mert annyira azért nem hatékonyak.
Coop-al csak akkor van gond szvsz ha egy szétminmaxolt twink segít neked, aki 2 ütésből leüti a boss-t. Megtörtént haverom játékán, O&S-hez idéztünk egy magic build fantomot aki (moonlight greatsword segedelmével) 20 másodperc alatt végzett mindkettővel. (előtte 1,5 órát próbáltuk Solaire-rel, sikertelenül). -
Rony94 #8371 Coop az kizárt. Mindent egyedül akarok megcsinálni. Erről jut eszembe. Nagyon remélem hogy a 2. részt is végig lehet majd játszani egyedül. Csak azért mondom mert hallottam rémhíreket hogy lesz egy-két boss akiket lehetetlenség lesz egyedül kivégezni. -
partizan182 #8370 Lesz ez még nagyobb szerelem is, tudom nehéz elhinni, de még mindig csak a felszínt kapirgálod.
The real Dark Souls starts here.
PS:
Vegyél fel ha gondolod, kis coopban/duelben benne lennék (steamid: Partizan182_1, live ID alant) -
Rony94 #8369 Ööö....ezek még nem. Nem is tudom hogyan találkozhatnék ezekkel. (el ne mondd) :D -
#8368 Ó még ott lesz Ceaseless, Bed of Chaos, Centipete, Four Kings, a DLC területek, ill az uccsó boss. Painted World, Stray Demon, Gwyndolin megvolt már? -
#8367 -
Rony94 #8366 De ott volt, mert mozgott. LÁTTAM!! :D -
#8365 "Meg volt az első invadelésem. Nyertem. Olyan boldog vagyok!" Nem is volt a gépnél -
Rony94 #8364 Meg volt az első invadelésem. Nyertem. Olyan boldog vagyok! *.*
Plusz legyőztem Nito-t is. Azt hittem hogy hatalmasabb. Az intróban annak tűnt. xD
Lassacskán, de úgy tűnik végzek a játékkal. Már alig van olyan hely ahol még vannak ellenfelek. Nem tudom hova menjek. Talán most lemegyek Demon Ruins-ba. Ott megpróbáltam párszor leverni Ceaseless Discharge-ot, de eddig mindig ő vert le. Biztos van nála valami taktika. Na de majd én kitalálom! :)
Annyira megszerettem ezt a játékot, istenem! :') -
#8363 Mik ki nem derulnek ^^ -
partizan182 #8362 Azt meg hollow-ként is lehet használni :P -
#8361 oh, kicsit lemaradtam a temaban, azt hittem meg a firelink shrineos lelket akarta volna visszaszerezni anor londoban :P -
partizan182 #8360 Más játékosok invadeléséhez nem árt ha online vagy :) -
#8359 nem muszaj online lenni hozza, csak human formban kell lenni.