10203
-
#8678 Nehogy ellődd, add oda egy Firekeeper-nek:) A flaskák többet gyógyítanak és 5-el több lehet nálad mindegyik után. -
Negritis #8677 a fire keepers soul elvileg boostolja az estus flasket, megéri ellőni?
vagy pontosan mit csinál?
valamint most én is a Gargoyl-el szívok épp :D
de talán látom az alagút végén a fényt :D
a "trash" itemeket pedig be lehet váltani vmire? (lentebb kérdeztem :D) vagy full kuka? -
Rony94 #8676 Igen, akkor is okád néha tüzet...."néha". Ezért kell gyorsnak lenni. Eléggé szívás az a fight, melee karakterrel szvsz. Én már a játék vége-fele voltam mikor kinyírtam egy +5 Silver Knight Straight Sword-el. -
#8675 Depth-be lemész és ott megölöd a Gaping Dragont. Az adja a kulcsit Blighttownhoz
Meg előtte megölöd a Capra demont lower undead burg-ban. -
MaRee #8674 Áhh értem. Akkor valami támpont, hogy merre kéne elindulni az alsó bellhez? Ha lemegyek a romokba ott szétszednek a szellemek, de amúgy sem találtam ott utat hogy merre kéne mennem. -
#8673 Gondolom kell hozzá a tolvajkulcs amit a karaktergenerálásnál lehet választani.
Később majd megvehető lesz a játék során. -
MaRee #8672 Megpróbálom majd ha haza értem. Egyébként gargoylek sok-sok csapkodás és káromkodás után lementek, de most tanácstalan vagyok. A speedrunban lefut a romokba és a toronyban átmegy egy ajtón 31:10 körül, ahhoz honnan szedte a kulcsot? Én nem tudok átmenni rajta, pedig már nagyjából mindent megöltem a környéken. -
Negritis #8671 ha leugrott akkor is okád még tüzet? -
Rony94 #8670 Felmész a hídra és elbújsz a fal mögé. Vársz durván 10 mp-et és a sárkány leugrik a hídra. Ekkor mehetsz támadni. -
#8669 Pedig odaszáll, hiszen megölni is úgy lehet csak. Kicsit aggrozni kell a drágát. Kiállsz elé, elbújsz és vársz. Felrepül, tüzet okád, visszaszáll, majd lejön hozzád. Csak várj. -
MaRee #8668 Próbltam, de nekem nem száll oda a sárkány, mint a videón. Felrepül és elmegy a másik végébe, ahol annyit csinál hogy felszáll, tüzet okád majd hátrébb megy. A közelébe se tudok kerülni. -
#8667 Vágd, ne lődd. Ha visszaolvasol linkeltem videót is róla. Gyorsabb és könnyebb. -
MaRee #8666 Bowot hol tudok szerezni, kéne a sárkány farkának lelövéséhez :D -
#8665 -
#8664 Dokumentumok/NBGI/DarkSouls
Onnan szépen kimásolod a mappát máshova, és mikor meghalsz, akkor a főmenüben Load előtt visszamásolod! -
#8663 Akkor kicsit fejlődj még. Lépj 2 szintet és úgy menj vissza. Néha segít. Mondjuk rakjál pontot a vitalityre meg dex vagy strength-re. -
MaRee #8662 Én a taurust meg a fekete lovagot vagy micsodát öltem elsőre, ezzel egy fél napja szenvedek. Ha bemegyek az ajtón nincs lehetőségem manőverezni, és megöl három csapásból (mondjuk amúgy is :D). -
#8661 Legkönnyebb boss kb a gargoyle.
Elsőre meglett nekem.
Annyi a taktika, hogy ahogy bemész az ajtón, maradj is ott, mert akkor később jön a másik gargoyle. -
MaRee #8660 Egyébként nem csinált még valami leleményes egy savegame modot ehez a játékhoz? Mindenhol utáltam a checkpoint rendszert, értem én, hogy ez a lényeg meg fúdenehéz húha, de ez egyszerűen értelmetlen. Pl a gargoyleknél kb tizedjére próbálkozom, és minden egyes alkalommal 10percig kell csapkodnom az idióta csontvázakat, hogy megint feljussak a tetőre és meghaljak 15sec alatt. Ennek semmi értelmét nem látom, nem ettől lesz nehéz meg fun egy játék, ez csak idegesítő.
Ha már itt tartunk gargoylekre van valami jó taktikat? Az elsőt lecsapkodom kb 20-30% hp-ra majd jön a másik fúj egykis tüzet, fps lemegy 3-ra és meghalok :D -
MaRee #8659 DSmouse fix felrakása után nem működik a kontroller, erre van valami megoldás? Hiába disabledeltem a mouse modot, úgy sem. -
Negritis #8658 egyébként esik egy csomó vacak, azokat el lehet adni/szétbontani?
vagy dobáljam ki? -
Negritis #8657 jah, az volt a gond :D
most meglett 25ből kb :D -
Negritis #8656 legalább 100x elrepült :D ezért gondolom hogy valami nem volt jó :D
és most szenvedek így, legközelebb meg talán levágom :D -
#8655 De mondom, hogy két ütés... totál felesleges íjjal pöcsölni...:) -
#8654 Nem, nem.
Ha elrepül, akkor találtad el. Minden egyes talált lövés után elrepül.
És olyan 20-25x kell eltalálni.
Igen, ez egy kellemes negyed órás szórakozás. De meglesz a kard.
-
#8653 Sokkal egyszerűbb, ha fent levágod karddal. 2-3 nagy csapás az egész.
Így: 26:50 -
Negritis #8652 elfogytak a vesszők, szal nem :D
de holnap újrapróbálom :D -
#8651 De megérte nem ? :D -
Negritis #8650 igen :D sztem 1 fél órát szenvedtem vele :D és tudom hogy ez jó csak hogy ennyi lövésből sem esett le gondolom az a baj h nincs elég dex hogy viseljem rendesen :D -
Rony94 #8649 Az nem baj ha elrepül, olyankor találod el. Vársz 5-6 másodpercet és visszamegy a helyére. Emiatt is olyan időigényes lelőni a farkát, mert ezzel az elrepüléssel elmegy egy csomó idő. -
Negritis #8648 az első 3-4 próbánál még a nyíl se volt bent :D
de aztán összejött meg el is repült szal gondolom eltaláltam, csak épp gondolom a kevés dex miatt nem volt elég a sebzés
wiki szerint 28 kell de 130 se volt elég :D -
Rony94 #8647 Trükkös eltalálni a farkát, mivel csóválja össze-vissza, de miután túl vagy pár kísérleti lövésen, már kitapasztalod hogy mikor lőj. Short bow-al elég sokszor kell eltalálni (nekem eltartott vagy 4 percig), de ne aggódj, idővel meg lesz a farka. :) -
#8646 A célzás módot előhoztad? Mert anélkül tényleg nehéz :) -
Negritis #8645 megtvan a shortbow csak nem tudom használni rendesen :D
ennek köszönhetően 130 nyíl ellövése után se sikerült a farkát levágnom :D
asszme jöhet a DEX-re soul "farm" és újraprobálom :D -
MaRee #8644 Asszem ez a nintendozás nem nekem való :D Szörnyű ez az egész :D -
Negritis #8643 köszi, akkor ott kolbászolok még kicsit :D -
#8642 igen ahol le kellett rúgni a létrát
tessék : http://www.youtube.com/watch?v=iKwWCxN-W9Q -
Negritis #8641 ahol a sárkányos levágás van az a 2. ? -
#8640 A második bonfire közelében van egy vendor, jobbra az első nyílpuskás csontváznál ahol a két dárdás csonti van fent és ott van mellettük a lépcső ahol a vendor van ! -
Negritis #8639 ez fasza, az egyetlen vendor akivel találkoztam eddig az a kovács, aki viszont nem ad el bow-t :D
trükkös lesz :D