Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Random drop. Sen's Fortress-ben van egy black ami respawn-ol. Tõle lehet farmolni a teljes black arzenált😊

[merlinw.org]

Hello én megöltem a Black knight-ot a dartk root garden-be den nem kaptam meg a halberdjét nincs más hely ahol meg tudom szerezni?
Ez a Duke's Archieves idegtépõ egy hely. Nem olyan nehéz legyõzni az ellenfeleket, de a Channeler-ek kikészítenek. És itt már nem miniboss-nak számítanak, tehát újratermelõdnek. 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman ! Most komolyan rossz napod van, vagy részeg vagy? Esetleg más ír a te felhasználóddal? Nem értem, hogy akadhatsz fenn ilyeneken épp Te. Neked tudnod kéne, hogy a soul level nem sokat számít fõleg az elején. A legkönnyebb kezdõ class a pyro ami 1-es soul levelen indít. A 82 és a 88 között pedig 6 a különbség az olyan sok neked? Ott van az a szó, hogy nagyjából...tehát nem pontosan csak nagyjából.
Tinman
És megmagyarázza, hogy a 82 és 88 egyenlõ, ahogy a LVL 2 és a LVL6 is.

Epic :-DDDDDDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"NAGYJÁBÓL. "

A legalacsonyabb 82 és a legmagasabb 88 között akkora különbséget érzel? 😄 Vagy azt gondolod, hogy mielõtt elkezdtem írni nem ellenõriztem a dark souls wikin minden szavamat a biztonság kedvéért? Maradjunk abban, hogy a deprived a legnehezebb KEZDETBEN. Magasabb level és? Az nem sokat számít, akár 1-es soul levelen is végigvihetõ a játék. Sõt, megkockáztatom azt is, hogy kezdetben még a magasabb soul level is egy nagyon pici hátrányt jelent. Magasabb soul level, így kezdetben egy kicsit több lelket kell begyûjteni a következõ szinthez, így késõbb tudod elkezdeni fejleszteni a karit. De ez mellékes apróság, bár az elején számíthat.

Tinman
"Nem kezd több ponttal, mert az összes class összpontszáma nagyjából megegyezik."

Melyik játékról beszélsz amúgy? :-D

Mert a Dark Souls-ba ez van:

Warrior LVL4 - 86 pont
Deprived LVL6 - 88 pont
Knight LVL5 - 86 pont
Wanderer LVL3 - 86 pont
Sorcerer LVL3 - 82 pont
Thief LVL5 - 86 pont
Pyromancer LVL1- 84 pont
Bandit LVL4 - 86 pont
Cleric LVL2 - 84 pont
Hunter LVL4 - 86 pont

Tehát TÖBB ponttal kezd és MAGASABB LVL-en.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem kezd több ponttal, mert az összes class összpontszáma nagyjából megegyezik. Annyi az egész, hogy semmiben sem túl erõs, ezért egy kezdõnek fogalma sincs mit kéne fejleszteni rajta és kicsit mindent megpróbál. Az meg, hogy nincs az elején páncélod persze, hogy hátrány, de nekem épp ezért tetszik ez a class. Ez az a class amin messzirõl látszik, hogy nem a kezdõknek való. A bunkó egy lassú fegyver, a pajzsod nem véd 100%-ot, nincs kiemelkedõ classod, hogy tudj rá építeni, nincs rajtad páncél tehát alapból könnyebben halsz meg. Haladó játékosoknak való class egyértelmûen. Olyanoknak akik egyszer már végigvitték. Vagy profiknak. Dehát a profi már meg sem sérül az undead asylumban és a törött karddal veri le a bosst, tehát ott meg mindegy már.
Na akkor a sok NG+ után talán kipróbálom majd ezt a Deprived-et. Vagy lehet egy mágussal kéne menni. Na mindegy, majd eldõl.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
A Deprived alapból magas szinten több ponttal kezd, mint bármelyik másik, nem, hogy hátrányba van, inkább elõnnyel kezd. Hátránya a páncél miatt lenne? Az a páncél ami úgy belassít, hogy lépni nem lehet tõle? Hát végül is nézõpont kérdése.

Ja, azt amikor ránkteszi a nagy seggét akkor meg kamillázunk 😊

Nincs nagy különbség. Warrior erõsebb, viszont a Knightnak jobb a felszerelése és több az élete. És a Knight alapból a Way of White covenantban kezd. Tipikus hõs karakter de kezdetben nehézkes vele mert lassú a páncél miatt. Végsõ soron tényleg a Deprived a király. Semmi sincs nála alapból csak egy bunkó meg egy béna fapajzs, viszont minden statja ugyanannyi alapból és úgy fejleszted kezdettõl fogva ahogy akarod. De kezdõknek nem ajánlott 😄 Bár ha legyõzted O&S-t akkor már nem vagy kezdõ 😊 Az az a pont ahol szerintem a játékosok kétharmada felgyújtja a gépet/konzolt. 😄
Majd próbálom kipróbálni az összes kasztot. Gondolom a warrior-knight között nem sok különbség van. Tényleg, egyáltalán mi a különbség közöttük? A knight-nál talán az erõsség dominál jobban?

Szerintem a legnehezebb a harcos meg a lovag, de csak az elején. Egyszerû miért: lassú vagy mint a dög 😄 És semmiféle kiegészítõ mágiát se tudsz mert a varázslás terén is analfabéta 😄 Szerintem a legjobb kezdet : deprived class (én kitaszítottnak hívom) és nem kérek az elején ajándékot sem 😊 Na ezt élveztem a legjobban mert az elején mindent magamnak kellett összeguberálnom, konkrétan a hollow páncélokat hordtam 😊
benőmenő
szvsz a kõkeményen dex-re építõ build a legnehezebb.
Persze itt nagyon magamból indulok ki, mert egyszerûen nem tudom olyan jól idõzíteni a gurulást sebezhetetlenség frame-jeit, vagy épp a parry window-t, hogy ne menjen át már undead parish is masszív anyázásba rövid idõn belül.
Ezért is fogok nagyokat szívni a das 2-ben, mert az eddigi infók szerint változtattak...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...a pajzs mûködésén is, tehát könnyebb lesz áttörni a védelmet -> intanthalál (legalábbis az elején biztos nem lehet úgy kibekkelni majd mindenkit, mint undead burgben).

Azt tudom hogy bármelyik kasztból ki lehet építeni bármelyik kasztot. De egyébként melyik a legnehezebb kaszt szerintetek? Minden szempontból.

Amúgy amit észrevettem, az az, hogy eddig minden nagy testû ellenfélt el lehetett intézni úgy, hogy a lábuk közé megyünk (nem félreérteni), majd kaszaboljuk a lábukat. És eddig egy olyan nagy testû ellenfél nem volt ami megváltoztatta volna a szabályokat. Ilyen szempontból a Dark Souls eléggé repetitív.

Tinman
:-DDDD

Innentõl már nem annyira vészes az út... mondjuk Ratgab kolléga Tombs of Giants-be adta fel, amit a mai napig nem értek.

Imádlak! <#law>

Tinman
<#taps>

MEGCSINÁLTAM BITCHES!!!!!

Majdnem az egész hétvégém ráment, de megcsináltam. És tudjátok mit? Megérte....ezekért a csöcsökért MEGÉRTE!!! (egyeseknek ez spoiler-es kép lehet)

BEAST
Nekem Ornstein & Smough és Artorias voltak a kedvenc ellenfeleim. Leginkább mert block nélküli spellsword karakterrel rohangáltam, izzadtam rendesen. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jó, most már nem aktuális. Amennyire utánanéztem eléggé elb@szott lett a coop rendszer. Szóval ha minden igaz, az is számít hogy a 2 játszó fél mennyire van közel Soul level szinten.

Srácok, hogyan kell coop-ozni? xD Most ezzel szenvedek.

benőmenő
Nem viccelek, napokig szívtam a gólemmel. Egyszerûen minden próbálkozás vége az volt, hogy leestem a francba.
Megöltem, igen. Néha sikerül megcsapkodjam, de legtöbbször eltapos, mert, ha hozzámér a lábával egy hajszálnyit is, már lõttek is a fél életemnek.
Maradj távol tõle. Csak és kizárólag akkor rohanj hozzá (a hátsó lábához), miután elõre rohamozott. Én úgy csináltam hogy erõs támadással megcsaptam KÉTSZER, aztán rohantam is a vérbe.

Ja igen, a Channeler-t kinyírtad az emeleten? Az sok szopástól meg fog kímélni.

Nem vagyok elég gyors, hogy kitérjek elõle, mikor rohamoz. Ezt a taktikát ajánlja mindenki, de sehogysem akar összejönni :S
Átérzem, de nekem kb huszadjára sem sikerül a Gaping Dragon. Hol vagyok még ezektõl 😄
Jajj, az nagyon könnyû.

Figyelj:
Mikor felmutatja a "foga fehérjét" menekülj oldalazva. Tehát a sárkánytól balra vagy jobbra fuss el addig, míg nem hallasz egy nagy morgást (ekkor támad). Gyorsan fordulj a sárkány felé (ekkor ha minden igaz, nagyban ront maga elé) és mikor véglegesen megáll, rohanj oda a hátsó lábához és kezdd el azt püfölni. Vigyázz, mert csak rövid ideig csinálhatod ezt, utána megint felemeli a fogait és újra támad. Ekkor újra menekülj elõle addig, míg a fogaival le nem csap újra és elõre nem ront megint. És akkor megint püföld a hátsó lábát.

Nekem így sikerült kinyírnom. Eléggé lassú és kiszámítható jószág személyes véleményem szerint. Sok sikert és írj hogy sikerült-e. Ha így se megy, akkor talán mehetek segíteni, csak az az igazság hogy nem tudom hogyan lehet coop-ozni, mivel egyszer sem csináltam ilyet. 😄

"Akikkel a legtöbbet szenvedtem:
1. Iron Golem // keep rollin' rollin' roll...Oh Shit!"

Ez komoly? Az Iron Golem-et ötödjére lecsaptam mint a szart. Én meg századjára se tudom legyõzni O&S-t.

Btw. Egyszerûen nem akar sikerülni ez a szar bossfight. Most legutóbb tudjátok mi miatt kellett feladnom? Ornstein bebugzott a falba. Kép (ott lehet látni a lándzsája hegyét)

Egyszerûen minden ellenem játszik. :'(

benőmenő
Igen, kell.

Polli: a Gaping dragon is cuki 😄

Nektek mik voltak a legélvezetesebb és a leginkább vértpisálós bossok?

Kedvenceim:
1. Kalameet // A worthy foe.
2. O&S // Könnyebb volt, mint az A&R fight a dmc3-ban, de baromi élvezetes ez is!
3. Gaping dragon // Elsõ gigantikus boss, akinek a legyõzése után elõször igazán tökösnek éreztem magam a játékban.

Akikkel a legtöbbet szenvedtem:
1. Iron Golem // keep rollin' rollin' roll...Oh Shit!
2. Sif/Quelaag // baromi sokáig tartott, mire rájöttem a patternjükre
3. Ceaseless discharge //kb. a 15. halál után jöttem rá, hogy egyébként elég tank vagyok ahhoz, hogy simán beleálljak az ütéseibe a pajzzsal 😄

Biztos volt még szenvedõsöm, de majd egy év telt el IRL mire végigvittem a játékot.
Hello az lenne a kérdésem hogy Xboxon kell xbox live gold ahoz hogy multizzak?
A csatornákban egy sárkány elõtt rágom a körmeim.
Hol jársz?

Köszi a srácok! Õszintén szólva nélkületek már rég agyvérzést kaptam volna. Ti adtátok belém a lelket. 😊

Aki PC-n játszik és volna kedve segíteni, az vegyen fel steamen. Kezdek kiakadni 😄
http://steamcommunity.com/id/Wichita/
Ezzel a két ellenféllel én is megszenvedtem. Kalemeet viszont gyorsan ment, igazából elsõre levágtam volna, a farka miatt viszont vagy 1 órát elpöcsöltem vele!
Most a Demon's Soulsal játszogatok NG+-ban és lehet hogy a rutin miatt , de itt könnyebbek a bossok (kivéve flamelurker), viszont a játék sokkal nehezebb!

Hajrá hajrá 😊

Amúgy próbáltad esetleg NPC megidézéssel? Vagy mindenképpen egyedül akarod?

Tinman
Kitartásodért <#worship>

Nyugodtan nézd meg a videómat, mert az NG+ ban készült, a karakterem gyakorlatilag teljesen kész volt eddigre 😊 Az egész harcot poénra vettem és szórakoztam velük azért 8 perc, te is láthatod, hogy arra mentem, hogy egyszerre csapjam le mindkettõt 😄 A taktika pedig játékosfüggõ...mint láthatod én itt nehézpáncélt és bazinagy és lassú fejszét használtam...de csak azért mertem feladni a gyorsaságot mert tudtam, hogy gyakorlatilag kész a kari és menni fog. Azért hagyom magam megölni a végén, mert ezt a karaktert itt befejeztem és rendszeresen visszajártam harcolni velük, majd az utolsó ütés elõtt hagytam, hogy végezzenek velem. Hát igen ennyire szeretem ezt a csatát😄D Sajnos nemrég elrontottam ezt...hosszú idõ után beléptem a DS-be kb. 1 hete és lecsaptam Ornsteint, és Smough életébõl is egyetlen vékony csík maradt...majd véletlenül kattintottam egyet és kinyírtam...😞

Jarlaxxe : különös módon nekem Kalameet az aki nagyon durván szét szokott verni. Õ az akinél gyakorlatilag esélyem sincs elsõre nyerni...legutóbbi végigjátszáskor legtöbb bosst elsõre öltem, néhányat 2-3madjára viszont Kalameet 9! próbálkozásra sikerült. Valahogy nem érzem a sárkány ritmusát...

Baszki! Már majdnem megvolt! Smough-ot megöltem és utána Ornstein-nek is a felét lecsökkentettem a felére. Volt még Estus Flask-om is, úgyhogy azt hittem meglesz. De erre meg ugrik két seggest és lazán végez velem.

EZ A BOSSFIGHT EMBERTELEN!!!

Honnan veszed hogy egy hétvége elég lesz ehhez? Szerintem 1 hétbe is bele fog telni. 😄

Tinman
Szép hétvégéd lesz :-D

Megöltem Executioner Smough-ot, erre a Dragon Slayer még nagyobb lett. From Software, hogy rohadjál meg! 😄

Áh, megint megpróbáltam. Többször is double penetration-ben volt részem. Megyek az ágyba sírni. Jó éjszakát mindenkinek.

Tinman
Na várj... én csak betegesen szeretem, de rengetegen vannak, akik sokkal profibbak benne. Multiztam vele én is sokat, de van aki a mai napig ebben él és csak nevet az én összesen ~1200 órámon (és ennek fele a Demon's Souls.) :-)

Biztos ezernyi tanácsot kapsz majd, de nekem az jött be mindig, hogy a cingárt vertem le elõbb, aztán a dagit. A másik lényeges dolog pedig ott a mozgékonyság. A nehéz páncél ott nagyon, nagyon sokat árt. Ha nem tudsz gyorsan gurulni/vetõdni az ellen csinálj valamit (ha kell vegyél le magadról pár darabot vagy helyettesítsd könnyebbel), mert vért fogsz köpni.

Nevess ki, de ez most jól esett. Jó tudni hogy magának a 'Souls mesternek' is nehéz volt ez a rész. 😄

Tinman
7 órám és egy teljes vasárnapom ment rá, mikor elõször találkoztam velük. Komolyan azt hittem, hogy szégyenkezve adom fel a játékot. Az 5. óra körül már megfájdult a fejem olyan szinten kikészültem a koncentrálástól. Slusszpoén, hogy én gagyi csak +2-re húzott Drake Sword-el vágtam le õket.
Aztán azt is csak tanulni kell, mint ebben a játékban minden mást. Késõbb már farmoltam õket a lelkekért, úgy hogy másoknak segítettem multiban <#vigyor3>

Greatsword helyett Straight Sword