10203
-
#8718 Blighttownon már túl van, nem hiszem, hogy meg fog lepődni.
Annyi, hogy bent nincs tábortűz. -
Rony94 #8717 Háh, talán a legszopatósabb hely a játékban. :'D -
Zozo0122 #8716 Figyelmetlen voltál, mert ahol felmásztál a létrán ott jobbra van a kulcs egy ládában :D Szaladj vissza fél perc az egész :) -
Zozo0122 #8715 Így van. A sárga fallal lezárt utakat egyelőre hagyd, menj fel a felszínre és irány az erődítmény :D Az egyik legjobb hely a játékban :D Most tartasz a 7. pontnál :D
7. Anyázás az erőd csapdái miatt és hol van az a rohadt bonfire? -
MaRee #8714 Sajnos valley of drangonsban levő ajtót erről az oldalról sem tudom kinyitni, mert nincs hozzá kulcsom. -
#8713 A második harang után Sen bácsi mókatára következik, amit az undead parishből tudsz elérni.
Tudod a kovács fölött volt egy út, ahol le volt zárva a kapu és a dagi Siegmeyer ott búslakodott. Azt nyitottad ki a két harang megkongatásával, még cinematikot is kaptál hozzá :D -
MaRee #8712 Áhh, rendben van :D -
Zozo0122 #8711 Igen, de te Quelaagról beszélsz :D A nagy csöcsök látványáért nagyon keményen meg kell majd küzdeni ;) -
Zozo0122 #8710 Várjunk csak, te Quelaag csöcsein vagy túl :D Azok csak cicik a későbbi tejcsárdához képest :DDDD Na szóval menj vissza Blighttownig, ott fel a keréken, majd pedig menj minél magasabbra, itt ahol egymás után 3 nagydarab büdösbunkó jön, na őket verd le és kiérsz a szabadba. Menj át a szakadék másik oldalára, nyisd ki az ajtót és New Londoban találod magad. Menj fel a lifttel és Frelink Shrine alatt jössz majd ki. -
MaRee #8709 Nálam nincs ilyen item, pedig megöltem a csöcsöket meg az utána levő bosst is. -
Zozo0122 #8708 MI? Azt mondtad, hogy túl vagy a csöcsökön, szóval nálad van a Lordvessel nem? Hát egyszerűen teleportálj oda ahová akarsz :D -
MaRee #8707 Hagyj a kecskékkel, discharge leverése után kettesével jönnek itt :D Egyébként ha levertem a dischargot, második bell megvolt akkor hogyan tovább? Neten azt írják, hogy a láva mivel lement van egy út valahol, ennek az útnak a végén csak egy nagy sárga kapu van ami sealed by the great lords power, gondolom ez a főgonosz lesz majd. Ugye nem kell blighttownon keresztül vissza mászni a felszínre? -
#8706 Vagy a kutyák leverése után ismerve a patternt ügyesen gurulva bolondot csinál abból a szerencsétlen kecskéből :D -
#8705 It egy srác gyönyörűen elmeséli neked másfél óra alatt:) -
MaRee #8704 A tér bal hátsó szélén van egy lépcső, szaladj fel ahogy belépsz. A kutyák utánad mennek, azokat vágd le. Ha felmegy a démon is akkor ugorj le menj körbe és szaladj fel megint, de általában lent marad és felülről ugyan úgy rá tudsz ugrani mint az első bossnál. Két-háromszor ráugrasz és fasza. -
#8703 Pedig vendégszerető népség -
Negritis #8702 én most Caprával szívok mert a 2 kutya szét interruptol :D -
MaRee #8701 Nos nekem akkor még nem volt drake swordom csak egy +1-es claymore.. Kínszenvedés :D Azóta minden boss piece of cake :D -
Zozo0122 #8700 Tényleg, tehát a csöcsök O&S után következnek :D -
Zozo0122 #8699 A 2. résszel még nem játszottam, a PC megjelenést várom, de nem bírtam ki és belekukkantottam néhány videóba :D Szóval nehéz volt 2 gargoyle...? Várd ki a 2. részt.. ha jól láttam amit láttam, de nem akarok spoilerezni :D Amúgy van egy poén karakterem amivel épp a gargoyle csatában szoktam baromkodni. Meztelenül küzdök velük egy szál Drake Sworddal. A karin egyébként csak annyi van fejlesztve, hogy épphogy használni tudja a kardot :D Jól el lehet velük szórakozni, dehát Drake sworddal nem ellenfelek sajnos. Viszont egy sima lándzsával vagy hosszúkarddal már keményen megizzasztják az embert. :D De én valahogy még mindig azt mondom, hogy Kalameet a legkeményebb boss.
-
MaRee #8698 Köszi :D A kettő is ilyen elhagyatott helyeken játszódik, vagy ott már van nyoma valamiféle civilizációnak? Amúgy túl vagyok a csöcsökön is, meglepően könnyű volt :D A legnehezebb bossok a játékban nálam eddig a gargoylek voltak. -
El Gigante #8697 a csöcsöket kifelejtetted:D -
Zozo0122 #8696 Hát a lore az nagyon bonyolult ám :) Olvasgassátok a fegyverek, páncélok stb leírását azokból rengeteg dolog kiderül. Rég játszottam vele komolyan mert már vagy 4x végigvittem így sok dolog kiesik, de a lényeg az, hogy van ez az átok, ami mindenkit érint a világban , ez az üresedés vagy nemtudom hogy írjam le, mindenki megőrül, és amikor meghal elhagyja a lelke, de később visszatér élőholt formában(mint pl. a lovag az elején). Ez egy ilyen végtelen ciklus, évezredek óta így van, azthiszem mióta Gwynék összeálltak, hogy szétcsapják a sárkányokat. Na most az a lényeg, hogy megöljük Gwynt, és ezáltal átvegyük a helyét, mert nekünk ez van megírva. Ez a sorsunk. Vannak rá ködös utalások, hogy ezzel véget vethetünk az átoknak, de kétféle végződés van itt is. Teljesen mindegy, mert bármit is válasszunk a végén minden újraindul NG+ban :D Tehát újra a cellából kezdünk az elején, csak megmaradnak a cuccaink és minden erősebb mint addig :D Néhány dolgot biztos pontatlanul írtam, mondom alig emlékszem. Biztos lesz valaki, aki pontosabb.
Másik válasz arra, hogy miről szól a játék fejezetekre bontva egy átlagos játékosnál :D
1. Karaktercsinálás
2. Most tényleg ez a nagy baromállat az első ellenség?
3. Ne, ezek rewpawnolnak!
4. Drake sword
5. Anyázás Capránál
6. Anyázás Blighttownban
7. Anyázás az erőd csapdái miatt és hol van az a rohadt bonfire?
8. Azta de szép ez a hely! (Anor Londo)
9. Anyázás és billentyűzetek és egerek szétverése Ornstein és Smough harcnál.
10. Mostmár semmi sem állíthat meg.
11. Four Kings
12. Hogy kell megcsinálni a DLC-t?
13. DLC
14. Végső Boss
15. NG+ -
Negritis #8695 a lore-ból nekem is annyi van meg ami a kezdő videónál kiderült :D
-
MaRee #8694 Egyébként így lassan 20 óra után felötlött bennem, hogy ez a játék miről szól egyáltalán? Mert eddig annyit tudok, hogy felébredtem, élőholt vagyok és megyek előre, ütöm a csontvázakat meg a zombikat. Semmi info a világról, se semmi, ez így egy monoton hack and slash. A kettőben ugyan ez van?
Lore-ról felvilágosíthatna kicsit, aki vágja, nyugodtan spoilerezhet is :D -
MaRee #8693 Megnéztem közben 34 str kell a dragon kings axehoz, érdemes erre gyúrni? Jelenleg a drake sworddel csapkodok, de blight townba kicsit kevésnek érzem már, mondjuk még kb 14 szint kéne ahhoz hogy használhassam a baltát. Undorító egy hely amúgy ez a blight town :D -
Negritis #8692 jah a sword megvan, és voltam is Darksootban, de ugye a drake valley az tuti sok
a másik helyen találtam vmi bosst, de az távolról olyan cuccokat lő hogy nem óhajtottam közelmenni :D
vmi kristály mobok vannak előtte, a lovagot levertem amúgy :D -
Zozo0122 #8691 Ha legyőzted a Gargoyle-okat (ezt vajon hogy kell leírni :D), akkor az erdő tökéletes választás :D Jól fognak jönni az itemek amiket itt találsz, kevesebb anyázás lesz Blighttownban majd...:D Vigyél az erdőbe sok firebombot, mivel a fáknak van egy olyan tulajdonságuk, hogy jól égnek Egyébként könnyű hely, a bosst is könnyen meg fogod lelni, és legkönnyebb taktika ellene is a firebomb dobálás. Ha megszerezted a Drake swordot akkor most jó ideig kemény leszel, az ellenfelek nagy hajlandóságot mutatnak az elhalálozásra, ha a kardot elhelyezed a testükben. Ha meg tömeget kell oszlatni, akkor próbáld a kétkezes erős csapását ;) Egyébként nagyon erős az a kard, bőven elég lett volna Sen's fortressbe elrejteni...a játék elején egyedül a halberd jobb nála sztem. -
Zozo0122 #8690 Előbb nem jelenítette meg a képet...
-
Zozo0122 #8689 Érdekes wtf bugba futottam bele :
Egyébként ennek az alagútnak szerintetek mi értelme van? Álldogál ott egy Balder knight de nem őriz semmit...talán vmi titkos utat akartak oda a falhoz... -
#8688 Szigetelt páncélban (lighning protection) kell menni és meg sem karcol:) -
Negritis #8687 meg kerestem hogy mi a kövi boss amit le kell verni :D
bár még nemtom hogy találom meg :D de sztem lassan arra is rámegyek :D -
#8686 szerintem erősen overpowered a kis kék sárkány.
még brutál karakterrel is kinyír simán. -
Negritis #8685 sikerült lejutnom a Valley of Drakes-be, gondolom oda még kevés vagoyk :D
legalábbis az első kék sárki már majdnem legyakott úgy h épp csak rákarcoltam :D -
Negritis #8684 nem sikerült, de meglett :D 4-5. próbára segített egy YT videó :D
most kicsit sötétbe vagyok hogy merre kéne menni
menjek az erdőbe vagy vissza a várba?
erdővel kezdem :D -
El Gigante #8683 az első próbáld meg kinyírni mielőtt jön a következő -
Negritis #8682 meglett a gargoyle axe :D de a 2 geci még szivat :D -
El Gigante #8681 azt szerintem a játék vége felé vagy ng+ban tudod forgatni
két bejárata van, úgy rémlik én egy kúton másztam le -
MaRee #8680 Na megvannak mindezek.
A dragon kings axe-hez milyen stat kell, mert nem tudom használni. Gondolom mondjuk str. BLighttown kulcs megvan, a kérdés már csak BLighttownt kéne megtalálni :D -
Negritis #8679 oh, aszittem hogy ha ellövöm akkor ad majd boostot :D köszi :D