Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, Pinwheel sajnos nagyon könnyû ellenfél...de ami utána jön 😄 Nem is az, hogy nehéz, hanem a frusztráló sötétség...ha nincs világító sisakod, vagy varázslatod akkor csak a lámpás marad, viszont akkor nincs pajzsod 😄 Rony, szerintem még korai...ezt a helyet ne becsüld alá 😄 Ide akkor gyere, ha már megvolt Demon Ruins, Izalith sõt akár New Londo is 😄 (ha már ezeken is túl vagy akkor bocsi...de neem a Four Kingset mondtad volna 😄 ) Bár ha úgy érzed jól megy akkor menj csak tovább igazából menni fog az 😊 A legelsõ végigjátszásomban tapasztalatlan újoncként túl korán jöttem le ide...alig bírtam megszökni...nem volt még lordvesselem. 😄
MerlinW
Pinwheel a játék legkönnyebb boss-a, az igazi harc a Tomb végén lesz. Catacombs egyáltalán nem nehéz (Lordvessel-el). Szóval normális a dolog.

[merlinw.org]

Ja és be kell hogy valljak valamit:
Rossz kisfiú akartam lenni és invdadelni szerettem volna más világába hogy kinyírjak valakit. De a játék nem engedte hogy használjam a követ. (human voltam) Hogyan tudom használni?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Kinyírtam Sif-et. Gondoltam megírom ha már pont szóban van/volt.

Meg úgy tûnik nagyon elkúrtam a sorrendet mert csak most merészkedtem le a Catacombs-ba. Hihetetlenül erõsnek éreztem magam. Gond nélkül letudtam azt a pályarészt. Egyszer haltam meg, de az azért volt, mert leestem egy magas helyrõl. A bossfight meg nevetséges volt. Pinwheel-t 20 (HÚSZ!!!!!!) másodperc alatt lecsaptam. Itt úgy elröhögtem magam hogy nem igaz. Szóval jah, nagyon elrontottam a sorrendet. A Catacombs-hoz elõbb kellett volna jönnöm.

Most tartok a Tomb of Giants-nél. Ha jól tudom, ratgab itt hagyta abba. Na majd meglátom hogy ebben a helyben mi a szörnyû.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Végülis meglehet, hogy nem halt meg, csak úgymond megszállta õt a "sötétség". Igaziból úgy mondják, hogy elnyelte õt ez az Abyss amit én szakadéknak hívok 😄 Vannak néha sajátos fordításaim, dehát ilyen jelentése is van ennek a szónak...gondolom Manus lehúzta a mélybe õt is😄 De kikapott és hogy megszállva tért vissza vagy élõholtként ki tudja. Az a jó, hogy lehet találgatni, pár dologban nem teljesen egyértelmû a lore.
Nem hinném hogy élõholt lenne, nem emlékszem hogy valahol is említették volna. Plusz ugye meg is ölöd amit egy élõhalottal nehezen lehet.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Így van. Artoriast elnyelte a sötétség, a szakadék az Abyss. Mikor megküzdünk vele addigra halott...pontosabban élõhalott. Durva, hogy Siffel az oldalán sem bírt el Manussal, bár ekkor még Sif kölyök volt. 😄 Ha már így belementünk: figyeljétek meg: az aréna ahol Artoriassal küzdünk ugyanaz a hely, ahol a jelenben Siffel...sõõõt még Ciaran gyûrûjét is megtaláljuk a kardja mögött, ahol ugye a múltban virrasztott miután Artoriast megöltük. Sif pedig felismer minket, ha a DLC után küzdünk meg vele. Bár attól még megtámad, de õ az egyetlen akit nem ölök meg szívesen...mikor már sántít próbálok minél elõbb végezni vele.
Sose volt a bal kezeben a pajzs.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugye azt tudjuk, hogy Sif harcolt Manussal (nyilvan gazdájával együtt) de szerintem elmenekültek, nem birtak vele mit kezdeni. A harc alatt Sif megserült, nem jutott mar ki az Abyssbol, ezert Artorias rájatette a pajzsát és otthagyta egy rejtett barlangban. Artorias ugye kijutott, szerintem vissza akart menni Gwinhez erõsítésért, de már nem jutott ki a townshipbõl, az arénában elnyelte a sötétség.

Fontos tudni, hogy a vitéz Artorias legendája igazából nem is róla hanem rólad szól, te állítottad meg a sötét terjedését, csak az utókor ezt Artoriasnak tulajdonította.

MerlinW
<#rolleyes>

[merlinw.org]

Köszönöm a segítséget!
Tinman

<#help>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem veszett el örökre, irany anor londo, o&s elotti terem es keress az itemjeid közt invade cuccot

Azt most fel is vettem. Írja is hogyha leveszem, azonnal eltörik. Úgyhogy egy ideig hordom.

MerlinW
Érdemes korán elintézni, a gyûrûje is nagy segítség a játék elején😊

[merlinw.org]

Na megvan ki ölte meg a Fire Keeper-t Firelink Shrine-nál. Az a rohadék Knight Lautrec. A bánatért kellett nekem kiszabadítani. Legközelebb habozás nélkül kinyírom. Gondolom ezért is kaptam rossz pontot. Firelink Shrine-nál meg gondolom már soha nem tudok menteni. Ez mondjuk még belefér.

Én hülye a legfontosabbat ki is hagytam:

Üdv a Dark Souls világában! Ha szánsz rá egy kis idõt és türelmes vagy, ez a játék a kedvenceid közé fog bekerülni, ezt garantálom.

A játék alapból 720p-s, tehát ha neked 1080p-s (Full HD) monitorod van, akkor azt csak ki fogja nyújtani és így csúnyább lesz a játék. A DsFix végül is elsõsorban ezt javítja, és ezen kívül még vannak pluszok. Grafikai tuningok, az FPS lock-ot is át lehet állítani 60-ra (ami a játékban alapból 30 FPS), az egér kurzort eltünteti (az F7 gomb lenyomásával) és stb.

Tehát nagyon ajánlott leszedni és a tartalmát bemásolni a DATA mappába (ahol a DARKSOULS.exe van).

A másik fontos dolog, hogy jó ha van egy kontrollered, mert habár van egér fix is, így is elég frusztráló tud lenni az irányítás.

Akkor vmi nem stimmel a történetben.. mit keresett a kardforgató kezében a pajzs? 😊

Sziasztok! Én még csak most kezdtem el próbálgatni ezt a játékot. Éppen ezért szeretném megkérdezni hogy az itteni fejlécrõl letölthetõ "DsFix" micsoda ill mire jó ? Köszi elõre is.
Ráadásul ha megnézed az eredeti kiadás boritojat látszik, hogy Artorias balkezes, tehát pont a kardforgato keze sérült.

Ott az a szerencsénk, hogy Artorias már csak egy átkozott és "gyenge" élõhalott, ráadásul az egyik keze is törött, felemelni sem tudja. Kis érdekesség annak aki nem tudja,vagy nem figyelt: Sif életét mentette ugye meg a pajzsával, de ezt a bal keze bánta + a pajzs is eléggé megsérült. Ezért tudjuk a pajzsát kétféle formában is megszerezni. Megküzdöttem volna vele ereje teljében Siffel az oldalán...😄 Na az úgy már sokkal nehezebb lett volna mint O&S 😊
Hát. Artorias sztem kutyafüle O&Shez képest, aki azokkal végzett annak a taknyáncsúszó lovag gyerekjáték....

Hát én akkor is passzolom a DLC-t egyelõre. Bemerészkedtem Royal Woods-ba és habár egy Stone Guardian-t sikerült kinyírnom, de nagyon megszenvedtem vele. És az erdõ teli van ilyennel. Úgyhogy kösz, de kösz nem. Majd késõbb.

Igen, párat kifarmoltam szépen lassan, közben filmezek. De tényleg munka... Pure bladestonnal eddig nem volt szerencsém, de amiket eddig csináltam egész gyorsan ment. Mindegy nem sietek vele! Köszi!

Tinman
Egy karival. Teljesen mindegy mi vagy... lelkekért tudsz venni varázslatokat is.

Sajnálom, ha el akarod rontani az életed a DeS platinázással... nem éri meg. A trophyk talán 75%-ig még azt mondom érdemes, mert sok további dolgot megtudsz a játékról.

De az a 25%. Az agyrém. Az munka... lent a bányában. Napok, hetek, akár hónapok is lehetnek, ha nincs szerencséd. Pure Bladestone az baromi ritka. Nekem akkora mákom volt, hogy a DeS közösség is a csodájára járt. Talán fél óra alatt esett az ami másnap 1 hónap farmolás alatt SE!

És ez csak egy kis szelete... a többi anyag beszerzése se leányálom. Nincs mit rajta szépíteni... az utolsó negyed munka és kicsit sem szórakozás.

A platinázásra fordított idõ nagyjából 350 óra volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hello! Demon's souls platinázást egy karakterrel csináltad? Itt az összes mágia megtanulására gondolok ami gondolom sokáig tartana egy harcossal! Tehát azt egy varázsló karakterrel csináljam meg?

Tinman
Tombs of Giants-be? Egyszerûen nem értem õt.

MerlinW
Ratabcsirke azt hitte, hogy ez ilyen énkicsipónis játék. Aztán mikor O&S után sem látott szivárványokat, feladta. Megértem én a kicsi lelkét. Ilyenek a csajok <#bohoc>

[merlinw.org]

Tinman
Ezt Ratgabnak légy szíves írd meg :-)

Tinman
Ez egy DLC, mely elsõ körben konzolra jelent meg, kizárólag letölthetõ formában.

Késõbb a konzolos Prepare to Die-ban már az alapjáték részét képezte, ahogy PC-n már az 1. kiadás ilyen volt.

PS 3-ra 14.99 dolcsi volt és a DLC szekcióból tölthetted le, ahogy XBOX360-on 1200 MS pontért szintúgy.

Igen... bár csak minden játékhoz ilyen DLC-k jönnének, nem fegyver, skin, meg multiplayer pályák :-/

MerlinW
Aki túl van O&S-en azt már nem állítja meg semmi😊 SLVL1 pedig nem játékmechanikai elem, hanem játékosok személyes perverziói 😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ez egy kiegészítõ, nem DLC. Egyébként direkt nem a játék végére tették a bejáratot, hanem a sztori közepébe. Duke-hoz.

[merlinw.org]

Tinman
Elsõ körös gamerekrõl beszélünk... végül is tanácsoljuk neki azt, hogy SLVL1-en kezdje inkább újra :-D

Ami persze nettó hülyeség, mert nincs SLVL1 :-)

MerlinW
Ha DaS-al játszol, nehogy már az legyen a szempont, hogy hogyan könnyebb a játék😊

[merlinw.org]

Tinman
Világos, de ez egy DLC ugye... direkt késõbb is adták ki, mint az alapjátékot. Én meg szeretek úgy játszani, ahogy a készítõk kigondolták. :-)

benőmenő
Nehézségi görbét nézve neked van igazad, viszont a sztori szempontjából Merlinnek.
Tinman
Szabad nem egyetérteni? :-)

Elég erõs harcok vannak arrafelé. Artorias és Manus azért egy elsõ körös gamernek, nem biztos, hogy nyugodt szívvel ajánlhatóak ott ahol most tart.

Szvsz menjen tovább a sztoriban és majd a final fight elõtt térjen vissza. Addig pár szintet lép, még erõsebb lesz ingame és tapasztaltabb lesz IRL is.

MerlinW
Nyugodtan folytasd, a DLC nem endgame anyag, illeszkedik a történethez. Sõt Sif megölése elõtt a legjobb játszani vele.

[merlinw.org]

Elmentem Sanctuary Garden-be és legyõztem a Sanctuary Guardian-t. És most nézem hogy ez már maga a DLC. Szóval inkább húzok is onnan. Ezt majd a végére tartogatom. :'D

Divine blessinget találtál Sens-ben, az jo átkok ellen is. Keresd meg Dusk felszerelését (Hidra mögött), szoknyában könnyebb 😊

Egy kis taktikai segítség a Capra Demon-hoz:
http://www.youtube.com/watch?v=RhlzSf86gf4
Seath-nek hála elkaptam az átkot. Az életem a felére csökkent, tehát most tök happy vagyok.

Legyél ott türelmes, néha nehéz megfigyelni a csillámokat 😄 Amúgy elég rövid pálya. A legnagyobb szívatás az arany gólem azon a kristályhídon, ha azon túlvagy onnantól semmi 😊 Bár rutinnal az se nagy cucc, de meg tud szívatni...
Visszaszívom amit nem rég írtam. Crystal Cave sokkal szopatósabb.

MerlinW
Oh az Heavy Knight. Akkor csak a fõboss elõtt vannak respawn-oló feketék.

[merlinw.org]

A Wiki a barátod.

Egyébként Tomb + Kiln, utóbbi újratermelõdik.

Akkor merre tudom meg szerezni?
davidka003
Szerintem sincs ott.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Nekem se rémlik... egy óriás páncélos van ami respawnol (bazinagy pajzzsal), meg 3 hollow asszem, de blackra én sem emlékszem.

Micsoda? Én eggyel se találkoztam ott. 😄